Sziasztok!
Először is a jó hír: mára áttört egy incifinci luyokon a fogacskánk, juhu-juhu.

A rosssz, szerintem egy héten belül kijön a 8. is, most azért kezdődik a nyikorgás
Takonykór viszont úgy tűnik tényleg ettől el is tűnt, tehát csak a fogzásnak volt betudható a nyálkahártyák overmelózása..
REditke! Még jó h. nem mentünk, mert most az isten se mosná le rólunk, hogy miattunk vagytok betegek!

Jobbulást kivánok. Oscillococcinum adagolása a mi homeopatánk szerint Lilinek:
1 nap 3x 1/3 tégely,
2 nap 2x 1/3 tégely
3 nap a maradék 1/3.
Ha nem javul 1 nap szünet untán ismételhető!
Bocs hogy csak most tudtam válaszolni! Akkor nem megyünk kedden majd csak ha megjöttetek, és egyáltalán nem vettem felvágásnak a zsúfolt programot!
Háború: pillanatnyilag a világ és M.o. lakosságának aránya is 2:1 a nők javára, tehát nincs túl sok fiú..

A mi ismeretségi körünkben a Bneten kivül csak lányok vannak, szóval azt javaslom cseréljünk baráti kört, olyan 5-6 év után már ugyis unalmasak, és akkor aztán lesz ellenkező nemű rajongó tábor a környezetünkben!
Férjed egy csöppet sem férfi soviniszta igaz?!

A falloszban az erő!
Beszti!

jó látni hogy van aki 3 gyerek mellett is tud némi időt szakítani magára és ránk!

Receptet kérek, mert nekem tegnap az egyszem cseppemtől sem jutottam el a gép elé!
Az meg hogy összebújásról és 4.ről álmodozol külön csoda!
Csirkesz! Friss patiszonunk továbbra is van, akár ki is ránthatjuk, ha van kedved gyere ki hozzánk. Sajnos Bálintka-Boti-Dávidka-Lili /kizárólag ABC sorrend szerinti a felsorolás/ csúcstalálkozó nem jön össze a héten, de pl. összehozhatnánk egy kisebb rangadót, ha van kedved..

Akár Judy is csatlakozhatna, Bia neki sincs messze!
Sőt én többi talira vágyót is szívesen látom akár egy nagy minitalira itt nálunk...

Menyitom a magánjátszóházunkat a nagyközönség számára!
Ne is figyelj oda az olyan bunkókra akik aterhesség miatt lesajnálnak, fogalmuk sincs róla milyen csodás érzés az!

Inkább nekik van szükségük e miatt sajnálatra! ÉN nagyon irigyellek Titeteket újra-pocakosokat! Boti édes lehetett a pocakpuszilgatással, majd meglátod milyen klassz testvérke lesz. Nem is lesz nehéz még akkor sem velük, ha a második kismuki is energiagombóc lesz, mert majd jól lefárasztják egymást a kölkök!
Liv! Te mitsz szólsz egy átruccanáshoz?
Sunimum!

Szia, mi még nem is találkoztunk itt össze. Kösz a dícséretet, nem hiába nekem is Lilim van, és hát "nomen est omen"! ;)
Tontica! Én úgy hallottam, hogy a 2 nyelvűség nem zavarja meg a kicsiket, csak általában kicsit később szólalnak meg a babák. Két élő példát ismerek: A főbérlőmnél a felállás a következő: mama: francia-arab, papa: magyar, a szülők egymással angolul beszélnek, és most júniusig itthon, azóta Franciaországban francia nagymaminál és arab nagypapinál élnek.

Szóval ott is van Bábel 1000-rel, de a baba /ja, elfelejtettem írni, hogy ő 2004 jún. eleji/ most már elkezdett beszélni kint Franciaországban, és magyar volt az első szava!

A kollégám unokája magyar-német leosztást tanulta egyszerre, nála az elején volt olyan hogy egy mondatom belül mondott magyar és német szavakat is azoknak akik mindkát nyelvet beszélték, de különben remekül beszéli már mindkét nyelvet 2,5 évesen!
Kata! Gratula Marci járásához!!!!

Lili is sokat esik még mindig, mert nagyon szeleburdi, pedig mi már futunk is ám..

Hastánc: nem jártam, a kendő szúvenyír nekem Egyiptomból, de Lili imádja, hogy csörög amikor mozog benne!
Tcis! Minket is óvva intettek, de nem hagytuk magunkat megfélemlíteni, és nem is bántuk meg.

Jövőre ki ne hagyd, ha van lehetőséged!
Nikk! Hát igen, és ez csak egy rettentő tömör képválogatás volt!
Papagájkórt úgy tudom elég speciális körülmények között lehet csak elkapni, ezért van az, hogy a húsfeldolgozó üzemben dolgozók között vannak megbetegedések. Tehát ettől a betegségtől ne félj. Egyébként a pasi aki meghalt pluszban eleve tüdőbeteg volt, tehát nem is igazán halálos kór, csak azokra veszélyes, akiknek amúgy is gyenge a szervezete.
A madárinfluenza más téma, az a bolti husin is terjedhetne, ha elérne idáig /most ugye éppen Romániában vannak betojva, hogy a vándormadarak behurcolták/, de ahogy a többiek is írták egyrészt már van vakcina ellene, /ugyan lehet más vírusmutáció is, de azt gyorsan megoldják/, másrészt ahogy többiek írták a főzés is fertőtlenít /pont tavaly tanultál Higiéniát..

/ és megint csak elsősorban a gyenge immunrendszerű embereknek lehet belőle komoly gondja.
Szóval szerintem aggodalomra semmi ok, ezzel az erővel a marhától szivacsos agyhártyagyuszit, a sertéstől és a többi háztájitól pedig különböző élősködőket lehet elkapni. Ha már lemondtunk az összes húsról megkezdhetjük a szalmonellás tojások fogyasztását, majd a vega étrendet a mérgezett paprikát, a génkezelt növényeket, etc. etc. Igazából a legegészségesebb a száraz kő, de az meg kicsit nehezen emészthető

Úgyhogy én úgy vagyok vele, azt eszek ami jól esik, nem félek semmilyen betegségtől!

Hát ez hosszú lett!

Bocs.
Na megyek hunyni, jó éjszakát!
Macs