Én egy Természettudományokkal foglakozó ember vagyok. A természetgyógyászok nem orvosok és nincsennek elismerve. Ha nektek jobb lesz a közérzetetek menjetek, de én lebeszélnélek rola titeket.
De viszont állítolag vannak orvosi diplomával rendelkező természetes módszereket használó orvosok, na én ezeket ajánlanám neketek.
Mert hát van egy természet gyógyász: aki elolvasot 1-2 könyvet vagy részvett egy 1/2 éves tanfolyamon Ö még nem orvos. Gondoljatok arra, hogy a dokik azt a kemény 5 évet lehuzták az egyetemen amiket egy természetgyógyász nem tud.
Lehet, hogy meg sem tudja különböztetni a cisztádat a hugyhólyagodtól.
Gondoljátok meg mennyit költötök erre.
ÉN NEM VAGYOK ORVOS
(csak nem hiszek benne) Kis öcsém anno 5 éves volt anyámék csontkovácshoz horták és 1 év után a korházba lábáért kellett küzdeni, hogy le ne amputálják. Két évet járt mankóval.
diagnozis: korai csont ritkulás, 90% csontelhalás a forgócsontban. Jobb láb 5 cm-rel rövidebb mint a bal. És ezt nem veszi észre egy CSONTkovács, hogy az öcsémnek már nincs forgócsontja????
Ismét senkit sem akartam megbántani, esetleg csak megóvni a csalódástól és az anyagi kiadástól.
Holnap lehet jön az összes Szegedi természetgyógyász és meglincselnek
Na ma szófosásom van, egyedül vagyok, de holnap amyukám jön egy hétre szórakoztatni, és minden finomat föz majd nekem , ugy ahogy anno régen