Moose! már nincs meg amit a UPC írt nekünk, hogy milyen két új csatival bővítik a programok sorát, és a honlapjukon sem találom. mi nem fizetünk elő csak a nagymutter csomagra
(mtv1+2+duna), úgyhogy nem is fogom látni sajna.
TV Deko - Beetrix megmondta, és jól!!!
a túlóra nekem is megártott, de más a fizikai és más a szellemi leterhelés. 12 órákat mászkálni fizikailag nehéz, de alvással kipiheni az ember. 12 órát végig számolni, vagy szerződéseket kötni, az már gáz. volt ilyenben részem, úgyhogy a kórházban kötöttem ki, még azóta is zúg a fülem sajnos. azoknak a bizt. őröknek jó, akik csókosok a központiakkal, és nyugis, pihenős, netán alvós melót kapnak. csak nyilván Ildi férje nem ilyet fog kapni elsőre sajnos.
Neet! Eszti nagyon édes és még mindig feláll a haja.
Ildi! sajnos nem vagyok szakember Timi ügyében, de kicsit halkabban ásítozzál

, hogy ne ijedjen meg szegényke!
Votiv! nem a Club csatornáról van szó, hanem egy totálisan újdonsültről, ami most fog indulni. neve utal a lakberendezésre, de sajna nem emléxem....igen, Beetrix megmondta: TV Deko . ez az!
ÉS NE TÛNJ EL!
Jucus! a csomagos postásokkal így kell, mert mániájuk csak bedogbálni az értesítőt és nem hozni a csomagot. az Eszék utcával párhuzamos utcában lévő postának a pénzfelvevős részén van a mószeriroda. én már bemószeroltam egyszer a céges postást, mert hatalmas balfék módján töltötte ki folyton az értesítőt, én meg mászkáltam ide oda, hogy hol van a cucc.
Beetrix! csajod édes, és tényleg a TV Deko-ról van szó.
Sütőtök leves, ha szereted: meghámozott tököt kockákra vágni, és apróra vágott hagymával és 1-2 krumplival felteni főzni. vegetával, vagy csak sóval ízesíteni, majd mikor megfőtt, merülő mixerrel péppé zúzni és egy kis keményítővel sűríteni. nekem nagyon bejön.
Recca! én sem tudtam volna, hogy mit tegyek!!!!
szerintem kidobtam volna őket a kertbe, vagy valahova máshova
ma jutok el először fodrászhoz a szülés óta