A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Csajok!

Én egy Természettudományokkal foglakozó ember vagyok. A természetgyógyászok nem orvosok és nincsennek elismerve. Ha nektek jobb lesz a közérzetetek menjetek, de én lebeszélnélek rola titeket.

De viszont állítolag vannak orvosi diplomával rendelkező természetes módszereket használó orvosok, na én ezeket ajánlanám neketek.

Mert hát van egy természet gyógyász: aki elolvasot 1-2 könyvet vagy részvett egy 1/2 éves tanfolyamon Ö még nem orvos. Gondoljatok arra, hogy a dokik azt a kemény 5 évet lehuzták az egyetemen amiket egy természetgyógyász nem tud.
Lehet, hogy meg sem tudja különböztetni a cisztádat a hugyhólyagodtól.

Gondoljátok meg mennyit költötök erre.
ÉN NEM VAGYOK ORVOS Kép (csak nem hiszek benne)
Kis öcsém anno 5 éves volt anyámék csontkovácshoz horták és 1 év után a korházba lábáért kellett küzdeni, hogy le ne amputálják. Két évet járt mankóval.
diagnozis: korai csont ritkulás, 90% csontelhalás a forgócsontban. Jobb láb 5 cm-rel rövidebb mint a bal. És ezt nem veszi észre egy CSONTkovács, hogy az öcsémnek már nincs forgócsontja????

Ismét senkit sem akartam megbántani, esetleg csak megóvni a csalódástól és az anyagi kiadástól.
Holnap lehet jön az összes Szegedi természetgyógyász és meglincselnek Kép

Na ma szófosásom van, egyedül vagyok, de holnap amyukám jön egy hétre szórakoztatni, és minden finomat föz majd nekem , ugy ahogy anno régen Kép Kép

KépKép

KépKép
rika07

Sziasztok!

Természetgyógyász: Soha nem voltam, de ha bajom lenne és kétségbe lennék esve, elmennék bárhová és bármit kipróbálnék.

Hálapénz: Mivel én a doki magánrendelésére mentem, fizettem szó nélkül. Ha nem tehettem volna meg, akkor a MÁV rendelőbe mentem volna vagy a kórházba hozzá. (Most készülök rákszűrésre...és nem fogok magánrendelésére menni....de ha majd megint babát várok, oda fogok menni.)
És ha nem lettem volna megelégedve vele egy fityinget sem kapott volna szülés után. Nem tolja vissza belém a gyereket!
És azért adtam, mert hálás voltam. Mert nekem biztonságot jelentett, onnantól kezdve, hogy bejött a kórházba amikor szültem, teljesen nyugodt voltam, bíztam a szakértelmében.
Volt hogy vasárnap ebéd közben kerestem telefonon, mert bajom volt. És én sem örülnék egy nőgyógyász férjnek aki éjfélkor fogja magát és megy dolgozni, mert szül egy kismamája, miután 2 napig nem láttam, mert éjjel-nappal dolgozott.
Az olyan dokit aki előre közli a tarifát, meg gyorsan elfelejteném. Szabad orvosválasztás van. Kép
Akinek meg nincs pénze, megvizsgálja a Czank a Vasasban, ingyen és bérmentve, ügyeletes orvosnál szül.
Nem egy olyan kimamát ismerek aki így tett. Nem is a pénzhiány miatt, hanem elvből. És meg voltak elégedve a "szolgáltatással". És soha nem érezték azt, hogy rosszabbul bánnának velük.
Úgyhogy nem értek egyet azzal, hogy ha nem tejelsz, kutyába se vesznek.
És amikor fülbelővésre mentünk Grétivel, megismert bennünket a doki, oda jött, megcsodálta a lánykám, kérdezte szopizunk e, minden rendben van e, mire várunk, mondtam fülbelövésre, és akkor ott sajnálta a Grétit, és mondta neki, hogy szegény...erre Gréti morcosan nézett rá, mire ő: ne legyél rám mérges, én sosem bántottalak, csak segítettem Kép

Karmen: Teljes a diszkréció. Kép

Rika: Akkor 1 hétig kislány leszel. Kép De jóóó Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Rika!
ez az éttermes dolog nagyon durvaKép

a régi dokimhoz általában a klinikára mentem, ott is mindíg adtam, nem mondta, de úgy éreztem ha miattam lejön az ambulanciára(oké, nem csak én vártam rá) akkor illik adni, viszont volt h. 5ezer helyett(ami a magánba volt tarifa) csak 3-at adtam, mert nem volt több.
utána egyszer mentem a magánba, ott megkérdeztem mennyivel tartozom és mondta: ITT 5ezer, tehát tuti emlékezett h. kevesebbet kapott amott, kicsit hülyén éreztem magam, de legközelebb a klinikán még kevesebbet kapott csakazértisKép
(volt h. 4-5órát is vártam rá, mert szülés volt v. akármi)
amúgy nem sajnáltam tőle csak megterhelő volt hosszútávon, igaz most is majdnem ugyanott vagyok, annyiban különbözik a dolog h. csak magánba megyek.

Hildus!
Kép
milyen szemét emberek vannak. a csecsemősöknek is a jóédesanyukáját.
Vendég

Rika!
Ki az orvosod?Megjegyzem..
Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Rik,Melinda: Egyetértek!

Rika: És ráadásul a csokit nagyon nagyon imádjaKép

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Melinda! Sajnálni tényleg nem kell öket. De én akkor sem lennék olyan orvos felesége, aki állandóan dolgozik. Szerintem az normális hogy maszek rendelésen van tarifa, elöre tudja mindenki mennyi az. Azzal én sem értek egyet hogy valaki elöre megmondja mennyiért vállal szülést, v. kezelést stb. Az az orvosok szégyene!
Azért az is igaz hogy a munkaidö+maszek rendelésen kivül is rendelkezésre kell állnia egy nödokinak, amit ha nem kér is valahogy meg kell köszönni. A tarifán lehet vitatkozni hogy milyen sok, mert mi is dolgozunk és fél havi kereset (v. több) is elmehet erre, effektive nem végeznek ekkora munkát

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen! Igen, biztos nehéz (ebből a szempontból az orvos-feleségek élete).
A lényeg pontosan ott van, amit írtál is "amit ha nem kér is, meg kell köszönni". Ahogy tudjuk.:KépHa pénzzel, ha ajándékkal, mindegy, de ne kérje, és ne legyen a szülésnek tarifája, mert attól rosszul vagyok. Ne vegyem már meg a gyerekemet, ha már én szültem.KépÉn akkor sem adnék 40-50 ezreket a dokinak, plusz még a szülésznőnek is valamennyit, ha lenne rávalóm, mert akkor inkább a babára költeném. De ez mind a magánvéleményem!!

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Szikde!

Az orvos: Vincze Emöke. És mint már felfedeztem(tük) többen szülünk és szültünk már nála a forumon. Csak ajánlani tudom. Én is itt szereztem csupa pozitiv infot a doktornörőlKép És csak igazolni tudok mindent, soha sem találkoztam ilyen lelkiismertes orvossal. Amugy ambuláns kezelése nincs, magánrendelése nincs én (anno) a mütétem miatt keveredtem hozzá.
Rika

Karmen!
Én sem lennék orvos felesége, nekem egy tudos is elég, aki néha elfelejet vacsorára hazajönni, mert elmélyült a számolásba Kép Kép
De egy joképű fogorvos? Kép

KépKép

KépKép
rika07

Túléltük az oltást.Csak pár csepp könny volt,amikor a tű fúródott a karjába.Még vigasztalni sem kellett.Amint megkapta az oltást,már ment rosszalkodni.Indult,hogy kipakoljon a doki táskájából.Mintha mi sem történt volna...Félek,hogy majd belázasodik.A doki szerint 1 hét múlva várható a láz.Jó lenne megúszni!

Rika!

Ez az éttermi történet tényleg durva.

Hildus!

Hú,de szemetek!Kép

Melinda!

Hát,tényleg nem kell a nődokikat sajnálni.Még meg sem született a lányom,de már mondtam,hogy nődokinak vagy fogorvosnak kell lennie,ha megnő.KépNa,jó,az lesz,ami akar.De ezek nem rossz szakmák.
A tarifát én sem kérdeztem,adtam,amennyit gondoltam.

Ildi
tfildiko

Na holnap megyek vérvételre,gondoljatok rám,hogy ne legyek rosszul!
Utána 10-re megyek CTG-re!Kiváncsi vagyok mikor kerülök sorba,volt hogy az UH 2 órát vártam!
utána du. 3-ra szülésfelkészítőre,ugyhogy be leszek táblázva!!Puszancs:Bibi

Kép
bibi226

Sziasztok!

Enikő!
Ahogy Zita írta Tanács Ferencnél voltunk és 4000 Ft volt egy kezelés.

Zita!
Azt mondta a párom, hogy így névről nem ugrotok be neki, de ha látna titeket biztosan tudná kik vagytok!Kép
Mi "csak" május óta próbálkozunk. A kettesbe járok Katona Renátához. Hallottam már róla jót és rosszat is, de én eddig meg vagyok vele elégedve és remélem nem is bánom meg!

Erika!
Ha a köv. hónapban sem jön össze, akkor tovább próbálkozunk, nem vesztem el a hitem!Kép
Az előző ciklusomban szedtem először clostyt, egy állandó jellegű vérzészavar miatt kaptam.Azt mondta a doki, hogy segíteni fog!Így hát ebben is bízom!

Bibi!
4000 Ft/fő/kezelés volt a tarifa!Ez még elfogadható,még ha töbször is kell/ene menni!

Hildus!
Az andrológiához ketten kellünk?? Én egyedül akartam a féjem elküldeni!

Karmen!
Elmegy andrológiára, már van beutalónk, csak még időpontot kell kérni!

Remélem mindenkinek válaszoltam!

Pusza:Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Ildi! szerintem is a fogorvos a legjobb, már össze sem tudom számolni én mennyit hagytam náluk. Sajna elég gyorsan romlanak a fogaim. És elég borsos tarifával dolgozik, sajna amikor olcsóbb helyekre mentem mindig megjártam, igy ezen már nem sporolok. De a fogorvos nem ügyel éjjel ill. ritkán (az enyém nem is) szoval sokkal jobb mint a nödoki. (én szivesen lettem volna fogdoki feleségeKépKép

Csibe! remélem minden rendben lesz nála. De ha gond van legalább nektek nem olyan soká derül ki mint nálunk. Tudod én azon vagyok kiakadva hány lánytól hallottam hogy a férje kijelenti ö aztán nem megy el, még hosszu évek után se tudta rávenni, miközben a csajnak volt már egy csomo mütétje, vizsgálata, semmivel sem kellemesebb. De ha nem megy el kezelni sem lehet öket.
Nekünk idöpont nélk. is mindig megcsinálták, kötelezö v. ajánlott kérni? Beutalo sem kellett hozzá, anélkül is mehetett.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Karmen!

Nekem a doktornő adta a beutalót, amikor rákérdeztem az andrológiára. Az időpontot pedig a barátaink mondták, de javítsatok ki, ha tévednék!

Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe!
Probálok a profilba feltenni egy közös képet, azt mutasd meg a férjuradnak!
Zita
zita_29

Hildus!
Mi áruljuka a lákásunkat itt a kodálytéri szökökutnál,(minden ablakunk rá néz) Hanna egész nap nézhetné a vizet és hallgathatná. Gondold meg Kép Kép (Teljesen fel van ujítva Kép)

Csajok engem beoltottak ezzel a szopis párnával. Én most is jol elfetrengenék rajta.
A Brendonban 12 ezer. A börzén voltak valakiki kint akik 6 ezerért árulták? Nem tudjátok melyik cég volt az, itt Szegeden hol lehet megtalálni öket?
Vagy v.mi más jo hely ahol nem 12 ezer az ára.
Most már vennem kell egyet még a férjem is beleegyezett Kép
És holnaptól itt lesznek a szüleim és a drága apám a világ végére is elvisz kocsival Kép

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Sziasztok!
Köszi Rika, de ha nagyon megerőltetem a szemem, mi is rálátunk a szökőkútra, főleg télen, ha nincsenek falevelek. Mi is áruljuk, szintén teljesen felújítva. Annyira jót nevetem, kicsit vidámabb lettem, mert elég lehangolt vagyok. Hanna beteg, náthás. Cebion+calcium amit kap. Gondoltam is rád Bea, hogy jól megfertőztetek bennünket így neten keresztül. Így aztán lehet, hogy nem lesz oltás. Mi injekciós kiszerelésben kaptuk a calciumot, és 1 ml-t kell neki a kajcsijába beletenni. Ezt minden további nélkül elfogadta. Bea! Nektek ugye nem ilyen kiszerelésű calciumot adtak, ha jól emlékszem?
A csajszi egyébként a férjem szerint munkafelügyelő lesz (Ildiről jutott eszembe, aki orvosnak szánja Noémit). Amint már írtam imádja a porszívó hangját, de amit még ennél is jobban szeret, az ha vasalok. Imádja nézni ahogy rebbenek a ruhák, és ha nem kellően "szállnak" a ruhák, kiabál. Imádom!
Jó éjt! Hildus
Vendég

Megint én.
Csibe: Nagyon ráérek, mert a férjem nincs itthon, én meg virrasztok, figyelem Hannát, szóval keresgéltem a neten és találtam egy jó kis cikket, én elrakom magamnak és gondoltam Téged is érdekelhet: www.szuleteshete.hu Itt van egy érdekes cikk: Mindent a terhességért.
Kérdésedre válaszolva: mi ketten mentünk. Nem mondták, hogy ketten menjünk, azt se hogy egyedül menjen. Én előtte 1 hétig készítettem lelkileg, hogy itt lesz egy kis fogdosás, a dokibácsi részéről, aztán meg adnak majd kis üvegcsét és be kell menni egy szobába, de nem hitt nekem. Azt mondta, hogy élénk a fantáziám. Aztán szószerint úgy történt minden ahogy mondtam.
Hildus
Vendég

Szerintem igen is apukának is részt kell venni a kivizsgálásban,mert lehet neki van valami baja ,és közba anyukának kell milyen sok,fájdalmas kezelésen keresztülmenni!!!Gondolom én,hogy ezek nem lehetnek kellemes vizsgálatok bár hála az égnek ezeken nem estem keresztül!

Nálunk a férjem azt mondta hogy Barnabásak mérnöknek kell lennie,szegény még meg sincs de apuka már ki is találta hogy mi lesz!

Csibe nem vagyunk egyformák mindenkinek más a véleménye az orvosokról,az a lényeg hogy te megbízz benne!!

Mindjárt indulok CTG-re!A vérvételen már túlvagyok,reggel úgy hánytam az epét hogy csak na!!!!!!!!!!!
Puszancs:Bibi33+3

Kép
bibi226

Jó reggelt!

Rika: A Kodály tér a Diófánál van? Hány emeletes a ház? Milyen a lakásotok? Mi épp lakást keresünkKép
Szopis párna szvsz is nagyon jó befektetés, nagyon kényelmessé teszi a szoptatást!

Bibi: Ez nagyon gáz, hogy ilyen gyakran hánysz epétKép Mondtad a dokidnak? Mit mondott rá? Ez lesz az első ctg-éd? Jajj én nagyon imádtam a ctg-ket!Kép

Hildus: Jófej a csajod: MunkafelügyelőKép Ez jóóóóKép!
Mi is injekciós kiszerelésbe kaptuk annó a kálciumot! Én is könnyen beadtam a gyerkőcnek!

Csibe: És hol van helyileg ez a természetgyógyász? Õ kifejezetten csak a termékenységgel foglalkozik, vagy esetleg más problémákkal is?

Zozo: Írsz majd?Kép

Puszka
Enikő

ceniko
Szeged

Enikő!
Ez a természetgyógyász mindenféle problémával foglalkozik. Mi se termékenység miatt voltunk, hiszen már a Márk megvolt mikor voltunk nála. Tudom a cimét is meg a telefonszámát is, ha kell meg tudom adni én is.Általában elég soká tudnak időpontot adni.
Zita
zita_29

Sziasztok!

Hildus: Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...Kép
Nekünk is injekciós volt a kálcium. Calcimusc vagy mi. 5 ml volt 1 ampulla. Felét reggel felét este kellett belenyomni. Én natúr adtam neki, miután bohóckodtunk egy sort, mert én hülye a dokinénire hallgattam, és ő azt mondta sütőtöklében adjam, a csak szopizó lányomnak!!!
Hiűba mondtam, hogy de Gréti nem teázik, nem eszik, iszik semmi mást, vizet se csak szopik.
A mellembe meg elég nehéz betölteni. Kép
Gréti is szereti a porszívó hangját. És ő azt imádja amikor teregetek, és lógnak a ruhák a szárítón. Kép
Jobbulást Hannának!

Rika: Én is szemeztem a szopis párnával, aztán nem vettünk. Nem bántam meg. Most már nem is használnám, ha valaha is használtam volna. Hamar kinövik, bár elvileg kényelmes......hát nemtom...nekem ez már luxuskiadás kategória. De van aki imádja.

Ildi: Remélem nem lesz mellékhatás. Ebből nincs új oltás még?

Bibi: Na hogy tetszett a CTG? Kép
Fú, nekem nagyon unalmas volt mindig. Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Bea!

Azt mondta a doki,hogy ebben nincs higany.Nem tudom,hogy van-e belőle újabb.Én megvettem volna a jobbat,de azt mondta,hogy nem kell.
A Noémi a szárítóról leszedni szereti a ruhákat.Kép

Kármen!

Tényleg jobb a fogorvos.KépA jövő évben megint ott fogok hagyni egy vagyont.

Ildi
tfildiko

Sziasztok!

Jól belemélyedtetek ebbe a hálapénzes kérdésbe. Nehéz ügy, biztos vannak jó és rossz tapasztalatok mindenkinél, nem lehet általánosítani a dokikat. Mi adtunk, most hiányzik... De rendes volt a doki, ráadásul nem akart kibújni a kis huncut, szerintem megdolgoztak a pénzükért. Kép A havi négyezret csak 1x kellett adnom, pedig volt, hogy 5-6-szor is voltam 1 hónapban.

Zita, Bea köszi a tippeket, remélem hamarosna hízunk is valamelyik új receptől.

Zita szoríts nekünk, holnap megyünk tanácsadásra nem szeretném, ha nem mutatna többet a mérleg, megint kezdődnének a kivizsgálások, már nagyon utáljuk mind a ketten... Mi most nyűgik vagyunk: nem eszünk, alszunk 2-3 napja, 1 m-nél messzebb nem mehetek, különben extra visítás van, kicsit ment a hasunk is, szerintem jön vmelyik új fogacska, az előzőeknél is így kezdődött. Nálatok hány van már? Ugye most fölül fog jönni? (2 alul van.)

Hildus lemaradtam: miért jár hozzátok a gyógytornász?

Bea túl bengus volt a kislány (bár szép) a tiédhez képest, ezért fordultunk vissza. Kép

Megvolt az első szegedi babakocsikázásunk (eddig csak kendőztünk), extra ügyes volt a nagylány. (Most a vasalódeszka lábát nyalogatja és nyöszög, hogy menjek felvennia popsiját).

Rika kérdezted a szpois párnát: én az interneten rendeltem meg 6-7 ezer volt, csak túl meleg volt nyáron a huzatja mire ülve is tudtam volna szoptatni. Ha kell megnézem honnan rendeltük. Kép is volt róla, ha jól emlékszem.

Hajni
hajni_

Én 16 hónapig szoptattam, nekem sem kellett párna.

Hajni! ugyanaz a dokink? S.T?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy valaki használta-e a Normaflort? A védőnő ajánlotta ma, mert, hogy ez helyre állitja a bélflorát, és lehet, hogy meghozná a Márk étvágyát. Vettem is a gyógyszertárba, de mostmeg félek odaadni a gyereknek, nehogy ártsak vele.
Enikő!Mintha te adtál volna Violának nem?

Hajni!
Szoritok a súly ügyben! Nekem mindig csalódást hozz! Egyébként a Márk se nagyon eszik már megint, a tápszert nem akarja elfogadni. Elkiabáltam a múltkor a 210 millit. Foga még nincs egy se, pedig már hónapok óta folyik a nyála, meg megrág mindent. Tiszta fehér az inye, de nem akar a fog kijönni!
Hát ennyi!
Zita
zita_29

Zita: Igen adtam. Semmi baja nem lesz tőle Márknak, természetes anyag... helyreállítja a természetes bélflórát, biztos, hogy nem okoz kárt! Én adtam Violának, mert ritkán kakilt. Amióta a 10 darabot benyelte, azóta naponta van kaki! Semmi íze sincs egyébként,mintha vizet inna..szal bármibe belecsempészheted....
Adhatod, gyomorrontás esetén, antibiotikum kúra során, ami kicsinálja a jó baktériumokat...stbstb
Tényleg egy csodaszer!

De étvágycsinálásra még a grépfrútmagolaj is nagyon jóóóó!Kép

E

ceniko
Szeged

Zita! nekem nem a doki mondta de én vettem, Orsinak szoktam adni hasmenésre,hányásra jó. A Smectát ugyanis nem itta

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Zita!
Nem sikerült a kép?

Hildus!
Köszi az infót és a cikket is! A cikket mindjárt elolvasom, csak előbb írok nektek!

Enikő!
Ahogy Zita írta mással is foglalkozik. Tényleg sokára tudnak időpontot adni, ha kell elküldöm mailben a tel.számát és címét! Kéred?

Pusza
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Megint én!

Hildus!
Nagyon béna vagyok, de konkrétan ilyen című cikket nem találok!
Segíts!Kép
csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Csibe: a Publikációkon belül a szakcikkekre klikkelj és ott lesz.
Hildus
Vendég

Csibe!
Idő kérdése és lesz valahol valamilyen kép rólunk!

Enikő!
köszi az infót!
Zita
zita_29

Zita: A Normafloor 1 féle bélbaktériumot tartalmaz, ami segíti az emésztéshez szükséges baktériumok elszaporodását. Hasmenés, hányás, emésztőrendszeri megbetegedés és antibiotikumos kezelés alatt és után ajánlatos szedni. Bár szerintem jobb a Protexin restore, csak jóval drágább.

Kriszti
gykriszta

Enikő:képzeld ennyire epe hányós az anyukám volt,velem még a szülőszobában is 4db vesetálat telehányt!8kg fogyott velem míg terhes volt!Ugyhogy az orvosok mindenki azt mondta hogy örököltem tőle........
Nekem nagyon tetszett a CTG,a picinek is mert végig akkorákat rúgdosott hogy az csak na!!!

Viszont képzeljétek egész novemberben nemlesz az orvosom,végig konferencián lesz,úgyhogy tegnap átadott egy másik orvosnak,mostmár hozzá kell járnom.Nekem nagyon szimpi,megadta a mobilszámát is ha baj van eltudjam érni!
puszancs:Bibi33+4

Kép
bibi226

Kriszti! Igen és is Protexint kértem, csak amikor meghallottam az árát, visszaadtam. A gyógyszerész mondta helyette a Normaflort, bevált szerencsére

Bibi! kinek adott át? Azért ez elég rossz hogy valakinek ilyen hosszu idöre lelép a dokija, én nagyon nem szerettem volna.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bibi!
Kinek adott át a dokid?
Zita
zita_29

Az éjjel kibújt a 11.fogunk.Hát,ne tudjátok meg,hogy milyen éjszakánk volt.Alul a leghátsó jött ki most a bal oldalon.

Enikő!

Grépfrútmagolajat hol lehet venni?

Ildi
tfildiko

Sziasztok!
Csajok fűűűtenekKép
Végre! Nem csoda, hogy ennyi ember van megfázva, és baba meghűlve, ha ilyen hideg lakásba kényszerülnek lakni, mint pl a mienk!

Van egy rózsaszín Brendonos overállunk. Sose használtuk, mert még Bogitól maradt és egyszerűen nem volt rá szükség. 0-3 hó van ráírva, de szvsz tóvább is jó! Fele árért eladnám, mint amennyibe került. Ha valakit érdekel, küldjön mélt, küldök fotót!Kép

Bibi: Ez nagyon szomorúKép Sajnálom, hogy ilyen hányós vagy!Kép Én a 22. hétig hánytam Violával,naponta többször minden nap, maga volt a pokol, de azt hiszem az semmi volt,ahhoz képest amit Te élsz most átKép Engem is érdekelne kinek adott át a dokid!

Karmen: Mennyibe került a Protexin? Szvsz a célnak a Normaflore is tökéletesen megfelel, én most is adom Boginak!

Zita: Szivesen. Adtál már Márknak?

Pussz
E

ceniko
Szeged

Ildi: A Sas patika drogéria részébe pl lehet venni, de nekem úgy hozza egy csajszi 3000-ért! A Vasas gyógyszertárban is van, csak nem Ökomagos termék az olcsóbb viszont nagyon keserű! De azt is be lehet adni a csemetéknek valamibe elkeverve sztem! Ott 1600 ft körül van.
Gratula a 11. fogacskáhozKép

Viola 2 azaz kettő hónapos kora óta fogzik és még nincs egy darab foga seKép. Ha így haladunk nem is leszKépKép
E

ceniko
Szeged

Kormányos Zsoltinak adott át,szerdán kell mennem CTG-re,utána az Uh van ott megnézi a picit,és meg is vizsgál!Elsőre szimpinek tűnik aztán majd kiderül!
Már augusztusban mondta a Resh hogy nov. rengeteg konferenciája van,de most még valami újabba is hívták ezért nem lesz végig novemberen.Viszont így mégis jobb hogy nem az utolsó pillanatban adott át,hanem tudok a Zsoltival ismerkedni!tud róla valaki valamit?

Hát a hányásra visszatérve ezt a bő 1 hónapot már fél lábbal kihúzom!
Csak a picivel minden legyen rendben!Puszancs.bibi

Kép
bibi226

Sziasztok!

Karmen igen, az enyém is ő. Nekünk még a 3D-t is megcsinálta a havi 4e-be, szóval szerintem elég rendes, csak mindig rohan, így mindig gyorsan kellett megkérdezni a dolgaimat, sokszor a fele elmaradt. Kép

Zita mi 230-at híztunk 4 hét alatt. Nekünk sok, nekik kevés... Írtak fel vastablettát, hátha javul az étvágyunk, a fáradtságra nem is mondtak semmit, az nem gond, ha napközben nem alszik (nekik biztos nem). Jó lenne már valaki, aki megnyugtat, hogy tényleg nincs gond. Ráadásul a védőnő megint kapadozott Dorka után, most rászóltam, mert a múltkor is halálra ijesztette Dorkát, hogy felvette (azt csak a maminak lehet idegennek nem Kép ). A doktornéninknek meg azt üzenjük, hogy meg is harapjuk legközelebb, nemcsak nem nyitjuk ki a szánkat, ha turkál benne! (Magától is ki tudja nyitni, ha engednék, hogy mondjam neki.) Szóval a mai napból elég volt...

Enikő átküldöd a képet az overálról? Mi 67 cm-esek vagyunk, a mienket pont kinőttük (az is 3 hónapos korig volt jó a papírja szerint). csak ne legyen gond, ha nem tetszik! hajnal_@freemail.hu Előre is köszi!

Bibi kitartás! Szerintem az utolsó 2 hétben nem fogsz (legyen így Kép )hányni!

Csibe nekem is elküldenéd a természetgyógyász címét hátha tud segíteni? (Drága?)

Van valakinek esetleg baba-mama tornás kazettája átmásolni? Kezdek úgy elhízni az alkoholmentes sörtől és a késői evésektől...

További szép napot: Hajni
hajni_

Itt a Csongrádin mikortól fűtenek? Ugye nem várják meg az átlag 10 fokot? Befagy az ülepünk...
hajni_

Bibi! remélem elégedett leszel vele.

Enikö! 2800-3000ft körül van az ára. Nagyon sokKép Kár hogy anno senkitöl nem tudtam igy szép overállt venni, elöre meg nem merek vásárolni, soká lesz még kistesó

Hajni! Azt hiszem nekem van, de DVD. Irj levelet

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Bibi! Ez tetszik, Zsolti.Kép A hugom nála szült, nem ő volt az orvosa, hanem a fogadott orvosa adta át neki a szülés megindulása után fél órával, egy fontos teniszmeccs miatt. De ez egy másik sztori. A hugom és mivel apás szülés volt, a sógorom is elégedettek voltak vele. Én anyuval kint voltam a szülőszoba előtt, minket is rendszeresen tájékoztatott a szülés menetéről. Nekem szimpi doki nagyon.Kép
Holnap megyek cukorterhelésre, előre gyűlölöm.Kép

Melinda
24+1

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Bibi! nemrég megirtam a véleményemet a dokiról, ha érdekel keresd vissza. Nem a legjobb amugy

Orsi még mindig csupa takony, éjjel már horkol isKép Alig birok töle aludniKép Ma megint le kellett mondani a bölcsit, remélem jövö héten végre el tudjuk kezdeni

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Rika,
én a Brendonos szopis párnát használtam, imádtam, "visszahozta" az árát. Kipróbáltam anno a barátnőm szopis párnáját is, az internetes Brendonos utánzat (tökugyanaz első ránézésre), de mésgsem volt jó. Túl kemény volt, legurult róla a baba.
Valahogy más volt a kiképzése, bár valszeg szokás kérdése.

Én a szopis párnát mindenkinek csak javasolni tudom, csak sajnos nagyon drága, az tény.

Megrendeltük a babaszoba bútorát, már csak kiságy kell, meg matrac. Kb. Karácsonyra lesz meg a bútor.
Vendég

Sziasztok!
Karmen: Jobbulást Orsinak!+++++++++++++++
2800-3000ft?? Jesszum! És abban mennyi van? Hány napra elég? Mit tud, hogy olyan drága?

Csibe: Köszi, jöhet a természetgyógyász telefonszáma. Emilcímem a profilomban!

Hajni: Mél ment! Édes lehet a csajod!Kép Van már foga? Mikor született pontosan? Kicsit kibővíthetnéd a profilodat...Kép

Bibi: Igazad van, csak a picivel legyen minden okés!Kép Mostmár minden héten mész Ctg-re?
Egész az elejétől ilyen hányós voltál? És mindig epét hánytál? Ha az étkezéseden változtatnál, nem javulna picit a helyzet?? Csak kérdem!! Nagyon szörnyű lehet!Kép Huhhh engem a sok hányás kínzott meg a terhességben a legjobban (meg utána a magasvérnyomás...), és a Bogi mindig végignézte ahogy hányokKép!!! Elbújni sem lehetett előle, szegény mindig mondta, hogy anya, rosszul vagy, hánysz? Menjünk doktornénihez adjon gyógyszert!Kép Olyan édes volt, látszott, nagyon sajnál..Kép
Úgy irigylem azokat a kismamákat akiknek áldott állapot a babavárás, mert nekem terhesség voltKép, főleg a ViolávalKép!

Melinda: Holnapra kitartás! Gömbölyödik már a pocak?

E

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Enikő!
Igen, elkezdtem adni a Márknak a Normaflort, majd kiderül lesz e hatása.
Hajni!
Ha ez megnyugtat, az elmúlt 1 hónapban a Márk 390 grammot hizott, az is szinte semmi. De nem tudok mit csinálni. Ma se ette meg egyszer sem a tápszert, egész nap főzeléket, meg tejpépet evett.
Zita
zita_29

Melinda a terheléses cukor miatt nagyon nem irigyellek!De remélem nem lesz semmi baj!!!
Te jársz tornázni,mert én lusta kutya vagyok és nem megyek!!!

Enikő,én mielőtt megcsináltam a tesztet(vasárnap)
előtte a héten végig epét hánytam.............
Mindenfélét próbáltam ropi az ágy mellett,tej,gyümi igazándiból semmi sem vált be!
Talán 1 hét volt amikor nem hánytam,de már mégse olyan rossz mint az elején amikor egész nap émelyegtem.Most reggel elintézem és 2-3 óra múlva nincs semmi bajom!Szegény Bogi hogy meglehetett íjedve!Vele is rosszul voltál?

Nálunk anya a nővéremmel is rosszul volt,de velem még nehezebb volt neki!Nemcsak a hányás de a 20 hét környékén beindult velem a szülés és végig benntartották a klinikán!!

Szerintem mostmár minden héten mennem kell CTG-re,de én nem bánom mert imádom hallgatni a szívhangját!De úgytűnik neki is tetszik mert keze-lába végig járt,nagyon mocorgott amikor hangossan lehet hallani a babák szívhangját!!

Mi ugytervezzük hogy 5 év legyen a 2 gyerkőc között,aztán majd meglátjuk!

Orsinak jobbulást!
Bibi33+5

Kép
bibi226

Sziasztok!
Tegnap este kaptam a páromtól egy gyűrűt. Nem kérte meg a kezem, mert tudja, hogy nem akarnék hozzámenni, csak mégis, hogy legyenKép, hogy lássák van páromKép Tök aranyos ugye? Nem vele van problémám, hanem úgy egyáltalán nem vagyok különösebben házasságpárti és kész! Feleslegesnek tartom! Szeretek esküvőre menni és lagziba is, ha máséKépKép Nahh mindegy, mostmár "feleség vagyok" Kép Bár eddig is úgy mutatott be az ismerőseinek, hogy a feleségem,asszonykám....Kép

Reggel voltam dokinál, nyirokcsomó és torokgyulladásom van meg hörghurutom! Vagyok egy fajta szarulKép Írt fel antibiotikumot, Catalfamot, meg orrsprét! 4000ftot hagytam ott a patikában! Nem bírom a fejem oldalra fordítani, mert annyira fáj a nyakam! Kép Nahh mindegy majd kilábalok belőle...

Bibi: Bogival csak az elején hánytam néhányszor, émelyegni émelyegtem, meg a szagoktól öklődtem, de Viola sokkal drasztikusabb volt Kép Bogival az állandó gyomorégés készített ki! Azt nagyon nehezen viseltem, Violával, meg a sok leokádia!
5 év korkülönbséget terveztek? Miért, pont 5-öt? Végülis jó korban vagyKép A férjed hány éves?

Zita: Drukk, hogy bejöjjön Nektek is Normaflore!

E

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Túléltem a cukorterhelést.Kép Végre, hogy már külön van a kismamáknak vérvétel, elég hosszú ideig tartott rájönnie erre a rendelőnek.Kép S még rendesek is voltak.Kép

Enikő! Grat a gyűrűhöz!
A pocakom nagyobb mint Lottusnál volt ilyen "idősen", de mivel nem igazán hordok szűk cuccokat, nem feltűnő.

Lassan ébresztem a lányt, szüreti mulatság lesz az oviban, oda megyünk. Remélem élvezni fogja. Megkért, hogy fényképezzem majd le a barátait, mert "igazán megérdemlik anya".Kép

Melinda
24+2

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?