A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

Hali

És mikor lesz ez a tali pontosan? és hol? nincs több kérdésemKép

Csirkesz
Köszi, majd még átgondolomKép

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Nem húztalak benneteket,hogy csak most jövök kitálalni, de egyszerűen gyerek megváltozott. 24 órából már nemcsak 26-t igényel, hanem kb 36-t, így nem nagyon tudtam leülni. Most is itt visít, hogy ne kalapáljak, így nem biztos hogy szépen részletesen le tudom írni a bűnömet, de azért megpróbálom összeszedni a gondolataim.

De! Először is CsirkeszKép Örülök, hogy jobban.

JutiKép
Ovihoz gratu. Kiváncsi vagyok a folytatásra, de szorítok, hogy működjön.

KataKép
Holnap mondok biztosat, hogy megyünk-e, doki szakvéleménytől függ.

KissmanoKép
Jó, hogy raktál fel képet. nagyon helyesek vagytokKép

Szóval tegnap este (dióhéjban):
a napok óta tartó depressziós hangulatom csúcspontja volt, de ha jópofán fogom fel, akkor katarzissalKép
Szóval, rettentő lelkiismeret furdalásom van és nagyon gyenge és rossz anyának tartom magam, mert olyan szinten sikerült kiborulnom a gyerek jelenlétében, hogy meglepődnék, ha ennek nem lennének maradandó személyiségbeli sérülés maradványai BálintnálKép
Szitu: iszonyatos nyűgös nap után, este 8-kor ágybatétel. Visítás, sírás, vergődés, hiszti, fej rácsba verés.
Segíteni, simogatni és kedveskedni akarás esetén, harapott, rúgott, ütött minket, ha letettük ott vergődött és valami embertelen módon hörgött, harákolt. teljesen olyan volt, mint egy kezelhetetlen rettentő erejű hiszti, de apával megállapodtunk, hogy tuti nem az, mert irtó álmos a gyerek és 100%, hogy fáj valamije. Ergo nem hagyjuk egyedül szenvedni az ágyban, hanem segítünk neki túltenni magán a fájdalmon és elaludni.
De ez sehogy nem sikerült. Bármit, de ezalatt értsd tényleg bármit (hideg víz, játék, kaja, udvarra kimenetel, hülyéskedés, ringatás, babakocsi, nyugtató kúp stb.) csináltunk vele, borzasztó erővel és emberi fülnek egy idő után elviselhetetlenül ordított és vergődött. Megfordult a fejünkben, hogy elvisszük ügyeletre.
Néha együtt, néha felváltva próbáltuk megtartani a józan ítélőképességünket és eszünket.
Néha én mentem ki 2 percre lehiggadni és levegőt szívni, hogy ezut nem bírom tovább, néha apa.
Apa kikészült, mondta, ő türelmes ember (ami szerencsére tényleg igaz), de ilyenkor kedve lenne brutálisan észheztéríteni a gyereket. Ami alatt nem tudom mit is értett, mert már mindent kipróbáltunk.
Aztán eljött az a pillanat 11 órakor (több mint 2,5 óra veszedelmes visítás utána), hogy elkezdtem ordítani, mint az állat, gyerekkel a kezemben. Válogatott káromkodások és zokogás kíséretében. Apa kezébe szinte beledobtam a gyereket és kirohantam a fürdőszobába, ahol igazi nőként minden 33 év alatt felhalmozott igaz és vélt sérelmemet fennhangon, üvöltve kb 2 perc alatt felsoroltam, első helyre téve persze a mostani, apa későn jár haza, nincs időm egy rohadt sminket megcsinálni, száz éve nem történik velem semmi, nem tudok foglalkozni a terhességemmel, nem bírok 10 hete eljutni egy kismama tornára, megdöklök az itthonléttől stb. Még olyat is mondtam (ordítottam), hogy nem csodálom, amikor jönnak a hírek, hogy ez vagy az a felnőtt kinyírta egy pillanat alatt a síró csecsemőt.
Ez volt az a pillanat, amikor apája rámkiabált, hogy azt akarom, hogy most engem dugjon a hideg víz alá, mert megkaphatom és szükségem is lenne rá.
Ja, mindezalatt Bálint zokogva kirohant utánam a fürdőbe, üvöltve felkapaszkodott, majd megszeppent és totál csendben lett, csak hüppögött.
És ez annyira fájt Kép
Annyira megijedt az én kirohanásomtól, hogy teljesen kiesett a "szerepéből". Kép
Majd kb öt perc után elaludt az ölemben.
Szóval, amit nagyon szégyenlek, hogy nem tudtam tűrtőztetni magam, hogy olyanokat és olyan hangon mondtam, amit merem remélni, hogy tudatalatt sem gondolhatok komolyan, és ami a legdurvább, hogy mindezt a baba előtt, aki pedig minden kis rezdülést levesz és nem tudom micsoda törés lehetett ez neki, hogy így és ilyennek lát engem.
Persze miután kitálaltam mindent, nem bírtam millió bocsénatot kérni a férjemtől és a gyermektől sem. Borzasztó érzés volt és az az igazság, hogy marhára megijedtem magamtól.
Persze párom, nagyon megdöbbent, de utána egész este simogatott és kedveskedett és mondta, hogy ő nem tudta, hogy ennyire kivagyok és ma megígérte, hogy megpróbál hazaérni 3/4 5-re, hogy el tudjak menni tornázni. És napközben is egy csomószor hívott, biztos aggódik.
Szóval, ez az én piszkos történetem.
Majd visszaolvasom, nem tudom mennyire megy át, de most kicsit meggyóntam, ami nem jelent feloldozást, csak kis könnyebbséget talán nekem. Tudjátok, ez a nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek kategória.
Na. nem várok vigasztalást, meg semmiféle kritikát (persze ha valaki úgy érzi, jöhet), tudom, hogy ezt saját magammal kell tisztáznom és az nagyon nehéz lesz Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Vaterás csajokKép

Még nem értem a működést teljesen.
Ha van egy cucc kikiáltási ár 500 Ft. Minimál ár 1500-ért és villám ár 2500, akkor az azt jelenti, hogy most ha nekem oké a 2500, rányomok és vége a licitnek?
Vagy jobb, ha elolvasom a működési szabályzatot Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

ReditkeKép
Nyugi, nem Te vagy az egyedüli, aki néha ennyire-de-ennyire kiakadKép Látnod kellene engemKép Volt egyszer egy olyan napom, amikor délutánra eljutottam odáig, hogy kiszórom a srácokat szépen sorban a 4. emeletről, aztán utánuk ugrom én isKép Na, ehhez mit szólsz? Ez egy pénteki nap volt, tavaly télen, egész héten mindkét gyerek beteg volt, Hanna is itthon, mindketten felváltva visítottak.
Szerintem ez az egész dolog nem is annyira "gáz", itt pedig nyugodtan kibeszélhetsz magadból mindentKép

Vatera: Ha a kikiáltási ár 500 Ft, akkor licitálhatsz afelett, de ha egyből ígérsz annyit, amennyit a villám áron megjelöltek, akkor Te vagy a nyerő, véget is ér a licit. A min. ár alatt is licitálhatsz, de még akkor sem kapod meg a cuccot, ha Te lennél elvileg a győztes.

JutiKép
Tali nálunk, XIII. ker., Jász u. 96. IV/10.
Időpont: 10-e, csütörtök (3-at kell aludniKép )

Nekünk az lenne a kérésünk, hogy kb. 1/2 4 fele gyertek, mert Marci még délelőtt is alszik, úgyhogy du. 1/2 2-2-nél előbb nem igazán szokott elaludni.

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Csajok
,majd visszaolvasok,egyenlore egy kerdes:
Jart mar vki dr.Leot arusito cipoboltban? Lehet ott kapni egy fajta cipot,vmi no name,3500 korul. Ismeri valaki?

Inimma
inimma

Sziasztok!

Csak extra röviden vissazolvasás nélkül: voltunk dokinál, picit piros torok a diagnózis, kaptunk Catafalm cseppeket és C vitamint. Szerdán kell visszavinnem kontrollra. Remélem rosszabb nem lesz, ma eddig nem ment38 fölé a hője, de csak most jön az este.
Kata, azt hiszem a talit fájó szívvel ki kell, hogy hagyjuk, pedig mennyire vártuk! Kép

Macsek

Kép

Kép
macsek11

Edit, nekem még akkor volt egy jókora kirohanásom (üvöltés, távirányító falhoz vágása), amikor még Dávid a hasamban volt. Rettenetesen bántott utána az egész, nem tudom elmondani, mennyire. Igy csak azt tudom mondani: megértelek, tudom, mennyire bánt, és szerintem Bálint is tudni fogja, hiszen bocsánatot kértél tőle - hidd el, hogy érti! -, és érzi, mennyire szereted.

Kép

Kép
liv

Sziasztok,

ReditkeKép Szerintem tegnap egész egyszerűen ilyen volt a hold állása. Ordítástól engem csak az mentett meg, hogy apája itthon volt, így megosztottuk a dühöngést. Kisfiam de aludt 1 órát, majd többet sem, viszont ordítottés ordított és ordított......
A részleteket érzékletesen leírtad, szal, nagyon megértem.Mi adtunk dentinoxot, espumisant, vitamint kaját, piát, cicit, amitakaszt, semmi sem segített.

Végeredmény 6 órakor este ottagytuk, leoltottuk a villanyt és átvonultunk. Fél óra visítás után elaludt fél órára, de aztán még adott ráadást. Fürcsi után öt perccel viszont aludt édesdeden reggelig. Happy end.

MacsekKép Gyógyuljatok. Nálunk láz sincs,szal még nem viszem dokihoz. Erre is gyanakodtunk.

KataKép Én és a bacijaim inkább megküzdünk itthon, és legközelebb megyünk. Én is nagyon nagyon vártam már a talit.

Bocs a többiektől, majd írok még, de most vár a törpém.

Vera

CsirkeszKép Még

hvera

Sziasztok,

ReditkeKép Szerintem tegnap egész egyszerűen ilyen volt a hold állása. Ordítástól engem csak az mentett meg, hogy apája itthon volt, így megosztottuk a dühöngést. Kisfiam de aludt 1 órát, majd többet sem, viszont ordítottés ordított és ordított......
A részleteket érzékletesen leírtad, szal, nagyon megértem.Mi adtunk dentinoxot, espumisant, vitamint kaját, piát, cicit, amitakaszt, semmi sem segített.

Végeredmény 6 órakor este ottagytuk, leoltottuk a villanyt és átvonultunk. Fél óra visítás után elaludt fél órára, de aztán még adott ráadást. Fürcsi után öt perccel viszont aludt édesdeden reggelig. Happy end.

MacsekKép Gyógyuljatok. Nálunk láz sincs,szal még nem viszem dokihoz. Erre is gyanakodtunk.

KataKép Én és a bacijaim inkább megküzdünk itthon, és legközelebb megyünk. Én is nagyon nagyon vártam már a talit.

Bocs a többiektől, majd írok még, de most vár a törpém.

Vera

hvera

SziasztokKép

Megint jó sokat írtatok és ez tök jóKép Csak győzzem olvasniKép
Remélem, a csütörtöki talira tudunk menni, mert jó taknyos vagyok és köhögökKép Lázam szerencsére nincs, de mivel Ákos múlt héten köhögött, Bazsi náthás volt, mindkettőt elkaptamKép Az immunrendszerem nem az igazi mostanában, így literszámra iszom a mézes teát és igyekszem meggyógyulniKép

Persze mindkét gyerkőc meggyógyult márKép Szóval nem Balázson múlik, hogy eljutunk-e.

ReditkeKép a lényeg, hogy túlvagy rajta, néha ki kell engedni a fáradt gőzt, különben tényleg nem bírja az ember. Hidd el, jobb, hogy így lerendezted elvonulva, mint ha pl. neadjaIsten, Bálinton töltöd ki!! Mennyi olyat hallani, hogy a gyerek issza meg a levét.

Macsek: Remélem, hamar meggyógyultok!!

KataKép Elvileg most kaptak alig egy éven belül tetanusz-oltást, kell hogy legyen védelmük. De az orvos tényleg jobban meg tudja mondani.

Itthon alakítgatjuk a lakást, konyhafestés, meszelés, ajtó-, lambériafestés. Remélem, decemberre készen leszünkKép

Még jövök később, csak megyek, mert hadiállapotok uralkodnak kint, itt van Ákos osztálytársa, Balázs meg rohangál utánuk...el tudjátok képzelni, hogy néz ki a lakás??KépKép

Lau
lau

Sziasztok!

Kösz a cipős hozzászólásokat.
Azért kérdeztem rá, mert a kiscipőjét nem akartam bent ráadni a szandiját meg kinőtte. Kép
Ma sikerült venni szandit, de csak 5e-ért. tudom az még jó ár, de nyáron olcsóbban sikerült vennem, és most is ebben reménykedtem, azok után, hogy még téli cipőt is venni kell.

Reditke!
Én is kiszoktam akadni, ha kimerült vagyok, ami mostanában elég gyakran van (ki- és lemerülés). Szerencsére ma pont jó napom volt, mert de-t nagyott aludtunk Vikivel.

Lányok írtátok, hogy az óraállítás óta van akinek a gyerek újra 2-szer alszik. Javult már? Mert mi is épp kezdtünk rászokni, hogy éjjel 11 órát, és nappal 1-szer 2-2,5-t alszik, de mostanában elromlott Vikin valami, és nem találom az állító gombját. Kép Kép Olyan jó volt, mikor nem 6-kor keltet.

Betegeknek jobbulást. Kép

Megyek, mert most jön a min. 1/2 órás altatás. Kép Sajnos erről nem tudtam még leszoktatni.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

ReditkeKép
Ez tényleg felért egy gyónássalKép De ne aggódj, elmebajról szó sincs, gyilkos hajlamaid sincsenek, férjedet, gyerekedet szereted. Ez mind fontosKépKép
Amit nehéz önmagunknak és a környezetünknek is megérteni, hogy anyukák vagyunk pici babával az ölünkben, és egy még kisebbel a hasunkban. Dolgoznak a hormonok rendesen, és nem úgy bírjuk a terhelést, mint korábban. Ezt nekem is nehéz volt elfogadnom.

Lehet, hogy kb annyi idős pocakos voltam, mint Te most, amikor én is írtam egy kiakadós hsz-t, bár gondolom nem emlékszel rá.
A szitu ugyanez volt, és még csak nem is kellett hozzá egy esti hiszti, elég volt a napközbeni fárasztás, egyedüllét, senki-ajtót-rán-nem-nyitás, és a többi, amit te a fürdőben fennhangon végigsoroltálKép
Ezt a napi monotonitást nem lehet másképp bírni, csak kikapcsolódással, ha meg arra nincs mód, sajna jön a kitombolás.
Szerencsére a férjed kapcsolt, és remélem tényleg sikerül neki mostanában majd egy kicsit hamarabb hazaérni.
Lelkifurkád ne legyen, bár ezt könnyű mondaniKép Hidd el, napról-napra könnyebb lesz, és meglásd, egy ilyen alkalom még nem teszi "lelki nyomorékká" Bálintot, sőt emlékezni sem fog rá.
(Egyébként én azóta a kirohanásom óta vágyom fodrászhoz, de nem akar összejönniKép)

LauKép
Tessék gyógyulni!
Ja, és ezt minden betegeskedőnek üzenem!!!!!!! Ilyen szép őszben kipukkanni kész katasztrófa!

MosziKép
Nálunk talán már átált volna, de nem hagytam, mert a múlt héten kettesben voltam vele Apa nélkül, és nekem kényelmesebb volt a két nappali szunya. Tegnap egy volt, és bazi nagyot aludt éjszaka: este 8-tól reggel fél9-ig. De a szokásos ébresztő fél7-fél8 között van. Persze esetenként 6-kor, de olyankor kicsit morcosak vagyunk ApávalKépKép

Na ez a szombati rosszullét több okból sem hiányzott. Egyrészt, mert akkor pocsékul voltam. Másrészt azóta anyum naponta 2x hív, hogy l vagyok-e, és "de tényleg-e".
A jó oldala, hogy megpróbál a férjem kímélni, tegnap Botit felemelnem sem volt szabad, sóginő is pikk-pakk jön, ha hívom. Pedig mindenkinek mondtam, hogy nem a bébivel volt a gond.
Csak az bosszant, hogy hívogatnak, eltiltanak dolgoktól, fél szemmel ügyelnek rám, stb.
Na mindegy, ez még mindig jobb, mintha magasról tojnának az esetreKép

Megyek, mert vár a gesztenyémKépKépKépKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Az mitöl van, hogy eddig tudtam hosszu u, ü, ö betüket irni, most meg mindenfele zagyvasag jelenik meg helyettuk???

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

SziasztokKép

MacsekKép
Jobbulást kívánok KicsinekKép Azért szerdán kérdezd meg a dokit, hogy ő engedne-e Benneteket talira. Csütörtök még messze van, nagyon örülnék neki, ha tudnátok jönniKép

LauKép
Neked is extra gyors felépülést kívánokKép

Na lépek aluszni, Nektek is joccakátKép
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Dino, Áron-Andi, Fantikbaba, Macs, Liv, Sunimum és a TöbbiekKép
Ti jöttök?

KissmanoKép
Nektek lenne kedvetek, időtök talizni nálunk? Mert persze Ti is jöhetnétekKép

Na most már télleg el....
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Sziasztok lányok!

Mindenkinek köszönöm az együttérzést, biztatást, ötletbörzét, jó kívánságot! Kép Aranyosak vagytok! Kép
Kopp-kopp, de ma délután már elég jól volt Márk, hőmérséklete is normális szinten tartózkodott, újra rosszalkodott, ami a legmegbízhatóbb jel. Bárcsak az éjszaka is jól telne! Meglátjuk...

Kata Kép, köszi az invitálást, majd elválik mi lesz addig.

Csirkesz Kép
örülök, hogy már jól vagy és nem történt semmi komoly baj. Kisprücsi lehet, hogy azt mondta bent, na tessék most már rám is jobban odafigyelni! Apa meg csak kíméljen!

Reditke Kép
nincs semmi kóros veled, én is szoktam dührohamot kapni, ilyenkor a földhöz vágok néhány dolgot, az sokat segít Kép, persze azért nem törékenyet Kép takarítani már ne kelljen vagy a másik véglet a az önsajnáló pityergős semmire se vagyok jó hangulat, de szerencsére ezek jönnek-mennek. Gondolom a legtöbben átmegyünk ezeken.

Liv,
Dávidod nagyon ügyi! Kép

Judy,
kuki-ügy Kép
remélem, az ovi sikeres lesz.

Na most ennyire futotta, megyek bezuhanok az ágyba.

Macsek

Kép

Kép
macsek11

KataKép
Sajna Lili azidőtájt alszik mostanság, így mi nem tudunk menniKép
Jó talit mindenkinek, és gyors gyógyulást a betegeskedőknek(kicsiknek és nagyoknak egyaránt)

Móni

Kép
sunimum

KataKép
Mi megyünkKép

Noémi
fantikbaba

Kata Kép, aznap családostul dolgunk lesz Bp-n, úgyhogy szerintem a férjem bedob majd minket hozzátok, aztán értünk jön. De ha megviseli netán a délelőtti oltás Dávidot, akkor viszont nem tudunk menni.

Liv

Kép

Kép
liv

Sziasztok,

CsirkeszKép Örülök, hogy jobban vagy. Főleg ha már Botit is cipelni akarodKépKépKép

Apum egyébként köszöni a kakaóscsiga receptet. persze, innen informálódik, hogy mi van az unokájával, és dühöng mert kibeszélem( szerinte).

LauKép Tessék gyyorsan gyógyulni. Nekünk a Bodza, hársfa, csipketaa mézzel keverék vált be. kakukkfű még kéne, de még nem jutottam el olyan boltba.

Kornél is tombolós korszakában van, bár most épp mesekönyveket olvas. Kipakolta az összeset, hogy legyen választék.
Most épp cipőt keresünk József Attila:Altatójához. Ma ezt kellett mesélnem.Nálunk cipőt a szobában csak a fiam szájában lehet látni,bár ha kérdezem megmutatja, hogy a lábára valóKép

Ezerrel mászik fel minden elérhető és elérhetetelen helyre, amivel halálra tud rémíteni.

MosziKép Mit csinál a fél órás altatás alatt? Kornél néha még magyaráz magának, de én ezt már csak a másik sobából hallgatom.Kép

Sikerélményem: Sikerült az új Harry Potter könyvet elolvasnom angolul:Ö Szótár nélkülKép

Na amíg írtam Kornél jól leesett a láádáról,amire felmászott. Az ijedség szerencsére nagyobb volt szerintem, mint a fájdalom. Kész vége, beraktamaz ágyba.

MacsKép Semmi gond, de a lányod kezét mérd le, mert anélkül nehéz. Legfontosabb a csukló kerülete, meg a kézfej hossza a tenyere aljától az ujja hegyéigKép

LivKép Dávidnak a járáshoz gratKép

Dokker szerint nem tüszős a mandulám, de jól meg van dagadva. Mivel fertőz, ezért szegény Kornél sem járhat közösségbe. Neki kutya baja egyébként. LekopogomKép
KismanoKép Zsófi képekKép

KataKép Apája munkahelyváltása Kép s még bibisintér isKép Aranyhalat fogtál?

Vera

hvera

Sziasztok!

Kata!
Mi megyünk, legalábbis remélem, hogy nem jön közbe semmi.

Vera!
Az altatás sajna nálunk nem olyan, hogy lerakom a kiságyba. Kép Pedig régen volt ilyen is.
A cicin aludt el egy ideje, és mostanság mégh tetézi azzal, még jó mélyen el nem alszik le sem tudom tenni az ölemből. Ha még is leteszem, akkor tutira felébred, és sír ezerrel. Ami kicsit gond, mert legutoljára is 2 perces sírás után éjszaka 1 órás vigasztalás sem volt elég. Nagyon sérelmezte, hogy letettem.
Nem értem miért van, de egyelőre megpróbálom nagyon lefárasztani, mert akkor hamar elalszik mélyen. Kép
Remélem hamarosan leszokik erről a bújós altatásról.

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

Köszi a kedves megértő szavakat.
Már jól vagyok, de a tegnap esténk ugyanolyan szörnyű volt, mint a tegnapelőtti, azzal a különbséggel, hogy most nem akadtam ki.
Most már úgy látjuk apájával, hogy ez valami újabb keletű, nagyon határozott hiszti és nem hisszük, hogy fáj valamije. Ugyanis egész nap happy, kedves, mosolygós, csibész.
Este szaladgál, apkol, huncutkodik. Mikor mondom, hogy akkor most megyünk aludni. Feljön a karomba, pápát int apának, puszit ad neki és bemegyünk a szobába.
Simán elfekszik a pelenkázón, hagyja hogy betegyem a kiságyba, majd ahogy szivacsot ér a teste, mindenféle átmenet nélkül elkezd hörögve-sikítva-ordítani, rúg-kapál-üti magát. Ha kivesszük elrúgja megát. Megint tartott 8-tól éjjel 11-ig. A végén úgy aludt el, hogy letettük a hideg padlóra, ahol kb százszor végigpörögte a lakást, közben a fejét a padlóba verve, majd egyszercsak két üvöltés között beájult és aludt fél 7-ig.
Teljesen tanácstalanok vagyunk, de
1. nem fájhat neki, mert akkor napközben miért nem fáj
2. nem az ággyal van baja, mert napközben simán elalszik benne
Anyukámmal ma szakértettem, szerinte nekem voltak este ilyen hisztijeim kb 1 éves koromtól, addig amíg megértettem, hogy alvás van kb 2 éves koromig. majd olyan 4-5 évesen újra kezdődött és tartott 2 évig. Mondja, hogy olyan voltam, mint aki retteg valamitől, kiakad és egyszerűen nincs ott és semmivel nem is hozható vissza.
Na, Bálintnál is ugyanezt látjuk. Borzalmas.

CsirkeszKép
Nem bemásolod wordből a levelet? nekem akkor szokott ilyet csinálni, ha ott írom meg előbb, hogy el ne szálljon.
Úgy megkívántam a kuglófot, de nincs kuglóf sütőm.
Szerinted őzgerincbe süthetem? (azért kérdezem, mert a muffinod jó volt tepsiben, azóta én is csináltam egy meggyeset tepsiben).
GesztenyeKép nyamm. Ez mindennapi kaja nálatok?

VeraKép LauKép Jobbulást!

SunimumKép Pont akartam írni, hogy a tali óta nem is nagyon jelentkeztél.

HopeKép
Veletek mi van? Ti is ott voltatok, azóta meg eltűntél.

MacsekKép
Azért az megnyugtató, hogy tudod mi lehet az oka. Jobbulást Márknak.

Ma délután megyünk kontrollra. Remélem már szabad utat kapunk a társasági élethez.
Utána jelentkezem Kata, hogy jövünk-e.

Este eljutottam kismama tornára. isteni volt. Az a 2,5 óra amit a család nélkül töltöttem, olyan volt, mintha egy hétre elutaztam volna.
Na lépek. Főznöm kéne valamit. De mit?
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Kata,
mi biztos nem megyunk. Csonguz nagyon kohog meg mindig meg messze is vagytok. Kép Kép

Lanyok,
cipougyben semmi?? Kép
Valaki irt egyszer Siesta talpbetetrol. Az milyen es pontosan mire jo?

Csani 2 het kihagyas utan ujrakezdte az ovit, Csonguz meg persze nem talalja a helyet azota. Tegnap delutan sem aludtak es este 9-kor is meg rohogve szorakoztattak egymast az agyban. Kép Most mar mi is csak nevetunk rajta,ket kis Betyargomboc,egyszer ugyis belefaradnak es elalszanak. Kép Persze volt ido,amikor rohoges helyett nagy sirasok mentek,szerencsere ennek vege. Ugy nez ki,Csongor nagyobb lokoto lesz,mint a batyja,pedig o sem akarmi,ha bohockodasrol van szo.
Vasarnap reggel fekudtunk mind a negyen az agyunkban,Csanad elkezdte piszkalni a szemoldokom es megkerdezte: Anya.hogy zuhant le ennyire a hajad? Kép Kép

Na asszem csend van a masik szobaban. Megyek fozni.

Inimma
inimma

SziasztokKép

Hát a betegeskedőket nagyon sajnálom, remélem hamar túljuttok rajtaKép

ReditkeKép
Drukk, hogy tudjatok jönniKép

HVercsiKép
AranyhalKép Hát, ezen jót röhögtem. Ha kifogtam volna, akkor a bébiszitty nemcsak heti 2x2 órára jönne, de legalább a duplájára-triplájára, nemcsak hétköznapon, hanem hétvégén is, akkor tudna vigyázni mindkét gyerekre, mi pedig apával tudnánk pár órát kettecskén tölteni (lsd. mozi, színház, stb.) Szóval nálunk ez az egész csak amolyan hobbi-bébiszitterkedésKép

LivKép
Írtad, hogy párod hozna el Benneteket+jönne majd értetek. Hát ha ő csak lófrálna az alatt az idő alatt, amíg Ti itt lennétek, akkor inkább jöjjön ő isKép Ha más dolga nem lenne. Az ajtónk nyitva áll, gyertek nyugodtan együttKép

MacsekKép
Hogy vagytok?

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Reditke!

Nyugi, szerintem mindenkinek vannak ilyen pillanatai és te még viszonylag értelmes módon oldottad meg.
Nem tudom, mi volt tegnap, de nálunk is produkált Hanna. Tegnap éjszaka 2-ig óránként keltett, aztán 1/2 5-kor és 7-kor. Erre ma szintén úgy gondolta 2 körül, hogy most már övé vagyok. És hiába szopiztattam meg mindkét mellből, amikor el akartam venni tőle (mert persze ő már javában szunyókált), akkor olyan ordításba kezdett. Nem adtam vissza, végül kijöttem a szobából (közben Hanna ordításától Nátán is felébred és átköltözött hozzánk), erre azért megnyugodott. Visszamentem egy idő után, egy darabig elvolt, de aztán megint eszébe jutott a szopi. Jó, legyen, csak aludjon. Hát a szopiba be is aludt, de aztán megint nyüglődött, amikor elvettem tőle. Végül már az ágyról is lemászott. De a drága párom utánament, levitte, elringatta. Ezek után persze nem is csodálkozom, hogy 3/4 8-ig aludt (azt nem tudom, a párom hogy kelt fel, de neki meg 3/4 7-kor vinni kellett a suliba Benit).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kata!

100%-ra nem ígérem magunkat, mivel Áron du. alszik 2-2,5 órát. 4-nél hamarabb nem szokott ébredni és tőlünk az út hozzátok kb. 40 perc.
Mire odaérnék lassan fordulhatnánk is vissza. Megpróbálom korán letenni, ha sikerül örömmel megyünk.

Andrea

KépKép
Áron

Kata!

100%-ra nem ígérem magunkat, mivel Áron du. 2-2,5 órát alszik. 4-nél hamarabb nem szokott ébredni és tőlünk az út hozzátok kb. 40 perc.
Mire odaérnék lassan fordulhatnánk is vissza. Megpróbálom korán letenni, ha sikerül örömmel megyünk.

Andrea

KépKép
Áron

Lányok, csipkebogyót már kaphat egy 14 hónapos gyerkőc, ugye?

Dávid különben naponta párszor gyakorolja a járást, ha hívom, odajön hozzám. De azért inkább mászik, csak 3-4x indul el két lábon, és megtesz 4-8 lépést. Olyan büszke vagyok rá. Kép

Főzés: én ma Csirkesz sonkás tésztáját csináltam meg, nagyon finom lett. Kép Meg zellerkrémlevest, amit én most ettem először, de mostantól ez a kedvencem.

Kata, köszi, de a férjemnek lesz dolga arra az időre, úgyhogy ő nem jön. Majd írd meg a címet légyszi. (Ha már megírtad, bocs a figyelmetlenségért.) És 1/2 4, ugye?

Asszem, nem is meséltem, hogy hogy történt Dávid elindulása. 3 napja azért áll egyedül - egyre többet -, hogy tapsoljuk meg. Kimondottan ezért, mert annyira élvezi, hogy megtapsoljuk. Ezért egyre többet produkál. Pl.: egyedül áll, majd felemeli a hatalmas szennyestartót; elkezd a tapsra táncolni stb. És ennek a fokozása volt, hogy egyedül felállt, majd elindult. Kép Hihetetlenül jófej. Kép

Liv

Kép

Kép
liv

Áron-AndiKép
Na, gyertekKépKépKép
Olyan ritka az ilyen tali alkalom, arról nem is beszélve, hogy most kezdődik a tél, ki tudja mikor lehet a legközelebbit összehozniKép

LivKép
Rendicsek, akkor gyertek Apacuka nélkülKép

Cím:
XIII., Jász u. 96. IV/10. (Kapucsengő 20-as kód: Bertók-Horváth)
A ház a Jász u. - Futár u. sarkán van.

Lányok,
Lehetne azt csinálni, mint Csirkeszéknél, hogy mindenki hoz valami kevéske kajcsit, aztán a sok kevéskéből itt tartunk egy nagy zabálástKép
Arra gondoltam, hogy én sütök cseresznyerakást. Hasonló a máglyarakáshoz. Ha valaki meg akarja vétózni, akkor most szóljon, még nem álltam nekiKép

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Kata, szerintem ez természetes, hogy mindenki visz valamit. Kép
Én nem vétózok, tőlem mehet. Kép

Kép

Kép
liv

Sziasztok,

KataKép lehet, hogy csak pici volt az aranyhalad.
Kérem a cseresznyerakás receptjétKépKép

ReditkeKép Szerintem Bálint fél valamitől az ágyban. Lehet, hogy rosszat álmodott, és nagyon megijedt tőle. Remlélem gyorsan elmúlik. Ha nem, akkor alváslabor?Napközben le tudod tenni aludni?

LivKép Mi időtlen idők óta csipketeát iszunk. Kb. fél éves korától kap. Tuti nem lesz baja a sok c vitamntólKép

HopeKép Én is pont ma gondoltam rátok, hogy mi lehet veletek.Jelentkezz.

Külhoni mamák?

Kronél ma egész de játszóterezett. Részéről falat akart mászni, igaz, azt csak 5 évestől felfele lehetne. Nagyokat csúszdázott, ismerkedett. Ez a védőnéni melletti játszótér volt, új pálya Kép
Popsikrém receptért mentünk sétálni. A motorral 5 métert, lábon 20-at a többit szerencsésen a babakocsiban.
Most viszot szunya utáni kisördög. Megzabált egy kis fürt szőlőt, egy doboz joghurtot és most helytelenkedik. A szoba csatatér.

Talisokra irigy irigyKépKépKép

Vera

hvera

Kata!

Nálam csak az a gond, hogy ilyenkor már három gyerek van, csak délelőtt vagyok egygyerekes. Így is mehetünk? (Egyébként mások véleménye szerint (isKép) jófej, jólnevelt gyerekeim vannak.)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

HVercsiKép
Apró aranyhalKép Vagy lehet, hogy én egy ebihalat fogtam? KépKépKép
Cserirakás recept:
http://www.izgi.hu/izgi/forum/phpBB2/viewtopic.php?t=23&postdays=0&postorder=asc &start=120

BesztiKép
De jó! Nem is számítottam rá, hogy Ti is jönnétekKép Gyertek, gyertekKép

LivKép
Marci is 1000 éve issza a csipkebogyó teát (Milfordosat szoktam venni), nagyon szeretiKép

Szerintetek mákot lehet már adni? Szeretnék Marcinak is készíteni mákos gubát, mivel az egész család egyik kedvence, csak ő eddig kimaradt belőleKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Mákos gubaaaaaa! KépKépKépKép Küldj nekünk is léccilécci!

Kép

Kép
liv

Csak nem azt akarjátok mondani, hogy cserirakás helyett legyen inkább MÁKOS GUBA????? KépKépKép

SZAVAZZUNK! KépKépKépKép

ReditkeKép
Megkaptátok a "zöld utat"?

Kata

U.i.: Azt viszont még mindig nem tudom, hogy lehet-e Marcinak mákot adni?

Kép

Kép
anyamanya

SziasztokKép

Sajna, mi nem tudunk menniKépKép Nem látok a takonytól, reggelre olyan repedtfazék-erotikus hangom lett hogy öröm hallaniKép Meg Balázzsal sem okés minden, éjféltől fél 2-ig engem szórakoztatott, már melléfeküdtem a földre, simiztem, átvittem az ágyunkba, nem tudott elaludni. Utána apja vette át az altatószerepet, kb. fél 4 körül - utólag elmondta, mert kiküldött a másik szobába aludni -, aludtak el mindketten. Negyed 8-kor ébreddtem arra, hogy Ákos ül az ágyam mellett, várta, hogy felébredjek. Hozzá kell tenni, hogy fél 8-kor indulás a suliba, nekem fáj a torkom, megszólalni alig bírok. Bementem a másik szobába, a legkisebb meg a legnagyobb egymáshoz bújva aludtak, olyan édesek voltakKép Gyorsan elkészültünk Ákival és rohanás a sulibaKép Ma meg elfújtam kb. 50 db zsepit.
Szóval, Balázstól szerintem mehetnénk, mert ma már tök jól volt, de én még elég randán köhögökKép
Bocs mindenkitől, mert aranyosak voltatok, hogy 10-ére szerveztétek ezt a talit, de tényleg nem tudunk menniKép

Lau
lau

Sziasztok!

Jo regen irtam man, bocsika Kép!
Nem igazan tudok mit irni, mivel nagyon lemaradtam igy visszamenoleg mar nem tudok hozzaszolni mindenkihez, jo hosszu level lenne. Kép
Latom megint taliztok es en megint irigykedek mert itt nem talalkozok senki fia-lanyaval, raadasul meg karacsonyozni sem tudunk hazamenni, majd csak marciusban vagy augusztusban. Tok uncsik a napjaim, vagyis jobb szo ra az, hogy egyhanguak, jo lenne feldobni valamivel de mivel?!
Mostanaban semmihez nincs kedvem, letezni sem. Kép Kép

Reditke: nagyon nem jol hangzik ez az alvas dolog, valamitol felhet szerintem is, az en fiamnak van egy zenelo, vilagitos jateka az agya folott es lefekveskor mindig "szol" hogy kapcsoljam be, meg van egy alvokutyusa. Amikor nalunk is ilyen nagy siras-rivas volt lefekveskor ottmaradtam vele es konyvet nezegettunk meg meseltem aztan kijottem megha sirt is utana egy kicsit.
Ennyit tudok segiteni, elhiszem, hogy kiborulsz, par napja en is elarasztottam a lakast annyit bogtem de utana jobb volt. Neha ki kell engedni a gozt. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Bocsi, az nem augusztus, hanem aprilis, meg csak az kene Kép

KépKép
KépKép
tontica

Kata, nem kell fáradnod, hogy nagy adag mákos gubát csinálj (a többieknek mehet a cseresznyerakás), elég, ha nekem csinálsz. KépKép

Kép

Kép
liv

Na, most visszaolvasva kicsitKép

LivKép Gratulálok Dávidnak, tényleg nagyon ügyes, Bazsi is imádja, mikor megtapsoljuk, még mondja is, hogy "hmm??" és persze reagáláni kellKép Mégegyszer gratula, elhiszem, hogy büszke vagy ráKép

VeraKép FalmászásKép Képzelem, mennyire gyorsan haladtatokKép
Lehet, hogy nekem is el kéne nézni a dokihoz? Köhögök, remélem, nem mandulagyulladás...
Harry Potterhez gratula, nem mernék belevágni, már nagyon várom a magyar kiadástKép

BesztiKép Kár, hogy pont most nem tudunk menni, már kíváncsi lettem volna rátok!! De lesznek még talikKép Irigy-irigy a szopi miatt!!Kép HIdd el!

Reditke: ez nem hangzik túl jól, de legalább van rá remény, hogy előbb-utóbb kinövi. Meg ott van másik útnak az alváslabor is.
Amúgy nálunk is mindig ég a kislámpa, ezt még Ákosnál szoktuk meg, kicsinek is, meg mikor már tudott beszélni, az ő kifejezett kérése volt, hogy hagyjuk égve.
Aztán persze, mikor a két gyerek már alszik, lekapcsoljuk.

TonticaKép kár, hogy karácsonyra nem tudtok hazajönni, de akkor feltétlenül fogunk talit szervezni, ha itthon vagytokKép

Bocs, ha nem tudtam mindenkinek írni, olyan sok mindent írtokKép

Lau
lau

SziasztokKép
ReditkeKép
Igen, nem jelentkeztem, mert úgy éreztem, és érzem most is, hogy nem tudtam igazán hozzátok kapcsolódni.
Bármilyen kedves -legalábbis szerintem és a férjem szerint- hsz-t írtam bárkinek, nem reagáltatok rá, kivétel Liv, és a szőlőbefőtt...

Tényleg Liv, megcsináltad?

Szóval lehet, hogy én vagyok érzékenyebb az átlagnál, és tudom, hogy nem mindig van személyes válasz a hsz-okban, de szerintem volt olyan abból, amit írtam, hogy arra lehetett volna valamit reagálni.
És ha én nem "hiányzom", nem tolakszom.
Lehet, hogy hülyeség, de így érzem.
Olvaslak benneteket rendszeresen, és átérzem mindenki örömét, betegségét, bánatát, és most nekem ez a bánatom, remélem megértitek. Majd igyekszem túlleni rajta, és talán írok is majd még.

KataKép
A tali nekünk tényleg rossz időpontban van, sajnálom, pedig a meggyrakásra beneveztem volnaKép

Jobbulást a betegeknek, jó mulatást a talin!!!
Jó éjtKép
Móni

Ja, és bocs, ha zavaros kicsit, de nem tudtam normálisabban leírniKép

Kép
sunimum

CsirkeszKép
diétád szuper volt, az omlett különösen diétásnak hangzik.Kép Jó, hogy csak a gyomrod rendetlenkedett és babus jól van.

ReditkeKép
szerintem teljesen érthető, hogy néha az ember kiborul. Ez mindenkivel előfordult, vagy elő fog fordulni. Én ilyenkor a fürdőszoba ajtaját csapkodom, csoda, hogy még fent vannak a csempék. Néha nem könnyű ezekkel a kismanókkal.
Dokker mit mondott?

LivKép
Köszi a választ ( benti cipővel kapcsolatban). Gratula a lépegetéshez.Kép

JudyKép
hogy ment ma az ovi?

LauKép
jobbulást kívánunk.

VeraKép
nektek is jobbulást!

KataKép
talira egyelőre még nem tudok biztosat mondani. KB. ugyanaz a helyzet, mint Áron-Andiéknál. Bernát mostanában 4 körül ébred, utána uzsi és mennénk, ami innen kb. 1 órás út stb... Valamint Bernát most gyógyult meg, viszont Donát elkezdett egy kicsit köhögni és nem tudom mi lesz belőle. Úgyhogy még nem mondanék semmi biztosat, ha nem gond.
Mákról én pont múlt héten kérdeztem meg a védőnénit, ő azt mondta már ehetnek. Ezen felbuzdulva csináltam 3 nappal ezelőtt mákosgubát, amiből Bernát is evett. Nem volt tőle semmi baja.

MaccsKép
jó kis kerti bútort csináltatok.Kép

InimmaKép
én már másfél éve Dr. Leo cipőket veszek Donátnak, de sajna nem tudom milyen no name cipőre gondolsz.
Gyógyulgassatok mostmár gyorsan!

MóniKép
ne bánkódjál emiatt. Biztosan senki sem szándékosan nem reagál, csak néha az ember elfelejti kinek mit akart írni, vagy valami miatt nem tudja befejezni az irományát. Pedig én személy szerint örülök, hogy csatlakoztál hozzánk, és fel is tűnik hogy eltűntél, de én azt hittem a munka miatt van kevesebb időd írni. Ráadásul kíváncsi is lennék, hogy elkezdtél-e dolgozni? Illetve hány órát dolgozol? Úgyhogy írj, írj, írj!!!KépKépKép

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!

Jó késő van, de nem bírtam volna ki ha nem kukkantok be! Kép

Olyan szuper meleg idő volt,hogy az hihetetlen! Csodálkoztok,ha ilyen extrém időben meggajdulnak a csöppségek?? Mi igyekeztünk kihasználni ezt a jóidőt, ki is próbáltuk a bútort a manóval és szomszéd kiscsajesszel gyorsan! Kép
Íme :
Kép

Reditke! Azért néz ki rönkbútornak amit csináltunk, mert meglepő módon farönkből készült láncfűrésszel! Kép Gyertek aztán MEOzzátok le! Kép Streap-tease: na azért, akkor hajrá hajrá gyakorlás! Kép Ez a 24-ből 46 órát igényelő kisember nálunk is aktuális sajna, úgyhogy kiborulásod szupermaxi megértem! Kép Szerintem nem kell ennyire lelkifurkáznod, mert nem volt ebben semmi olyan különös, és biztos nem is lesz tőle lelki beteg szegény kis csimotád. Néha kifejezetten rájuk fér, hogy mi is hisztizzünk egyet! Kép Én el sem merem mondani mivel fenyegetem néha egyetlen magzaton, azt attól még szeretem, és nem fogom megtenni még véletlenül sem! Kép Kép Kép A hormonjaid is melóznak azért benned, ezt se felejtsd el!

Kata! Harapás-tetanusz: én úgy gondolom, hogy azért kapták szerencsétlen töpörtyűk az a sz.r DIPERTE oltást, merthogy annak a TE része a tetanusz, ami ilyen sok emlékeztető oltás hatására akár évekig védettséget nyújt. Nyilván azért figyeltem a sebet, hogy nem gyullad-e be, de szerencsére semmi gond nem volt. Meg azért ha olyan durva sérülése lesz, azért megnézetem természetesen, de ne legyen! Kép Kép Talin tipródok, szeretnék nagyon menni, csak az időpont elég késői, és így nekem nehézségeket okoz, hogy az aznapot összehozzam, mert pont kéne este be"költözni" anyuékhoz 2 napra megint, mert péntek-szombat suli lesz. Próbálom kitalálni hogy lenne jó hogy minden beleférjen egy délutánba, de lehet hogy passzolok kivételesen, pedig eddig még nem hagytam ki egyet sem Kép A mai világban már nem lehet abban számolni az időt, hogy mennyit kell aludni a taliig, mert a speed-esek már úgy számolják, hogy karácsonyig is max. csak egyet ! Kép

Csirkesz! Kép Látod nekem ez a "jó hogy nem fiú-nyúl" connection meg sem fordult a fejemben! Kép Kép Bútorka egyenlőre marad a kertben, aztán majd ha hóz meglássuk aztat kérem. Kép /Szegény Grétsy tanár úr ha látná ezt a mondatot...! Kép/ Csak ne panaszkodj, te telhetelen méhecske II. /Judy=I./- egyszer az a baj, hogy nem törödnek veled, aztán meg sokallod a megkülönböztet figyelmet, na, veled tegyen jót az embered, ha tud!Kép

Kissmano! Sajnos Lilit sem tudom lelőni, kaja közben egyfolytában jár a keze, játszik szó szerint akármivel, de a legjobb ha mondjuk kapásból valami jó éles késsel! Kép Ha a kezét lefogom, beindul a lába, és legújabban mihelyst már nem farkas éhes elszökik és rohangászik evés közben, pedig erre én kifejezetten allergiás vagyok . Kép Nálunk is vannak csak kézzel etethető időszakok is, és minden igyekezetem ellenére tutti landol kaja a földön is. A lakás szétdobálásban pedig állítom Lili Guiness rekordot nyerne! Kép Igazán jól mutat Zsófi-baba a babataxin! <- Ezt a hsz-t már megírtam, amikor elolvastam a következőt, úgyhogy nem igaz, hogy nem szólunk hozzád!! Csak ha ritkán jössz kevesebb dologhoz tudunk hsz-ni! Kép Meg néha tényleg nem nagyon tudok, pl. mostanában azt figyeltem meg, hogy Moszi ad olyan végszavakat, amire bármennyire szeretnék, nem tudok sokat írni! Kép Attól én még tökre örülök,hogy jön és bejelentkezik, mi van Vikivel!! Kép Szerintem még kicsit kisebbségi komplexusod van az összeszokott csapat miatt, de ez elmúlik sec-perc, csak jönni kell! Kép

Judy! Lám, lám, mindig akkor tudjuk meg, mink van, amikor hiányzik!.. Mégis csak jó a nagytesó a háznál Kép Ovinaphoz csak így tovább! Kép

Macsek! További jobbulást Márknak, jó hogy már nem olyan vészes! Kép

Vera! Rossz napotok Kép Ha ennyi tökmag dilizett, akkor csak volt valami front vagy mi a szösz! Mérés: trehány vagyok napközben nem jut eszembe, amikor meg éjjel fellépek a natre már nem tudom megmérni, de azért ne menekülsz, előbb utóbb megadom a mértéket! Kép
Bacijaidat kergesd elKép Apuskád ha olvassa, azt üzenem neki, hogy 1.) ez nem kibeszélés, hanem elmesélés, 2.) inkább itt és így "beszéld ki", minthogy lefojtsd magadban és vagy kiborulsz idegileg, vagy rázúdítod a gyerekre, nem?? Kép Te meg ne hagy magad! Kép

Lau! Detto! nem próbálsz meg utána járni valami homeós immunerősítő szernek? szerintem tudnának javasolni valamit neked, ártani biztos nem árt, és talán segítene!

Moszi! Nálunk amióta fel tud állni nem megy egyedül az elalvás. Mostanában még együtt nagyágyban, vagy cicivel sem.. Épp mostanában tipródtam, hogy fogggalmam sincs mit kéne a törppel kezenem.. Kép Napközben maradt az egy, csak nagyon későre csusszant el.. Mondjuk a reggeli kelés is. Kép

Innima! Kép Kép Lezuhant hajon jöt nevettem! Kép Kép További gyógyit nektek is!

Beszti! Nálunk a lányom egyáltalán nem alszik el az apjával, sőt csak jobban felébred! Szerencséd van mindkettőjükkel! Kép Kép Kép Remélem a ma este nektek is jobban sikeredett! Kép Azon filóztam, annak idején írtad, hogy meg akarod szerezni a lll tanácsadói akármit.. Kép Sikerült ? Olyan jó volt itt voltál nekünk aki hogy a szopis témákban segítsél.

Liv! Produkció Kép Én ha megkére a kisembert, ne adj isten főleg "idegenek" = nagyik direkte nem hajlandó megtenni semmit nekem! Kép Gondolom valami olyasmit mond magában, hogy: "anya, akaggyámá le, nem vagyok én vásári majom, hogy ingyen szerepeljek!"

Tontica! Kezdheted szervezni azt a kintit talit.. Kép Kár h nem jöttök karácsonyra sem, biztos rossz lehet, hogy nem jutsz el a te szeretteidhez. Meggondolom nagyon vártad már, hogy itthon lehess karácsony nélkül is! Azért csak kitartás!! Nekünk kis zsiráfos éjjeli fényünk van, az világít, gyenge és nagyon meleg sárga fénye van, és csak 4W-os égővel ég. Az az érdekes, hogy nem a gyerek, hanem a párom miatt ég, mert ő utál igazából sötétben aludni! Kép

Dino! Ne is emlegessétek a mákos gubát! Kép Apája már követeli, én meg nem szeretem.. Kép

Most el, mert lefordulok a székről, vagy itt alszom el Kép

pussz Macs
maccs

Sziasztok Lányok

SunimumKép

Per pillanat nagyon együttérzek Veled!Kép

A múltkor eltűntem egy-két hétre, egyvalaki kérdezte csak meg: vagyok-e még?
Emiatt újra írtam, páran reagáltak, de leginkább csak a feltett fotóra (ami persze jólesettKép)

Megint írni akartam, de a lánykám szülinapja szintén csak egyvalakinek jutott eszébeKépKép, pedig én már január óta írok ide rendszeresen. (a nevem alatt a 99 üzenetszám megjelölés csak az újraregisztrálás miatt van, annál jóval többször jelentkeztem).
Valahogy több köszöntésre számítottam.
Ez nem megsértődés, csak meglepődtem.

Rosszul esett a dolog, a helyzetet pedig az is rontja, hogy a tesóm sem hívott fel minket Eszti szülinapja alkalmábólKép, pedig nem vagyunk rosszban, egyszerűen elfelejtetteKép
Azt meg mindannyian tudjuk milyen nagy dolog az Első Szülinap (biztos a többi is, de azt még nem tudom).

Párszor már vigasztaltam itt másokat, hogy előfordul, hogy nem válaszolunk egymásnak, meg stb-stb (pl. Cedit esetében), de most nekem is rosszKép

Tehát most csak olvasok, tanulok a mások által leírtakból és csodálom a fotókatKép Aztán majd meglátom...

Anita

KépKép
KépKép
vasani

Sziasztok,

SuminumKép Ne haragudj, hogy nem reagáltunk rád. egmondom őszintén sokszor olyan lukas az agyam, hogy fogalmam sincs, knek mit akartam írni. A háttérben a törpe ugrál, én meg örülök, ha van időm olvasni. Szerintem pontosan tudod, hogy hogy van ez. Szóval, itt mindenki igyekszik figyelni a többiekre, még ha nem is mindig sikerül. Írj azértKép

Trompipi AndiKép Rengetegszer eszembe jutszKép A munkahelyeden nincs net véletlenül? Jó lenne gyakrabban hallani rólatok.

TonticaKép Kinti tali tök jó lenne. Mondjuk nem tudom miből utaznánk, de innen bátorítunk. Én most javában karácsonyi ajándékokat gyártok. Hópelyheket horgolok, angyalkákat fűzök gyögyből, meg terveim szerint száraztésztából is. Apájának fél éve készül a takarója karácsonyra. Hát ínhüveylgyulladás határán vagyok, de egyelőre nem vész, tehát nyugi MacsKépKép
Egy szabad percem sincs. Neked valami hobbi? Szerintem a karácsonyi készülődés tök jó depi űzőKép

LauKép Én Strepsils-el kúrálom magam a bivaly erős antibigyót nincs kedvem beszedni. Bazsi alvásKép

KataKép Akkor most lesz a egy béka-királyfid?KépKép Recpetet kösziKép

CsirkeszKép M van veled? Ugye nincs baj?Jelentkezz!!!!!!

JUdy, InninmaKép Nagytesó, ugye ugyeKépKép

Vera

hvera

Ilyen nálunk a káosz Kép
Vera

hvera

Móni, ha valaki nem reagált a hozzászólásodra, hidd el, hogy az csak véletlen lehetett.
Szőlőbefőtt: én nem álltam neki, de anyámmal megcsináltattam. Kép

Dino, mindig kizárólag a fürdőszobaajtaját csapkodod? Kép És ha épp a konyhában leszel tök ideg, elmész a fürdőszobáig, mert annak az ajtónak már úgyis mindegy? Kép

Maccs, 04.24-kor küldted el a hozzászólásod. Csak szólok, ha nem vetted volna észre. Kép MIT CSINÁLSZ TE FENN ILYENKOR?
Tök jó a bútor!
Kissmano és Sunimum: nem keverted össze őket véletlenül? Kép
Látod, Móni, írnak neked, csak más néven! Kép

Anita, én mindig bekukkantok a lementett táblázatba, hogy ki mikor szülinapos, és meg is lehet nézni, hogy 1-2 héttel ezelőttig mindenkinek boldog szülit kívántam, csak most a gépem szervizben, az archivban pedig nem tudom, hogy hol van táblázat, így nemt udom követni a szülinapokat. Úgyhogy ne haragudj emiatt.

Liv

Kép

Kép
liv

VEra, nálunk meg ilyen. És akkor itt a polcot még nem szedte ki.
KépKép

Kép

Kép
liv

jajj, ne kezdjük már megintKép oké, nekem meg el is ment a kedvem a babanetezéstől.

Talira pedig sajnos nem tudunk menni, Kisgé még mindig taknyol.

J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Kupis képek szuperek! Akár én is csinálhattam volna! (mármint a képet, nem a kupit, vagy akár a kupit is, nem is tudom....)Kép

LivKép
igen kizárólag a fürdőszoba ajtaját csapkodom. 1. a többin van valahol üveg, így veszélyes lenneKép
2. tényleg nem akarok a többibe már kárt tenni, ha egyszer azzal kezdtem.
Szerencsére ritkán van ilyen, így remélem még egy darabig maradnak a csempék.Kép

AnitaKép
nagyon-nagyon szégyellem magam, hogy nem jutott Eszti szülinapja az eszembeKép
Így utólag is NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT ESZTINEK!!!Kép
Remélem megbocsájtjátok figyelmetlenségünket, és nem marad Donátom feleség nélkül.Kép

TonticaKép
szívesen megyünk mi is hozzátok talizni.Kép

MaccsKép
tudtál aludni azért valamit? Harapásnak további gyógyulást.

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?