Szilvanyu

nagyon köszönöm a felajánlást a puregonra. Ez az a puregon, ami szerencsét hoz??

Mert akkor elfogadom köszönettel.

Viszonzásul meg beszállok a babakelengyébe is, sőt, a keresztelőbe is, olyan jó lenne, ha csodapuregon lenne
Fruzsikám

nagyon drukkolok nektek, küldök sok-sok babatapit és pihenj néhány napot. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Két hét nem kis idő, de gondolj arra, hogy a babára még 38 hétig kell várni. Kezdjük a visszaszámlálást, jó? Már csak 38 hét
Barbi

jó olvasni, hogy jobb a kedved. Fura nekem ez a 37 hő. Normális ez? Remélem valami nem szokványos

.
Gréti

a többiek nagyon sok jó gondolatot írtak. Talán próbáld meg átbeszélgetni ezt a pároddal még, be fogja ő is látni, hogy másképp nem megy. Karcsi nagyon jó ötleteket adott. Talán jelentkezzetek be egy meddőségi centrumba az eredményekért, és mondd a párodnak, hogy csak kísérjen el, hogy egy szakembertől halljátok meg a lehetőségeket, több szem többet lát címszóval. Akkor majd meglátja, hogy mennyire sok pár lesz ott körülöttetek és nem fogja különcnek érezni a dolgot. Én nap mint nap megdöbbenek, hogy milyen sok pár van, aki orvoshoz fordul segítségért. Ahhoz pedig már több kell, mint sikertelen próbálkozás. Az egóból nem keveset kell leadni. De megéri minden percét. Pláne, ha majd ott gömbölydnek a pocidban. Nagyon drukkolok és sok-sok erőt kívánok hozzá. Fogadd meg Szilvanyu tanácsát és gyere közénk sokat, sok stressztől és rossz hangulattól megkímélheted magad és a párod is. Csak vigyázz, nehogy függő légy, mint én