Vica bébi,
ma, amikor mentem a vizsgálatra láttam két kéményseprőt.

Gyorsan megfogtam a nacigombomat, hégy szerencsém legyen. Miután elmentek mellettem, jutottál eszembe...sejtheted, mit kívántam neked...tudod, amit nem írok le, mert beleéled magad

...utánuk fordultam és megfogtam egy kabigombomat. Remélem úgyis ér, ha utánuk fordulok...max faros lesz a picid...

De én mosom kezeimet!

9 óra 39-es mondásot méllyen megérintett.
Mofly, Vica,
köszi a gratulációkat. Én örültem, csak magamban.

Meg a férjemmel. Nem érzem még magam terhesnek, a hasamon sem látszik. Plusz szerintem pont így örül az, aki mindkét szülészet vizsgáján kihúzta a "koraterhességi vetélések"-et.

Álmomból felkeltenek is tudom! Remek, mi?! Nekem ez a 12 hét amolyan vízválasztó volt. Szigorlaton az ötösért mentem, mert az az egy tized jobb jegy döntötte el a diplomám fokozatát. (Az volt az uccsó vizsgám az államvizsgák előtt.) A prof azt mondta még a szorgalmi időszak végén, hogy az ötösért nem kérdez tételt, viszont minden anyát és babát veszélyeztető állapotot kapásból tudni kell. Ezekre jól rástartoltam, még ki is dolgoztam őket, pedig előtte soha egyet sem. Egész egyetemről ezekre emlékszem a legjobban.

Ezért ne várjatok olyan reakciókat, amiket ti produkáltok majd.

Sajnálni sem kell, nekem ez így okés.
Meg igazából az a sok baba-mama irodalom sem nekem való. Kicsit nekem túl szirupos...mert sokszor olyat ír le, amit mindenki tud. Az érzések meg úgyis belűlről indulnak, és fokozatosan teljesednek ki.

A szülés után (pl császárosoknál láttam) is idő kell, mire az ember a pocaklakóját a magáénak érzi. Nem, Móni?
De nem akarok senkit megbántani, mindenki azt gondolja a terhessége alatt, ami neki a legjobb.
Móni,

Remélem hamar elmúlik a rossz kedved.
Breni, Julcsi,
nekem csak középidőben szúrt a petefészkem. A méhszalagok húzódását éreztem, főleg a jobb oldalamon, de ezt is már csak a pozitív teszt után pár nappal. Persze lehet, hogy ez nálatok terhességi jel...úgy legyen.
Betti,
én úgy éreztem, hogy a 10 hétig lassan telik az idő, utána meg hopsz, már itt volt a 12. Már neked sem kell sokat várnod.
Holnap hívlak. Remélem összejön a kajálás. Viszem a képet is, ok?!