A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Lindi: Megkaptam, köszi!

Fic: szerintem esteKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Lindi, nem a korulmenyekkel volt gond, hanem a helybeliekkel. De azokkal naggggyon Kép

Fic, Adaval vigyazzal, nagyon veszelyes vele kozlekedni! Az nem is seta volt, amire nem mentel.
moosejaw

Panna szemét átmosták újra.De ez nem egyenlő a szondázással.Már ezt is tudom.Múltkor szondázták.Az olyan,hogy befordul a szonda a könnycsatornába.Átmosásnál meg csak a bemenetinyíláshoz helyezik szondát és befecskendezik a vizet.Na ez volt ma.
ÉS 15.000Ft-ba került ez az egész nekünk úgyanis amig bent voltunk rátették apa kocsijára kerékbilincset mert egyírányú utcában jobb oldalon,a járdaszegélyre két jobb oldali kerékkel parkolt!És rajtunk kívül még 2 alannyal találkoztunk a postán.Állati jó volt,hosszú várakozás után indulnánk haza és elöbb még posta,befizet,elfaxol,vár,hogy jöjjenek leszedni.Zapának kicsit sem volt ki a feje,á!

Na most megyübk focira..este jövök még.

Mkatus!

Tök mindegy,hogy hogy nézett ki a fotos szerintem,stílus egy kutya.

Juc
20170114224602

Juc: És akkor menni kell megint? Vagy most már rendben lesz? Hogy viselte Panna a dolgot?

Holnap du megyünk dokihoz, addig már fél lábon is... a légzésfigyelő milyen jó dolog...

ParaOxi

KépKép
oxigen
Györköny

Neet!
Sztem az ülésmagasítónak nincs háttámlája, ezért csak ülésmagasító és nincs saját bizt.öve, hanem a kocsijéval kell bekötni a gyereket. Egyébként ami Petrának van sztem nagyon jó, most még ülés, de majd lehet belőle ülésmagasítót csinálni, ezért 9-36 kg-ig jó. És szerintem nem olyan drága. Itt a linkje:
http://bebibolt.hu/index.php?main_page=product_info&products_id=161&cPath=69_70_ 124&zenid=4734bfbfc14c8038003dda535f3bd888

Lindi!
Küldenél nekem is mélt a víztisztítóról? Köszi!!!

Katus!
A mi fotósnőnk is 30-35 körüli, barna félhosszú, lófarokban, de vékony és szemüveges...

Manóka!
Lehet, hogy csak a stressztől volt minden. Nekem P. fél éves korában jött meg rendszeresen, de soha semmit nem éreztem a tejen. (ez azért érdekes, mert ugye épp Veled beszéltük, hogy most meg még ciklus nélkül is 4 hetente ingadozik a tejmennyiség...). Ha nagyon kevésnek érzed tedd mellre minél többször (fagyitej helyett is inkább!), vagy esetleg csinálj extra fejéseket, és az kb. 2 nap alatt nagyon meg tudja növelni a mennyiséget Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Nagyjából belenézegettem az elmúlt majdnem két hétbe, amíg nem voltam, de teljesen visszaolvasni nem tudom, mert rengeteg. Kép Inkább írok magunkról, mert önzők és egoisták vagyunk. Kép Legalábbis én, Bendi meg még nem tudja. Kép

Szóval ez a kis kártevő már 9900 gramm, 6 hónapos múlt. Kép Komolyan mondom nem értem, hova hízik. Pedig enni nem nagyon akar, legalábbis ami nem mamitej. Olvasgattam, hogy Neet Esztije két evésre megeszik egy doboz tejpépet, hát Bendi szerintem még 20 evésre sem eszi meg. Próbáltam már neki adni üveges kaját, saját készítésűt, tejpépet, de mindegyikből csak nagyon keveset eszik meg, pedig kicsit hamarabb elkezdtük a kóstolgatást, szóval nem csak egy-két hete. Hát remélem előbb-utóbb csak rákap. Éjjel pedig sokszor felkel és cicizik.

Amúgy jól vagyunk, voltam otthon a szüleimnél megint több, mint egy hétig, jó volt, de azért hiányzott a saját ágyam, meg a párom. Voltam iskolában, jó volt, főleg azt élveztem, hogy kibontva hordtam a hajamat. Kép Bendi pedig nagyon jól elvolt a szüleimmel, fejtem neki tejet és megitta cumisüvegből. Ja, rájöttem a fejés titkára, mivel nekem előtte sosem ment a dolog. Szóval ha azért kell fejni, hogy legyen a babának amikor nem vagyok ott, akkor úgy a legjobb, hogy ha amíg az egyik ciciből szopik a gyerök, a másikból lehet fejni. Kép Szóval tejleadó relfexet én nem tudom beindítani, de így tudok tejet gyűjteni, hogy a Bendi beindítja én meg gyorsan fejem a másik cicit és tök jól jön belőle. Kép

Ja meg még valami, Bendi már tud ülni. Kép A babahordozóban már magától is felül, mert ugye abban nem teljesen fekve van, meg ha felültetem az ágyon, akkor tök jól elvan egy darabig. Ugye ezt szabad? Mármint felültetni úgy, hogy nem magától csinálta.

Na ennyit szövegeltem, mert Bendi felébredt, mindenkinek minden jókat kívánok! Kép Aki beteg, annak jó bulást! Kép Én is nyavajgok, valami takonykór rajtam van, de nem olyan vészes. Bendit csak a szúnyogok készítették ki, de talán már lejár a szezonjuk.

Innentől talán megint bírom majd követni a dolgokat. Kép

Amúgy meg Msn-en rozsacskakukachotmail.com e-mail címen megtaláltok. Kép

Ja még valami, hol vannak talifotók? Ha már nem tudtam ott lenni, legalább csorogjon a nyálam. Kép

ruz
ruzicsky

Ruz!
Tényleg nem semmi Bendi mérete! Emlékszem az első talin még milyen kis pindurka volt Kép. Az evés miat ne aggódj, majd rákap, mi is így kezdtük, aztán olyan 8 hós korára nagy zabás lett a kiscsaj (na mára ez már a múlt Kép)
Az ülésről én azt hallottam, hogy amíg nem magától csinálja addig ne nagyon! Persze mi is néha felültettük Petrát poénból, és ő is élvezte, de nem jó sokszor és tartósan csinálni.
Fotókat megint Moose csinált sokat, sztem a szokásos oldalon...lesznek, mert még nem rémlik, hogy írta volna, hogy felrakta.

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Egy kezes vagyok, mert a vallamon Kata log, valahogy igy: http://kep.tar.hu/zdora/50121418/16610316#2

Olvasni alt. sikerul, csak hozzaszolni nem. Ha Kati alszik vagy a haztartassal vagy magammal foglalkozom, delutan pedig megyunk le setalni, ki tudja meddig tehetjuk meg... Igy Fic mindig csak alva latja Katat.
Viszont en mar tobbet latom ebren Vincenzot - azokat a hatalmas kek szemeket!-, hihetetlen nagy legeny! Hallod Pocak!Kép Balu is szepen novoget, de Vince mindenkit kenterbe ver!
Sokat gondolok am ratok! Bizti nem konnyu 3 gyerekkel, de remelem meg mindig olyan mosolygos vagy!Kép

Eszti, ezeket a marcipanbabakat 20 perccel a hozzaszolasod elott en is megkaptam, tunderiek!

Mi jovo heten megyunk csiposzuresre, meg hasi-koponya uh-ra. Ez utobbira idopontot kaptunk, remelem nem lesz csuszas, mert utana megyunk a nogyogyaszhoz. Ennyire meg azt sem vartam soha.KépKép

Betegeknek jobbulast!

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Ruz, én is pont erre jöttem ra tegnap fejéssel kapcsolatbanKép Este egyik cicin bealudt Balint, és utana a masikbol sokkal több jött, mint elözö napokon.
Üléssel kapcsolatban nekem többen mondtak, hogy ne ültessem, mert akkor mindig kéri a segitségem, nem akar (vagy késöbb fog) magatól felülni. De B. olyan volt, hogy nyult a kezem utan, szinte könyörögve, hogy segitsek felülni neki. Én segitettem, és mégis most mar egyedül is felül, ha akar. De gondolom, erröl is mindenkinek mas a tapasztalata/véleménye, ez csak a miénk volt.

KépKép
fibi

Oxi!

Csak akkor kell menni ha megint könnyezne vagy váladékozna.Rengeteget vártunk szóval az előrevevés nálunk nem jött be.Hallod ADA?

Juc
20170114224602

Ruz: Akkor tényleg szééép nagy a fiad Kép Én viszont pont így nem tudok fejni, mert akkor tuti nem Vikire figyelek, de hát ugye kinek-kinek vérmérséklete szerint... Kép

Dora: Nagyon szép a kislányod! És csak foglalkozz vele, mi meg úgy is itt lógunk mindig, ha ráérsz, majd jössz Kép

Ülés: Nálunk is erőlködik a csaj, bár elsősorban a köhögésnél, gondolom úgy nagyobb erővel tud köhögni... De utána jókat mosolyog az új nézőponton, meg élvezi a dolgot. Kép Persze én még fogom közben nagyon.

KépKép
oxigen
Györköny

Katus,
nekem is gyerekdoki adott beutalót csipőszűrésre, mi itt a Karolina-úton az Ortopéd Klinikára mentünk, ott kedden délután csak babáknak van csípőszűrés.

Manóka,
nekem D. 7 hós korában jött meg először. De többektől hallottam, hogy ha ilyenkor csökken a tejmennyiség, az csak átmeneti Kép szóval szerintem seperc alatt újra a régi lesz a tej!!! Meg az is olvastam, hogy ilyenkor az íze is más, és néhány babának nem is ízlik.

Ancsi,
igen, szerintem is túlvállalja magát. Azt hiszem, kb. kétszer láttam kipihentnek, pedig évek óta járok hozzá Kép A dolog hátteréről őszintén szólva fogalmam sincs, gondolom népszerű meg lelkiismeretes meg túl sokat vállal Kép én egyébként nagyon orvosbarát kismama voltam, rendelés után indult be a szülés, rendelés előttre meg is szültem, csak gondolom, utánam volt egy kómás napja Kép

Gigi,
nagyon bátrak voltatok, főleg te!!! Kép

Lindi,
jó utat Tunéziába, tevegelős képet kérek!!!! És Grétit el ne add, akármennyit igérnek érte Kép

Oxi,
szegény Vikka Kép remélem, kiderül, hogy semmi baj, de tényleg jobb ilyenkor megmutatni valami szakembernek.

Ildi,
éljen az álldogáló Timi! Kép

Moose,
szerintem a tunéziaiaknak meg a túristákkal vannak gondjaik Kép

Jucus,
kerékbilincs KépKép

Ruz,
nem semmi méretek Kép simán lekörözte Dócit Kép a másevés miatt meg szerintem sem kell aggódni, ki fog az alakulni. Azért a súlya alapján még nem éhezik Kép

Dóra,
nagyon aranyos Kata!!!! Kép
kisün

Ada!

Sajna kaki ügyben pontos választ nem tudok adni, mivel kb. jan.-óta külső cég végzi a tenyésztéstKép
ÁNTSZ eladta a labort, maga a tenyésztés 48 ó után már mutat eredményt. Ha postázzák lehet kb. egy hét.

Fibi!

Baba-mama club= kenderkóc gyermekjátszó klub. Tornát prószáld ki, mert nov.-tól mi is akarunk járniKép

Oxi!

Jobbulást Vikkának, holnap gondolunk rátok. Éljen a légzésfigyelőKép

Juc!

Szegény Zapa nem csoda ha ki volt a fejeKép
Szenyó parkolóőr, persze hogy kórházak mellett büntizik!

Votiv!
Hol lehet szép árnyalatú hennát kapniKép

Fabri
fabrika

Sziazstok!

Dóra!

Kép nem tom honnan az eredete a képeknek(marcipán babák), de tök jókKép

Viszont a ti képeitek nagyon édik!! Megnéztem összest ám! Kép

Gigi!

Sztem jövőhéten rádakaszkodunkKép lassan teljesen jól vagyok!! És gyógy puszszszsz!!Szurikra!

Képzeljétek ma begurultam, mert gyermekemre nem tudtam mit adni(vagy nagy vagy kicsi rá minden) és elmentem bevásároltam neki 15ezerért rucikat
Kép De muszáj volt!! olyan édi ruhákat vettem! Majd dobok róla képeketKép

Ildi!ű

Nagy nagy GRATULA Timihez!!! Kép
eszti25

hahó vagyok ám Kép

Gigi,
kérdésedre a választ nem tudom, de nem várok a személyes randiig azonnal írd meg emilben miért akarod tudni!!!!! És ha megtudod akkor mondd meg, cserébe ha én tudom meg megmondom Neked, okés???

Brúnónak most már a gyomrára húzódott a dolog, eszik-kakil-eszik-kakil, úgyhogy ma megint meglátogattuk a dokinénit Kép
zsebi2004

Ancsi!

Infót kszikeKép ugyan fodrász vagyok de ezt még nem hallottam sosem. Én pont úgy tudom hogy a sötét nem károsít. A haj színét a melanin adja ugyan ugy mint a bőrét is. A szőkítés a hajból elvonja a melanint ettől tud szőke lenni.Ezt jól leírtam. A sötét szinek(festékek) pedig televannak melaninnal, és színezékkel ettől lesz a haj sötét. Nézz meg egy szőkét meg egy sötétet és látható a különbség egészségileg.De mostmár tudom hogy sötét biztos nem leszek, mert nem akarok telelenni fémekkelKép

Képzeljétek Domi forog oldalra és már félig megy neki a hátról hasra isKép eddig csak hasról hanyatt mentKép Ja és fél4kézlábra áll! A térdeit tökre magaalá húzza és közben félig felnyomja magát! A hasa és az ágy közé befér a kezem,.- olyan strammkiscsávó!! IMÁDOM! Kép

Oxi!

Nekem tökjó éjszakám volt és annyira örülök hogy ugyan te vagy a fő segítő de én is tudtam segíteni(a kapcsolat létrejöttében)Kép

Zsanci!

A tejci felajánlást köszike, de a lányzó csak 1 anyéától szeretne tejet. Így Oxira esett a válsztása , mert neki sok van, de nagyon köszöni neked is meg Bogárka neked is!! Nagyon örült hogy sok ilyen rendes kismama van aki így felajánl! Egyszóval KÖszönet érte az Õ nevében!!
eszti25

Sziasztok!

Ildi, Timinek nagy gratula!Kép

Juc, Kép ilyen dögöket!

Dóra, Kata gyönyörű!
zanza

Koszonjuk a dicsereteket! Na jo, azert raktam fel, hogy dicsekedjem kicsit (mindenkinek a sajat gyermeke a legszebbKép), meg meg nem is lattatok Katat (engem meg plane).

Eszti, ezzel a ruhavasarlassal teljesen megertelek!Kép Nem konnyu ellenallni...Kép Ha meg kellett, hat kellett!
En is most szembesultem azzal, hogy az 56-os ruhak kozul mar tobb kicsi Katara, persze a 62-esek nagy resze meg log rajta...Kép De ha igy no ez a gyerek, akkor nem sokaig.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Manóka!

Nekem volt hasonló vérzés szerű vmi, a nőgyógyi szerint menses volt. Tejcit ez befolyásolja nagyon! Domi folyton éhes voltKép Utána visszaáll a tej, d e 1-2 napig megcsappanKép kitartás! nemsoká minden a régi lezs. Ja és vannak un rejtett ciklusok és ezek is befolyásolnak. Sajnos nekem most a nátha miatt csappant meg picit, d emár jobban vagyok és a tej is visszaállt!
eszti25

Dóra!

Igen sajna kellettKép nálunk Domi 64 cm és a 62es nagy rá az 56 kicsi. De nem értem hogy ez hogy van. Az a lényeg hogy sikerült találnom rávalókat! És arik nagyon! Kép Ja és Katinak a 2dik neve az egyik kedvenc női nevemKép
eszti25

<center></center>

KépKépKépKép
proone

A mai nap mérlege:

negatív:
-mindenki fáradt
-nyafis Marci
-veszekedés Daniellával

pozitív:
-jó nagy séta (elmentün apa elé)
-uh-os hidegpárásító
-csöpi mellszívó
-ezzel lefejt 50! ml tej (soha nem tudtam egy készülékkel sem fejni)
-végre sikerült közös képet csinálni a családrólKép
-gyerkőcök gyors elalvásaKép

Kép:
Kép

Kép

itt pedig a három lurkó!
Kép

Szerintem egyértelmű, hogy merre billen a mérleg nyelveKépKépKép

Jóó éjszakát mindenkinek!!!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Jó reggelt!!!

Pocak!
Gyönyörűek vagytok!!! Kép

Zsebi!
Kicsi fiadnak boldogságos Brúnónapot kívánunk!!! Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

JóReggelt JóReggelt!

BRÚNÓNAK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁN AZ EGÉSZ CSALÁD!!!!!!!!!!!!!

Tegnap kimenős voltam, koktéloztunk barátosnőkkel; persze Bogyó ébredt fél 11-kor (soha nem szokott! megérezte, hogy nem vagyok itthon a kis pernahajder), úgyhogy 1-ig nem is aludtunk. Visszajött a habos kaki, adnom kell megint a Sab Simplexet, hogy a fene egye már meg.

Ah, most elaludt. Megyek reggelizni.

Csóka, Ada

U.i.: mondtam már, hogy szülésem idején a szt imre ruled ? Kép
ada007

JóReggelit!

Szintén Boldogságos Brúnónapot!

Ada: Hogy én hogy irigyellek Kép

Átköhögtük az éjszakát, ez egyre rosszabb Kép Megyek, visszafekszem, mert persze én sem aludtam semmit.

KépKép
oxigen
Györköny

Pocak: gyönyörűek vagytok.....mondtam már, hogy irigyirigy?! Na meg a hajad is tök jól áll, így, hogy levágattad.

Moos: én lenni méris veszélyes?

Juc: Pannikó szeme hurrá, kerékbilincs ajjjaj Kép, és nem voltál eléggé rámenős...azt elfelejtettem mondani, hogy én folyton ott az ablak közelében álltam és csúnyán néztem Kép; meg egyszer meg is kérdeztem a kijövő nénit, hogy ugyan mennyit kell még várni? és akkor behívtak!

Zsebi: Bruninak csók a pocakjára...mi alapból pocakgyengék vagyunk Kép

Dora: szépek vagytok, még mindig

Ruz: jesszus-jesszus, hát hova növeszted azt a gyerkőcöt? szerintem LH egy évesen is kevesebbet fog nyomni 10 kilónál Kép

Oxi: mi volt pulminéninél?

Fabrika: hát, már mindent eladnak? disznóság! hátha ma már megérkezik az a fránya lelet
ada007

Jóóóóóó reggelt!!!!!!! Kép

Boldog Brúnó napot a nagy bölcsisnek! Vincenzó épp az fp játszót püföli. Kép

Moose,
igen, már láttam Adát "sétálni", rohan ezerrel, nagyon pörög a csaj. Kép

Ada,
de jóóóóóóó lehetett a tegnap estéd! Kép azon meg nem csodálkozom, hogy a csajod felébredt, tényleg ilyenek. sztem van valami szál anya és gyermeke között, ami ilyenkor szupererős. mikor utaztok? van egy szomszédasszonyom, aki szintén Zsuzsi, 5hós fia Pistike, földid, jönne ő is a tornára, okés?

Pocak,
uh-s párásító RULEZ, meg gratula a fejéshez, tényleg ügyes vagy, de csak nem itt jártatok a közelben? mert akkor irgum-burgum, h nem tudtam róla! Kép és tényleg gyönyörűek vagytok!!!!!! Kép

Jucus,
áááááááh, szörnyű lehetett, gondolom volt cifrázás rendesen! útálom ezeket a közterületeseket, mindig megtalálják az embert. na jó, ez a dolguk, de ez olyan, mint a jegyellenőr, nem tudnának annyit fizetni, h bevállaljam ezt a melót. na, de akkor most már vége? sok-sok gyógycupp! Kép

Oxi,
igen, légzésfigyi-rulez, én is imádom. drukk-drukk-drukk, aztán majd mesélj! Kép

Rúz,
gratula a kisfiadhoz, nem semmi méretek, és nagyon ügyes is. szoktál tornára járni?

Eszter,
nektek is gratula a forgáshoz, Vincenzó nem nagyon forgolódik, lehet, h azért mert dagi Kép útál hason lenni, de azért próbálkozunk. hol vásároltál babarucikat?

na, most ennyire futja, megyek bebölcsőzöm Vincenzót, cupp
fic.
ficánka

na, ez gyorsan ment, be is aludt. ez most extragyors volt, jól lefáradt a nagyfokú játéban. olyan aranyos, bal kézzel öleli a maciját, úgy alszik. most én is egózom egy picit, enyim kiskrapek meg most 3,5 hós (majd 21-én lesz 4) és tegnap esti mérlegelés alapján 8,15 kg. és ma reggel úgy ébresztette szüleit, hogy folyamatosan szövegelt. ez most nem az a kántálos "adjáennilégyszilégyszi"-fajta duma volt, hanem olyan, mintha mesélne. nagyon édes volt, amikor észrevette, h nyitogatjuk a szemünket, nagy-nagy vigyorokat nyomott. imádom! KépKép

ja, és a kikában okt. 31-ig a Philippo bizt. autósülés (9-36 kg) 16e helyett 8e!!! valaki mondta, h akar venni, talán Neet! meg vannak bababútorok is féláron, meg játszószőnyeg készségfejlesztővel 8e helyett 4e pízért. gondoltam, hátha valakit érdekel. nemtom, szerintetek milyen az a philippo, ismeri valaki?

mostan megyek vasalózok.
ficánka

Sziasztok!
Gréti babám megint beteg, ma megyünk a kórházba,a gégészetre, tegnap dokinéni megnézte,és szerinte csúnya a torka és a füle. Gondoltam, hogy afülével van valami, mert tegnap szopizásnálodafordulta cicimhez, aztán sírva elfordult, úgyhogy mindig csak félálomban volt szopi. Aztán éjjel nagy sírás-rívás, de ma reggelre megint teljesen rendben van. Tiszta nózi, rendes szopi, jókedv.
Tegnap a doki felírt antibiotikumot, csak azt nem értem mirefel, mikor láza sincs Grétinek. Na mindegy, én hülye, gyorsan ki is váltottam jó sok pénzért, de persze ki se bontottam, és nem is fogom.

Fic! Anyukádnak mondd meg, hogy nyugodtan jöjjön oda hozzánk, ő biztosan megismer minket.

KépKép
KépKép
lindicita

Fic,
igen, én (is) kérdeztem ülésügyben, köszi. Kikában megint 100 termék féláron van.

Eszter mai mérlege (majdnem 10 hósan) 7610/75. Wow, fél kiló feljött rá. Kép Fic, eszerint a te kb egyharmad ennyi idős babád bőven dagibb nálunk. Kép

Pocak,
tökjók a képek, szépek vagytok! Kép

Jucus,
bilincs nem semmi, apát sikerült lenyugtatni azért,ugye?
neet
neet

Zsebi! Brúnónak boldog névnapot!

KépKép
KépKép
lindicita

Boldog névnapot Brúnó!

Pocak gyönyörűek vagytok!

Fic, nem semmi Vincenzó súlya. Minket is már kenterbe vert.Kép

Beteg, köhögös babáknak jobbulást!!!
zanza

Sziasztok,
tegnap éjjel angol lecót csinaltuk parommal, de kifogott mindkettönkön az a fránya szakszöveg, nagyon durvaKépKép Meg kocsikat nézegettünk, muszaj lesz bevallalni lassan egy ujat nekem, ezzel mar életveszélyes gyereket szállitani...

Fabri,
kenderkoc klubot megnéztem, sajna 1 éves kortol van, majd januartol megyünk akkorKép
Tornat ismerem, tavaly jartam kismami koromban, nekem bejönKép Egyben tartja a csajszi varandosoknak és babas mamaknak, mert talan igy összejön annyi ember, hogy megérjeKép Haaaat, ma nem hiszem, hogy tudunk menni, mert most aludt el Balint, és 10:30-kor kezdödne. Na, majd jövö hétenKép

Autosülés nekünk is aktualis, kikas akcio jol hangzik, FicKép

Pocak, még mindig szépek vagytokKép Mikor költöztök amugy? (mindig elfelejtem megkérdezni)

Na, most rohanok, ma rengeteg dolgom lesz, elökészületek a holnapi suli miatt.

KépKép
fibi

Jucus!
Tegnap megcsináltam a tésztasalit. Nagyon finom lett!
A parkolóőrökről meg megvan a véleményem Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi,
mondtam anyukámnak, ő alacsony és szőkésbarna, kék szemű, és biztosan oda fog menni hozzátok. és nagyon örült, h Grétid van. Kép

Neet,
akkor jól emlékeztem. szted milyen ez a márka, Te ismered? igen, kisfiam kerekded, hosszilag van kb. 10 cm a két kőc között. mindenki azt mondja már régóta, h ez a súlynövekedés le fog lassulni, csak nemtom mikor, mert nem nagyon akar egyenlőre. na nem aggódom ám, mert nem hájas, hanem olyan jó kis keményhusú, kalácsképű cukorfalat, és csak anyatejet eszik, naponta 5-6 alkalommal. igaz, h általában kettő cickó kell neki.

Zanza,
hogy van Réka baba? ja, és ne felejtsd el, h Vincenzó fiú, ő lehet nagyobbacska, a lányok meg legyenek kisebbek, mert az úgy jó. Kép

még mindig nem vasaltam, csak netezek ... itt vannak a mókusok!
fic.
ficánka

helló csajszók!

Kikás autósülés: megvolt a próba tegnap! én persze előre paráztam, hogy egyedül mentünk a dédihez, és mi lesz, ha csak úgy beteszem hátra a gyereket abba a nagy ülésbe és menet közben kipottyan Kép
tehát bepakoltam a kocsiba, itt még semmi gond nem volt. aztán már majdnem elértük a dédi házát, kb a drágajó Szt Imre kórház előtt, hátrafordulok, hogy elmagyarázzam Istóknak, itt született. na ekkor már kibújt az öv felső szára alól, és az ülésből fejjel lefelé félig kilógva kapálózott, mintha ki akarná kapcsolni az övet.
anyja szívroham, padlógázzal a parkolóba, gyerek megigazít, gyerek anyjával ordít, hogy mér nem utazhat most már úgy mint a felnőttek, ha már az övet is majdnem ki tudja kapcsolni.
na ezek után hazafelé csoda, hogy nem mentem neki semminek, mert többet néztem hátra, mint előre.
szóval Bogárkának nagy-nagy igaza van abban, hogy kell az ülésnek a saját kis biztonsági öv, pláne az ilyen kissé pindúr, az öv alól könnyedén kibújó és ráadásul sajtkukac gyerkőcnek, mint Istók.
tehát aki ilyen ülés szeretne, fontolja meg. én már nem fontolgatok, mert csak főne a fejem.
pusz, még jövök

votiv 8)
votiv

Zsebi!

Brúnónak Happy névnapot!! Kép és remélem már jobban van!

Minden beteg babának, meg mamának jobbulást!

Fic!

KösziKép nálatok is bizti hamar beindul a forgásKép és nem is dagi! Kép
Rucikat Auchanban vettem, de sztem nagyon édik! Kis laza csávósKép Kapott 2 farmert + 2 pulcsit (ez így garnitúrában volt és az 1ik 2500.- a másik 2800.- volt) Vettem 1 kord kertésznacit 2600.- meg egy farmer kertészt 3200.- és kapott egy DE FONSECA márkáju cipőcskét 2500.- ja meg egy foghatós cumisüveget meg egy habitapit! A párom azt mondta hogy tiszta hülye vagyok, és látja már előre hogy mindent megkap majd a gyerekKép erre én főleg ha egyke lesz! Kép

Juc! leírni hosszu mit mondott apa, majd hívlak. Pusz
eszti25

Fabrika, ez most irónikus volt, hogy szép árnyalatú hennát szeretnél? és hülye vagyok, ha komolyan veszem, és azt mondom, hogy a Herbaházban (www.herbahaz.hu) akkora polc van hennás hajfestékekből, mint egy sima drogériában a kémiaiakból? Kép
én a sötétbarna hajamra legutóbb aranyszőke hennát raktam fel, hogy fénye legyen, és kissé "napszítta" Kép és végre egyszer cseppet sem lett vöri! még a fodrászom is megdícsérte, hogy szép a színe Kép most meg vettem egy csokibarnát, legközelebb azt próbálom ki.

votiv 8)
votiv

Dora, szépek vagytok! Kata nagyon kecses, ahogy tartja a kis kacsóit! Kép

Ruzi, végre Kép hijányoztál ám! hová növeszted a Bendit? Kép már régóta mondom, hogy van valami turbó a tejedben Kép

votiv 8)
votiv

Manóka, nekem elég hamar, alig 6 hónapra jött meg, kevés vérrel, annál nagyobb fájdalommal. tényleg kicsit kevesebb volt a tejci, de fiam nem jelezte, hogy az ízvilága rosszabb lett volna. szerintem ezek csak rémtörténetek, hogy nem fog ízleni neki blabla. ha egy baba szereti a mamája tejét, az így is szereti Kép főleg ha éhes is Kép szóval egy percet se aggódj! - és hosszú távon nem lesz kevesebb a tej, én még utána hónapokig vígan szoptattam, és még tán ma is szoptatnék Kép

tényleg, fontos kérdés: lassan 1 hete, hogy vége a szopinak, de még mindig van tejem! olyannyira, hogy egyik nap fejnem is kellett, mert már zsibongott a cicim a fájdalomtól. de ha mindig fejek, sose apad el... most végül is kell valamit csinálni, hogy elapadjon? jaj de undokul hangzik ez is, hogy el kell apasztani KépKépKép megszakad a szívem KépKép

votiv 8)
votiv

Fic, tényleg Pistikének hívják azt a gyermeket? és a fijamon kívül csak 50 fölötti Istvánokat ismerek Kép
a kórházban is azt mondták, idén (2004) ő volt az első István, dec 10-én! Kép

jaj és már mindjárt egy éves! Neet, Blaye, Zanza, hát nem furcsa? mindjárt egyévesek Kép

votiv 8)
votiv

Votiv,
ha van tej, miért nem Isti kapja? Én is ezen dilemmázok, mert kajának már kevés, lelki adaléknak viszont jó, meg ugye minden cseppben van ellenszer a betegségek ellen, de ha azt nézem, hogy lassan akár le is állhatnánk vele... nem tudom. Sógornőm elbeszélése alapján a végén már csak valami vizes izé jön, de ott még nem tartunk. És tényleg, hogy kell elválasztani? Ha huzamosabb ideig már csak napi 1 cicizés volt, akkor egyik napról a másikra egy se? Vagy néha még egyszer-egyszer? Mondjuk 2-3 naponta? Vagy ennek semmi értelme? Valaki tapasztalt, plíz...
neet
neet

Votivom,
én még csak ott tartok, h mindjárt 10 hós, már többet volt kint, mint bent... Kép

Brúnónak boldog névnapot!
neet
neet

Neet, Istók sajna már sehogy se fogadja el Kép szopási ingere mínusz zéró, egy ideig még cumiból megitta a lefejtet, most már azt se. nálunk az egyre kevesebb szopiból lett napi egy, és aztán jött, h egyszer csak azt se kérte, másnap kínálásra mégis, aztán másnap mégse, két nap múlva - kínálásra mégis, aztán megint nem, és akkor papa letiltott akínálgatásról, hogy ennek így már semmi értelme, ne erőltessem, ez volt az ominózus "ezmárnemevéshanemszex" megjegyzése.

votiv 8)
votiv

Helló!

Hú, Juc, most olvastam kerékbilincset, áááááááá. Én biztos sikítórohamot kaptam volna.

Amúgy meg lehet, hogy kint van egy fogunk? Kép Mert én kézzel úgy érzem, hogy már karcol. Kép Viszont nem lehet megnézni, mert nem mutatja meg, ráteszi mindig a nyelvét. Kép

Én sem értem hova hízik ez a gyerkőc, de mindenki azt mondja, hogy majd lemozogja, remélem. Kép

Fic

Hát ti akkor még minket is bőven beelőztök súlyban. Kép Mivel megnéztem, hogy Bendi mennyi volt 3,5 hós korában: 7500 gramm. Kép

Egyébként meg a súlynövekedés nálunk úgy volt, hogy először 300-350 gramm/hét, aztán úgy 3 hós kor után már egyre többször csak 200-250 gramm/hét és most már van olyan is, hogy 80 gramm egy hét alatt. Szóval azért lassul-lassul.

Beteg babáknak jó bulást!

Brúnónak meg Boldog Névnapot!

Dora és Pocak!

Nagyon jók a fotóitok! Kép

Oxi

Fejéssel kapcsolatban, valóban nem a legoptimálisabb megoldás, mert BEndit is zavarja, hogy a másik cicimmel foglalkozok, meg piszkálja a mellszívót szopi közben, de máshogy meg semennyit sem tudok kifejni, ha suliba akarok menni, akkor meg kell, hogy legyen tejcsi.

Votiv

Örülök, hogy hiányotam! Kép De miért van vége nálatok a szopinak? Isti már nem kéri? Bocsi, ha már írtad, de le vagyok maradva.

ruz
ruzicsky

Votiv

Mire megírtam, megírtad. Kép

ruz
ruzicsky

Votiv,
tényleg Pistike!!! KépKépKép és igen ritka, tényleg, én sem ismerek más babát rajtatok kívül Isti névvel! nekem nagyon tetszik ez a tendencia, h újra előkerülnek a "régi" nevek. Kép
autókázás nem lehetett semmi, brrrrrr Kép az az ülés, ami nektek van ez a Philippo? nekem is az jutott eszembe szopi-ügyben, ami Neetnek, h miért nem adod azt a kevéskét is oda a kisfiadnak, hiszen az olyan fincsi, meg értékes étek! sőt manna. Kép de én nem vagyok mérvadó, mert kis tapasztalatlan vagyok a 3,5 hósammal.

Neet,
nekem az járt az eszembe, amikor 3 hós lett a fiam, h most egy éve fogant meg, meg arról "beszélgettünk" Manókával, h ez olyan, mint amikor letelik az első harmad a terhességből ... és h milyen hamar eltelt ez az idő, gondolom Nektek is a 10 hó ... ez olyan csodálatos! Kép

na, menek, felébredt a babácska, most jó nagyot aludt Kép így tudtam jó sokat netezni, meg vasaltam is ám!!!!! Kép

sztem csak holnap jövök, mert jön anycikám. KépKépKép

cupp,
fic.

P.S.: szt.imre=királyság!!!!!
itt a házban vagyunk Dórival és a szomszédasszonyommal hárman sztimrések, meg tegnap megismerkedtem kettő anyukával, egyik alattunk lakik, másik a szomszéd házban, ők is sztimrések!!! szomszédban 2 hetes Zsombi lakik! hallod Manó?
na, cupp.
ficánka

Votiv,
szopis kérdés sztornó! Kép

Rúz,
nekem is hiányoztál! Kép

nnnna, mostmár tényleg mék!
ficánka

Lányok!

Van egy felesleges zörgöskönyvünk ,mert Panna rá sem néz.Valaki?

Eszti!

Zapa azt mondta,hogy nem tud higgattan beszélni a dologról csak újra felbosszantja magát,és 15.000FT-ért nem bonyolódik bele megint az ügybe!
És köszöni a tanácsot és a segítségeteket,de ha bemegy egyszer a kékruhásokhoz vagy inkább az Önkormányzathoz aki jóváhagyta ezt a mértékű büntetést ott azért asztalt fog borogatniKép
nem a büntetés tényével vitatkozunk csak a módjával és a mértékével és a szituációval.
NA befejezem mert visszagondolni is rossz.

Juc
20170114224602

Kimaradt:Soma bubbancsnak nevezi az extrudált kölest.Szerintem olyan eredeti.Azt ami a talin is volt Bogárkáéknál

Büszke Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?