A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Pocak! Jut eszembe, veled es Marcival almodtam.KépKépKép Mar nem volt pocakod, tok csini voltal es fokotot viseltel - ez vajon honnan jott?.Kép Meg persze mosolyogtal.Kép
Multkor irni akartam, hogy tok jo Bendi frizuraja, most teljesen egyformak vagytok!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok,

Hát köszi a jó fogatatását a dolognak.

Juc: téged azért említettelek,mert gondoltam úúúútálod az ilyen MLM tipusú ízéket. Hát én sem rajongok érte.

Zsebi: mit kerestek? olajfa?

Juc: a cucc neve: olajfalevél.

Mi lenne ha mondjuk majd lenne nálam egy tali és itt beszélnék erről is. Persze nem ez lenne a fő csapás, de megmutatnám a cuccokat is.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Johi, nem tudom. Írtam a tesómnak, hogy világosítson már fel mit is keresek Kép

Én nem tudok hozzátok talira menni mert én már dogozóba járok Kép Kép

Ha van valami írásos tájékoztató, meg lista és főleg a cég neve lenne fontos, átküldenéd emilben: bartus.peter@chello.hu

köszi
zsebi2004

Fic! a tojás nem árt a babának? (mármint tejen keresztül)

Proone, köszi! és várom a fotót a fejvédőről, nagyon kíváncsi vagyok!

Dóra! biztos mostanában 6 hetes Katinka és nálatok élni fog ez az álomhatár. én is elhittem a mesét arról, hogy innentől nem fog sírni hasfájás miatt Kép. mellesleg ma valami kakimizéria lehet, mert Lencsike akkorát trotyizott a gatyába, hogy KOMOLYAN MONDOM, a hóna alatt is kaki volt, úgyhogy meg kellett fürdetnünk Kép
én én átléphettem az ikea küszöbét, mert egyszer voltam ott "látogatóban" Kép, de amúgy a műtőben"szültem".

Green, nézd meg szépen a fotókat, vagy a videot. biztosí színesben készültek Kép

Jucus! szerinted már simán emelhetem a gyerekkel együtt kb. 20 kilás babakocsit? (most már 8 hetesek vagyunk)

Moose,majd számolj be a mosogatógépről. én cserébe be tudok számolni a szárítógépről.

Zanza! ilyenkor az segít Rékán, ha a combodra fekteted hirtelen, mégpedig úgy, hogy a feje és a lába lóg, mert egy kisbabán a Heimlich fogást még nem lehet sajna nagyon bemutatni.

Fic és többiek! IGEN, SZENT IMRE RULEZ, CSAK A CSECSEMÕS RÉSZLEGET IS ÚJÍTANI KELLENE, beleértve a személyzetet is!!!
és a kikában van mozgólépcső is Kép)

Johi! én nem utáltalak meg, de én egy másik kategória vagyok, az igazán mókusos. Kép úgy vagyok vele, hogy megelőzésre vitamin, és ha valaki beteg, akkor GYÓGYSZER. (habár én igen ritkán eszem gyógyszereket) mellesleg megjegyzem, állandóan hallom, hogy "így influenzás vagyok, meg úgy vírusos vagyok". nos, jobb tudni, hogy az emberek nagy része életében se lesz influenzás, és mindenki azt gondolja, ha megfázott, már influenzás, pedig lehet, hogy bacis. ráadásul az influnak tényleg nincs ellenszere, antibiotikumot ilyenkor tilos,csakis az erős immunrendszer, amit vitaminokkal tudunk karban tartani. erre bizonyára a grapefruit cseppek kiválóak.

Moose! és azért rendesen gyarapodik? emlékezz, hogy reggelire mi se akarunk olyan sokat enni, sőt, valaki nem is tud rögtön kelés után enni. majd ebédnél biztos bepótolja minden nap.

ancsipancsi

Sziasztok!

Zanza

Fulladásos sztori ááááááááá. Kép Remélem nálunk nem lesz ilyen, mert szívrohamot kapok és vihetnek a mentők...

Johi,

Butus vagy Kép én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen gyógyító dolgaid vannak, és egyáltalán nem gáz megírni a fórumba, utána mindenki eldöntheni, hogy tetszik-e a dolog vagy sem.

Amúgy meg megírta már valaki, bocs ha már igen, csak nem tudom teljesen naprakészen követni a fórumot, hogy ha mész suliba és kismama vagy és nem fizetsz, de abbahagyod akkor semmi sincsen, nincs ilyen visszafizetési kötelezettség vagy hasonlók, úgyhogy hajrá suli! Kép

Lindi

Írigy vagyok erre a sok utazásra. És oda miért nem viszitek Grétit?

Dora

Hát nagyon jó lehetett ez a kutyás tali. Kép Nagyon jók azok a képek, amiken együtt van a csapat. Kép

Votiv és még akik betegek, gyógyuljatok meg hamar!

Amúgy én is a sárga szobában szültem, pedig nem is B.Zs. volt a dokim. Kép A többi szobát amúgy nem nagyon nézegettem meg, de jó volt a sárga, tetszett. Kép

Zsebi

Én is azt hittem először, hogy rosszul látok, amikor megláttam, hogy a spektrumon is van ilyen játék! Kép((

Oxi

Még a múltkor kérdezted a hordozót: Mi amikor láttuk, hogy Bendinek már kicsi a hordozó szűkítővel, akkor kivettük a szűkítőt és kész, nem csináltunk semmit a fejénél, de nem volt gáz, mert eléggé ki van párnázva a hordozó így is, meg lehet, hogy Bendi nagyfejű Kép. Szóval nekem nem tűnt úgy, hogy rossz lenne így neki, persze ha elaludt volt, hogy oldalra billent a feje, de nem nagyon.

ruz
ruzicsky

Ja és majdnem elfelejtettem, én voltam az IKEA szobában is, szülés után oda betoltak és ott lehettünk 3-asban 2 órát. Kép

ruz
ruzicsky

Sétáztunk egyet ezzel a kis Takonypóc Kisasszonnyal. Komolyan az az érzésem, hogymost már örökre taknyos marad. De olyan érdekes, hogy a saját kiságyában szörcsög, meg nem kap levegőt, ha meg magam mellé veszem, kitisztul az orra, és alszik simán reggelig.

Kubába azért nem visszük Grétit, mert akkor vele sehova nem tudunk menni, mert 1 hét utazás, 1 hét pihi 1 helyen, és ha már kifizetünk egy halom pénzt ilyen útra, akkor nem 1 helyen akarunk ücsörögni. Ezér megyünk most Tunéziéba és ide visszük őt is, mert itt nem baj, ha egész nap csak a szállodában meg a tengerparton leszünk, meg alszunk vele együtt délelőtt meg délután. De Kuba azért ehhez nagyon drága. Meg többen megyünk, és nehéz lenne, ha annyi ember Grétihez alkalmazkodna.
Moose! De anyukámékat nagyon szereti Gréti, és viszont is, szóval ő tök jól ellesz addig Szolnokon.

Zanza! Ez a fulladásos sztori tényleg rémisztő. Minden héten szolgáltat valaki ilyen rémséget. Még szerencse, hogy jól végződött.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Dora: ez jó, mármint, hogy rólunk álmodtál, főleg a főkötőKépKép és köszi a dícséretet a nagylány nevében! A Te lányod is csudiszép, a kutyusok meg nagyon édesek!!!

ÉN is sárga szülőszoba Marcit, de nem B.Zs. Kép Balu pedig a kék(?)ben. Nem tudom, mert a falak zöldek, a függöny kék. Ez most akkor a kék v. zöld? (csak mert kékről nem hallottamKép)
IKEÁt én is csak látogatáson láttam.

Zanza: ügyes voltál nagyon, a lényeg, hogy minden OK!

Pusz: Pocak

PS: ha lesz időm rakok fel képet, most megyek pihizni, apáék elmentek Nagyihoz, én vagyok csak Baluval, csönd van és nyugalom!!!

Pussz: Pocak
pocakpacni

Mindenkitől bocs, de csak átfutottam a termést, SOKAT szövegelünk Kép

Zanza,
Dóci egyszer egy kiflidarabot tüdőzött le - valahol a harapás és a rágás fázisának megtanulása közt. Szóval teljesen megértem, az ember ilyenkor nem is gondolkodik, hanem ráz, és utána jön rá az 5perces reszketés,

Votiv,
Istinek kevesebb fogmanót! Én komolyan úgy gondolom, hogy bizonyos szempontból (alváshiány stb.) talán az első év a legnehezebb a babákkal, valószínűleg darwini okai lehetnek Kép szóval te már genetikailag kódolva is jó anya vagy, mert a rossz anyák mindmind kiugrottak a barlang ablakán és nem szaporodtak tovább Kép

Johanna,
én nem uuuuuuuuuuuuuuuutállak. Mondjuk én azon szerencsés emberek közé tartozom - koppkopp, aki egyébként is megússza az influenzás időszakot (azt hiszem, 98-ban voltam utoljára beteg Kép), de érdekes nagyon, amit írsz. Én egyébként soksok zöld teát iszom télen-nyáron, az is immunerősítő Kép

Moose,
súlygyarapodás van? Mert lehet, hogy egyszerűen nem egy reggelizős tipus. Én várnék még egy-két napot popsi miatt, nekünk ilyenkor (általában a foga jött) nagyon beválta neogranormon kenőcs Kép

Ildi,
párodnak drukkhegyek!!!

Zsebi,
basszus, én is odakapcsoltam tegnapelőtt, és néztem, hogy MI EZ?????? Nagggyon durva volt! Párod finoman fejezte ki magát ahhoz képest, amiket én gondoltam Kép

Lindi,
ti szegények Kép én nagyon sajnállak titeket Kép két hét Kuba. Hogy fogjátok túlélni???? Gondolom, soksok szivarral meg rummal meg tengerparttal meg pálmafákkal meg jó kis zenével KépKép fúúúúj Kép

Ancsi,
alapvetően minden babának más árt ill. nem árt anyatejen keresztül, kisérletezni kell, és figyelni magad meg a babát Kép Kaka: szerintem hónaljig kaka kifejezetten jó, ilyen még soxor lesz KépKép

Ruz,
ikea-szobás együttlét: te mázlista, az tökjó lehetett!!! Mondjuk mi is megkaptuk az egyik szülőszobát, szóval meghittség megvolt, igazán nem panaszkodhatok Kép

Én szintén a sárga szobában szültem Kép most már azt is tudom, miért Kép Nekem mondjuk előre sem volt semmilyen preferenciám, közben meg fogalmam sem volt, hol vagyok Kép most így utólag jöttem rá, de szerencsére nem volt nagy sokk Kép
kisün

És itt van két kép:

Dóci és a logikai játék Kép
Kép

Dóci és apukája sétál
Kép
kisün

Húúúú Vera! Dóci már ilyen önállóan megy??? Kép
Ma voltunk a tropicariumban (én először, B harmadszor). Én nagyon élveztem, B elég gyorsan eljutott a cápákig, meg a rájához, aztán ki a bóvliárusokhoz!! de én NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGYOOOOOOOOOOOON élvezetem. Ha tehetném, mindennap mennék oda!!! Áll. hétköznap szinte senki nincs, most egymáson tapostunk...ez kicsit vaczak volt. És persze előtte találkoztunk Neetékkel, és az ő gyönyörűséges Esztijükkel. Már ő is kész nő!!!! Kép
indultam mosogatni...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fic!

Köszönöm neked is a bátorítást meg a többieknek is!

Johanna!

Engem érdekel, hogy miket eszel, ha megírod nekem! Én meg gondolkodom, hogy újra elkezdem a makrobiotikus táplálkozást!

Vera!

Dóri már így rohangál?Kép

Katus!

Írtál szüléstörténetet? Ha igen, írd meg légyszi, hogy mikor, mert akkor valszín lemaradtam róla!

Ancsi!

Tojás nem árt a tejen keresztül, esetleg a keménytojás okozhat hasfájást a babának!

Mindjárt jönnek apósomék, nekiállok rendrakni!

ILdi
ildi76

Sziasztok!

Kicsit nem figyeltem, rögtön archívot olvashattam... Kép

Juc: Nahát... Soma rosszfiú!

Johi: Én nem utállak, küldesz részleteket mailban? Mit hogyan, mire? Vagy hogy van ez?

Kisün: Mekkora nagylány már ez a Dóci Kép

Ruz: Köszi a választ!

Ancsi: Ha még tojást sem ehetünk, akkor már semmitsem Kép De pl Vikkának nem okoz gondot a tojás.

KépKép
oxigen
Györköny

Nem maradhatok sokáig, csak idelógtam egy picit zapa előtt.

Úgyhogy csak gyorsan:
Ancsi,
igen, van a kikában mozgólépcső, de azon hogy mész fel a bevásárlókocsival, amin még hordozóban trónol egy kőc is? mondjuk gyerek nélkül se lehet, szóval rossz megoldás, akkor inkább lenne olyan mozgó járda, mint a praktikerben.
tojással meg minden egyébbel úgy vagyok, hogy eszem én mindent, persze csak ésszel, és figyelek, minden rendben-e. mert van, ami neki, van ami nekem nem egészen jó (pl. banán engem felfúj), és akkor azt mellőzzük. úgy csináltam, hogy szépen bevezettem mindenfélét, és nincs semmi baja Vincenzónak. már 8,25 kg így 3,5 hósan, naponta kaksizik legalább egyszer, nem fáj a pocija, nagyokat rottyant, szóval rendben van, persze szerencsések vagyunk.

Sárga szülőszoba: biztosan azért szeretik, mert szép a színe, és közel a műtő, ha gond van.

Kisün,
de nagylány már a csajod Kép nagyon ügyes, és nagyon szép!

Na, megyek, mert óhajtanak a pasik!
fic.

P.S.: láttam a kéthetes Zsombit, nagyon helyes!
ficánka

Sziasztok!

Csak bekukk, mert amig még süt egy kicsit a napocska sétálunk egyet.

Kisün, Dóci milyen kis ügyes.Kép
zanza

helló csajok!

Isti apja kezében végigordította az úszás felét, némi elégtételt éreztem, hogy most először az apjának kellett teljes egészében megbirkóznia a balhézással... igazi, harcias hiszti volt Kép haragudott az apjára, mert véletlen nyelt egy kicsit...

kijött a 8. fog, alias hunyó.
Kisün, és mi van, ha a barlang ablaka nem volt túl magasan? és ha nem is volt ablak? Kép
Dóci olyan helyes!!! és a papája képes felét nem is láthatjuk? hmm?

Moose és szörnyűlködőkéim:
visszavittük a kikás ülést, a reklamációs lapra azt írták:
A visszavétel oka: nem megfelelő.
pedig tíz percig ecseteltem, hogy kibújt belőle a 10hós, és fejjel lefelé lógott menet közben.
de mindezt szívesen leírom egy cikkben, ha egyébként nem kíváncsi rá senki. Kép

aztán átgurultunk a Brendonba, és megvettük a kuponakciózus Concorde Trimaxot. hazafelé a fiam úgy aludt benne, mint egy nyugágyban!!! szóval csodás.
de itt is volt balhé: az eladó azt mondta, ekkora vásárlásnál már érdemes kiváltani a törzsvásárlói kártyát. oké, fizetünk a pénztárnál, aztán oda az infópulthoz, és kérek tvkártyát. erre mondja az infósnő, hogy vásárlás előtt kellett volna, mert így nem rakhaták rá a pontokat (kb 1200 forintnyit - sok vagy kevés, ki-ki döntse el). erre a papa kicsit elkezdett vitatkozni, hogy ezt mondhatták volna, megkérdezhették volna, vagy ha nem a pénztár mögött lenne az információs pult stb. de nagyon bunkóságosan vigyorogtak, hogy akkor most kéri a kártyát, vagy sem?....
asszem ezt is megírom.

szóval a mai nap alapján jó kis balhés család vagyunk Kép
de még sose voltunk tropikáriumban. vajon ott kivel lehetne balhézni? Kép

Fic, kocsi létszükség. és én akarok biciklit is.

mindenki vasárnap takarít??? mazochisták... Kép

votiv 8)
votiv

jaj, Zanza, bocs, látom sétáltok. helyes Kép

én meg ennék valami durván édeset... de ma pasifejtől megkaptam, hogy dagattt vagyok. "motivációnak szánta"!!!!!?????? rémes.

votiv 8)
votiv

Votiv, apát a "motiválása" után ne küld PR-managernekKép
zanza

volt egy kis délutáni szuszóka Kép ded még mindig nyomja Kép
úgyhogy most vagyok
fic.
ficánka

Lindi,
Tunézia Kép, Kuba Kép, irigy-irigy!
bár én aztán nem tudom elképzelni, h dedet itthon hagyva elrepüljek messzire. túl erős a kötődésem, asszem.

Zsebi,
okés! Kép

gyerekem nagyon nő, jövő héten el is megyek a hírös tompa u-i turiba, lehet, h holnap, h beelőzzek mindenkit Kép hihihi
na jó, hagyok azért valamit, meg hát nem is nagyon jelent Vincenzó mérete most konkurenciát senkinek asszem.

Jucus,
én is úúúúútálok port törölni, ezért nálunk most kosz van kissé, de holnap jön a segítség, juhéééé Kép

Ancsi,
igen, csecsemős részlegre ráférne egy kis újítás, pl. ahogy nyomták a hintőport a gyerekre mindenhová, az nem volt semmi, remélem túl sokat nem lélegzett be Kép de volt egy idősebb hölgy, aki nekem nagyon sokat segített, azóta is soxor eszembe jut, és nagyon hálás vagyok neki érte. valahogy furák ők nagyon, de nem baj, túl vagyunk a nehezén, és a másodiknál már iszonyú rutinosak leszünk, igaz? Kép

Hordozó:
mi kb. 1 hete vettük ki belőle a szűkítőt, és így is jól alszik. én egyébként kicsit meg szoktam dönteni fekvő helyzetbe, h ne annyira üldögéljen, hiszen úgyis bealszik hamar a kocsiban.

Én is a sárga szülőszobásokhoz tartozom, és láttam én is az ikeásat, előtte többször is üldögéltünk ott, és én nagyon szerettem volna ott szülni, de lefoglalták előttem sajna. Mondjuk az igazán a vajúdásnál lett volna szupi, a szülés maga már majdnem mindegy, hol van sztem. Van valaki köztünk, aki ott szült? Talán Manóka?

Votiv,
ezt a vasárnapi takarítást én sem értem, hisz ezen a napon pihenni KELL, nem igaz? mi nagyot sétáltunk a Dunaparton, amitől úgy kifáradtunk, h utána jött a szunyóka. pedig lenne mit csinálni, de én ilyenkor mindig arra gondolok, h a vasárnap, az vasárnap. Kép nekem bringám már van, még kell rá gyerekülés, aztán majd nyomulhatunk. persze, ha Vincenzó nagy lesz. Istinek tényleg 8 foga van már? tyűha, az nem semmi! Brendon-sztori "szupercuki"! milyen "jóindulatúak"! hová írsz ilyen cikkeket? nekem is vannak néha olyan témáim, amiket legszívesebben megosztanék a nagyérdeművel, h mindenki okosodjon belőle. Kép
ja, és ne higgy pasifejnek, hanem inkább küldd el optikushoz Kép
fic.
ficánka

tropikáriumban mi sem voltunk még, de Zsanci nagy kedvet csinált hozzá Kép
ficánka

Hali!Fic!
Azért örült nagy takarítást nem rendeztem csak a két fürit meg az ajtókat mostam le.Port meg a nappaliban egyenlőre.Ki a segítséged?Én defektes vagyok mert nem szeretem ha más takarít.És nem azért mert nem tudja jól megcsinálni hanem olyan hülyén érzem magam attól,hogy más nyulkál a dolgaimhoz.Anyukámnak nem nem is engedném,hogy takarítson,vasaljon nálam.Bőven nagy segítség,hogy itt van velünk majdnem minden nap.
Szóval a por miatt meg csak bosszankodhatomKép

ÉS Lindi!

Hogy fogod Gréti nélkül jól érezni magad Kubában?
Nekem elképzelhetetlen,hogy a kölkeim nélkül elutazzak.

Juc
20170114224602

JOhi!

Jól gondoltad,a MLM-től a kiver a víz.Egyszerűen utálom amikor meg akarnak dumálni,hogy NEKEM az milyen nagyon jó,hogy más alá dolgozom és persze minnél többet,hogy Neki jó sok haszna legyen rajtam.BRRRRRRRRRR!Még egy olyannal sem találkoztam aki nem a kiagyaló és mégis jól él.Pedig szerintem már minden létező MLM-el müködő termékforgalmazó céggel találkoztam vagy hallottam róla.
A jó,és hasznos termékeket viszont szívesen kipróbálom.Olajfalevélről is hallottam de még nem próbáltam.Én szívesen átmegyek hozzád egy ismertetőre!

Ancsi!

Ha muszáj emelgetned és bírodKépakkor cipeld a babacsokit.Én is azt tettem,bár azt hiszem az enyém nem volt 20kg.csak 10.

Juc
20170114224602

Hoho, megvan a konyhabutorom! Kép Es holnaphoz egy hetre szepen ossze is szerelik nekem, aztan jol bekotik a gepem is. Detokjolesznekem Kép Bar kicsit gyanus, mintha csak ot ajtom lenne a hat szekrenyemhez. Majd reggel jol atnezem a dobozokat.

Sarga szoba a legnagyobb egyebkent. Meg a szine is igen kellemes, nemhiaba szeretik olyan sokan.

Hu, es mi van azokkal, akiknek nincs lelekjelenletuk? Azok mit csinalnak felrenyelesnel? Es akik nem is tudjak, mit kell? Jaj, most nagyon megremultem... Kép

Hat sulygyarapodasrol lovesem sincs, mert ket es fel honapja mertek meg utoljara. Mondjuk itthon naponta tobbszor megmeri magat, de szerintem az nem olyan pontos Kép raall a digitalis merlegre, aminek mar reg eltorte az fedolapjat a sok gyakorlassal... A popoja meg sosem volt ilyen veszes, ugyhogy nem hiszem hogy csak fog miatt. Epp azon toprengtem, hogy talan inkabb a pelenka a ludas (ujabban mar Liberot vettem Pampers helyett), mert krem es pelenkazasi modszer nem valtozott.

Lindi, ertem en. Kubaba onzesbol nem viszitek, Tuneziaba meg kiszurasbol igen. Szegeny Greti mindkettot megKépta...

Te Kisun, a Doci eleje mar olyan nagylanyos Kép es nem felejtettem am el levelet irni, Neetnek sem, csak allattiiraaa leeelaaaassssuuultaaaa...
moosejaw

Moose!

De jó,öszíntén veled együtt örülök a bútorodnak és a gépednek is!Majd tegyél fel képet róla,plíz!
És nekem nem írsz levelet?KépOlyan jó lenne kapni.

Juc
20170114224602

OK Juc Kép Akkor majd melben kuldok kepet (ilyen volt, ilyen lett). Nem nagy durranas, mert a legolcsobb feher IKEA (arlig ajtok), de a jelenlegi 30eves butor utan szupernek lesz mondhato Kép Mivel nem akarunk orokke itt lakni, nagyon sokat nem akarunk a lakasra kolteni.
moosejaw

Moose!

Ne viccelj már!Szerintem tök jó az a bútor.
Várom aképeket levélben.

Juc
20170114224602

Jucus,
a segítség egy barátnő, akit már nagyon régóta ismerek és nagyon szeretjük egymást. ő egyedül neveli a 8éves kiscsaját, ezért nagyon kell neki a pénz. de köztünk ez olyan, h ő eljön és segít, én meg mellékesen megdobom egy kis pénzikével, érted, ugye? és engem nem zavar egyáltalán, h ő hozzányúl a dolgainkhoz, de csak takarít, meg most lesz ablakpucera is, a mosást-vasalást én csinálom. ha anyukám jön, és van vasalnivalóm, akkor ő unokázik, én meg vasalok, és közben dumcsizunk persze. és ha nektek két fürdőszobátok van, akkor ti nagyon gazdagok vagytok! Kép

Moose,
én is nagyon örülök KépKépKép épp most küldtem levelet, de akkor már 1 infóval gazdagabb vagyok. és tök jó lesz Neked, és majd mindig konyhatündérkedhetsz az új konyhádban! Kép

nnna, mostmár fel kéne ébreszteni mókusmukitündérbogyeszt, mert füritime van, és félek, h éjjel lesz kukurikúúúúú!

megnéztem a legutóbbi taliképeket, és tényleg nagyon nagyok és gyönyörűek a kőcök, meg jó Johi frizuja, meg mindenki szépséges, és nosztalgiából megnéztem a májusi képeket, és zapa idejött, és itt ölelgettük egymást, h akkor még benne volt a pociban ... na, szóval jól esett, köszi a fényképészeknek - Moose, Beetrix, Johi!

cupp,
fic.
ficánka

Fic!

ez így tök jó!nekem is jól jönne egy ilyen segítség.gazdagok?Kép
20170114224602

Johi!
én is szeretlek...Kép egyébként csak az lenne a kérdésem, hogy a ti grapefruit mag kivonatotok keserű, vagy nem? mert amit a dm-ben lehet kapni az tök keserű, és B nem igazán issza meg, de mintha régen kaptunk volna olyat, aminek nincs olyan erős ize, és az nem zavarta B-t. Egyébként mi holnap kezdjük az immunerősitő homeós kúrát, kérek hajrákat, hogy ne felejtsem el beadni neki, mert 3 hónapig kell szedni, naponta 3x, és 3 naponta kell cserélni a bogyókat...Kép szóval, kérlek, néha kérdezzetek rá, hogy beadtam e neki, mert különben kakit sem ér...Kép
és agyacskám teljesen lukacsos...
Votiv!
a kikás babaszékre nem volt ráirva, hogy 15 kilótól használható??? mert a mienkre (igaz, más márka) rá van irva.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc, két fürdőszoba???? És ezzel nem dicsekedtél????? pedig illett volna Kép Kép Kép

Maya még mindíg rulez, és van újabb finomság, óriás palacsinta, édes is meg sós is, kipróbáltuk apával őket Kép Kép

Moose, konyha ilyen volt ilyen lett engem is érdekel Kép én konyhám is fehér és szeretem és jól mutat benne a fehér mosogatógép Kép Kép

Kisün, Dóci igazi kislány már, nagyon aranyos,

Ja és Juc, a Savoyában nagyon jó barna velúr cipő van, ha a Maya felől mész akkor bal kéz felől van egy cipőbolt talán egy fehérnemű üzlet van előtte. 10e valahányszáz forint, nagyon jó, csakpersze az én lóóó méretemben nem volt.
zsebi2004

Sziasztok!

Votiv: Látom, "jó" napod volt! Kép Kika, Brendon, Apa...

Lindi: De jó dolgod van! Kép

Fic: Neked is jó dolgod van, sztm lassan én is keresek valami segítséget, lemaadtam mindennel, mit a borravaló. Anyósom jönne, de azt inkább mégsem, szeretek én szoptatni és ha tudom, hogy jön, aznap nincs tejcsim... KépKép

Jah és én ma nem takarítottam, bár jobb lett volna Kép Vikinek elkezdett felszakadni a hurutja, valami ipari mennyiségű trutyit köhög fel, és fullad meg tőle, mert ugye a hátán fekszik. 20 percenként jönnek kb a rohamok, én meg rohanok, fordítom hasra, törlöm, de szegénynek már alig van energiája, mert aludni sem tudott, agy el is sírja magát. Remélem most már az éjszaka jobb lesz. Apa persze ilyenkor nincs itthon.

KépKép
oxigen
Györköny

hahó,
visszaolvastam és szomorúan vettem tudomásul hogy senki nem hiányolt ezért el is kullogok lehajtott fejjelKép

na jó,német vendégeink vannak és egész nap pesztrálnom kell őket.....és elmegy a pasi szombaton és hétfőn jön a kövKép

azért néha bekukk és olvasok ha van időmKép

cupp
gigi
Vendég

Zsebi!

Most lebuktamKép
De nem saját,csak bérelt és az új lakásokban már ált kettő van minima a klotyóbólKép

Sajnos nem vagyunk gazdagok.KépDe szeretnék gazdag lenni..saját lakást venni...

Juc
20170114224602

Zsanci
Mi is holnap kezdjuk detto u.azt a kurat! Kép

Oxi - Jaaajjj szegeny Viki Kép Jobbulast Neki!!!!Neked meg kitartas!

Tropicarium- Tenyleg nagyon jo. Kép Mi is mult 7vegen voltunk.Elotte 7koznap es ooolyan jo volt, sehol senki nem volt.Kb. fel orat ucsorogtunk hallgatva a kis meditacios zenet + orias akvariumot nezve. Panka nagyon birta...

Lepek elpakolni, szalad a haz.
Norka
norkini

Juc! Sorstars! Mi is albérelünk. Kép
N
norkini

Jucus, legalább egy fél fürdőszobával légyszi dobj meg.Kép Ja, és nem vagy defektes, én is utálom, ha vki a cuccomhoz nyúl, kivéve persze a Nőszemélyt.Kép

Moose, wow, gratula az új konyhabútorodhoz.
zanza

Zanza!
Miért csak szőnyegből van sok?Kép
Juc
20170114224602

Én el birnám viselni, ha VALAKI végre hozzányúlna a cuccainkhoz, és arrébb mozditaná őket! Tehát, ha van takaritónő ismerősötök, aki jó, megbizható, stb, és még van neki kedve máshol is dolgozni, kérlek irányitsátok hozzám!!! PLLLLIIIIIIIIIIIIIIIIIZ! már nagyon szalad a lakás...Kép
Norka!
akkor te leszel az én figyelmeztető-emberem!! Kép jóóóóóóó????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!
Látom volt termés rendesen hétvégén, de nekem egy percem sem volt netelni, így most zsong a fejem a visszaolvasástól és már azt sem tudom kivel mi történt...

Fibi!
Nem lehet, hogy inkább mélben kéne "szakmáznunk"? Mert aztán a kötődésről én oldalakat tudnék írni Neked (ebből szakdogáztam Kép ), de nem biztos, hogy mindenkit annyira érdekel Kép

De jó, hogy írtátok a Tropicariumot, talán már Petra is élvezné, úgyhogy akkor elmegyünk mi is valamikor (én már voltam P. születése előtt) ... és akkor ezekszerint hétköznap Kép

Szerintetek lehet olyan, hogy Doni náthája, pontosabban a vírus/baci, ami okozza végigvonul a pocakján is??? Mert az orra már végre nem folyik, de tegnap délután rengeteget bukizott, éjszaka baromi rosszul aludt, délelőtt meg hígat kakilt... de jókedvű meg minden (persze mikor nem? Kép), csak gondoltam lehet, hogy ez van emögött...

Na, úgyhogy megyek is, bár remélem a ma éjszakánk már jobb lesz!

Pussz Mindenkinek:
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Jucus, így jártam, legközelebbi életemben, fürdőszoba kereskedőt fogok ki.Kép

Csodaszer Réka náthájára: homeóbogyó, aloés lötty, orrcsepp és Fic távgyógypuszja, ennyi.Kép mostmár nincs szörcsögés.Kép

Jó éjszakát!
zanza

Jóreggelt,

Apa bekapcsolta a gépet én meg gyorsan benéztem Kép

Votiv,
Szuper ülést vettetek és ez most KOMOLY Kép Kép

Bogárka,
elképzelhető, Brúnó ugyanezzel szenvedett, 2 nap alatt orrfolyás lement, és jött a hasmenés. Most ilyen kórság van állítólag.
Nála ráadásul nehéz is, mert ugye neki nem lehet megmagyarázni, hogy miért nem lehet inni-enni egy csomó dolgot amit szeretne.
Na megyek készülődni....
zsebi2004

Zsnci,
autósülés nagyon jóóóóóóóó! KÖSZIKE!!

Norka,
ezer éve akarok írni... talán ma!

Dóci ééédes, még jó, h szerdán látom is majd! Kép

Fogas Isti, szép, Esztinek most jött ki a 3.

Moose,
mélt várom,

jaj mitis akartam még írni? Passz.
neet, a lyukasagyú
neet

Én is takarítottam tegnap, lehet, hogy van valami a levegőben??? Kép Meg mostam meg vasaltam. Aztán szerencsére elmúlt Kép
Ma ennek örömére durván elaludtunk, 9 előtt 5 perccel ébresztett minket az óra helyett (az 7-re [nem] volt felhúzva) a lányunk, ciki az, hogy páromnak 9-re oda kellett volna érni valahoa. De legalább egy jót aludtunk Kép

Votiv,
azért ez a kép, mert annyira murisan néztek ki, egy törpe és egy óriás Kép Ha a barlangon nem volt ablak, és ennek ellnére nekifutásból ki akartak ugrani, akkor az eredmény ugyanaz Kép meg hát akkor még ugye mókusok helyett a mamutok elé vetették magukat Kép
Tökjó autósülést vettetek! Nekünk Römer van, eleve azt terveztem, és amikor eljött az idő augusztusban, Brendonék nagy kegyesen leárazták 20e Ft-tal, le is csaptam rá azonnal Kép Párod motivációs tréningjei azért igen érdekesek Kép

Zsanci,
azért a kezét még kell fogni, de épp tegnap állította be a két ember közti távgyaloglásban újabb rekordját 5 lépéssel Kép

Oxi,
ha szakadozik fel a váladék, az már jó!! Gyógypuszok ezerrel Kép

vera
kisün

<font color="0000ff">Ancsi!
Na, ilyen lett a nagy mű, a fejvédő:

Kép
Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Szaisztok!

Megjöttünk, visszaolvasok.
ada007

Tokjo setaido van, menjetek ki! Mi mar voltunk a nyuszival es vettunk egy kismotort Kép Jo massziv es minden van rajta (kmora, fordulatszammero, uzemanyagjelzo, iranyjelzo, tanksapka). Ezek ugyanis nagyon fontosak neki! Kép

Vikkanak mielobbi jobbulast!

Gigi, en szoltam hozzad egyik nap, hogy hogy kell csinalni, hogy a gyerek egyedul elaludjon este, de te nem valaszoltal! Kép
moosejaw

Zsanci: drukkok mennek...
Nem ez nem keserű, a többi tényleg irdatlan keserű, én is azokkal próbálkoztam, mert azok olcsóbbak, de sajna azok fránya keserűek. Ez nem... szóval egy próbát talán megér. semmilyen ize sincs, de jó. Tegnap kapart a torkom, mára elhussant, de nem kezdem a marketing szöveget. Ti mivel erősítetek be?

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok Kép

Nagyon aranyosak vagytok, jól esik, hogy emlékeztek, és gondoltatok rám Kép

Délre megyek dokihoz, reménykedve, hogy azt mondja: wovvv, három ujjnyira nyitva vagyunk, mit szólnának, ha este rendeznénk egy ötszemélyes bulit a kórházban? KépKépKép

Nyolc óta volt két fájás, mindkétszer arra keltem, és hasmenésem is van. Lehet, hogy ez jelent valamit? Ja, a bokám meg tegnap óta dagad. Nem nagyon, csak "egy síkban van" a belső csülökkel Kép

Bocs, nemtom, ki kérdezte, de a fájás mensiszerű, csak erősebb, és inkább a derekam fáj. Meg néha olyan, mintha mindjárt ki akarna esni Máté, olyanokat érzek, szerintem egyenest a méhszájamnál.

Na, majd jel.kez.

Pusztok!

Sisotris
40+1

Tetkó témát inkább hanyagoljuk, de itt van pocakkép, az elég a helyzet felméréséhez Kép

Kép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

moose,
ne hari,gigi nem olvastaKéphát az úúúúúúúúúgy van hogy elkezded altatni és egy óra múlva már annyira kell pisilned hogy átteszed a kiságyba mert nem bírod tovább visszatartaniKépés roahansz a klotyira és ott jól elvagy vagy 5 percetKépaztán mire visszamész hogy folytasd a simizést meg miegymást elaludt a dedKépés másnap kivi vagy rá hogy csak véletlen volt e azért nem is fekszel mellé hanem egyből beteszed a kiságyba és megpuszilod és kimész.és ha annyit mond miközben gyűri a párnát hogy mmmmmmmmmmmmmmmmmm nem szaladsz be hozzá és kapod felKépna ez a legnehezebbKéplegalább is nekem!meg utána azzal megbírkozni hogy elalszik nélküled.most már jóKépde az első pár napban azt hittem meghalok a szomorúságtól meg a lelkiismeret furdalástólKép

szomorúgigiakifeltépteasebeitmostKép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?