A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Neet, ne haragudj, ma nagyon rossz napja van itthon a noi szakasznak, es ettol en meg rosszabb voltam, mint atlag Kép Elnezest kerek, nagyon okos es kedves vagy te is, de a BK-t tenyleg szornyunek talalom, ezt meg en vallalom be, szoval a musor szerintem tenyleg igenytelen. Es ER is vacak. De szomszedok retrot meg Fabryt nezzel Kép Egereket meg nyird ki, mert meg mindenfele korsagot is terjeszthetnek, ezt is bevallaltam Kép

Votiv, oktato szerintem is gaz, ne eroszakolj semmit Istire. Szegeny tobbi baba Kép

Johanna, lehet fogacska koran. A gyerekdokink mindig azzal jott, hogy az o unokajanak mar negyhosan 2 foga volt.
moosejaw

Votiv, itt rengeteg nyuszipuszi van, minden szimpatikus babanak osztogatjuk uton-utfelen (jatszoter, aruhaz stb), lassan kezdek is aggodni miatta Kép kertek? Kép

Lindi! Az jutott eszembe, mi van, ha anyukadek nem mennek Tuneziaba? Mert nem akarnak oda, meg repulni se, de azt sem akarjak, hogy bankodj az ajandek miatt. Szoval csak ugy csinalnak, mintha, kimennek borondokkel a repterre, de vegul nem szallnak be a gepbe! Na, akkor mi lesz??
moosejaw

Mooose,
annyira megharagudtam, hogy majdnem nem is írtam mélt. Kép

Bogár,
köszi az infot, kedden én is láttam, csak mindig úgy fejezik be, hogy körmöd lerágd a kövi részig, és ezért érdekelt a szerdai eksön. Az I-n gondolkodtamazért egy sort... Kép Magdi anyus most boldog, mi? Kép Miki-Maja légyott gondolom még húzódik úgy karácsonyig, mi? Kép
neet, aki nem cukkol és nem haragszik, csak spontán infantilis
neet

Ja, és Zsanci,
persze, ebben tök igazad van, egyetértek, az állandóan beszóló nyanyák rosszabbak még a csípkedős nyanyáknál is.

És, ja, Votiv,
Erikát "üdvözlöm" így látatlanban is... Istinek meg gratulálok, és ne is álljon be a csordába, menjen a maga útján, ráér betörni, amikor már muszáj lesz, pl meg kell felelni egy munkahelyen, és nem lövetheti át a (villás) nyelvét, stb. Kép
neet
neet

Köszi a fogas válaszokat. :-)

Votiv: nem jó a holnap. Megyek megnézem a várost néhány dánnal...egy kis munka jó pízért.
De valamikor most már tényleg. Éjszaka Fanni miatt ébredtem sokszor és mire visszaaludtam a lábfájástól, ébresztett a gyerkőc. Igy tényleg gyakrolatilag egy óta talpon lennék.

Hát a rubintos csaj hozzáállása nekem sem szimpi. tényleg be kell őket törni?

BK? mi az? csak nem anyátok közt? régen én is néztem kötelezőből... most néha csak jót nevetek rajta.

johi

Kép
Kép
johanna1975

Neet Kép megigerem, hogy legkozelebb, ha hisztizona a csajom es en meg ideges nagyonkiabalos anya vagyok, nem irok hsz-eket...

Votiv, meg a bebieteles uvegen vigyorgo baba is kap puszikat, meg vizet, meg kanalat, meg mindent Kép es azok a macik meg cicak meg kutyak is kapnak puszikat, amiket rajzolok Kép ezek szerint egeszen felismerhetoek, tokjo. tegnap apat is lerajzoltuk es o ias kapott puszit Kép ujabban allandoan rajzolni kell, de nem akar sokaig egyedul, hanem mindig a kezembe nyomja a tollat es felszolit ("anya"), en meg mondom, hogy segitsen, ugyhogy egyutt fogjuk az iroeszkozt Kép
moosejaw

az Erika tök kedves meg helyes csaj, nem vele van bajom, csak neki az a munkája, hogy ezt az elb---ott pavlovi kalovits-módszert tanítsa

Neet, igazad van, előbb-útóbb úgyis "betörik", de remélem akkor se fizikai kényszer pl vízalányomás hatására
és felőlem lehet nyelvpírszingje, meg amit akar, bár a tetkó előtt azér lenne pár szavam Kép
pl hogy olyan helyre tetesse, ami akkor se látszik, ha felvesz egy rövidujjú inget Kép

Moose, kérünkkérünk nyuszipuszit!

Johi, te szegényke, és szegény Fanni Kép fránya fogak

Oxi, ha megírod röviden, leközöltetem Kép akkor meglátjuk, hogy áll meg a lábán hewlett packard védőnő meg lódoktornő

votiv 8)
votiv

Ja, egyébként nekünk az egyetemen azt mondta az egyik tanár, hogy ezeket a sorozatokat kötelező is nézni, mert mi van ha az egyik kliens azt mondja a terápiás ülésen, hogy, jaj, most úgy érzem magam, mint a Bk-ban az xy, amikor ez meg az történt... szóval én csak a szakmai előírásokat teljesítem Kép

Johi!
Fogorvos barátnénk szerint első fog megjelenése 6 hó +/- 6 hónap, azaz 0-12-ig normális Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

<font color="0000ff">Sziasztok!
Ma voltam ultrahangon, 2170 g a babám! Kép
Itt egy kép róla:
Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Sziasztok!

Sajnos nem jött össze a tali Moose-al, pedig Marcira is ráférne néhány nyuszipuszi! Hátha kicsit megszelídülneKép Ez az egy jó abban, hogy nem látták Rampusz balhéjátKép Elkezdett esni amikor a játszón voltunk, de van ott egy zárt játszóház és oda bementünk, csak Marci ennek nem örült és hangot is adott a szomorúságánakKép Jó nagy hangot...Kép

Egyébként köszi a cukros válaszokat, olvasta a barátnőm is Kép Õ is köszöni! Kép

Oxi: ha nem jutsz el a Mayába, akkor gyere hozzánk nyugodtan, mi azért közelebb vagyunk a MadarászhozKép

Pusz, majd este talán jövök még!

Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Proone: nagyon szép a kép, tök jól látszik a gyerkőc! Szerintem tök fiús az arca Kép :P

pocakpacni

Fic: itt már nagyvihar van, enyémlány is egész nap szirénázott, meg nekem is szétmegy a fejem. De lassan este lesz és akkor áldott lesz a csend Kép

Moose: Mi ugyen puszit nem kaptunk a Nyúltól, de a talin kaptunk mindenféle ajándékokat tőle Kép Úgy hogy legközelebb puszit is fogunk kérni hozzá Kép

Votiv: Ugyan, nem írok én semmit. Elpuffogok magamban. Kép Meg megmondom nekik a véleményem és kész. Ha jól láttam, elég sokan nem vagyunk itt megelégedve a körzetes gyermekorvosokkal, védőnőkkel. A védőnő nem érdekel, max nem engedem be, a dokit szabadon választom oszt jóvan.

Proone: Szupcsis Kép Nekünk sosem voltak jók a képek, nem szerette a fényképezkedést a lány Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Voltunk szomszédolni 8hós Gréti lánynál, Vincenzó egy ideig bírta, még énekelt is (nagyon aranyos volt), de aztán nyervogott, eljöttünk, fekve szopi közben bealudt, úgyhogy most nálunk áldott a csend. De az én fejem elkezdett fájni, pedig nem vagyok fejfájós, úgyhogy nagyon várom a vihart. Itt még mindig nincs.

Proone: kép szuper! pont ilyen lesz az arca ám, amikor először meglátod Kép

fic.
ficánka

Sziasztok!

Proone, nagyon jó a kép!

Akkor a mai napi hisztit nem is a fáradtság számlájára kell írnom, hanem a vihar előtti várakozásra?Kép legyen!Kép

Lindi jó utat!
zanza

Pocak!

nem olvastam,hogy milyenválaszokat kaptál cukorügyben,de ha még érdekel akkor szívesen írok róla mert nekem volt és még inzulint is kaptam.Diétáról is tudnék órákat zengeni meg a cukorértékekrő.Ez a 7.2 éhomi vagy 2 órás 75gr-s terhelés után volt?

Juc
20170114224602

Proone!

Már nem lesz ismeretlen a babód ha végre kibújik.Nagyon aranyos!

Juc
20170114224602

Ficánka! nem is voltatok nálunk! Kép

Jelentem, a bőrönd bepakolva, csak résen kell lennem, mert Gréti mindig kicsen belőle valamit.
Õ is nyűgös volt ma, illetve inkább délután, de már hallom is, hoyg dörög az ég.

Zanza! Köszi!

Proone! Nagyon klassz a kép, kíváncsi vagyok, hogy hasonlít -e majd rá a babád.

Jucus! Hogy vagy? Kialudtad magadból a kórt?

KépKép
KépKép
lindicita

<font color="0000ff">Köszi Babó nevében a dícséreteket! Na meg a szonográfus néni is ügyes volt... Kép

Kezd a helyzet izgi lenni, doki nem mondta ugyan, de ráírta rövidítve a papíromra, hogy a külső méhszáj nyitott. Gondolom, nem olyan nagy a gond még, azért nem szólt, de a téli babásoknál a szülésznő társunk mondta, hogy ne nagytakarítsak mostanában már.
Sisotris szülése után még két szülése volt a dokinknak éjszaka... És most is úgy tűnt, hogy siet, lehet, hogy megint van egy mostanában...

Varrogatom az autósülésre a huzatot, egyelőre itt tartok. Szerintetek lesz belőle valami? (Egy kis önbizalomnövelést kérnék... Kép)

Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Jucus: most már van a profilomban mélcím, lehet zengeni, minden info jól jönKép
Egyébként a 2 órás volt ennyi.

Proone: még ne szüljél, és akkor elviszem hozzád az ugyanilyen ülésemet, és arra is varrhatsz huzatot! Nagyon jó lesz, tényleg kéne nekem is, szabásminta van róla? Lehet, hogy az is elég vónaKépKép

pocakpacni

Proone!
Szuperügyes vagy!!! Kép Én még egy nadrágfelhajtással is Anyukámhoz rohanok, Te meg itt komplett üléshuzatot gyártasz, nem semmi!!!
És mi az, hogy lesz-e belőle valami??? Már most van Kép és még időben vagy Kép

Na megyek Petrátaltatni, bár még nagyon pörög az apjával Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Sziasztok!

Igen, borzasztó szerencsém volt. Kép Én hosszú vajúdásra készültem, de gyorsan ment. A férjem szokta mondogatni, hogy könnyü szülés nincs, de gyors volt. A szülésznő szerint az erős mensigörcseimnek köszönhetem. Kép Õ először arra gyanakodott, hogy málnalevél teát ittam. De gondolom az is hozzájárult, hogy egyáltalán nem féltem a szüléstől. Meg amikor már nyomni lehetett, én is úgy nyomtam, ahogy a lukon kifért. Kép Kép

Kocsis Éva volt a dokim, és nyugodtan ide írom a nevét, mert szerintem egy kincs ez a nő. Szakmailag, emberileg egyaránt. Szülés alatt egyszer se sürgetett, vagy egy rossz szava nem volt, csak bátorított. Kép Szerencsére jól együtt is tudtunk müködni. Egyetlen egyszer mondta, hogy na, most nagyon dolgozni kell, és így is volt. de csak később tudtam meg, hogy ezt azért mondta, mert 80 alá esett a szívhang, és 2-szer a nyakára volt tekeredve a köldökzsinór...

Következő babót, kb 2-3 év múlva tervezzük. SZóval, én vagyok a jó példa nem kell félni a szüléstől, és választani kell egy nagyon jó dokit Ez a recept! Kép
Engem is riogattak, hogy félni fogok, meg kiabálni, de egyik se fordult elő. Próbáltam, minél hamarabb túl lenni rajta, meg azért van doki, meg szülésznő, hogy védje a lenti dolgokat. Kép
Én mindíg attól féltem, hogy hogy fog feszülni a gát. Nahát, ez eszembe se jutott szüléskor. Kép
mkatus

Sziasztok!

Gyorsan írok, a Jóban Rosszban és a BK között. Kép Kép Kép Moose, hidd el, kell az embernek a szórakozás, nem lehet mindig mélyenszántó gondolatokkal terhelni az agyunkat. Nem igaz lányok? Kép Kép

Sis

Hatalmas Gratula!!! Látom te is sárga szoba és utána Ikea szoba, én is így voltam. Kép Kép Nagyon szépek a képek! Kép

Oxi

Drukkolok a kis Viknek, hogy minden renben legyen és hamar meggyógyuljon! Szegényke.

Ada

Torna ügyben én már nem is írok semmit csak csendben sunnyogok...Kép

Neet

Boldog Szülinapot így utólag is! Kép Képzeld a férjecskémnek is aznap volt a szülinapja, csak ő mázlista módon egy évvel fiatalabb, mint mi. Kép

Proone

Nagyon jó az Uh kép és a huzat meg egyenesen fantasztikus már most! Kép

Bendi is nyűgi volt ma délután, remélem csak a vihar miatt. Mivel ő sokszor olyan, hogy nem akar egyedül játszani, csak velem, csak az jó, ha én szórakoztatom. És azt olvastam valamelyik hülye újságban, hogy azok a gyerekek ilyenek, akiknek frusztrált és bizonytalan az anyja. Akkor most én is az vagyok? Kép

Zsanci, Moose, felvesztek a rossz anyák klubjába?

És azt mondtam már, hogy Bendinek már két foga is van? Kép Akkor most mondom. És olyan ügyesen kúszik a földön Kép olyan, mint egy kiskutya, a lábad alatt mászkál és meg akarja rágni a papucsokat. Kép

Szent Imre Kórház rulez! Kép

ruz
ruzicsky

Katus

Olvastam a szüléstörténetedet, te egy óriási mázlista vagy! Kép Gratulálok mégegyszer és sok örömöt a kis törpéhez! Kép

ruz
ruzicsky

Neet

Fábry show-nak én is mindig csak az elejét nézem. Kép

Votiv

Ez az úszás dolog elég szörnyen hangzik. Mi is gondolkodtunk az úszáson, hogy vigyük-e Bendit, de volt egy csomó érv, meg ellenérv és nem tudtunk dönteni, de így már talán nem is bánom, hogy nem vittük eddig és talán inkább a pancsolásnál maradunk és nem visszük ilyen alámerüléses úszásra.

Na megyek, mert Bendi felébredt és a BK is mindjárt kezdődik. Kép

pápá

ruz
ruzicsky

Akkor már 3-an vagyunk, akik a sárga szobában és utána az Ikeásban pihiztünk.Kép

Jucus, hogy vagy? Csalogasd vissza azt a fránya macsekot.Kép

Proone, hinnye, nagyon ügyi vagy! Csak lesek, és ámulok!Kép

Elbúcsúzom, holnap korán kell kelnem, hogy okosodjam egy keveset.

Jó éjszakát!
zanza

Én is sárga+ikea Kép

Pocak: Azért nem megyek maja, mert nem engedi a dokinéni, hátha fertőzünk. Szerintem te sem akarod látni a beteg lányom Kép

Proone: Hűha... sosem gondoltam volna, hogy abból még autósülés lesz! De lesz, ez határozottan látszik rajta! Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Proone, leesett az állam, az ülés nagyon alakul! bár én is ilyen ügyes lennék Kép

a kép frankó, a holnapodon megnéztem nemrég az UH-felvételt is, és szerintem is kisfiúúúú KépKép de lehet, hogy csak azért mondom, mert nekem mindig azt mutogatták az uh-n, hogy figyelje, ototottt a kis kukija, ott, láttya? pontosan ott! stb. KépKép

de most már tényleg ne nagytakaríts, bár állítólag ez is hozzátartozik a szülés előtti várakozáshoz KépKép

megyek dógoz. broaaaa
mindenkinek jó éjt meg tévézést, meg mihamarabbi gyógyulást
ps, Isti taknya elállt 2 napi homeózás után. és tegnap lenyelt egy darab szappant - épp Adával teflonáltam, mikor megint megkaparintotta az általam biztonságosnak vélt helyre eldugott málnás bádisoppos szappant. és megrágta. és le is nyelt belőle, mire odaértem. és egész este tosott, valahányszor tiszta pelust tettem alá. így utólag vicces volt, kb mint egy börleszk... de ezen kívül szerencsére semmi baja nem volt. ja és ma vettem neki 4+-os pelust, mert a 4-es már nem bírta a strapát Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok,
Én mindenféle műsort képes vagyok megnézni - kivétel talán a brazil, argentín stb. szappanopera, ezeket már az én gyomrom sem bírja - a TV-ben így néha becsúszik a BK is Kép Kép

Tegnap óta ismét bölcsi van, de semmi gond, mintha nem is lett volna a másfél hét kényszerszünet. Jól érzi magát és ez olyan jó dolog, sokat számít Nekem.

Proone, nagyon édes a képen a babád, és az ülés meg egyenesen szuper, nagyon ügyes vagy!!!
zsebi2004

Gréti balerina:KépKép

KépKép
KépKép
lindicita

Gréti balerina 2Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Az a doboz azért volt odatéve, hogy ne másszon be az asztal alá a zsinórokat rágni, de persze átmászott rajta és fejjel landolt a túloldalon.

Proone! Nagyon ügyes vagy, szebb lesz az autosülés, mint az eredeti újkorában.

KépKép
KépKép
lindicita

Proone!
nagyon ügyi vagy, bébid meg édes!
Votiv!
KépKépKépKépKépKépKépKép
B vel más volt az oktatónk, a Zsuzsi, és ő soha nem tette kötelezővé a dolgot. Erikát is ismertük, és őt is szerettük, de most megint a Zsuzsival vagyunk, és ő olyan jó!!! Emlékezett rá, hogy én félek a viztől, ezért ő merült le Igivel...Kép
Az az anyuka, aki dzsippel jár, nem egy alacsony, NAGYON UNSZIMPI MACA??? többek között miatta is mentem át máskorra. Annyira taszitott, hogy csak!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Katus!
szerintem is ez a tuti recept: a no para és a jó doki! Én mindkétszer olyan örömmel mentem szülni, hogy csak na! Nem is tudom ki találta ezt ki, hogy ettől félni kell! Kép

Ruz!
Miféle hülye újság volt ez??? Ez tök természetes ilyenkor!!! Petra úgy kb. másfél éves korában kezdte azt, hogy egyedül is eljátszott néhány percig, addig mindig kellettünk neki mi is Kép

Zsebi!
Örülök, hogy Brúnó jobban van, meg hogy jól érzi magát! És Te? Hogy bírod a melót?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Lindi!
Jó utat kívánok, vigyázzatok magatokra, és érezzétek jól magatokat.

Csajok, én teljesen kész vagyok, rajtam van az álomkór.
Csóka, Ada
(Oxi; referálj, hogy mi van Vikkával
Fic: asszem mi kendőzünk, szóval ha gondolod gyere babakocsival és én majd leszek a serpa-kerítőd.....csörögj rám reggel, ha jöttök)
ada007

Zsanci!
Mi is a Zsuzsihoz jártunk, és olyan jó lenne ha majd Donival is hozzá mehetnénk.... Kép Tényleg nem tudjátok mikor indulnak újabb csoportok? Bár mi lehet, hogy csak januárban kezdenénk, ahogy Petrával is.

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Lindi!
Gréti ééééédi!!! És akkor ő is számitógép zsinórokat rág, mint Igi???????? ej-ej...Kép

Én képes voltam egyszer az életben argentin szappanoperát nézni....cambio dolor...por liberdad...rémlik?????IMÁDTAM!!! Kép BK, alapból utáltam, de szülés után jól rászoktam, ez legalább vmi biztos pont volt az életemben...most megint nem nézem, mert ált. épp altatok olyankor. De egész szerettem a végére... Viszont, a született feleségekre már felkészültem!!!!!!!!! Ti is?????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Mikro van netek időtök tévét nézni? Főleg ti kétgyerekes anyukák?
Én ha Szolnokon vagyok akkro szoktam nosztalgiázni, és BK-t nézni, bár legutóbb csak egy felet sikerült, illetve egyszer pont időben leraktam Grétit, rohanok le a tévéhez, és pont meccs volt.
Az ER-t is nagyon szerettem. De már nincs tévénk, viszont sokkal tájékozottabb vagyok, mint pl tesóm, mert tőletek egy csomó mindent tudok.

KépKép
KépKép
lindicita

B!
átlag, havonta indulnak új csoportok...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lindi!

Gréti így áll,spiccen mindig?Jó fárasztó lehet neki,de talán tényleg edz a balett intézetreKép
És én is zsoktam ám nézni szemeteket TV-ben.Az azért jó,mert csak nézek ki fejemből olyankor.De a mostani borzalom a TV2-n az csupa gyilkolás meg drog és délután megy.Szerintem ez gáz tényleg.

Ja és az új gépemen szoktam Netezés közben.

Jó utat nektek!

Én bulok,de még nem vagyok 100-sO(bár a gyógyalvás sokat segített.

Jó éjt:Juc
20170114224602

Lindi!
Mégegyszer jó utat, Lindi balerina gyönyörűséges, vigyázzatok rá nagyon, és persze magatokra is, meg élvezzétek a mesés Tunéziát! Kép

Rúz!
Bendinek gratula a fogacskákhoz és a mászáshoz, és amit írtál, h olyan mint egy kiskutya ... nagyon vicces! Kép

Ada!
OK, reggel csörgök! Kép

Zsebi!
Örülök, h jól megy a bebölcsizés Kép megértelek, biztosan nem tudnál jól dolgozni, ha nem így lenne, szóval SZUPER!

Proone!
Nagyon ügyes vagy, tényleg! Leesett az állam. Én is gondoltam rá még terhesség alatt, h veszek egy jó kis varrógépet, és majd varrok mindenfélét a kőcnek, de most gyanakszom, ez mégsem olyan jó 5let. De néha úgy elfog a kreatívkodhatnék. Kép És a nagytakit mostmár hagyd, inkább pihizz, és élvezd ki a 2:1 utsó időszakát is!

Votiv!
Kép dejódejódejóóóóóóó, h Isti jobban van! szappanevésKép

Neet!
Éppen szürcsizek egy sört, és Te jutottál az eszembe Kép nyamszli

SZENT IMRE H RULEZ!

Kezdek sztondulni, álomkórságom van, biztos az idő. Nyugodt éjszakát, szép álmokat Mindenkinek!
Cupp,
fic.
ficánka

Moose, ja, az a lista. hm. en mar egy ideje atleptem ezt a szerintem tenyleg szepen gorbulo szamot. igy is szemtelenkedes???
a nyuszipusziert jelentkezunk nemsokara!Kép

Votiv, hat ez az uszas dolog...Kép nem tudom. en mar az elozo merultetesi modszeren is fennakadtam kicsit. es a legutobbi alkalom utan elgondolkodtam, kell-e ez (a merules) nekunk, mivel B nem tul lelkes iranta. es pont elotte mondta az Erika, h ha valakinek nem megy/nem akarodzik vmi, akkor nem kell csinalni, nem kell eroltetni. szerintem, meg lehet vele beszelni, h ez nem... vagy nem???
egyebkent vajon mennyire kulcsontossagu a merules elsajatitasa? mi van, ha azt kihagyja valaki? nem tudja vki, h ezen kivul akar-e vmit megtanittatni a babaknak ez a k.-modszer?? mondjuk sima pancsizashoz ez kicsit sokba kerul...

Neet, ezzel arra akarsz celozni, h ne az egernek drukkoljak?Kép
Moose, te meg ezt egy kicsit most tulspiraztad, hee!

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Zsebi, en tok felnezek ratok, h igy belevagtatok a bolcsizesbe, es h igy mukodik a dologKép
egyebkent meg azt akartam kerdezni toled, h miert nem fogad tb-kartyat a b.orsi dokineni?

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Köszönjük a jókívánságokat. Kép Máté jó baba csak a délutánjaink annyira nyügösek, főleg fürcsi előtt... Délelőtt alszik, eszik, aztán déltől nyüglödik. Délutáni sétát csípi, de azonkívül mást nem nagyon...
mkatus

ez az a kiadvány az oltásokról, amit após küldött...és látszik a két felső fog...Kép
Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jóestét!

Most olvasok vissza mert 2 hét után leültem a tv elé és menéztem a Gálvölgyi show-t...
manó27

Zsan! Látom Igit kell kérdeznünk, ha valamitakarunk tudni az oltásról. Kép

Íme, Gréti
így "segített" nekem összecsomagolni.KépKép

KépKép
KépKép
lindicita

.Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Jucus!
Igen, így kezdte, ezek a képek kb 1 hetesek. Mára sokat javult, és 10 másodperc után lerakja a sarkát.

KépKép
KépKép
lindicita

Zsan!

Nem kaptam e-mailt mire küldted?
bianka-25kukacfreemail.hu

Johi!
Nekem itt Csepelen az Sztk-ban csinálta egy jó fej sebész... Ha gondolod megkérdezhetem tőle, hogy elmehetsz-e hozzá???
De Jucus valami lézer micsodáról mesélt nekem ezzel kapcsolatban!Lehet, hogy az Õ véleményét is megkéne hallgatnod!

Moose!
Én imádom a laktoherb teát!
Minden izesítés nélkül ugyhogy vannak kivételek:-)

Votiv!
Elolvastuk Apával a vizmerülős dolgot és arra a következtetésre jutottunk, hogy még véletlenül se nyomd le Isti fejét!!!!!
Megfogja utálni azt amit nem is tud, hogy jó!
manó27

Sziasztok!

Ma is milyen aktívak vagytokKép
Büszke vagyok magamra: kipakoltam az utsó dobozt 3,5 hónap után, és nagytakarítottam!( csak a füri maradt kiKép).

Ma majdnem Zsanci nyomdokaiba léptem, de visszafogtam magamKép Teraszon elaltatom kissé nyűgös Mankám, erre félóra múlva szembe szomszéd elkezdi az utcán égetni a vizes diófa leveleit, pedig látta amikor altattam dedet! Manka, és a lakás úszott a füstbenKép Persze felébredt szegény amikor behoztam, min. kétnapig nem beszélek vele! Nem norm. az egész környék füstben úszottKép

Proone!

Ülés szupi lessz, béna Fabri irigyKép

Lindi!

Tuti balettintézetKép

Votiv!

Úszás gáz, nem arról szól a dolog hogy jólérezzétek magatokat? Holnap veszek hennát, szombaton pedig anyukám befesti a hajamKép Remélem nem leszek piros, mert este bulizni megyek a barátnémmalKép

Jucus!

Nem megmondtam hogy nem szabad a homokot enni, ejnye-benyeKép

Na kúszok el, kipihenem a mai napot.

Fabri
fabrika

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?