A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Akkor ezek szerint szombat estére várhatom Pirit, mert reggel használom el az utolsó utro-t. Most nem fogom abbahagyni, mármint ma.
gtünde

Tüncsi Kép
Tényleg szerinted Babcsi kidobta a használt tesztjeit? Képzeld, 1 nagy bőrönddel kéne, hogy érkezzen a talira!

Kép
Kép
szilva069

Lányok, köszi a drukkokat.
Azt nem mondom, hogy örülök egy laparnak, de azért nem félek tőle annyira. Inkább a mellékes kellemetlenségek izgatnak.

MandaKép
A kolleganőid ezt nem érthetik. Lehet, hogy mi is hülyeségnek tartanánk, ha nem lennénk ebben a helyzetben.
Én viszont nagyon sokmindent megtudtam tőletek, amiről azelőtt sosem hallottam, meg hogy hol lehet utánanézni. Ha van valami kérdésem szinte mindig van, aki tud válaszolni.
Nem beszélve a lelki támaszról. Ha ti nem lennétek, akkor azt gondolnám, hogy csak én lehetek ilyen szerencsétlen. Így egy kicsit jobb, és persze ugyanazok a problémáink. Nekem nincs sok barátnőm és ilyesmivel jelenleg nem kűzd senki, úgyhogy nem nagyon tudnám kivel megbeszélni a babás gondokat.
A férjem meg nem érti ezeket. Még ott tart, hogy a peteérés jelentőségét kezdi kapizsgálni.

TündiKép
Szerintem Babcsi (Képbocsi a cinkért) nem tudja elhozni az összes elhasznált tesztjét, mert már nem bírná el.

SzilvaKép
A kolbit és a pálinkát én is szeretem, de azért szívesen cserélnék veled. (Na nem az elmúlt egy évre gondolok.)

Kép
Kép
tiza

Szilvanyu, Tiza
Itt rötyögök magamban, ahogy elképzelzem, amint Babcsibe befut 3 börönddelKép
gtünde

Sziasztok!
Hívtatok, jöttem. És apszolút nem unlak benneteket! Inkább olyan mint egy izgalmas teleregény, mindig van kiért izgulni, mindig kicsit más a főszereplő. (Ha valaki megfilmesíti, én is kérek az ötletért valamit Kép )
Szilva Kép Bocs, hogy nem írogattam mostanában, de azért tényleg tudok mindent. Manda Kép mint a szemem és szám működik. (Főleg azt a részét szeretem amikor szájról szájra lehet... üzenetet adni ;-) ) Remélem a felmentést meghálálom majd. Kép

Gréti Kép Mint férfi mondhatom, hogy én is jobban féltem a dologtól mint amilyen volt. A vérvétel és a "kiskatona sorakoztatás" sem volt macerás. Nekem összesen 2 napot (kellett volna) mennem oda és kész. A férjednek valószínű fagyasztani fogják az "ezredét", tehát lehet, hogy letudja egybe az egészet. Mondjuk várható, hogy el kell mennie az Istenhegyi útra, ahol vérből genetikai vizsgálatot végeznek, hogy nem genetikailag van ilyen kevés neki. De ez is 10 perc alatt megvan. Szóval én megpróbálkoznék a rábeszéléssel.

Drukk mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karcsi
karcsi

TüncsibeKép SzilvanyuKép
Köszi a támogatást!
TüncsibeKép
Utrogestannal kapcsolatban igaz, amit írtál. Én is így voltam vele az előző lombiknál. Valószínűleg közre játszott a mensim csúszásában, mert hát a doki is megerősítette, hogy megindult, de még nem volt teljesen jele kint.

manda

Tiza Kép
Azért a kolbit még fogyaszthatom kétpofára!?

Kép
Kép
szilva069

folhivtam a korhazat es azt mondtak, hogy ok NEM csinalnak vertesztet !!!! mit szoltok ehhez?
aztmondjak, hogy varjak meg 10 napot !!! (konnyu mondani) esmajd akkor ultrahangon latszik ha terhes vagyok, de valoszinuleg ugyis megjon (ezt mondta az asszisztens..) Kép
hat kerem,,NEM fog megjonniKépKép- "csakazertis" Kép

Szia Rozsa, Kép udv itt. a Galang mar leirt mindent okosan...en hagynek egy kis idot a ferjednek,,de kesobb visszaternek a temara. nekem ami furcsa, hogy az orokbefogadast is igy elutasitotta. de hat: szive-joga.
Kitartas es sok sikert..

Barbi Kép jo a hod !!!! csak igy tovabb. en nem hozok (csak mert kerdzted), mert nem tudom mihez viszonyitani.

BabcsiKép ezt nem ertem ! Kép akkor miert magas a hod ! drukkolok 6 kor ! irj utana! lehet, hogy vki trefalkozik odabenn veled? Kép

jennifer Kép irtam par lappal hamarabb, szoval : az en laparoszkopaias mutetem 1,5 ora volt,,de itt attol fugg, hogy mit kell az orvosoknak elvegezni. nekem egy-ket kicsi osszenovest, miomat kellett "hatastalanitani". de vkinek mas miatt teszik ugyanezt. A mutet elott 32 papirt kellett alairnom , es bar nem egy szuper helyen mutottek (emberi hozzaallas miatt mondom), meg ok is orakat beszelgettek elotte a reszletekrol. Hogy lehet, hogy te ilyen mutetre varsz es nem tudsz rola sokmindent? bocsant,,nem bantani szeretnelek,csak halkan kerdem.,
Ez a TE tested,,es megeri odafigyelni ra. Szoval kerdezzzz es kerdezz es kerd ki mas doki tanacsat is. sok sikert .

Szilva Kép, mandaKép , tundeKép -koszi a drukkot. ...elekel...Kép
saci

Nekem sajnos fuccsba ment a pé-m ebben a hónapban. Páromnak egy késő estig eltartó értekezlete volt, tegnap meg vidéken volt sokáig. Kép
Ráadásul a reggeli hőm 36,6. Ezt nem is értem. Poztitív LH teszt után mégse volt tűszőrepedés? Nálam ilyen még sose furdult elő. Nem értem az egészet. Most nagyon magam alatt vagyok. Kezdem feladni az egészet. Már belefáradtam. Ezek a munkahelyek se alkalmazkodnak az ember bioritmusához! Kép

Kép
mofly

Manda
Akkor lehet, hogy kéne nézetnem egy hcg-t? Hogy tudjam, mi a helyzet. Mert ha meg tovább kellene használnom, és ugye elfogy, az sem jó.
gtünde

SzilvaKép
Sőt, lehet, hogy hatpofára (ha ikrek)

Kép
Kép
tiza

Karcsi Kép
Olyan vicces vagy! Mégsem kapsz felmentést a távollétre, gyere gyakrabban! Mikorra kell leadni a szakdolit? És hol tartassz vele? Gondolom számomra valami érthetetlen dolog a témája?!

Kép
Kép
szilva069

Saci Kép
Megáll az eszem, ez aztán egy igazán humánus asszisztens lehetett! Ne törődj vele! Azért vígasztaljon, hogy sehol sem szoktak akarni vértesztet csinálni inszem után. Ez csak a lombikosok kiváltsága! Ugye semmi jele Pirikének?

Kép
Kép
szilva069

Szilcsike, Tüncsike, IzaKép
hihihihi...most olvasom milyen jólkat rötyögtök rajtamKép És képzeljétek...nem, nem dobtam a ki a tesztjeimet..ez itt a hahota helye hahahahaha!!!! Nahát, már elég jól ismertekKép

MoflyKép
Köszi a bíztatást, már kezdem feldolgozni, azért még reménykedek az UH-n. De ha a vérlelet nem mutatta akkor biztos nincs is ott.

SaciKép
Biztos azért magas mert csak pár nap múlva fog megjönni, gondolom. Azért ha megjöttem az UH-ról majd úgyis beszámolok.

Kép

KépKép
babcsi

Saci Kép
Pocok után hod? Te valami állataktivista vagy?

Kép
Kép
szilva069

MoflyKép
Az, hogy nem ment fel a hőd, nem jelenti azt, hogy nem volt pé-d. Nekem is van, hogy csak 1-2 nappal később megy fel.

Kép
Kép
tiza

Saci
Ezt mondta a korházi asszisztens???!!! Hát ez nem lehet igaz, micsoda egy bunkó!! Várjon ő 10 napot. Nem tudsz elmenni a háziorvosodhoz és kisírni tőle egy vérvétel beutalót?

TüncsiKép
Szerintem is csináltass egy bhcg-t. Az már csak biztosabb mint a mi kis házitesztjeink.

Kép

KépKép
babcsi

Mofly Kép
Azért még ne adjátok fel, itt a hétvége. A tesztek sem tökéletesek! Hajrá Kép

Kép
Kép
szilva069

Látjátok!
Csak üzentem kedves férjemnek és máris írt!Kép

manda

KarcsiKép
Tök jó, amiket írtál Grétinek! Egy férfi mégis jobban át tudja érezni az egészet.

MoflyKép
Ne aggódj! Tegnap mennyi is volt a hőd 36.8, és a legalacsonyabb 36.6 ugyi? Akkor lehet ám, hogy ennyi volt az emelkedés! Mennyi szokott lenni?

Kép

KépKép
babcsi

vki tudja, hogy hol lehet Quipido tesztet venni?
koszzziiii KépKép:

WishKép hogy vagy? fejed? hanyinger? teszt? megerzes?

BabcsiKép koszi az egyuterzest...
saci

Babcsiiiiiii Kép
Hát ezt nem hiszem el, hogy megtartottad a tesztjeidet!!!!! Kép
És hol tartod őket? Béreltél számukra egy csinos kis lakást, vagy garázst?
Ígérd meg, ha egyszer találkozunk, elhozod őket!

Kép
Kép
szilva069

KArcsi Kép hogy te milyen jot irtal ! ez biztos meggyozi Rozsa emberet.

Mofly Kép sajnalom Kép de nem tudok okos lennni,,...en sem ertem....

MandaKép neked az utro mennyit kesleltetett a mensiben?
En is kuldok egy kis drukkot, hatha fel tudod hasznalni +++++++++++++++

Szilva Kép ja,,empatikus asszisztens...na mindegy.
a pocok tema orok marad.?KépKép
orulok neki...
saci

Köszi Lányok, aranyosak vagytok!

Babcsi Kép
Tegnapelőtt volt 36,8, tegnap 36,4, ma meg 36,6. Soha nem szokott visszaugrani. Mindig fölmegy 37,1-ig. És csak mensinél ugrik le 36,9-re.

Kép
mofly

Szilvanyu
Szerintem azért építkeznek, hogy a teszteknek is legyen helyükKép
gtünde

SzilcsibeKép
A tesztjeim száma nem olyan nagy mert terhességiből csak 3 van meg és a babymark nagyon picike (főleg kettévágva) az a néhány corax meg nem sok helyet foglalKép hihihihi...el fogom őket hozni a talira remélem addigra már mindenkinek lesz legalább egy pozitív etsztecskéje és néhány UH-s babás kép és egyébb tezstek és dokumentációk!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Saci Kép
Ezen nagyon ki voltam akadva, amit mondott neked az asszisztensnő! Már csak azért se jöjjön meg!

Kép
mofly

MoflyKép
A szervezet nem mindig ugyanúgy működik. A 36.4 után a 36.8 az pont jó mert azt írja az irodalom, hogy legaláb 4 tized fokos emelkedés kell. Namármost az ugyi megvolt és a 36.6 meg meg majd megy lehet feljebb is. Szóval nyugi szerintem a 36.4-nél megvolt a pé-d.

Kép

KépKép
babcsi

LányokKép
Elköszönök tőletek a jövő hétig, mert már nem jövök vissza az irodába.
Akinek esélye van még, annak szorítok.
Puszi mindenkinek
Tiza

Kép
Kép
tiza

TüncsikeKép
hihihiKép Hát lehet, hogy igazad van. A tesztecskéimnek majd külön kis kutricát fogok kérni. Az lesz az én kis birodalmam. Dobozkák, üvegcsék meg minden ami kell!Kép

Kép

KépKép
babcsi

IzaKép
nagyon jó és sikeres hétvégét!!!Kép Érezd jól magad és kapcsolódj ki!

Kép

KépKép
babcsi

SaciKép

Hát ha jól számolom 1 hetet késett! De valahogy megvolt rózsaszínes formában!
A drukkot köszönöm, elteszem hétfőre!!!!

manda

Tündi!
Hogy vagy?

Én nekem még most sincs semmi. 36.8 -at mértem tegnap. Ma elmaradt a hőmérőzés.

Kép
lara26

Szia Tiza!

Jó hétvégét, pihenj sokat!!!!

manda

MoflyKép
Jajj, hülyeséget írtam. Nem volt 4 fokos emelkedés hanem csökkenés. De szerintem a pé-d akkor is megvolt a + tezstnél és 36.4-nél.

Kép

KépKép
babcsi

Szia Lara!Kép
Hogy vagy?

manda

Tiza Kép
Pusza, jó hétvégét!

Kép
Kép
szilva069

Babcsi- Szilva Kép viccesek vagytok ezzzekkel a tesztekkel - epitkezessel. ...Kép
de babcsiKép te tenlyeg nem vagy 100 asKépKéphahahah ok,,csak viccelek, de ezert birunk Teged !!

MoflyKép ja...

Iza Kép jo pihit !! majd gyere ....

Lara Kép ho ugyben a Babcsi a szakerto...

MAnda Kép koszi a vaalszt..hat nekem rozsaszin sincs..es remelem nem is lesz..Kép
saci

Babcsi Kép
Most elszomorítottál, hogy nem bőrönddel érkezel majd!

Kép
Kép
szilva069

Olyan rossz így. Már a 37.cn-t taposom és nem érzek semmit sem. Szerintem baj van velem mert már a múlt hónapban sem volt meg rendesen. Ez nálam azt jelenti, hogy nem kellett t*mpont használnom! bőven elég volt a tisztasági!

Kép
lara26

Lara Kép
Voltál dokinál?

Kép
Kép
szilva069

Holnap megyek.Délután rendel 17:00-től 19:00- ig

Kép
lara26

Lara Kép
Akkor minden rendben lesz. Drukkolok, hogy semmi komoly ne legyen.

Kép
Kép
szilva069

Babcsi Kép
Hát remélem így van. De akkor most tényleg nem úgy működött ahogy szokott.

Kép
mofly

Lara
Egy cipőben járunk (majdnem, 33.cn és negatív vérteszt)! Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!!! Én ma megyek UH-ra meg hátha kész lesz a hormontükör.

MoflyKép
Persze, hogy nem mindig egyformán működik! Ne aggódj, nincs semmi bibi!!Kép

SzilcsibeKép
Ha akarod a kedvedért hozok azért egy bőröndöt! Mondjuk egy kisebbet!!! Az jó amivel 2 hétre szoktunk elutazni?Kép

SaciKép
Tudom, hogy nem vagyok százas!!Kép De hát sosem voltamKép hihihih....

Kép

KépKép
babcsi

Giling Kép
Neked mit szedetnek a pároddal? Volt már javulás?

Kép
mofly

Hello!

SzilvaKép A diplomamunkámban autókölcsönző rendszert írok (szoftver + dokumentáció), nem olyan érthetetlen Kép csak kicsit bonyolult megírni.
Saci Kép Köszi. Én remélem hogy hatásos lesz! Kell az utánpótlás!
BabcsiKép Lehet hogy kiállítást kellene nyitni a tesztekből?
karcsi

LAra Kép majd tudosits holnap minket..

vettem quipidot,es tok negativ lett KépKép
mondjuk ma van a 28 nap,,de nem lesz igy vmi jo hetvegem...
ez van...
saci

O.K.!

Feltétlen tudósítok.

Kép
lara26

Hali
Nekem amikor az előző ciklusban...pár nap rózsaszín után megjött a menzim a 28. napon este, reggel 37,1-et mértem...szóval én nem hiszek ebben a hőmérőben így a ciklus végén. Ma a 27. napon 36,8-at mértem. Még nem jött meg...de érzem a mellem és a hasam is...de nem fáj.
Most eszek, és jöhet a maratoni alvás! Kép
Puszi mindenkinek!

Kép
vizkriszisback

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?