Sziasztok Csajok!
Tüncsi, Saci
2. cn.! Giling

1 cn.

Én pénteken kezdem a clostyt. Kíváncsi vagyok, hogy most is a 21. napon lesz-e pé-m. Elég furi volt ez a hónap! Hát majd meglátjuk! Tök tuti szuper lenne ha egyszerre is sikerülne

!!!!! Mindent bele csajok!!!!! Most nagyon egyszerre vagyunk!
Manda
Nagyon drukkolok!!! Te is novemberben leszel pocakjlakós!! Igeeen!! Mindenmi!
Mofly
Nem feltétlenül kell felmennie 37-re, nem mindenkinek megy fel, a lényeg az, hogy visszaesés de méginkább hőkiugrás legyen!! Szóval ne add fel !!!!
Barbi
5 napja barnázol és a hőd 37.2? Nekem múltkor a doki pont azért csinált tesztet mert azt mondta, hogy a babától (beágyazódástól) is lehet a barnázás. Sajna nem azért volt, persze nekem az menzi után volt pár napig és a duphastontól elmúlt. Annyira drukkolok!!!
Lara
Hogy vagy! Hírek! Lábad fáj még? küldök gyógyenergiát:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
Iza
Mennek ezerrel a megtermékenyítő és babatapi energiák!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++
Kriszta
Végre ki tudtad erőltetni a vérvételt!!! Ha meg van az eredmény többet tudunk. A progi mondjuk tényleg a cilus második felében kell, hogy magasabb legyen mert ugyi az akkor termelődik. Azért lenne fontos a 21. nap környékén a hormontükör.
Szilcsibe
Már nagyon várunk!!!