A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Babcsibe
Először is: SajnálomKépKép
De, üdv köztünk, 1. naposak közöttKép Én már szerdán kezdem a clostitKép

Saci
Most már emlékszem, bocsikaKép Szóval tényleg jobb, hogy megjött. Habár azért holnap szívesebben mentem volna vérvételre, aztán meg délután mondjuk a pozitív eredményemértKép De most, hogy már hárman pirizünk egyszerre, nem is olyan rossz.

Az előbb elszállt nálunk a net, azárt reagáltam lassan.

Lara
Örülök, hogy találtál dokit. Írd meg mit sikerült intézned!
gtünde

Manda
Ez az!!!! Hajrá novemberiek!!Kép Mindjárt jobb kedvem lettKép
gtünde

Habár csajszik, én már azt számoltam, hogy mikorra esik kb. a 6. inszem. Hogyha lombik lesz, mikor is kezdhetem. Szerintetek hülye vagyok?
gtünde

Lara
Azért nem csinálsz egy tesztet? Hátha?!
gtünde

Inszemesek, lombikosok gyerünk-gyerünk!
Új hónap vár ránk, miénk minden! Minden értünk él és mindenki értünk teszi a dolgát!!!!
Jönnek a bébik, csak tudjuk fogadni őket!!!!

manda

Manda
De beindultál! De ez tök jóKép
gtünde

Én is örülök, úgy várom már hogy kérhessek időpontot!

Itt a mi kis városunkban többen mondják hogy nem foglalkoznak úgy a betegekkel. Ez azt hiszem nem egy kis dolog lesz, bármint a szülés.

Kép
lara26

Hi már csak 12 perc!

Kép
lara26

Csajszik!
Nekünk nem okt. 23., hanem 24. a piros betűs ünnep...hihihiKép
gtünde

LaraKép
Várom a híreket!Kép
gtünde

Most beindultam. Biztos hatott rám a Noémitől és a tőletek áradó pozitív energia!!!Kép
Bezzeg majd beültetéskor! Be leszek sz...-va!!!
Majd csak figyeljétek meg!!
Most elmegyek kicsit tv-ni, utána visszanézek!!!!
Pá!

manda

Babcsi Kép en aztan megertelek ! sajnalom, de ha kicsiket vigasztal mar 3 an vagyunk ma az 1 cn -n.
Tunde Kép nem vagy hulye KépKép es jot nevettem a 24. a piros betus unnep.
MAndaKép LaraKép hajra !

saci, aki flugos (ma is Kép)
saci

Wish,

Talán a következő, sajnálom Kép

Saci,
Az Utro-tól nem jön meg. Nekem inszem után Duphaston-t kell szednem, az is progesteron, csak tabletta. 29 cn. tesztelnem kell, ha negativ, akkor abba kell hagynom a gyógyszert és 7 napon belül megjön. A doki azt mondta aprogi készítmények nem engedik megjönni a mensit.
Habár a múltkor mikor nem sikerült az inszem a26. cn napon volt egy barna foltom. Rögtön hivtam a dokit, aztán azt mondta, még bármi lehet..De a tesztem negativ lett 3 nap múlva és abbahagytam a gyogyit. Utána 5 nap múlva megjött.

Nagyon rossz napom volt, nagyon sokat dolgozom, tiszta stresszes a munkám. Ez egy ördögi kör....ha kilépek és keresek egy nyugisabb munkát, lehet pont terhes leszek és a próbaidőn kivágnak. Ha itt maradok nem leszek terhes soha, mert a stressztől nem sikerül.Fogalmam sincs mit tegyek, de néha a sirás kerülget hazafelé olyan fáradt vagyok.Kép

Fruzsina

fruzsina32

Fruzsi
Ne márKép Ne legyél rosszkedvű! Nem tudnál te is elmenni táppénre, mint a Noé? Az biztos, hogy a stressz nem jó.

Saci
Az a jó, ha flúgosak vagyunkKép
gtünde

Itt vagyok!

Azt mondta szerdán menjek 16:45-re.

Kép
lara26

Majd leszakadnak tőben a lábaim annyira fájnak.

Kép
lara26

Fruzsi
Ah jól gondolom, neked is nemrég volt inszem? Akkor pedig pihenned kéne, nem stresszelni.

Lara
Na, mi hír??
gtünde

Lara
Miért fájnak a lábaid?
Akkor szorítok neked szerdára!Kép
gtünde

Fru!

Gondolkodj!
Mi a fontosabb?
Nyugodt környezetben dolgozni és úgy várni a babát, vagy mit? Szerintem még az is sok-sok energiát vesz ki az emberből ha hónapról hónapra örlődik! Már megint megjött stb.... NEM!!!!!!!!!
Próbálj változtatni azon, hogy ne így keljen hazamenned!

Kép
lara26

Nem tudom miért fáj pedig nem sportolok ill. reggelente szoktam hogy elérjém a buszt. De mostanában nem volt rá példa. Szerencsére!

Kép
lara26

Lara
Menzinek semmi jele? Tesztet nem csinálsz?
Én megfogadtam, hogy nem futok busz után. Vagy időben elindulok, vagy megvárom a következőt.
gtünde

Na lépek, mert nézem a TV2-n a NCIS-t.
Jó éjt 1. naposak és a többieknek is!
Puszi
gtünde

Jó éjt csajok! Bejöttem még elköszönni!
Álmodjatok szépeket és főleg csíkosakat!!!!

Manda

manda

CsajokKép
Ma eléggé húzós napom volt, úgyhogy nem nagyon tudtam jönni. Remélem holnap több időm lesz.

TüncsiKép
hahaha..a piros betűs ünnepKép legalább röhögjünk rajta!Kép

SaciKép
Már nem is vagyok úgy elkenődve! jön a köv. hónapKép

MandaKép
Örülök, hogy így beindultál!! Hajrá-hajrá!!Kép

Mindenkinek jócaka, szép álmokat és e alegjobbakat novemberre!!!

Kép

KépKép
babcsi

Fruzsi Kép jajj, sajnalom amit a munkadrol irtal. tudom, hogy konnyu mondani,de nem tudsz vhogy nem stresszelni annyira ?KépKép mert az tenyleg rossz a prolaktinnak ,meg a kis lelkednek is.
ja es duphastont is szedek/szedtem.

Babcsi Kép ez az. csak igy sikerulhet, ha megyunk tovabb. az is vmi, hogy nincs 15 evvel ezelott, mert akkor csak neztek volna butan az orvosok. (most sem tudnak tobbet, csak nem neznek butan hihihhi)

Lara Kép nem lehet, hogy a verkeringesed rossz es azert faj a labad? remelem elmulik hamar.

TundeKép jo ejt !

Amica, Kandi Kép esti baglyok...hogy vagytok?
saci

Sziasztok!
Megvagyok, olvasok, de kicsit próbálom magam megint nem figyelni.
Nem volt időm visszaolvasni mára, de így a végéről is látom, hogy 1 napos újszülöttjeink vannak.
Lányok, nagyon sajnálom, de jó, hogy összetartotok és már a következő hónapra készültök.
Én ma Mártonnal urológián voltam, volt egy kis születéskori vese problémája amit megint szeretnék kivizsgáltatni.
Szép álmokat, mindenkinek babát a topikból!
Üdv!

Kép
Kép
Kép
amica

Tündi, Saci, Babcsi
Hát sorstársak lettetek??? De legalább nem vagytok elkenődve. Kép Majd legközelebb.
Wish
Nagyon sajnálom...pedig senki sem tett itt meg annyit a babáért mint te. Nincs igazság (most)...de majd lesz! CSak nem feladni! De ugye TE nem is akartad?

Én voltam a mezei nődokimnál. Nagy nehezen rádumáltam a vérvételre. Még mindig azzal a dumával jön, hogy ha jó a hőgörbe: nincs gond. Uh-zni akar a jövő héten a peteérés végett, bár az eddig mindig rendben volt. De nem bánom, lássuk, úgyis őszi szünet lesz. De azzal nem akart vérvételt, hogy a ciklus első felét uh.n lehet követni, ha meg a sárgatest nem működik jól, akkor megszakad a terhesség. "De maga még nem volt terhes sem."- mondta. Kár, hogy arra nem gondol, hogy vki terhes sem lesz pont emiatt vagy épp a magas prolaktin miatt. Ezeket az értékeket meg csak a vérvétel mutatja meg. De hát nektek nem kell magyarázzam. Tudom, hogy ez csak egy mezei doki, de a "piszkos" munkát vele végeztetem el...s majd ha ezek az eredmények meglesznek itt a helyi kórházban és még babó sehol akkor megyek majd el a Kaáliba vagy iyesmi.
Na megyek tornázni. Nemsokára csucsulni kell. Ebben a hónapban igyekszünk többet aludni.
Jó éjt!
A reménykedőknek még mindig megy a drukk!!!!

Kép
vizkriszisback

Küldök nektek egy szép otthoni kaktuszt.Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Saci!
Igen lehet hogy a vérkeringés miatt fáj a lábam.

Tündi!Bocsi de elkellett mennem akkor és nem tudtamgyorsan megirni, hogy mi van.:Szerdán kell mennem 16:45-re

Kép
lara26

Semmi jele a m...-nek le sem merem írni. Múltkor volt 1 kicsi "émejgésem" most is van 1 kicsi.
7-végén picit szúrt a hasam de semmi.
Teszt? nem merek besz*ri vagyok. Nem tudom, hogy mi ez . Azt tudom ebben a hónapban barnáztam úgy a középidőben. Pár napig tartott.Szerencsére azóta nem jelentkezett.

Kép
lara26

Tündi! Kép
Kicsit szórakozott vagyok! Kép

Kép
lara26

Na megyek dobok 1 szundit!
Jó éjt mindenkinek!

Kép
lara26

jó reggelt lányok
tegnap nemtudtam benézni de most olvastam a jelentéseket.
sajnálom .ez mindenkinek szól aki beengedte a kis mese csajszit.
én ma vagyok 1cn os.most jött meg.Képde tudtam mert reggel már 36,4 volt.és ami vígasztal hogy olyan a biológiai órám mint aminek lennie kell pontosan megjött.lehet számolni.nekem ez volt az első méregetős hónapom.persze hogy nem jön össze rögtön.
BABCSIKÁM
sajnálom.nagyon nagyon.drukkolok hogy a köv hónap mindenkinek szerencsés legyen.
GILIKép
gilingalang

Szia Giling!
Hát igen, a tegnapi sokunknak lett az 1. Sajnálom, hogy te is megkezdted Pirike vendéglátását.Kép

Csajszik!
Én ma megint tök szarul vagyok, a hányinger kerülget. Szédülök.

Szilvanyu
Ma UH! HurráááááKép Várjuk a híreket!
gtünde

Szilva, várunk ám az UH képpel és persze a méreteketKép

Babcsi nagyon sajnálomKép, pedig olyan biztató volt a tegnapi híred,de majd most megmutatod hogy kell hőmérőzni, tesztelni pozitivanKép

Noémi úgy örülök hogy sikerült helyre jönnöd lelkilegKép, ez már fél siker!

Hát én meg a változatosság kedvéért barnázok már legalább 5 napja,a hőm 37,2 volt reggel, náthának egyelőre a nyomát se láttom, remélem így is marad!

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok Csajok!Kép
Üdv. Mindenkinek!

TüncsibeKép
Rosszullétedet a mensi okozza vagy valami egyéb? Jobbulást Neked!!!

SzilvaKép
Uh képet, Uh képet, Uh képet akarunk!!!!!!!!!!!!!

manda

Manda
Szerintem a menzi. Mert tegnap reggel még rosszabbul voltam és ugye tegnap jött meg. Most már jobb, most tudok már reggelizni is.
gtünde

Sziasztok lányok!

Nem hiszem, hogy emlékeztek rám, ritkán irtam a babanetre, de mindig olvaslak titeket.
Az inszemesektől szeretnék segítséget kérni.
Október közepén volt az első inszemem, ma reggel kellett tesztelnem. Negatív lett a teszt, de nem keseredtem el, mert nem is éltem bele maga.
Ugyanis a férjem spermaképe az inszem napján nagyon rossz volt. (előtte két vizsgálata jó volt)
A kérdésem az lenne, hogy az utrót meddig szedjem?
A dokim azt mondta, hogy ha megjön hagyjam abba, ha pozitív lesz a teszt szedjem tovább. De arra az esetre nem adott utasítást, hogy ha negatív a teszt és még nem jött meg a menszim.

Bahika
bahika

Szia Bahika!
Nem tudnál vérvételt csináltatni? Mert akkor esetleg a HCG-ből megtudják mondani, terhes vagy-e. Amúgy én is nagy problémának látom ezt.
gtünde

Wish, Saci, Tünde
Sajnálom, hogy megjött. Tényleg igazságtalan. Jó, hogy előre néztek, csak nyugodtan számoljátok a következőt.

Babcsi
Pedig úgy drukkoltam. Sajnálom.
Nekem egyébként mégsem ment fel a hőm 37-re se. Nem tudom mi van. Napközben fölmegy, de az gondolom nem számít. Mindegy ez a hónap úgy is esélytelen. Várom a következőt. De még csak a 19-en tartok.

Kép
mofly

Sziasztok!
Sokat kellett visszaolvasnom és rengeteg a munkám, ezért csak most tudok bekapcsolódni.

Lányok! Sajnálom, hogy ennyi helyen kútba esett a projekt. Csak úgy kapkodtam a fejem annyi mensi jött.De az a jó, hogy nem vagytok elkeseredve és most szinte ugyanúgy haladtok a ciklusban. (Mintha valami mensi hozó lett volna a levegőben.) Még szerencse, hogy én nem voltam esélyes a mensire.

Képzeljétek. Csak tegnap volt pé-m. Amióta mérem a hőm (4. ciklus) most lehetett először egyértelműen látni a hővisszaesést és másnapi emelkedést. A tegnapi napot sem hagytuk ki.
Most már csak várok. Ha nem sikerült már egy hét múlva lehet, hogy barnázok. A következő hónap kimarad, mert pont akkor lesz pé-m, amikor nem leszek itthon. Decemberben meg lapar. Nem bánnám, ha az már kimaradna.

Kép
Kép
tiza

Iza
Lehet, hogy a laparra nem is kerül sor, mert most sikerülni fogKép Csak ügyesenKép

Szilvanyu
Mi újság?? Hol vagy??
gtünde

Sziasztok Csajok!

Tüncsi, SaciKép
2. cn.! GilingKép 1 cn.Kép Én pénteken kezdem a clostyt. Kíváncsi vagyok, hogy most is a 21. napon lesz-e pé-m. Elég furi volt ez a hónap! Hát majd meglátjuk! Tök tuti szuper lenne ha egyszerre is sikerülneKép!!!!! Mindent bele csajok!!!!! Most nagyon egyszerre vagyunk!Kép

MandaKép
Nagyon drukkolok!!! Te is novemberben leszel pocakjlakós!! Igeeen!! Mindenmi!Kép

MoflyKép
Nem feltétlenül kell felmennie 37-re, nem mindenkinek megy fel, a lényeg az, hogy visszaesés de méginkább hőkiugrás legyen!! Szóval ne add fel !!!!

BarbiKép
5 napja barnázol és a hőd 37.2? Nekem múltkor a doki pont azért csinált tesztet mert azt mondta, hogy a babától (beágyazódástól) is lehet a barnázás. Sajna nem azért volt, persze nekem az menzi után volt pár napig és a duphastontól elmúlt. Annyira drukkolok!!!

LaraKép
Hogy vagy! Hírek! Lábad fáj még? küldök gyógyenergiát:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

IzaKép
Mennek ezerrel a megtermékenyítő és babatapi energiák!Kép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

KrisztaKép
Végre ki tudtad erőltetni a vérvételt!!! Ha meg van az eredmény többet tudunk. A progi mondjuk tényleg a cilus második felében kell, hogy magasabb legyen mert ugyi az akkor termelődik. Azért lenne fontos a 21. nap környékén a hormontükör.

SzilcsibeKép
Már nagyon várunk!!!Kép

Kép

KépKép
babcsi

FruzsiKép
Szerintem is jól át kell gondolni a dolgot. Mert abban teljesen igazad van, hogy ha keresel egy másik helyet és babás leszel akkor a próbaidő alatt felmondhatnak, ugye akkor nem kell indok. Ha viszont itt maradsz akkor a sok stressztől nem leszel babás. Ördögi kör. Azét meg kéne fontolni, hogy mit engedhettek meg magatoknak anyagilag a bab kedvéért, mert most nagyon fontos lenne a nyugalom és a pihenés. Nem tudnád magad legalább egy picit kiíratni valamilyen indokkal táppénzre, pár hónapra, hogy pihenhessél. Hátha ez idő alatt összejön a baba és akkor már táppénzen is maradnál aztán meg gyesen mondjuk úgy 3 évigKép

WishKép
Mi van veled?

Kép

KépKép
babcsi

Szia BabcsibeKép
2. cn.Kép Te nem vagy reggelente rosszul? Nekem már múlt hét óta mindig hányingerem van reggel + szédülök. Tegnap volt a legrosszabb, de ma is csak 10 körül tudtam reggelizni. Kezdek nagyon elromlaniKép
gtünde

tündi baba álterhes vagy ?KépKépKép
gilingalang

Giling
NemKép Csak nálam - úgy néz ki - ezek a menzis tünetek. Marhára örülök nekiKép Nem elég a hasfájás, még hányinger is.
gtünde

A hangulatváltozásokról nem is beszélve.
gtünde

Amica
Gyönyörű a kaktusz. Nekem csak a karácsonyi szokott virágozni, a többit még nem sikerült rábírnomKép
gtünde

Babcsi igen szó szerint ez a helyzet, de kétlem hogy baba lenne a dologba.Kép
Nem értem ezt az egészet, de bízom benne hogy jövö hét elején megjönn és mehet az utolsó inszem.

Barbi

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?