És mikor lesz ez a tali pontosan? és hol? nincs több kérdésem
Csirkesz
Köszi, majd még átgondolom
J
2005.11.07 15:53
Örülök, hogy jobban.

2005.11.07 16:32
Látnod kellene engem
Volt egyszer egy olyan napom, amikor délutánra eljutottam odáig, hogy kiszórom a srácokat szépen sorban a 4. emeletről, aztán utánuk ugrom én is
Na, ehhez mit szólsz? Ez egy pénteki nap volt, tavaly télen, egész héten mindkét gyerek beteg volt, Hanna is itthon, mindketten felváltva visítottak.
) 2005.11.07 17:11
2005.11.07 18:29
2005.11.07 18:40
Szerintem tegnap egész egyszerűen ilyen volt a hold állása. Ordítástól engem csak az mentett meg, hogy apája itthon volt, így megosztottuk a dühöngést. Kisfiam de aludt 1 órát, majd többet sem, viszont ordítottés ordított és ordított......
Gyógyuljatok. Nálunk láz sincs,szal még nem viszem dokihoz. Erre is gyanakodtunk.
Én és a bacijaim inkább megküzdünk itthon, és legközelebb megyünk. Én is nagyon nagyon vártam már a talit.
Még2005.11.07 18:41
Szerintem tegnap egész egyszerűen ilyen volt a hold állása. Ordítástól engem csak az mentett meg, hogy apája itthon volt, így megosztottuk a dühöngést. Kisfiam de aludt 1 órát, majd többet sem, viszont ordítottés ordított és ordított......
Gyógyuljatok. Nálunk láz sincs,szal még nem viszem dokihoz. Erre is gyanakodtunk.
Én és a bacijaim inkább megküzdünk itthon, és legközelebb megyünk. Én is nagyon nagyon vártam már a talit. 2005.11.07 19:11
Csak győzzem olvasni
Lázam szerencsére nincs, de mivel Ákos múlt héten köhögött, Bazsi náthás volt, mindkettőt elkaptam
Az immunrendszerem nem az igazi mostanában, így literszámra iszom a mézes teát és igyekszem meggyógyulni
Szóval nem Balázson múlik, hogy eljutunk-e.
a lényeg, hogy túlvagy rajta, néha ki kell engedni a fáradt gőzt, különben tényleg nem bírja az ember. Hidd el, jobb, hogy így lerendezted elvonulva, mint ha pl. neadjaIsten, Bálinton töltöd ki!! Mennyi olyat hallani, hogy a gyerek issza meg a levét.
Elvileg most kaptak alig egy éven belül tetanusz-oltást, kell hogy legyen védelmük. De az orvos tényleg jobban meg tudja mondani.

2005.11.07 20:49
Olyan jó volt, mikor nem 6-kor keltet.
Sajnos erről nem tudtam még leszoktatni. 2005.11.07 21:23
De ne aggódj, elmebajról szó sincs, gyilkos hajlamaid sincsenek, férjedet, gyerekedet szereted. Ez mind fontos
Hidd el, napról-napra könnyebb lesz, és meglásd, egy ilyen alkalom még nem teszi "lelki nyomorékká" Bálintot, sőt emlékezni sem fog rá.
)

2005.11.07 22:16
Aranyosak vagytok!
, köszi az invitálást, majd elválik mi lesz addig.
, persze azért nem törékenyet
takarítani már ne kelljen vagy a másik véglet a az önsajnáló pityergős semmire se vagyok jó hangulat, de szerencsére ezek jönnek-mennek. Gondolom a legtöbben átmegyünk ezeken.
2005.11.08 08:45
Örülök, hogy jobban vagy. Főleg ha már Botit is cipelni akarod

Tessék gyyorsan gyógyulni. Nekünk a Bodza, hársfa, csipketaa mézzel keverék vált be. kakukkfű még kéne, de még nem jutottam el olyan boltba.
Mit csinál a fél órás altatás alatt? Kornél néha még magyaráz magának, de én ezt már csak a másik sobából hallgatom.
Semmi gond, de a lányod kezét mérd le, mert anélkül nehéz. Legfontosabb a csukló kerülete, meg a kézfej hossza a tenyere aljától az ujja hegyéig
Dávidnak a járáshoz grat
Zsófi képek
Apája munkahelyváltása
s még bibisintér is
Aranyhalat fogtál? 2005.11.08 09:41
Pedig régen volt ilyen is.
2005.11.08 09:46
nyamm. Ez mindennapi kaja nálatok?
Lau
Jobbulást!
Pont akartam írni, hogy a tali óta nem is nagyon jelentkeztél.
2005.11.08 09:55
Most mar mi is csak nevetunk rajta,ket kis Betyargomboc,egyszer ugyis belefaradnak es elalszanak.
Persze volt ido,amikor rohoges helyett nagy sirasok mentek,szerencsere ennek vege. Ugy nez ki,Csongor nagyobb lokoto lesz,mint a batyja,pedig o sem akarmi,ha bohockodasrol van szo.
2005.11.08 10:09
Hát, ezen jót röhögtem. Ha kifogtam volna, akkor a bébiszitty nemcsak heti 2x2 órára jönne, de legalább a duplájára-triplájára, nemcsak hétköznapon, hanem hétvégén is, akkor tudna vigyázni mindkét gyerekre, mi pedig apával tudnánk pár órát kettecskén tölteni (lsd. mozi, színház, stb.) Szóval nálunk ez az egész csak amolyan hobbi-bébiszitterkedés
Ha más dolga nem lenne. Az ajtónk nyitva áll, gyertek nyugodtan együtt
2005.11.08 10:35

2005.11.08 16:28
Meg zellerkrémlevest, amit én most ettem először, de mostantól ez a kedvencem.
Hihetetlenül jófej.
2005.11.08 16:54

2005.11.08 17:56
lehet, hogy csak pici volt az aranyhalad. 
Szerintem Bálint fél valamitől az ágyban. Lehet, hogy rosszat álmodott, és nagyon megijedt tőle. Remlélem gyorsan elmúlik. Ha nem, akkor alváslabor?Napközben le tudod tenni aludni?
Mi időtlen idők óta csipketeát iszunk. Kb. fél éves korától kap. Tuti nem lesz baja a sok c vitamntól
Én is pont ma gondoltam rátok, hogy mi lehet veletek.Jelentkezz.

2005.11.08 18:39
Vagy lehet, hogy én egy ebihalat fogtam? 

Gyertek, gyertek
2005.11.08 22:00

Nem látok a takonytól, reggelre olyan repedtfazék-erotikus hangom lett hogy öröm hallani
Meg Balázzsal sem okés minden, éjféltől fél 2-ig engem szórakoztatott, már melléfeküdtem a földre, simiztem, átvittem az ágyunkba, nem tudott elaludni. Utána apja vette át az altatószerepet, kb. fél 4 körül - utólag elmondta, mert kiküldött a másik szobába aludni -, aludtak el mindketten. Negyed 8-kor ébreddtem arra, hogy Ákos ül az ágyam mellett, várta, hogy felébredjek. Hozzá kell tenni, hogy fél 8-kor indulás a suliba, nekem fáj a torkom, megszólalni alig bírok. Bementem a másik szobába, a legkisebb meg a legnagyobb egymáshoz bújva aludtak, olyan édesek voltak
Gyorsan elkészültünk Ákival és rohanás a suliba
Ma meg elfújtam kb. 50 db zsepit.
2005.11.08 22:14
!

2005.11.08 23:29
Gratulálok Dávidnak, tényleg nagyon ügyes, Bazsi is imádja, mikor megtapsoljuk, még mondja is, hogy "hmm??" és persze reagáláni kell
Mégegyszer gratula, elhiszem, hogy büszke vagy rá
Falmászás
Képzelem, mennyire gyorsan haladtatok
Kár, hogy pont most nem tudunk menni, már kíváncsi lettem volna rátok!! De lesznek még talik
Irigy-irigy a szopi miatt!!
HIdd el!
kár, hogy karácsonyra nem tudtok hazajönni, de akkor feltétlenül fogunk talit szervezni, ha itthon vagytok
2005.11.08 23:51

2005.11.09 00:54
Jó, hogy csak a gyomrod rendetlenkedett és babus jól van.

2005.11.09 04:24
Gyertek aztán MEOzzátok le!
Streap-tease: na azért, akkor hajrá hajrá gyakorlás!
Ez a 24-ből 46 órát igényelő kisember nálunk is aktuális sajna, úgyhogy kiborulásod szupermaxi megértem!
Szerintem nem kell ennyire lelkifurkáznod, mert nem volt ebben semmi olyan különös, és biztos nem is lesz tőle lelki beteg szegény kis csimotád. Néha kifejezetten rájuk fér, hogy mi is hisztizzünk egyet!
Én el sem merem mondani mivel fenyegetem néha egyetlen magzaton, azt attól még szeretem, és nem fogom megtenni még véletlenül sem!
A hormonjaid is melóznak azért benned, ezt se felejtsd el!
Talin tipródok, szeretnék nagyon menni, csak az időpont elég késői, és így nekem nehézségeket okoz, hogy az aznapot összehozzam, mert pont kéne este be"költözni" anyuékhoz 2 napra megint, mert péntek-szombat suli lesz. Próbálom kitalálni hogy lenne jó hogy minden beleférjen egy délutánba, de lehet hogy passzolok kivételesen, pedig eddig még nem hagytam ki egyet sem
A mai világban már nem lehet abban számolni az időt, hogy mennyit kell aludni a taliig, mert a speed-esek már úgy számolják, hogy karácsonyig is max. csak egyet !
Látod nekem ez a "jó hogy nem fiú-nyúl" connection meg sem fordult a fejemben!
Bútorka egyenlőre marad a kertben, aztán majd ha hóz meglássuk aztat kérem.
/Szegény Grétsy tanár úr ha látná ezt a mondatot...!
/ Csak ne panaszkodj, te telhetelen méhecske II. /Judy=I./- egyszer az a baj, hogy nem törödnek veled, aztán meg sokallod a megkülönböztet figyelmet, na, veled tegyen jót az embered, ha tud!
Ha a kezét lefogom, beindul a lába, és legújabban mihelyst már nem farkas éhes elszökik és rohangászik evés közben, pedig erre én kifejezetten allergiás vagyok .
Nálunk is vannak csak kézzel etethető időszakok is, és minden igyekezetem ellenére tutti landol kaja a földön is. A lakás szétdobálásban pedig állítom Lili Guiness rekordot nyerne!
Igazán jól mutat Zsófi-baba a babataxin! <- Ezt a hsz-t már megírtam, amikor elolvastam a következőt, úgyhogy nem igaz, hogy nem szólunk hozzád!! Csak ha ritkán jössz kevesebb dologhoz tudunk hsz-ni!
Meg néha tényleg nem nagyon tudok, pl. mostanában azt figyeltem meg, hogy Moszi ad olyan végszavakat, amire bármennyire szeretnék, nem tudok sokat írni!
Attól én még tökre örülök,hogy jön és bejelentkezik, mi van Vikivel!!
Szerintem még kicsit kisebbségi komplexusod van az összeszokott csapat miatt, de ez elmúlik sec-perc, csak jönni kell!
Ovinaphoz csak így tovább!
Ha ennyi tökmag dilizett, akkor csak volt valami front vagy mi a szösz! Mérés: trehány vagyok napközben nem jut eszembe, amikor meg éjjel fellépek a natre már nem tudom megmérni, de azért ne menekülsz, előbb utóbb megadom a mértéket!
Apuskád ha olvassa, azt üzenem neki, hogy 1.) ez nem kibeszélés, hanem elmesélés, 2.) inkább itt és így "beszéld ki", minthogy lefojtsd magadban és vagy kiborulsz idegileg, vagy rázúdítod a gyerekre, nem??
Te meg ne hagy magad!
Napközben maradt az egy, csak nagyon későre csusszant el.. Mondjuk a reggeli kelés is.
Lezuhant hajon jöt nevettem!
További gyógyit nektek is!
Remélem a ma este nektek is jobban sikeredett!
Azon filóztam, annak idején írtad, hogy meg akarod szerezni a lll tanácsadói akármit..
Sikerült ? Olyan jó volt itt voltál nekünk aki hogy a szopis témákban segítsél.
Én ha megkére a kisembert, ne adj isten főleg "idegenek" = nagyik direkte nem hajlandó megtenni semmit nekem!
Gondolom valami olyasmit mond magában, hogy: "anya, akaggyámá le, nem vagyok én vásári majom, hogy ingyen szerepeljek!"
Kár h nem jöttök karácsonyra sem, biztos rossz lehet, hogy nem jutsz el a te szeretteidhez. Meggondolom nagyon vártad már, hogy itthon lehess karácsony nélkül is! Azért csak kitartás!! Nekünk kis zsiráfos éjjeli fényünk van, az világít, gyenge és nagyon meleg sárga fénye van, és csak 4W-os égővel ég. Az az érdekes, hogy nem a gyerek, hanem a párom miatt ég, mert ő utál igazából sötétben aludni!
Apája már követeli, én meg nem szeretem..
2005.11.09 07:50
) 
, pedig én már január óta írok ide rendszeresen. (a nevem alatt a 99 üzenetszám megjelölés csak az újraregisztrálás miatt van, annál jóval többször jelentkeztem).
, pedig nem vagyunk rosszban, egyszerűen elfelejtette
Aztán majd meglátom... 2005.11.09 08:18
Ne haragudj, hogy nem reagáltunk rád. egmondom őszintén sokszor olyan lukas az agyam, hogy fogalmam sincs, knek mit akartam írni. A háttérben a törpe ugrál, én meg örülök, ha van időm olvasni. Szerintem pontosan tudod, hogy hogy van ez. Szóval, itt mindenki igyekszik figyelni a többiekre, még ha nem is mindig sikerül. Írj azért
Rengetegszer eszembe jutsz
A munkahelyeden nincs net véletlenül? Jó lenne gyakrabban hallani rólatok.
Kinti tali tök jó lenne. Mondjuk nem tudom miből utaznánk, de innen bátorítunk. Én most javában karácsonyi ajándékokat gyártok. Hópelyheket horgolok, angyalkákat fűzök gyögyből, meg terveim szerint száraztésztából is. Apájának fél éve készül a takarója karácsonyra. Hát ínhüveylgyulladás határán vagyok, de egyelőre nem vész, tehát nyugi Macs
Én Strepsils-el kúrálom magam a bivaly erős antibigyót nincs kedvem beszedni. Bazsi alvás
Akkor most lesz a egy béka-királyfid?
Recpetet köszi
M van veled? Ugye nincs baj?Jelentkezz!!!!!!
Nagytesó, ugye ugye
2005.11.09 09:01
És ha épp a konyhában leszel tök ideg, elmész a fürdőszobáig, mert annak az ajtónak már úgyis mindegy?
MIT CSINÁLSZ TE FENN ILYENKOR?
2005.11.09 09:24
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|