A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Wish Kép
Miért kapsz szurit?
Mennek a babatapik! +++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hogy vagy?

Kriszta
Nagyon átérzem a problémádat. Sok hasonlót éreztem én is az elmúlt 2 évben! Szerintem jó döntés, hogy kezelgeted a bajodat, és közben elvégeztetsz minden vizsgálatot. Hidd el megéri.
Szerintem nálam az elzáródott p.vezeték volt minden bizonnyal a probléma. Ezek szerint próbálkozhattunk volna évtizedekig hiába.
Szurkolok nektek, és így valóban nem lesz elvesztegetett idő ez a 3 hónap! Kép

Barbi Kép
Nagyon sajnálom Kép
Nem kérdeztél rá, hogy ilyenkor mi van?

Kép
Kép
szilva069

Ötye Csajok Kép

Nekem már kínai, amiket a hőkről LH tesztekről írtok! Remélem ti értitek miről folyik a diskurzus! Még mindig izgulok értetek!

Sackó Kép
Rólad sem feledkeztem meg ám Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++

Kép
Kép
szilva069

Szilva, ott csak pottyogtak a könnyeim, mikor bandukoltam hazafelé, akkor juttot csomó kérdés az eszembe, úgyis kell mennem a héten és majd akkor kifagatom őket.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SzilvaKép
Tök izgulok már értetek. Mikor is mész uh-ra?
Várunk a babás topikon!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok Lányok!

BarbiKép Nagyon sajnálom. És nem is értem. Nekem is mondta Sz., hogy ha inszemre kerülne sor, lehet ilyen bibi, de akkor meg minek vannak az injekciók? Akkor még én sem kérdeztem ki. Majd írd meg, ha megtudtad, mert kíváncsi vagyok. És próbálj egy kicsit jobbkedvű lenni, tudom nehéz, de muszáj csak előre nézni.

SzilvaKép Hogy vagy? Érzed a gyerkőcöket?
Szted ha nekem okt. 27-én kezdődnek a szurik, akkor kb a nov. 15-ei héten lenne a beültetés, ugye? Én így számolom. Izgulok, nehogy 1 napra essen az államvizsgámmal.
mary78

Barbi
Nagyon sajnálom. Ne keseredj el.
Azt nem értem, 1-2 nap múlva nem reped meg az a tűsző, akkor nem csinálják meg az inszemet?

Kép
mofly

SzilcsibeKép
Persze mert a te hőmérőd ott porosodik már egy jó idejeKép Azért a kedvemért holnap mérjél már egyet reggel és írd meg mennyi voltKép biztos jó magasan tanyázik! Az én hőm már megint 37, 2 napig 36.8 volt előtte 36.5 szóval lehet, hogy pé-m volt lehet, hogy nem (23.cn-on vagyok). Képzeld a kezembe került egy 10 nappal ezelőtt csinált qupidom (csak úgy csináltamKép) és volt rajta egy második csík (pesrze csak most). Itt nézegetem, hogy kár, hogy csak átpárolgásKép de majd lesz nekem is olyan mint neked ám! hihihi...

Hogy vagytok így sokan? Kép tünetek már elmúltak teljesen? egy kis hányinger? na nem azért mert azt kívánom ám!

MoflyKép
a 4. nap környékén nekem is felugrik, nekem a menzi alatt fent van aztán lemegy és aztán fel...szóval ez normális, de nekem csak 3 napja volt teljesen lent megint és ma már megint 37. Egyébként én sem értem hogy működöm, na mindegy majd kiderül.

BarbiKép
Ez nekem is magas! Hogy hogy nem repedt meg a tüsző? Ilyen van? Nem lehet, hogy van ami megreped és van ami nem mert nem az adomináns? A doki mit mond?

SacKép
Nagyon helyes tessék pihenni mert aztán 9 hónap elteltével nem lesz sok idődKép!

TüncsikeKép
Mi a helyzet? Hírek?

Kép

KépKép
babcsi

Lányok, igazából nem sokat mondot, lehet hogy egy tüsző megrepedt ami a doki látott ( ezért az inszemet megcsinálta), de igazából nem nézett meg figyelmaesen és nem vette észre a másikat hogy nem repedt meg( ezt csak én gondolom). Azért nem kezdtük el mert hiába kaptam volna szurikat a tüszőbe nem lenne semmi, valószinűleg túl lettem stimulálva ha nem múlik el a menzesz végére akkor gyógyszeres kezelésre szorulok, valami ilyesmit mondott " Sz" ügynök, igazából magammal voltam elfoglalva hogy megint " miért én", " miért vagyok ilyen szerencsétlen", majd a hét második feléb megyek dokihoz és akkor több mindent fogok tudni.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Babcsi Kép
Az ultrahang még mindig nem működik? Ez most már tényleg pé-nek tűnik.

Kép
mofly

Én most már napok óta ülök az eredményeimen. Képtelen vagyok visszamenni a dokihoz. Tudja valaki, hogy ezek jók-e? Egy héttel pé. után volt. Ösztradiol: 539 pmol/l. Progesteron: 82.70 nmol/l. LH: 9.5 IU/l. Prolactin: 568 ng/ml

Kép
mofly

Sziasztok Lányok!

Köszönöm Mindenkinek a segítéget Elevit ügyben!

Szilva!
Bocs, hogy nem írtam eddig, de tényleg nagyon jól néz ki a két csík a teszten!!!!!!!!
Remélem jól vagytok!!!!!!

Barbi!
Inszemhez sajnos nem értek, nekünk nem lehetett, rögtön lombikoztunk. Fel a fejjel, bízz Sz. ügynökben, biztosan jót akar!!! Hol a pozitív gondolkodás?!

Wish!
Majd szeretnék én is felkerülni a táblázatodba!
Adatok:
próbálkozás: 2003.szept.
lakóhely: Székesfehérvár
ciklus hossza: rendszertelen, 29-36.nap
ciklusnap: most még nem tudom, mert a lombik után vérzésem volt, de nem tudtam megállapítani a kezdő napját
életkor: 31 év
megjegyz.: 2.lombik előtt
Köszi szépen!
Remélem Ti is jól vagytok!!!!!!babatapasztó++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Képzeljétek!
Ha minden igaz, a héten vagy inkább hétvége felé már lesz internetünk, már alig várom! Akkor talán többet tudok irni-olvasni!!!

Manda

manda

WishKép

Ha szépen kérlek, engem is beteszel a táblába?

Próbálkozás: 2002. június
Lakhely: Székesfehérvár
Ciklus: rendszeres, 28-29 nap
Ciklusnap: 4. cn.
Életkor: 27 év
Megj.: 1. lombik indul okt. 27.-én

KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

Mary
mary78

MoflyKép
Nem tudom, majd du. hívom a dokit. Múlt héten kellett volna csinálni mert hát most már csak azt látja, hogy eltűntek-e a tüszőcskék de azt, hogy mikor azt már nem tudom meg. Na mindegy.

Sajna nekem a hormonjaim más értékben vannak de Wish biztos tud majd mondani valamit!

WishKép
Mi a helyzet?Hogy vagytok?Kép

Kép

KépKép
babcsi

SziasztokKép
Köszönöm az érdeklődést, nincs semmi különös érzésem. Időnkén nyilall egyet-egyet odabenn, de ezen kívül semmi. Elvileg már megtapadt, aki akart Kép
Tévézgetek, olvasgatok, alszok és néha sétálok egyet.

Talán jövő hét vége felé bepróbálkozom egy teszttel, addig várok.

SzilvaKép
HCG szurit kapok támogatásnak, hogy jobban tapadjanak a babók. De már holnap kapom az utolsót, aztén rájuk van bízva a dolog Kép

MoflyKép
Jók az eredményeid, a prolaktin van a felső határon, de ez egy stresszes nap eredményei is lehet. Ha máskor rendben volt, akkor nincs miért aggódni.
Egyébként meg tessék visszamenni az orvoshoz, azért van! Kép

wish

Wish Kép
Köszi szépen. Biztos a vérvétel miatt voltam stresszes. Tiszta ideg tudok lenni. Holnap már tényleg visszamegyek.
Már nagyon izgulok az eredményed miatt! Kép

Kép
mofly

Sziasztok!
Ma megint megjött, hogy a topic címhez hű legyek. Már tegnap biztos voltam benne,mert lement a hőm. Szóval nem csak Babcsi hőmérőzget szorgalmasan. Az én hőm jó szokott lenni, tudom is belőle, hogy mikor van pém.
WishKép
Átírnád a táblát, 1. cn-ra. Köszi.
Az elkenődésen már túl voltam egy pár nappal ezelőtt, úgyhogy most nincs is rossz kedvem.
Nem tudok visszamenni a dokimhoz az eredményekkel, mert csak nov. 5-re kaptam időpontot. Az majdnem még egy hónap. Gondoltam elmegyek inkább ahhoz a dokihoz, aki az andrológiát csinálta a férjemnek. Valahogy sokkal szimpibb is volt. Szerintetek:

Kép
Kép
tiza

Barbi Kép
Remélem még nincs minden veszve. Nekem is mindig utólag jutnak eszembe a kérdéseim! Szurkolok neked! Továbbolvasva láttam, hogy megcsinálta az inszemet! Hurrá! Ne keseregj! Nekem volt olyan, amikor másik doki csinálta az inszemet, hogy meg se nézte, hogy megrepedtek-e a tüszőim! Én sem tudtam mi újság! Aztán meg konkrétan tudom, hogy a Kaáliban sosem nézik meg inszem előtt UH-gal a "repedést"! Szerintem nem olyan nagy katasztrófa ez! Fel a fejjel! Bízz benne egy picit jobban kérlek!

Wish Kép
Örülök, hogy jól vagy. A szurit már értem, és természetesen még mindig drukkolok nektek! (Én is éreztem ezeket a szurkálásokat Kép )
Babáktapadjatok,babáktapadjatok,babáktapadjatok

Stella Kép
Ari vagy, már én is nagyon kíváncsi vagyok!
Csütörtökön megyek UH-ra. Tudatlan kérdés következik: Hüvelyi UH lesz?
A babás topic eggyel alattunk?

Mary Kép
Szerintem egy picit később lesz a beültetés!!! Itt is sokat számít, hogy hogyan reagálsz a stimulációra. Van akinek kevesebb, van akinek több időre van szüksége, hogy szépek legyenek a tüszői! Kép Kép

Babcsi drága Kép
Nem változol! Te a tesztek rabja vagy Kép
Remélem nem felejtem el, mérek neked holnap egy hőt. (Különben meg is tudom saccolni a holnapi hőmet Kép ) De nem az enyémet saccolgatom, hanem inkább neked saccolok minden további napra 37,2
Jó lesz ez az érték?!

Többen kérdeztétek hogy vagyok:
Szurkálásokat érzek mindkét oldalon, (bár már egyre ritkábban) néha pedig olyan derékfájást, ami a mensi előjele szokott lenni (ezt az érzést nem kedvelem). Hányinger nincs, viszont csak keveseket tudok enni, nincs valami jó étvágyam.
Láttam megint az Elevit volt a téma. Hát én elkezdtem szedni, hátha többen vannak a pocakomban, akkor szerintem nem árt a minél több vitamin. Szerintetek?

Kép
Kép
szilva069

Szilva ez még az előző inszemből maradt vissza az ötödikből amit tudunk hogy nem sikerült, megpróbálom nem feladni csak mostanába folyton falakba ütközökKép
De ígérem próbálkozik fogok!

Wish remélem megtapadtak azok a babákKép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szilcsibécske Tyúkanyó!Kép
Szerintem sem árthat a vitamin sőt ha jól belegondolok inkább használKépKépKép hihihi...Az a 37.2 már annyira szupi lenne, hogy na!! Tudtam, hogy rád számíthatok! Nem akarsz átmenni nélkülünk egy másik topicba, igaz?!Kép Képzeld azt a szurkálást én is érzem egy ideje, ma lemegyek a dokihoz hátha jó már az UH, hogy megnézze minden tüszőm eltűnt-e már, mert nem vagyok benne biztos. Erről a többszöri pé-ről olvastam, hogy az kb. 24 órán belül követi egymást mivel az LH indikálja mind a kettőt, szóval nem hiszem, hogy nekem több napi eltéréssel lehetett pé-m az elmúlt hónapokban, de ma ezt is megkérdem a dokitől.

Kíváncsi vagyok a holnapi hődre! én azt saccolom, hogy nagyon magas leszKép!

IzaKép
Helyes, nem szabad elkenődni! Ebben az évben úgyis mindenkinek lesz zebrája!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

SzilvaKép

Te mikor kezdted a szurit és melyik nap is volt a beü.?
mary78

WishKép
Mennek a babatapik!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
babcsi

SzilvaKép
Szerintem Elevittel nem tudsz ártani. Habár én utálom, mert mindig hízok tőle.

Valaki kérdezte, hogy lehet-e Elevittel E-vitamint szedni. Lehet. Nekem a nőgyógyászom pont ezt javasolta.

Kép
Kép
tiza

Egy gyors bejelentkezés csak Kép

Ma voltam UH-n és a baba elég nagyocska. 31 hetes terhességnek megfelelő mérettel rendelkezik, mind a baba, mind pedig a placenta. 1540 gramm a drága. A doki mondta a 36. héttől már erősen várhatjuk a babát.

Kép

Kép
pkagi

Mary Kép
Én mindent feljegyeztem táblázatba, úgyhogy:
aug.27. (21. cn.) Decapeptyl szuri - punkcióig.
szept.11 - 19-ig stimu (+ 2 fajta szuri)
szept.20 Punkció
szept.23 Transzfer

Tehát majdnem 1 hónap a kezdéstől a beültetésig!

Kép
Kép
szilva069

Ági Kép
Nagyon szépen fejlődik a "pici" Kép

Iza Kép
Sajnálom ... Kép

Tényleg nem szívesen mennék egymagam másik topicba! Viszlek benneteket is! Ugye nem véletlenek azok a szúrkák!!!!!

Kép
Kép
szilva069

Babcsibe Kép
Ugye rájöttél azzal az éles eszeddel, hogy az utolsó üzi neked szólt !?

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Köszönöm, hát akkor egy héttel elszámoltam magam.
Persze tudom, hogy egyénenként változó.
Már olyan türelmetlen vagyok, jó lenne, ha át tudnám állítani az agyamat más témára, mert csak a lombik jár a fejemben, számolgatok..., szóval teljesen be vagyok zsongva.

Most egy kicsit nem kéne foglalkoznom vele, inkább tanulnom kéne, ha már 3 évig olyan lusta disznó voltam, hogy nem csináltam meg az államvizsgámat, és most lesz az utolsó lehetőségem. Remélem dec.-ben lesz, nem nov. végén. Mármint a vizsga. Az tök jó lenne, ha a tr. hetén otthon maradok, tudnék tanulni is.
Micsoda izgalmak lesznek itt nekemKép
mary78

SzilvaKép
Drukkolok a csütörtökhoz! Hüvelyi uh lesz egészen a 12. hétig. Utána viszon már csak a hasi uh-ba férnek bele a Picúrok.
A hüvelyi csak 6 cm-ig tud mérni (ezt én is csak két hete tudom).

Babás topik eggyel alattunk Kép!
Még én is újvagyok ott és nem nagyon vannak most friss babások! Úgyhogy, lányok, húzzatok bele!!!

Elevitet szedjed nyugodtan, az én dokim is ajánlott magzatvédőt. Biztosan nem ártasz vele, de a napi egy ikreknél is untig elég.
És persze egyél sok zöldséget, gyümülcsöt és amit kívánsz!
Azt mondják annál jobb, minél színesebb az ember tányérja (persze nem a mintázata), mert akkor jó sok vitamin jut a szervezetbe.

Stella

Kép
stella9

Babcsibe
Hőjelentés: tegnap 36,9, ma 36,9. Várom szíves diagnózisodatKép

Szilcsibe
Olyan izgi, hogy már csak 3 nap és mész UH-ra és láthatod a pöttömkéketKép

Ági
Alig van már 5 heted vissza?! Nagyon hamar el fog röpülni ám, és a kezedben tarthatod nemsokára a babódatKép

Saci
Jó pihenést! Ha megjöttél, tesztelünkKép
gtünde

SzilvaKép
Képzeld az előbb felhívtam a tanulmányit, nov. 18.-ára vagyok kiírva államvizsgára!
Hát most izgulhatok, hogy nehogy mondjuk a punkcióval egy napra essen, vagy ha előbb lesz a tr., vagy csak egy vizsgálat! És elvileg nem is tudják átrakni más napra.
Hát ez f...a lesz!
mary78

TündeKép SaciKép

Ezerrel gondolok ám rátok, és nagyon-nagyon drukkolok, hogy sikerüljön nektek!
mary78

Babcsi Kép
Akkor én még idén magamhoz vennék egy zebrát, ha nem bánod. Már nagyon türelmetlen vagyok, és jóslatnak veszem amit mondtál. Kép

Kép
mofly

Ági
Bocsika, most nézem, hogy a 28. héten vagy, csak a babó 31. hétnek megfelelőKép Sebaj, 8 hét is hamar eltelik.
gtünde

Mary
KöszikeKép Tényleg bele kell húznom, ha már ennyien szorítanak nekemKép Írtam is múltkor, hogy nincs mese, meg kell terhesednemKép
gtünde

Szilcsibe
Melyik topikba is mész át? Csak hogy tudjam, hova kell téged követniKép
gtünde

Mary Kép
Nem tudlak megnyugtatni, szerintem úgysem tudod kiverni a lombik dolgot a fejedből! Ha majd csinálod a stimut, meglátod olyan hamar eltelik az idő, aztán már csak azon kapod magad, hogy tanulhatsz az államvizsgára, amihez egy kalappal kívánok Kép

Stella Kép
Majd megyek eggyel lejjebb is, de egyenlőre babonából várok még picit! Ugye megérted!
Csütörtökön jövök a remélhetőleg jó hírekkel!

Tüncsibe Kép
Állítólag eggyel lejjebbi topicba kell majd "lecsúsznunk". Menjünk együtt, megvárlak benneteket Kép

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Ne haragudj, de hadd zaklassalak még a kérdéseimmel! Most azon idegeskedek, hogy mi van, ha a vizsga napjára esik valami. Az a baj, hogy ugye előre ezt nem tudom, most nem tudom átrakatni a vizsgát máshova. Elvileg nem is lehet. Lehet, hogy 17.-én tudom meg, hogy 18.án lesz pl. punkció. akkor vizsgázni nem tudok elmenni. Talán igazolással átraknak egy másik napra. És itt jönne egy kérdés: a punkció meg a tr. előtt milyen gyakran jártál a BMC-be? Gondolom ott már mindennap nézték, hogy mikor lehet leszívni, nem?

A másik amin aggódom, hogy lehet hogy ennek az egész lombik dolognak ez a vizsga nem fog jót tenni. Hogy stresszes leszek, meg ilyesmi. Persze a két dolog közül a lombik a fontosabb, de a suliban is sok pénzem meg energiám van, azt sem akarom elcseszni, mert már most is igazgatói engedéllyel megyek vizsgázni. És hát a lombikot sem tolnám el egy ciklussal. Csak nem tudom, hogy így ennek a kettőnek érdemes-e nekiállni. A lombikhoz is a nyugalom kellene.

Aztán utána meg arra gondolok, hogy lehet, hogy pont az lesz a jó, hogy a vizsga foglalkoztat majd, közben meg majd csak történnek a dolgok. Nyilván nem fogom szétidegeskedni magam a vizsga miatt, de egy egészséges izgalom tuti lesz bennem, de ez ugye nem lehet olyan kihatással a lombikra, hogy ezért ne sikerüljön?

Bocsánat, hogy ilyen zavaros vagyok, de nagyon kavarognak a fejemben a gondolatok...
mary78

MaryKép
Long protokollod lesz?
De szerintem kicsi az esélye, hogy egy napra kerüljön bármi is az államvizsgáddal. Ha meg mégis aznap lenne a punkció csak megértik, hogy műtét közben nem tudzs államvizsgázni. Ezen ne aggódj.
A lombikot meg úgysem tudod kiverni a fejedből, inkább tanulj meg együttélni vele. Kép

wish

Szia WishKép

Long pr. lesz. Ma vagyok a 4. napon, úgyhogy 27.-én kezdem a Decapeptyl-t.
Köszönöm, megpróbálok nem aggódni, végülis ráérek majd akkor. Most akkor szépen tanulok, várom a szurikat, aztán történnek majd a dolgok, csak mellém áll az a szerencse egy kicsitKép
Különben is idén mindannyiunknak MEG KELL TERHESEDNI! (ez nagyon teccik ám Tünde)
mary78

TüncsikeKép
36.9 az jó! Mikor mész tesztre? Nagyon várom már az eredményt! és drukkolok!! küldök sok-sok babatapit: babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi, babatapi,
Nekem ma már megint 37.(23.cn.) Most voltam a dokinál és azt mondta, hogy lehetett 2 pé-m akár 5-10 nap eltéréssel is. A petefészkeim meg vannak egy kicsit duzzadva és érzékenyek a tapintásra, azt mondta, hogy a clostytól. Persze az UH még mindig rossz volt! Mindegy úgysem attól pocakosodunkKép

SzilcsibeKép
Várjál meg minket, majd megyünk együtt!!!

MoflyKép
Még szép, hogy magadhoz veszel egy zebrát!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Mary
Kép Addig ne idegeskedj, amíg nem biztos, hogy a kettő egy napra esik. Esetleg érdeklődjed meg a suliban, hogy orvosi igazolással el lehetne-e halasztanod a vizsgát. Én nagyon drukkolok, hogy mindkettő sikerüljön (baba+vizsga).

Wish
Olyan jó, hogy ilyen optimista vagy. Mindenben próbálod a jót látni. Szeretik ám a babák az ilyen anyukátKép

Szilcsibe
De mi a topik neve? A babaprojektes? Remélem, nem kell sokáig ránk várnod. Habár én már annyira megszerettem itt, hogy nem szívesen mennék át máshova.Kép
Most pedig szeretnék egy ingyenes tanácsotKép Ha 7-én volt az inszem, mikor érdemes tesztelnem (Qupidom van)? Esetleg vérvétel?
gtünde

Babcsibe
Nem lettem visszahívva tesztre, gondolom, ha megjön, akkor úgysem kell, ha meg nem, akkor 10 napot kell várnom, mielőtt jelentkeznem kell (doki mondta még a kezdetek kezdetén). De ki tud addig várni?? Amúgy lásd, amit Szilcsibe Tyúkanyónak írtamKép
gtünde

MaryKép
Hát tényleg sűrűek lesznek a napjaid 18-a körül.
Szerintem a dokiddal is beszéld meg, hogy nálad ez van, a decapeptyllel elvileg pár napot el lehet tolni a kezdést és akkor nincs ez a veszély.
Stella is jó szokáig szúrta magát vele mielött kezdte a real stimut. Beszélj a dokiddal!

wish

TündeKép
Mikor akasrz stesztelni? Különben meg nem mindegy, úgysem jön meg és akkor úgyis minek a teszt Kép
Hacsak nem emlékbe, mint Szilvának Kép

wish

Wish
Látod, teljesen igazad vanKép
Amúgy nem tudom, mikor lenne érdemes. De emlékbe biztos elrakom, ha mást nem, a fotójátKép
gtünde

TüncsikeKép
Én már biztos tesztelnék amilyen lökött vagyok. A qupido az jó érzékeny beágyazódás utáni első nap. Ha mondjuk pénteken volt az inszem akkor érdemes lenne azért kivárni a 10 napot. Persze Whisnek igaza van, úgyis csak emlékbe kellKép

Kép

KépKép
babcsi

BabcsiKép
Ez érdekes amit a doki mondott. Lehet, hogy duplázunk? Kép Akkor viszont igazságtalan, hogy kettőből egy se jöjjön össze. Javuljon már meg az az uhi.

Tünde Kép
Még egy picike türelem. Már nem sokat kell várnod. Nektek most nagyon megnőtt az esélyetek. Mindjárt babásak lesztek, Wish, Saci.. Meg legalább történik veletek valami. Én meg csak várok. Most is egészen 2 napig elhúzódott a mensim. Hogy lesz ebből gyerek?

Kép
mofly

Babcsibe
Szóval 17-én? Ok. Amúgy ami 10 napot én írtam, az a menzi várható időpontja utáni 10. napKép
Azért nem semmi, hogy te már 10 nappal ezelőtt teszteltélKép A mániákus teszelőKép Mi lesz veled, ha terhes leszel? Milyen teszteket fogsz csinálni?Kép
gtünde

Bocsi, teszelő=tesztelőKép
gtünde

Mofly
Én nem zebrát, hanem babás képet raktam fel háttérnek. Még a melóhelyen is felraktam ugyanazt, ami otthon vanKép Remélem, jó hatással lesz rámKép
Bocsi, hogy kérdezlek, de nálatok mi a gond? Próbálok lassanként egyre több mindenkit megjegyezni, de túl gyorsan nő a létszám, így nehézKép
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?