Barbi
Remélem még nincs minden veszve. Nekem is mindig utólag jutnak eszembe a kérdéseim! Szurkolok neked! Továbbolvasva láttam, hogy megcsinálta az inszemet! Hurrá! Ne keseregj! Nekem volt olyan, amikor másik doki csinálta az inszemet, hogy meg se nézte, hogy megrepedtek-e a tüszőim! Én sem tudtam mi újság! Aztán meg konkrétan tudom, hogy a Kaáliban sosem nézik meg inszem előtt UH-gal a "repedést"! Szerintem nem olyan nagy katasztrófa ez! Fel a fejjel! Bízz benne egy picit jobban kérlek!
Wish
Örülök, hogy jól vagy. A szurit már értem, és természetesen még mindig drukkolok nektek! (Én is éreztem ezeket a szurkálásokat

)
Babáktapadjatok,babáktapadjatok,babáktapadjatok
Stella
Ari vagy, már én is nagyon kíváncsi vagyok!
Csütörtökön megyek UH-ra. Tudatlan kérdés következik: Hüvelyi UH lesz?
A babás topic eggyel alattunk?
Mary
Szerintem egy picit később lesz a beültetés!!! Itt is sokat számít, hogy hogyan reagálsz a stimulációra. Van akinek kevesebb, van akinek több időre van szüksége, hogy szépek legyenek a tüszői!
Babcsi drága
Nem változol! Te a tesztek rabja vagy
Remélem nem felejtem el, mérek neked holnap egy hőt. (Különben meg is tudom saccolni a holnapi hőmet

) De nem az enyémet saccolgatom, hanem inkább neked saccolok minden további napra 37,2
Jó lesz ez az érték?!
Többen kérdeztétek hogy vagyok:
Szurkálásokat érzek mindkét oldalon, (bár már egyre ritkábban) néha pedig olyan derékfájást, ami a mensi előjele szokott lenni (ezt az érzést nem kedvelem). Hányinger nincs, viszont csak keveseket tudok enni, nincs valami jó étvágyam.
Láttam megint az Elevit volt a téma. Hát én elkezdtem szedni, hátha többen vannak a pocakomban, akkor szerintem nem árt a minél több vitamin. Szerintetek?