A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2004. őszi kisbabák

Sziasztok!

Kata,
jövő héten nekünk a 2 napból a kedd tűnik jónak. 1/2 4-es időpont lenne megint? Hannát isten éltesse!

Áron-Andi Áronjának mostanában van szülinapja, nem? Sajna nem találom a táblicskut.

Moszi,
mindig akartam kérdezni, hogy végül melyik doki volt bent a szüléseden és meg voltál-e vele elégedve? Szülésznőd meg a Vera volt, ugye?

Nikk,
közgáz brrr, én anno nagyon utáltam, főleg a tanár miatt.

Dinó,
gyógyuljon meg Bernátod!

Csirkesz,
Boti remélem már jobban van!

REditke,
csak vége lesz már a bezártságotoknak egyszer! Házatok nagyon szép, nekem se lenne szívem megbojgatni a kertet.

Inimma,
a Lost-ból annyit láttam, amennyit az RTL klub leadott. Kiváncsian várom majd a beszámolót.

Viola,
most néztem meg a videót, nagyon jó lett, jó sokat felvettetek! Kép

Lassan elteszem magam holnapra.
Jó éjt!

MAcsek

Kép

Kép
macsek11

Lau,
de jó de jó, hogy túl vagy rajta!!!! Kép Drulloltunk neked ezerrel és reméljük, hogy 28-án is minden rendben lesz!!!! Kép Kép

Kép

Kép
macsek11

drukkoltunk Kép

Kép

Kép
macsek11

sziasztok, én 2005. nyári babás vagyok, csak Anyamanyának írom, hogy most már nekem is van netem, és örülök, hogy találkoztunk otthon Kép.

Vasani, nem te vagy, aki Falkaihoz járt terhesgondozásra?

KépKép
vikka

Sziasztok!

LauKép
Jó, hogy vége van a kezeléseknek, ahogy olvastam, amit írtál, majdnem elbőgtem magam!
Ilyen hozzáállással biztos mintos mindent rendben találnak majd a kontrollon!

DinoKép
Kakaóval nem próbáltam a tápszert, ahogy olvasom a lányok Nesquiket tesznek bele, én azt nem szeretnék. Lehet sima keserű kakaót is?
Most egyébként azt próbálom, hogy az eredeti HA-s táphoz egy egy kanállal keverek az újból,emelve az adagot (miután a márka ugyanaz, gondolom nem vesznek össze az üvegben), így próbálom az új ízhez hozzászoktatni. Meglátjuk hogy sikerül.
Dokinéni azt mondja azért "kell" normál, mert minek HA-t adni, ha már eszik más tejterméket(túró, sajt, joghurt), és nincs tőle baja...plusz asszem annyira nem finanszírozza a tb egy éves kor után a HA-s tápot, de ez meg már ne az én gondom legyen....

Csirkesz, JutiKép
Az 56os, 18as, és 118as villamos megáll a fogaskerekű kiindulási pontjánál, a megálló neve is az Fogaskerekű(vasút?)
Jó kirándulást!

MacsekKép
Áron szülinapja 20., vasárnapKép

KataKép
Hannának nagyon boldog szülinapot!!!

MaccsKép
Borzasztó olvasni ezekről a kóbor(?) kutyákról, és arról, hogy veszélyben is lehetünk akár.
Kb egy hete jártunk úgy, hogy férjemmel, a sógornőmmel, és Lilivel mentünk casládlátogatóba, és az út közepén ugatott egy kisebb méretű kutya. Párom is és a sógornőm is fél a kutyától, Lili a babakocsiban, nem tudtam mást kitalálni, egy pogácsával eltereltem a kutya figyelmét, az út szélére csalogattam, addig ők továbbmentek, majd mikor tisztes távolba kerültek utánuk mentem. Nem lett támadás a dologból, a kutyus is barátságos volt"lepogácsáztam", de mi van, ha Lilire rátámad? Én is ettől rettegek mindig.

Autósülés:
Nekünk nincs autónk, de anyósoméknak igen, és ők miattunk vettek ülést. Alapelv, hogy ülés nélkül nem (vagy csak nagy szükség esetén)ültünk autóba. De már nagy szükség esetén sem.

reditkeKép
Házatok gyönyörű, én sem szedném szét.
Szerintem jó megoldás a nappali, pláne ha már bejáratott. Mi is gondolkodunk, hogy valahogy Lilit le kellene választani, de sajna két ugyanakkora szobával rendelkezünk, és egyik sem kettéválasztható. Szóval mi is költöznénk a nappaliba, csak előbb kellene olyan sarokülő, ami kinyitható, és elgördülne minden akadály. Szerintem a következő beruházásunk valami olyasmi leszKép

Megyek, próbálom a képeket feltenni.
Mindenkinek jó éjt!
Móni

Kép
sunimum

MosziKép
Küldtem emilt a képekkel, hiába próbálok bármit nem megy fel a kép a helyéreKép

Móni

Kép
sunimum

Sziasztok,

Nagynehezen visszaolvastam, alig latok, taknyom-nyalam egybe.Bocs. Mar regen nem keszitett ennyire ki egy nyavalyas influenza vagy mi a mano ez. Remelem Elisa nem kapja vissza, o a mult heten volt benne de szerencsere gyengebb valtozatba.

Eloszor is LauKép
Annyira meghato a hozzaszolasod, hogy ezt nem lehet elolvasni konnyek nelkul. Jo,hogy vegre vege van a kezeleseknek. Nagy harc volt ez neked es az egesz csaladodnak. Nagyon szoritok, hogy minden ok legyen 28.-an. A teat mindenkeppen ajanlani fogom a baratunknak, koszi a tanacsot.

ReditkeKép
Egyenlore en sem csinalnek semilyen atalakitast egy ilyen gyonyoru hazon. Ha mar nem ragaszkodtok a hallohoz akkor ideiglenessen meg is van a megoldas. Habar en egy szobaba raknam a gyerkocoket. Lehet azert mert en soha nem szerettem egyedul aludni.
Unokatesoeknal 3 gyerek aludt 1 szobaban, imadtam ott aludni naluk.

Autosules:
Mi csak akkor vesszuk ki amikor haza megyunk. Alltalaban a 10-12 oras uton 1 max 2x allunk meg. Besegitek en is a hajtasba igy nem kell megaljunk annyit es hamarabb erunk. Ha nem alszik es nagyon nyugos akkor kicsit ki szoktam venni. Tudom, hogy nagyon veszelyes, de sajnos nem marad meg 10-12 orat az ulesben. Ez akkor van ha nappal megyunk, de valoszinuleg mostmar majd inkabb ejjel kozlekedunk mert akkor csak jobban alszik.

KataKép
Hannanak Boldog szulinapotKép

MaccsKép
Tenyleg szornyu ami veled tortentKép En mindig is tartottam a kobor kutyaktol, egyszer egy fara masztam fel elolluk.

Mara ennyi, megyek es kuralom magam.

Tcis

Kép

Kép
tcis

ViolaKép
köszi az útmutatót, már töltöm isKép

NikkKép
remélem mostmár Bernát hamar meggyógyul, és nem szed össze újabb nyavajákat, akkor végre tudnánk találkozni. PuskázásKép

CsirkeszKép, JudyKép
jó kirándulást nektek.

JudyKép
Várjuk az ovis fényképeket Nagygéről.

KataKép
LabelloKép
Hannának boldog szülinapot kiívánunk.Kép

LauKép
éppen az előbb gondoltam Rád, hogy vajon hogy bírtad a hetet. Sajnálom, hogy ez most megterhelőbb volt, de a lényeg, hogy túl vagy rajta. 28-hoz nagyon drukkolok, biztosan mindent rendben találnak. Hozzáállásod csodálatos ehhez a betegséghez, csak példaként lehet emlegetni Téged. Büszke lehet rád a családod!Kép

MacsekKép
jártok még Anyukádhoz ebben a zimankóban is?

SunimumKép
én is Nesquiket teszek bele, ha teszek egyáltalán valamit, de biztosan lehet sima kakaót is beletenni, csak annak nem biztos, hogy annyira nagy lesz a sikere. Azt azért még mindig nem értem, hogy miért baj ha HA-t kap, ha Te esetleg vállalod, hogy drágábban is megveszed, ha a gyerek azt szereti? De nem akarok én itten okoskodni kérem, a dokker biztosan tudja miért mondja ezt. Lepogácsázás ötletes.Kép

Jó éjt!

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Kata, tök jó, hogy az oviban a gyerekek készítik el a tortát az ünnepeltnek, ez nagyon jó ötlet szerintem.

Lau, olyan jó volt olvasni a soraidat! Most már minden rendben lesz! Én is nagyon becsüllek az erődért, a kitartásodért, de igazad van, muszáj, egy anya, egy feleség szerintem egyszerűen nem engedheti meg magának, hogy ne tartson ki, de erő akkor is kell hozzá.

Dávid ébred, mennem kell

Kép

Kép
liv

SziasztokKép

Ezt most csak Tcis-nek és LaunakKép Kornél dédijeinél rákot regsiztráltak. A dédpapánál asszem hererákot, a dédmamánál csontrák egy fajtáját. Õ már 9 éve szedi a Culevit nevű roboráló szert, a dédpapa is évek óta, azóta tünetmentesek. Sokat gondolkoztam, hogy ajánljam-e, mert nem szeretem, ha "csodaszereket" reklámoznak, de ez családi tapasztalat, és hátha használ.
Ez itt a honlap címe, ahol angolul is lehet róla olvasni. Remélem segít.

Ha részletek érdekelnek róla, akkor beszélek Eszter dédivel. Modern dédik, tehát van e-mailük, ha személyes tapasztalatra vagytok kiváncsiak. Egyébként nálunk a sarki gyógyszertárban is forgalmazzák.
http://culevit.hu/

Vera

hvera

SziasztokKép

LauKépKép
Én is elbőgtem magam...
Nagyon örülök, hogy túlvagy a kezeléseken és megy a sok-sok drukk, hogy minden okés legyen a vizsgálatokon!!KépKép
Ja, és CSÚÚÚÚÚCSÜGYES VAGY!!!!!!!KépKépKép

ReditkeKép
Akkor Süti mit szólna az én macskámhoz, aki meg kutyának képzeli magát (de komolyan!Kép)KépKép
Ajándékokat már mi is megvettük, szinte mindenkinekKép Még csinálok egy-két dolgot sk. (szalvétázás, cserépfestés, stb.), aztán meg is vagyunkKép

CsirkeszKép
Kolbi+joghurt? Az igen!!Kép

Áron-AndiKép
FogacskaKép Drukkolok, hogy 7-eske mostmár gyorsan kibújjon!Kép
Holnap nem tudok jönni, így most kívánok BOLDOG SZÜLINAPOT Áronnak!!KépKépKép
Jó ünneplést!Kép

NikkKépKép
Gratula Bandónak az önálló iváshoz!KépKép
Neked meg a biztosan eredményes puskázáshoz!KépKép

VikkaKép
Nem én vagyokKépKép

TcisKép
Gyógyulj meg hamar!Kép

Továbbra is sok gyógypuszi megy a betegeskedőknek!!KépKép

Autósülés: én sem vettem még ki sosem a lánykát menet közben. Nem is venném, hacsak nem akarna épp nagyon megfulladni valamitől vagy ilyesmi. De olyankor meg mindenki ezt tenné. Meg persze meg is lehet állni útközben (persze csak, ha tényleg meg lehet...Kép)

LányokKép
Köszi a krumplis-kakaós hsz-okat!KépKép

Most megyekKép

Anita

KépKép
KépKép
vasani

SziasztokKép

LauKép
Komolyan mondom, nem győzlek csodálniKép Ilyen hatalmas bizakodással és pozitív hozzáállással tuti nem lesz semmi gond a kontrollon semKép
A messzi Hollywoodban biztosan szívesen készítenének filmet Rólad, persze happy end-del a végénKép Kasszasiker garantáltKép

MacsekKép
Oké, nekünk is jó a kedd délutánKép

LányokKép
Hanna nevében nagyon szépen köszönöm a jókívánságokatKép
Látjátok, Macsek jönne hozzánk kedden, ha van valaki, aki szívesen csatlakozna, az nyugodtan jöjjönKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Vikk (remélem olvasod, amit írok) Kép
Úúúúúúúúúúúúgy örülök, hogy írtálKép Néztem a profilodat, sajnos nem találtam mail címetKép Örülnék, ha itt is tudnánk találkozni valamikor. Nálam a profilban találsz címet, arra írhatsz és megbeszélhetjük, hogy mikor futnánk összeKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

HaliKép

Ma árva lettem volna, mert férjem tanulni ment, de a dédi bejelentkezett, úgyhogy már sétál is Kornéllal, én pedig gyorsan csillogóra pucolom a lakástKép

Nem hittem volna, hogy valalha ennyire örülök majd a takarításnakKép

Vera

hvera

SziasztokKép

LauKép

Nagyon jó,hogy jelentkeztél szinte mindennap gondoltam Rád.Nem kommentálom amit leírtál,mert Míra már így gyanakvóan figyel,mert jönnek a könnyeim hisz nem is rosszalkodott...

KataKép

Hannának nagyon boldog szülinapot!!

NikkKép

Mindegy,hogy puska vagy nem a lényeg a végeredményKép!Nagyon ügyi Bandus az ivással és persze a múltkori bugyis képek is szuperek.Ezeknek a törpiknek nagyon tetszik a pakolászás,nem győzök rakodni a kisasszony után.Most tényleg jó lenne valami meleg helyen,orkános szél és havaseső van nálunkKép.

AndiKép

Holnapi szülinapján Istenke éltesse sokáig Áront!

SunimumKép

Míra is HA tápszert eszik(Milupát)én már nem fogok kísérletezgetni másfélével.Kap már joghurtot,néha túrórudit is mégsem hiszem,hogy baj lenne hogy nem váltunk tápszert.

Szép hétvégét Mindenkinek!
h_viola

Sziasztok!

Lau! Kép Sokat gondoltam rád, és szurkoltam és szurkolok, hogy eredményes legyen a kezelés.

Macsek! Kép Igen Veránál szültem. A Balogh Tibor ügyeletes dokit kaptam, mert a választott orvosomnak vidékre kellett utaznia. Azért reggel még benézett hozzám, sőt a későbbiekben is, csak nem nála szültem. Kép
Én biztos, hogy következőhöz is Verát választom. A dokival meg voltam elégedve nagyon, de a választott dokimnál szeretnék legközelebb szülni. Kép
Te kinél szültél?

Móni! Kép Megkaptam a képeket és feltettem a babatali nov 17 albumba. Szerintem gyűjtsük, minden tali képeit, függetlenül, hogy ki készítette egy albumban.

Áronak Boldog szülinapot!
Kép

Moszi

KépKép
Kép
moszmota

ÁRONNAK és HANNÁNAK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOKKépKépKépKépKépKépKép

LauKép
Le a kalappal előtted, és a lehető legjobb végeredményt kívánom neked, remélem hamarosan lesz tali és láthatunk téged meg a fiúkat is.

Ma csak ennyi sajnos, sül az almás pitémKép

Noémi
fantikbaba

Halihó!
Rövid leszek.
MosziKép
Köszönöm, persze,természetes, hogy egy helyen van, csak gondoltam időrendben könnyebb megtalálni, azért csináltam a nov.17es albumot.

ViolaKép
Én sem ragaszkodnék máshoz, sőt, örülnék, ha nem lenne gond a váltás, de a dokinéni ragaszkodik ahhoz, hogy váltsunk, ha nincs baja a tejtermékektől. Nem tudom miért akarja, majd megkérdezem. Sőt, nemsokára letámadom újra, mert fogy a HA-s tápszer, és akkor majd megtudja, hogy Lili ragaszkodik az eddigi tápjáhozKép

Szép napsütéses az idő, menjetek sétálni!
Mi is maegyünk!

Puszi mindenkinekKép

Móni

Kép
sunimum

SziasztokKép

Írtam egy jó hosszú hozzászólást, erre kimentem megnézni az ebédet, mire visszajöttem, férjem bezárta az egészet...Kép

Na, akkor:
Móni: ha Lili a HA-s tápszert szereti, akkor miért nem írja fel azt a dokinéni? Ezt igazán megérthetné szerintemKép A Nesquiket én azért szoktam használni, mert eszik már túró rudit, néha egy-egy falat csokit, tehát az ízesített kakaó sem lehet neki problémaKép De nem lesz rossz a sima kakaóval sem az íze, elég keveset raksz hozzá, nem?

LivKép Így van, erő kell hozzá, de azt meg a családod, a barátok adják!Kép Ne tudjátok meg, néha milyen gyenge kislánykának éreztem magam bent, de muszáj volt, tényleg muszájKép

VeraKép Culevitet én is hallottam már, egyelőre a cod teakeveréket kezdem el, fél évig, utána megelőzésképpen mást is lehet, hogy kipróbálok, a culevitből egy havi adag olyan 7-8000 Ft. van még a Flavin8 is, de az is aranyárbanKép
Megnéztem a képeiteket, úgy tetszik, hogy minden képen mosolyogsz, nekem is többet kéne, de állandóan morcos képem van a képekenKép

ViolaKép Nagyon jólestek a soraid, és egyáltalán, a többiektől is!!Kép Jó ide bejönni és megosztani egymással a gondokat-bajokat, bár a férjem nem igazán érti, hogy miért vagyok ennyire fórumfüggőKép Õ nem szeret úgy beszélgetni emberekkel, hogy nem látja az arcukat, a mimikát, mert más a leírott szó, mint a személyes kontaktus. Igaza van, de akik otthon vannak gyerekekkel, máshogy látják a dolgotKép És ezért vannak a talikKép

KataKép Nem is rossz ötlet a megfilmesítésKép
Gondolkodom a minitalin, de a kedd elég húzós. Férjem dolgozik este, és ha el tudnám kérni anyu kocsiját, akkor tudnánk menni, de csak Ákossal, és kb. 5 körül. Nem túl késő az? Ákos ellenne Hannával.SZóval, ha nem zavarunk, akkor lehet, hogy csatlakoznánk.

AnitaKép Most állok majd neki én is a tervezgetésnek karácsonyra, legalább most már lesz időm ráKép Cserépfestést szerintem mi is csinálunk Ákival, meg üvegfestésre gondoltam még. Mostanában szeret bíbelődni ilyen dolgokkalKép

MosziKép Megérkezett az Avon-rendelés, hétfőn tudunk talizni délután?? Lehet, hogy lemegyünk dokibácsihoz oltásra és akkor utána. Vagy előtte? Olyan határozatlan vagyok, vagy mégsem?KépKép

NoémiKép Köszi a drukkot, küldenél az almás pitéből kicsinykét??Kép

Mindenkinek köszi a drukkot, de tényleg!Kép

Lau
lau

Sziasztok!

Kata,
Hannának boldog szülinapot kívánunk!
Még nem köszöntem meg a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat, Benedek annyira teleette magát főleg a cserirakással, hogy aznap már semmit, s azóta is csak gyümit eszik. Valószínűleg elég hosszú ideig ez volt az utolsó tali, amin részt tudtunk venni, legalábbis nem sokáig bírom a babakocsi+Benedek kombinációt emelgetni. Érdekesek az emberek, a Lehel téren lecipeltem a kocsit a metróhoz, berobogtunk a szerelvénybe, aztán féllábon ácsorogva (hogy pihenjen egy kicsit a rossz csípőm), enyhén a babakocsira dölve pihegtem. Mivel jó bumszli kabátom van, s abban nem látszik, mennyire bálnásodom, az ugye senkinek nem jutott eszébe, hogy átadja a helyét, de többen furcsálva bámulták halódásom... Végül le tudtam ülni, valahogy haza is jutottam, másnapra meg rendbe is jöttem, de többet nem fogom egy lépcsősoron le- vagy felcipelni ezt a súlyt.
Jázminékkal mentünk hazaféle együtt egy darabon, tüneményes egy kislány, Benedek csak elpilledve nézelődött, totál lefáradva, ellenben Jázminon úgy látszott, kb még egy napnyi bulizást simán lenyomna még egyhuzamban.
Ma voltunk a bababörzén, ingyenes UH-ra természetesen nem jutottunk be, de egész jól bevásároltunk. Mondjuk mesze több mindent szerettem volna, legalább a gyerekeknek el akartam a karácsony kérdést intézni. Magamra büszke vagyok, sikerült több órát mászkálnom úgy, hogy nem robbantam le.

Kakaó téma:
érdemes szerintem kakaó helyett kipróbálni a (bio) karob port. Bioboltokban lehet kapni, de én már láttam szupermarketben is. Egészségesebb, mint a kakaó, ha jól emlékszem, nem rakódik úgy le a belekben, s nincs élénkítő hatása. Önmagában is édeskés, tehát nem kell cukrozni. Megkostóltam, azért nem egy Milka Slurp (pillanatnyilag kedvenc kakaóm), de egy újszülöttnek minden vicc új alapon egy kakaót nem ismerő gyereknek nagyon bejöhet. És az ára sem túl rossz.

Lau,
örülök, hogy túlvagy a kezeléseken, s biztos rendben lesz minden 28.-án is. A rák a mi családunkban nagy mumus, anyámnak 3 vagy 4 testvérét vitte el, meg majdnem az összes nagyszülőmet, apám barátját most kezelték bélrákkal, s anyám legjobb barátnőjéről is egy-két hónapja derült ki, hogy rákos, s sajnos ő valószínűleg már nem fog kijönni a kórházból. Ezek miatt elég nagy rettegés él a témával szemben a családban, s még tényleg nem láttam ilyen szép pozitív hozzáállást, mint Nálad.

Maccs,
nagyon ijesztő volt a kutyás sztorid. Én 7 évesen egy felnőtt, nekem óriás biciklivel egyedül csináltam meg minden szombaton a családnak a bevásárlást, egészen addig, míg egy ilyen kertből kiengedett dög meg nem támadott. Utána már nem voltam hajlandó...

Andi,
Áronnak nagyon boldog szülinapot holnapra!

Csöngettek, meghozták a pizzánkat, Benedek meg felriadt a csengőre. Megpróbálom majd még folytatni, lenne mit írnom.

Kormi

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

LauKép
Persze, hogy nem késő az 5 óra ! Ha Nektek lenne kedvetek és időtök, olyan jó lenne látni Benneteket isKépKépKép

KormiKép
Vendéglátást Neked is nagyon szívesenKép

Viola, NoémiKép
Nektek is köszi a köszöntéstKép

Pusz,
Kata

Kép

Kép
anyamanya

Reditke!
Tegnap előtt már írtam egy hosszú levelet de karbantartás miatt nem ment el!Szóval!Nagyon szép a házatok!És mint azt már Csirkesz írta én is a tetőteret javasoltam.Nálunk apa tetőtér párti.A most megvásárolandó ház is tetőtteres.Meg aztán vétek olyan sok helyet az enyészetnek hagyni.Tudom ha ti ráépítenétek elveszítené a házikó a stílusát.A kert rombolásáról meg csak annyit,hogy mi most adjuk el a lakásunkat és a kertet,tavat sajnálom a legjobban.Kistavunk nem is lehet a következő helyen mert az udvar jóval kisebb mint a mostani.Szóval nem egyszerű az élet.
De remélem a karácsonyt már az új helyen töltjük.Igaz még nem lesz kész csak két szoba,a konyhabútor (talán)meg lesz rendelve.A többi majd menet közben.Fontos a költözködés mert rettenetesen kicsi a lakás amiben most lakunk.Meg aztán a vevőnek is biztos kell.
Most írok valamit őszinte véleményeket kérek!!!!!
Múlt héten kedden volt egy fiatal pár nálunk és azt mondták kell nekik a házunk.Pénzük csak annyi van ami az ügyvédnek kell és a banki procedúrához.Tehát foglaló,előleg nincs.Két gyerek van a fél szocpol lesz az önrész.A hitel kérdéses mert nekünk nagy a portánk és a bank csak a házat nézi tehát sokat levon a telekre.A teljes hitel megkapásához szükséges lenne,hogy elfogadja a szerződésben feltüntetett vételárat.Ez pedig az OTP-nél ritka.Igaz mondta a fiatal pár,hogy addig mennek amíg bankot nem találnak aki elfogadja na de mi sem várhatunk az idő végezetéig.
Ezen a héten szerdán telefonált egy másik lány,hogy ők leraknák a foglalót csak nekik adjuk el a házat.Ma megint telefonált,hogy írjuk bele a szerződésbe,hogy december közepéig ők minden körülmények között kifizetik a házat.Ja és még valami!Mivel a pénz nélküli fiatalok üzletkötője sejti,hogy nem kapják meg a hitelt kikéretett minden papírt egy előzetes értékbecsléshez.(később kiderült,hogy a bank már ilyet nem csinál csak ha a szerződés is meg van)Természetesen a költségeiket megtérítenénk .De ez még is olyan kellemetlen!Ti mit csinálnátok?Segítenétek egy szegényen vagy a saját érdeketeket tartanátok szem előtt.Remélem ha a saját érdekem melett döntök nem büntet meg a Jó Isten!!!Még egy kis szösszenet!Tegnap felhívott a pénz nélküli vevő és reklamált,hogy mért van még mindíg az újságban a hírdetés.Erre csak azt tudtam mondani,hogy két alkalomra lett feladva.Majd közölte,hogy ha már ennyit rohangált a papírok után oda ne merjem adni a házat másnak!!
Na ti mit csinálnátok??????????
Egy jó hírt is meg szeretnék osztani veletek!Apukámnak minden lelete tökéletes.A daganat a fogától lett.Hétfőn átnézik neki és megkeresik a gócpontot!
Nem tudom merre milyen idő volt ma de itt hatalmas pelyhekben hulott a hó.Egész délelőtt.Sajnos már nyoma sincs.Ágota nagyon boldog volt!Kérte,hogy a szánkóval húzgáljam ha már itt a tél.Sajnos erre még nem volt alkalom,az olvadás miatt, de remélem hamarosan!
Remélem el tudom küldeni mert hatalmas haragra gerjedek ha ez a hosszú levél elszáll.
GnéKriszti
gnékriszti

GnéKrisztiKép

Ne haragudj, de én most nagyon realista leszek. Sokmindenben szeretek az embereken, rászorulökon segíteni, de itt nem arról van szó, hogy egy kabátot előre odaadsz valakinek, aki lehet, hogy nem tud fizetni. Akármilyen kegyetlenül hangzik is, itt súlyos milliókról van szó, amivt aztán gondolom nektek is be kellene fektetni az általatok vásárolt házba.
A hozzáállása pedig megdöbbent, mert milyen jogon kéri rajtad számon a megjelent hírdetést. Mindaddig tietek a ház, amíg a teljes vételárat meg nem fizeti nektek egy vevő. Õ pedig a foglalót sem tudja letenni...
Nézd, nem véletlenül tartja a mondás: addig nyújtózz, ameddig a takaród ér.
Sajnálnom is őket, de ha belegondolok, hogy a pár napban hányan emlegettük itt a csajokkal, hogy szívesen költöznénk házba, hát összeszámolni sem lehet. De ma ilyen világot élünk, pénz nélkül ez NEM MEGY. Vagy nektek a két szép szemetekért adják a vásárkandó házat? Karácsony előtt, a hideg télben pedig bevállalni azt, hogy a két szé között a padlóra ess, kicsit merész lenne. Neked is van két gyereked, akik feje fől tetőt szeretnél, és sajnálatból neked sem adják pénz nélkül oda azt a házat, amit megvenni szeretnél, nem?
Nem hiszem, hogy azzal, hogy nem nekik, hanem a fizetőképes érdeklődőnek adod el a házat "rosszat cselekednél", amit az Isten előtt rossz lelkiismerettel kellene viselned.

Ráadásulk a kifizetett foglaló sem garancia semmire... Ez túl nagy rizikó, én a helyedben nem mennék bele. És mindenkit akkor köt az adás-vétel, ha ügyvéd által ellenjegyzett szerződés születik. Egy házmegnézés senkit nem jogosít fel jogok érvényesítésére. Engem személy szerint felháborított a pénztelen érdeklődőtök ilyen viselkedése. Addig még empátiát is éreztem, de egy nyomulós, de nincstelen ember ne akarja már a házadat rajtad számonkérni.

Bocs, ha túl nyers voltam, de nem hiszem, hogy milliókkal csak úgy hadonászni lehet...

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Még akartam írni egy csomó mindent, de mennem kell tejbepapit gyártani.

LauKép
ImádlakKépKép Pont most dícsérgettelek a férjemnek a hozzáállásodért, kitartásodért.
na és mondanom sem kell, hogy a soraidat nem tudtam végigolvasni bőgés nélkül. Tudod, büszke vagyok arra, hogy ismerhetlekKép
Éljen a skalpok királynője! Drukkolunk összcsaládi gőzerővel, hogy 28-án minden szupi-tutkó legyenKépKép

Többeik bocsi, de majd holnap jövök. Nálunk mindenki jól van, hasmars már nincs, kistesó eleven, apája szerelmes belém még mindig, szóval szép az életKép

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok!
Kriszti! Ez nem szerelem, ez teljesen tiszta es vilagos. Aze a haz, aki lerakja a foglalot. A fiatal par kereshet masikat, azokhoz is kellenek a papirok. Neked semmit nem kell megteriteni. Van meg ezer haz az orszagban, amit megvehetnek. Es foleg ha van vevotok, akkor ne vacillalj.

Hu, nagyszeru, hogy apukad jol van. Olyan ez a topic, hogy mindennap csodak tortennek...Jo bekukkantani.

csengo
Vendég

SziasztokKép

KormiKép Sajnos, tényleg az a tapasztalat, hogy nem segítenek az emberek, vagy ha igen, akkor az tényleg ritka. Sajnálom, hogy nem tudsz jönni egyelőre talira, de ami késik, nem múlik!Kép Mostanában nagyon sokan betegednek meg, Európában szinte vezető pozícióban vagyunk, ami egyáltalán nem érdemKép

KataKép Köszi, akkor majd még kialakul. Viszek kókuszgolyót, mit szólsz??Kép Tudod! Nátyon finom volt a kókoszgolyó!!KépKép

Kriszti! Szerintem sem kérdés. Ha nem tud lerakni foglalót, akkor el kell viselnie, hogy az viszi el a házat, aki valamit fel is tud mutatni érte. Ezzel az erővel én is mehetnék házat nézni, aztán terrorizálhatnám az eladót, hogy "de nekem ígérte meg!!" Ez tényleg nem szeretetszolgálat, nem egy kisértékű ingatlanról van szó. És még ő kéri rajtad számon, ez enyhén szólva felháborító. Férjed intézze szerintem, ne Te idegesítsd magad!!
Örülök, hogy apukádnál jól alakulnak a dolgok!Kép

CsirkeszKép Öröm olvasni a soraidat Neked isKép De tényleg, nagyon jólestek, ksözönöm!!

Csengo: Szerintem is, jó, hogy vagyunk egymásnak!!

Teszek fel pár képet, kedvenceimKép

Kép
Kép
Kép
Kép

Megpróbálkozom a képtárral is most márKép

Lau
lau

KataKép Annyira kajla vagyok, most jut eszembe, hogy kedden Ákosnak 5-ig néptánc vanKépKép Akkor majd máskor...pedig gondoltam, bepótolom a heti talitKép Rövid az eszem, ennyi idősen márKép

L.
lau

HaliKép

LauKép
Még egyáltalán nem próbáltam a kakaót, most azt próbálom, hogy a reggeli 180g tápszert úgy csinálom, hogy 150 HA, 30 normál egybekeverve. Eddig nincs semmi gáz a normáltól(fosi, kiütés, stb) és így megissza. Pár nap és emelem az adagotKép Fiúk még mindig gyönyörűek!

KrisztiKép
Nehogymár a "vevő" mondja meg mit csinálj a házaddal!!!Addig hirdeted, míg valaki foglalót nem adott rá? Nem igaz?
Õ nem adott semmit, tehát fogja be a száját!
Szerintem. A Jó Isten ezért biztos nem büntet meg. Maximum a pénztelen vevőket a kapzsiságukért, és gonoszságukért...

Örülök, hogy apukáddal minden rendbenKép

KormiKép
Lehet, hogy elsiklottam felette, de ti tudjátok már, hogy pocaklakó fiú, vagy lány?
Az emberek többsége pedig tuskó. Cse..nek megmozdulni is sokszor, nem hogy segítsenek.
Mondjuk én nem panaszkodhatom, ma pl. a metrószerelvényből a peronra akart egy hűdefura kinézetű fiatal srác segíteni kitolni a babakocsit...csodálkoztam is rendesenKép

No lépek, talán kicsit korábban llehet aludni, mint eddig.

Jó pihit!

Móni

Kép
sunimum

AndreaKép
Áronnak nagyon boldog szülinapot!!!
Képet majd kérünk!!!

Móni, Lili

Kép
sunimum

Áronnak boldog szülinapot!

Kép

Kép
liv

AndiKép
Áronnak boldog szülinapot kívánunkKépKépKép

KrisztiKép
Hát kicsit "felment bennem a pumpa", mikor a vevő jelöltről írtálKép Én ezek után kerek-perec megmondanám nekik, hogy keressenek maguknak másik balekotKép Nem is értem, hogyan gondolják ezt az egészet, perkálni nem tudnak semmit, de még ők pattognak, meg olyan dolgot kérnek rajtatok számon, amihez semmi joguk.

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Szaisztok,

KrisztiKép A hitelkérés egy durva dolog. Ugyanis, hiába "jár" nekik szocpol, a bank csak a már megkötött, sőt a tulajdoni lapomn előre!!!! széljegyeztetett adásvételt követően fizet. Normális ember ugye ilyet pénz nélkül nem tesz( átiratás), de ez a rohadt bankok kívánsága. Én törkre megértem a fiatal párt is, de most rólatok, és a ti álmaitokról van szó, nem az övékről. Tehát:
1) a lakáspiac eléggé pang, de azért lehet más vevőt találni tuti
2) előszerződést mindenképpen kötni érdemes, éa a foglaló alap!!!! dolog
3) hitel nélkül a jövőben is kevés lesz az érdeklődő

Szóval, ha van más érdeklődő, akkor add el olyannak, aki fizet, ha nincs,, akkor mondd meg, hogy a ház egyelőre a tied, és itt te szabsz feltételeket. Szerintem légy velük őszinte, és nyugodtan mondd meg, amit gondolsz. Nekik sem lehet leányálom a hitelért ezer helyre rohangászni. DE EZ nem ok a bunkóságra. Szerződéskötés csak saját ügyvéddel!!!!!!

Üdv;
Vera

hvera

Folyt. köv:9
LauKép Tök jó, hogy vége a kezeléseknekKép Akkor hozzánk is jöhetnétek Moszival majdKép 28-ig szorítok, hogy minden rendben legyen. Balázs egyre gyönyörűbbKép Ákos meg csuda nagy fiús ámKép

Csirkesz, JudyKép Milyen volt a fogaskerekűzés,

KataKép Bocs, hogy nem küldtem még a képet, d epótolomKép Hannának boldog szülinapot! Torta ötlet tök jóKép

És Áronnak is sok sok boldogságotKép

Vera

hvera

VeraKép
Megkaptam a képeket, nagyon kösziKépKépKép

Kata

Kép

Kép
anyamanya

Aronnak es Hannanak sok puszit kuldunk szulinapjukra!!!!! Kép Kép Kép Kép Kép

Inimma es beteg Csongor

Lau,
nagyon orulok,hogy vege a kezeleseidnek!!! Csak pozitivan!!!! Kép

Nikk,
a torta elkeszult,kep majd megy!!!
inimma

AndiKép
Áronnak boldog szülinapot kívánunk!Kép

Dino

Dino

Kép

Kép
dino

Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat.Nagyon jó mert megerősítettek,hogy nem a szívre kell ilyenkor halgatni.Ma volt a másik fiatal pár ott a papa volt tulok de a mai találkán kívül vele már nem találkozok.Pénteken megyünk megítjuk az adásvételi szerződést.Az ők ügyvédjük készíti el de csak azután lesz aláírva ha a mi ügyvéd nénink is látta.Ebben a házban ahol most lakunk nyolc évnyi rengeteg munkánk van.Ezek a fiatalok akik megveszik még szebbé teszik nem pedig lelakják.És bár tudom hogy ha kifizetik semmi közöm már a házhoz de a lelkemnek jó,hogy jó kezekben van.A másik vevőnek még nem szóltam és ennek egyszerű oka van:apa csak kedden vagy szerdán jön haza és nem szeretném ha ide jönne veszekedni.(a fickó szeret egy kicsit italozni).Nem hiányzik a veszekedés nekem sem és a gyerekeknek meg végképp nem.
Tehát!Még egyszer nagyon köszönöm a válaszotokat.Már reggel elolvastam csak nem volt időm írni.
Holnap megyek Szolnokra vezetni!Izgalmas dolog lesz!
Nem tudom mi volt ma Adriennel de olyan rossz volt,hogy azt inkább nem is minősítem.Egész délelőtt visított,elhagyja magát és ott esik össze ahol van.Attól félek,hogy egyszer nagyon megüti magát.A múltkor a polgármesteri hivatalban csinálta ezt és én mondtam neki,hogy ott hagyom ha nem áll fel.Õ kiterülva végignyúlt a folyosón.Majd jött a portás aki csak a kinyúlt gyereket látta és úgy nézett rám...Mint egy idiótára.
Ma reggelre olyan szép fehér volt a táj de sajnos még szánkózni mindíg kevés!Igaz mostanra meg már szinte nyoma sincs!
További kellemes hétvégét!
GnéKriszti
gnékriszti

HellóKép

Áronnak: Kicsi szívünk, kicsi szánk, boldog szülinapot kíván!!Kép

MóniKép Meg fogja szokni, ha ilyen adagolásban adod neki, aztán meg már jöhet a kakaó is!Kép

VeraKép Oké, megbeszéljük majd!

Inimma: Köszi, igyekszem!Kép

Lau
lau

Drága Lau!
Mivel sokáig nem volt netünk (és most nagyon ráérek)olvasgattam egy kicsit és döbbenten olvastan,hogy veled valami nincs rendben.Engedd meg,hogy így "utólag" is sok erőt és kitartást kívánjak!Csirkesz mondata volt ami rávilágított a dologra.Valamint az,hogy most mentél a kezelésre.Sok erőt!!!!!!!!!!!!!!!!
GnéKriszti
gnékriszti

Sziasztok,

Aron-AndiKép
Nagyon Boldog szulinapotKép

GneKrisztiKép
Szerintem jol dontottel. Mi is most aruljuk a lakasunkat es az eggyik vevo azt mondta varjunk juniusig mert akkora o is el birja adni a hazat es megveszi a mienket. A masik egy neger akiket itt nem nagyon szeretnek es ha neki adjuk a szomszedoknak a hazai mindjart kevesebbet er. En is azt mondtam a paromnak,hogy aki fizet aze a haz, kulonben is 1 kivetelevel eleg undok szomszedok.

LauKép
Aranyossak a sracokKép Szerintem az a kep ahol Bazsi baba felfele nez nagyon jol sikerult, persze a tobbi isKép

Ma reggel bevitte a parom Elisat az ugyeletre. Egesz ejjel nem aludtam csak lestem nehogy megfulladjon. Alig kapott levegot, de hiaba szivom az orrat alig jon valami. En is total kivagyok meg mindigKép

Megyek mert orrszivas van kb minden 5 percbenKép

Tcis

Kép

Kép
tcis

Kormi, Tcis es a tobbiek! NEkem is neha ramaty kedvem van. Meg ma is, pedig hetvegen legalabb itthon van apa... De neha olyan nagyon letori az embert, hogy egesz heten taknyos a gyerek, be vagyok zarva es mindenert nyugoskodik. Neha ugy erzem semmi nem jo neki. Aztan mintha kicsereltek volna.Kép Olyankor olyan edes a gyerek. Meg naprol napra annyi mindent tud!

Aronnak boldog szulinapot!

Megyek mert most olyan furdes elotti nyugosseg van a gyerekben raadasul az en fejem is faj egesz nap.

csengo
Vendég

Áronnak nagyon boldog szülinapot Kép Kép Kép

Most megyünk fürdetni utánna jövök Kép

Kép
Kép
nikk0830

Sziasztok!

Nagyon szépem köszönjük a szülinapi jókívánságokat!

Áron 20-án 20 óra 20 perckor született. Egy éve ilyenkor már szopizni próbált. Hiheteltlen számomra, hogy már eltelt egy év és az én pici babám már nem is baba, és nem is olyan kicsi.

Igen nosztalgikus hangulatban vagyok, lassan beindítjuk mi is a tesó projektetKép

A szülinapozást Áron nagyon élvezte, én kevésbé. Olyan taknyos lettem, hogy alig láttam ki a búrámból. Már egész jól vagyok, de akkor mintha ólomból lettek volna a végtagjaim. Kölcsön kaptunk egy videó kamerát is, de nem merem megnézni magam, kiábrándító lehet.

HA tápszer: Áron is Humana HA 2-t iszik. Nekünk sosem mondta a dokinéni, hogy felesleges, ha már tejtermékeket is eszik. Sőt, ő ragaszkodik ahhoz, hogy Áron 2 éves koráig ezt kapja tehéntej helyett. Múlt héten én már főztem Áronnak tejberiszt feles tejből. Semmi baja nem lett tőle, dokinéninek meg nem mondom elKép

Elisanak, Csongornak és minden betegeskedőnek jobbulást!

KrisztiKép Ebben az esetben a Ti érdekeitek a legfontosabbak.

KormiKép Na azért ez a tali kérdés nem ilyen egyértelmű. Valaki biztosan el tud vinni és hozni, többek között én is.

LauKép Skacok tündériek, a tigrises pizsi nagyon király.

KépKép

Andrea

KépKép
Áron

Sziasztok!

Aronnak nagyon nagyon boldog szulinapot!!!
Mar regen lattam kepet a fiadrol es elkepedtem, hogy mar ilyen nagy! Kép
Gyonyoru nagyfiu!!!Kép

El vagyok szomorodva, hogy ilyen sok baba es mama megbetegedett. Kép Meg mi is huzzuk, bar hanyas mar nincs viszont Ratico meg mindig fostos es nekunk nagyoknak meg faj a gyomrunk egyfolytaban, micsoda szivos virus ez!? Kép

Lau Kép

En is nagyon nagyon orulok, hogy tul vagy rajta es tutti mindent renben fognak talalni! Annyira szepek ezek a fiuk, nagyon hasonlitanak egymasra, az a kep szuper ahol Balazs felfele nez.

GneKriszti Kép

Amikor elkezdtem olvasni a kerdesedet ugy gondoltam, hogy en segitenek annak a szegeny hazasparnak, viszont amikor ahhoz a reszhez ertem, hogy reklamalt, meg hogy oda ne add masnak hat, szoval igy tegyen az ember szivesseget.

Tcis Kép

Kiszamoltam mi 27-30 orat utazunk haza, 4-5 orankent megallunk es este hotelben alszunk. Picurral meg csak egyszer utaztunk kocsival, kulonben repcsivel, hat akkor en is kivettem az ulesbol parszor mashogy nem birta volna ki. Mikor mentek haza? Mi nem tudunk kapracsonyra, majd marciusban megyunk repulovel apa nelkul.

Most ennyi, mostantol probalok bekapcsolodni a beszelgetesbe.

Ja, egy kerdes: van valami tutti recept fostossagra, milyen kajat adjak neki?

KépKép
KépKép
tontica

Sziasztok!

Már több napja nem írtam, mert egyszerűen nem volt egy perc időm sem, most bepótolom.

Először is Kata: szeretném én is megköszönni Nektek a múltkori vendéglátást, és hogy minket újakat is ilyen nagy vendégszeretettel fogadtatok, olyan jól éreztük magunkat.
Ez abból is látszott, hogy Jázmin máskor, ha meglátja, hogy én kabátban, csizmában vagyok, égtelen sírásba kezd, nehogy ott hagyjam, most viszont feltűnően került engem, mint aki szeretne láthatatlan maradni. Annak ellenére, hogy már minden baba útra készen állt, ő még nagyon fontos játékokat talált magának.Kép
Kata, így utólag boldog szülinapot Hannának.

Andi: Így ismeretlenül Áronnak is boldog születésnapot kívánok. Nagyon jól sikerült a szülinapi fényképezkedés.

Csirkesz:
A salsáról kérdeztél: én úgy tanultam meg ezt a táncot, hogy kb. 15 évvel ezelőtt levetődtem egy magyarországi latin klubba, és a hely, az ottani hangulat, tánc, zene, stb. magával ragadott, elvarázsolt. Azelőtt csak diszkókba jártam, amit már egyre jobban untam és a zene sem mindig tetszett, de hát egy tizenéves lány hova járjon szórakozni.
Szóval ez a hely annyira más volt, először is élő zene szólt eredeti latinok előadásában, nagyon eredeti, szép zene, hol romantikus, hol vérpezsdítő (nem az az üres tam-tam, ami a discokban), gyönyörű tánc, és a világ legkülönbözőbb országaiból fiatalok sokasága, akik olyan jól megvoltak együtt, egyhelyen, mindenféle ellentét nélkül. Szóval ez engem teljesen lenyűgözött. Aztán kezdtek felkérni táncolni, úgy, hogy fogalmam nem volt hogyan kell (eleinte valamilyen diszkó-twiszt egyveleget adhattam leKép) aztán szép lassan rámragadt ez a tánc és egyre jobban ment, így kb. 6 évvel ezelőtt el kezdtem tanítani is.
A párommal már úgy ismerkedtem meg, hogy tudtam táncolni (akkor még nem tanítottam, vagy talán akkor kezdtem) és felkért engem is. Akkor még nem jöttünk össze csak ismertük egymást. Udvarolgatott, de akkor még nem túl komolyan. Az viszont tény, hogy ő velem szeretett a legjobban táncolni, én meg vele.
Végülis az igazi kapcsolatunk akkor kezdődött, mikor kb. 4 éve lehívtam a tánciskolába, hogy mutassa meg a tanítványoknak az igazi, eredeti kubai mozgást, stílust, stb., és ekkor indult el nálunk az igazi szerelem. Szóval a salsa hozott minket össze minden szempontból.
Az az érdekes, hogy Jázminka is táncol, valami tüneményesen. Ha meghall bármilyen zenét, ritmust, monoton zajt (pl mosógép monoton zörgését, aprópénz rázását, stb.) elkezdi magát rázni, rugózik, a kis kezeit is forgatja, újabban pedig még forog is, néha a fejét is belerázza és mindeközben olyan grimaszokat vág, mintha ő lenne a legvagányabb. Annyira muzikális a gyermek, hogy múltkor nagypapája ölében az altatódalra is elkezdett táncos mozdulatokat tenni, nagymamájának pedig forogni az ágyban.

Köszönöm a reagálásokat a kérdéseimre, az oltással kapcsolatban megnyugodtam, mert így már, hogy DPT ismerős, csak kiírva még sose láttam és nem kapcsoltam, hogy ez ugyanaz.
Az ortopédiára pedig majd akkor magam kérek beutalót.

A múltkor csak régi képet tudtam küldeni Jázminról, most (bár a babatalálkozón látható néhányon) küldök egészen frisset, amit a telefonommal készítettem.

HajnaKép
Kép
Kép
muha

Nikk,
Ime a kepek a tortarol.

Inimma

Kép

Kép
inimma

Bocsánat,az előbb nem válaszolam Lau kérdésére.
Szóval el lehet kezdeni a salsát tanulni 30 év fölött is nyugodtan, vannak nálunk 40, 50 éves kezdők is.
Táncolni sohasem késő, az fiatalít.
Jó éjt mindenkinek

Hajna
muha

Minden szülimaposnak boldog születésnapot!
Itt ülök korán reggel a gép előtt de olyan szivesen ettem volna valamelyik tortából egy szeletet.Amikor meg itt volt a szülinapos időszak (Ágota,Adrienn,én,apa,így egy csokorban vagyunk)már a fülünkön is folyt a torta.
Na megyek készülődök!Viszem a nagyot oviba a kicsit a nővéremhez én pedig bevágódok az oktató mellé és elhúzunk Szolnokra.Remélem ügyes leszek?!!
Kellemes napot!
GnéKriszti
gnékriszti

SziasztokKép

SzülinapozásokKépKépKépKép

Kriszti, TcisKép Sok sikert a házeladásokhoz

Hajna:Tök jó, hogy írtálKép Már aggódtam, hogy jól elijesztettünkKép A fiam nagyot somolygott Jázmin képeire, és közölte, hogy babaKép.Azért tanítom neki, hogy Jázmin babaKépKépek szuperekKép Nekem a hason fekvős tetszett a legjobbanKépMegismerkedős sztoriKép Jaj, úgy hiányzik a táncKép Korábban én is táncoltam az egyetem alatt társas táncot, de aztán valahogy sosem szedtem össze a bátorságot, hogy folytassamKép Mikor és pontosan hol tartasz órákat?
Baba-mamás csoportot nincs kedved indítani?KépKép

KormiKép Ne hülyéskedj. Merre laktok pontosan? Tuti, hogy valaki el tud menni segíteni. Megoldjuk nyugi. Nehogy már ezért ne gyertek. Meg egyébként is. Már Reditkének és Csirkesznek is mondtam, hogy időnként megszabadítom őket a nagyoktól egy kis nyugiértKép

TcisKép Mi van Elisaval? Porszívós orrszívótok van?

KrisztiKép Jó vezetést és ne izgulj, Kornél is teljesen megőrült az utóbbi két napban. Tuti a frontot érezték. ma tök aranyosan játszik az ágyában és mosolyogva ébredtKép

Vera

hvera

Sziasztok,

HajnaKép
Nagyon aranyos a lanykad, mar a talis kepeken is megkukkoltam, es Te is jol nezel kiKép Jasmin cuki lehet ahogy tancol. Volt kitol orokoljeKép Salsara irigy, nekem is tetszenek az ilyen tancok, de valahogy sose jutottam el addig, hogy tancoljak is.

TonticaKép
Nalunk a banan szokta megfogni Elisa hasat, van hogy 2 napig is nincs kaka ha sokat eszik. Ezert oda kell figyeljek, kulonben egyeduli gyumolcs amit soha nem utasit vissza. Mi megyunk karacsonyra ha torik ha szakad. Remelem nem jon kozbe semmi. Kb 2 hetig maradunk. Nem tudom, hogy birnam ki ha csak olyan ritkan mehetnenk mint ti. Jobbulast a pici fiadnak es persze nektek is.

HveraKép
Van porszivos orszivonk meg pumpas is. A pumpassal kb 5 percenkent szivom azt megengedi a porszivossnal viszont le kell fogni. Ennek ellenere meg mindig tele van a kis orra, szegenykem alig bir szopizni. Most mar elkezdett kohogni is. Csutortokon kell menjunk oltasra, remelem rendbejon addig.

AndiKép
Aron nagyon szep babaKép

InimmaKép
Szep a tortatok. De ennek most egy szeletet belole. Milyen torta volt?

Tcis

Kép

Kép
tcis

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?