hello csajok,
esik a fos eső...éjjel hó esett le...fos idő van...fenébe...utálom...ráadásul Lilla 2 átaludt éjszaka után most megint sztrájkol...nem akar aludni, tegnap már úgy éreztem megőrülök, ha nem alhatok,de Lilla még éjfél után is csak hisztizett...tényleg hiszti volt...nem akart a kiságyában aludni.Pedig 3 napja megint ott aludt. ma nem.
baromira kibabrál velem ez az időjárás...Lilla megzakkan tőle, mostanáig nyávogott szegény, végre elaludt a hordozóban ami a babakocsivázon van.én meg ingerült vagyok...kedvem lenne néha nekem is Lillával együtt ordÍtani...
na Így most megint túlélő üzemmódba kapcsoltunk...apa elvileg ma hazajön,bár nagy változást nem jelent.
azt hittem csak azt akarja, foglalkozzak vele, de az sem volt jó neki...bármit próbáltam csak nyivákolt

remélem most alszik egy darabig...
Tzsuzsa,
nekem a picike fehér égők tetszenek a karácsonyfán nagyon. Lillának meg biztos a szÍnes.
remek, esik a hó és mellben kinőttem a téli kabátomat

Pár megÍgérte, hogy megajándékoz eggyel, most le is árazták álmaim kabátját, erre pár sehol, én meg csövezek, mert Lillának a hónapban vettem új 68-as ruhatárat,meg takarót,meg dokinénit fizettem 2x3000...meg magamnak vettem pár felsőt...szóval le vagyok égve éppen.várom párt, hogy gazdagon hazatérjen a nagy útról-hehe...bár ahogy ismerem már előre el van költve a zsé amit keresett...de Lillának van elég pelusa,ruhája, popsitörlője, fürdetője,mindene,úgyhogy aki a legfontosabb az nem fog hiányt szenvedni

remélem a tejcsi is elég lesz! ma reggeli szopi után nagy nullát fejtem 2 ciciből...Lilla mindent megevett.
szopik között meg nem merek fejni, mert mikor legutóbb megjátszottam, akkor Lilla hopp-felébredt,és ordÍtott az éhségtől, a cumisüvegből nem kellett neki sehogy sem, kanállal nem haladtunk és a ciciben meg nem volt-ill. lusta volt olan erősen szÍvni, hogy jöjjön.
Mea,
Lilla nem nagyon vastag kordbársony vagy plüss overálban kocsizik, alatta van hosszúujjas body, harisnya, plüss rugi, meleg kardigán,=> polár vagy kötött;és két takaró, alul egy polár felette egy pamut. ha bemegyünk valahová és nagyon meleg van, leveszem a takarókat,ha ébren van, akkor az overált is megnyitom elöl.
ja, és ne azért törődj többet LÍvikével, hogy mások meg ne szóljanak, hanem mert te úgy látod, hogy kell,vagy ilyesmi.nem te Írtad mennyire nem érdekel mások véleménye?