A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok csajok!
Már nagyon rég jártam erre. Egyszerüe nem birom, mostanában.
Nehezen mozgok, mindent elfelejtek nincs egyensulyérzékem (még az ajtóféfának is neki megyek.) A lábam, mint egy viziló.
És ha meglátok egy gyereket (mesekönyvet stb.) elkezdek sirni, hogy bennem is van egy akit már szerintem most tulságosan nagyon szeretek. Nagyon türelmetlen vagyok.
27 hetes vagyok. Nektek is voltak ilyen kinjaitok?
Pénteken megyek 4D Uh-ra remélem jo lesz Kép

Mi is megrendeltük a pelenkázót 19 ezer egy plusz polccal együtt.

Most varrtam meg a kocsi plédet a gyermekemnek.
Remélem tetszeni fog neki Kép

Remélem ti jol vagytok és nagyon vidámak!

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Rika,
én Jozsóval éltem meg pokolnak a terhességet, most 28 hetes vagyok és tulképpen semmi bajom nincsen. Csak ami a "nagy könyvben" meg van írva. Ég a gyomrom, görlcsöl a vádlim, fáj, szúrkál minden egyes tagom, de valahogy más. Nem teszi elviselhetetlenné a napjaimat. Talán mert most, nem a baba körül forog minden gondolatom. Kép

AZ első terhességemnél ilyenkor már moccanni sem bírtam, pedig a haskerületem most akkora, mint Jozsóval szüléskor, most 106 centi.

És a türelmetlenséggel is így voltam, mint te. Most pedig csak azt veszem észre, hogy hú basszus már nincs hátra 3 hónap, és most _nem akarom_ sürgetni az időt, sőőőőőőőőőt!!!!!!

Mi is megrendeltük a bútort és végre sikerült találnom olyan kiságyat, amilyet akartam és holnap le is szállítják Szegedre!
Vendég

Sziasztok!
Mi is most nézelődünk. Pelenkázó nálunk nem lesz, arra jó lesz az ágy. Kép És egyébként nem is férne. MOst vagy 120*60-as vagy 140*70-es ágyakat nézek.
Ja és babakocsit. Jól meg kell válogatni, mert olyan kell, ami összecsukva nem hosszabb, mint 90-95 centi. És ne legyen horror ára.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Exdeus, Enikő, Bibi!

Nagyon sok pozitív energiával tölt el, hogy így drukkoltok nekem!Kép
Az esténk nagyon jó volt, igyekeztem,hogy ne kötelező "íze" legyen!
De hogy tényleg JÓL sikerült e, később fog kiderülni!
Ma voltam uh-on. A jobb oldalon lévő mindkét tüsző megrepedt!Kép A doktornő szerint a bal oldali is! Remélem egy célba is ér!
Sajnos azonban a nyh-m nem valami rózsás, így szednem kell a duphastont!Kép
Ha ez a hónap sem a mienk, akkor nem úszom meg a petevezeték átjárhatósági vizsgálatot!Kép Ez lesz a köv. lépés!

Lányok!
Olyan sok jót kaptam Tőletek ezalatt a pár nap alatt, hogy nem is tudom, hogyan köszönjem meg!Kép
Kérlek még drukkoljatok nekem!Kép
Köszönöm!

RÉVI!
GRATULÁLOK A KISFIADHOZ!
SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!

Megyek, ma este is összebújunk ám!Kép
Jó éjt Mindenkinek!
Pusza:
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Révi!
Sok boldogságot,jó egészséget nektek!KépKép
Edit

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Maternity tickers
szilde
Szeged

Ezt az előbb még el akartam nektek küldeni!Kép
CsibeKép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziaszok!

Révi én is gratulálok a babához! Hatalmas, biztos gyönyörű is!!!

Bibi tök jó, hogy leszállt, ez jelzi, hogy minden rendben. Nálam is 4 héttel szülés előtt szállt le (bár nem akart kijönni Kép ). Sárit meg majd megkeresem, csak nem ment világgá, már kíváncsi vagyok hol lehet. Kép

Enikő én sóval szoktam gőzölni, ha náthás vagyok. Lehet, hogy hülyeség, de ha a fürdőszobába csinálnál sókamrát (vagy mit)? Tök jól emlékszel az adatokra! Kép

Dancsi a Petőfi S. sgt-on volt fizetős sószoba, ha kifele megyünk a városból a jobb oldalon. Jó nagy betűkkel volt kiírva, ha van még megtalálod.

Csibe nyugi a nyálkahártya miatt, ismerek olyat, akinek így is könnyen lett babája. Majd az élet intézi a dolgokat. Kép

Exdeus nálunk a pelenkázó nagy segítség volt, nehéz eleinte hajolgatni (nekem az volt).

Én is a minél hamarabbi baba híve vagyok (főleg pénz miatt szintén, így több beleférne, ha nem kellene sokáig kiesni a munkából). Ha Dorka leszokna a szopiról (ami kizárt szerintem még tíz évig), már bele is vágnék. Csak szülni ne kéne megint! Az eltört farkcsontom még mindig fáj nagyon...

Hajni
hajni_

Karmen!
Pont így éreztem én is.Kép
Nem akartam türelmetlen lenni Hannával.Így sokat tudok vele foglalkozni.

Sógonőm babái között 1,5 év van.Az elején extra húzós volt,most nagyon élvezi.
Mondjuk a második gyerek sokkal nyugisabb.
Persze nagymami+babysitter nélkül neki se ment volna.

Ebben nem követtük őket,hiába volt iker-esküvőnk.Kép
E.

szilde
Szeged

Enikő!
Az Informeden találtam.Kép
Évszázadok óta ismert, hogy a természetes sóbarlangok klímája és a sós tengeri levegő, gyógyító hatást gyakorol az emberi szervezetre, főként a légzőszervrendszerre.

A sókamrában elhelyezett telített sóoldat, amely csak természetes anyagokat tartalmaz, képes sóbarlangok klímájának, ill. a sós tengeri levegőnek mesterséges előállítására.

Az oldat és a vele átitatott sótéglák kipárolgása a helységben 70-80%-os relatív páratartalmat hoz létre. Az oldat megszünteti a szennyező anyagok (por, füst, növényi pollenek stb.) jelenlétét, így a pormentes, sót és ásványi anyagokat tartalmazó tiszta levegő belélegzése valódi felüdülést jelent az allergiás, asztmás és más légzőszervi betegségben szenvedők számára.

A sókamra klímája fokozza a légzőszervek aktivitását, az öntisztulást, nyákoldó hatása van, így enyhülnek, megszünnek a gyulladásos (pl. arcüreg-, homloküreg-gyulladás) és hurutos betegségek. Napi gyakorisággal 30-40 perces ellazulás javasolt, amely jóközérzetet biztosít. Hőmérséklete 20-22 °C

Edit

szilde
Szeged

A végén még én is rákapok erre a sós témára.
Legalább az idén nem fájna a homlokom..Kép
Valószínű,hogy a fürdőszoba jó lenne 'sóbarlangnak'.
Ja és a fürdőkád a tengerpartKépKép
E.

szilde
Szeged

Hajni,
köszi, de nekem nem kell, Jozsó jár bölcsibe, ahol van sószoba, Enikőnek kellene.

Jozsó reggelre belázasodott. Ráadásul ma 10-14-ig bejelentett áramszünet lesz itthon, kafa.....

3 hete + 1 napja kapta a 15 hós oltást. Lehet attól van? Most kapott egy kúpot, és vékony ruciban hálózsák nélkül alszik, hogy tudja leadni a hőt. De legalább visszaaludt.
Vendég

Jó reggelt!
Hajni, nálunk van elég sok asztal, ha nagyon nehéz lesz hajolni, megteszi az is! Kép
Dancsi, szerintem simán lehet az oltástól, habár már elég régen kapta. Talán hívd fel a gyerekdokit, hogy lehet-e attól...
Jud, biztosan össze fog jönni a baba!!!! Drukk.
Na lépek, be kell mennem a városba.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Exdeus nálunk meg asztal nincs. Kép Ami van az vagy agyagos, vagy tele van tv-vel, számítógéppel stb., bár Dorka hamarosan felszabadítja őket szerintem. Kép

Dancsi bocs, átolvastam, félreértettem. Jozsónak jobbulást! (Én nem értek hozzá, de nem rég volt már ehhez ez az oltás?)

Sajnálom szegény piciket, hogy ilyen hosszan betegek... Gyógyuljanak, majd küldök + energiát!

Nálunk már csak kb. 7 hónap és átaludjuk az éjszakát! Kép Már olyan fáradt vagyok néha hogy csak na... Kép Sőt, annál is fáradtabb! Kép

Vki babájának az alsó ajka kipirosodott a nyáladzástól? Nem találatm rá interneten semmi használhatót. Zsíros kenőccsel kenegetem, de félek, hogy lenyalogatja a sok ba-ba-ba-ba közben Kép és beteg lesz tőle.

Hajni
hajni_

Zitát nem láttátok? Remélem nem azért nincs itt, mert rossz a kedve a súlyuk miatt (igazán szép kisfiú, kár lenne szomorkodni)?!
hajni_

Volt itt a doki, megint vírusos torokgyuszi. Kép Köhög, náthás, lázas (a kúp leviszi, de 4 óra múlva megint lázas). Ha holnap is lázas, el kell megint kezdeni az antibiotikumot.

És vége a sószobának, mert ugye ott össze van zárva egy csomó gyerek, nincs szellőztetve (mert nem lehet), a bacik ugrálnak a kölkök közt rendesen.
Vendég

Hajni,
Jozsó egy évesen aludta át az éjszakát. 3 hós koráig szuper alvó volt, egyszer kelt valamikor 4 óra körül, majd visszaaludt szopi után. Aztán megkergült és elkezdtük az iccakázásokat. Részvétem miatta, idegörlő tud lenni, pláne, ha te sem vagy hajlandó magad mellé venni éjjelre (én inkább nem aludtam, de nem vettem magam mellé, aminek most már naggggggggggyon örülök).
Vendég

Üdv!
Hajni, szerintem próbáld ki a kakaóvajas ajakápolókat-pl. Sas Patikás. Én nem hiszem, hogy ártana neki, de vannak nálam okosabbak is itten.... Egyébként nálunk is tele vannak az asztalok, de olyannal, amit le lehet pakolni. Kép
Dancsi, sajnálom, hogy ilyen rossz Jozsó állapota. Nem voltatok valamilyen immunológiai kivizsgáláson? (Márhogy megint elkapta.) A sok antibiotikum nem jó, habár tény, hogy annál ezerszer többet ér, mintha egy hónapig tömné az ember a gyerekébe a különböző tablettákat-feleslegesen.

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő,tegnap este 7-kor voltam az orvosnál,megnézte a méhszájat azt mondta hogy ez annyira csukva van hogy szerinte 1-2 hétig tuti hogy úgy is marad!
Megdicsért hogy minden eredményünk jó,ugyhogy kicsit megnyugodtam!

Holnap beszaladok Barbihoz(szülésznő) a klinikára ,és viszek neki burekot azt mondta hogy nagyon szereti!!!

Dancsi,az én poci kerületem 105cm,a cici pedig 106cm(kinőttem az összes melltartóm,vennem kéne de nemtudom mekkorákat vegyek!)

Melinda,szerintem már nem megyek tornázni nem nagyon szeretek pocakossan utazni!
Ezek a rohadt trolik olyan gyorsan mennek,hogy nem gyözök kapaszkodni,és szinte soha nem adják át a helyet hogy ekkora pocival leüljek!!Félek nehogy elessek ,és megüssem a pocimat!!

Csibe,nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!
Puszancs:Bibi35+5

Kép
bibi226

Sziasztok!

Nagyon régen nem jártam erre, alig bírtam átolvasni mindent! Kép

Révi: Gratulálok Balázshoz, sok boldogságot az egész családnak! Kép
Csibe, nagyon szorítok neked!
Dancsi, jobbulást Jozsónak!
Rika: Nagyon sokáig nem voltál, már kezdtem aggódni, hogy jól vagy-e? Én most töltöttem be a 27 hetet, nekem is vannak egyensúly problémáim. A párom egyszer úgy kapott el a lépcsőn, szerencsére 1 fokkal előttem járt, így pont a kezébe szédültem... Fél évvel ezelőtt egész romantikus jelenet lett volna, most viszont nagyon megijedtünk. Egyébként közben sok-sok fekvésre lettem ítélve, mert kicsit romlott a méhszájam állapota. Remélem nem lesz rosszabb.
A korkülönbség témához szólva, köztem és a húgom között 1 év 4 hónap van. Az elején kicsit húzós volt anyukámnak, de én csak annyira emlékszem, hogy mi szinte úgy nőttünk fel, mintha egyidősek lennénk. A kis korkülönbség a gimiben és az egyetemen is jó volt, aztán ugyanabban az évben mentünk férjhez, és most már a tesóm is babát vár, 9 hetes terhes! KépKép Egyébként én is ismerek egy testvérpárt akik egy évben születtek!
Jó éjt és holnapra szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Zsuzsi,Rika: állítólag a szédülés azért van, mert a baba úgy fekszik, hogy elnyom egy ideget a gerincednél valahol... Nem tudom mit lehetne ellene tenni, de tényleg pocsék, nekem is volt ilyen annóKép

Bibi: Akkor mostmár lehet szexelniKép.Sőt ajánlott! Kép Nekem Barbi mondta, hogy szexeljünk attól puhul a méhszáj, avagy a spermiumokban vannak olyan hormonok amelyek segítik a méhszáj felpuhulását, ami ugye elengedhetetlen ahhoz, hogy az nyíljonKép
A bureket én is imádom, hol veszed?

Szilde: Köszi az infókatKép

Karmen: Ledúrtam Viola hajátKépKépKép Hogy erősödjön! De most utoljára, tavaszra szépen megnő, addig meg úgyis sapi lesz rajta!

Melinda: Örülök, hogy jól vagytokKép

Hajni: És mikorra tervezitek tesót? Én is gondolom, hogy jobb egyszerre letudni a tervet! Csak hát az anyagiak és egyéb tényezők is befolyásolhatják a dolgot...
A farcsontod hogy a fenébe tört el?? Mit csináltak vele utána?? Szörnyen hangzikKép

Exi: Az asztal is tökéletesen megfelel a célnak. Azon is tök jól lehet pelenkázniKép Elég ha csak egy nem merev aljú pelenkázó szivacsot veszel. (a merev aljú jóval drágább és ha az asztalon fogsz pelenkázni, felesleges hogy merev alja legyen szvsz) Én úgy gondolom, hogy amin lehet spórolni kell, mert nincs az a pénz amit ne lehetne elkölteni a babára, babacuccokra kiegészítőkre...stb! Így csak a legeslegszükségesebb dolgokat célszerű megvenni, sztem!!!

Láttam a neten egy kurvajó sólámpát 45 000 pénzért! Az tuti, hogy jó lenneKép csak piszok drágaKép Lehet karácsonyra erre kérünk pénzt a családtól és ez (IS) lesz a csajoknak az ajándékKépKép Állatjól néz ki, gőzöl, világít mindent csinálKép csak épp nem pelenkáz és kávét nem főz reggelenteKépKépKép
JóccakaKép
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő, köszi a tippet. Majd megoldjuk valahogy, ha eljő az ideje. Kép
Jó éjt mindenkinek. (Én még várom a párom-kiment a Kereskedő Közbe "nyálat csorgatni")

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Enikő, az a sólámpa bizti jó lehet!
A Sinlacot is orvos írhatja csak fel, ha jól tudom. 650g-os és 800 Ft körül van.
De lehet, hogy a napi 2 Isomil nem sok.

Révinek nagy gratula! Sok sok tejcsit kívánunk Balázskának!

Karmen, érthető, hogy amíg fáradtnak érzed magad, nem kívánsz újra szülni. Ez nem önzőség!
A korkülönbség tekintetében én azt hiszem 4 évre esküdnék, de tény, hogy a kis korkülönbségnek is sok előnye van. Csak ne lenne az eleje olyan fárasztó! Mondjuk ha van segítség, akkor jó. Peti és Dani is olyan jól eljátszik már Dani pici kora óta. Most Benedeknél az a furcsa, hogy újra leköti az egész napomat, mint egy elsőszülött.
A kicsi korkülönbség javára írható még, hogy szvsz könnyebb(gyorsabb) a szülés általában és a baba is jobban elvan, jó baba, mintha tudná, nem csak Õ van a világon.Kép Bár most biztos jöttök, és majd ellenkező példákat sorakoztattok felKép

Dancsi, Jozsókának jobbulást!
Most Benci is beteg, neki meg gégehurutja van, szerencsére ma éjjel már nem köhögött.

Szép hétvégét!

Jövő héten Baján leszünk, megpróbálok még addig tenni fel képet!

Erika

Lilypie First Birthday tickers
gerika

Enikö! Egy lámpáért ennyit elkérnek???? Megáll az eszem. Én meg tegnap láttam egy csodás fényképtartó képkeretet, több mint 15e ft!!! Na persze hogy annyiért sose veszek. Lehet hogy van rajta ezüstréteg, mert ékszerésznél láttam, na de akkor is!

Csibe! Mennyi volt a nyh?

Erika! Jobbulást Bencinek is! Benci eleinte sem akartam levenni a nyakláncát, nem zavarta sosem? Orsi is hamarosan kap, de nem tudom hogy nem szaggatja-e le magáról. Tegnap vettem rá katicás medált is

Dancsi! Remélem Jozsó is gyorsan meggyógyul!

Exi! Irtam a multkor hogy születése óta a mosógép tetején pelenkázzuk Orsit, mi direkt a baba miatt vettünk anno elöltöltöset. Ma már átlósan kell ráfektetnem, de nagyon szeretek azon pelenkázni.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Enikő!
Nem gondoltam,hogy ilyen drága a sólámpa...Kép
Karmen!
Képzeld,mióta a profilodban Hannácska látott benneteket,azóta mindig meg kell nézni Orsi babát!
Azóta a játékbabát is Orsinak hívják!KépKép
E.

szilde
Szeged

Dancsi!
Nem lehet szellőztetni a sószobában?Akkor légkondival,v. hogyan cserélik a levegőt?
Hogy fertőtlenítenek?Vagy a sótól nyúlnának ki a bacik,vírusok?
Mostmár érdekelne..
Sajnálom Jozsókát nagyon.Gyors gyógyulást kívánok!
E.

szilde
Szeged

Hajni!
Micsoda?Hogy a csudába történt az a csonttörés?Akkor gondolom az elején sokat kellet feküdnöd..?Hogy rögzítették a csontot?
E.

szilde
Szeged

Szilde,
biztos szellőztetnek, de szvsz nem eleget, mert akkor újból létre kell hozni azt a spec. levegőt bent, ami gondolom nem olcsó.
Vendég

Sziasztok!

Olcsóbban is lehet kapni sólámpátKép van már párezerért is, csak ez a 45-ös nagyon fullosnak tűnt, de hát csak nyálcsorgattamKép

Csajok van valakinél hajópadló lerakva? Mi a véleményetek róla? Úgy döntöttünk nem költözünk, hanem kicsit felturbózzuk inkább a lakást, + szekrény, átrendezés, felújítás...stb, úgyhogy a gyerekszobába szeretnénk lecserélni a szőnyegpadlót hajópadlóra! Aki tud ossza már meg velem a tapasztalatait ez ügybenKép

Köszike!
Enikő

ceniko
Szeged

Sziasztok

Végre be tudok jelentkezni, rég nem írtam.
Utólag is, köszönjük a gratulákat.
El vagyunk veszve, lefoglalnak a lányok. Nem könnyű az eleje, elég össze-vissza telnek még a napjaink. Zsófi hasfájós, sokat nyűglödik vele. Virág nagyon szereti, puszilgatja, simogatja állandóan.

Éviéknak gratulálunk Balázshoz. Sok boldogságot és örömet kívánunk.

Sok új név van, igyekszem ismerkedni.

Gigi
gigi1

Sziasztok!
Új vagyok itt, és egyből kéréssel kezdem...
Összerakható kockákból álló, "puzzle"-szerű szivacsszőnyeget szeretnék venni a 9 hónapos kislányomnak, Leának. Pár éve láttam ilyesmit a Corában, de akkor még nem volt babám. Kép Ha esetleg tudtok egy helyet, ahol kapható, légyszi írjátok meg! Köszi szépen!
Vera
gergovera

Szia Vera!
Szivacsszőnyeg rengeteg helyen kapható.Pl.Széchenyi téri-játékbolt,Csillag-téri ajándékbolt,Retek-utcai 100 Ft-os bolt,Lengyelpiac...meg gondolom Tesco,Cora,de pl. most a Corában csak kis méretben láttam csak,ami építésre való inkább.Szerintem nektek olyan kellhet,amin a picúr hemperegve is elfér.Kép
Árban a százforintosban volt a legolcsóbb,bár azt nem tudom hány elemből állt a szőnyeg.
Remélem tudtam segíteni.Kép
Edit

szilde
Szeged

Kármen, a mi mosógépünk felültöltős Kép , mondjuk ez még nem lenne gond, ha hosszában odaférnék, de ez elég necces lenne. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Szia Vera! Én épp a héten vettem ilyet a Tescoban 2500Ft körül volt, van kisebb méret is, meg van ABC-s nagy csomagos akciósan volt 5 ezer körül. Szerintem érdemes számosat vagy betűset venni, mert a többit nehéz összeszedni az apró részek miatt. Ezek meg viszonylag nagy darabosak.

Karmen, Benci régebben volt, hogy kicsit rángatta, de már teljesen megszokta. Egyszer-kérszer le is esett. Milyen lesz, arany vagy ezüst? Névnapi ajándék?

Erika

gerika

Vera!
A Tescoba most akciós a hapi- tapi szőnyeg. Már, ha arra gondoltál.

Hajni!
Aranyos vagy, hogy hiányolsz. Nem vesztem el, csak holnap keresztelő, és gondolom nem kell részletezni, hogy ez mivel jár. Rokonok, kaja, stb. Majd jelentkezem.
Zita
zita_29

Vera,
olyat vegyél, ami nagy darabokból áll, mert a kölyök lenyelheti. Nekünk állatos van, ici pici darabkákkal, le kellett ragasztanom.
Vendég

Ma este 22-től, a Cool tévén lesz az Állítsátok meg terézanyut, című magyar film...ha valakit érdekelne....Kép Én olvastam a könyvet nekem tetszett! Kíváncsi vagyok a filmre!

Vera: Én a Corába vettem még annó. Nagyon szeretjük! Számosat vegyél, sztem. A 3,5 éves lányom szinte az összes betűt ismeri márKép!

Gigi: Örülök, hogy jelentkeztél végre! Meglestem Zsófit a fotóalbumban, nagyon édes, és nagyonnagyon hasonlít Virágra!!!Kép Milyen egy napotok? Ha lesz időd és energiád írj egy kicsit bővebben?? Zsófipocakra gyógypuszik+++++++++++++ Neked meg kitartást+++++++++++Kép

Zita: Majd képeket kérünk a keresztelőről! Érezzétek jól magatokat!!Kép Nálunk nem volt semmi cécó, együtt volt Zsófiék esküvőjével!Kép Nekem így jobb volt! Egyszerűbb!Kép

Olyan édes a kicsi lányom, ül a szőnyegen (mivel már több, mint 1 hete egyedül felül) és dumál! Odanézek rá, és elkezd tapsolni, majd rázza a fejét, hogy nemnem, aztán meg bólogat, hogy igenigen....ez az összes tudománya, de imád vele dicsekedniKépKépKép És ha mondom Neki, hogy tapsitapsi, akkor tapsol ezerrel, meg kacag nagyokat és állat büszke magára, hogy ilyet tud a kis kopaszKép! Áhhh imádom!!Kép

E

ceniko
Szeged

Enikö! Én nemrég néztem meg, olyan nagy beharangozása volt, én másra számitottam, nekem sajna nem tetszett. De ettöl még biztos jo film ha annyi ember odavan érte. Én a B.J-hoz hasonlitottam, mert eleve ugy mondták hasonló film, hát nekem közel se érte utol.
Nagyon aranyos lehet ahogy dumál! Én is gondolkodok megint hajvágáson, de a tél miatt nem engedik.

Zita! hol lesz a keresztelö? Lehet irtad nem emlékszek most bocs.

Erika! arany lesz, és szülinapi ajándék, vagyis még van 3 hónapKép

Dancsi! Hü ez nem jol hangzik, remélem tényleg gyorsan gyógyultok!

Tegnap nagyon jo volt a bölcsi, most több baba is volt, a végén még festett is Orsi a nagyobb kislánnyal. Még ma is azt mondogatja, mutatja az egyik ujját és meséli mert nem tudtam sehogy sem kimosni a körme alólKép

Vera! Nekünk is számos van. A betü, szám a legjobb nem áll sok apro darabbol, mert olyan is létezik amik képek és apro kis részekböl azt könnyebben lenyeli mert ugyis bekapják

Edit! Aranyos lehetKépKép Már nem friss kép ez Orsiról, de ott még kislányos volt a haja, azóta sem nött meg annyira, azért nem cseréltem le. Meg velem nincs is ujabb kép róla, igy ez az egyik kedvencemKépKépKép

Korkülönbség. Szerintem is nagyon jo hogy tesommal 15 hónap korkülönbség van, együtt nöttünk fel szinte. De anyu 21 éves volt akkor, én olyan korban alvás nélkül is töltöttem estéket, aztán másnap melo. Most meg ha nem alszok min. 8 órát végem van. Érzem nem birok annyit, ezért nem szerettem volna korán kistesót.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Köszönöm mindenkinek a segítséget, nagyon aranyosak vagytok! Kár, hogy pont ünnepi nyitvatartás lesz (ha jól tudom - persze a TESCO-t ismerve, lehet, hogy ők nyitva lesznek), mert félek, hogy megfázik szegény!
Szóval mégegyszer köszi, látom, jó helyre csöppentem! Kép
gergovera

Karmen: Magyar viszonylatban hasonló,mint B.J.... Én olvastam a regényt, úgyhogy lehet azért volt elképzelésem milyen lesz a film. Nekem tetszett egyébként (bár pár dolog kimaradt ami a könyvben benne volt, de szvsz az nem is bajKép), csomószor hangosan röhögtünk a párommalKép Jó kis szombat esti film volt, a többi csatorna adásához képest meg egyenesen fenomenális!Kép

Vera: Fentebb rosszul írtam, nem számosat akartam, hanem betűs-számosatKép bocs

Jóccaka, bár a párom most tett be egy dvdét, Thomas Braun ügy vagy micsoda a címe. Ezerrel hallgatja zeng a lakás, utálom a házimozit ilyenkorKép én meg nem tudok tőle aludni, úgyhogy vagy áthúzok a Bogi helyére aludni, vagy megnézem én is a filmetKép

Pusz

ceniko
Szeged

Enikö! na az viszont meg nekem is nagyon tetszett, nem is tudom már hányszor láttam!
A könyv ált. mindig sokkal jobb mint a film ami belöle készül, de én nem ismertem a Terézanyu könyvét sem, igy totál mást vártam. A vége viszont nagyon tetszett, ez is olyan film volt ahol az utolsó fél óra volt jó

Vera! szerintem Tesco, meg a többi csak 1-jén lesz zárva, az a hivatalos ünnep a többi nap nyitva lehetnek. Egy csomo üzletre láttam tegnap kiirva hogy hétfön nyitnak

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Itt vannak a képek, ezek pár hete készültek nagymamáéknál. Ennél jobb és frissebb most nincsKép
Kép
Kép
Kép

gerika

Sziasztok!
A keresztelőn túl vagyunk. a kakasos templomba volt. Amig a tiszteletes asszony beszélt, addig szépen figyelt a Márk. Amikor a fejére öntötték a vizet akkor kezdett sirni. De utána én kijöttem vele a templonból, nem hallgatuk végig a misét. Utána elmentünk kajálni a Jobb mint otthon vendéglőbe.
Hajni!
A múltkor a könyvtárba azért voltunk, mert a férjem meghosszabitotta a kártyáját, meg kölcsönözni is akart. Nekem nincs szemüvegem egyébként.Dorka hogy van?

A keresztelőről képet majd legközelebb rakok fel.
Üdv. Zita
zita_29

Sziasztok!

Jelentem, megvan az ABC-s szőnyeg (TESCO, 26 db 5900,-, és tényleg az a hivatalos neve, hogy "hapi-tapi", ráadásul "hancúrszőnyeg", szerintem elég vicces, na mindegy), és mondhatom, óriási sikere van!!
Lea azonnal teljes erőbedobással rávetette magát - mondjuk raktam ki rá néhány "csalit" is neki a biztonság kedvéért... Kép
Én meg egész délután azon törtem a fejem, hogy mit lehetne kiírni a betűkből, és megállapítottam, hogy kellene venni még egy csomaggal. Kép)

Vera
gergovera

Jó reggelt!

Vera: Örülök, hogy találtál és hogy tetszik a csajnakKép Mekkora méretűek a kockák?
Egyébként ez a habitapi szőnyeg, pont olyan, mint a kismotor, minden gyerek kedvenceKép

Erika: Édesek a srácaid. Tök furcsa, hogy a nagyok már ilyen nagyokKép

Csajok ma munkanap van, vagy munkaszüneti nap? A boltok hogy vannak nyitva?

E

ceniko
Szeged

Sziasztok!
Enikő, ma azok a boltok biztosan nyitva vannak, amik eredetileg szombaton is, kivéve esetleg a kisebbeket. Kép Szóval ma szombat van.
A férjem átment gyerekbe, ma vett a gyereknek egy távirányítós kisautót, de persze ő használja, a cica meg kíváncsi, de ha az autó kicsit közelebb jön a kelleténél, már nem tudja, hogy hova szaladjon. Kép
Tegnap voltunk Pesten, reggel 7-kor indultunk, este 8 előtt értünk haza. Jó volt egy kicsit kimozdulni, érdekes, hogy az autópályán nem volt nagy a forgalom.

Ági és
KépKép
exdeus

Zita! Nekünk a lagzink volt ott, szerintem nagyon klassz kis hely! A keresztelön mi sem misésre vittük Orsit, ö 5 hós volt.

Enikö! igen, elvileg szombat szerint voltak nyitva, már aki kinyitott. Maszekok sokan nem.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zita!Karmen!
A mi lagzink is ott volt!!Kép
E.

szilde
Szeged

Erika,
Nagyon aranyosak a srácaid! Bencike mindig ilyen bújós?N
Nekünk végül nem Benedek lesz a pici, hanem Boldizsár. A család teljesen ki van akadva miatta.

Zita,
Gratulálok a keresztelőhöz! Kép nincsen?
Jozsót is a Kati néni keresztelte a Kakasos templomban. Kép

Ja, és reformátusoknál istentisztelet van, nem mise. Kép Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!
Római katolikusként kezd kisebbségi érzésem lenni. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Dancsi!
Az az igazság, hogy a férjem a református, én katolikus vagyok. Amikor az esküvőnk volt a férjem nem akart katolikus szertartást, és ezért református esküvőnk lett. Igy adva volt a keresztelő helye is. Ezért vagyok ilyen tudatlan, hogy mise vagy istentisztelet.
A tiszteletes asszony nagyon kedves. Az esküvőn is meg most is nagyon szépen beszélt, és olyan nyugodtságot áraszt mindig magából. Az istentisztelet további részét a férje tartotta.
Zita
zita_29

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?