A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Sziasztok!

Nem írtam ma még, mert a Tropicariumba voltunk. Igazán szuper.
Amiért most tollat ragadtam, az Tündérke.
Valóban jó, hogy megvan az eredmény. Így legalább tovább tudnak lépni. Nem tudom, hogy etikus lenne-e arról írnom, most itt, hogy mi az emdomatriózis. Majd ha Tündérke itt lesz, akkor megvitathatjuk a dolgot. Természetesen, aki jónak látja, az nézzen utánna.
Timika!Kép Köszönöm azért a tájékoztatást, nagyon aranyos tőled.

És ne haragudjatok ezért, de én várnék még ezzel néhány napot. Még egyszer bocsi.

N

Kép
narco

Ezvicc!
Régen olvastalak, pedig nagyon szimpi csaj voltál nekem. Jó, hogy ismét olvashatlak, Mesélj valamit, hogy hogyan telnek a napjaid, és milyen a picike "parancsolód"? Kép

N

Kép
narco

Sziasztok!

Timi!
Köszönjük a tudósítást!
Nárcisz!
Egyetértek veled! Kép
Judit!
Nem is kis Atti, hanem nagy Atti! Vagy csak a képeken tűnik nagynak? És te hogy vagy?
réka
Vendég

Duddu!Kép

Megírtam a várva-várt emilt. Bocsi, remélem nem lukadt ki az oldalad...

Puszi, Kati
Vendég

Szia Kati!
Ez aztán a telepátia! Pont jókor néztem be ide. Már nézem is a leveled.
Mensi ugye még sehol?
Puszi:
réka
Vendég

Mensi még sehol...
Vendég

Sziasztok!

Csibe
Sajnálom! Kép

Unique
Hogy vagy?
Nem is rohanok mindig... csak sokszor kevés a 24 óra.
Meg sokszor van olyan, semmi dolgom, majd egyszerre jön minden, és egyszerre kéne ezer dolgot megoldanom...

Sysy
Drukkolok az AFP-hez!
Minden rendben lesz!

Babus
Kristóf tündéri!
Imádnivaló kissrác! Kép

Juca
Hogy vagy?

Timika
Köszi a híradót!

Tündérke!!!!
Nagyon bátor vagy, pihenj sokat! Remélem jól vagy!
Örülök, hogy megvan a bibi!
Most már ott vagytok a cél előtt!!!
Még egy kicsike kitartás kell!
Én melletted vagyok, de szerintem ezt mondhatom a többiek nevében is!

Zsuzsa
Sajnálom, hogy így állnak hozzá az örömödhöz!
Nálunk az egyik nagyamnyám mindig azt modta anyuéknak, hogy minek nektek ennyi gyerek?
Õ apai nagyanyám, amióta apa meghalt, nem nagyon érdeklődik irántam, de a tesóim iránt sem!
Bezzeg a többi unokája... na mindegy, nem is bosszantom magam.
Én örülök nektek!!!! Kép

Brill
Drukk hétfőre az Uh-ra!
Remélem lesz legalább egy széép, nagy tüszőcskéd! Kép

Zsu
Nekem az unokanővérem, és az unokahúgom (testvérek) mindketten június 13-án születtek! Kép

Réka
Ügyesen csinálod a táblicskut!!!!
Gratulálok!

Ezvicc
Nagyon édi a kis Atti!
Milyen nagy lett már!!!! Kép
Kész férfi! Kép

Bocsika, ha valakinek most nem írtam...

Szisz

szisszka

Kati
Nagyon drukkolok!!! Kép
Remélem még jó sokáig nem is érkezik meg a mensi hozzád! (mondjuk 9 hónapig!) Kép

Szisz

szisszka

Brill, Sysy

KépMilyen nap is van ma???
Gondol...gondol... gondol...

MEGVAN!!!!!
Kép

szisszka

Szilvik!Kép

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!Kép

Kati
Vendég

Sziasztok!

Szisz,Kati!
Nagyon köszönöm!!!

Kép

És persze én is nagyon boldog névnapot kívánok Szisz,Sysy!Kép

Brill

Kép
brill

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!Pénteken voltam orvosnál és herpesz vírust állapítottak meg nálam.Szeretnénk babát, és olvastam a neten, hogy akinek ilyene van, annak van esélye arra, hogy nem lesz egészséges a gyereke.Írtak föl gyógyszert is, Famvir a neve.Ha valakinek volt már ilyene, vagy tud erről valamit, az írjon nekem, mert egy kissé megijedtem.
ildike25

Sziasztok!

Kivi Kép Jobban érzed már magad?

Unique Kép Nekem nagyon tetszik a kismama torna. Futás, ugrálás, hasizom gyakorlatok természetesen nincsenek benne, inkább kar-, hát-, comb-, és farizom gyakorlatokat csinálunk, de persze ezekből sem annyit, mint egy normál órán.

Refief Kép Az a fontos, hogy az orvosnál minden rendben volt! Kép Most csak a baba és ti számítotok! Az a lényeg, hogy ti örültök neki, de persze megértem, hogy rosszul esett a rokonok reakciója. Kép

Csibe Kép Válaszoltam a mailedre Kép

Narco Kép Igazad van, várjuk meg Tündit (kedden fog jönni), majd akkor beszélünk az endometriózisról, ha ő is úgy szeretné...

A SZILVIKNEK ÉN IS NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!! KépKépKép

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Szia Mindenkinek!Kép
katka30

Sziasztok ismét!

Akkor most már bővebben...

Tündi!
Mielöbbi felépülést Neked!Gondolom vannak "apró" fájdalmaid, de egyre közelebb a baba!Gondolom a Te szemed elött is ez lebeg...Hős vagy! KépVárjuk a jelentkezésedet!Kép

Timi!
Köszi a köszöntést. Kép

Ildike!
Szerény személyem nem jártas ebben a problémában, de vki biztos kisegít majd, ha türelmes vagy...

Dudu,Refi,szisz és többiek!
A hétfői drukkot lehet, hogy átkérném szerda reggelre, mert úgy tűnik akkor megyek UH-ra.A PG53 sem páfrányos, a hőm sem ugrott még fel, a dokinak is jobb a szerda, minek törjem magam a hétfővel...Majd beszámolok!

És a mai nap:
Bükkszentkereszten voltunk kirándulni.Névnapomra kértem apától, hogy látogassuk meg az ott található Boldogasszony kövét.A népi legenda szerint, Szűz Mária zarándokútja során itt pihent meg, és ezért mágikus energiákat tulajdonítanak a köveknek.A Táltosok szerint egy energiaponja van ott a Földnek, amely gyógyító hatással bír a legtöbb betegségre.Az egyik szikladarab kifejezetten nőgyógyászati problémák kezelésére hat pozitív energiával.Állítólag már több meddő nőnek sikerült megfogannia, miután meglátogatta a legendás helyet.(pár kép az albumban)Sétálgattunk is az erdőben, jól feltöltődtünk.Nagyon jó nap volt!
Gondoltam mindenkire, hátha segít!!!

Puszó
BrillKépKépKép

Kép
brill

Ildike!
Először is szia a topikon. Érezd jól magad, ebben a jó kis csapatban.
herpesz: Ha a szádon van: Égéssnél, puklinál, gyógyulásnál tilos az orális szex. Ha a "genitáliákon van": Óvsszer, hogy ne terjedjen, ismét tilos az orális szex. Nagyfokú higiénis, akár naponta többször is. A herpesz csak akkor fertőző, ha aktív. Egyébként az idegdúcokban alszik. Szerintem ha aktív, akkor azért a szex is tilos. Amint elmúlt, akkor jöhet a babavárás. Ha szülés alatt lenne aktív, akkor pedig császármetszéssel megoldják. De az orvos nem mondott semmit erről?
Bocsi, hogy szókimondó voltam, de így egyszerűbb egy kicsit. Kép

ÉS SZILVIK: BOLDOG NÉVNAPOT. Remélem jól telt, és igen aktívan. Ki hogy lrti...Kép

N

Kép
narco

Sziasztok Lányok!Kép

Szisszka!Kép

Köszönöm szépen az édes képet és én is NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKED!Kép
Remélem hogy minden rendben lesz holnap,majd ha hazajövünk megírom a fejleményeket!Kép

Brill!Kép

Neked is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!Kép

Timika,Narco!Kép

Nagyon szépen köszönöm a jókívánságot,aranyosak vagytok!Kép

Sysy
sysy77

Nárcisz!
Köszi!
Teljesen meggyógyultál?
Torna hány percnél tart?Nem lehet,hogy nem az "eltunyulás" volt az oka annak ,hogynem bírtad végig, hanem a betegség?Kép

PuszÓ
BrillKép

Kép
brill

KEDVES SZILVIÁK!
SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK MINDANNYIÓTOKNAK! Kép

Katka, Ildi!
Üdv közöttünk. Mielőbbi babásodást mind a kettőtöknek! Kép Ildi sajna én sem tudok segíteni ebben a kérdésben. Kép

Zsu

Zsu
valér

Kedves Narco!
Köszi az üdvözlést ezen a topicon.A genitáliákon van.De nekem, már többször volt ilyen.Kb. fél éve jött ki először.Akkor azt hittem, hogy vmilyen gombás fertőzést kaptam.Aztán megint előjött kb. havonta-kéthavonta egyszer.Pénteken voltam vele először orvosnál.Na de addig amíg ezt nem mondta az orvos, addig nálunk minden volt(orális szex, meg minden...).Akkor is amikor kiújúlt.Szóval lehet, hogy a barátomnak is lehet ilyene? Neki nincs semmi baja.Sőt a száján sem volt még herpesz.
Az orvos azt mondta, hogy ha szüléskor lesz, akkor császározni kell majd. Mondjuk ez nem nagyon számít nekem, csak egészséges legyen.
De annyi minden rosszat olvastam róla.És állandóan ezen agyalok.
Örülök, hogy szókimondó voltál.
Szia!
ildike25

Valér!Kép

Köszi szépen a köszöntést!Kép

Sysy
sysy77

Hát Brill!
A bal vádlim anniyra bedurrant, hogy csak lábújjhegyen tudok járni, nagyon begörcsölt: De azért sem adom fel, mert muszáj végigcsinálnom 1-2 hét múlva már az egészet. Kép

N

Kép
narco

Sziszka, Brill és Sysy!
Kép

Legyen legalább olyan boldog névnapotok, mint az enyém volt néhány napja!
Nagyon kedves barátokkal randiztam (!) és nagyon szívemnek kedves ajikat kaptam!

Nárcisz!
Nekem aktív táncosként is be tudott durranni a vádlim az egyik Norbi tornától. Szóval ne csodálkozz, csak eleinte felezd el a gyakorlatok mennyiségét!

Ildike, Katka!
Üdv. közöttünk!
Ildi!
Szerencsére Nárcisz tudott mit mondani, remélem, hamar megoldódik a problémád.

réka
Vendég

Zsu,Réka!
Nektek is köszi, arik vagytok!

Nárcisz!
Melyik Norbira nyomod?
Azért vigyázz magadra!Nem kell, hogy megsérülj!Kép
Menni fog!Sőt már megy is!Kép

Pusz
Brill

Kép
brill

Sziasztok!
Szilviket a Jóisten éltesse sokáig névnapjuk alkalmából!
Tündi!
Jó, hogy túlvagy rajta és legalább biztosan tudod, mi a gond a petefészkeddel. Tudnak rajta segíteni.
Brill!
Merre van ez a Bükkszentkereszt? Szép lehetett!Kép
Jó éjt!
Bogi
dbogica

Jó reggelt LányokKép

Leírnám Nektek a mi kis történetünket, hátha tudtok segíteniKép
3 éve szeretnénk a férjecskémmel babucit. Egyik nőgyógyásztól a másikig mentünk, mindenféle különösebb vizsgálatok nélkül (egyedül andrológiai vizsgálat a páromnál és pajzsmirigy nálam), szóval mindegyik a Kaáli Intézetbe akart küldeni. (Győrben élünk).Mi ebbe nem nyugodtunk bele, nem hittük el, hogy ennyi vizsgálat elég, s egyből lemondanak rólunkKép
Elmentünk a szülővárosomba Pápára, s egy ottani dokinak elmeséltem a sztorimat. Kérdezte, hogy még hormonvizsgálatot sem csináltak? Mondtam,hogy nem. Kiakadt. Hát Õ megcsinálta. 3 hét izgalom után megjött az eredmény. Tökéletes. Tehát egészségügyi oka nincs a fogantatás hiányának. Azt ajánlotta, hogy növeljük meg az esélyt a clostilbegyt-tel. Így az előző menszeszem 5. napján elkezdtem napi 2x1-et 5 napig. (ez október 24-től28-ig tartott). Középidőben- persze nem csak akkorKép - összebújások... (3.-án). Ezután 5.-6.-7.-én nagyon kellemetlen nyomást éreztem a jobb oldali petefészeknél. Sem ülni, sem sétálni nem volt jó. Fogalmam sincs mi lehetett az?!
8.-tól, mintha elvágták volna, semmi nyomás?!?! Viszont azóta is úgy érzem, hogy meg akar jönni a menzesz, enyhe görcsölgetések, feszülő mell. 18.-án kellene megjöjjön, de az még 4 nap, s már egy hete görcsölgetek. Mi történik? Ismerősek valakinek ezen tünetek?
Ne haragudjatok, talán kicsit komplikáltan írtam le, de próbáltam minden észrevételt lefirkantani Nektek.
Kegyetlen érzés hónapról hónapra azt érezni, aztán meg ugye látni, hogy a fenébe, már megint megjöttKép Ne tudjátok meg, hogyan telnek a napjaim, milyen hosszú lesz kivárni a 18.-át. Na ez utóbbi hülye mondat volt, hisz Ti is tudjátokKép
Amúgy a hőm 1 hete 36.8-36.9.

Köszönöm, hogy elolvastatok! Pusz Nektek! Katka
katka30

Katka30!
Először is üdvözlet az oldalon. Igen tortúrás ami veled történt. Kár., hogy a 21. században még mindig itt tartunk az orvosokkal. Na mindegy. A clostilbegythez nem tudok hozzászólni, azt majd elmondják nálam tapasztaltabbak.

Nárcó
Kép

Kép
narco

Jó reggelt!
Szia Katka!
Sajnos annyi mindentől görcsölhet a pocid, még az is lehet, hogy jót jelent.
A hődet pedig egész havi adatokból lehetne jobban értékelni.
Megértem, hogy kivagy, bár mi még nem próbálkozunk 3 éve, de tudom, hogy min mész keresztül. Mi már meddőségi dokinál járunk, mert találtunk egy kis gigszert. Megmondom őszintén, hogy én ajánlanám, hogy látogassatok meg egyet, mert az nem töpreng a fejét vakargatva, hanem kivizsgál és elég nagy valószínűséggel megtalálja a bibit.
Mielőbbi babásodást kívánok:
réka
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!Kép

Brill!Kép
A norbis rész nevét nem tudom. A csináljunk tökéletes vádlikat című rész volt. Tényleg nagyon régen csináltam bármiféle torna dolgot. Kép

N

Kép
narco

Duddu!Kép
Annyira szeretnélek megkérni, hogy a ciklushosszúságot elfelejtettem bediktálni. Nekem eddig mindig 28 napos volt. Szerintem írjunk be ennyit. A múlt hónap egy kicsit másabb volt, igaz.
Ígyhát légyszi írj be nekem 18 napos ciklusokat.
Köszönöm:

Nárcó

Kép
narco

Bocsi Duddu!A végére 28 napot szerettem volna írni Kép

Kép
narco

Szia Nárcó és Réka!

Aranyosak vagytok, hogy írtatok nekemKép
Réka! Igen, mi is úgy tanácskoztuk meg, hogy 3 (most már csak kettőt)clostis kúrát megcsinálunk, s ha semmi, akkor januárban elemgyünk a Kaaliba. Olyan jó lenne,ha Karácsonykor egy kis fehér borítékot tudnánk átnyújtani a szüleinknek a bébi ultrahangos felvételévelKép

Még benne vagyok a 8 napban, úgyhogy kívánok Neked Réka utólagos BOLDOG NÉVNAPOT!

Katka
katka30

Katka!
Köszönöm, aranyos vagy. Kép

Nárcó!
Átírtam!
Vendég

Sziasztok Babaprojectes lányok!

Én a Babátszeretnékes topicból vagyok. Ezúton üzennék Tündi30-nak, hogy bátor csaj, hogy rászánta magát a beavatkozásra. Bár jobb szerettem volna, ha neg. a dg., de jobb így, hogy már tudja, merre kell elindulni. Sok kitartást és sikert kívánok.
No meg itt mindenkinek! Kép Jó termékeny ez a topic. Kép

Ági
13+2
potter_76

És ahogy ismerem, Tündi már a toppon lesz az endometriózis témában, mire visszajön.
potter_76

Sziasztok!

Kedves Szilvik Kép Kép Kép
Kicsit megkésve már, de nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok!!! Kép

Tündi Kép, nagyon örülök, hogy már jobban vagy, veled vagyunk továbbra is, persze a problémákat, amik kiederültek, nagyon sajnálom, hogy vannak, de jó, hogy tudni lehet, merre kell elindulni, és szurkolok nagyon továbbra is Kép Kép

Katka Kép, nekem vannak tapasztalataim a Clostilbegyttel, igaz, én csak 5 napig napi 1-et szedek, csak enyhe rásegítésként, de már hónapok óta. Nekem is volt már olyan, hogy középidőben feszített a petefészkem, majd hirtelen elmúlt, én úgy tudom, hogy ez a tüszőrepedés miatt van. A clostitól jól megnőhetnek a tüszők, sőt akár több is megérhet, és akkor már feszítik kicsit a petefészket, úgyhogy ha elmúlt, emiatt ne aggódj szerintem, valószínűleg megrepedhettek a tüszők. Hogy a görcsölgetés mitől van, azt sajnos nem tudom, a feszülő mell persze jó jel, termelődik rendesen a progeszteron, ami kell a babának. Még az is lehet, hogy beköltözött hozzád valaki Kép
Azért ha nem javul, mindenképpen jó volna egy uh, illetve ha clostit szedsz, azt figyelni kell mindig uh-val, hogy lássák, hogyan reagálsz rá.

Réka
korek

Szia Réka (Korek)

Köszike a választ!A nődoki mondta, hogy amennyiben megjön a menzesz, akkor a 3. napján látni akar. Kíváncsian várom, hogy mit fog mondani, persze jobban esne a lelkemnek és a szívemnek, ha nem azért kellene mennem hozzá...
Neked is utólagos BOLDOG NÉVNAPOT kívánok!Kép
katka30

Sziasztok!
Katka történetének második fele ismerős. Vagyis kisebb nyomás szerű fájdalom, se ülve se fekve nem jó, pocifeszülés, ciciérzékenység. És ez mióta abbahygtam a fogigátlót minden peteéréstől egészen majdnem addig míg meg nem jön, mert megjött eddig. Most ebben a hónapban megint ott tartok, hogy peteérés, és az említett tünetek. És nem tudom mire gondoljak, mitől lehet ez. Csak azért mert már nem szedem a bogyót? Egyszerűen nem tudom, de nem jó ez így.
Üdv: Niki

kancellárka

Ja bocs ez lemaradt: minden Szilvinek nagyon boldog névnapot kívánok!

kancellárka

Sziasztok lányok!

Elfeljetettem írni, hogy Tündi csak holnap lesz net közelben - ma még nem dolgozik, mert 11-re kell mennie a zárójelentésért.

Unique Kép Azt nem írtam még a tornával kapcsolatban, hogy van benne pár perc intimtorna is és a végén légzőgyakorlatok.

Később még jelentkezem!

Szép napot mindenkinek!

Timi+Kristóf

KépKép

KépKép
timika

Kép
Kép
Kép
Vendég

Kati, Monyó, Virág, Bogica, Narco!
Mind túlléptétek már az "átlagidőt".
Ebből zebrát akarok látni!!
Drukkjaim mennek: +++++++++++++++++++++++++++++++
réka
Vendég

Sziasztok.

Nem volt netunk.Kép

tundi,bar nem irtam semmit de gondolatban veled voltam.Sokszor eszembe jutottal.Remelem hogy mostmar valamenyire lenyudgodtal mert tulvagy rajta es nemsokara a megoldas is megleszKép

Szilviknek utolag kivanok boldog nevnapotKép

Annyit olvastam hogy mar osszekevertem hogy kivel mi tortent.

narco jobbulast a vadlidnak.

A sogornomtol kaptam egy tesztet(nalunk volt a hetvegen)es addig nyagatot meg megcsinaltam.Persze hogy negativ lett.Kicsit faj,de nem veszes.Majd a kovetkezo honapban.)

Kép
monyoka

Minden Kedves Szilviának
Boldog Névnapot Kívánok!!

Brill,
látod milyen okos tüszőid vannak, tudják hogy most nem szabad gyorsan nőni. :o))a köv UHnál bizit meg lesz a domináns tüsző!!

Tündike,
remélem hogy most már sokkal jobban vagy és örülök hogy fényderült a bibire!! Ha gép közelbe kerülsz írj egy pár sort. Jobbulást!!

Timike,
a fülem nem nagyon javul, mindjárt elnézek orvoshoz mert az idegeimet is kikezdi ez a monoton fájdogálás. Viszont a torkom nem fáj és az orrom már nem folyik.:o)

Én pénteken megyek tüszőnézőbe hát kiváncsi leszek hogy reagálok műtét után a clostyra.
Jó lenne ha lenne egy szép dundi tüszőm!!

Kivi
kivi2

drukolok a tobbieknek hogy sikeruljon.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

kati ildi udv koztunk.

Kép
monyoka

Sziasztok!!!

Kati, Brill, Timika, Nárcisz, Sysy, Zsu, Réka, Bogi, Katka, Niki
KÖSZÖNÖM! Kép Aranyosak vagytok! Kép

Ildike
Üdv itt a topicban!
Én nem tudok neked ebben okosat mondani, de remélem mielőbb rendbejössz, és aztán jöhet a csemete! Kép

Timika
Hogy vagytok?

Brill
Oké, akkor megy szerdára a drukk! Kép
Szívből kívánom, hogy a legenda beteljesüljön!!!! Kép
Megnéztem a képeket, aranyosak vagytok rajta! Marshall annyira "kis" édi! Kép

Sysy
Várom a fejleményeket!

Nárcisz
Meggyógyultál?
Hogy megy a torna?
Mi az álom súly?
Nekem az 55 lenne, de meg is kéne tartani Kép

Bogi
Hogy megy az asztrológia?

Katka
Üdv itt a topicban, és mielőbbi babásodást kívánok! Kép
Remélem a Closty segít!
18. már nincs is messze, remélem most már nem is jön meg neked, mert ott csücsül a picúr a pocidban!

Kati
Mizujs???
Menzi ugye még sehol????

Niki
Én nem szedtem fogigátlót soha.
Nekem a pocifeszülés általában pé-kor van, majd néha szurkálást érzek.
A ciciérzékenység meg pé-től, mensi napjáig tart. Aztán mensi előtt 1-2 nappal újra pocifeszülés.

Uniqueom!! Kép
Köszönöm! Édi vagy! Kép

Puszi: Szisz

szisszka

Sziszka!
Köszi.
A fogigátló egyetlen jó hatása, hogy azoknak akik nagyon görcsölnek mensi alatt meg pé alatt fájdogál, szóval ezeket a fájdalmakat azoknak "elnyomja".
Akkor ezek szerint ez úgymond állandósul, megpróbálok hozzászokni, de remélem nem nagyon kell, mert beköltözik valaki hozzánk is Kép
Köszi: Niki

kancellárka

Réka!
Milyen igazad van!!
Mennyi zebra lehetőség!!!!
De hogy látom, neked is lehet azért drukkolni (csak picit, csak halkan) Kép

Monyóka
Köszi köszöntést! Kép
Sajnálom a negatív tesztet, pedig drukkoltam.

Csajok
Még most gondoljátok meg!
Ebben az évben még átveszem a menziket, küldjétek csak hozzám őket!
Igaz nekem csak egy hét múlva esedékes, de már küldhetitek!
Viszon jövőre én lestipistopizok egy zebrát magamnak! Kép

Majcsi
Mizujs????
Hogy vagytok?????

Kivi
Köszönöm!
Drukkolok a szép nagy tüszőhöz!!! Kép
Remélem most már meggyógyulsz! Már haladás, hogy a torkod nem fáj és nem folyik az orrod!

szisszka

Katka30!
Én is p-i vagyok!a másik topicba szoktam írogatni. Melyik dokinál voltál itt P-n?
Ha nem akarod ide írni adok e-mail címet!
Csak azért kérdzem mert, én egyhez járok de agyon nem vagyok vele megelégedve.
mizsu5@freemail.hu

Tündinek Drukk ezerrel!!Kép

zsuzska80
Szombathely

Szió Zsuzska!

Dr. Kiricsi az orvosom. Amíg Pápán laktam, addig a Bálinthoz jártam, de Õ már nyugdíjas, így választottam anyu orvosát. Anyum különben a tókerti orvosi rendelőben dolgozik, így ismeri mindegyik dokit.Kép
Te kihez jársz? Neked is hasonló problémáid vannak?

Én is drukkolok mindenkinek!!!!
katka30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?