Sziasztok!
Hát tegnap nem sikerült visszajönnöm
A párom már elment dolgozni, Erhard ébredezik.
De mostanában éjszaka alig alszik
Egyszerűen napok óta nem aludtam ki magam. Hulla vagyok és egyre ingerültebb. Egyfolytában éjszaka a cicin lenne és nyöszörög is. Pedig odaadom a cicit neki egész éjjel, közben bealszom, de minden nap ágyneműt kell cserélni a bukások miatt. Illetve már nem is bukik, hanem csak folyik ki a szájából a tej. Hiába van alatta 100db textilpelus, akkor is átázik.
Evés közben meg "beszélget", nyögdécsel és ha fogytán van a tej, akkor meg hisztizik. A párom is egyre kevesebbet alszik
Pedig neki fontos lenne, mert dolgozik és ráadásul elég sok baja van. Megint műtik majd és hetente 3X jár a kórházba
Vettünk egy cumit, de öklendezik tőle.
Tegnap az utcán elfogadta, persze szopi után (üvegből evett).
Itthon meg visszautasítja. Mérges lesz, hogy nem jön belőle semmi.
Még csak el sem fárad.
A másik, hogy Erhard már vagy 2-3 hete mosolyog.
Tegnap teliszájjal vigyorgott rám
Én meghatódtam, de ez normális?
Ja, és olvastam, hogy még elvileg nem használják a hüvelykujjukat. Hát Erhard ebben is más. Megfogja a játékokat és az ujjamat is és teljesen ráfog.
Tegnap a doktornéni is látta és megjegyezte, hogy jól fejlődik. A cumit is néha kézzel veszi ki a szájából.
5 hetesen már követett a szemével, de egy hete már szinte ki is "tekeri" a nyakát ha látni akar valamit. Tegnap a TV-t bámulta. Ha szólunk neki, akkor odafigyel és vigyorog
De olyan édi, mert elöl egy kicsit kikopott a haja és kopaszodónak tűnik. Szokott nyalogatni (a vállamat), ha kézben van. Tudjátok a tejszagú anyuka
Én ilyenkor Kojek-nek hívom, mert az nyalókázott azzal a tejnyalókával
Kopasz és "tejnyalókázik"
A Babaszobán vannak képek Erhardról. Az album címe is Erhard (ha valakit érdekel).
Nem akarok ide mindig feltenni képet, mert csak foglaljuk a helyet
Amúgy is ritkán jövök
Ma tényleg megpróbálok visszaolvasgatni, de le kell mennem a dokihoz, mert a vasam nagyon kevés.
Nem éri el az alsó határ felét sem
A bizonyos 6hetes kontrollra meg még nem is tudtam elmenni
Lesz az 3 havi is.
Azt sem tudom, hogy ki szült azóta, mióta nem voltam.
Megann-al mi újság tej ügyben?
Harival mi van?
Mintha mellgyuszija lett volna

Remélem, csak rosszul olvastam valamenyit.
És sorolhatnám.
Természetesen mindenki érdekel!
Én már gondolkoztam, hogy leírom egy napunkat egy paprírra, hogy normális-e a napunk, mert néha már hülyének érzem magam.
Na lépek, mert már lassan 1 órája írom az üzit.
Erhard végképp nem bírja tovább.
Még ma benézek!
Puszi!
Szép napot!
Sziasztok!
(azért bátorkodom 2 képet feltenni)
Angelani&Erhard