Sziasztok!
Rémes napom volt!!! Petus ma hajnalban úgy döntött, hogy nem alszik vissza és felordibál mindenkit. Nem tudom mi baja volt, de sokat sétáltunk férjjel felváltva, hogy a lányok ne ébredjenek fel. Nem akart szopizni sem, hevesen rángatta a fejét, ha megkínáltam cicivel. Pedig már azt hittem, hogy beállt a rend és akkor őhercegsége mást gondol. Ja és mikor már nem bírtam tovább, hogy most lerakom, akkor sírjon egy kicsit, akkor el kezdett rám nevetni és közben édes kis hangokat adott ki. Szóval nagyon érti hogy vegye le az anyját a lábáról... Imádom!!!!
Aztán úgy volt, hogy délelőtt a lányokat elviszi a mama moziba, és mikor már felöltözve várták, akkor derült ki, hogy a mama mégsem ér ma rá. Ami egyébként nem jellemző anyóspajtásra, mert tényleg tökjó fej, jól kijövünk, de most nagyon begorombította a lányaimat. Szegényeket alig győztem vigasztalni.
Aztán délután babalátogatók jöttek, naná, hogy nem szóltak előre és minden káosz itthon és Petus is csupa nyűg... és sokáig maradtak.
Bocs, hogy most mindent rátok zúdítottam, de most megkönnyebbültem. Tényleg jó az ha kiírom magamból, kész pszichiátria ez a topic.. nekem legalább. Olyan megnyugatató írni nektek és olvasni benneteket.
Rokica!
Dézsaügyben: a bal kezemmel fogom a fejét úgy, hogy a hüvelykujjam a tarkóján van, a többivel pedig elől tartom az állát, hogy ne érjen a szájához a víz. Terveztem, hogy ma csinálok képet, mert úgy egyszerűbb, de ma fejetetejére állt a világ. Még a fürdetésre sem mentek el a vendégeink. Majd holnap küldöm,
Oltás: tehát kiderült, hogy nekem lehet választani, hogy a régi rendet akarom vagy az újat. Ha az újat akarom, akkor nem kell a 2hós, viszont meg kell vennem az elsőt, mert az decemberre esik. Az ú oltás előnye, hogy nem lesz lázas, nem okoz izomfájdalmat a következő napokban, és meg lehet vele spórolni pár szurit, mert ez több mindent tartalmaz. És még modtak más előnyöket is, de most nem jut eszembe. Szóval ennyi.
Súly: +10es van rajtam. És állandóan éhes vagyok úgy érzem. És eszem is és semmi nem jön rám és utálok tükörbe nézni. Valahogy észrevéletlenül jöttek rám a kilók.. az elsőt 62vel szültem, a másodikat65el, a harmadikat 70el, most 75el. Ja, és hiába írták a könyvek, hogy szopi alatt fogyni lehet, nekem soha nem jött be, pedig egy évig szoptattam általában. És én is utálom, de most vennem kell pár bálna ruhát. Még szerencse hogy tél jön, így a kabát takar :-)))
A képeken a babák és a mamák gyönyörűek. Mindenkit megszépít az anyaság, eddig bármelyikőtökről láttam képet, mindenki sugárzott, pedig panaszkodunk eleget...
A mi képeink a babaszobán vannak az alábbi linken, ezek még a szeptemberi képek, tehát nagyon az eleje:
http://www.babaszoba.hu/services/albums?alid=13463 jó éjt mindenkinek
picur és petus