Mar nem volt pocakod, tok csini voltal es fokotot viseltel - ez vajon honnan jott?.
Meg persze mosolyogtal.
Multkor irni akartam, hogy tok jo Bendi frizuraja, most teljesen egyformak vagytok!

2005.10.09 12:24
2005.10.09 12:37
2005.10.09 12:39
. mellesleg ma valami kakimizéria lehet, mert Lencsike akkorát trotyizott a gatyába, hogy KOMOLYAN MONDOM, a hóna alatt is kaki volt, úgyhogy meg kellett fürdetnünk
, de amúgy a műtőben"szültem".
)
úgy vagyok vele, hogy megelőzésre vitamin, és ha valaki beteg, akkor GYÓGYSZER. (habár én igen ritkán eszem gyógyszereket) mellesleg megjegyzem, állandóan hallom, hogy "így influenzás vagyok, meg úgy vírusos vagyok". nos, jobb tudni, hogy az emberek nagy része életében se lesz influenzás, és mindenki azt gondolja, ha megfázott, már influenzás, pedig lehet, hogy bacis. ráadásul az influnak tényleg nincs ellenszere, antibiotikumot ilyenkor tilos,csakis az erős immunrendszer, amit vitaminokkal tudunk karban tartani. erre bizonyára a grapefruit cseppek kiválóak. 2005.10.09 12:40
Remélem nálunk nem lesz ilyen, mert szívrohamot kapok és vihetnek a mentők...
én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen gyógyító dolgaid vannak, és egyáltalán nem gáz megírni a fórumba, utána mindenki eldöntheni, hogy tetszik-e a dolog vagy sem.
Nagyon jók azok a képek, amiken együtt van a csapat.
A többi szobát amúgy nem nagyon nézegettem meg, de jó volt a sárga, tetszett.
((
. Szóval nekem nem tűnt úgy, hogy rossz lenne így neki, persze ha elaludt volt, hogy oldalra billent a feje, de nem nagyon. 2005.10.09 13:22
2005.10.09 13:26

és köszi a dícséretet a nagylány nevében! A Te lányod is csudiszép, a kutyusok meg nagyon édesek!!!
Balu pedig a kék(?)ben. Nem tudom, mert a falak zöldek, a függöny kék. Ez most akkor a kék v. zöld? (csak mert kékről nem hallottam
) 2005.10.09 13:47
szóval te már genetikailag kódolva is jó anya vagy, mert a rossz anyák mindmind kiugrottak a barlang ablakán és nem szaporodtak tovább
), de érdekes nagyon, amit írsz. Én egyébként soksok zöld teát iszom télen-nyáron, az is immunerősítő
én nagyon sajnállak titeket
két hét Kuba. Hogy fogjátok túlélni???? Gondolom, soksok szivarral meg rummal meg tengerparttal meg pálmafákkal meg jó kis zenével 
fúúúúj
Kaka: szerintem hónaljig kaka kifejezetten jó, ilyen még soxor lesz 
most már azt is tudom, miért
Nekem mondjuk előre sem volt semmilyen preferenciám, közben meg fogalmam sem volt, hol vagyok
most így utólag jöttem rá, de szerencsére nem volt nagy sokk 
2005.10.09 14:42

2005.10.09 14:54
2005.10.09 15:39
De pl Vikkának nem okoz gondot a tojás.2005.10.09 16:09
nagyon ügyes, és nagyon szép! 2005.10.09 16:48
haragudott az apjára, mert véletlen nyelt egy kicsit...

2005.10.09 18:17
, Kuba
, irigy-irigy!
hihihi
de volt egy idősebb hölgy, aki nekem nagyon sokat segített, azóta is soxor eszembe jut, és nagyon hálás vagyok neki érte. valahogy furák ők nagyon, de nem baj, túl vagyunk a nehezén, és a másodiknál már iszonyú rutinosak leszünk, igaz?
nekem bringám már van, még kell rá gyerekülés, aztán majd nyomulhatunk. persze, ha Vincenzó nagy lesz. Istinek tényleg 8 foga van már? tyűha, az nem semmi! Brendon-sztori "szupercuki"! milyen "jóindulatúak"! hová írsz ilyen cikkeket? nekem is vannak néha olyan témáim, amiket legszívesebben megosztanék a nagyérdeművel, h mindenki okosodjon belőle.
2005.10.09 18:33
2005.10.09 18:39
akkor cipeld a babacsokit.Én is azt tettem,bár azt hiszem az enyém nem volt 20kg.csak 10. 2005.10.09 18:48
Es holnaphoz egy hetre szepen ossze is szerelik nekem, aztan jol bekotik a gepem is. Detokjolesznekem
Bar kicsit gyanus, mintha csak ot ajtom lenne a hat szekrenyemhez. Majd reggel jol atnezem a dobozokat.
raall a digitalis merlegre, aminek mar reg eltorte az fedolapjat a sok gyakorlassal... A popoja meg sosem volt ilyen veszes, ugyhogy nem hiszem hogy csak fog miatt. Epp azon toprengtem, hogy talan inkabb a pelenka a ludas (ujabban mar Liberot vettem Pampers helyett), mert krem es pelenkazasi modszer nem valtozott.
ta...
es nem felejtettem am el levelet irni, Neetnek sem, csak allattiiraaa leeelaaaassssuuultaaaa...2005.10.09 19:15

épp most küldtem levelet, de akkor már 1 infóval gazdagabb vagyok. és tök jó lesz Neked, és majd mindig konyhatündérkedhetsz az új konyhádban!
2005.10.09 19:35
egyébként csak az lenne a kérdésem, hogy a ti grapefruit mag kivonatotok keserű, vagy nem? mert amit a dm-ben lehet kapni az tök keserű, és B nem igazán issza meg, de mintha régen kaptunk volna olyat, aminek nincs olyan erős ize, és az nem zavarta B-t. Egyébként mi holnap kezdjük az immunerősitő homeós kúrát, kérek hajrákat, hogy ne felejtsem el beadni neki, mert 3 hónapig kell szedni, naponta 3x, és 3 naponta kell cserélni a bogyókat...
szóval, kérlek, néha kérdezzetek rá, hogy beadtam e neki, mert különben kakit sem ér...
2005.10.09 19:47
én konyhám is fehér és szeretem és jól mutat benne a fehér mosogatógép
2005.10.09 19:50
Kika, Brendon, Apa...

Vikinek elkezdett felszakadni a hurutja, valami ipari mennyiségű trutyit köhög fel, és fullad meg tőle, mert ugye a hátán fekszik. 20 percenként jönnek kb a rohamok, én meg rohanok, fordítom hasra, törlöm, de szegénynek már alig van energiája, mert aludni sem tudott, agy el is sírja magát. Remélem most már az éjszaka jobb lesz. Apa persze ilyenkor nincs itthon.2005.10.09 20:13
Jobbulast Neki!!!!Neked meg kitartas!
Mi is mult 7vegen voltunk.Elotte 7koznap es ooolyan jo volt, sehol senki nem volt.Kb. fel orat ucsorogtunk hallgatva a kis meditacios zenet + orias akvariumot nezve. Panka nagyon birta... 2005.10.09 20:57
jóóóóóóó????2005.10.09 21:15
), de nem biztos, hogy mindenkit annyira érdekel
), csak gondoltam lehet, hogy ez van emögött... 

2005.10.10 05:47
2005.10.10 09:06
Meg mostam meg vasaltam. Aztán szerencsére elmúlt
Ha a barlangon nem volt ablak, és ennek ellnére nekifutásból ki akartak ugrani, akkor az eredmény ugyanaz
meg hát akkor még ugye mókusok helyett a mamutok elé vetették magukat
Párod motivációs tréningjei azért igen érdekesek
2005.10.10 10:00
Jo massziv es minden van rajta (kmora, fordulatszammero, uzemanyagjelzo, iranyjelzo, tanksapka). Ezek ugyanis nagyon fontosak neki!

2005.10.10 10:02
2005.10.10 10:02

2005.10.10 10:11
hát az úúúúúúúúúgy van hogy elkezded altatni és egy óra múlva már annyira kell pisilned hogy átteszed a kiságyba mert nem bírod tovább visszatartani
és roahansz a klotyira és ott jól elvagy vagy 5 percet
aztán mire visszamész hogy folytasd a simizést meg miegymást elaludt a ded
és másnap kivi vagy rá hogy csak véletlen volt e azért nem is fekszel mellé hanem egyből beteszed a kiságyba és megpuszilod és kimész.és ha annyit mond miközben gyűri a párnát hogy mmmmmmmmmmmmmmmmmm nem szaladsz be hozzá és kapod fel
na ez a legnehezebb
legalább is nekem!meg utána azzal megbírkozni hogy elalszik nélküled.most már jó
de az első pár napban azt hittem meghalok a szomorúságtól meg a lelkiismeret furdalástól