A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Cookie! Értem én, hogy mit mondtál, csak felvázoltam a tényeket, hogy milyen frankó a fejés Kép

Pocak! Jókat mosolyogtam a ffis beírásaidon!

Votiv! Sajnos még én is kimaradok az új oltásból Kép és fogadom a részlegesen rám vonatkozó részt sem fogják figyelembe venni.

ancsipancsi

Moose!
azért green bay packers, mert én is wisconsini lány vagyok...Kép ott tanultam egy évig. régen. gimiben. és ott őket kellett szeretni...Kép és én szerettem.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Hu, Votiv Kép Ilyen meredek csaj voltal? Kép Es most mar csak a sportert nezed a meccseket? Vagy ha apa nem visz el februarban nyaralni, ahogy megigerte, akkor megis lecsereled egy jovagasu running back-re? Kép Kép de szerintem egy jo csapatbol valassz, azok biztos jobban keresnek Kép

Rylie, meg mindenki, figyeljetek, a kovetkezoket kell rogton ellenorizni, mikor megveszitek az orrszivot:
1. legvege, amit a gyerek orraba dugsz, rendesen van-e eldolgozva (en mar kaptam girbegurbat, ki is dobtam, nehogy felsertse)
2. muanyag cso nincs-e megtorve
3. tenyleg szetszedheto-e, anelkul, hogy eltorned, mert sokszor annyira beszorul, hogy nem lehet, es igy ugye nem tisztithato, egyszer hasznalatosnak meg draga 1500ert
4. ha muanyagot kersz, ellenorizd, tenyleg muanyag-e: most hozott egyet a tesom es csak az a resze muanyag, amit a porszivora kell huzni, a tobbi resze uveg, egy "felig nyuzott bakkencske", baromsag, eddig akarmelyik eltorott, egyik sem a porszivocsatlakozasnal, szoval Kép
moosejaw

Ja, Zs, az mas, ha patriota vagy Kép csak nem new englandi Kép
moosejaw

Hali!

Kezd belém is visszatérni az életkedv, hogy Lilla javul. Éjszaka már tök jól aludt és most megint alszik. Kialussza a betegséget!Kép Egyébként lehet, hogy fertőző, mert a párom és a tesóm is náthás lett miután puszizkottaka Lánykával. Páromnak már vettem is echináciát: Köszönjük Dr. Votivia!KépMindent, amit írtál még a szeretet nyelvéről is kimásoltam magamnak egy word dokisba, hogy megmaradjon az utókornakKép

Tudja valaki a manó telefonszámát, írja meg nekem proiviben, mert így nem tudom odaadni neki a börze jegyeket.Beatrixhidkukacinterwareponthu Köszi!

Nagyon cukik a gyerkőcképek!

Éljenek a fél évesek!!!!

Nagyon szépeségesen süt itt nálunk a nap, de erős szél van, szerintetk levigyem a Lillát? Tegnap , amikor javasoltam neki, hogy menjünk le elkezdett sírniKép Így maradtunk. Aztán este csak kimozdultunk és vettünk neki egy bundás cipőt, hátha a lábáról fázott fel.

Cipőről jut eszembe, hogy doki nénink mondta, hogy Lillával majd kell menni megint ortopédiára, mert nagyon kifelé rakja a lábait, olyan mint egy kis kacsa. Volt valakinek hasonló?

Off: A szomszédokról csak annyit, hogy nem tudom mi a jobb a dübörgő gyerekek, vagy a jelenleg is alattunk vonyító kutya. Hiába idegesít, nem ragaszthatják be a kutya száját, de valószínüleg valami baj van, ezért sír. Az ilyennek minek a kutya? Az állatokról jut eszembe mi is nagy akvárium függők vagyunk még a munkahelyemen is volt az asztalomon, és másokat is megfertőztemKép Viszont most nincs, pedig nagyon jó lenneKép

Vera!
Le a kalappal, én ehhez nagyon finnyás vagyok!

A jövő hétre hozzunk már össze egy Maját, csajok!
beetrix

Zsan, Votiv, Moose!
Jó értelmezem, hogy amerikai foci csapatokról beszélgettek?

off:
Egyébként jövő héten lesz a német csatornákon a Lost és a szül feleségek utolsó része. Már nagyon kiváncsi vagyok, mit hoznak ki a két sorozatból? Na rákattant megint valaki a megasztárra?

Már nem emlékszem ki volt, aki írta, hogy a Schöpf Méreiben szült. Nekem ott dolgozik az anyukám. Melyik dokinál szültél ott?
beetrix

Beet, mi most nem megyunk le, mert egyebkent sem kap a lanyom levegot, de lehet, hogy nagy szelben akkor sem mennenk, ha nem lenne taknyos. Mi elmeletileg holnap megyunk ortopediara. Teli cipot meg hol, milyet vettel? Nyuszinak is kene.
moosejaw

GYerekek!

Épp egy Szoptatós cég tápszertanulmányát olvasom, ahol simán leszemétládáznak engem, mert adok tápot is a babámnak, persze én töretlenül olvasom tovább, mert szeretném tudni, hogy merről hány méter. (megjegyzem durván elfogultnak tűnnek)

Már az elején is gyanakodtam erős csúsztatásokra, ámításokra, ám, mikor ezt a mondatot olvastam "A tanulmányok következetesen kimutatják a magasabb IQ-t a szoptatott gyerekeknél, mint ahogy azt is, hogy az IQ dózisfüggő: annál magasabb, minél tovább kapott a baba kizárólag anyatejet...", halálra röhögtem magam.

Ezúton jelentem ki, hogy én kb. 1-2 hónapig, a párom 11 hétig szopott (aztán nem volt anyáknak teje), és az ő iq-ja 150, az enyém pedig Menzás mérés szerint 130-140 között mozog. Tehát itt és most ki merem jelenteni, hogy kurvául semmi összefüggés az anyatejes táplálás és az IQ mértéke között!

ancsipancsi

ja, és azt szorgalmazzák, hogy az OEP ne támogassa a tápszereket, hátha visszaszorul fogyasztásuk.

ancsipancsi

Igen Beet. Miert, te is szeret ez a sport? Vagy a sok elasztikus naciban feszito kisebb-nagyobb darab jatekosok? Kép Kép Egyebkent csiposzuresre megyunk, nem a talpa miatt, de gondolom mostmar azt is megnezik majd, hogy igy rohan. Es megasztart nezem, vesszuk is fel. Meg a benakat is, de minek... Kell? Csak meg kell vagni, mert tobb a reklam, mint az adas. HIGHWAY TO HELL!! Kép
moosejaw

Ancsi, ez botranyosan nagy baromsag! Melyik szoptatos szervezet ilyen agy? Es ok szorgalmazzak, hogy komoly penz legyen a tapszer? Azt hiszik, mindenki lustasagbol veszi? Megorulok! Es a dohanytermekek meg az alkoholok arat nem akarjak megemeltetni? Mert azok fogyasztasa a gyerek kornyezeteben sokkal karosabb, mintha tapszert adsz neki. Talan meg az iqjara is (ami egyebkent szinten bazi nagy baromsag, hulye tesztekkel nem lehet megallapitani, ki mennyire ertelmes)...
moosejaw

Es milyen mediumban olvasod ezt? Vagy sajat kiadvanyuk? Es hol kaptad?
moosejaw

ezt a levelet most kaptam, arról a frei műsorról szól, ami jement mutatta be. ha vki látta, érdekes lehet. meg úgy ált. a frei féle tényfeltárásról is képet kaphatunk.
tudom ez megagigaOFF, de hátha nem csak a bébik éredkelnek minketKép

Frei Úr,
>
> Nem szokásom ilyen módon protestálni, de hétfői, Jemenről szóló műsora
> oly mértékben volt túlzó, pontatlan s felháborító, hogy muszáj
> reflektálnom arra.
> Nincsenek olyan illúzióim, hogy választ kapok, hogy bocsánatot fog
> kérni a jemeniektől, de akkor sem hagyhatom szó nélkül mindezt. Tíz
> éve élek itt, a tévedések elkerülése miatt, férjemmel együtt magyarok
> vagyunk. Tovább megyek, férjemnek nemrégiben könyve is jelent meg erről az országról.
>
> Talán azzal kellene kezdenünk, hogy a műsorában elhangzott adatok
> valótlanok. Többek között többször említi, hogy Jemen hatszor nagyobb
> területen fekszik, mint Magyarország - tekintsünk el attól a
> részlettől, hogy ez sem felel meg a valóságnak. Akkor viszont:
> 1. Miért csak a fővárosban és annak 3o kilométeres környékén forgatott?
> 2. Miért nem ment el délre, ahol senki nem jár fegyverekkel, késekkel?
> A kés neve egyébként dzsambíjja és a tradícionális öltözködés része.
> Semmi köze sem a terrorizmushoz, sem az al-Khaidához.
>
> - Miért nem mutatta meg a főváros azon részeit is, ahol a az
> otthoni mértékkel mérve is lenyűgöző villák és épületek sorakoznak?
> - Miért nem láthattuk az itteni plázákat, ahol a fiatalok európai
> öltözetben, a legújabb mobiltelefonokkal és Mp3-kal "tömegelnek"?
> Csakúgy mint otthon. Ahol megtalálhatók a Boss, a Benetton -
> sorolhatnám a világmárkákat hosszan - üzletei.
> - Nem mutatott utcaképeket csak az Óvárosból ahová gépkocsival
> tilos behajtani. Pedig bármelyik hétköznapi utcaképen látható lett
> volna, hogy az utcán közlekedő gépkocsik többsége, jóval modernebb és
> drágább mint amivel otthon találkozunk. A legnépszerűbb és
> leggyakoribb autó a Toyota Land Cruiser 100-as, amivel Önök is
> közlekedtek - 45 ezer USD. Az Ön állítása szerint a minisztériumi
> alkalmazotté volt. Milyen szegénységről beszélünk akkor?
> - Az Óvárosban kifogásolta a koszt, az emberek mosdatlanságát.
> Rendben, de utazott-e Ön már a 7-es vagy a 9-es buszon? Járt-e már
> Váci úti aluljárókban ahol a hajléktalanok kompletten "bebútorozzák"
> az aluljárót, telefonfülkét?
> - És miért nem mutatta azokat az utcákat, amelyek tisztasága
> megfelel a mi kifinomult európai ízlésünknek is? Miért nem mutatta a
> szállodát ahol lakott?
>
> Nem szeretném hosszan sorolni a műsorban elhangzott tévedéseit, de
> szükségesnek tartom, hogy legalább néhányat korrigáljak.
> - Nem a szegénység az oka, hogy a kávéhéjat felhasználják.
> Tradíció - ha Önnek mond ez a szó valamit - és praktikum. Rendkívül
> ízletes, fűszeres italt készítenek belőle (gahwa), a kávészemeket
> pedig pörkölés után apróra őrlik s törökösen ugyancsak fogyasztják.
> - Nem laknak százezren az Óvárosban.
> - Soha nem volt Sába nevű királynője az országnak. Volt egy
> általunk Sábának nevezett királyság a mai Jemen területén, melyet egy
> időben valóban uralt egy királynő, akit Bilkísznek neveztek (Biblia).
> - Nem igaz, hogy tizenöt kilométerenként katonai ellenőrző pontok
> vannak. Az útvonalengedély pedig csakis a külföldieknek kell és
> biztonsági okai vannak, az utazók biztonságáról szól a történet. Ha
> valakit baleset vagy egyéb atrocitás érne, akkor ebben a hatalmas
> országban valahogy meg kell találni. Gondolta volna?
> - Az afrikai számokról pedig csak annyit, hogy a mi fogalmaink
> szerinti magas gyermekszámnak vallási és gazdasági okai vannak. Értsd:
> ez a szülők nyugdíj- és társadalombiztosítása. Sajnos nem lehet az
> almát a körtéhez hasonlítani, európainak érthetetlenek az itteni
> természetes dolgok.
> - Megjegyzem augusztusban, iskolai szünetben ritkán járnak a
> gyerekek iskolába. Idejük nagy részét az utcán töltik, talán még
> hazánkban is.
>
> Megértem a hitetlenségét, aminek a vallási vezetővel való
> beszélgetésben hangot adott. Tapasztalataim szerint Magyarországon az
> adott szónak de még az aláírásnak sincs különösebb jelentősége. Itt
> azonban tisztelik nemcsak a Koránt de az idősebbeket, kisebb
> közösségek vezetőit is. És állíthatom, hogy az itteni mindennapi
> életbe nem kúszott be a belpolitika, nemúgy mint másutt. Ki kell ábrándítsam, a terrorizmus és az al-Khaida sem.
>
> Attól tartok, Ön is felháborodna, ha valaki országunk bemutatásának
> szándékával a Viharsarokban, esetleg Szabolcs megyében forgatna, aztán
> kijelentené: ez Magyarország. Mit sugallna az a kép? Nincs villany a
> tanyákon, a WC az udvarban, cipő nélküli, mosdatlan gyerekek...
> Folytassam? Azt hiszem nincs értelme. De világosan kell látnia, hogy
> ez a társadalom is csak annyira tagolt mint bárhol a világban. Vannak
> szegények, gazdagok s középosztálybeliek.
>
> Műsorát még otthon láttam, szerdán érkeztem vissza Jemenbe s próbáltam
> éber lenni. Megnyugtathatom, első utam a spájzba vezetett és
> megnyugodva konstatáltam, hogy ott nem rejtőzik terrorista.
> Kikérdeztem szomszédaimat, átkutattuk az ő lakásaikat is.
> Eredménytelenül. Biztosítottak arról, semmilyen kapcsolatuk nincs
> Oszamával. Aztán hozzáfogtam a kicsomagoláshoz.
>
> Itthon vagyok s néhány hónap múlva megint hazautazom.
> Séllei Judit
>

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv,
A verzió: hát, lófrált egy sort, megnézte a barbis kirakatokat, ivott egy kupica tejet, majd hazacsámborgott. Kép
B verzió: tesóméknál volt.
Megfejtés? Kép

Ancsi,
ez fasza, de aki nem hóbortból, hanem mert tényleg nincs teje-nem szoptat, hanem tápszerez, az így járt? (Ha oep nem tám.)

És az a pasi hogy mérte le, hogy kevesebb a sírás az új oltásokkal? Ott állt mellettük? Ez ilyen fájdalommentes tű? Simogatva adja be az anyagot? Grr.

Mióta az egészségügy is biznisz lett és undorító fosatós reklámokat nyomnak a TVben... régen volt valaha is reklám a gyógyszereknek? Vagy egy cég csinálta mind, azt jóvan? Bírom, amikor egymás után reklámoznak 2 ugyanolyan (placebo?) szert. Az egyiknél nincs idő a fejfájásra (jé, már arra sincs? akkor mire van?) a másik meg még ennél is 50%kal hatékonyabb. Mint a korpátlanító samponok. Ha az előző is szuper volt, az újabb meg még szuperebb, a következő mi lesz? Áááá. De mennyire utálom a reklámokat és a népszerűsítő dolgokat.
Bocsi, ez megaoff lett. csak eszembe jutott...

neet
neet

Moose, itt van:
www.szoptatasert.hu/letolt/ egyeb/tapszertanulmany0405.doc

ancsipancsi

:-))) Zsan ez tetszik!

Krisz!
Üdv itt! aszem én tudom ám kivagy:-)

Ada!
LH-nak Boldogságos Szülinapot!

Votiv!
nem győztem véviv olasni az oltást az a kérédsem, hogy most jövőre Zsombi mit fog kapni?
A régit vagy az ujat?
manó27

Ancsi!
el tudod képezlni mekkora lenne az iq-d, ha 2 éves korodig szoptatnak????KépKép
egybként ez sztem is HÜLYESÉG!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose,
most nagyon egyetértünk ebben a kérdésben. Örülök. Kép És jól fel vagyunk háborodva. Egyáltalán, hogy kerülhet bármi pénzbe, ami a gyerek, a kis csecsemő életéhez nélkülözhetetlen? Legalább ennyit már, állam bácsi! És nem érdekel, hogy nyugaton még ennyi sincs, mert itt lakom és kész. Ha úgyis kevés a gyerek, és szart se ér se a fizu, se a gyed, a gyesről már csak kacagni tudok, akkor legalább alanyi vagy anyai vagy milyen alapon járjon....havi 2 zacskó pelus, életkornak megfelelően, 2 popsitörlő, néhány fejlesztő játék/hó, bébiételek és méregtelen étkek a mamának, aki szoptat. Ja, és egy rekesz sör papáknak péntek estékre. Asszem, ennyi.
neet, a nagyravágyó Kép
neet

Neet, Bogárka, Beet írtam e-mailt!
azt hiszem senkit nem hagytam ki!

Manó
manó27

Manó, sajna úgy van, hogy akit a régivel kezdtek el oltani, az már végig azt a rendet kapja Kép
mondják itt, hogy mert az úgy kell meg úgy lett kitalálva de én meg azt mondom hogy nem akarják hogy olyan qva sok raktárkészlet maradjon a nyakukon...

Hűha Ancsi, jó lesz vigyázni veled Kép az én intelligenciám az iq teszteken mérhetetlen, mert semmilyen matematikai/logikai érzékem nincs Kép
viszont sokat olvasok, az számít valamit? Kép

votiv 8)
votiv

Zsanci, nekem érdekes volt a Freies cucc.

egy inszájder nekem egyszer azt mesélte, hogy simán bemontírozta magát egy interjúba az ami riporter helyére.

és küldök is mindjárt róla egy kompromittáló képet, ok?

egyébként én már 3x nagyon durván beszóltam neki cikkemben, átküldjem azt is, egy kis örömködésre? Kép

votiv 8)
votiv

Votiv!
Nincs mit tenni ha ezt adják!
Nem baj majd a következőnek már jobb lesz!
köszönöm, hogy válaszoltál

Na figyelem!!! én most elmegyek egy kád forró vízbe relaxálni kivánom ezt mindenkinek ebbe a csúnya hideg szeles időbe!!!!!
manó27

Votiv!
küldd a cikkeket pliz!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Manó: én is mennék, de a babáim ma is a váltottalvást gyakorolják, bár szerintem tök jól megy nekikKép

Pussz: Pocak
pocakpacni

Manó,
ment egy pár mél neked. Kép
neet
neet

ancsi,
azt akartam azzal mondani hogy a BEBA-nak nincsen 2 számú tápszere a HA/AR-ből csak a humana-nak.néha összeszavakat a keveremKép de durvaaaaaaaa ez a tápos izéKép nem tudom miért abból indulnak ki hogy aki tápod ad az nem akar szoptatni és azt figyelembe se veszeik hogy akarna az ember lánya csak nem tud!!!!mindenki tudja hogy a tejci a legjobb de azért nem hagyom a gyereket éhezni ha nincsKépés megint csak mi,jó anyák Kép szívjuk meg ha elveszik a támogatástKép

eszti,
csak érnél már ideKép

moose,
na már csak azért is megyek hogy bebizonyítsam hogy nem félek tőledKépírtam akkor mikor csatlakoztam hogy miért ment el a kedvem a fórumozástól egy időre,nem emlékszel......mert baromi nagy felháborodást keltettem azzal hogy azt írtam hogy másodikra jó lenne egy csajKépez az én bűnöm,na,üldözzetek el innen isKép

manóka,
elvi síkon nagyon jó a kapcsolatunkKépáááááááá nem,tényleg mindent meg szoktunk beszélni csak néha ezt megelőzi némi kirohanás tőlemKép
Vendég

Sziasztok!Zsan:nyertél,ez biza Packers!Férjem dilije...Habár nála nem egészen azért,amiért nálad.Az úgy kezdödött,hogy az NSZK-ban vásárolt egy Packersös kabátot mert tetszett neki a színe.Az ausztriában tanuló bátyja felvilágosította,hogy mi is ez a dolog valójában.Na és akkor elkezdte érdekelni Õt.Mára már bolondja ennek a sportnak is,habár éppen tépi magát miattuk.Moose:az a sapka igazság szerint a férjemé!KépTavaly a Jézuska hozott egy "komplett" ruhatárat egyenest az USA-ból./www.packers.com/Mikor meglátták,hogy honnan jött a rendelés,annyira megörültek neki,hogy ajándékot is küldtek hozzá.Egyébként a férjem tudta szerint van egy NFL bolt a Kolosi tér környékén.Votiv:a férjemék pont a Favre miatt szeretnének kimenni dec.-ben amerikába,mivel ez az utolsó éve állítólag,meg elég rosszak most,talán könnyebben jutnak jegyhez.Az "előéleted" elég izgalmasnak tűnik?KépEgyébként mi a STERIMAR?Ancsi:Ez a szoptatási brossura vérlázító!Szegény lányomnak akkor tök hülyének kellene lennie,mivel nekem semmi tejem nem volt és a barátnőmtől kaptunk 3hónapos koráig.Ezzel szembe,állítólag hiperaktív gyanus Dorkám,akiknél meg elég gyakori a magas IQ.Kép.Kicsit hosszú lett,de annyi téma volt,szerencsére!GabiKép

petergabi

Votiv! kit érdekel, hogy mennyi az iq-d, lehet több és kevesebb is, ha ilyen fasza nő vagy Kép

Zsan! van egy régi hapsim, akinek 180 volt az iq-ja. nem merem ilyen szöveggel megkeresni, hogy vajh meddig szoptatta az anyja Kép Kép Kép , úgyhogy inkább felejtsük el.

TÁPSZER:
az iménti cikken befosva azonnal odakaptam Lencsét a mellekre, de olyan üvöltést csapott, mintha nyúznák. aztán már az üveget se akarta bekapni. na, nagy nehezen megetettem, és utána beszéltem a fejével Kép . mondtam, hogy legalább 5-5 ml-t szopjon ki mindkét ciciből, hogy azok tudják, hogy a babának szüksége van rájuk. és megtette, de közben dumált cseccsel teli szájjal. Kép és az ujját is oda akarta dugni. mindegy, csak könyörgöm, legyen 6 hónapig tejem, hogy nehogy lecsapjon rám a szoptatas.hu kommandója.

mellesleg a tápunk 400 gramm és 1000 Ft. 4-5 napig elég úgy, hogy kap mellette tejet is. a szoptass.hu meg azt akarja, hogy ne legyen rajta támogatás... ettől persze nem lenne több tejem, csak soványabb gyerekem

ancsipancsi

<font color="0000ff">Most értünk haza (anyu is eljött velem...).
NST-n minden rendben, mondta a szülésznőm, hogy múlt héten megbeszélték az orvossal a közös betegeiket és doki azt mondta, hogy szerinte én avgyok a legközelebb szülő. Úgyhogy a napokban sokat gondolt rám. Kép
Baba tök jól érzi magát odabent, produkáltunk egy értékelhetetlen meg egy teljesen jó részt NST-n, de akkor kicsit oda kellett fognom a kütyüt a hasamhoz, mert nem jól hallatszott a szívhang.
Doki utána megvizsgált, elmondtam neki, hogy múlt heti vizsgálat után másfél napig nagyon fájt a bordám alja, lehet, hoyg feljebb ment akkor a baba. Vizsgálatkor: Jé, tényleg feljebb ment és most már csak egy ujnyi a méhszáj. De 'megnyugtatott', hogy azért még így is bármikor beindulhat a szülés. Mivel UH szerint hétfőre vagyok kiírva, ezért keddre berendelt a kórházba, hogy megvizsgáljon - ha addig nem szülnék.
Evvan, Babó jól érzi magát és most éppen esze ágában nincs kibújni... Kép
Megyek ebédelni!</font>

KépKépKépKép
proone

Én is felháborodtam,mint Neet és Moose a tápszer miatt!Hány bőrt akarnak még lenyúzni rólunk!Neet:nem,hogy ingyen nem adnak semmit,de ha megfigyelitek,szinte minden babakellék 25%-os áfával bír!Legalább az áfát vennék le minden babaholmiról.Gabi

petergabi

A nagy favoritom. Ugye nem volt még? Kép
neet
neet

Felháborít ez a tápszer dolog, még akkor is, ha én sokáig szoptattam és most is csak tejcsi megy. DE a nők nagyrésze nem hobbiból nem szoptat, nem hiszem, hogy ezt nem látják! Félix anno kapott tápszert (eleinte csak keveset és kiegészitésként, 9 hós kora után már napi szinten) és sokba került még igy is Kép Bele sem merek gondolni, hogy azok mi pénzt költhetnek rá, akiknek egyáltalán nincs tejük Kép
Bár sok helyen látom, hogy dokinénik szivesen tolnának egy-egy babát a tápszeres kiegészités felé, de nem eldönthető, hogy érdekeltség vagy meggyőződés alapján........ MIndenesetre ha már kell, legalább támogatott legyen! De inkább ingyenes egy éves korig, ha már a tehéntejet addig nem adhatom oda jó szivvel a gyerekemnek.
cookie

Proone, nyugi, béke van! majd jön egy front, aztán baba kibúvik Kép

Anyukám el volt ájulva, hogy milyen drága a táp, az ő idejükben filléres dolog volt. Szerintem a szegényebb emberek nem is tudják megfizetni? Mit tesznek? Tényleg feles tejet adnak?

ancsipancsi

Neet! Elolvadtam Kép
cookie

Cookie,
én is. Kép Imádom. Ez van. Kép
neet
neet

Neet! szuperkisnoiholgy! Kép nem csoda, hogy annyian akarnak ra vigyazni, amig te, mind bunrossz anya Kép az iskolapadban doglesz jatek helyett Kép

Gigi, most hogy mondod, mar emlekszem. De mar ez is milyen regen volt! Ilyenekert is beszolnak, mennyi agyalagyult van, most megnyugodtam, hogy en nem is vagyok annyira borzaszto Kép es irtam is neked melet Kép

Gabi, latom ez tenyleg apa sapkaja Kép megnezem a boltot, ugyis kozel van, asszem mar egyszer kinyomoztam oket, de akkor meg csak konyvek es dvdk erdekeltek, aztat meg nem tartanak, csak ruhanemut a gyagyasok.

Zs, Votiv, durva ez a media! Eddig se neztem, de mostmar biztosan nem fogom ezeket a "tenyfeltaro" izemicsodakat. Legyszi mondjatok, milyen mas felrevezeto musorokat ne nezzek meg! Jol tajekozott akarok lenni, nem azert nezem a tevet, ha nezem, mert unatkozom. Na jo, kiveve a megasztart meg a cliffordot meg...

Apropo Clifford, Juc, tudtad, hogy Clifford mar 30 eves? Ize, olyan regi a mese, de itthon csak pareve nyomatjak. A mesekonyveken latszik is, mert egy csomonak mas a grafikaja, mint a rajzfilmnek.

Tapszerugyben azert valszeg valami nagyobb, "ertelmesebb" szervezet/intezmeny fog donteni, peldaul a parlament Kép, es ott azert nemcsak elvakult szoptataspartiak uleseznek, biztos eszukbe jut, hogyha egyebkentis fogy a nepesseg, es sokan biztos pont anyagi megfontolasbol nem vallalnak gyereket, akkor azert ezt talan megse kene. Mellesleg biztosan sokan tapszereznek, akik pedig tudnank szoptatni, de szerintem a legtobb esetben nem az anyuka hozzaallasaval van gong, hanem a korhazeval, a vedonoevel stb stb, mert nem sok segitseget kap az ember, es azert annyira mar nem vagyunk osztonosen jok ebben, hogy ha valami problema felmerul, akkor egyedul megoldjuk. Nekem legalabbis sajnos ez a tapasztalatom, es remelem, hogy legkozelebb nem igy lesz, de valszeg csak rajtam mulik, hogy idoben mindenfele szakembereket gyujtsek magam kore, es addig rugdossam oket, hogy segitsenek, amig nem fog popecul menni a dolog...
moosejaw

helyesbitek:
biztos eszukbe jut = csak eszukbe jut
gong = gond
moosejaw

Ja, Mano, te nekem nem irtal meg mindig, de mostmar ugyis mindegy, mert nagyon elkeseredtem es ilyendeilyen szomoru vagyok, nezd: Kép Kép Kép Kép ugyhogy nem is ott veszek majd ures dvd lemezeket, ahol te.
moosejaw

Moose,
Frei műsorait soha ne nézd, ezen kívül ne nézd az olyan műsorokat, amelyekben híreket kommentálnak, mert az ember van olyan értelmes, hogy megérti a simán felolvasott híreket is, ne nézd a Szólás szabadságát, mert a csaj bazi unszimpi, és sajnos mást nem tudok mondani, mert nem ismerem a műsorokat, lévén inkább DVD-ket nézek. Viszont indult egy tévécsatorna, ami neked nagyon megfelelne, valami lakás dizejnerkedés, de most perpill nem jut eszembe a csatorna neve.

ancsipancsi

Ancsi, tenyleg egy egesz csatorna? Nemcsak egy uj sorozat az egyik csatornan? Mondsz, mi az!
moosejaw

Sziasztok!

Oltás helye nagyon szép, csak a tüszúrás látszik. Kép Még hőemelkedésünk se volt. Kép

Nekünk is túl nagy a képünk. Kép

Tápszer: nálunk is tömni akarták a babót, mert nem hízott.
Viszont az utcsó pillanatban a védőnő segítségével lassan rájöttünk, hogy csak lusta a drága. Most már 20-30 dekát hízik. Kép

Most meg nekem kell szaporítani, hogy elég legyen...
mkatus

moose,
én meg úgy megörültem hogy egyből válaszoltamKép

neet,
eszti szuper édes,most akkor hozzátok mikor mehetünkKép?vagy inkább gyertek már ti is egyszer,hmmmmmmm?mini tali nálunk?????
Vendég

Sziasztok!

Gyorsan írok egy keveset, amíg Timi még alszik!

Votiv!

Köszi a felhomályosítást az oltásokról! KépMostmár okosabb vagyok! És akkor most Timi az új MMR-t kapja majd? Nekem úgy tűnt a leírásból! Jó lenne tudni, hogy az kevésbé veszélyesebb-e, mint az eddigi!
Egyébként eltökélt szándékom, hogy az MMR-t én pár hóval később fogom beadatni, nem érdekel, ha feljelentenek az ANTSZ-nél! Ugyanis 1 év után én beadatom Timinek a meningococcus elleni oltást és utána három hóval szerintem túl hamar lenne az MMR!
Érdekes a levél is, amit felraktál! Kíváncsi lennék, mit reagálhat rá a Frei! Bár biztos nem ír vissza a nőnek!Kép Elég sok támadás éri mostanában!

Babás képek nagyon jók, amiket felraktatok!Kép

Képzeljétek, párom most úgy fog dolgozni, hogy egyik nap 16 óra, rá következő nap 8 óra!Kép Akkora fekete karikák vannak a szeme alatt, hogy rossz ránézni és tegnap éjjel már félrebeszélt a fáradtságtól, mikor hazajött! Ez nagyon durva lesz! Az ünnepi nyitvatartás miatt vannak így beosztva! Egyik nap reggel 6-tól van este 10-ig! Következő nap déltől este 8-ig! Tegnap is csak pár mondatban beszéltünk mikor hazajött, aztán kidőlt! Ma reggel meg megint elrohant, mert ugye az ügyeit is intézni kell! Ez így nagyon szar! Na, mindegy nem panaszkodom, pár hete még azért nyekeregtem, hogy legyen melója! Ez van!

Ja, és van egy kérdésem!
Pár napja Timi nagyon ijedős lett! Összerázkódik a telefontól meg a csöngőtől és sírni kezd, pedig eddig nem volt ilyen! Meg, ha ásítok attól is megijed! És van, hogy csak úgy ok nélkül ijedezik! Mi lehet a baj?Kép Ugye ez nem tartozhat a szeparációs szorongáshoz? Bogárka Te tudsz erről valamit?

ILdi
ildi76

Ildi, ez nem egeszseges, ahogy dolgoztatjak a parod! Komolyan! Mar korabban is akartam irni. Es szerintem Timi problemaja siman lehet ettol! Hiszen az egyik szulo nagyjabol eltunt, meg mashogy is viselkedik. De majd Bogarka jol megaszondja.
moosejaw

Na Lilla megint alszikKép

Most nem szürcsög, remélem ez a gyógyulás jele és nem az, hogy húzodik le a torkára.

Moose! Mi se mentünk le sétálni, itthon kuckoztunk. Délelőtt egyébként majdnem 3 órát aludt. Personal alvás recordjait döntögeti. Nekem egyébként az amerikai foci közömbös, bár néha brutálnak tűnik nekem. Én röplabda rajnongó vagyok!

Cipőt a Siestába vettünk: magas szár, belül szörmés, puha , könnyen hajlik, tépőzáras, mert csak az ment rá a lábára. Az ára viszont brutál 11 ezer, ez az utolsó szieszta cipője a csajnak. Kép

Na majd meséld el mi volt az ortópédián érdekel!

Manó! mailt megkaptam mindjárt fel is hívlak!

Zsan! Na mit szólsz a pasim mit indított el a wiwenKép
beetrix

Neet!
El olvadok a csajodtólKép

Zsan!
Ezen a jemeni cuccon nagyon jót kuncogtam. Mivel a reklám szakmában dolgoztam már nem hiszek el semmit, amit a tévében látokKép
beetrix

Ildi,
Moose hsz-val ellentétben sajnos manapság már ez a természetes, addig dolgoztatnak, amíg ki nem dőlsz a sorból, azt nyúlnak a kövi áldozat felé, sajnos ma már mindent meg lehet tenni szegény dolgozó néppel, és ez nagy geciség, így finoman és nőiesen. Mást sajnos nem tudok mondani, mint hogy örüljetek, hogy ez is van.
Timi ijedezése: passz, de idővel biztos javul a helyzet és el is múlik majd. Addig meg vigyázz a cilikés, szeles mozdulatokkal.Kép

Gigi,
húha, ennyi meghívást se kaptam még így egyszerre, ráadásul vizsgaidőszak előtt 3-4 héttel. Most ezért nem is ígérek semmit, lehet, hogy karácsony előtt már kihagyjuk a vizitet, de ha megvannak a vizsgáim, (vagy nincsenek, de mondjuk vége a vizsgaidőszaknak) mindent bepótolunk. Kép
neet
neet

Beet,
az szuper, ha ennyit alszik, az a gyógyuláshoz vezető félsiker! Kép

Moose,
és nem is vagyok bűnrossz anya. Te bűnrossz hozzászóló. Kép

Csajok,
ha Moose véletlen nem jönne egy hétig, nekem komolyan hiányozna a szurkálódása, amely, mint tudjuk, merőben nem félreértendő. Csak a mindennapi visszahúzódó, nyuszika természete ilyenkor háttérbe szorul, és előjön belőle a... a... a... nemtommi.- Kép
neet
neet

Beet,
az szuper, ha ennyit alszik, az a gyógyuláshoz vezető félsiker! Kép

Moose,
és nem is vagyok bűnrossz anya. Te bűnrossz hozzászóló. Kép

Csajok,
ha Moose véletlen nem jönne egy hétig, nekem komolyan hiányozna a szurkálódása, amely, mint tudjuk, merőben nem félreértendő. Csak a mindennapi visszahúzódó, nyuszika természete ilyenkor háttérbe szorul, és előjön belőle a... a... a... nemtommi.- Kép
neet
neet

Gabi, a sterimar orrszpré, tengeri sóoldatból Kép
Favre tényleg lassan veterán, és szegénynek elvitte a farmját is a Katrina
az utóbbi időben többször is drukkoltam neki, csak mert majdnem mindig ők áltak vesztésre...
nekem is nagy álmom, hogy kimenjek egyszer egy meccsre. jegyre állítólag a neten lehet licitálni, mert a bérletesek felkínálják a helyüket, ha ők nem tudnak elmenni, egyébként elég reménytelen Kép

előélet: hát igen, a régi szép idők Kép nem tagadom, volt pár hódításom... Kép
és valahogy mindig kifogtam a külföldi pasikat (ráadásul ennek folytán tanultam meg pár nyelvet egész jól Kép)

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?