Szia Lányok!
Hősiesen visszaolvastam mindent így képben vagyok!
Recca köszi a doki néni infót, igen ő rá gondoltam.
Fibi! Zsan nem reagált semmit, így ha hozzá nem akkor hozzád megyünk angolra
Ancsi! Én maximun keresztszemest hímezni, varrogatni, patchworkölni tudnék a gyerkőcökkel
Ildi! köszi a kérdést jól vagyunk. Épp ma jött a védőnéni, hogy figyelmeztessen 30-án jön a 15 hós oltás. Úgyhogy lehet izgulni és kiváncsi vagyok, hogy Mooose Nyúlja hogyan vészeli át.
Zsan! nem a te kedves kis családodat láttam szombat délután a Sagoyában? Úszónacit mikor adhatom oda?
Karácsony:Én is nagyon szeretem a karácsonyt. Szeretek mézeskalácsot sütni, Mikuláskor mogyorót törni és néha néha esténként gesztenyét sütni., ajándékot csomagolni, képeslapot írni. Egyedül a tömegnyomort nem bírom az üzletekben. Idén mint minden évben megfogadtam, hogy előre elintézek mindent. Már meg is vettem a szaloncukrot, meg a páromnak a Mikulásra a csokikat.(Ne tessék hülyének nézni).Sőt az IKEÁ-ban végra kaptam színes égőket is, ami eddig mindig elfogyott mire mentünk. Igen azt hiszem lassan de biztosan haladok!
Terhesség: Nekem a 4-8 hónapig volt a legkiráklyabb. Iszonyat jó hangulatom volt, még nem is voltam olyan nagyon kerek. Mentünk amerre csak lehetett. Még a szülésem előtti este Manóka leánybúcsúján buliztam. Persze aztán én is vizesettem, de nagyon, fájt a derekam, sőt a terhességem kihozott egy olyan migrént is nálam, hoghy látászavaraim voltak, elzsibbadtak testrészeim és iszonyatosan fájt a fejem. Azzal még volt egy kis kálváriám az ideggyógyásznál. Ma viszont már el se tudnám képzelni a Lilla nélkül. Szerintem mindannyian örülhetünk, hogy nekünk már megadatott mindaz, amire sok szingli nő vágyik.Van egy kedves kis családunk, hozzá kis fészek.
Betegek gyógycuppp!!!!
Votiv Istók édes kis betyár
Na megyek ebédet főzniés teregetni!