Sziasztok!
Zsuzsi,Rika: állítólag a szédülés azért van, mert a baba úgy fekszik, hogy elnyom egy ideget a gerincednél valahol... Nem tudom mit lehetne ellene tenni, de tényleg pocsék, nekem is volt ilyen annó
Bibi: Akkor mostmár lehet szexelni

.Sőt ajánlott!

Nekem Barbi mondta, hogy szexeljünk attól puhul a méhszáj, avagy a spermiumokban vannak olyan hormonok amelyek segítik a méhszáj felpuhulását, ami ugye elengedhetetlen ahhoz, hogy az nyíljon
A bureket én is imádom, hol veszed?
Szilde: Köszi az infókat
Karmen: Ledúrtam Viola haját

Hogy erősödjön! De most utoljára, tavaszra szépen megnő, addig meg úgyis sapi lesz rajta!
Melinda: Örülök, hogy jól vagytok
Hajni: És mikorra tervezitek tesót? Én is gondolom, hogy jobb egyszerre letudni a tervet! Csak hát az anyagiak és egyéb tényezők is befolyásolhatják a dolgot...
A farcsontod hogy a fenébe tört el?? Mit csináltak vele utána?? Szörnyen hangzik
Exi: Az asztal is tökéletesen megfelel a célnak. Azon is tök jól lehet pelenkázni

Elég ha csak egy nem merev aljú pelenkázó szivacsot veszel. (a merev aljú jóval drágább és ha az asztalon fogsz pelenkázni, felesleges hogy merev alja legyen szvsz) Én úgy gondolom, hogy amin lehet spórolni kell, mert nincs az a pénz amit ne lehetne elkölteni a babára, babacuccokra kiegészítőkre...stb! Így csak a legeslegszükségesebb dolgokat célszerű megvenni, sztem!!!
Láttam a neten egy kurvajó sólámpát 45 000 pénzért! Az tuti, hogy jó lenne

csak piszok drága

Lehet karácsonyra erre kérünk pénzt a családtól és ez (IS) lesz a csajoknak az ajándék

Állatjól néz ki, gőzöl, világít mindent csinál

csak épp nem pelenkáz és kávét nem főz reggelente

Jóccaka
E