A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

köszi a bókokat! Kép

Oxi, Vikkának drukk, h most már jöjjenek ki végre a fogacsok, és te is pihenhess

Ancsi, gyüm.centrifugáról én is csak lebeszélni tudlak, iszonyú gazdaságtalan, elmosni meg egy horror. mixer, üvegreszelő, turmix...

hőmérő: a mienk sima digit, nem fül, és szájban mérünk, az is csak pár mp, alig több mint a fülesé

ez a múmiás film egy vígjáték Kép

votiv 8)
votiv

Haliho!

Ma Árkádban csavarogtunk B-al, és a barátnöimmel talalkaztunkKép A végefelé én már nem tudtam belefolyni a társalgásba, mert végig kellett deddel járni az összes kirakatot. Az ékszereket annyira meg akarta fogni, hogy lefejelte a dragam az üvegetKép

Votiv,
Isti nagyon édes, és sztem helyes pasi lesz belöleKép

Fic,
jo husban van gyerköcödKép Nalunk a csaladban szinte uez történt: meghalt nagyapám kb másfél éve, és rá 9 hóra született Balint... Ezek a dolgok igy müködnek, misztikus, igenKép

KépKép
fibi

sziasztok!
Ancsi!
fülhőmérőből csak azt tudom, h milyet NE vegyetek: Braun-nal kezdődőt....brrrr...egy vagyon, és pont olyan, mintha az erkélyen dobnád le a pénzt, amit egy milliomos szed össze...
Ja, és nem lettem kőgazdag, mert elfelejtettem lottót venni. Marad a nyálcsorgatás.
Votiv, Ada, Fic, FIbi!
képeken bébik tüneményesek!!! Hát, igen, értük megéri szenvedni!!! Kép Kép
Enyimek taknyosak, picit már porszivóztam is, nagy nem engedi...ez van, még a tüdőgyulladással-való fenyegetés sem segit...
Juc!
a nagylegénynek gyors gyógyulást kivánunk!
Kiváltképp B!!! Kép
Ildi!
párodnak, hogy sikerült az első nap???
Votiv!
örülök, h segithettem...Kép (terhesség ügyben)
Ja, és én pl. NAGYON szeretem, h már novemberben megkezdődik a karácsonyi őrület. Imádom a karácsonyi őrületet, főleg ha a végén (Szenteste) minden nyugis, szép, meleg, illatos és kint esik a hóóóóóóóó!!!
Tavaly már net előtt karácsonyoztam, és a legtutibb mézeskalács receptet épp Linditől kaptam!!! Emlékszel, Lindi???

na, megyek vacsizni, zombikák már alszanak...
volt még valami???..

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Ancsi!

Hirtelen felindulásból sok kacatot megvesz az ember a csemetének ilyen pl. gyümicentrifugaKép Talán 2x használtuk, okokat Votiv szemléletesen leírtaKép

Jucus!

Somának gyógyulást, ez a fülfájás nagyon vacak dologKép Manka már csak aludni nem akar. Napközben sikerült 40 percet aludnia és már 1x felébredt kb.10pereceKép Ma is király éccakám leszKép

Babók fényképei gyönyörűségesek!

Ficánka!

Gyógycupp megérkezettKép Álommanókat is kérhetünkKép

Fabri
fabrika

Votiv,
ez nem régebbi kép? Keveslem a fogakat... Kép
Múmia tényleg röhejes.

Hőmérő, mi hagyományosan popsizunk, ha kell, semmi vész.

Fabrika,
köszi, jól állunk, de a végeredmény még nem dőlt el. A szaguk viszont már borzasztó a szürkefarkúaknak. Kép

Kisün,
jobbulást a dednek, még filózom a holnapon.
neet
neet

ok, gyümicentrifuga storno
félek,h nem tudom a popóba nyomni a digit lázmérőt, ezért gondoltam fülesre

ancsipancsi

Jelentem Soma egész jól van,vagyis nincs fülfájás!

ZSan!

csak ámultam a leveleden!Kép
Nekünk Braun méri a hőt,eddig azt hittem jól.Mi a gond vele nálatok?

Juc
20170114224602

Neet!

Szerintem úgyis-úgyis szürkefarkúak költöznek, de nem adják könnyen magukat a piszkokKép

Juc!

Soma igazán gyorsan gyógyul, gratulaKép Nincs még azaz immunrendszer leharcolvaKép

Fabri
fabrika

Juc!

Engem is felveszel titokos listára, szerintem mindent tudsz rólamKép Bár enyim foglalkozást már ismeritekKép
fabrika

OXI
S.O.S. dugjál a gyerkőcöd szájába egy kiflivéget vagy ujjnyi kenyérhéj is jó csak had masszirozgassa vele.
Kokusz
kókuszdió

Ancsi,
ezt én is nehezen képzeltem el, de főleg eleinte, amikor még nem Ficánkol annyira, nagyon egyszerű. Peluscsere úgyis oly sűrűn kell eleinte, aztán már profi leszel. Pelus le, NORMÁL (nem digit) lázmérő be, picit vársz, és ennyi. Közben elszórakoztatod deded valamivel. De ez csak egy ötlet, mi így csináljuk (hálistennek nem sűrűn kellett eddig!), de nem feltétlen ez a követendő példa.
Jucus,
éljen erős-Soma.Kép Méltem neked.
neet
neet

Zsanci,
Az mit jelent Nalad, hogy "tavaly mar net elott karacsonyoztam"?

Én mindig meglepödök, amikor meglatom a sok mikulast a polcokon, hogy jééé, minek már ilyen koran??? Végülis kell idö, hogy rahangolodjunk. De - asszem Dora irta, hogy - a végére mar imunissa valunk, hat sztem is...

KépKép
fibi

Bogika köszöni a bókokat!

Oxi
Nálunk a kenyérhéj a mai napig nyerő csak nagyon kell figyelni nehogy egy nagyobb falatka feltapadjon a szájpadlására mert fulladásveszélyes, de az eenyéim imádják.Lehetőleg ne porszívozás után add a kezébe, mert utána kezdheted az egészet előlről.

Na menek alukálni mert holnap kezdi meg Beni az első munkanapját a bölcsibenKép

Pusza
Kókuszdió
kókuszdió

Juc!
nekünk fülhőmérő van, és a következők vele a gondjaim:
1. kupakot cserélni minden mérés után...Kép már van olyan, amihez nem kell kupak.
2. mindig mást mér, tehát kb. 5-6x kell megmérnem 1 fülben, és akkor átlagot vonok. Kicsit hosszú...
Az amerikai filmekben (lsd. ER) nem igy működik a dolog. Csak beledugod és már mér is...Kép
Hát, ez a bajom vele...tudom-tudom, telhetetlen vagyok...Kép
Ja, és a levélre:
Kép Kép Zsanci titkos élete...
Fibi!
én a kivételek közé tartozom: NEM TUDOK IMMUNISSÁ válni karácsony ügyben. Főleg, mert nem a boltokban karácsonyozom, hanem otthon, és az a pár mikulás zsacsi nem bántja a szemem, sőőőőt!!! Mindegyik azt suttogja felém, h "hamarosan itt a KARÁCSONY!!! mindenki együtt lesz otthon, Levi nem dolgozik...!"KépKép
Ja, és mivel tavaly már terhes voltam, itt lógtam a neten egész nap, csak máshol. Az nlc-n.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

BENINEK REMEK NAPOT HOLNAPRA!!! Sok jó cimbit és játékot!!!
neet
neet

Zsanci,
csatlakozom.
Kezdődött a nagy karácsony szeretet kiskorban, természetesen. Aztán jöttek a midnenféle gondok, meg minden, és egyébként is ciki volt bármit is szeretni, ami ünnep, így volt pár rossz év... aztán jött Gáborom és megint szeretem a karácsonyt. És ez most már remélem, mindig így marad. A legfőbb gondot mindig is a KINEK MIT VEGYÜNK? kérdés jelentette, de manapság már ez sem okoz gondot: valami személyreszóló apróságot, és kész. A lényeg a nagy KÖZÖS kajálás az egészben, az együttlét, a sütiillat, a fények,a hangulat, a nyugi. Kép
És ma már az is ajándék, hogy nem kérünk kölcsön senkitől. Be kell érniük ennyivel... Kép Kép Kép
neet
neet

Ancsi,
gyümölcscentrifugát kaptunk, de annyira macera, nyolcszázezer kis bizbaszt kell elmosogatni minden egyes csepp kifacsart lé után, szóval jól elraktuk a szekrénybe.
Fülhőmérünk nincs, popsiban mérjük digitálissal (Neet: sikeresen! végeztünk összehasonlító mérést is digit.-sal és normállal, műxik Kép) nagyon könnyű, elsőre (meg másodikra) borzasztóan izgultam, de gyerekjáték! Kép

Oxi,
drukkolok, hogy a fogak nyerjenek, ne a fogíny Kép

Votiv,
Isti éééédes Kép

Fic,
nyelvnyújtogatás csúcs Kép

Jucus,
gyógyulást Somának Kép

Neet,
köszi, megcuppantottam D. fejét, közben Karcsin is kezd kitörni a nyavaja (ő is kapott gyógypuszikat Kép), tüsszög össze-vissza, szóval szerintem ez fertőz Kép szóval gondoljátok meg!

v
kisün

Zsan,
most hogy igy "mondod", az jutott eszembe, hogy idén talán én sem válok immunissá, mert sokkal kevesebbet járunk el itthonról, mint eddigKépKép De tetszik a gondolatmeneted a suttogásrólKép
Csak nekem az a fura, hogy tegnap még sütött a nap, aztán nemsokára meg fenyöfát állitunk...? Svédországban már esik a hó ilyenkor, ott könnyebben rá lehet hangolódniKép

Kokusz,
kenyérhéj nalunk is nyerö, mindig megnyugszik töleKép

Na, én is menek Jobaratokat nézniKép
joéjt

KépKép
fibi

Zsanci,
ÉLJEN A KARÁCSONY!!!!!KépKép
kisün

Kisün,
gondoljuk. Jucussal is szövetkezem már mélben, maradjunk annyiban, hogy aki jobban lesz, az élvezheti dedem társaságát holnap.Kép
De a legjobb az lenne, ha holnap mindenki fitten ébredne, Karcsi, Dóci, Soma, és evribádi elz.
Amen.
neet
neet

Neet,
úgy legyen! Kép
kisün

ja, és holnap reggel helyzetmélek Kép
kisün

Zs, karacsony szerintem is rulez. Ma majdnem vettem milkas bogret keves icipici csokival, de 1700 volt! Kép Miert? Egyebkent nemcsak a mikulasok, hanem a szarvasok is rulez! Bar ezek renek, en meg javor... Kép

Ancsi, Scaneo 2 in 1 ful es homlokhomero a tuti! Nem kell kupakokra koltened es tokjol mer (en is osszehasonlitgattam higanyossal meg mas digitalissal) 8 sec alatt es csak 7e penz. Szerintem szornyu dolog ez a popoban homeres, plane higanyossal, ami 5 perc, az egy orokkevalosag, es uveg, ami eltorhet es benne mergezo ize van! Brrrr! Neet, egyszer probald ki magadon, hogy kozben marhara ugrabugralsz, de valaki lefog, ugyhogy vonaglanod es sirnod kell egy csomot, aztan gondold ujra. Masreszt enyem gyereknel a 8 sec is rengeteg ido, de szerencsere mostanaban mar maganak es mindenkinek is mer hot, jo moka szerinte, ezert hagyja, hogy en is neki.
moosejaw

Jó reggelt és jó hetet mndenkinek!

Bölcsi a héten ugrott! Kép Esküszöm én jobban vártam a kezdést mint a Beni. De sajnos B egész éjjel tüsszögött és most egy kis hőemelkedése is van.Kép Kép Csak a csajok el ne kapják.

Pusza
Kókuszdió
kókuszdió

Moose,
popóban nem 5 perc (én is ettől tartottam) ott is csak pár mp. És olyankor nem ugrabugrál, se nem sír a csaj. Sőt, mivel buzgón hülyéskedek, rötyög is. Na, most te gondold újra, hogy újragondoljam-e. Kép

Kókusz,
Beninek is jobbulást, csajok meg el ne kapják. Bár ekkora gyerekseregnél ez eléggé rizikós, dehát ez sajnos benne van. Bár mi is 3an vagyunk tesók, azért nem voltunk folyton betegek, sőt! Kép

neet
neet

Jaaj szegény Beni! és szegény Kókuszka

gyógyuljon meg mindenki hamar, Somus is, Dóci is, és Karcsi is! Kép

Neet, jah, rájöttél a turpisságra, a képen még csak 2 fog van felül Kép

erről jut eszembe, mindjárt 11 hósak lesznek a kölkeink! és a decembert azért is imádom újabban, mert akkor van a dedeink szülinapja! Kép az egész december egy hatalmas buli lesz, mikulás, szülinapok, karácsony, Istinek névnap, és végül szilveszter KépKép jó sok bélízt kell vennünk! és meg kell vhogy oldanunk az együttivást Kép
(bár, mókásan nézne ki, h a gyerekek ülnek a mikulás ölében, mi meg a háttérben koccintunkKép)

tényleg, nem vállalna valakinek a férje egy kis mikuláskodást? bár én fiam még túl fiatal, h igazán értékelje, de a nagyobbacskáknak már tuti tetszene
vagy elég az ovis/bölcsi mikula?

votiv 8)
votiv

Neet, mi is 3an vagyunk, de én meg arra emléxem, h amint egyikünk bekapott vmit, azt szinte azonnal elkapta a többi
de ez leginkább az ovis időszakra volt jellemző, sőt, már felsős voltam, és a kisöcsém az oviból hazahozta a tetveket ááááááááááááááááááá
és még ótvarosak is voltunk Kép
meg egyéb fincsiségek

de ezt most nem azért írtam, hogy Kókuszra a frászt hozzam
a csajok még szopiznak, igaz? hát akkor máris sokkal jobb az esélyük a bacikkal szemben! Isti azóta lett egyáltalán fogékony a kórságokra, mióta nem szopizik. előtte sokkal ellenállóbb volt
bár, ez így nem igaz teljesen, mert most is egy kis ellenálló Kép

votiv 8)
votiv

Jo reggelt!Kép

Fic, kep nagyon jo!Kép

Votiv, latom Istinek mindket fele tetszett a duettbol!Kép

Felreertes ne essen en imadom a karancsonyt, kedvenc unnepem, en csak azt nem szeretem, amikor mar oktoberben mindenutt karacsonyfak allnak es minden karacsonyi diszben, hangulatban. Szerintem eleg egy honappal rakeszulni (advent), merthogy azt is kell persze!
Mezeskalacs, fahej es fenyofaillat, egyutt a csalad! Szerintem keves meghittebb unnep letezik a karacsonyon kivul! Csak nem oktoberben.Kép

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Votív, Neet!
Köszi a bíztatást. Beni, a nagy beteg épp most vetkőzött le pucérra és ugri-bugrizik az ágy tetejéről. Hát így néz ki aki Beteg???
A lányok még szopiznak, az a baj hogy valahány szor kifőzöm a cumijukat, Beni egy szempillantás alatt mindkettővel a szájában sétál és kajánul vigyorog. Kép

Jaj most ne bogarazzatok, elég nekünk az éjszaka padlást kaparászó egércsaládKép

Kókusz
kókuszdió

Kókuszdió!!!
Addig örülj, amíg csak a padláson kaparásznak és nem a konyhát fossák össze minden reggelre. Kép
Veled sír a balszemem. Szerintem veszek ma ragacsot, és a gyanús lyukba applikálom kívülről. (Vízóra akna) Így amelyik be akar jönni, már fenn is akad. Kép Jeah.

Votiv,
mi az ótvar az az ótvar? Tetvek nálunk is voltak, isi rulez, de anyu levágta a hajunkat, bekente valami olajjal, és másnapra semmi se volt. Fúj fújj, mi? Kép
neet
neet

Sziasztok!
Csak hamarjában, mert most nincs kedve egyedül játszania Vincenzónak.
Kép örülök, h tetszenek a képek!

Votiv,
kiskrapekod nagyon helyes! Kép megértem, amiről írsz, én is imádom, h ilyen kicsi a gyerekem, és nem szeretném, h egyszer ne engedje, h megölelgessem! Kép és olyan gyorsan telik az idő, még csak most bújt ki, és már nemsokára szalad Isti is! hát, ez az anyaság ... de azért Kép

Ancsi,
nálunk is sarokülő, az van kihúzva néhanapján. bőr, ezért imádom!!! a foteljában szopizunk gyakorta, és gyorsan le lehet törölni, ha ráfolyik egy kis anyatej. Kép Ja, akartam mondani, h kislányod gyönyörű, nemtom mondtam-e már!

Juc,
Somának mennek a gyógycuppok, h még véletlenül se fájjon neki megint! merre voltál nextezni? eladó néni nem semmi, iqmínusz. Kép

sajna most mennem kell, de anyukám jön unokázni, és akkor még jövök!!!
cupp,
fic
ficánka

Votiv!
Mi is 3-an, vót: tetű, ótvar stb. brrrrrrrrrrKép
Neet! Ótvar borzalomKép

I LOVE YOU OVIKép Megfőztem, feltakarítottam, reggeli-tízóraiztam, Manka szunyál így pihiKép

Fabri
fabrika

Moose, én megpróbálom ezt a Scaneo 2 in 1 ful es homlokhomerőt, mert fosok, hogy eltörik a sima, vagy a digitálisba meg belemegy a krém és úgyis tönkre megy.
szerinted mindehol lehet kapni? vagy remélem megrendelik nekünk.

ancsipancsi

Hello Régiek!
Nem mindennap nézek rá a beszélgetés folyamára, de visszakeresem a nekem szóló üziket.
Annyira örülök, hogy még egy csomót írtatok a szombati első bejelentkezésem után.
Szorgalmasan próbálkozok a tanácsokkkal. Asszem a gyömbéres keksznek sütés lesz a vége, mert a boltokban nem találtam. De se baj! végül is szeretek sütni!
Mindenképp jövök még kérdezősködni, meg beszámolni.
Ezt az üzit a munkahelyemről dobom, de többet nem is merek, mert figyelik az internetezést, és nem akarok lebukni, majd jelentkezem az ultrahang után.
A
angyalka76

Dolgom ezer, kiskrapek bealudt az erkélyen, úgyhogy gyors bekukk, és reag Kép

Neet,
egér-ügyben eszembe jutott, h én írtam a kékfarkúról. az egyik kollégám megfogta és megjelölte, ő imádja az összes állatot, még a kis szürke bogárszeműeket is. no én biztosan nem fogtam volna meg, nem félek tőlük, de picit irtózom azóta, h beköltöztek anyukáméknál a két garázs közti tárolóba, amit a régi lakók gabonaraktárnak használtak, és rengetegen voltak, amikor bementem, mindenütt egér, és szaladgáltak fel a falra, brrrrrr, totál inkvizíció volt, elég rossz emlék. úgyhogy hajrá, mert ha elszaporodnak, akkor elég nagy a gáz!

Fabri,
küldtem volna, de már szunyáltam! Kép

Oxi,
drukk fog-ügyben! eléggé rátok jár a rúd mostanság, de mostmár biztosan jobb lesz! mikor jöhettek tornára?

Ancsi,
mi is digittel mérjük, semmi gond, észre sem veszi - gondolom egyenlőre Kép de vegyél olyat, ami számodra megnyugtató!

visszaolvastam az oldalt, és most viszketek, brrrrr
fic
ficánka

ANGYALKA,
ikeában szokott lenni gyömbéres süti. meg a többiek még biztosan adnak tuti tippeket! Kép

Kókusz,
Beninek jó bulást! Kép lehet, h nem akart menni, és gyorsan produkált egy kis betegséget?
ficánka

huhh, jobbulast a betegeknek, Docinak, Somanak meg a kis druszanknak, Beninek isKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok!

Emlékeztek még rám? Kb 3-4 havonta bejelentkezem pár kérdésselKép

Most 17 hetes Manó van a pocimban, és a SztImrében fogok szülni. A mostani kérdésem: a kórházban kell fizetni a tornáért? XXII. ker-iek vagyunk, és nem tudom, hogy hogyan megy ez. Holnap már kezdeném is, nagyon be vagyok lelkesülveKép

Nézegettem itt fényképeket, nagyon édesek a babák! Már alig várom, hogy én se csak UHfotót mutogathassak BabókárólKép

Maminti

Kép
Kép
maminti81

karacsony. ajaj. en nem szeretem olyan tulzottan. foleg, ami elotte van orulet a varosban. szerencsere a csaladban - megegyezes alapjan - nem ajandekoz senki senkinek, igy ennyivel egyszerubb a helyzet. hisz a lenyeg ugysem ezKép. az tenyleg jo, h egyutt a csalad, meg eves-ivas, stb. de azert mindez 3 napig, eleg farasztoKép. a tavalyi karacsonyunk mondjuk eleg erdekes volt: pont akkor lettem baranyhimlos. a szenteste meg csaladilag zajlott, a tobbi meg mar csak szuk csaladilag: itthon (kis)papaval. jo volt: jo sokat aludtunkKép enni mondjuk nem nagyon volt mit, hisz nem ugy keszultunk, h itthon leszunk...KépKép

Coolio
recca

hahó,
egy gyors kérdés:hol lesz hozzáférhető ez a titkos lista?????????????????????????könyvelő van közöttünk?S.O.S!!!!!!

juc,
akkor adatok neked?
Vendég

uzleti jellegu hirdetesKép
baba-tornaztatonk uj gazdat keres! ha erdekel valakit, szoljon! ajandek.

Coolio
recca

fabrika,
megkezdődhet a kihasználásKép???????te mint antsz-es foglakozol a működési engedélyekkel is?ha igen lehet néhány kérdésem?
gigi
Vendég

Sziasztok!

Visszaolvasásal nem is próbálkozom, inkább leírom, mi van velünk. Annyit jöttünk-mentünk a múlt héten, hogy nem nagyon volt időm netezni. Emma ma kapta meg az 5 hós oltást, a szurinál nagyon sírt, de ahogy felvettem megnyugodott, és utána sem volt rossz kedve, most pedig alszik. Remélem könnyen kiheveri. Megint nagyon szépen nőtt, 3 hét alatt hízott 600 grammot és nőtt 2 centit, így most 6700 gramm és 64 centi. A doktornéni azt mondta, 1-2 héten belül adjak neki pár kiskanál almalét, de csak azért, hogy nehogy abba a tévedésbe essen Emma, hogy anyatejen kívül nincs más a világon.
Már nagyon jól forgolódik, és hasonfekvésben feltolja a popóját, és mint egy kis kukac, próbálkozik előre araszolgatni, de csak félcentiket sikerül, nagyon édes, ahogy bosszankodik, hogy nem jutott tovább.

Babaúszást nagyon szereti, szombaton csak az apukájával úsztak, én nagyon megfáztam, így csak a medence széléről figyeltem őket, nagyokat vigyorgott, és a merüléseknél sem sírt.
Napközben nagyokat sétálunk, kapott egy jó meleg tollzsákot a babakocsiba, úgyhogy jól bealszik miközben tologatom. Ada-tornára holnap meg jövő héten még nem jövünk, mert babamasszázs van, és én jól meg is fáztam, köhögök, tüsszögök, nem bírnám az ugrabugrát.

Kép
Kép
manoka11

Látom téma a Karácsony: én nagyon szeretem, és most az elsőt, amit hármasban töltünk nagyon várom. Mondjuk a „forgatókönyvet” még nem tudom, eddig éveken át az volt, hogy Szenteste az egyikünk családjánál, első napján a másiknál, és ezt cserélgettük minden évben. Mivel a nagybátyám minősíthetetlenül viselkedik anyukámmal (azaz a saját testvérével), így én már előre megmondtam, hogy oda nem megyek, szóval még nem tudom, mi lesz.

Milyen kihasználásról van szó? Milyen adatokat kell küldeni, kinek és miért? Bocsánat, de tényleg nagyon lemaradtam...

Kép
Kép
manoka11

Karácsony: én is nagyon várom, Fanni első karácsonyát. Akarok is csináltatni valami díszt, amin Fanni első karácsonya lesz irva meg az év. Ti miket vesztek az ilyen pinduri babáitoknak?

Titkos táblázat, az nagyon titkos vagy bele lehet kerülni ilyen földi halandóknak is mint én.

Sajna mostanság nem tudok olyan sokat jönni, mert KedvesM foglalja a gépet, készíti a weblapunkat. De legalább halad, bár bonyolultabb és lassabb, mint gondoltam. De majd csak meglesz. Kedvenc termékem most az adventi naptár tea, tele finomabbnál finomabb teákkal. Az összes bébiétel letárgyalva, már csak fel kell őket vinni a lapra. Mind bio és cukor és mifene nélküli. Vicces Hippes néni elöbb hívott, hogy lehet-e őket is felvegyem, persze a feltételeiket még nem mondta. Hátha....

Juc: remélem tetszett a házhozszállításos szolgáltatásunk.:-)

Jobbulást az összes betegnek....

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Szia Lányok!

Hősiesen visszaolvastam mindent így képben vagyok!

Recca köszi a doki néni infót, igen ő rá gondoltam.Kép

Fibi! Zsan nem reagált semmit, így ha hozzá nem akkor hozzád megyünk angolraKép

Ancsi! Én maximun keresztszemest hímezni, varrogatni, patchworkölni tudnék a gyerkőcökkelKép

Ildi! köszi a kérdést jól vagyunk. Épp ma jött a védőnéni, hogy figyelmeztessen 30-án jön a 15 hós oltás. Úgyhogy lehet izgulni és kiváncsi vagyok, hogy Mooose Nyúlja hogyan vészeli át.

Zsan! nem a te kedves kis családodat láttam szombat délután a Sagoyában? Úszónacit mikor adhatom oda?

Karácsony:Én is nagyon szeretem a karácsonyt. Szeretek mézeskalácsot sütni, Mikuláskor mogyorót törni és néha néha esténként gesztenyét sütni., ajándékot csomagolni, képeslapot írni. Egyedül a tömegnyomort nem bírom az üzletekben. Idén mint minden évben megfogadtam, hogy előre elintézek mindent. Már meg is vettem a szaloncukrot, meg a páromnak a Mikulásra a csokikat.(Ne tessék hülyének nézni).Sőt az IKEÁ-ban végra kaptam színes égőket is, ami eddig mindig elfogyott mire mentünk. Igen azt hiszem lassan de biztosan haladok!Kép

Terhesség: Nekem a 4-8 hónapig volt a legkiráklyabb. Iszonyat jó hangulatom volt, még nem is voltam olyan nagyon kerek. Mentünk amerre csak lehetett. Még a szülésem előtti este Manóka leánybúcsúján buliztam. Persze aztán én is vizesettem, de nagyon, fájt a derekam, sőt a terhességem kihozott egy olyan migrént is nálam, hoghy látászavaraim voltak, elzsibbadtak testrészeim és iszonyatosan fájt a fejem. Azzal még volt egy kis kálváriám az ideggyógyásznál. Ma viszont már el se tudnám képzelni a Lilla nélkül. Szerintem mindannyian örülhetünk, hogy nekünk már megadatott mindaz, amire sok szingli nő vágyik.Van egy kedves kis családunk, hozzá kis fészek.Kép

Betegek gyógycuppp!!!!

Votiv Istók édes kis betyárKép

Na megyek ebédet főzniés teregetni!
beetrix

gyerek ellátva,akkor jön a karácsonyKépén alapból szerrtem de az utolsó nagyon sz@r voltKépb "csak" fél éves volt,semmit nem tudtam időben megcsinálni,rohangáltunk egész nap,késésben voltunk, kapkodás,bla-bla-bla
na ebből okulva kivételesen megfogadtam amit elhatároztam hogy az idén mindent elkezdek időbenKépb-nek már megvannak az ajándékai,anyukámnak is,apának is kitaláltam mit veszekKépszal tök jó és nagyon várom az idei karitKép)))))))))))))))))))))
Vendég

Ada! LH-nak hihetetlün szép nagy szemei vannak!
Kókusz! Nagyon édi a kiscsaj, milyen kis dundi!
Votív! Csúcs Istiről az a vigyorgós kép!

Zsanci! Hogyne emlékeznék a mézes sütire! Életem egyik legszebb időszaka, persze nem a süti miatt, hanem a pocak miatt. És én is imádom ezt a karácsonyi hangulatot. Illetve imádnám, de mostanság nem császkálok annyit, bezzeg tavaly. Hú, de visszarepülnék egy kicsit tavaly ilyenkorra. Olyan jó volt, tudtam, hogy van (lesz hamarosan) egy kisbabánk, aki már akkor egy csomó jelet adott, hogy bizony ő is itt van, mégis olyan szabadok voltunk még. Én IMÁDTAM POCAKOSNAK LENNI. Irígykedtem az elefántokra, mert ők dupla ennyi ideig pocakosok.

A Kismamában van egy reklám egy Chicco játékról, ami olyan, mint a FP vizilova, ugyanolyan járássegító valami. Hol lehet azt kapni? Mi azt szeretnénk Grétinek karácsonyra.

KépKép
KépKép
lindicita

Hello Csajok!
Karácsony nálam is rulez!!! Kép És én is már majdnem mindenkinek kitaláltam az ajándékokat, és úgy örülök neki...meg annak is, hogy szinte mindet netről tudom intézni, így nem kell a két gyerekkel majd tülekedni... bár azért ha lesz egy kis kimenőm, biztos elmegyek még vásárolgatni, mert én igenis szeretem a karácsony-feelinget...Kép kedves uram, meg mindig kiröhög, mert ő dolgozott kint egy ideig az usában, és ott aztán ugye nagyon csöpögős a karácsony, és ő akkor utálta meg a karácsonyi felhajtást... ezért pl. hányingere is van az amcsi karácsonyi daloktól, amik az üzletekben szoktak szólni Kép

Oxi!
Szerintem mi is fogzunk ezerrel, mert mifelénk is brutálisak az éjszakák...lehet, hogy én is bevetem a Dentinoxot... vagy még mit????

Manóka!
Doni is pont ezt csinálja mostanában, mint Emma Kép Emeli a popóját és tolná magát előre...olyan édes, ahogy próbálkozik...sztem nála nagy húzóerő lesz Petra, mert már most látszik, hogy legszívesebben rohangálna vele Kép

Ada!
Holnap tornázni biztos nem fogok, mert még rondán ugatok, de a bizniszt megejthetjük ott, ha odamegyek a végére... vagy máskor, máshol???

Most akkor kinek is küldjük az adatokat?
Jucus? Oxi?

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Angyalka!

Gyömbéres keksz IKEA,ahogy Fic már írta.

JOhi,Manoka!

Titkos táblázat ami nem lesz publikus csak azok kapják meg akik benne vannak.ÉS iskolai végzettség,foglalkozás,emilcím,telefon,becsületes név lenne benne.ÉS Jucus gyűjti és ezt azért,hogy tudjunk többet egymásról!

Jelzem,hogy ZSanci adatait kaptam meg csak eddig és hát nem egy unalmas sztory az Õvé!Kép

Pusza:
Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?