A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Babát szeretnék

Nem is tudom, le merjem-e írni.
Úgy érzem sikerült.
A hasam abnormálisan lapos, szédülök, mint állat (most is miközben írom, forog velem a billentyűzet). Meg egyszerűen érzem, hogy NEM fog megjönni.KépKépKép
Az este voltak nagyon halvány görcsnek nem nevezhető valamik, de mára teljesen kisimultam megint. Csak marhára szédülök!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica, tesztet nem csináltál még? Mikor fogsz?
Nagyon szorítok, tudom, csak csendben.

"Vica, Zsuzska! Látom, hogy egy kicsit hosszabb ideje próbálkoztok mint mi. Te voltatok már dokinál, vagy bíztok egyenlőre a természetben?"

Nem publikus? Csak kiváncsi lennék, hogy nekem is ideje e elkezdeni a vizsgálatokat.
Julcsi2

Móni!
Most olvastam, hogy mi volt veled. Annyira sajnálom! Remélem már jobban vagy! Szegény gyerekek. Tudom milyen, a szüleim kiskoromban sokat veszekedtek. De minden rendbe fog jönni, hidd el!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Julcsi!
Tavaly szept 18-a óta próbálkozunk. Ez lett volna a 14. ciklusom. De nagyon bízom benne, hogy elég volt már a Jóistennek látnia a 13 kiborulásomat és most már megajándékoz a boldogsággal. Még a férjemnek se mondtam. Titok. Csak Ti tudjátok.Kép De amint arra gondolok, hogy "nem merem beleélni magam", azonnal olyan fokú szédülés jön rám, hogy majd le esek a székről.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Julcsi, én már voltam dokinál, de akkor azt mondtam nins egy éve hogy probálkozunk (én hülye)
Mondta egy év mulva menjek vissza aztán leszenk vizsgálatok, ja meg mindig azzal jött hogy fiatal vagyok.
Még idén vissza akarok menni, aztán akkor kezdődnek a vizsgálatok, egyébként még sehol nem voltam még vérvételen sem.
Ja és a férjel kezdik a vizsgálatokat.
Tegnap vettem tampont, olyan természetességgel hogy csak na.... nem is gondoltam rá hogy nem kéne...

zsuzska80
Szombathely

Ja tgenap láttam a Rossmannban Baby-mark-ot
szerintetek az jó??

zsuzska80
Szombathely

Köszönöm, Vica! És dokinál voltatok, vagy csak hagytátok, hogy úgyis jön, ha jönnie kell?
Julcsi2

Lehet, hogy nem bírom semeddig és holnap reggel csinálok egy tesztet!

Julcsi!
Egyébként én 6 hónap próbálkozás után mentem dokihoz, néztük UH-val, nem volt peteérésem, kaptam Clostyt, attól lett pete, de ugye mégse jött össze. Aztán nagy kiborulás (akkor volt az a szalonna-sütéses eset), majd megint Closty, de csak nem sikerült. Akkor elmentem homeopata dokikhoz, és ők tettek rendbe.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Köszönöm, Vica! És dokinál voltatok, vagy csak hagytátok, hogy úgyis jön, ha jönnie kell?
Julcsi2

Móni!

Sajnálom, hogy kiborultál. Kép

Vica!

Hát nem is tudom, hogy mit mondjak. Kép A szédülés jó, pontosabban kellemetlen, de azért jó jel. Nekem annyi tűnt csak fel anno, miután vártam, hogy megjöjjön, hogy éppen szüreteltünk és nagyon nehezen ment, mert olyan fáradtnak éreztem magam. Aztán másnap csináltam meg a tesztet.

Betti
betti73

Zsu!
Én már egyszer használtam, de nekem nem jött be. Igaz akkor még elvileg ppeteérésem se volt. Kb az 5. hónapban használtam.

(Megint el fog menni a fél fizetésem a netre, ha ennyit jár a szám)

Kép
Kép
Kép
vica1982

A Baby Mark biztos jó, mert az is olyan mint a terhességi teszt, hogy hormont mutat ki vizeletből. Egyszer kipróbáltam és a 13, 14 napon lett kétcsíkos. És a hőm is akkorra mutatta a PÉ-t úgyhogy elég megbízható. Persze gyerekem nem lett tőle.

Vica! Vicces lesz, amikor majd meséled a kölködnek, hogy milyen körülmények között fogant.

Kép

Kép
kamilla306

Betti!
Tegnap este éppen csak begyújtottam és már kóvájogtam (ezt milyen j-vel kell írni?Kép) az ágyba, mert alig álltam a lábamon. Nem hagyományos fáradtság volt. Már 7-kor megfürödve bebújtam az ágyba, de annyira fáradt votam, hogy még aludni se bírtam. Olyan volt, mint mikor nagyon megöleled a párod, hogy már ennél jobban nem lehet megölelni, de úgy érzed, hogy még jobban meg kellene. Így voltam a fáradtsággal is.Kép
De ne csak róla beszéljünk! Meséljetek!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

De jó lenne Vica!!KépKép

zsuzska80
Szombathely

Kamilla!
Hát elég poénos lesz. Ha fiú lesz, biztos tűzoltó lesz. (Vagy katona, vagy vadakat terelő juhászKépKépKép)
Nem tudom, Attila elmondja-e, majd a kollégáinak...KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Bizti elmondja, és akkor mindenki ott fog sexelni...leeht hogy még mi is elmeygünk oda...KépKép

zsuzska80
Szombathely

Vica!

Hányadik napon volt pé-d? És most hányadik napon vagy?

Azt hiszem, hogy elkiabáltam a rókakoma dolgot. Az előbb majdnem elkaptam. Megint pocsékul vagyok, szédülök és hányingerem van. Nem is meséltem,hogy most Maszatkám éppen akkora, mint egy jól fejlett zöld olajbogyó. Kép

Betti
betti73

Zsuzska!
Ez tetszik... Kép

moni

Vica!
Nem is tudom mit írjak. Inkább nem írok semmit. Csak féltelek!

moni

Vica és Zsuzska köszönöm!
Ha nem sikerül én januárban biztos elkezdem, persze a férjem lesz az első!

Nekem egy hete szúr a petefészkem. Nem tudom, hogy az jó, vagy nem, de még min. 10 nap és kiderül. De szeretnék már ott járnai, olyan nehezen telik az idő!

Vica, hogyan közlöd a pároddal? Eltervezted?
Julcsi2

Elszaladok kaját venni, mert eszembe jutott egy régi gusztustalan mondás:
"Enni kell, sz*rni muszáj,b*szni jó, a többi meg passzió"Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Én is nagyon éhes vagyok, de még5 perc van az óra végéig... Kép
Jó étvágyat!
Sz.tem nekem megjött, nagyon megjövősen fáj a pocakom. Sőt a tegnapi kiborulásom is biztos ennek az előjele volt. Hú de utálom ilyenkor magam. Addig, amíg el nem fog múlni...

moni

Elköszönök!
Mindenkinek jó időtöltést a mai napra!

moni

Móni!
Tudod, hogy, amíg nem látod a pirosat, addig van remény. Mamintinek is fájt, aztán látod mi lett belőle.Kép
Tudom, hogy mit akartál írni az előbb. Azt, hogy ne éljem bele magam és teljesen igazad is van. De egy kis öröm nekem is jár ennyi idő után, még ha holnap megjön, akkor is!
Semmi, de semmi jele, hogy megjönne és belül biztosan tudom, hgy nem is fog. Csak nehéz elhinni és nem is merem még. Végülis a maradék 8 hónapot is arra találták ki, hogy megbarátkozz a gondolattal, hogy gyereked lesz.
Ha meg is jönne, biztos nagyon kibuknék, de már olyan szépen felkészültem rá, hogy mi fog következni ezután, úgyhogy ne félts.Kép Lesz dolgom bőven.
És, ha jól emlékszem Te is megérezted Vikit még a mensi előtt.Kép
Nagyon szorítok Neked, és Mindenkinek!Kép

Julcsi!
Az jutott eszembe, hogy ha hazajön a férjem, kiteszek egy táblát az ajtóra, hogy Belépés csak APUKÁKNAK. KépKépKép Aztán lehet, hogy nem így lesz. Majd lesz valahogy.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Betti!
Most olvastam a kérdésed, bocsi.
A 12. napon voltam dokinál, és ugye aznap éjjel...Kép
És most a 28.napon vagyok. Ha PÉ+14 napot számolunk, akkor is meg kellett volna már jönnie. A múlt hónapban már a 25.naptól kezdve görcsöltem elég erősen és a 27.-en meg is jött. Most a 23.napon voltak furcsa szurkálásaim, meg érdekes görcsök, de nem megjövős, hanem más. Hát nem tudom.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Nekem is voltak ilyen szúrkálások.Most éjszaka amikor át akartam fordulni a másik oldalamra ugy belefájdúlt a jobb petefészkemnél hogy hirtelen oda is kaptam félálomba,de el is múlt.Nem tudom mi lehetett.Szerintetek?Álitólag egy tehes nő megérzi ha terhes,de mit kellenne érezni?
Vica!Titokban mennek a drukkok,de nagyon halkan.

Kép
breni

Vica!

Szerintem ez nagyon jó ötlet, de csak akkor csináld meg, ha már túl vagy a teszten!
Remélem minden rendben lesz és jók a megérzéseid!
Julcsi2

Vica!

Inkább nem mondok semmit. Kép .) Majd kiderül minden hamarosan..... Kép

Betti
betti73

Betti!
Reméljük a legjobbakat.

Most egy kicsit nem jövök, mert árú jött. Lehet, h csak ebéd után jövök.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!

Csak bekuk mert nem vagyok jol,nagyon fáj a fejemKép!!

Vica!Szerintem csinálj tesztet ,mert a megérzések nem mindig jönnek be!!Csak halkan sugom neked ,mennek drukkjaim ++ Kép!!Puszika!!

Breni!Sikerült a Jonás?Segitett vki??

Most mennem kell,remélem holnap jobban leszek!
Na meg vki beindithatná már a zebraesöt!!Kép

Hajrá csjok!!Sziasztok!!
Vendég

Breni!
Figyu megcsinálom neked szivessen csak küld el az adataidat mailba

neved
születési hely,
mikor(év,hó,nap)
hány orakor!
Azt hiszem minden megvan!!
keditke@citromail.hu
Vendég

Keditke!
Elküldtem a mailt.Köszike

Kép
breni

sziasztok.

vica depressziom totenetet leirtam a folotetek levo topikban.Ha gondolod olvasd el,eleg hosszu de igy is csak 1/4 irtam le.

visszaolvasok es jovok.

Kép
monyoka

Monyo!Elolvastam a történeted.
Nagyon ügyes vagy!Én is büszke vagyok rád hogy sikerült túltenned magad.Nagyon erősnek kell lenned,de neked sikerülni fog.Hidd el ha gyerekek fognak körülvenni akkor teljesen elfog múlni és remélhetőleg el is felejted azt az egészet.Én innen debrecenből is nagyon drukkolok hogy minden sikerüljön az életben mert te biztos hogy megérdemled.Így tovább.

Kép
breni

Monyóka!
Én is elolvastam, és nagyon büszke vagyok rád! Igazán nagy dolgott tettél! Saját magadat győzted le, aminél nincs nagyobb győzelem. És ha egyszer már te győztél, akkor ezután soha nem fog mégszegyszer eluralkodni feletted a Rossz. Mert erős vagy. Amiket meg mondtak, hogy nincs problémamegpldó képességed, meg önbecsülésed, nem hiszem el. Az én hitem szerint mindenkiben megvannak ezek, csak idővel ellepi őket a hétköznapok köde. És ez azt jelenti, hogy elő lehet őket szedni! És Neked sikerült!
Gratulálok!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok Csajszik! Kép

A mai táblák:

Kép

Kép

Basszus, azt nekem eddig senki sem mondta, hogy ha nem reggelizek, akkor hamarabb meg fogok öregedni?! Kép (Csak azt tudtam, h aki kíváncsi, az hamar megöregszik Kép) Basszus, ezért öregszem én dupla sebessséggel?! KépKépKépKép

Vica,
Én tudtam, h a 2/4 az 1/2 Kép Kép
(Te nem tanultál matekot a fősulin?! Kép)

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Hello Csajok,
most jövök az UHról. KépKépKépKépKépKépKépKép
Hát ez a lényeg. Kép
Hóförgeteg hatalmas bébi lett. Fejétől a popsijáig 6.2 cm. Mindene rendben van, még mozogni is láttam, hajtotta a magzatvizet mind a 4 végtagjával. Hmmmm, anya leszek! KépKépKépKép Teljesen el vagyok omolva! KépKépKép ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.......Kép teljesen baba kinézete van. Dokibácsi rendes volt, mindent megmutogatott rajta. A gerince is tök jól látszott, a szíve is vert ezerrel, hallottam. Jaaaaj, csajok, annyira kívánom ezt mindenkinek. KépKépKép
Vettek le rákszűréshez mintát...na az visszarángatott a földre...Kép, terhesen hiperkellemetlen...de sz..ok bele! Kép
Kaptam képet is, majd beszkennelem valamikor, és felrakom. Ha nem holnap, akkor a jövő hét elején. Na, most még vigyorgok egy kicsit, aztán írok rendeset is.

Ági
12+5 (már UH szerint is)
potter_76

Szia Ági!

Kép Nagyon örülök, hogy minden rendben, úgy lennék már a helyedben én is. Nekem még 3 hetet kell várnom. Kedden megyek dokihoz, akkor kapok mindenféle beutalót.

Betti
8+6 (10+0)

Betti
betti73

Ági!
Olyan régen vártam már ezt tőled! Eddig semmi tünet, semmi babás, anyás gondolat!
Ez igen! Nagyon örülök Nektek!KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Kataaaaa!
De tanultam! És 5-ös voltam, bi-bi-bíííí! (Igaz csak az első félévben, utána 2-es, 3-as.Kép)
De nem fél hetet akartam írni, hanem háromnegyedet, csak 3-as helyett 2-est ütöttem, na! És ebből akartam viccet csinálni. dehát ha veleki ennyire matek-zseni és már a humrot se érti...KépKépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Ági!

Gratula!
Reméljük hamarosan mindenki megtudja milyen érzés is ez!
Julcsi2

Sziasztok!

ÁgiKép
Szuper! Végre örülsz! Kép
Szkenneld be minél hamarabb.

Kép
mofly

Kataa,
bekerülhetek még a táblába? Kép Mikor elkezdtem írni ide, megfogadtam, hogy csak 12. hét után kérem a felvételemet Kép
adatok sorrendben:
Potter ...vagy Ági..(ahogy gondolod)
2004.07.
12+5 a mai
2006.05.20.
Budapest
29 év
1.baba
potter_76

Sziasztok!
Nagyon elvan tunve mindenki!!

Olyan izgatott vagyok!Mar 10ora ota varom a telefont,hogy meglett-e a baba a szomszedeknak!Szegeny mar azota var 'bekeszitve"a mutetre.Ennyibol most nem irigylem.

Kép
Kép
ancsa81

Agi!Nagyon orulok a boldogsagodak,meg annak is hogy minden rendben van!VARJUK A KEPET!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Egy N kimaradt!

Kép
Kép
ancsa81

Szia Ancsa!

Bocsi, de megint árú jött, pedig úgy aludnék.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!Te milyen boltban dolgozol?
Akkor holnap tesztelsz???????A parod is holnap jon haza nem?Vagy mar keverem az esemenyeket?Mar en sem vagyok teljesen magamnalKép

Kép
Kép
ancsa81

Vica bébi,
ma, amikor mentem a vizsgálatra láttam két kéményseprőt. KépKép Gyorsan megfogtam a nacigombomat, hégy szerencsém legyen. Miután elmentek mellettem, jutottál eszembe...sejtheted, mit kívántam neked...tudod, amit nem írok le, mert beleéled magad KépKépKép...utánuk fordultam és megfogtam egy kabigombomat. Remélem úgyis ér, ha utánuk fordulok...max faros lesz a picid...KépKépKép De én mosom kezeimet! KépKépKép
9 óra 39-es mondásot méllyen megérintett. Kép

Mofly, Vica,
köszi a gratulációkat. Én örültem, csak magamban. Kép Meg a férjemmel. Nem érzem még magam terhesnek, a hasamon sem látszik. Plusz szerintem pont így örül az, aki mindkét szülészet vizsgáján kihúzta a "koraterhességi vetélések"-et. Kép Álmomból felkeltenek is tudom! Remek, mi?! Nekem ez a 12 hét amolyan vízválasztó volt. Szigorlaton az ötösért mentem, mert az az egy tized jobb jegy döntötte el a diplomám fokozatát. (Az volt az uccsó vizsgám az államvizsgák előtt.) A prof azt mondta még a szorgalmi időszak végén, hogy az ötösért nem kérdez tételt, viszont minden anyát és babát veszélyeztető állapotot kapásból tudni kell. Ezekre jól rástartoltam, még ki is dolgoztam őket, pedig előtte soha egyet sem. Egész egyetemről ezekre emlékszem a legjobban. KépKépKép Ezért ne várjatok olyan reakciókat, amiket ti produkáltok majd. Kép Sajnálni sem kell, nekem ez így okés. Kép
Meg igazából az a sok baba-mama irodalom sem nekem való. Kicsit nekem túl szirupos...mert sokszor olyat ír le, amit mindenki tud. Az érzések meg úgyis belűlről indulnak, és fokozatosan teljesednek ki. Kép A szülés után (pl császárosoknál láttam) is idő kell, mire az ember a pocaklakóját a magáénak érzi. Nem, Móni?
De nem akarok senkit megbántani, mindenki azt gondolja a terhessége alatt, ami neki a legjobb. Kép

Móni,
Kép Remélem hamar elmúlik a rossz kedved.

Breni, Julcsi,
nekem csak középidőben szúrt a petefészkem. A méhszalagok húzódását éreztem, főleg a jobb oldalamon, de ezt is már csak a pozitív teszt után pár nappal. Persze lehet, hogy ez nálatok terhességi jel...úgy legyen. Kép

Betti,
én úgy éreztem, hogy a 10 hétig lassan telik az idő, utána meg hopsz, már itt volt a 12. Már neked sem kell sokat várnod. Kép
Holnap hívlak. Remélem összejön a kajálás. Viszem a képet is, ok?!
potter_76

En is csaszarral 'szultem"!Volt vagy 3nap mire anyai erzeseim lettek!Ugy utaltam magam ez miatt,azt gondoltam hogy szegyelnem kell.Ma mar tudom hogy sajnos ilyen is van!Emlekszem,meg a korhazban egyszer elaludtam ugy hogy Marci ott volt velem.Mikor felebredtem akkor ilyedtem meg hogy hogy mertem elaludni,mikor itt van ez a kismano akire ezentul figyelnem kell.Valahogy igy kezdodott!Bezzeg azota.....

Kép
Kép
ancsa81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?