2005.10.11 19:40
2005.10.11 20:12
Nem is emlékszem miket akartam írni. 2005.10.11 20:44
Pl. ma a csajszim kikapcsolta a gépet és utánna le is fejelte nehogymá vissza kapcs.
Sebaj egyszer csak össze futunk!
Mert ez anya annyira finom méz
2005.10.11 21:09
2005.10.11 21:30
Nekem mindenféle fajasaim voltak, és össze-vissza sajna. Elöször 20-22 percenként, majd 15, aztan 10, és sosem rendszeres idöközönként, de mar annyira, hogy nem tudtam aludni töle. Reggelre már 5, 6, 7 percesek lettek, azt hittem, ez mar AZ, aztan a kocsiban elmultak... Amikor ujra jelentkeztek, és egyre jobban fajt, akkor kezdtem csak tagulni naaaaaagyoooon lassssssaaaaaan... Szal nem tudok sok okosat mondani
És én is harsfateázok
Mar valaszoltam is

2005.10.11 22:27
jo a csutortok, es nemtom, hany gyerkoccel meg milyen eszkozzel kozlekedsz, de en, az egy nyullal bennszulott
abszolut alkalmazkodom hozzad. Szoval talald ki, seta, jatszoter, vagy felugrasz, ha rosszido lenne, vagy epp alszik a csajom (mert csak egyszer alszik nappal, de az mindig maskor van, kiszamithatatlan egy no). Mi a melcimed?
es raadasul mar ket oraja ment a repcsi, mikor kiderult, hogy el sem indult, mert a pilota Angliara keszult, de meg a repteren sem ismerte ki magat es csak korozott a kifutopalyan
de aztan attanulmanyozta a terkepeket es vegul megiscsak megerkeztunk
Ja, es azt akartam irni, hogy vigyetek marhasok vizet Tuneziaba, mert ugye csak a palackozott ihato, de szerintem Gretinek azert inkabb meg abbol se adjatok. Furdetni talan furdethetitek benne (mert a csapviz arra sem alkalmas, budos es sarga, en csak ketnaponta kockaztattam meg a zuhanyt). Ja, es csempeszni kell, mert a szallodaba nem vihetsz be elvileg vizet/italt, amit nem ott vasaroltal, az ettermukben persze vehetsz.
hu, bo honap es utolerlek, hogy oregszunk, ez szornyu... 2005.10.11 22:54
. es ez leginkabb valamifele kommunikacio-undorban (vagy minek is hivta multkor Votiv?) nyilvanult meg. szoval nemcsak nem irtam, de nem is olvastalak titeket... de azert sokat gondoltam am ratok. sot! meg almodtam is valamit a forumrol, de arra nem emlekszem, mit
: mar majd' 2 hete nyuglodok egy hulye torokfajassal. es ez roppant bosszanto, kellemetlen es tele van mar vele... masreszt viszont ez egy nagyon jo figyelmeztetes a kozelgo oszre/telre valo tekintettel. be is f.stam... igy aztan komoly szankciokat tervezunk bevezetni tulelesunk biztositasara. Apa mar ravette magat egy dietara, h leadjon nehany(?) kilot. alig ismerek ra
: mindenfele egeszsegesnek tuno kajakat eszik. es ha o, akkor (reszben) en is. (bar fogyni nem szeretnek
.) es meg az is komoly megfontolas targya, h jo lenne ujra elkezdeni futni, meg leszokni a csokoladerol, meg tobbet aludni, meg... ja, igen, valami direkt immunerosites is nagyon elkelne, de ezt meg nem talaltam ki... na jo, nem untatlak ezzel titeket...
2005.10.12 04:30
2005.10.12 07:54
2005.10.12 08:02
(öööö csúnya, kárörvendő szmájlit nem tudok) (Ja, és ezt csak Neetnek merem így írni
)
Na, mindegy, felülemelkedek sértődöttségemen....Ti miket kértetek? Ja, Zsebit tudom, hogy ő pulcsikat....talán. 2005.10.12 09:02
2005.10.12 09:13
Nagyon sajnáltam ám, h nem tudtatok jönni tornára, úgy látszik, nem akarják az égiek, hogy megcsodálhassam a lánykádat! Ha pénteken mentek Mayába, becsatlakozhatunk autókába?
drukkdrukkdrukk
2005.10.12 09:20
Megkeresel MSN? (HKoxigenkukachotmailpontcom), vagy mail?
de aztán jobb lesz
Én sem teszem, pedig már hónapok óta taposom a 30-at

2005.10.12 09:26
, meg olvastam a többiekét
.... szóval olyasmi volt, mint ami Veled is történt

2005.10.12 09:47
2005.10.12 10:01
, de biztos arra megyünk, amelyik közel van a Flóriánhoz
mélcímem: hajnaldia kukac invitel pont hu 

Na jó, ez csak vicc volt
(most még
)
http://surl.se/dhv
) És akkor nem úszol meg, meg Dóra sem! Persze csak akkor tudok menni, ha mindenki oké nálunk egészségileg (Marci még köhög néha) meg ha nem esik a hó(eső)
Lehet hogy kedden kéne mennem és akkor benézek a tornára is:P
2005.10.12 10:04
) meg a nadrágomat, meg a lányom csizmáját, és nincs itthon a fényképezőgép
2005.10.12 10:09
abban rohangál a lakásban, ma reggel 7-kor pedig a kabátot akarta felvenni - fel is vette - a pizsamára.
pedig reggel már nagyon készült, csak akkor volt gond amikor apa el akart jönni a bölcsiből. Szegénykém

2005.10.12 10:24

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|