Pocak! Jókat mosolyogtam a ffis beírásaidon!
Votiv! Sajnos még én is kimaradok az új oltásból
és fogadom a részlegesen rám vonatkozó részt sem fogják figyelembe venni.2005.11.17 11:36
és fogadom a részlegesen rám vonatkozó részt sem fogják figyelembe venni.2005.11.17 11:50
Ilyen meredek csaj voltal?
Es most mar csak a sportert nezed a meccseket? Vagy ha apa nem visz el februarban nyaralni, ahogy megigerte, akkor megis lecsereled egy jovagasu running back-re?
de szerintem egy jo csapatbol valassz, azok biztos jobban keresnek

2005.11.17 11:55
Egyébként lehet, hogy fertőző, mert a párom és a tesóm is náthás lett miután puszizkottaka Lánykával. Páromnak már vettem is echináciát: Köszönjük Dr. Votivia!
Mindent, amit írtál még a szeretet nyelvéről is kimásoltam magamnak egy word dokisba, hogy megmaradjon az utókornak
Így maradtunk. Aztán este csak kimozdultunk és vettünk neki egy bundás cipőt, hátha a lábáról fázott fel.
Viszont most nincs, pedig nagyon jó lenne
2005.11.17 12:00
2005.11.17 12:01
2005.11.17 12:03
2005.11.17 12:04
Egyebkent csiposzuresre megyunk, nem a talpa miatt, de gondolom mostmar azt is megnezik majd, hogy igy rohan. Es megasztart nezem, vesszuk is fel. Meg a benakat is, de minek... Kell? Csak meg kell vagni, mert tobb a reklam, mint az adas. HIGHWAY TO HELL!! 
2005.11.17 12:11
2005.11.17 12:17
2005.11.17 12:21
2005.11.17 12:33
És jól fel vagyunk háborodva. Egyáltalán, hogy kerülhet bármi pénzbe, ami a gyerek, a kis csecsemő életéhez nélkülözhetetlen? Legalább ennyit már, állam bácsi! És nem érdekel, hogy nyugaton még ennyi sincs, mert itt lakom és kész. Ha úgyis kevés a gyerek, és szart se ér se a fizu, se a gyed, a gyesről már csak kacagni tudok, akkor legalább alanyi vagy anyai vagy milyen alapon járjon....havi 2 zacskó pelus, életkornak megfelelően, 2 popsitörlő, néhány fejlesztő játék/hó, bébiételek és méregtelen étkek a mamának, aki szoptat. Ja, és egy rekesz sör papáknak péntek estékre. Asszem, ennyi. 
2005.11.17 12:50
az én intelligenciám az iq teszteken mérhetetlen, mert semmilyen matematikai/logikai érzékem nincs

2005.11.17 12:55

2005.11.17 13:15
de durvaaaaaaaa ez a tápos izé
nem tudom miért abból indulnak ki hogy aki tápod ad az nem akar szoptatni és azt figyelembe se veszeik hogy akarna az ember lánya csak nem tud!!!!mindenki tudja hogy a tejci a legjobb de azért nem hagyom a gyereket éhezni ha nincs
és megint csak mi,jó anyák
szívjuk meg ha elveszik a támogatást
írtam akkor mikor csatlakoztam hogy miért ment el a kedvem a fórumozástól egy időre,nem emlékszel......mert baromi nagy felháborodást keltettem azzal hogy azt írtam hogy másodikra jó lenne egy csaj
ez az én bűnöm,na,üldözzetek el innen is
áááááááá nem,tényleg mindent meg szoktunk beszélni csak néha ezt megelőzi némi kirohanás tőlem
2005.11.17 13:21
Tavaly a Jézuska hozott egy "komplett" ruhatárat egyenest az USA-ból./www.packers.com/Mikor meglátták,hogy honnan jött a rendelés,annyira megörültek neki,hogy ajándékot is küldtek hozzá.Egyébként a férjem tudta szerint van egy NFL bolt a Kolosi tér környékén.Votiv:a férjemék pont a Favre miatt szeretnének kimenni dec.-ben amerikába,mivel ez az utolsó éve állítólag,meg elég rosszak most,talán könnyebben jutnak jegyhez.Az "előéleted" elég izgalmasnak tűnik?
Egyébként mi a STERIMAR?Ancsi:Ez a szoptatási brossura vérlázító!Szegény lányomnak akkor tök hülyének kellene lennie,mivel nekem semmi tejem nem volt és a barátnőmtől kaptunk 3hónapos koráig.Ezzel szembe,állítólag hiperaktív gyanus Dorkám,akiknél meg elég gyakori a magas IQ.
.Kicsit hosszú lett,de annyi téma volt,szerencsére!Gabi
2005.11.17 13:23
, úgyhogy inkább felejtsük el.
. mondtam, hogy legalább 5-5 ml-t szopjon ki mindkét ciciből, hogy azok tudják, hogy a babának szüksége van rájuk. és megtette, de közben dumált cseccsel teli szájjal.
és az ujját is oda akarta dugni. mindegy, csak könyörgöm, legyen 6 hónapig tejem, hogy nehogy lecsapjon rám a szoptatas.hu kommandója. 2005.11.17 13:24
2005.11.17 13:30
2005.11.17 13:45
Bele sem merek gondolni, hogy azok mi pénzt költhetnek rá, akiknek egyáltalán nincs tejük
2005.11.17 13:49
2005.11.17 14:31
nem csoda, hogy annyian akarnak ra vigyazni, amig te, mind bunrossz anya
az iskolapadban doglesz jatek helyett
es irtam is neked melet
megnezem a boltot, ugyis kozel van, asszem mar egyszer kinyomoztam oket, de akkor meg csak konyvek es dvdk erdekeltek, aztat meg nem tartanak, csak ruhanemut a gyagyasok.
, es ott azert nemcsak elvakult szoptataspartiak uleseznek, biztos eszukbe jut, hogyha egyebkentis fogy a nepesseg, es sokan biztos pont anyagi megfontolasbol nem vallalnak gyereket, akkor azert ezt talan megse kene. Mellesleg biztosan sokan tapszereznek, akik pedig tudnank szoptatni, de szerintem a legtobb esetben nem az anyuka hozzaallasaval van gong, hanem a korhazeval, a vedonoevel stb stb, mert nem sok segitseget kap az ember, es azert annyira mar nem vagyunk osztonosen jok ebben, hogy ha valami problema felmerul, akkor egyedul megoldjuk. Nekem legalabbis sajnos ez a tapasztalatom, es remelem, hogy legkozelebb nem igy lesz, de valszeg csak rajtam mulik, hogy idoben mindenfele szakembereket gyujtsek magam kore, es addig rugdossam oket, hogy segitsenek, amig nem fog popecul menni a dolog...2005.11.17 14:56
2005.11.17 15:51
Még hőemelkedésünk se volt.
2005.11.17 16:18
Mostmár okosabb vagyok! És akkor most Timi az új MMR-t kapja majd? Nekem úgy tűnt a leírásból! Jó lenne tudni, hogy az kevésbé veszélyesebb-e, mint az eddigi!
Elég sok támadás éri mostanában!
Akkora fekete karikák vannak a szeme alatt, hogy rossz ránézni és tegnap éjjel már félrebeszélt a fáradtságtól, mikor hazajött! Ez nagyon durva lesz! Az ünnepi nyitvatartás miatt vannak így beosztva! Egyik nap reggel 6-tól van este 10-ig! Következő nap déltől este 8-ig! Tegnap is csak pár mondatban beszéltünk mikor hazajött, aztán kidőlt! Ma reggel meg megint elrohant, mert ugye az ügyeit is intézni kell! Ez így nagyon szar! Na, mindegy nem panaszkodom, pár hete még azért nyekeregtem, hogy legyen melója! Ez van!
Ugye ez nem tartozhat a szeparációs szorongáshoz? Bogárka Te tudsz erről valamit? 2005.11.17 16:37

2005.11.17 16:41
2005.11.17 16:45
2005.11.17 16:45
2005.11.17 16:57
nem tagadom, volt pár hódításom...
)

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|