Uxi,
az aventes poharakat én úgy tudom, csak hidegen, pl.chicco folyadékkal lehet sterilizálni, hővel csak 1szer, mert a műanyag amiből van, deformálódik és már nem fog jól zárni a teteje.
Dudukly,Uxi,
nálunk is ez volt!!!anyós tőlem egyetlen egyszer meg nem kérdezte/kérdezi, hogy vagyok.terhesség alatt se...olyan paraszt dolog. én direkt nem kérdezem meg őt, tudom, udvariatlan vagyok, meg minden, de engem se érdekel rohadtul, hogy ő hogy van,csak az baj, hogy kéretlenül is mindÍg előadja...
ma idejött, h...páromnak köszönhetően egyedül, pedig eddig betartották, hogy csak akkor jön be anyós, ha Tomi is it van. na, ma nem volt...és persze bejött...én meg szoptatni kezdtem volna éppen, szegény pont lenyelte a K-vitamint, aminek ugye marha sz@r Íze van, ez a büdösszájú meg telilihegte nekem itt a szobát az iszonyú lehelletével és ilyen barom dumával gügyögött a babynek, hogy "vigyizzél egyet, aztán hagylak enni"...ez nála zt jelentette, vigyorogjon Lilla...nem is tudtam, a szövegtől,vagy a szagtól van jobban hányingerem...
Zsóf,
jaja, ugyanaz a simeticolum vagy mi. én ezért is nem erőltettem Lillának.mindkettő Ízétől hányni akar.marha finnyás már most...
Csillám,
Lilla is olyan mint aki tripla annyi nyálat termel, mint eddig!!!folyton összecuppog mindent

kis bolondom
és olyan vicces szagú a keze, mindÍg röhögök rajta, hogy büdöskezű

persze nem ilyen undi büdös,csak kis büdi

de nekem nem gusztustalan,csak vicces.
de most illatozik az ágyában, mert megfürdött és alszik. végre...
frontok jönnek össze-vissza,szegény meg teljesen kész van tőlük

itt a zsákja:
Itt rötyög- Rokica, ezt neked ajánlom
Falina:
ezt neked töltöm fel, a telefon azért van ott, hogy tudj viszonyÍtani, mekkora a zsák:
Mea,
szegény kis Lilla is egész nap nyűgös és egész délután ordÍt

még álmában is felsÍr. most azt hiszem a frontoktól van Így ki
igen jövünk hétvégén, de Tomi pesten dolgozik egész idő alatt, csak aludni jön majd esténként és hétfőn jövünk megint haza vele, Így nem lesz kocsink.
szeretnék eljönni Lillával, ha a Bali el tudna majd hozni minket, vagy ti el tudnátok jönni. de a babáknak az lenne a legjobb, ha mi jönnénk. Át tudna minket hozni Balázs meg visszavinni?
vagy ha ő nem, akkor majd talán Sam,mert a fiat az nagyon szar, abba nem teszem a kicsit...
el fogja anyu nekem hozni Marosra a citroent és akkor lesz mindÍg ott is kocsim, mert itt Tomi szerzett még egy kis opel corsát és itt csabán meg azzal tudom vinni Lillát, ha kell.
de csak 2hét múlva jön majd anya hozzánk ide meg a kocsiért.
a peg-péregó táskát elhozhatom magammal,majd megnézed.
Persze,hogy csinálunk képeket!!!
KÍváncsi vagyok, mit szól Lilla egy másik babához, mert a tükörben el van bűvölve a "másik babától"

Zsofy és Lilla (9+6)