A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Juc!
szóval nem akarod, h pereputtyostúl odamenjünk, és jól összekoszoljuk a frissen mosott ablakodat???Kép
ha nem, hát nem...
akkor mondd el, h hogy lesz olyan egy doboz szalvétával, mintha a mintát ráfestették volna...
Most bosszúból jól szétoffoltam a topikot...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Gigi, és Mindenki,
Élünk, csak úúúgy elrohannak a napok, hogy mindig éjjel ültem a gép elé és már leragadt a szemem...
Gigi, kérdezz, vagy írj mélt! Kép
Blaye
blaye

Juc!
ma este LOST! nem akarlak a számitógép előtt találni este 9-kor!!!irgum-burgum!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!

Megmondom őszíntén,hogy nem adtam még fel egy dobozt sem,de minima 300Ft-ra gondolok.
És ha 3-t akaro feladni akkor az barátok között is 1000Ft és akkor még nem számoltam a csomagolópapírt és ugyi az ajándékokat bele.

Legyünk adkozóak,de azért Posta miért is járjon ennyire jól?

Gyerekekkel nem fogunk tudni tanfolyniKépÉs nem azért mert féltem az ablakomat hanem mert akkor rájuk kell figyelni.

Nem értem a kérdést.Mutasd dobozd és szalvétát amit rá akarsz tenni.
De elöször is:ne vágd a mintát,hanem tépd!Igy amikor felragsztod akkor elmosodnak aszélei,nem látszik,hogy odaragasztottad.

Juc
20170114224602

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan!

Kghzmon ezt P.írta.

Szóval köszi,de Lostról lemaradok mindig.Érdekes?Félelmetes?Azt nem szeretemKépén olyan kis félös vagyok.gÍjzzz bjvzzzz zuum6mgh megint P.

De megpróbálom megnézni,bár nem mérték MENZAilag az IQ-mat,de félek,hogy kevés lenne ezért próbálom csiszolni LOST-tal,jó?

Kupálást meg szívesen elmondom,de mutatni csak tényleg kölkök nélkül megy.Valamelyik éjszaka pl.rá érsz?KépVagy hétvége?

Juc
20170114224602

Beet, ortopedia kontrollon azt mondtak, minden oke es felevente vagy evente menjunk kontrollra. Kaptunk egy szep nagy papirost, lenyegeben ennyi: "jarasa koranak megfelelo, mindket csipoizulete szabad". Megkerdeztem a dokit, hogy otthon most kell ra cipot adni vagy nem es azt mondta, nem, jo mezitlab.

Szoval Zsebi, egy cipot veszunk, apaval megvitattuk es kesz. Es holnap, mert mostmar surgos. Gyanus, hogy ezt amit hord, mar kinotte, de nem tudom kitapogatni, hogy meddig er a laba.

Ja, es en is voltam dokinal, azt mondta virusos izemicsoda a torkom, es oblogetot adott. Meg megvalamit, de azt csak akkor valtsam ki, ha belazasodnek.

Rec, Neettel ertek egyet! Es egyaltalan ne legyen lelkiismeretfurdalasod! En nagyon szeretem az allatokat, de csak maradjanak kivul a lakason meg a szervezetunkon. Durva hasonlat, de nem hiszem, hogy barki azt gondolna, de helyes kis legylarvak vannak a nyilt sebemben, en meg most kegyetlenul elveszem toluk a taplalekot... Azert, mert az eger utodai helyesebbek, ez ne tevesszen meg! Kép Kép
moosejaw

Sziasztok!Zsan:nem akarlak elkeseríteni,de ma nincs Lost!Kép/csak az a fránya domino day/Gabi.

petergabi

Moose:úgy tudom,hogy NFL a sport2 van még a felsoroltakon kívül.Ja,meg a Kokónak van a boxutca nevű valamilye és ott.Szerimtem is le a rágcsálokkal!!!!Gabi

petergabi

Juc!
ezt j vb b igi üzeni P-nek:
ly-
csak mert ő értette Pannát!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Moose:úgy tudom,hogy NFL a sport2 van még a felsoroltakon kívül.Ja,meg a Kokónak van a boxutca nevű valamilye és ott.Szerimtem is le a rágcsálokkal!!!!Gabi

petergabi

Gabi!
Jesszus, tényleg!!Kép
Juc!
nehogy megtudjam, h este a tv előtt ülsz!!!!!!
domino dancing sucks!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sztem domino jobb lenne, mint lost, HA:
1. Lilu barom feje és vinnyogós hangja nem villogna be folyton.
2. Nem reklámokkal meg minden sz@rral tűzdelnék tele az egészet, csak elmondanának pár érdekességet, feldöntenék, azt nézzük.
Úúúúútálom ezt a szenzációhajhászást, hogy már napokkal előtte erről van szó mindenhol, hogy "játszani hívnak", hogy küldjek sms-t, hogy ilyen riportok mennek:-Idén nagyon sok balhé volt a dominók körül, kérdéses volt, sikerül-e... stb, szóval húzzák a népet, hogy "izguljanak" meg"játszanak" azt az egész megint egy hatalmas pénzéhes f..szság. Bocs, ez kijött. Huh, most jó. Kép

Moose,
figyeled, manapság mennyi mindenben egyetértünk? Kép
neet
neet

Így azonban a Szomszédok és a BK után házi feladatot írhatok. Kép
neet
neet

Ja, Panna nagyon nagy gépíróművész. Kép
neet
neet

Moose! már nincs meg amit a UPC írt nekünk, hogy milyen két új csatival bővítik a programok sorát, és a honlapjukon sem találom. mi nem fizetünk elő csak a nagymutter csomagra
(mtv1+2+duna), úgyhogy nem is fogom látni sajna.
TV Deko - Beetrix megmondta, és jól!!!
a túlóra nekem is megártott, de más a fizikai és más a szellemi leterhelés. 12 órákat mászkálni fizikailag nehéz, de alvással kipiheni az ember. 12 órát végig számolni, vagy szerződéseket kötni, az már gáz. volt ilyenben részem, úgyhogy a kórházban kötöttem ki, még azóta is zúg a fülem sajnos. azoknak a bizt. őröknek jó, akik csókosok a központiakkal, és nyugis, pihenős, netán alvós melót kapnak. csak nyilván Ildi férje nem ilyet fog kapni elsőre sajnos.

Neet! Eszti nagyon édes és még mindig feláll a haja. Kép

Ildi! sajnos nem vagyok szakember Timi ügyében, de kicsit halkabban ásítozzál Kép , hogy ne ijedjen meg szegényke!

Votiv! nem a Club csatornáról van szó, hanem egy totálisan újdonsültről, ami most fog indulni. neve utal a lakberendezésre, de sajna nem emléxem....igen, Beetrix megmondta: TV Deko . ez az!

ÉS NE TÛNJ EL!

Jucus! a csomagos postásokkal így kell, mert mániájuk csak bedogbálni az értesítőt és nem hozni a csomagot. az Eszék utcával párhuzamos utcában lévő postának a pénzfelvevős részén van a mószeriroda. én már bemószeroltam egyszer a céges postást, mert hatalmas balfék módján töltötte ki folyton az értesítőt, én meg mászkáltam ide oda, hogy hol van a cucc.

Beetrix! csajod édes, és tényleg a TV Deko-ról van szó.
Sütőtök leves, ha szereted: meghámozott tököt kockákra vágni, és apróra vágott hagymával és 1-2 krumplival felteni főzni. vegetával, vagy csak sóval ízesíteni, majd mikor megfőtt, merülő mixerrel péppé zúzni és egy kis keményítővel sűríteni. nekem nagyon bejön.

Recca! én sem tudtam volna, hogy mit tegyek!!!!
szerintem kidobtam volna őket a kertbe, vagy valahova máshova Kép

ma jutok el először fodrászhoz a szülés óta

ancsipancsi

helló mindenki

Recca, részvétem. erős voltál!!!

Ildi, szandit is láttam ugyanott, ahol a cipőt vettük, és meglepett, h milyen nagy télenb a választék. de az eladó mondta, ezt s ugyanúgy viszik, bentre, oviba, bölcsibe, stbstb

párod veszélyességi pótlékot nem kap???
ez a mh nem az igazi, finoman szólva
16 órázás mellett meg nem nagyon lehet újat keresni - de sztem próbáljátok meg, mert ez csak rosszabb lesz (pl egyszer tényleg behúznak neki)

én is akarok Deko tévét! Kép

épp most osztom ki a családban, ki mit vegyen Istinek szülinapra/karácsonyra, és találtam 1 tökjó holnapot, a "legjobb játékokról"
nekem nagyon tanulságos volt, úgyhogy gondoltam, megosztom:
http://www.szules.info/kreativbaba/TAV1-2_%20hirlevel.htm

és vissza pak, még csak a lakás fele van dobozokban (és én már hulla vagyok...)
egy év alatt sikerült ide felhalmoznunk annyi cuccot, mint más 1 élet alatt...

votiv 8)
votiv

Ancsi, már mindent tudok én is a Dekó tévéről, és mivel műholdas UPC-nk lesz (VAN!!!KépKép) Bián, vasárnaptól azt fogom bámulni, míg t-komáék méltóztatnak beszerelni a netet, és akkor majd jövök, és jól elmesélem, mit tudnak ezek az új kábeltévécsatornák, ok? Kép

de azért a Club csatorna se rossz, már régóta az a kedvenc háttértévém
régebben még bírtam a zenetévéket. most már frászt kapok tőlük. Zsanci, én is megöregedtem... Kép

votiv 8)
votiv

Nincs itthon semmi finomság. Kép Kép Kép
Gáz.
neet
neet

<font color="0000ff">Szülés Murphy:

Utolsó napok magánya
Minél inkább egyedül akarsz lenni, annál inkább meg akarnak látogatni a szüleid.

Kis kínai effektus
A kisbaba mindig a hazautazás elotti estén sárgul be. Ez a reggeli vizitig csak fokozódik.

A beöntés mennyisége egyenesen arányos a WC eléréséhez szükséges távval.
Kiegészítés: Amennyiben két lépésre van a WC, akkor a szük folyosón két tolókocsi és egy felmosóvödör is gondosan el van helyezve. Tele vízzel.</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Most én az első törvénybe esek bele - azzal akülönbséggel, hogy együtt lakom anyuval...
EGÉSZ NAP ITT STRÁZSÁL MELLETTEM!!! Nem akar egyedül itthon hagyni, a boltál, piacnál messzebb nem megy! Épp csak nem kérdezi meg óránként, hogy van-e már valami... Olyan idegesítő!!!
MOst az SZTK-ban van, de ha hazaér, lehet, hoyg fogom magam és olyat teszek, amit még soha: elmegyek egyedül sétálni!!! Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Neet, már nálunk se nagyon. bezabáltam egy tábla csokit egy gyenge telefonbeszélgetés közben.

Votiv! és a chello net nem érdekelt titeket? ott is van light előfizetés. vagy a t-online jobb ajánlatot tett? ismerve őket te vagy 2 hétig nem fox jönni. jó ég!!!

Proone! egész pihent vagy, mint anno Ada Kép

FONTOS: hogy fog elfogyni a tejem??? szépen lassan, vagy egyik napról a másikra? nem nagyon tudom rávenni Lencsit a szopira, és félek, hogy csökkenni fog így a tejem, ha 100%-ban csak fejek. (igaz első 2 hónapban is majdnem végig ezt csináltam)

ancsipancsi

Gabi, sport2 is van, de ugyanaz, mint a sport1, amit egyik nap egyiken adtak, azt masnap a masikon. Ezt a boxize is valami csatorna? Nalunk sokminden nincs am, mert valami sufnituning megoldasu antennat nyomat a haz, nem rendes kabelteve tarsasagtol szerintem. Nemtom, irtam-e mar, de sterimar orrspay-nel jobb a fluimare, mert az elobbibol omlik a viz, az utobbi viszont mindig ugyanannyit ad egy nyomasra, szoval kisembereknel ez praktikus.

Neet Kép egyebkent domino szerintem allati baromsag, ha ennyi felesleges idejuk meg energiajuk van egyeseknek aprolekos munkahoz, akkor inkabb fognak be oket muszergyartasra vagy restauralasra, vagy epitsenek urhajot, vagy valami ertelmeset csinaljanak, mert ez teljesen ertelmetlen es haszontalan dolog es csak emberora pocsekolas. Meg azzal is tobbre mennenk, ha meggymagozassal vacakolnanak inkabb. Es ez a BK is milyen baromsag! Kép

Votiv, jol rugdosd meg oket, nehogy aztan sokat hianyozzal! Majd alig irok jovoheten, hogy konnyebb legyen visszaolvasnod, jo?

Proone, en mindjart kuldok neked friss kepet, hogy inkabb a tablazattal foglalkozhass, mert azert sotetben mar ne setaljal, jo?

Micsoda ciki, hogy siesta marcius ota nem frissitette a honlapjat es meg mindig a tavaszi meg nyari cipok vannak fenn...

Ja, Kokusz! Hogyhogy apa dohanyzik? Es hagyod, hogy szoba alljon a gyerekekkel? Tejoeg! Ugye otthon nem gyujt ra? Akarod, hogy beszeljek a fejevel?
moosejaw

blaye
mail ment,köszi
Vendég

Zsan!

Akkor gyere át kupálni LOST helyett!

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Ma a szomszéd kismama elvitte az újszülöttkori ruhákat, végre lett egy kis helyünk, így holnap megyek a börzére vadászni.Kép

Recca, nem irigyellek. Kép
zanza

Proone,
ne haragudj rájuk, szeretetből csinálják idegesítő dolgaikat. Na, nem irántad, a babát féltik. Kép Ez csak durvulni fog, ha kibújik. Senkit sem fog érdekelni a gátsebed, a vérző cicik, a szédülés, csak a baba. De ne haragudj rá(juk) ezért sem. Ez így természetes.

Moose,
BK rulez, punktum. Kép
neet
neet

Ancsi,
nekem még mindig van, és Eszter egy hónapja nem szopizik már. Szóval valszín fokozatosan fog elfogyni. Erre ellenpélda csak Gigi, de ő nem normális. Kép Ugye, Gigikém? Kép
Na cupp
neet
neet

Érdemes kinézni a börzére? Tényleg olcsóbban lehet hozzájutni dolgokhoz? nekünk bundazsák kellene most, emrt talán jobban ki tudnánk használni, mint az overált.. meg egy pár ruci is jól jönne... Mik a korábbi évek tapasztalatai?

Proone: együtt is éltek? Vagy azért lesz/van külön életteretek?
mkatus

Ancsi, én is csatlakozom Neethez

Isti már majdnem 2 hónapja nem szopizik, és még nekem is van tejem. talán ha párat fejnék, tán még be is durranna újra Kép

chellóm most van, de műholdon az nem jön. vezeték meg nincs. összvissz 2 lehetőség volt (és azóta ismerve a körülményeket, már ez is csúcs): Biatv, vagy T-kom.

A Biatv-vel máig nem rendezték az alvállalkozó alvállalkozói a kábelátvágásból eredő "milliós károkat", ezért senkinek sem áll érdekében, hogy nekünk szolgáltasson, sőt, ezek per dafke megtagadják tőlünk.

apafej megfenyegette őket a hírközl. főfelügyelettel, de sajna a max lehetőségünk annyi, hogy bepereljük őket negatív diszkriminációért, aztán ismerve a magyar bíróságokat, ebből se lesz lófittyfene se, az is csak 2 év múlva

a másik lehetőségünk volt a T-kom. a bekötési idejük 2-3 hét, apafej nagy protekcióval 1,5-re csökkentette.

vszínű csüt-péntek leszek megint.

Moose, írjál csak, legyen mit visszaolvasnom!!!!

megint el, pak. már 3/4-nél tartok, de ma/holnap még melózom is. rám is fér majd az a pár nap elszigeteltség... Kép

votiv 8)
votiv

Hi Csajok!
Megint annyit, de annyit írtatok...tegnap is végigolvastam a termést, de mire a végére értem már nem volt időm válaszolni...Nem vagyok a toppon mostanság, mert megint "délutáni-alvás" krízisünk van Kép. Ha Petra alszik délután (ami általában egy órás huza-vona, szenvedés eredménye), akkor este még úgy pörög, hogy 9-fél 10 körül lehet csak lelőni. Nekem meg szügségem van egy kis esti pihire, beszélgetésre Apával, agymosástévére, és egy nyugodtan elfogyasztott vacsira. Ha délután nem alszik, akkor ez kivitelezhető...Szóval most úgy döntöttem, hogy nem fogok egy órát hadakozni vele délután (aminek a végén már szerintem csak azért alszik el, mert elfárad a velem való harcban)...Persze így 3-4-től baromi nehéz, de valahogy bízom abban, hogy pár nap után beáll valahogy a dolog, és talán később fog reggel felkelni kicsit, vagy ilyesmi. Valahogy olyan, mint mikor a 2 alvásról átáltunk az egyre...akkor is nehéz volt pár napig, aztán mintha rájött volna, hogy ha hosszabbra nyújtja kicsit azt az egy alvást, akkor minden oké...
Tudom, hogy most Vekerdy-kolléga leugatná a fejem, hogy hogy lehetek ilyen szívtelen, meg hogy egy gyereknek ennyi idős korában... de a helyzet az, hogy én épp ennyi idős voltam, mikor elhagytam a délutáni alvást...

Ildi!
Félősségre elméleti síkon nincs tippem, ahhoz sok minden körülményt figyelembe kellene venni, de talán Moosnak igaza lehet abban, hogy a megváltozott élethelyzet miatt kicsit most bizonytalanul érzi magát...

Na megyek, mert a csajszinak még csak most mesél Apa, aztán jövök én az altatással...remélem nem tart sokáig Kép!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

kiváncsi vagyok, vajon Proone szül-e közben...Kép úgy sajnálnám, ha lemaradnék az eseményről, úgyhogy Proone, tessék benntartani még legalább csütörtökig azt a fiúcskát (én tippem Kép)

votiv 8)
votiv

Gigi,
válasz ment.
blaye

Sziasztok!

Vettünk ma szandált Timinek a Mammutban! Köszi mindenkinek a segítséget!Kép Kb. egy órán keresztül vaciláltam a boltban, mert mivel nem nagyon látja benne az ember a gyerek lábát, nem tudtam eldönteni, hogy tartja-e Timi bokáját a cipő! Anyukámnak már égnek állt a haja!Kép De azthiszem jól sikerült választani! Siestát vettünk, a Dr. Leo-ról azt mondta a konduktor, hogy annak kívülről van megdöntve a talpa és nem belülről a lúdtalp résznél, mint a többinek! Jobb a belülről megemelt, ezért nem a Leo-ba mentünk!

Recca!

Esetleg próbáljátok ki az elektromos egérriasztót, hátha az hatásos lesz!Kép

Zsanci!

Én nem nézem a Lostot, de valahogy egy ideje nem bírom az ijesztgetős filmeket!
Ha félni akarsz, most lesz majd egy film Mel Gibsonnal valamelyik csatornán Jelek címmel! Na, azóta nem nézek ufós filmeket! Majd össze tojtam magam!Kép Mégegyszer biztos nem nézem meg, még a TV-t is nagy ívben el fogom kerülni!Kép

Ancsi!

Oké! Halkabban fogok ásítozni, hogy Timi ne ijedjen meg!Kép
Egyébként változó nála a dolog, mármint az ijedezés! Most azt csinálom, hogy ha csöng a telefon, akkor nem ugrok fel hirtelen, hanem megbeszélem vele, hogy "Jééé, csöng a telefon..." aztán elindulok szép lassan a telefonhoz és vagy fel tudom venni vagy már nem!Kép Vagy ha tüsszentek, akkor utána mosolyogva ismételgetem neki, hogy "Happci...." amíg meg nem nyugszik stb.Kép
Bogárka! Köszi neked is a választ!

Votiv!

Az a gáz, hogy úgy néz ki tetszik páromnak a meló(talán mert tekintélyt ad, meg az adrenalin miatt)! De én is érzem, hogy nem fogja hosszú távon bírni, csak az a baj, hogy Õ nem érzi!Kép

ILdi
ildi76

Jucus!

Párom szerint nem jött meg a WiW-es leveled!
Viszont valahogyan kaptam két levelet a WiW-ről, csak a jelszavamat nem tudom, hogy megnézhessem!KépKép
ildi76

Szisztok lányok!
A délben elkezdett karfiollevesem most készült el, itt gőzölög előttem. Fincsi!

Neet! Eszti naggggyon édes, hogy tud ilyen aranyosan mosolyogni?

Beet! A te kis botanikusod is nagyon aranyos.

Képzeljétek Grétit megtanítottuk pisze-piszézni, de úgy nyomja az orrát, hogy erővel kell tartanom a fejem.

Itt egy kép róla:Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Proone! Kitartás, hidd el addig jó, míg bent van. A következő hetekben haj de sokat fogsz erre gondolni Kép

KépKép
KépKép
lindicita

KépKépKépKépKépKépKépKép

Sziasztok!
Ime itt van pár pillanatkép a forgatásról.Kép
kókuszdió

Kókusz! Nagyon klassz! Csak az egyik csajszi szerepel? Miről szól a reklám?

KépKép
KépKép
lindicita

Ildi, mennyibe volt a cipő?
Férjed Kép miért nem megy akkor már rendőrnek, vagy katonának? az már tényleg tekintély, meg adrenalin... Kép
bár, ma volt a híradóban 1 biztonsági őr, aki virágkaróval kergette meg a fegyveres rablókat egy áruházban Kép

a wiw elküldi a jelszavadat az emailedre, ha kéred

votiv 8)
votiv

Kókusz, nagyon szépek vagytok! Honda jó sok autót fog eladni a lányaiddal Kép
szuperédesek, mosolygósak, csinosak! és még a nevük is gyönyörű

votiv 8)
votiv

Milyen huncut kiscsaj ez a Gréti! édes kis mosolya van, és ezek a kék szemek! igazi killer-blue-eyes Kép

votiv 8)
votiv

Az a 2 fog, ami látszik, csalóka ám, mert már 8 fog bújkál a szájában.

Votiv! Akkor tőled most kell elbúcsúzni?

Bababörzén tarthatnánk egy minitalit! Gondolom mindenki gyerek nélkül jön.
Bár én már látom a holnapot, még ki sem teszem a lábam, már biztos csörögni fog a telefon, hogy hol van ez, hol van az. Ráadásul Gréti hónapok óta nem iszik tejet cumisüvegből, kíváncsi leszek apja hogy boldogul vele (az a baj, hogy mást meg abszolút nem iszik).
De most apjuk bizonyíthat. Úgyis minden reggel azt mondja -mikor Gréti tök mosolygósan ébred- hogy úgy irigyel engem, hogy egész nap vele lehetk. Hát most megkapja!

KépKép
KépKép
lindicita

Votiv!

Cipő 10e mani volt!Kép

Kókusz!

Kár, hogy nálunk nem adják majd a reklámot!Kíváncsi lennék!Kép
ildi76

Ma voltunk az új Honda Civic reklám-forgatásán.Csak 2006-ban lesz bemutatva Izraelben és az eM tívín fogják adni mert izraeli a megrendelő cég. Csak 1 gyerkőc kellett így Lencsire esett a választás mikor öltöztettünk, mert ő az előző forgatást is jobban bírta. Kint voltunk a Hungaroringen nagyon nagy élmény volt.Kép Bogira is rá akartam adni a kis ruhát de mire Lencsit kihámoztam belőle Bogi édesen durmoltKép Szuper dolgunk volt a lányok kaptak külön lakóbuszt ami mindennel fel volt szerelve előfűtötték nekünk hogy meg ne fagyjunk.
Eddig versenyautóként reklámozták a HCivicet Most kitalálták, hogy ez a családi versenyautó SZóval:Ül a család az otóba és behajt a boxba anyuci el pis. fiuk el hamizni, apuci tisztába teszi a legkisebbet mig a többi varsenyautón kereketcserélnek és tankolnak. És természetesen a mi családi autónk hajt ki elsőnek.Kép

Kókusz
kókuszdió

Az anyucit te játszottad? Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!

Én is karfiollevestfőztem!Hogy hogy ilyen sokára lett kész a tied?Kép

Juc
20170114224602

Kemény volt a karfiol Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Szóval, az úgy volt, hogy 11-kor elővettem a hozzávalókat, de először Grétinek főztem. Míg azzal elpepecseltem, ő felébredt, így az úgymaradt. Aztán később eljutottam addig, gogy összedaraboltam, és megmostam. Aztán leejtettem egy üveget, ami dirib darabokra tört, így azt felporszívóztam, de ha már a konyhát meg az előszobát porszívóztam, akkor már az egész lakást is megcsináltam. Aztán végül 6 körül csak felraktam főzni, de 7-kor levettem a tűzről, mert Grétit etettem, fürdettem, nem akartam, hogy kárba menjem az egész napi munkám Kép, ha véletlenül szarrá főzném. Így fürcsi, szopi után folytattam.
Elég kimerítő volt válasz?

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!

Tudtam én,hogy sumákolszKépDe Grétinek külön főztél?Panna levesből ette a zöldségeket.
Én nem rántom,habarom a karfiollevest,ezért mehet Rozinának is.

Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?