A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet!
Elvileg egy panelnak kellene elougrania, amin letoltheto a fajl. Nekem muxik. Este megnezetem apaval.
Lesz unneples?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

A winamp feljön, aztán megáll minden. Kép
Kicsike ünneplés lesz, tesóm (egyik) jön át. Majd hétvégén bulizunk. Kép
neet
neet

Ezt nekem muszájlik berakni (ha még nem volt...)
A kép címe: KÉM VAN KÖZTÜNK! Kép

neetKép
neet

Dóra! Ez nagyon-nagyon aranyos!

KépKép
KépKép
lindicita

na mivan mindenki alszik?
manó27

Csajszik kérdés?
nem akartok venni fürdőrucit???
csak mert én találtam egy egész jót és megrendelem magamnak és ha kell még valakinek akkor feleződne a postaköltség.....
http://www.otto.hu/detail.php?idp=8644&odkud=vyber
manó27

Manóci!

nekem tetszik a fürdőruha de a méretet nem tudom így kiválasztani,próbálnom kéne.Kép

Juc
20170114224602

Manó: Szintén, mint Juc. Fogalmam sincs, hogy most mekkora a méretem... Nincs valahol boltjuk?

KépKép
oxigen
Györköny

Dóra: Most kapod a sok választ! Kép Tényleg jó ez a video Kép

Manó: Nem alszom, majd csak mindjárt, még haldoklom egy kicsit Kép Hülye babanetfüggőség Kép

Sis: Nekem is a szülinapom előtt 7 nappal született Vik, úgy hogy hajrá!

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok!

Neet, boldog szülinapot!
A képet úgy kaptam, hogy: ha sz*rban vagy, tartsd a szád és nézz előre.Kép

Ildi, tényleg vidd el állatorvos, ő tudja ilyenkor mit kell tenni.
zanza

10 kor benéztem sehol semmi, most megint benéztem és 2 oldalt kellett visszaolvasnom Kép Nem is emlékszem miket akartam írni.

Manó,
én sem merek így rendelni, nekem próbálnom kell, pedig vennem kell fürdőruhát mert nincs mit felvennem !!!

Johi,
ez az a cég amit keresünk, és tőled lehet rendelni ha tudjuk, hogy mit kérünk? Halesz egy kis szabadidőd légyszi írj róla nekem.

Betegek,
mézes hársfatea csodákra képes.

Fibi,
a gyerek megérzi, ha anya elesett vagy beteg, legalább is Brúnó így van vele, olyankor levakarhatalan róla, bújik hozzám, ölelget.

Juc,
tényleg a ruhák megérkeztek? és milyenek? Én tegnap vettem át Soniatól a pakkot.
zsebi2004

Zsebi!

meg.Jók.Bővebben elég jók.

Juc
20170114224602

Hahó!
Mi van? Ma is pangunk? Csajok! Hol vannak a jó kis esti dumapartik???
Én meg ma este is szalma vagyok (bár már csak fél óráig), és pont ilyenkor szűkszavú mindenki...Kép

Fibi!
Méltem Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Itten vagyok Bogárka!
Pénteken hánykor Maya?

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Élek még, csak valaki mindig engem akarKép Pl. ma a csajszim kikapcsolta a gépet és utánna le is fejelte nehogymá vissza kapcs.Kép

Oxi!

Jobbulást! A héten akkor már nem tudunk talizni? Pedig szerda, csütörtök vannak lyukak a naptárombanKép Sebaj egyszer csak össze futunk!
Örülök hogy Vikka jobban vanKép

Juc!

Msn vacakolKép
Zorán egészen hazáig a mézen problémázott, holnap kora reggel megyünk mézértKép Mert ez anya annyira finom mézKép

Fabri
fabrika

én is vagyok
és én nem megyek pénteken mayázni Kép
zsebi2004

Fabri!

Soma is megkóstolta és ízlett nekiKép

MSN-el mi a baj?
20170114224602

Juc!
Szerintem 10, nem?

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

10?Oké!

Juc
20170114224602

Nna sziasztok Kép

Köszönöm az eddigi tanácsokat/tapasztalatokat, most ültem egy órát olyan forró vízben, amit épp még kibírtam, ettől a délután 4 óta tartó 10-12 perces fájásokból lettek 8-10, aztán 6-8 percesek, most kb. 5-7 percenként jönnek, de a víz legalább lelazított annyira, hogy fájás közben már nem szakad le mindenem.
Drukkoljatok, hogy elindulhassunk nemsokára, és ne téves riadó legyen megint. Kép

Ha történik valami, cimbivel íratok fel pár sort nektek!

Ha nem, alszom egy jót még Kép

Pusztok

Sisotris
40+2

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Hajrá Sis!
Maya 10, vettem.
Apa bealudt, én mérges.
Áááááááááá
ada007

Sis, drukk ezerrel!
zanza

Juc!

Nemtom, aztat írja telepítsem újra! Zapa meg pont ma haldoklikKép
Örülök hogy méz ízlik, fiam ilyet még nem produkált, mi lészen ha elkedjük az ovit?

Huuuuu vissza olvastam, annyit írtatok hogy Kép

Pocak!
Csavargás oksi, ebben mi jók vagyunkKép

Neet!
Happy BirthdayKép

Sis!
HajráKép

Fabri
fabrika

Sziasztok,

Dora, nekem sem müxik a link, amit Sis rakott be, az semKép

Sis, egyben vagytok még?Kép Nekem mindenféle fajasaim voltak, és össze-vissza sajna. Elöször 20-22 percenként, majd 15, aztan 10, és sosem rendszeres idöközönként, de mar annyira, hogy nem tudtam aludni töle. Reggelre már 5, 6, 7 percesek lettek, azt hittem, ez mar AZ, aztan a kocsiban elmultak... Amikor ujra jelentkeztek, és egyre jobban fajt, akkor kezdtem csak tagulni naaaaaagyoooon lassssssaaaaaan... Szal nem tudok sok okosat mondani Kép

Zsebi, tényleg lehet ez is az oka, mert ma mar jobban vagyok, és Balint is sokkal jobb kedvü volt délutanKép És én is harsfateázokKép

És dejo, hogy holnap Györbe megyünk!Kép

Bogarka, kösziKép Mar valaszoltam isKép

KépKép
fibi

Sis, jujjjj de izgi, nalam is igy kezdödött, szerintem ez mar jo lesz!!!Kép

Mayarol pénteken megint lemaradok, mert vasarnap jövünk csak haza GyörbölKép Pedig jo lett volna talalkozni Veletek, meg Bogarkat sem lattam élöbenKépKép

KépKép
fibi

Sis, 5-7 perc? Akkor mar elindultal, ugye?

Pocak Kép jo a csutortok, es nemtom, hany gyerkoccel meg milyen eszkozzel kozlekedsz, de en, az egy nyullal bennszulott Kép abszolut alkalmazkodom hozzad. Szoval talald ki, seta, jatszoter, vagy felugrasz, ha rosszido lenne, vagy epp alszik a csajom (mert csak egyszer alszik nappal, de az mindig maskor van, kiszamithatatlan egy no). Mi a melcimed?

Lindi, most miattad azt almodtam, hogy Spanyolorszagba utazom es nem viszem a nyulat Kép es raadasul mar ket oraja ment a repcsi, mikor kiderult, hogy el sem indult, mert a pilota Angliara keszult, de meg a repteren sem ismerte ki magat es csak korozott a kifutopalyan Kép de aztan attanulmanyozta a terkepeket es vegul megiscsak megerkeztunk Kép Ja, es azt akartam irni, hogy vigyetek marhasok vizet Tuneziaba, mert ugye csak a palackozott ihato, de szerintem Gretinek azert inkabb meg abbol se adjatok. Furdetni talan furdethetitek benne (mert a csapviz arra sem alkalmas, budos es sarga, en csak ketnaponta kockaztattam meg a zuhanyt). Ja, es csempeszni kell, mert a szallodaba nem vihetsz be elvileg vizet/italt, amit nem ott vasaroltal, az ettermukben persze vehetsz.

Johanna, legyszi ne hasznalj olyan sok "johannaspecifikus" kifejezest egy mondatban, mert en mar sokszor nem ertem, amit irsz, most peldaul gozom sincs, hol kapok 500ert harisnyat Kép

Neet fule erjen bokaig Kép hu, bo honap es utolerlek, hogy oregszunk, ez szornyu...

Es nemtom, miket akartam meg irni, es nemtom, kiknek, pedig tobb hozzaszolnivalom is volt neg...
moosejaw

hat. sikerult kicsit beborulnomKép. es ez leginkabb valamifele kommunikacio-undorban (vagy minek is hivta multkor Votiv?) nyilvanult meg. szoval nemcsak nem irtam, de nem is olvastalak titeket... de azert sokat gondoltam am ratok. sot! meg almodtam is valamit a forumrol, de arra nem emlekszem, mitKép

az aktualis nagy helyzet meg az, h ra kellett dobbenjek, milyen nyamvadt vagyokKép: mar majd' 2 hete nyuglodok egy hulye torokfajassal. es ez roppant bosszanto, kellemetlen es tele van mar vele... masreszt viszont ez egy nagyon jo figyelmeztetes a kozelgo oszre/telre valo tekintettel. be is f.stam... igy aztan komoly szankciokat tervezunk bevezetni tulelesunk biztositasara. Apa mar ravette magat egy dietara, h leadjon nehany(?) kilot. alig ismerek raKép: mindenfele egeszsegesnek tuno kajakat eszik. es ha o, akkor (reszben) en is. (bar fogyni nem szeretnekKép.) es meg az is komoly megfontolas targya, h jo lenne ujra elkezdeni futni, meg leszokni a csokoladerol, meg tobbet aludni, meg... ja, igen, valami direkt immunerosites is nagyon elkelne, de ezt meg nem talaltam ki... na jo, nem untatlak ezzel titeket...

amugy B idokozben 4 fogu lett, kuszik, mint a villam, es eddig meg mindent megevett, amivel megkinaltamKép

idovel megprobalom frissiteni a memoriam, mert azert erdekel, mik tortentek itt!!

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Neetnek boldog szuletesnapot!!Kép

Sisnek meg boldog szulest!!!!Kép

Coolio
recca

Jóreggelt!

má megin én vagyok az első???
ez hihetetlen ennyit aludni???
én azt álmodtam, hogy Sis megszült ám, feljöttem a babanetre és mindenki gratulált!!!
JAJ MÁR ÁLMOMBAN IS BABANETEZEM!
ez kezd kóros lenni..........

Bogárka!
Én se hiszem, hogy ezzel a lábbal most tudnék Mayázni sajna....Ezért csatlakoznom kell Zsebihez...
manó27

Moose drága küldjé má mélt az eszközről!!!
Vagy megvetéttek?
most jutott eszembe.....
manó27

SISO?
Hány darabban?
neet
neet

Jóóóóóóóóóó reggelt!!!!

Siso? Hogy vagy? És Máté?

Nálunk az elmúlt éjszakára visszaállt a rend, remélem így is marad: gyerkőc 9-kor elaludt magától, ma reggel 6-kor kelt. Királyság.

Jajjaj, ma jönnek erkélyajtót cserélni, lesz nagy zaj, meg por, meg piszok, meg nemalvás, meg nemséta, áááá de úúúúúútálom. De legalább nem lesz huzatos többé a lakás.

Dora: amúgy tegnap este a jógás szösszeneten jót mulattunk VikApival.

Fic: ma este felugorhatunk a vasalódeszkáért?

Na, pá lányok. Megvárom az erkélyajtót, aztán uzsgyi le egy rövidet sétázni, meg DM-ben felvásároljuk a Hipp akcijás cuccokat, mert ma van az utsó nap. Aztán futás haza várni a munkásembereket.
Pá, Ada

(Juc, jobban vagy?)
ada007

Recca: de jó, hogy írtál, hiányoztál ám. És nem is vagy nyamvadt, csak egy kicsit vékony, szóval egyél sokat, nem is feltétlenül kell egészségeseket Kép

Manó, Zsebi, és mindenki, akinek ki kell hagynia a Mayát Kép

Neet: vágod, hogy má' 30 vagy Kép (öööö csúnya, kárörvendő szmájlit nem tudok) (Ja, és ezt csak Neetnek merem így írni Kép)

És Juc, meg Zsebi: én még nem kaptam meg a Sonia-tól a cumókat, és nem is kérdezted Zsebi tőlem, hogy milyenek Kép Na, mindegy, felülemelkedek sértődöttségemen....Ti miket kértetek? Ja, Zsebit tudom, hogy ő pulcsikat....talán.

No, mostmá remélem el bírok szakadni a nettől.

Ada
ada007

Ada,
tudod, ki a harminc!? Én bájosan 29 vagyok! Kép
És egy (??) qqqrva egér megint a konyhában garázdálkodik, nyomát még nem láttam, de HALLOM ahogy rágcsál a kis szemét! Grrr.
neet(29!!!Képhallod, Adanyanya?Kép)
neet

Neet édesem: látod, a 29-et már betöltötted, tehát a 30. évedet taposod Kép Na, igazam van, vagy igazam van?
És elő az egércsapdákkal, de izibe' !
ada007

Ada drágám, Kép
egy napja taposom, azért az nem olyan sokk.
Egér marhára nem mutatkozik, a kitett csalikaja sem fogy. Hun van? A falban?
neet
neet

<font color="0000ff">Sisotris!
Drukk, drukk, hogy minden szép s jó legyen!
Megvan a baba?</font>

KépKépKépKép
proone

Siso biztos nem vitt laptopot a vajúdóba, ejnye.
Ha ennyi ideje nem ír, csak történik valami, nem igaz? Hajrá Sis, hajrá MiniSis!
neet
neet

Na, indulunk Györbe,
pusszantas nektek!

KépKép
fibi

Sziasztok!
Most csak gyors bejelentkezés, mert dolgom ezer, de nem bírtam már, elvonási tüneteim vannak, hogy két napig nem tudtam jönni! Kép
Torna szuppppper volt, ADÁNAK köszi, aki nagyon jól tartja ... magát, meg a tornát is ... ez csak vicc helyett volt, na szóval nagyon lelkesít, viszi előre a csajokat, jól megizzadtam, és nagyon jól esett. Utána bizseregtem deréktól lefelé, most a vádlimat "érzem", és a jó érzést, hogy tegnap tettem valamit a "pudingosság" ellen. Meg ma valahogy frissebb is vagyok.
Azt mondanom sem kell, hogy tegnap hazajöttünk torna után, ebéd mindkettőnknek, aztán bealudtunk, egészen fél5-ig. Kép
Most megyek teregetni, aztán jövök még, ha tudok!
cupp,
fic.
ficánka

Nem bírtam magammal, ezt az oldalt visszaolvastam.

Ada,
gyertek! Kép

Oxi,
örülök, hogy bultok! Kép Nagyon sajnáltam ám, h nem tudtatok jönni tornára, úgy látszik, nem akarják az égiek, hogy megcsodálhassam a lánykádat! Ha pénteken mentek Mayába, becsatlakozhatunk autókába?

Sis Kép drukkdrukkdrukk

Szerintem, már biztos megszületett a babácska!

Neet,
utólag is boldogságost! Kép

fic.
ficánka

Fabrika: Talán holnapra rendben leszek, rohamléptekkel gyógyulok Kép Megkeresel MSN? (HKoxigenkukachotmailpontcom), vagy mail?

Fibi: Jó utat!

Sis: Szerintem üdv Máténak ezen a világon! Kép

Ada: Erkélyajtó-szerelés Kép de aztán jobb lesz Kép

Neet: Egérke akár a falban is lehet tényleg. Én tegnap elcsíptem egyet puszta kézzel (minek tartjuk a macskát, nem is értem)

Recca: Remélem nem marad tartós az undor. Kép

Neet: Ne is hallgass Adára Kép Én sem teszem, pedig már hónapok óta taposom a 30-at Kép
Megállj te szemtelenülfiatalAdaanya, visszakapod ezt még Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Fic: Nanáhogypersze, ha megyünk Kép De most már nem jöhet közbe semmi, annyi mindenkivel kell találkozni! Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Manó!
Én mindig Petra altatás után jövök este babanetelni, és egy időben (a terhesség végefelé) néha elszenderedtem mikor altattam, és ilyenkor félálomban már a hsz.-em írtam Kép, meg olvastam a többiekét Kép .... szóval olyasmi volt, mint ami Veled is történt Kép

Fibi!
Mélt kaptam, olvastam, válaszolok is majd, csak már nagy izgulás megy a tv miatt ... Kép
Mayát sajnálom Kép

Siiiiso!
Hol vagytok???? Kép
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose! Hogy gondolod, hogy mi víztisztító nélkül elindulunk Tunéziába? De tényleg, viszünk egy kis csapra szerelhetőt (nem gagyi aktívszén szűrős, hanem ugyanaz kicsiben,mint a nagy). De nem épp Gréti miatt, mert ő még sajna semmit nem iszik, csak cicizik.

Azért végül megérkeztél Spanyolba? És jól is érezted magad Nyúl nélkül?

Irigykedem minden tornázóra. Nekem is erőt kéne vennem magamon. De olyan messze van, és ráadásul Gréti 10-11 -ig alszik.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!

Moose: szerintem a tesómmal együtt megyünk le játszótérre, részben ezért is megyek, kíváncsi vagyok ezekre a szupi Máltais játszóterekre! Neked jó lenne, ha ott találkoznánk? Én kb. 10-3-ig leszek "odaát", mert mennem kell utána a lányzómért! Nem tudom pontosan merre van a játszótérKép, de biztos arra megyünk, amelyik közel van a FlóriánhozKép mélcímem: hajnaldia kukac invitel pont hu
(hogy lehet "publikussá" tenni a profilban a címet? Beírva be van, de másoknak nem látszik)

Ada: Nem olvastad, amit kértem? KépKépKép

Oxi: Én is megyek veletek MayázniKépKépKép Na jó, ez csak vicc voltKép (most mégKép)

Ennyire szörnyű 30 felé közeledni? :P Kép

Dora: Nagyon tetszett amit felraktál, egyszerűen csúcs. Csak hogy bírta ki a csaj röhögés nélkül ilyen sokáig? Én már attól összecsuklottam volna, ha a pólómat elkezdi húzniKép
Cserébe egy hasonló, bár ezt lehet, hogy innen szedtem leKép http://surl.se/dhv

Fic: jövő héten lehet, hogy bepróbálkozok arrafelé csavarogni!!! (apa látott valami olcsó csizmit nekemKép) És akkor nem úszol meg, meg Dóra sem! Persze csak akkor tudok menni, ha mindenki oké nálunk egészségileg (Marci még köhög néha) meg ha nem esik a hó(eső)Kép Lehet hogy kedden kéne mennem és akkor benézek a tornára is:P

Én úgy szeretnék mindenkivel találkozni!Kép

Hajrá Mátébaba, akár kint, akár bent vagy!!!

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Szerintetek ez a csizma fiúnak is jó? http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=3876956

Marci éppen a melltartómat veszi fel (kiszedte a fiókbólKép) meg a nadrágomat, meg a lányom csizmáját, és nincs itthon a fényképezőgépKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

1/2 12-tol az uj oltasi rendrol lesz szo a klubradioban (95.3). ha valakit erdekel...

Coolio
recca

Ada, mikor rendeltél Soniatól? Mert lehet, hgy a tiéd csak a későbbi csomagban jön? Vagy mit igért? Hogy most hozza haza? ÉS MIT KÉRTÉL?????
Hát én egy csomó mindent kértem, nem csak a pulcsikat hanem kértem egy tök jó kabátot tavaszra, meg egy 3 részes szerkót nyárra, aminek a sapkáját két napja nem lehet levakarni a fejéről Kép Kép abban rohangál a lakásban, ma reggel 7-kor pedig a kabátot akarta felvenni - fel is vette - a pizsamára.

Brúnó, ma ment bölcsibe... apa vitte, hogy később mehessen.... volt egy kis dráma apa elmondása szerint...... Kép Kép pedig reggel már nagyon készült, csak akkor volt gond amikor apa el akart jönni a bölcsiből. Szegénykém Kép Kép

Votiv, ülésre visszatérve, írtad, hogy drága márkás ülések voltak a brendonban amiket az autó saját biztonsági övével kell használni. Na azok a 15-36 kategóriás ülések, ott már az autó saját öve kell és az ülésen az övterelő állathyató, de azt már csak 3-4 éves gyereknél szokták venni.

Ja egyébként pedig rengeteg a munkám, csak nincs kedvem dolgozni, inkább benéztem hozzátok Kép Kép
zsebi2004

Zsebi, azokra az ülésekre is 9-36 volt írva, ahogy a kikásra is... szóval ezt nektek laikus anyák Kép
sebaj, mindenki tanuljon a sztorinkból! Kép

drágakedvesaranyos Jucus! ugye nem haragítottalak meg azzal a buta locsogásommal a tej ízéről? becsszó én tényleg azt hittem, ez valami védőnőszöveg...
de most már, hogy tudom, hogy két referenciaszemény is létezik (Somus és Pannus), akik nem kedvelték a mensi előtti tejet, már másképp látom az egészet. és mégegyszer ne haragudgyál buta fecsegő Votiviára

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?