A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Saci
KöszikeKép Hát pont ez az, én a hőgörbémen egyértelműen láttam a pé-met. Az volt a 20.nap. A dokim mondta, hogy a 14.-15. nap környékén lesz. A 20. napnál éreztem is és a cervix is jó volt és az LH tesztem is akkor volt a legerősebb. Eebben a hónapban remélem többet tud UH-zni, mert persze igazad van az a tuti. Csak pont a azon a héten romlott el amikor meg kellet volna még nézni.

Kép

KépKép
babcsi

Babcsi Kép akkor legalabb most mar jo lesz az uh keszulek. 2 honapig nem lehet rossz KépKép
saci

babcsika sajna már azt hittem....na nem baj van új hónap.megyek mert kell a gép apának jó éjt mindenkinek
gilingalang

Sziasztok lányok!
Innen a babát szeretnénk topikból kukkantottam be.
Szia Lara,szia Gili!
Látom Babcsi most voltál UH-n,és máskor is néztek már.
Nálam a méhnyh. hétfőn 8,5 mm volt.Neked volt már ennyi?Vagy valakinek?
(Baba egyenlőre nincs.Csak 2 negatív teszt,és 1 hetes késés.)

KépKép

KépKép
okr

Szia Kriszti! Kép

Kép
lara26

SaciKép
Hát,igen...ez volt az október, most már a jövő hónappal foglalkozomKép

GilingKép
Én is reméltem...de nem úgy alakult..de nem rágom magam, majd legközelebb!Kép

Szia OkrKép
Hát mnyh-ban nem vagyok otthon, de szerintem ez elég jónak hangzik egy hetes késésnél. Plána, hogy akkor még csak 3 napos volt a késés. a csajok lehet többet tudnak mondani.

Kép

KépKép
babcsi

Babcsibe
SajnálomKép De látom, te nem búsulsz, és így van jól. Tényleg az a jó, hogy nincs semmi baj. Ez a lényeg.

Okr
Nekem a 12. cn-on készült Uh-n szokott 8,7-9 mm-es lenni a nyálkahártyám. Nem tudom, terhesség esetén mennyinek kellene lennie.

Saci
Ja, vasárnap halvány második csík, szerdán meg egy nagy semmi. Mindegy, kivárom amig megjön vagy semKép
gtünde

Lara
Segítenék, ha tudnék, de nem tudom, kit ajánlhatnék. De miért nem jelentkezel be az Édesanyák útjára?
POTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika
In vitro Fertilizáció ("Lombikbébi") Szakrendelés
7624 Pécs, Édesanyák útja 17.
Tel: 06-72/326-222/2119
Vezető: Dr. Mánfai Zoltán
Itt foglalkoznak a meddőséggel is.
gtünde

Lara
De miért nem kérdezed meg Tündit a babaprojektes topikból?
gtünde

Tündi!

Köszi!

Kép
lara26

o.k. őt is zaklatom

Kép
lara26

Lara
Most jut eszembe, hogy a húgom a Dr. Drozgyikhoz jár a POTE-ra, és amikor nekem nem akart lenni a babám, ő is őt ajánlotta. Esetleg próbáld meg őt.
gtünde

Õ is az Édesanyák útján van.
gtünde

Ja, és István a keresztneve.
gtünde

Most nosztalgiázhatok egy kicsit, merthogy megint magamban beszélek, mint régebbenKép
gtünde

Sziasztok!
Itt a másik mormota. Kép Húúúúúúú de ki vagyok pihenve! De mindjárt jön az esti alvás is. (Már a szórakozás megvolt KépKépKép )
Holnapra (nem) várom a menzim....de biztos megjön. És akkor pont időben is lesz, mert a 13. napon volt a pé-m.
Hát látom a menzik mostanában csak nehezen akarnak megjönni. Kép Ha nem muszáj, ne is jöjjenek!
Extra drukk holnapra Wish-nek!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++
Jó éjt!

Kép
vizkriszisback

Wish Kép

Mennek a drukkok. Húúúúúúúúúúúúúú de nagyon örülnék ha sikerülne. Kép

Kép

Kép
pkagi

Köszönöm Babcsi,Tündi!
Lehet még nem is volt p.é.-m ?
A fertility szerint vagy 10 nap is esedékes rá(mármint a p.é.-re),a tegnapi,és a mai is.
Nem nagyon akarom elhinni!
Mert mondjuk attól,hogy nincs p.é.-e az embernek,még menstruálni szokott.
Vagy nem jól tudom?

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok Lányok!

BabcsiKép
Hát sajnálom, hogy nem jött össze, de hát a november hoz majd sok-sok meglepetést nekünk!!!!Kép
Legalábbis remélem?!

Jó éjt Mindenkinek! Álmodjatok csíkosakat!!!!
Drukk, babatapasztó, poz.energia+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Majd reggel újra találkozunk!!!

Manda

manda

Sziasztok!
MAnda, ez az én tisztem, mármint elköszönni mndenkitől...Kép
Mire én jövök mindenki már messze jár!

Wish! Én is nagyon drukkolok!

Kép
Kép
Kép
amica

TüncsikeKép
Neked remélem nem jön pirike!!Kép de én már érzem azt a kis mesefigurát! Nem baj, jövő hónapban előre harcra fel!Kép

MandaKép
KösziKép és reméljük november szép hónap lesz! Mindenkinek!Kép Neked is jóéjt éj babás álmokat!Kép

OkrKép
A progi szakasz egyforma hosszú ált 14 nap a peteérés időszaka nyúlhat meg. Ha jól tudom egy ciklus 25 naptól akár 40 napig is tarthat. Ha pl. a 20. napon volt pé-d (mint pl. nekem) akkor a ciklusod kb. 34-35 napos lesz. én így olvastam. Hanyadik cn.-on vagy?

KrisztaKép
Hát úgy látszik ez a hónap ilyen menzis néhányunknak. Azért van akinek nem!Kép Pihenj sokat, szép álmokat!

Mindenkinek jócakát és szép álmokat és babatapikat!!KépKépKép

Kép

KépKép
babcsi

Amica Képneked is jóéjt és szép álmokat!!! már csukódik le a szemem nekem is és ez a nap kicsit fárasztó volt!

Kép

KépKép
babcsi

WishKép
Nagyon várjuk a holnapi hírt!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

Wish!

Reg jartam erre, de most hogy benezek, hat pont holnap tesztelsz!!!!
Nagyon megy a drukk!!!!!!!!!!
Gondolok rad!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Wish Kép nagyon drukkolok neked holnapra. A mensi jól elkerült, nagyon örülök, hogy már ennyiere!
Jelentkezz holnap amint tudsz. Nagyon várom!!!

Dodo Kép hogy vagytok? Épp a minap jutottál eszembe. Egyidősek lennénk. Remélem nagyon klassz a terhességed, lassan már vége, élvezd ki minden percét. Van fotó a picuriról? Tudjátok már, hogy kisfiú vagy kislány? Írj néha, ha tudsz, jó volt olvasni téged mindig.

Na, megint utolsó vagyok! Kép

Jiny Kép nagyon jó hogy írtál, remélem a következő lombik lesz az utolsó! Nagyon fogok drukkolni!

Babcsi Kép annyira sajnálom ez nem igazság. Csodállva olvasgatlak titeket Tündivel, amikor hőkről meg peteérésről írogattok, inkább mindig átugrom, mert egy kukkot sem értek belőle. Nekem kínai az egész. Kép De tényleg elhozod az összes tesztet? Mert akkor én megszervezem a talit!
Úgyis ráérek! Mit szólnátok?

Manda Kép nagyon szorítok nektek a transzferre. Bennem is a TOPIK tartja a lelket, talán már összetörtem volna. De hál'Istennek, vagyunk itt néhányan, van segítség.

Mindjárt jövök még.
Vendég

Szilvanyu Kép nagyon köszönöm a felajánlást a puregonra. Ez az a puregon, ami szerencsét hoz?? KépKépKépKépKép Mert akkor elfogadom köszönettel. Kép Viszonzásul meg beszállok a babakelengyébe is, sőt, a keresztelőbe is, olyan jó lenne, ha csodapuregon lenne Kép

Fruzsikám Kép nagyon drukkolok nektek, küldök sok-sok babatapit és pihenj néhány napot. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Két hét nem kis idő, de gondolj arra, hogy a babára még 38 hétig kell várni. Kezdjük a visszaszámlálást, jó? Már csak 38 hét Kép

Barbi Kép jó olvasni, hogy jobb a kedved. Fura nekem ez a 37 hő. Normális ez? Remélem valami nem szokványos Kép.

Gréti Kép a többiek nagyon sok jó gondolatot írtak. Talán próbáld meg átbeszélgetni ezt a pároddal még, be fogja ő is látni, hogy másképp nem megy. Karcsi nagyon jó ötleteket adott. Talán jelentkezzetek be egy meddőségi centrumba az eredményekért, és mondd a párodnak, hogy csak kísérjen el, hogy egy szakembertől halljátok meg a lehetőségeket, több szem többet lát címszóval. Akkor majd meglátja, hogy mennyire sok pár lesz ott körülöttetek és nem fogja különcnek érezni a dolgot. Én nap mint nap megdöbbenek, hogy milyen sok pár van, aki orvoshoz fordul segítségért. Ahhoz pedig már több kell, mint sikertelen próbálkozás. Az egóból nem keveset kell leadni. De megéri minden percét. Pláne, ha majd ott gömbölydnek a pocidban. Nagyon drukkolok és sok-sok erőt kívánok hozzá. Fogadd meg Szilvanyu tanácsát és gyere közénk sokat, sok stressztől és rossz hangulattól megkímélheted magad és a párod is. Csak vigyázz, nehogy függő légy, mint én KépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Wish Kép akkor mikor kávézunk? Már nagyon várom a holnapi tesztedet. Ennyit talán még sosem késett. Nos, akkor kezdjük a visszaszámlálást neked is Kép már csak 36 hét van a szülésig. Sőt, már annyi se Kép

Lara Kép mi volt az orvosnál?
Vendég

negatív

wish

Wish sajnálom következö hónap új remény.GILIKép
gilingalang

JÓ REGGELT LÁNYOL
nekem ma 36,8 tegnap is ma a 26.cn.lassan megfog jönni.Képtöbbiek?
mi a helyzet?
gilingalang

Wish
Ne mááááárKép Vérvételre nem mész? Hátha rossz volt az a fránya teszt.
gtünde

tündi veled mi van????
gilingalang

Wish
Ne mááááárKép Nem mész vérvételre? Hátha rossz volt az a fránya teszt!
gtünde

Na szuper, kétszer küldtem el ugyanaztKép

Giling
Piri nem jött, a hőm megint 37.
gtünde

Wish Kép az nem lehet !!!!!!!!!!!!!!!! te is tudod, hogy sokaknak csak kesobb mutatja ki. Akkor miert nem jott meg neked?
mikor mesz a dokihoz?

TundeKép szuper !!!!!! 37 es nincs piri...mi kell meg? ...csak egy + teszt..? akkor rajta !

nekem semmi, a hasam nagyon szurkal,de mashogy mint szokott. remelem ez jo jel. es holnap sem jon meg.
nagyon bizok most !!!!!! csak ne essek pofara KépKépKép

Dodo Kép mikor szulsz? fiu, lany? nevek? jol vagy?

saci
saci

Sziasztok!Kép

WishKép
A francba!!! De reméljük, hogy csak a teszt nem műkődőtt!!! Bízzunk benne!!!

Manda

manda

Sziasztok Csajok!

Wish, hogyaza! De akkor miért nem jött meg? Nem kéne még feladni, hátha csak rossz volt a teszt! Azért várjál még, ott a vérvétel, UH!

TüncsikeKép
Szupi hő!!! Nagyon drukkolok!!! Piriűző megy!! Piri menj a p...ába!!!!
SaciKép
Neked is! és Pirikét elküldöm tőletek a francba!!!! Piri hess a jóba!!

GilingKép
Úgy érzed, hogy megjön? de még nem jött meg!

NoéKép
Pedig nagyon egyszerű, majd ha talizunk elmagyarázom neked és viszek hozzá chartokat meg irodalmatKép

Nekem meg még mindig sehol, hőm 37.1 (hogy örülnék neki máskor) de kiszámoltam a többi görbém alapján, hogy holnapután kell megjönnie, mert a progi szakasz azoknál mind 15 napos volt. Ha 20. cn-on volt pé-m akkor még 2 nap. kíváncsi vagyok, hogy így lesz-e, mert ha igen akkor az én kis méricskélésemről bebizonyosodik, hogy igenis tudományos!!Kép hihihi....

Kép

KépKép
babcsi

jól van TÜNDI drukkolok.hányadik nap is?
gilingalang

WishKép lehet hogy csak a teszt nem elég érzékeny, dokihoz mikor mész?

A mai hőm is 37,1!
Noémi biztos vagyok benne hogy nem normális dologKép

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Wish Kép
Én is gyorsan jöttem. Nem ez nem lehet ott babónak kell lennie. Mikor mész dokihoz???????????
Viszont Wish, ha tényleg semmi, ajánlom keress fel másik intézetet, nem azért mert nem tesznek meg a Dévaiban mindent érted, de minden intézetben egy picit másabb a protokoll és hátha egy kis változtatással bejön a dolog. Kérlek, kérlek, kérlek........

Kép

Kép
pkagi

BarbiKép
Pedig ez a 37.1 ugye milyen szupi hő! Most akkor mit csinálsz?

Kép

KépKép
babcsi

Giling
27. cn.
gtünde

Babcsi, őszintén semmit!Kép
Mivel a hétfő uh. megmutatta hogy egy tűszőm volt és az el is pukkadt,és másol meg nem talált semmit, így nincs nagyon min gongolkodni !
Ezért nem értem ezt a magas hőt, mert régen akkor volt ilyen magas ha pé volt.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

ja szerintem megjön 36,8 tegnap is elötte 2 napig 36,9 elötte 37.érthető lassan megy le
gilingalang

BarbiKép

Hát persze, hogy volt pé-d, ha tüsződ volt és "pukkadt" az pé!!! Szóval igenis van min gondolkodni, pláne ilyen magas hővel!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

GilingKép
volt már olyan, hogy lemegy aztán megint fel, de a ciklus vége felé ha folyamatosan lefele megy az lehet, hogy tényleg menzit jelent. Azért még várjuk ki a végét!

TüncsikeKép
Ez annyira jó hangzik! 27. cn.! 25.-re kellett volna nem megjönnie, igaz? Mikor volt utoljára 27 napos a ciklusod?Kép Ez izgiKép

Kép

KépKép
babcsi

SziasztokKép
Indulás előtt még beugrottam. Sajnos visszaolvasni nincs időm, de azért remélem minden rendben veletek.
Most jöttem UH-ról. Bal oldalt van egy 17 mm-es tüszőm, méhnyálkahártya 8,5 mm a 12. napon és nincsenek ciszták. A doki szerint jóesélyes a dolog és erősen próbálkozzunk a hétvégén.
Most legalább jókedvvel indulok el és talán idegenben összejön.

Mindenkinek jó hétvégét és mensik takarodjatok!
Puszi
Iza

Kép
Kép
tiza

IzaKép
Ez óriási!!!!! Nagyon örülök!!! Akkor mindent bele!!!!!!!

Kép

KépKép
babcsi

Wish Kép
Ezt nem hiszem el....

Kép
Kép
szilva069

Iza
Ezek szupi eredmények, húzzatok bele a hétvégén!Kép

Babcsi
Sajna, legutóbb 27 napos volt a ciklusom, amikor késett 3 napot, úgyhogy még nem jelent semmit.
gtünde

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?