Jó reggelt Lányok
Leírnám Nektek a mi kis történetünket, hátha tudtok segíteni
3 éve szeretnénk a férjecskémmel babucit. Egyik nőgyógyásztól a másikig mentünk, mindenféle különösebb vizsgálatok nélkül (egyedül andrológiai vizsgálat a páromnál és pajzsmirigy nálam), szóval mindegyik a Kaáli Intézetbe akart küldeni. (Győrben élünk).Mi ebbe nem nyugodtunk bele, nem hittük el, hogy ennyi vizsgálat elég, s egyből lemondanak rólunk
Elmentünk a szülővárosomba Pápára, s egy ottani dokinak elmeséltem a sztorimat. Kérdezte, hogy még hormonvizsgálatot sem csináltak? Mondtam,hogy nem. Kiakadt. Hát Õ megcsinálta. 3 hét izgalom után megjött az eredmény. Tökéletes. Tehát egészségügyi oka nincs a fogantatás hiányának. Azt ajánlotta, hogy növeljük meg az esélyt a clostilbegyt-tel. Így az előző menszeszem 5. napján elkezdtem napi 2x1-et 5 napig. (ez október 24-től28-ig tartott). Középidőben- persze nem csak akkor

- összebújások... (3.-án). Ezután 5.-6.-7.-én nagyon kellemetlen nyomást éreztem a jobb oldali petefészeknél. Sem ülni, sem sétálni nem volt jó. Fogalmam sincs mi lehetett az?!
8.-tól, mintha elvágták volna, semmi nyomás?!?! Viszont azóta is úgy érzem, hogy meg akar jönni a menzesz, enyhe görcsölgetések, feszülő mell. 18.-án kellene megjöjjön, de az még 4 nap, s már egy hete görcsölgetek. Mi történik? Ismerősek valakinek ezen tünetek?
Ne haragudjatok, talán kicsit komplikáltan írtam le, de próbáltam minden észrevételt lefirkantani Nektek.
Kegyetlen érzés hónapról hónapra azt érezni, aztán meg ugye látni, hogy a fenébe, már megint megjött

Ne tudjátok meg, hogyan telnek a napjaim, milyen hosszú lesz kivárni a 18.-át. Na ez utóbbi hülye mondat volt, hisz Ti is tudjátok
Amúgy a hőm 1 hete 36.8-36.9.
Köszönöm, hogy elolvastatok! Pusz Nektek! Katka