A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Nagyon aranyosak a babák!!!

Rókica,
köszi,
nekem meg a jegesmaci-Zsuzsa fotó tetszik legjobbanKépamikor a fehér bundás zsákjábanKép

Falina,
ja...oda fogom ajándékozni majd egy rokonomnak a pegpérego-t...nem hiszem, hogy bárki megvenné itt B.csabán.5rugóért meg nem érdemes eladni, inkább akor használja valaki olyan akit bÍrok.
a katicásat meg a zsiráfosat viszont tökjól használom!
Már a reptéren is pelenkáztam rajta-persze akkor nem volt ilyen hideg...meg mindÍg viszem magammal, a thermosztartóban meg fél literes ásványvÍz is elfér.ezekkel nem fogtam mellé,de többet már nem veszek, ezzel remélem kihúzzuk kisiskolás korigKéplegalább!

NA. ma Lilla a nyűggép...
kivittem sétálni, amÍg toltam a babakocsit, addig még öklötmajszolva csak-csak csendben volt, de mikor bementem vele egy gyerekruhaboltba overallt venni, hát persze, hogy rázendÍtett...
ezt legalább olcsón megúsztam, van itt egy gyerekruhkészÍtő és tőle vettem 3500ft-ért, teljesen szuper,csak nem márkás.majd befotózom én isKép

jahajjj...Lillával ma nem lehet bÍrni...megfürdetem...

Na,
zsofy

héééé! előlem bújkáltok?
zsofy

Zsófy!Kép
Én itt vagyok. De Livike készen van, alig alszik ma nekemKép
Neked Lilla?

Van eladó Peg Prego táskád?
Milyen?
Nem tudsz róla küldeni képet?
Megvan az email címem?

Jöttök hétvégén?
Remélem össze tudunk futniKép
Jó lenne a két kiscsajt egymás mellé tenniKép
Bizti nagyon cukik lesznek, meg le is fotózhatnánk együtt őket ha gondolodKép

Mea
mea

Sziasztok!

Egy sötétkék, szegélyeken piros-világoskék kockás GRACO BABAKOCSIt szeretnék eladni bele passzoló GYEREKÜLÉSSEL, az ülést az autóba egy mozdulattal bepanttintható LÁBBAL. (Az ülés a biztonsági övvel beköthető vagy a lábbal egyszerűen bepattintható, így hordozóként használható.) Plusz tartozékok: lábzsák, kivehető fejszűkítő a kocsiban és az ülésben, 5 pontos biztonsági öv, a hordozón napfénytető. A kocsi 3 állásban dönthető – teljesen fekvőtől a teljesen ülőig. Nagyon masszív és egy jó teherbírású, lenyitható csomagtartója van. Mi 99 000 Ft-ért vettük, én 40 000 Ft-ért adnám és adok hozzá egy univerzális esővédőt és bevásárlóhálót a tolókaron. Az ülés 9 kg-ig használható.

Akit érdekel, az elérhetőségem: g.jambrikne@freemail.hu

Szép babavárást kívánok mindenkinek!
kocsi

Fürcsi közben(imádja Livike)

Kép
Kép
Kép

Mea
mea

Fürcsi közben(imádja Livike)

Mea
mea

Kép

Mea
mea

Itt int NektekKép, hogy sziasztok!Kép
Megmértem és már 5650gramm ruhábanKép

Mea
mea

"anyámon és az anyósomon érzem e különbséget, anyu az ő "kislánya" miatt izgul és félt, anyósomat meg csak az unokája érdekli. "

Dudukly!

Pont ez az érzés motoszkál bennem napok óta, amit leírtál. Most megfogalamztad.
Anyósom is úgy kezdi telefonba, hogy hogy van az unokája?
(Pedig még meg sem született)...

Uxi
39-1

KépKépKépKépKép
uxi

Lányok, az Avent Viás poharakat is leeht főzéssel sterilizálni?
Mert arról korábban volt szó, hogy a mellszívót lehet, de a poharakat hogy kell?

Csak ezért nem szeretnék egy mikrós sterilizálót beszerezni.

uxi

KépKépKépKépKép
uxi

volt egy kis időm olvasgatni,látom van hasfájás rendesenKép!nálunk is akad!mi először az Espumisannal kezdtünk,nagyon bevált,aztán áttértünk a homeos Infacolra,semmit se ér,azóta megint hasfájós lett és keservesen sír,amíg bírja szuflával,a szívem megszakad,holnap megyünk dokinénihez és megbeszéljük vele,hogy visszatérnénk az eredetihez,vagy még ajánlották a SAB-ot!
az estéink,lekopogomKép,végigalvósak.koraesténként rumlit csapunk,akkor semmi se jó,néha a délelöttöket is végig ordítjuk.én is próbálom tartani a 3óránkénti etetést(csak cici és azt úgy,hogy egyiket teljesen leszívja,másikból kevesebbet és legközelebb azzal folytatom),jobb,ha ehez tartjuk magunkat,vagy teljesen megzavarodik és a pocija se bírja,és még csak nem is alszikKép,úgyhogy megéri kivárni,mégha ordít is!
a csuklót nálunk is becsokolja,nagyon ari,szerintem se az állandó éhség jele,bár nagy zabás!
amúgy jó gyerek,se mintababa,se az az elvetemült sírógép,középút van!
imádni való,holnap mérünk súlyt,majd jelentkezem,puszi mindenkinek!
Nyúlné és a 3hetes Márton,aki már az első hét óta folyamatosan tartja a felyét!édes kis fóka!
jó éjt!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Uxi,
az aventes poharakat én úgy tudom, csak hidegen, pl.chicco folyadékkal lehet sterilizálni, hővel csak 1szer, mert a műanyag amiből van, deformálódik és már nem fog jól zárni a teteje.

Dudukly,Uxi,
nálunk is ez volt!!!anyós tőlem egyetlen egyszer meg nem kérdezte/kérdezi, hogy vagyok.terhesség alatt se...olyan paraszt dolog. én direkt nem kérdezem meg őt, tudom, udvariatlan vagyok, meg minden, de engem se érdekel rohadtul, hogy ő hogy van,csak az baj, hogy kéretlenül is mindÍg előadja...
ma idejött, h...páromnak köszönhetően egyedül, pedig eddig betartották, hogy csak akkor jön be anyós, ha Tomi is it van. na, ma nem volt...és persze bejött...én meg szoptatni kezdtem volna éppen, szegény pont lenyelte a K-vitamint, aminek ugye marha sz@r Íze van, ez a büdösszájú meg telilihegte nekem itt a szobát az iszonyú lehelletével és ilyen barom dumával gügyögött a babynek, hogy "vigyizzél egyet, aztán hagylak enni"...ez nála zt jelentette, vigyorogjon Lilla...nem is tudtam, a szövegtől,vagy a szagtól van jobban hányingerem...

Zsóf,
jaja, ugyanaz a simeticolum vagy mi. én ezért is nem erőltettem Lillának.mindkettő Ízétől hányni akar.marha finnyás már most...

Csillám,
Lilla is olyan mint aki tripla annyi nyálat termel, mint eddig!!!folyton összecuppog mindentKép kis bolondomKép
és olyan vicces szagú a keze, mindÍg röhögök rajta, hogy büdöskezűKép persze nem ilyen undi büdös,csak kis büdiKépde nekem nem gusztustalan,csak vicces.

de most illatozik az ágyában, mert megfürdött és alszik. végre...
frontok jönnek össze-vissza,szegény meg teljesen kész van tőlükKépKépKép

itt a zsákja:
Kép

Itt rötyög- Rokica, ezt neked ajánlomKép
Kép

Falina:
ezt neked töltöm fel, a telefon azért van ott, hogy tudj viszonyÍtani, mekkora a zsák:
Kép

Mea,
szegény kis Lilla is egész nap nyűgös és egész délután ordÍtKépKépKépKépKépKép
Képmég álmában is felsÍr. most azt hiszem a frontoktól van Így kiKép
igen jövünk hétvégén, de Tomi pesten dolgozik egész idő alatt, csak aludni jön majd esténként és hétfőn jövünk megint haza vele, Így nem lesz kocsink.
szeretnék eljönni Lillával, ha a Bali el tudna majd hozni minket, vagy ti el tudnátok jönni. de a babáknak az lenne a legjobb, ha mi jönnénk. Át tudna minket hozni Balázs meg visszavinni?
vagy ha ő nem, akkor majd talán Sam,mert a fiat az nagyon szar, abba nem teszem a kicsit...
el fogja anyu nekem hozni Marosra a citroent és akkor lesz mindÍg ott is kocsim, mert itt Tomi szerzett még egy kis opel corsát és itt csabán meg azzal tudom vinni Lillát, ha kell.
de csak 2hét múlva jön majd anya hozzánk ide meg a kocsiért.
a peg-péregó táskát elhozhatom magammal,majd megnézed.
Persze,hogy csinálunk képeket!!!
KÍváncsi vagyok, mit szól Lilla egy másik babához, mert a tükörben el van bűvölve a "másik babától"KépKépKép

Zsofy és Lilla (9+6)
zsofy

Sziasztok!

Nálunk is nyűgös Zsuzsa baba, napközben ilyen 1-1 órákat aludt, azt hiszem a maximum az volt, mikor kimentünk sétálni és akkor aludt másfél órát, de azt is olyan éberen. Nem tudom, miért, hogy alapból ilyen lett volna, vagy mert az apja felkapdosta mikor nyikkant egyet az ágyában, és akkor kezdődött az egy óránként eszünk egy picit mizéria. Ez csak azért baj, mert félek hogy ma egész nap a hig első tejet nyelte, és szerintem estére meg is fájdult a hasa.

Azt hiszem az igazi baj az, hogy David csütörtök hajnalban utazik, ő is sik ideg, mert utál repülni, illetve fél. Le is mondta az összes óráját, úgyhogy még az se tereli el a figyelmét, hanem itthon idegeskedik, ami jóval megneheziti a helyzetet a nyűgös babával, mert velem veszekszik ha a baba sir a kezében, hogy etessem meg, mikor már a fülén jön ki a tej. No mindegy. Elvenni meg nem lehet tőle, mert akkor azért sértődik meg, hogy nem bizom rá a gyereket, szóval no-win situation. Remélem az éjszakát átalussza ahogy szokta, csak szopizni kel fel.

A holnap az még kemény lesz, ahogy David egyre idegesebb a közelgő út miatt. Kép Remélem hogy el tudunk kerülni egy nagyobb veszekedést.

Zsófy!

Hol vetted azt a kis 1-2-3-as rugit??? Nekünk van egy pont ugyanilyen body, a kiscsibés mintával. Sajna már nem jó Zsuzsára, mert az volt a legkisebb bodyja, de valamiért ez volt David kedvence.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Mea,
LÍvike nagyon cukiKép
és tökre kezd kikerekedni ő isKép

Nyúlné,
Kérünk fókás fotót!!!

Lányok, hová lesz mindÍg mindenki mikor én jövök???
Kép
ezt a tegnapi séta témáhozKép
Így "alszik"az én lányom a babakocsiban...
(azért van dupla sapka, hogy ne csúszkáljon a szemébe a vastagabb sapi...)
zsofy

Róki,
az is Kenguru Goldos, egy együttes, kocsikabát, egy sapi meg ez a rugi. de ez is 62-es, pont egyidőben jó Zsuzsára meg LilláraKép mert ha Lilla kinövi, elküldeném Zsuzsának, hogy meglepjétek Davidet, de szerintem zsuzsa már most nagyobb, mint az én kis hörim.Lilla "csak" 5,3kiló.
zsofy

na,
figyelitek?!Kép
addig irogattam itt magamban tegnap, hogy már középhaladó felhasználó lettemKépKépKépKépKép
zsofy

ja, ma meg addig irogatok, hogy haladó leszek holnapra...mert most Lilla végre alszikKép
csak pont itt nincs éppen csúcsforgalom...
zsofy

Zsófy,

Szerinted lehet még kapni ezt az együttest? Lehet holnap elsétálok ide az újpesti Stop Shop-ba, ott van egy Kenguru Gold és megnézem. Mondjuk mi használtan vettük a kis body-t, szerintem nem több mint 500 forintért, és én mindig felbosszantom magam a Kenguru Gold áraival. Ezzel csak azt akarom mondani, nem biztos hogy megér nekem annyit az az együttes. No mindegy.

Amúgy köszönöm hogy gondoltál ránk, de Zsuzsa is valóban pont egy súlyban van Lillával. Holnap fogom lemérni, ő múlt héten volt 5300 kábé.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica,
nem akarlak elszomorÍtani, de itt csabán a KG-ban már nagyon régóta nem láttam ilyet.
ezt én még pár hónapos terhesen vettem, illetve a párom vette, talán 16.héten, ez jó rég volt...emlékszem, azért sárga, mert nem tudtuk a baba nemét, de akartunk venni valamit neki.

igen,szerintem is tök drága kezd lenni a KG...
ma azért virult a képem, hogy találtam ezt a gyerekruha készÍtőt!el is fogok hozzá menni, ha megkapom a következő TGYÁSomat, hogy vegyek Lillának meleg téli szerkókat, mert kezdi kinőni (na jóKépKépKépKép kihÍzni) a 62eseit is.
bár most biztos, hogy hosszában is nőttKép
zsofy

most pedig elhúzok tusolni, mielőtt Lillával kezdődik az éjszakai "harc". ő az álommanók ellen harcol, én meg az álmatlansága ellen,meg a saját álommanóim ellen, hogy addig ne támadjanak le, amÍg Lilla ábren van...
fúúú...legtöbbször alig tudom nyitvatartani a szemem már, ő meg csak pörög ott mellettem...
szegény, ez neki se lehet túl jó.

Róki,
ez tényleg gáz helyzet, ha David ideges, mert Lilla pl. annyira megérzi, ha feszkó van a közelében, hogy egyből zokogKép biztos Zsuzsa is érziKép
szegény, hogy ennyire fél a repüléstőlKép

na..tényleg tűzök gyorsan!
zsofy

Érdekel valakit chat? Nekem van MSN, ICQ, Yahoo, AIM, IRC. Ami szem-szájnak ingere. Kép

Azt hiszem, mostanában az MSN a legnépszerűbb. Ott rokica66@hotmail.com a cimem.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Zsofi,
rendes toled, hogy keszitettel foto a tasenkarol. Nem tudok donteni a 4 fele allatfigura kozul. Mondjuk egyedul a pingvinest tudom eddig kizarni a valasztekbol. Kép

Roki,
en felvettelek msn-re.
falina

szegény picuri,megőrül a pocijától,szart sem ér neki az Infacol,remélem probléma nélkül vissza tudunk állni az Espumisanra.....azok a boldog,szép napokKép!
Mea,olyan fura,hogy a kiscsajod már ennyit nyom,Márton az előző hét hétfőjén még csak 3580-at nyomott,ami a kezdő 3360hoz és a kórházi mélypontos3250-hez remek eredmény,kiváncsi vagyoki ma mennyi lesz!nagyon helyes a puncis-pancsis kép,tényleg helyes,hogy kezd husosodniKép!
Zsofy,igyekszem elkapni a pillanatot!Kép
na puszi,mindjárt etetés!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Köszi Zsófy!Nyúlné!Kép

Igazi kisfiús Livike szerintemKép
Legalábbis én annak látom, de nem bajKép

Zsófy!Kép

Lehet h mi megyünk át, bár itt nyugisabb lenne mert akkor lehetnénk csak mi ketten és a babák.Úgyis dumcsizhatnánk így egy jót.Nem?

Majd megoldjuk, csak szombaton tud menni Bali érted.
Vasárnap megy autókiállításra.
akkor meg egész nap ráérnék.Kép

Neked mikor lenne jó?

Mea
mea

Sziasztok!

Na ,megjártuk a nőgyógyásztKép szinte egy hang nélkül végigautóztuk az utat.
A vizsgálatnál jó sokan voltunk bent Kép
doki,aszisztens,apa,anya, DávidkaKépKép

A doki ragaszkodott hozzá ,hogy bevigyükKép

Rokica!!

Tegnapelőtt sem aludt Dávidka ,csak pár órát napközben.,és tegnap semKép
De legalább tegnap nem sírt,csak mikor cicizni akart azt jelezte. 2 óránkéntKép

Este 10 kor bírtam elaltatni,DE csak reggel 6-kor ébredt fel! Vagyis ébresztettem ,mert azt hittem valami baja van.
Semmi bajaKép Evett ,tisztába raktam ,és visszaaludtKépKépKépKép

Biztos a frontot érezték szegénykékKép

Davidet sajnálom, meg meg is értem! Én is félek a repüléstőlKép
Pedig már repültem párszor, de mindíg ugyanúgy rettegtemKépRáadásul Õ jó messzire megy.Hát nem írígylemKép

Nyúlné!

Az Infacol-t szerintem se add szegény kisnyúlnak.
Nyugodtan térj vissza az espumisan-ra.Én is úgy csináltam, rögtön lett javulás isKép
( Próbáld ki ,hogy nem iszol tejet)Attól is lehet a hasfájás!

ZsófyKép

Dávidkának is büdi a kezeKépKépKép
Nemgyőzöm mosogatni nekiKép

Nagyon jók a képekKép
Olyan szép minden babaKépKép

Ez tegnap este készültKép
Kép
csillam

Azt még nem is írtam ,hogy Dávidka is sokat gőgicsél.
Mikor fönt van ,én folyamatosan beszélek hozzá,meg énekelek nekiKép
Mikor rákezdek a boci-boci-ra, ő is elkezdi ,hogy HEÕÕÕ ,AUUU, HAGRRR,KAAAJ, és közben teli szájjal vigyorogKépKép
Nagyon édesKépKép

Este még álmában is beszélt: ,, heőőő" -zöttKép
csillam

Sziasztok!

Uxi! És lesz ez még így se, az én anyósom azzal kezdte nyáron, hogy állandóan etetni akart, hogy "ne éheztessem" az unokáját (aki akor persze még csak a pociban volt). Azóta az egész világ az "ő unokája" körül forog, minden este felhívja apáromat és beszámoltatja, hogy mi történt a kicsivel... Na mindegy, szerintem azért tizedannyi gondom sincs mint Zsófynak, az én anyósom legalább jó messze van, személyesen nem dumál bele. Csak a multkor amikor itt voltak, akkor fikázott 2 napig, hiszen én semmit se csinálok jól... Tehát készülj lelkileg, bár kívánom, hogy sohase tudd meg, milyen ez az állapotKép.

Csajok! Olyan zabálnivalók a babák. Csillam! Ez a kispasi olyan lesz, mint egy TSZ elnök. Érdeklődő, barátságos tekintet, nagy pocak, toka... csúcs! Mindenki támasztékkal fürdet? Én csak úgy kézben fogom, szivacsot se használok, csak lelocsizom és kézzel megdörgölöm. Gázos?

Göndörzsof! Én is írtam, hogy a két habzóanyagnak ugyanaz a hatóanyaga (meg annak a koncentrációja is), ezért is csodálkozom, hogy eltérő mennyiségben javasolják az adagolását. Mondjuk a hatása eltérhet azért is, mert más segédanyagok vannak benne. Mindegy, ha valamelyik beválik, kár próbálkozni másikkal (igaz, Nyúlné?).

Legyen szép napotok!

Dudukly
dudukly
Isaszeg

Kép

Kép

DuduklyKép

KösziKép
csillam

Dudukly!

Nekem sincs egyébként semmi bajom anyósommal, nagyon aranyos,mindenkinek ilyen anyóst kívánnék, csak hirtelen leesett, hogy ez volt az a furcsa érzés bennem, amit leírtál...

Kíváncsi leszek, mi lesz, ha megszületik a babánk.
Jön majd valamikor pár napra, ez új helyzet lesz, még csak egyszer-kétszer aludt itt 1-1 éjszakát. Majd most jön a mély víz...
(Szintén messze laknak, több, mint 200 km-re.)

Az apósomék rosszabbak, ők ránk sem nagyon hederítenek, nem is jöttek el az esküvőnk óta, hiába hívtuk őket, a felesége már bejelentette, hogy majd csak akkor jön, ha meglesz a baba.

Néha eszembe jut a gondolat, hogy ezért ne jöjjön, ha eddig nem kellettünk...

Amúgy lassan én is szülhetnék márKép.
Ahhoz képest, hogy hogy beijesztettek, hogy koraszülött is lehet a megrövidült méhnyak miatt, most már a kórházat emlegeti a dokim, ha jövő szerdáig nem szülnék...

Uxi
39+0

KépKépKépKépKép
uxi

Hariról tudtok valamit?

KépKépKépKépKép
uxi

Dudukly!

Nyugi, én is kézben tartom Gergőt fürcsi közben, nem vagy vele egyedül. Bár nekünk olyan kádunk van, amiben ki van képezve a kéztartó, lábtartó stb. (nem olyan, mint itt a képeken), mégis kézben tartom, egyrész Gergő még belecsúszik, nagy neki, másrészt jobban tudom így fürdetni.
Ja, és már nemhogy nem bömböl fürcsi közben, hanem élvezi is.
Megfogadtam Rokica (azt hiszem, ő írta egyszer) tanácsát, és több vizet engedek a kádba, hogy a pociját is rendesen érje a víz. Érezhető volt rögtön a változás.

Egyébként mindenki a gyógyszertári krémmel fürdet? MErt a kórházba a gyerekeket Neogranormonnal fürdették, és olyan fincsi illatuk lett tőle. Viszont én nem találok olyan zöld Neogranormon szappant (folyékony), zöldben csak habfürdő van. Mindegy, én azt használom, és
Gergőnek nagyon "fickós" illata lesz tőle. Egyszerűen imádom!!! Kép És mondjuk popsikrémnek is a Neogranormont használom, igaz, k..rv@ drága! Valami 1.400 Ft a nagyobb kiszerelés, az akkora, mint egy fogkrém.
Ja, és a kórházban kaptunk Sudocrem (asszem így írják) mintát, az is nagyon jó popsikrém, de az sem 2 Ft

Mea!
Mi is Infacol-lal kezdtünk, eleinten azt hittem, hogy ér valamit, de rájöttem, hogy sz@r-t sem!
Aztán mikor bevittük Gergőt a kórházba, ott írták fel az Espumisan-t, azóta azt nyomjuk, szerintem sokkal jobb.
Az Infacol-tól egész nap csak pukizott, most viszont nem.
kuha

Kép
kuha

Sziasztok!

Falina,
nekem azért lett a háti katicás, mert egyszÍnű piros a babakocsinkkal Így, de szerintem a zsiráfos a legaranyosabbKép
de tényleg nehéz a döntésKép

Nyúlné,
mivel egyik cucc sem szÍvódik fel, szerintem ti is sÍmán visszaválthattok az espumisanra!a hatóanyaguk ugyanaz!

Mea!
jó a szombat, mert vasárnap maroson kell lennem úgyis,mert jönnek Blankáék, én még nem is láttam a Bendit sem...azt már fél éves.

Csillám!!!
egyem meg ezt a kis manót, de aranyos,ahogy pancsizik!
én már felhagytam a kézmosogatással..fürcsinél jól megmosom, de ha ébren van, meg soxor álmában is, állandóan nyálazik a kis muki.KépKépKép
ő is ezt mondja, hogy :HEÕÕÕ, HAGUUUGU,Kép meg az ááá minden hangváltozatátKép

Dudukly,
én sÍma kiskádban puszta kézzelKépKép fürdetek, mint ősanya.

Kuha,
én DM-ben vettem a zöld neogranormont.
én Eucerin olajfürdőt használok, a bőrgyógyász ajánlotta és tényleg nagyon szép Lilla bőre!
eddig száraz voltKép
és minden másra-neogranormon-jonson's-sano ultra- allergiás a manó...erre szerencsére nem!
kapott belőle sampont meg testápolót is.
holnap meg megyünk vissza a gyerekkoriba a bőrgyógyra..remélem ezúttal se kap semi "leprát" ott.
nemtom máshol mi a pálya, de itt olyan koszos az etnikum, hogy messziről bűzlenek,vakaróznak,és teli van velük minden kórház összes osztálya...pedig a bőrgyógyászati eseteknek, lehet,csak meg kéne fürdeni naponta min. 1x...

én csak akkor használom a neogranormont, ha kipirosodik a popsija-nunija, amúgy a bepanten válik be nekünk a legjobban a hétköznapokban.
a sudocrem meg itt poshad egy óriástégellyel, csak én használom pattikra éjjelreKép
mert nekünk csak arra jött be. 2hétig kentem vele a popót, de a bepanten sokkal jobb nekünk.

HARI-ról
szegénykém,kivan a gátsebtől meg éjjel sem akar aludni a kis Lilije, gondolom mindannyian átéltük amit ő mostKép drukkoljunk az átvészeléshez!
mindenkit üdvözöl Hari

Uxi,
nálunk após a szomszéd, rendes, de az élettársa hülye állat... a páromnál 1 évvel idősebb, rohadt pénzcentrikus irigy ostoba qrva, köszönni se tud,nagy tapló, aztán ezért após se sűrűn jár át, de azért gondol a gyerekre és ő az egyetlen itt, aki még nekem is bármikor segÍtene!
csak az a nő ne lenne...az nagyon gáz!anyósnál 100szor rosszabb, csak azért nem idegesÍt, mert nem látom...
zsofy

Rokica!
asszem Lilla haja is kezd kikopni hátul...
zsofy

Rokica
Ha jól emlékszem te tettél fel magyar oldalt a snugliról(?)Nem találom pedig már 20x végignéztem az előző oldalakat.Kép
Feltennéd még1x
köszi
Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Dudukly!

Én is csak úgy kézzel fürdetek, és így is szereti a vizet a baba, tök jól elvan. A mi kiskádunk is az a sima hagyományos, abban sincsen tartó.

Kuha!
Én még a gyógyszertári fürdetőt használom, de popsikrémnek én is a Neogranormont, nagyon jó, bár valóban nem olcsó!

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!!!!!!!!

Tegnap jöttünk haza a kórházból. Minden gyönyörű, csak nincs még semmire időm és kicsit fáradt vagyok. Visszaolvasni sincs még időm.

Gratula mindenkinek, aki azóta babázik. Kép Kép Kép

Õ Dani! Kép
Kép

Nagyon jó baba. (eddigKép). Eszik - állandóan és alszik. Most itt van a kezemben, elég nehéz egy kézzel gépelni.

Majd még jövök.
Pusz
Benianyu és Dani
4

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!

Gratula mindenkinek!
Gyönyörűek a babusok!
Rakok fel pár képet, aztán megyek a dolgomra... Kép

Kép
Kép
Kép

Kata és Petrácska (8hét+2nap)

KépKép
baby20

Sziasztok jányok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Sürgős lenne elérnem Harit, mivel ő lett a babanetes Anita-sorsolás szeptemberi nyertese. Írtam neki mailt, de ha valaki kapcsolatban van vele, szóljon, hogy válaszoljon és adja meg az elérhetőségét.
Köszi, Kiss Andrej (apa) Kép
apa

Csillam,
nagyon szép kis babód van Kép

Benianyu,
hatalmas GRATulA!! Kép

Kedvet kaptam, én is rakok fel képet Kép
Most éppen szundikál, képzeljétek mindenféle segédeszköz nélkül, magától elaludt. Hihetetlen!! Kép
Megann, miújság?

KépKépKép
szmercsa
szmercsa

Benianyu!
Üdv. újra itt!
Danibaba nagyon édes! Mielőbb pihend ki magad, hogy legyen jó sok tejcsid !

Kata, Szmercsa!
Helyesek a babók!

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Fius anyak!
Micsoda helyes krapekjaitok vannak, van valasztek rendesen a lanyaink szamara! Kép
falina

Zita
köszi

Szilvi

Kép
Kép
kismama2004

Lányok!

Helyzetjelentés!

Tegnap az Ikeában voltunk, meglátogattuk a baba-mama szobát is, nagyon szupiKépKép

Hát a lányom eljátszotta, amit itthon, hogy szopi közben is üvölt...
Na megnéztem a cicit, megnyomtam egy kicsit, hát spiccelt a tej....férj is látta....

Nagyon begorombultam, most már aztán elég, mondtam Lénának, felejtse el a cumisüveget, mert nem kap többé(egy ideig)....
Ilyen nincs hogy csak várja, hogy a sültgalambnak álcázott tejcsi majdcsak beömlik a szájába...

Úgyhogy tegnap Ikea óta no cumisüveg... tegnap lemérlegeltem, meglátom nem fog e elkezdeni fogyni...
Vettem a Minimanóban bébipoharat, 290- ft Medelás...nagyon cuki...ebből fogja kapni a pótlást ha nagyon kell, de jelenleg még nem kapott, csak cicit, bár el kell használnom azt a 100 ml. tejcsit a hűtőből....
Ja és nem fejtem, csak éjjel a nagyon feszülős cicimből 10-et, meg egyszer a kiüritettből 10-et....
Nem is gyötröm fejéssel őket, kivárom amig Léna kiszivja, kész passz....

Szóval momentán 2. órája szoptatok folyamatosan, eddig egész jól ment a dolog...
Éjjel 1 kor, 4. kor. 6-7 ig folyamatosan negyed 10 kor és most déltől folyamatosan szoptatok...

AZÉRT VANNAK FENNTARTÁSAIM....LÁSD ZSÓFY, AKI SZINTÉN SZOPIZTATOTT NON-STOPP ÉS MÉGSEM LETT TÖBB TEJE...NA AKKOR MIHEZ KEZDEK???KépKépKép
MERT LEHET HOGY MA MÉG ELÉG DE HOLNAP MÁR NEM BIZTOS....

Róki!

Követem a taktikát, megvárom amig leájul a ciciről....nem tudom megyek e valamire vele????

Ma leszünk 5 hetesek... és 4,1 kg Léna
Kinek mennyit eszik az 5 hetes babája/nap???

Mert azért a mérleget most pláne nem merem kib...ni, mert valahogy csak kell követnem, hogy mennyit eszik....és hogy legalább a minimum meglegyen....

Csak ámulok és bámulok a fotókon, olyan cuki minden babaKépKépKépKépKép

Apa!
Hagyd meg itt az elérhetőségedet, elküldjük sms-ben Harinak és ő majd megkeres, most jöttek haza a kórházból...

Megann

Kép

Kép
megann

Benianyu!

HATALMAS GRATULÁCIÓIMAT FOGADD!!KépKépKép
DANI BABA NAGYON CUKIKépKépKépKépKép

Kérjük a szülés-törit, ha majd lesz időd perszeKépKépKép

Megann

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Én sem tüntem el végleg csak mostanában több a problémaKép

Gratula minden új BabánakKép
Nem szeretnék senkit sem kihagyni!

Tegyetek fel minél több képet, mert annyira gyönyörűek a BabócákKép
Olyan jó, mert színesebbé teszi a topikotKép

Erhard mostanában nagyon nyűűűgiKép
Alig alszik és szinte alig lehet letenni. Vagy a cicin lóg, vagy ölben van.
Már nem hagyom sírni (nincs szívem), ez is csak egyszer fordult elő.
Ma is kétszer fél órát aludt.
Most kb 5 perce alszik.
Tegnap előtt nem volt időm még enni sem.

A tejjel is akadnak gondok, úgyhogy most én is küszködök. Sajnos nem mindig tudok fejniKép, sőt van, hogy egy napig sem.
Alig van időm bármire, de ha a párom itthon van, akkor nagyon sokat segít. már elment dolgozni vag másfél órája és csak éjszaka jön haza.
Anyukám, bátyám melózik (mondjuk tőlük sem tudok sokmindent elvárni).

De lányok!
Nem panaszkodni jöttem, csak ne haragudjatok, hogy így eltünök!
Természetesen mindenki öröme, bánata érdekel( amiből ne legyen sok)Kép
Kellene nekem egy "biztos" megoldás tejszaporítás ügyben, de sajnos nem megoldható az egész napos fekvés a BabávalKép
Azért próbálok enni, inni, fejni, de nem mindig sikerül minden.

A másik, az altatás.
Valakinek bevált valami? Jöhetnek a titkos receptekKép
Mert most elringattam, a TV is megy egész nap, hogy a hangok ne keltsék fel (és tényleg nem kel fel a zajokra).
Viszont áttértünk a Mini 3-6kg-ig pelusraKép
Már majdnem 4kg a LelkemKép, de lehet, hogy már el is érteKép

Erhard is imád fürdeni és mi is csak kézzel fürdetjük. lletve van neki fürdőszivacsa és textilpelust teszünk a kád aljára.
Tegnap "tusoltunk"Kép
Az üres kádba fektettük a fördőszobában és zuhannyal engedtük rá a vizet (persze normál hőfokon és nem nagy sugárral).
Hááát, úgy élvezte:
Azt hittük megijed, de esze ágában sem voltKép
És! Fogás nélkül sem félt!
Mert eddig nem szerette ha elengedtük. Ez olyan jó érzés volt. Mintha egy jel lenne, hogy megbízik bennünkKép

NA már megint megébredtKép
Nem tud 20-30 percnél tovább aludni egyhuzamban.
Na megyek elringatomKép

Puszi!
Felteszek én is egy fürdőzős képetKép
Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

FürcsiKép

Kép Kép

Pussz!
Angelani

Kép
angelani

Szia Megann!
A kiss.andrej@gmail.com címemen lenne jó, ha jelezne valamilyen elérhetőséget...
Köszi, Kiss Andrej (apa)
apa

Sziasztok!

Tudom, azóta sokan szültetek, ezért először is sok boldogságot minden anyukának, apukának, és kisbabának!

Nem sok időm van, egy-két óránként kaja van, közte fejés, meg én is eszem piciket, úgyhogy villámgyors szüléstörténet Kép

11-én délután négykor kezdődtek a 10 perces összehúzódások, amit este 8-kor forró fürdővel sikerült 6-8 percesekké varázsolnom, éjfélre pedig már szabályos ötpercesek voltak. Hívtuk bábánkat, én még egyet fürödtem, fél háromra értünk a kórházba, addigra két és fél ujjnyi tágulat volt. 1240kaki
1311ölemben szopikfélkéz
fél hatkor megérkezett dokim, addigra már 3 percesek követték egymást, és majdnem négyujjnyiraa kinyíltunk. Hétkor, teljesen elsimult méhszájjal burkot repesztettünk, ettől elkezdődtek a tolófájások, és 8.25-kor ki is bújt a mi édes Máté kisfiunk.
Gátvédelemmel szültünk, csak egy pici repedést varrtak, harmadnap már törökülében szoptattam.
1321 böfi
Mindhármunknak hatalmas élmény volt, apa nagyon sokat segített. Dokimtól csillagos ötöst kaptunk, bábám megkérdezte, hányat akarunk még, mert nekünk érdemes, nagyon szépen szültünk Kép

Pusztok, majd jövök, ha már nem áll a fején a világ Kép

Sisotris
1 hét 6 óra KépKépKép

Sisotris&Máté

Kép
sisotris

Megann,
összes tiszteletem a Tiéd Kép
De az önbizalom megint apad, irgum-burgum vadkörte Kép Tessék bízni magadban és a babában!!!!!!!!!!!!
5 hetesen az én babám 90 - 110 között evett 2,5óránként, de 2800gr-mal született, neki kellett is Kép

Sis,
gratula!!! Kép

szmercsa
szmercsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?