2005.10.20 09:28
bocsi a cinkért) nem tudja elhozni az összes elhasznált tesztjét, mert már nem bírná el.
2005.10.20 09:31
)
Bocs, hogy nem írogattam mostanában, de azért tényleg tudok mindent. Manda
mint a szemem és szám működik. (Főleg azt a részét szeretem amikor szájról szájra lehet... üzenetet adni ;-) ) Remélem a felmentést meghálálom majd.
Mint férfi mondhatom, hogy én is jobban féltem a dologtól mint amilyen volt. A vérvétel és a "kiskatona sorakoztatás" sem volt macerás. Nekem összesen 2 napot (kellett volna) mennem oda és kész. A férjednek valószínű fagyasztani fogják az "ezredét", tehát lehet, hogy letudja egybe az egészet. Mondjuk várható, hogy el kell mennie az Istenhegyi útra, ahol vérből genetikai vizsgálatot végeznek, hogy nem genetikailag van ilyen kevés neki. De ez is 10 perc alatt megvan. Szóval én megpróbálkoznék a rábeszéléssel. 2005.10.20 09:34

- "csakazertis"
udv itt. a Galang mar leirt mindent okosan...en hagynek egy kis idot a ferjednek,,de kesobb visszaternek a temara. nekem ami furcsa, hogy az orokbefogadast is igy elutasitotta. de hat: szive-joga.
jo a hod !!!! csak igy tovabb. en nem hozok (csak mert kerdzted), mert nem tudom mihez viszonyitani.
ezt nem ertem !
akkor miert magas a hod ! drukkolok 6 kor ! irj utana! lehet, hogy vki trefalkozik odabenn veled?
irtam par lappal hamarabb, szoval : az en laparoszkopaias mutetem 1,5 ora volt,,de itt attol fugg, hogy mit kell az orvosoknak elvegezni. nekem egy-ket kicsi osszenovest, miomat kellett "hatastalanitani". de vkinek mas miatt teszik ugyanezt. A mutet elott 32 papirt kellett alairnom , es bar nem egy szuper helyen mutottek (emberi hozzaallas miatt mondom), meg ok is orakat beszelgettek elotte a reszletekrol. Hogy lehet, hogy te ilyen mutetre varsz es nem tudsz rola sokmindent? bocsant,,nem bantani szeretnelek,csak halkan kerdem.,
, manda
, tunde
-koszi a drukkot. ...elekel...
2005.10.20 09:35

2005.10.20 09:41
És képzeljétek...nem, nem dobtam a ki a tesztjeimet..ez itt a hahota helye hahahahaha!!!! Nahát, már elég jól ismertek
2005.10.20 09:56
hogy te milyen jot irtal ! ez biztos meggyozi Rozsa emberet.
sajnalom
de nem tudok okos lennni,,...en sem ertem....
neked az utro mennyit kesleltetett a mensiben?
ja,,empatikus asszisztens...na mindegy. 
2005.10.20 09:58
hihihihi...el fogom őket hozni a talira remélem addigra már mindenkinek lesz legalább egy pozitív etsztecskéje és néhány UH-s babás kép és egyébb tezstek és dokumentációk!
2005.10.20 10:07
viccesek vagytok ezzzekkel a tesztekkel - epitkezessel. ...
te tenlyeg nem vagy 100 as
hahahah ok,,csak viccelek, de ezert birunk Teged !!
ja...
jo pihit !! majd gyere ....
ho ugyben a Babcsi a szakerto...
koszi a vaalszt..hat nekem rozsaszin sincs..es remelem nem is lesz..
2005.10.20 10:30
De hát sosem voltam
hihihih....2005.10.20 11:07

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|