A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Csillám, nagyon szorítok, hogy rendben legyen Dáviddal minden és sajnálom, hogy nem tudtok jönni.

Barbi bocsánat, hogy kifelejtettelek.

Benianyu, nálunk is szénsavmentes ásványvíz van, nyugodtan hoz azt. Az almalé amit írtam megnem bolti, hanem a "Vitaminfutár" hozza, ez csak almát látott, de majd meggyőződtök róla.

kati nagyon szorítok, hogy Trisztán rendben legyen és ne legyen akadálya a jövetelnek.

Hari, sokszor van, hogy a babák délutánra, estére elfáradnak és nem bírnak magukkal. Csináltam már olyat is, hogy beraktam a kocsiba és sétáltunk egyet, az megnyugtatta. Egyébként valóban tudják ezek a pimaszok terrorizálni a szülőketKép

Ma vettem Kincsőnek egy tornázót, nagyon élvezi,ütögeti tudatosan a figurákat.A kezét is már rendesen megtalálja és a szájába tömi.Szóval napról napra többet és többet mutat.

Bundazsák, most láttam az Auchanban lévő gyapjúboltban 8000,- ért van hálózsák is 7000,-ért.Báránygyapjúból van, ha valakit érdekel.

Kuha, gondolom szép társulat lehetett. Régen gyerekkoromban nálunk is ezt csinálták a faluban, hogy az egész büdös pereputy bevonult az orvoshoz. Gondolom az orvos gyomra is felfordul, ha ezeket vizsgálja

Kriszta és Kincső
bkrisztina

TzsuzsaKép
én is elmegyek a rossmanba holnap Lillával megnézni!szeretem a fa dÍszeketKép

Megann,
anyós...a drága csinálja nekem a bűntudatot...mostanáig kussolt és képzeld, egyszer csak felhÍv hajnalban ilyen szöveggel, hogy"szia, túlvagyok a műtéten,nagyon fáj...stb..." tök gáz volt...azt sem tudtam mi a faszt mondjak, ugyanis nem mondta el, hogy megműtteti bármijét is...a térdét műtötték, egy darabig remélem feküdnie kell!!!nem szemétségből, de annyira nyugodt vagyok, olyan harmonia van, ha tudom hogy nem jön.
Lányom több mint hat kiló és csak szoptatom, de nem mérem mennyit eszik, Így gőzöm sincs, mennyi tejem lehet...ma minden szopi után fejtem de csak az egyik után jött még 2 ciciből 60mili...nem tudom ez gáz-e...tegnap is fejtem és tegnap 2x tudtam mérhetőt fejni, két mellből egész nap összesen 80mili jött össze...ja, éjjel nem fejtem...csak nappal.a selejt cicimben soha nem volt több 10milinélKépKép az bedöglött teljesen...

Kuha,
ez tök gáz...én is emiatt hÍvom ki a dokinőt mindÍg...itt is eléggé sok az ilyen népség...amikor a gyerekkórházba jártunk a bőrgyógyászatra, 1-2 gyerek bőrproblémáit biztos megoldotta volna egy alapos tisztálkodás...

Harim,
bocs, mostanáig szarakodott a net,nem küldte el az üzimet...meg Lilla is rettenetesen hisztizett már, vagy 2órán át, most aludt el...persze itt mellettem a nagyágyban...de nem bolygatom...

Megann,
a tápszeres túletetés én úgy tudom azért gáz, mert az anyatejben nincsen fix kalóriatartalma de a tápszernek igen és magas is, ezért nem szabad táppal igény szerint etetni,mert mÍg az anyatejtől nem hÍzik el a csecsemő a tápszertől,ha túl sokat kap, akkor hájas,elhÍzott lehet,ami nem jó a kicsinek...
de én ugyebár sosem etettem tápszerrel, nincs tapasztalatom, csak ezeket olvastam...

most csatlakozom gyorsan Lillához, mielőtt nélkülem piheni ki magát és újrakezdi a műsort...
jó éjt!!!
zsofy

Viki,
nem tudom, hogyan sÍr Peti, van, hogy csak a feszültséget adják ki a kendőbenaztán elalszanak. hagyd benne egy darabig sÍrni...vagy ha kiveszed belőle megnyugszik? holnap megbeszéljükKép
zsofy

Villes, Helga

Köszi az infot popo ügyben, a mai uj folt ugy tünik elmult a sudocremtől...jo lenne ha a régi is köddé válna holnapra, bár elég masszivnak tünik...

Tzsuzsa, nálunk a fenekén van 1 1 ftos nagyságú folt, érdes tetővel, fájni nem fáj, mert ahogy törlőm a popotörlővel nem reagál semmit a csemete....

Lányok!

Kövezzetek meg, de Kuhával értek egyet az Antimegannos témában....van rá 1 20 Ft-osom, hogy valamelyik lány férje/párja az illető, lehet maga a lány sem tudja, h kalózkodik a pasi....

Kép
hencsi

Hencsi:

Szerintem tök mindegy, kinek a férje, ez még nem mentesiti az alól, hogy felnőtt emberhez nem méltó módon kavarja a szart. Már elnézést. Az is más, ha a megszokott társaságból elmondják egymásnak hogy nem értenek egyet vagy nem szimpatikus egyik a másiknak (Mea és Zsófy egész kultúráltan vezényeltek le egy ilyesfajta nézeteltérést nem is olyan régen), de az hogy valaki ismeretlenül, kéretlenül és ami a legrosszabb, bunkó módon véleményt nyilvánit, ilyet szerintem valamirevaló felnőtt ember nem csinál.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Sziasztok!

Na, visszaolvastam. Délután nálam nem volt megint babanet, akkor jobban tudtam volna írni, most csak röviden.

Benianyu Kép Én is csak vizet iszom, nem ciki! Ha nagyon unom, akkor teát is, de rostosat nem merek. Tegnap nem figyeltem oda, és ittam egy kis őszilét, ma egész nap szenvedett Gergő Kép Persze nem biztos, hogy ettől, de semmi másra nem tudok gondolni.

Hari Kép Akkor most busszal jössz, vagy párod hoz a talira? Azért kérdem, mert arról is volt szó, hogy együtt megyünk.

Lányok, azért nem kéne túlzásba vinni, mert a végén el sem bírunk mozdulni Krisztától, annyit eszünk Kép Muszáj ennyi kaját vinni? Kép

CsillaKép Sajnálom, hogy nem tudsz jönni, és remélem, megnyugtat a doki! Gergő is rengeteget bukik, néha én is megrémülök, de mivel szépen fejlődik, nem izgatom magam. Ma mértük két hét után, már 5350 gramm, több, mint fél kilót hízott két hét alatt Kép

Most nem jut eszembe, mit akartam még, inkább lefekszem...

Judit és Gergő / 7 hetes és 4 napos/

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Jó reggelt!Kép

MegannKép
Kösz, hogy hiányoltálKép
Egyébként tegnap reggel írtam 1x, de mostanában ritkábban fogok jönni, hogy "legyen elég időm a bébimre"Kép Nehogy megszóljanak megint!

Egyébként jól vagyunk, 4 napja Lívi átalussza az éjszakát, most éjjel is este 1/29-től reggel 1/2 7-ig aludtKép
Ennek nagyon örülünk és napközben is alszik jókatKép

Most is visszaaludt a járókábanKép

Egyébként kiságyában szokott elaludni, betszem oda mikor már látom hogy fáradt és elalszik magától, de van hogy nem tud akkor jön egy kis cumizás és simizés meg ének és elalszimvégül.Kép

Ti hányszor viszitek a babáitokat ilyen időben ki????
És most mit adtok rájuk???

Én olyan nehezen veszem rá magam a kimozdulásra Lívivel mert nagyon sír az öltözésnél, utála az overált meg sapitKép
a babakocsiban meg ordít eleinte de nagyon!!!

Naponta kellene kivinni őt???

Ma kénytelen leszek mert el kell mennünk az ebédértKép

Zsófy!Kép

Te hogy oldod meg, mikor mész boltba például, leveszel bent egy réteget róla vagy csaka takarót?????
Egész jól kimozdultok már Lillával, tök jó.
Én el sem merek boltba menni, mert volt hogy végig üvöltötte az útat odáigKép

Mea
mea

Roki!Kép

Hát most egész kulturáltak voltunk a múltkori vitához képest mert az már nemnormális voltKépKépKép

Mea
mea

Ja és már nincs hasfájás, de lekopogom kopp-kopp-kopp, nehogyismét előjöjön de úgy látszik ez a 3 hónapos kor a bűvös idő tényleg!!!Kép

Kinek pocakfájós még a babája?

Mea
mea

Nemesek, Kati, nagyfiadnak jobbulást! Nagyon rossz érzés lehet szenvedni látni a gyereket, az ember biztos átvenne tőle minden szenvedést, akár tizszeresen is.
Kriszta, mi az a Vitaminfutár? Nagyon jól hangzik ez az almalé-dolog.
Hencsi, te most akkor mit csinálsz vele? El kellene vinni megmutatni az orvosnak ezt a foltocskát, vagy várni, hogy elmúljon? Olyan ártatlan dolognak tűnik, de masszivan kitartó.
Vettem légzésfigyelőt, ma először azzal aludtunk, sokkal nyugodtabb voltam.
Már két és fél hete "gyermekét egyedül nevelő anya" vagyok. Végre jön haza apuci, már csak két nap. Õ már alig birja, azt mondja, már a képernyőnek gügyög, mert mindennap küldök neki képeket. Nem nehéz egyedül, mert nagyon jó együtt lenni a babával, csak olyan fura érzés, hogy három hétre csonka család vagyunk. Ja, és a nagypapa, apukám meg eltörte a lábát, igy ő sincs, szegény. Még jó, hogy szinte mindennap volt látogatónk.
Ja, látogatók... Amikor az elején Julcsika sokat sirt, hasfájós volt, akkor mindig kis tündérbaba volt, amikor vendég jött. Mostanában egész nap tündérbaba, kivéve, amikor látogató jön. Akkor folyamatosan foglalkozni kell vele. Olyan helyes, kiköveteli. Igaza is van, ő az első.
Róki, számomra nagyon vicces, amikor összekulcsolja Julcsi a két kezét. Olyan mint egy öreg bölcs, aki elmélyülten töri a fejét és valami nagy gondolatot készül megszülni.
Most épp beszélget magában - ja, és már kimondta az első szót, nagyon tehetséges kislány. Igaz angolul volt, vagy inkább amerikaiul, azt mondta: Oh yes. Persze 'esz' nélkül, csak nem tudom, hogy kell úgy leirni.
Zsofy, a diszek parányiak, de helyesek. Nekünk most lesz az első olyan karácsonyunk, hogy saját fánk lesz, nem a szülőknél, és még nincs mit rátenni. Dudukly, Vrucsincá, ez a lámpadolog kezd meggyőzni, hogy vegyek karácsonyfaégőket - pedig sosem szerettem, de egy gyerekkel mionden átalakulKép
Zsuzsa
tzsuzsa

Mea:

Akkor arról a vitáról én hálistennek lemaradtam, mert nincs emlékem róla. Kép

TZsuzsa:

Oh yeah. Kép Hehe... ilyeneket Zsuzsa is szokott mondani. Ajj!! Ojj!! Ájj-ájj! Éjj! Meg giii, uggg, kgkhkkkhk. De ő sajnos nem túl beszédes és nem is nagyon mosolygós. Kép A legszebb mosolyokat a csillár kapja. Féltékeny vagyok!!! Kép Szerintem Zsuzsa is egy komoly, koravén kisgyerek lesz, mint anyukája annak idején. :-/

Egyébként azt vettem észre, hogyha Zsuzsának jó a hangulata, akkor összekulcsolja a két kezét, és taperolja egyik kezével a másikat.A Picik és kicsik azt irja még nem tudja, hogy mit is fogdos, tehát nem kapcsolja össze az élményt. Ha valami mást dugsz az ujjai közé, azt ugyanúgy taperolja. És úgy lehet "rávezetni" arra, hogy a keze az övé, és tud vele csinálni dolgokat, hogy csörgőt raksz a keze ügyébe (vagy egyenesen a kezébe, de erre csak akkor érett, ha már magától kinyitja a kezét, ha ökölbe van szoritva, akkor még korai) minél gyakrabban és előbb-utóbb rájön hogy ha kalimpál a karjával, akkor valami megszólal.

Én büszke anyukaként mondom, Zsuzsa ezt már 2-3 hetes korában csinálta, le is filmeztem! Kép Feküdt a bölcsőjében, aminek mindkét oldalára csörgősort akasztottam. Mikor kalimpált, és véletlenül megszólalt a csörgősor, mindig arra forditotta a fejét amerről a hang jött. Kép Aztán a másik kezével kalimpált, és oda forditotta a fejét.

A különbség mostanra az, hogy most már tudatosan nyúl és kalimpál, az akkori szerintem véletlenszerű volt. Most odafektetem Howard a kacsa alá (apja nevezte el igy, nem tudom miért pont Howard), ránéz vágyakozó szemekkel, összekulcsolja a kezét, és direkt elkezd kalimpálni, aztán mikor beleakadnak a kezei véletlenül a kacsába és az himbálózik, akkor látszik rajta hogy nagyon elégedett az eredménnyel. Az etetőszékére is akasztottam egy csörgősort, azt is szereti ütögetni a karjával. Még nem túl ügyes, célozni nem tud, meg néha látom hogy erőlködik hogy egyáltalán szándékosan meg tudja mozditani a karját, de minden nap fejlődik. Kép Olyan jó nézni.

Na most megyek vissza forditani. Kép Kéne egy forditó program mert ezeke a szövegek amiket kéthetente forditok olyan sablonosak és egyformák hogy borzasztó...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

RokiKép

Lívi meg nagyon beszédes és már 4 hetes korától egyfolytában gügyögKép
Meg ő rengeteget mosoyog, ha fent van szinte egyfolytában és mindenkireKép
Nagyon barátkozós egyelőreKép

Fgni még nem fog de már véletlenül meg meg ütegti a felette logó játékokat meg ha odatartom elé a csörgőt nyúl érte már.Kép

Viszont hason továbbra sem szeret lenni ezért a fej felemelésében nem ügyes még, fel tudja csak nehéz neki és elkezd sírniKép

Szerintetek nem gond hogy állandóan hanyatt van?????
Vagy kellene szoktatni sírás mellett is a hason fekvésre????

Viszint ha már tartjuk őt kezünkben gyönyörűen tartja a fejét már, nem is inog már nekiKép

Mea
mea

Rókica!

Mintha engem idéztél volna.
Az én kislányom dettó, se nem beszédes se nem mosolygósKép
Hát ebben tuti nem rám ütöttKépKépKép
Én általában "nagypofájú" vagyok és általában mindig nevetekKép

Mea!

Ne hülyéskedj már, amig a babád mondjuk órákat alszik akkor ki a fene szólna meg, hogy addig te internetezel...
Nem tudom de szerintem azt egyik nagykönyv sem írja, hogy még álmában is beszélni, énekelni kell a kicsikhezKépKépKép
Szép is lenne, úgy kárognánk egy idő után mint a varjaim a szomszéd telkenKépKépKépKép

De jó hogy Livi átalussza az éjszakátKép
Én is nagyon várom márKép
Léna 3. napja nagy kajás lett, éjjel 2- kor és 6 kor követelte a maga 110-120 grammjátKép
Ja és már fél kilenc után ismét nyivákolt a következő 120-ért..
Sajnos úgy néz ki hogy át kell állnunk a napi 2 adag tápira...ennyi tejcsim már nem jön össze...Kép
És ráadásul ma csak olyan 220-230 at fejtem 250 helyett, úgyhogy ma sűrítem a fejést, hátha...

Levegőztetés:
Én egy nap egyszer viszem ki, azaz teraszra, tegnap másfél órát volt kintKép,
Most nem mertem már kinthagyni 3 órát mint szokott, amikor még jó idő volt, hanem másfél óra után betoltam és kibugyoláltam a takarókból, meg lehúztam az őszioverál zippzárját, és kibújtattam a melegebb sapiból...Így aludt még másfél órát és nem izzadt meg...
Mivel még nincs overálja, ezért több réteg pulcsi és 2 takaró a menü!
Ezen kívül még ha megyünk valahova, akkor van egy kis autózás.

Kivinném én többször is, de reggel még hideg van, délután fél négy fele meg már elkezd sötétedniKép(úgy utálom).
Ahogy jön a tavasz, nyár, én felverek 5 cölöpöt a kerben, rá egy sátorponyvát, és kiköltözök a kerbe, még a lábamat se fogom betenni a házbaKépKépKépKépKépKép
Már alig várom....

Egyébként lassan én is ritkábban tervezek jönni, muszáj lenne tanulnom, mindenképpen szeretnék egy diplomátKép

Bkriszta!
GYAPJÚBUNDAZSÁK!!!!!HURRÁ, MELYIK AUCHANBAN LÁTTAD?????
ENGEM NAGYON ÉRDEKEL+!!!!

Megann

Kép

Kép
megann

MegannKép

Na jó igyekszem jönni azértKép
Hány éved van még hátra a suliból?
Hát mosuáj elvinnem most már minden nap Lívit magammal az ebédért mert nem fogja megszokni a babakocsit(újra), pedig ő nagy babakocsiban alvó votl de leszokott róla...Kép

Na megyek mert nyafizik éppen, most nem aludt végig mert közben egy jókorát rotyantott!!!!
2 nap után végreKép de mindene olyan volt.Kép
Na azóta nem tud újra visszaaludniKép

Mea
mea

Tzsuzsa!

Nekünk csökkent az eredeti folt is, szorgosan krémezem, most kb lencse nagyságú, aztán remélem elmúlik...ezt a sdocremet esetleg probáld meg te is a babád lábán, látod és tegnap ota alkalmazom és látni a hatást....(gondolom én...)

Dudukly!Kép

Dec 14-re van időpontunk a csipőszűrésreKép, viszont kicsit magam alatt vagyok, mert a zároján a csemetének az van h a jobb lábfejében enyhe kényszertartás van, rákérdeztem dokibátol h azt ráér-e akkor megnézni, erre közölte h azt viszont feltétlen meg kell mihamarabb néznie, igy holnap 8.50-kor jelenésünk van.....(az asszisztensének mondta h lehet h donga lába van a csemetének...) most kicsit be vagyok sz@rva, de remélem minden rendben lesz...
Szükséges emberünknek pénzbeni javadalmazást adni?Ha igen dobj már 1 mailt lécci, h mennyi az árfolyam.....
Köszi előre is.

Heni

Kép
hencsi

Mea !

Gergőnél ugyanez a helyzet a hason fekvést illetően. Ha kézben van, gyönyörűen tartja a fejét, hason viszont 1 percet sem bír ki, keservesen sírni kezd.
Úgyhogy nálunk is állandóan hanyatt fekszik, ill. éjjel oldalt.

Viszont mostanában napközben sikerül őt elaltatnom, ilyenkor mindig hasra teszem a kiságyába, erre nem ébred fel, így alszik.
Éjjel nem merem hasra tenni.

Levegőztetés:
Én muszáj vagyok sétálni vinni, mert csak úgy, ha kirakom a kocsiba a kertbe, nem alszik el. Csak akkor, ha tolom. Tehát sétálunk minden nap egy - másfél órát.
Tegnap is voltunk, pedig nagyon úúúúúútálom ezt a rohadt időjárást.

Képzeljétek, hétvégén végre közös programunk lesz a férjemmel. Csak mi ketten... De rég volt már ilyen, annyira jó lesz.
Én pénteken kimegyek Gergővel anyumékhoz Szentendrére, ott alszom, párom vasárnap jön értünk. Vasárnapra marad GErgő anyuéknál, mi meg elmegyünk egy kicsit lazítani Eszergomba, kipróbáljuk az új élményfürdőt. Talán utána egy kis Csülök Csárda is belefér az időnkbe Kép
De jó is lesz, már alig várom.
Régebben sokat jártunk fürcsizni, főleg Mezőkövesdre. Nagyon bírjuk.
És végre csak mi ketten újra lazíthatunk egy kicsit. Kép

kuha

Kép
kuha

Kép

hello csajok,
esik a fos eső...éjjel hó esett le...fos idő van...fenébe...utálom...ráadásul Lilla 2 átaludt éjszaka után most megint sztrájkol...nem akar aludni, tegnap már úgy éreztem megőrülök, ha nem alhatok,de Lilla még éjfél után is csak hisztizett...tényleg hiszti volt...nem akart a kiságyában aludni.Pedig 3 napja megint ott aludt. ma nem.
baromira kibabrál velem ez az időjárás...Lilla megzakkan tőle, mostanáig nyávogott szegény, végre elaludt a hordozóban ami a babakocsivázon van.én meg ingerült vagyok...kedvem lenne néha nekem is Lillával együtt ordÍtani...
na Így most megint túlélő üzemmódba kapcsoltunk...apa elvileg ma hazajön,bár nagy változást nem jelent.
azt hittem csak azt akarja, foglalkozzak vele, de az sem volt jó neki...bármit próbáltam csak nyivákoltKép remélem most alszik egy darabig...

Tzsuzsa,
nekem a picike fehér égők tetszenek a karácsonyfán nagyon. Lillának meg biztos a szÍnes.

remek, esik a hó és mellben kinőttem a téli kabátomatKépKép
Pár megÍgérte, hogy megajándékoz eggyel, most le is árazták álmaim kabátját, erre pár sehol, én meg csövezek, mert Lillának a hónapban vettem új 68-as ruhatárat,meg takarót,meg dokinénit fizettem 2x3000...meg magamnak vettem pár felsőt...szóval le vagyok égve éppen.várom párt, hogy gazdagon hazatérjen a nagy útról-hehe...bár ahogy ismerem már előre el van költve a zsé amit keresett...de Lillának van elég pelusa,ruhája, popsitörlője, fürdetője,mindene,úgyhogy aki a legfontosabb az nem fog hiányt szenvedniKép remélem a tejcsi is elég lesz! ma reggeli szopi után nagy nullát fejtem 2 ciciből...Lilla mindent megevett.
szopik között meg nem merek fejni, mert mikor legutóbb megjátszottam, akkor Lilla hopp-felébredt,és ordÍtott az éhségtől, a cumisüvegből nem kellett neki sehogy sem, kanállal nem haladtunk és a ciciben meg nem volt-ill. lusta volt olan erősen szÍvni, hogy jöjjön.

Mea,
Lilla nem nagyon vastag kordbársony vagy plüss overálban kocsizik, alatta van hosszúujjas body, harisnya, plüss rugi, meleg kardigán,=> polár vagy kötött;és két takaró, alul egy polár felette egy pamut. ha bemegyünk valahová és nagyon meleg van, leveszem a takarókat,ha ébren van, akkor az overált is megnyitom elöl.
ja, és ne azért törődj többet LÍvikével, hogy mások meg ne szóljanak, hanem mert te úgy látod, hogy kell,vagy ilyesmi.nem te Írtad mennyire nem érdekel mások véleménye?
zsofy

Sziasztok!

Jópofa, hogy egyelőre minden gyerkőc másfelé fejlődik. Remélem azért beérik egymást. Pálmát nem érdekli a játszószőnyeg, csak a fénylő/mozgó dolgok...

Zsuzsa! Szerintem egy csiricsáré fényfűzérre érdemes "beruházni"Kép. Mondom, mi se rajongunk érte, de nem most kezdjük az izlésformálástKép. Amit most vett a párom villog és zenél, Pálma ájultan figyeli és jár a keze-lába, időről-időre vigyorog és dumál. Ugyanezt csinálja a forgó bohócoknak is.

Heni! Ment a mél.

Kuha! Úgy irigyellek. Én arról is elmaradtam, hogy Esztergomban van fürdőKép.

Legyen szép napotok!

D
dudukly
Isaszeg

Az új szerzemény.KépKép

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Dudukly!

Igen, most adták át azt hiszem a múlt héten az Esztergomi élményfürdőt. NEm tudom milyen, majd kipróbáljuk.
De az is lehet, hogy csak Visegrádig jutunk, a lepencei strand mellett épült egy gyönyörű hotel, ott is van termálvizes medence, meg szaunák, meg minden .
Majd beszámolok nektek, hogy milyen volt.

Ma töltött paprikát főztem, nagyon fincsa lett. Persze, még nem ebédeltem, meg is várom a férjemet, aki délután jön haza. De muszáj volt megkóstolnom, olyan fincsa illata volt.
Hát, az íze sem rossz... Kép

kuha

Kép
kuha

Megann, a csepeliben. Az üzletsoron kapható, nagyon kedves mindkét hölgy.Le vannak árazva a takarók és garnitúrák is. 3-t fizet 4-t kap. Tudom, hogy nem a legolcsóbbak, de hosszúéletű dolgok.

Tzsuzsa,
írj egy e-mailt és megadom a srác telefonszámát és hivtkozz rám.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

ja, reggel kezdtem Írni az üzit...azért a kutyák...

Lilla nem képes fél óránál tovább aludni...
nem hiszem elKépKépKép

mennem kell megint...bár most dumál, nagyon aranyos a hangja, ő ezt mondja. hjejhjhejhjh-ooaaooaaoohjejhháájhááhjjj-cuppcuppppcuppp(csócsálja a kezét)-jÍÍÍÍÍííjjjj...meg ilyenek...néha szétröhögöm magamKépKép de mikor a sikításba belekezd, attól azért feláll a szőr a hátamon...
most csendben kukkol, kis makiKéplegszÍvesebben agyonpusszongatnám és meggyurmáznám,de amÍg nem reklamál nem zavarom a köreit olyan békésen kukkolKép egyenlőre...asszem be kell üzemelnem a nagybabakocsit...nem is annyira a hideg miatt, mert a hordozóban olyan jól bevackolódik, kis kuckója van és jobban bemelegÍti magának mint az óriás babakocsit, de az óriásbabakocsi viszont vízállóbb.
fúúú ngyon hangosan kakilt a lányom,megyekKépKépKépKépezen a kakahangon is nagyon kell röhögnömKépKép

Zsófy és Lilla(aki holnap 15hetes...és még mindÍg alkot a gatyájába hangosan-hehehe-nagyon komolyKép)
zsofy

Tzsuzsa!

vitaminfutar.hu

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Mea,
majd idovel lefotozom a PP-t. Meg nem uzemeltuk be, egyelore marad a regi, melykocsi. Ki kell meg mosni a huzatot, lecsutakolni, szal enelkul nem lenne az igazi a foto. ;)
falina

Zsófy!Kép

Amint olvastad más hozzászólását álmában azért nem kell őrködnöm Lívi felett, úgy hogy olyankor igenis szakítok ezentúl is időt magamraKépKépKép

Nem hiszem hogy a net vagy bármi más időeltöltés miatt hiányt szenvedne alvás közben, hehe!!!!

Meg ha a teraszon alszik kintKépKépKép

Ne hidd, hogy komoylan vettelek és beparáztam hogy nem törődk eleget veleKép

Amúgy meg nem az állandó nyali fali jelenti a törődést nálam, az is kell de ugyanúgy nyugi is neki szerintem.

De hagyjuk is inkább békén egymást, nemis kérdezek tőled semmit ezentúl, úgysem egy a véleményünk a gyereknevelést illetően semKépKépKép
Hál Istennek!

És lám Lívi átalussza az éjjeleket, és tud egyedül aludni a kiságyában szépen nyugisanKép
És nekem ez a lényeg és azért ezek szerintme nem csinálhatom olyan rosszul KépKépKép

Innentől légyszi ne is szólj itt hozzám többet csak ha értelmesen tudsz velem kommunikálni!!!!!

Amúgy meg a Te véleményed lenne a legutolsó amire hallgatnék!!!A kendőzés is egy nagy baromság volt legalábbis nekünk, simán megszokta volna Lívike is és akkor most nem aludna békésen az ágyában.

Szóval nekünk tök más Lívi és az én elvem is, úgy hogy nincs értelme veszekedni ezeken.

De ha még egyszer "guberálsz"-okat vagy ilyen stílusban írsz kipakolok rendesen!!!!

Most már ki kellett ennek jönnie, nem fogom hagyni hogy Te így beszélj velem, vagy akkor én is keményen kipakolok!!!!

És jó lenen ha a pénz témát téynleg hagynád itt, mert unalmas ez a le vagy égve duma, amikor párod igen rendesen ellát, nem hiszem hogy itt kellene panaszkodnod miközben "világdíjnyertes szőnyegetek"(hogy téged idézzelek), 2 vadiúj babakocsitok, amiket Te mutogatsz itt stb van.

Ha már van akkor nem kellene hencegni vele!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Látszik nem ebben nőttél fel és nem tudsz viselkedni ebben az új "pénzes" helyzetben.

Utána meg jössz a hülye dumával Rokinak, hogy igaza van hogy nem pénzről kellene itt írni.

Vicces vagy!!!KépKépKép

Mea
mea

És már csak azért sem hasonlítunk szerencsére mert én-bár van pénzünk- megtanultam szüleimtől hogy nem kellene ezért másokat lenézni illetve a pénzzel hencegni egyfolytában.
És remélem ezt Lívinek is sikeresen megtanítom majd ill. erre nevelem.
Pontosan ezért nem "világgyőztes" hiper szuper legdrágább szarokat veszek neki!!!!!!!!!!!!!
Hanem szeretetből akár olcsóbban is tudok neki vásárolni, mégsem szenved hiányt!!!!!
És este együtt fürdetjük párommal és ő is sokat foglalkozik vele, és szerintem egy babának ez a legfontosabb hogy SZERESSÉK!!!!!!

Amit rólad is tudok, hogy imádod Lillát csak nem kellene szomszéd "Palikát" csinálni belőle miközben az anyukája szidja a hülye Qrvát, hogy milyen majomra neveli a gyerekét.

Ezt most már ki kellett adnom magamból mert nem bírtam visszatartani.

Elnézést a többiektől!Kép

Mea
mea

És kérlek ne próbálkozz megint a szavaim kiforgatásával előadni itt mindenféle dolgokat, hogy engem próbálj beállítani seggfejnek!
Mert már abból is elegem van de nagyon, inkább nézz végre magadba is meg hogy kiket bántassz meg még a családból, a saját édesanyádat is!!!!
Méghogy ilyen penészes szar házba nem jössz novemberben haza hozzájuk.Ugye???
Csak ezt elfelejted itt megírni mekkora szemétségeket mondasz neki, de arra jó anyukád, hoyg 2 hetente megfőzzön neked 2 hétre meg takarítson.

És akkor még engem betegeztél le itt anno!!!

Hiába adod itt elő magad maga a tökélynek nem vagy az, főleg nem a családoddal szemben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meg nem engeded meg közeli rokonoknak hogy felemeljék Lillát, pedig úgy szeretnék.
Miért mi baja lesz tőle áruld már el?
Meg beszólsz mindenkinek mossanak azonnal kezet.
Nem vagy kicsit bunkó velük????

Én megengedtem nekik hogy felemeljék és nagyon élvezték ők is meg Lívi is és kutya baja nem lesz ettől!

Nem porcelánbaba, hogy ne adjam közeli rokonnak kezébe néha.

MegannKép

Na ezért nincs kedvem sokat jönni mert nem akartam megírni ezt itt, de muszáj volt most már.
Sajnálom.

Mea
mea

OFFFFFFFFFFF.............ahogy Te írnád nagy "vagányan" Zsófycska!!!!!

Mea
mea

Hűűűűűűűűűű Mea!!!!

Ezt aztán most tényleg kiadtad magadból rendesen... Kép

Kép
kuha

De jól esett végre kiírnom magamból, nagy megkönnyebbülésKép

Tényleg ne haragudjatok de annyira idegesített már ez és az igazságtalanságot meg nem bírom elviselni, olyankor már lázadok!!!!Kép

Mea
mea

Tudom Kuha bocsánat Tőletek érteKép

Mea
mea

Mi ez már megint?? Ebből megint haláli vita lesz, pedig semmi értelme.
Pénz téma: akinek sok van forduljon hozzám, és adja nekem, mert nekem nincsKép

Lányok, most nézem, hogy Lili majdnem mindig balra fordítja a fejét, ha alszik. Elég, ha akkor "csábítom" balra, ha ébren van, van alvás közben is át kéne fordítani?

Voltunk próbaszopin, és 100-at evettKép A védőnéni meg volt elégedve vele. Viszont olyat rakott a pelusba utána, hogy mindene olyan lett, még a védőnéni köpenye isKép Tök ciki. De hát van ilyen, jobb mintha én csináltam volna.

Kép
Kép
hari

Hari!

Nagyon ügyesek vagytok. Folyamatosan szurkolok nektek a háttérből. Örülök, hogy sokkal jobb a kedved, mint mikor a Schöpf-Mérei-ben találkoztunk.

Mindenkinek jó babázást!

Zita
pzita

Mea, Zsofi,
epp nemreg dicsert meg titeket Roki!!!
falina

Hari!Kép

Ez az amikor elegem van és kipakolok végre!!!Kép
Mert a stílus ahogyan írt rólam itt múltkor már felháborító!!!
És csak most jutottam el idáig hogy nem tűröm elKép
Gondolom Ti sem hagynátok hogy egy ismerősötök akit én ide csalogattam hogy "milyen jó ez a csapat itt" anno, így írna Rólatok!
Ennyi tisztelet lehetne benne hogy nem "guberálsz, beteg vagy Mea meg ilyeneket ír itt nagy nyílvánosság előtt és beállít engem idiótának mikor ő maga ...... na hagyom is mert írhatnék ódát!!!

Mea
mea

Csajok!

Ezek után bátortalanul teszem fel az én kis hétköznapi problémás-kérdésem...Kép

Kislányom állandó jelleggel oldalra forditja a buksiját és mindig a jobb oldalára, már tiszta nyomott ott a feje, ha kitámasztom és kényszeritem h a bal oldalára forditsa a buksit, akkor előbb-utóbb sirás van(gondolom kényelmetlen neki).

Volt valakinek ilyen gondja? Lehet ezzel valamit tenni?? Jo lenne mert igy tiszta nyomi buksija lesz szegénynek...

Kép
hencsi

Hencsi!Kép

Ha megfordítod őt a kiságyban akor is jobbra fordítja?
Mi úgy csináltuk eleinte hogy hol egyik végében volt a feje hol a másikban.
Ez sem vált be?

Mea
mea

Gondorzsof,
bkv-val semmikepp nem mennek, tul hosszu lenne az ut.
Most ugy tunik apa kivesz aznapra szabit, mert du. egy barati talakozora megyunk es elotte el tud vinni minket a babatalira is.
falina

Hencsi!

A kényszertartás miatt ne aggódj, az ortopédián megmutatják majd, hogyan kell tornáztatni a pici lábát!
Nekünk 2 hónap alatt elmúlt!

Duda

Andi&Nati

KépKép
duda

akkor-bocsi

Mea
mea

Duda,Mea!

Köszi az infokat, a kiságyban forditást probáltam (egyszer), de akkor meg a falat bámulta...lehet kitartóbb leeeszek, hátha észreveszi h a másikoldalon több a történésKép
A lábikojával kapcs rrremélem/gondoltam h ez lesz, de azért mindentől független jó h ilyen lelkiismeretes a doki és megnézi soron kivül....Kép

Kép
hencsi

Zita, köszi a surkolást, tényleg sokkal jobban vagyunk márKép Oyan jól esett hogy meglátogattatok bent!

Hencsi, én is pont ezt kérdeztem a csajoktólKépRemélem mondanak rá valami jó tippet.

Mea, Te érzed, hogy mennyire bántó amit Zsófy vagy bárki ír, és Te tudod, hogy mit reagálsz rá, ezt tényleg mindenki maga dönti el. Nekem ha jól emlékszem még szeremcsére senkivel nem volt itt nézeteltérésem. Ha úgy érezném, hogy valaki bánt, valószinűleg nem hagynám annyiban. De ti Zsófyval mintha ki lennétek hegyezve egymásraKép

Kép
Kép
hari

Hencsi!

Akkor fordíts át és úgy tedd le mindig és téynelg csak észreveszi h másik oldalon vana mozgás és akkor arra teszi talán Kép

Mea
mea

HariKép

Nem én írtam bunkó stílusban, márpedig azt nem fogom hagyni!
Meg nem szeretem ha valaki nem önmagát adja, na mindegy.
Ezt ugye csak én tudom Ti nem , ezért idegesített h beállít engem másnak.
Meg nem jó, hogy ismerjük egymást mert így más az egész mint +idegenekkel" csevegni.
És az egész abból indult ki hogy csak anynit írtam miért nem vett olcsóbb játszószönyeget ha már úgyis bánja a 20000-est.
Ebben szerintem semmi rossz szándék nincs.
Viszont az ő stílusa erre, hogy én guberálok a neten a gyerekem helyett már kicsit pofátlanság Tőle.Csak nem akartam reagálni akkor de most már nem bírtam megállni h vissza ne szóljak!!!!!!!

Egyébként ő volt az a kedves beszóló aki szerint FELELÕTLEN ANYA VAGYOK mert kint laszik a gyerek a terazson napsütéses meleg őszi napokon!!!!!
Csak hát nem itt hiersztelte ezt hanem családban, de a mi családunkban nem marad semmi sem titokban.

Ezért írtam meg neki a véleményemet most már.

Mea
mea

Ja és a terasz a konyhából nyílik és így mindent behallani a házba ha sírna esetleg a bébi.
Húúúúú de nagy felelőtlenség tőlem kirakni a friss levegőre, miközben ő belegyömöszölte a gyerekét egész napra a kendőbe és még a napot sem látta akkor egyszer semKép

Mea
mea

Lehet, hogy nagyon hülye kérés, de nem lehetne hogy odaírjuk hány hetesek a babák? mint régen. Engem érdekelne, hogy amiket írtok, az mekkiora babáknál történik. Naaaa...Legalább néhaKép Elég a hét is amit már betöltött.

Zsófy, Lili is nagyon hangosakat rotyogtat, néha meg átver egy kakinak hangzó fingusszalKép

Jucc, a párom visz, különben nem tudok menni, mert a kendővel nem merek elindulni, nem tudom beöltöztetni se a kendőhöz. Béna vagyokKép
Ha nem visz el, akkor taxi.

Kép
Kép
hari

Hé, lányok, én nem ezt a fórumot szerettem meg, ahol igy vitatkoztok!
Kriszta, az email cimem: majola2@dpg.hu. Megnéztem a honlapot,jónak tűnik. De meddig áll el egy 10 literes cucc kibontva?
Ugyanolyan bébitornászónk vank, csak barátoktól kapott, használt és a hiányoznak darabjai, de kipótoltam csörgőkkel, nagyon szereti JucsiKép
Hencsi, voltunk a doktornéninél: ekcéma. kapott rá kenőcsöt, valami új japán szer, remélem hatásos lesz és nem kell szteroid. Kicsit meglepődtem, hogy kiderült, az előzőleg az arcára felirt kenőcs szteroidos volt, azért mondhatta volna, akkor nem használom. Amúgy nagyon kedves doktornéni, szeretjük. Sajnos én is ekcémás vagyok (kicsit), terhesség alatt nagyon kijött, végig tele voltam kiütésekkel, majd megőrültem, mert nem lehetett kenni. Remélem, ez csak a csecsemőkori ekcéma és elmúlik.
Hari, ügyes lány Lili, majd idővel megtanulja, kit kell leszarni és kit nem. Julcsika is kezdetben apuciját fröcskölte be kakival. Most még gondolkozik, ki legyen a következő áldozat.
Zsuzsa
tzsuzsa

Sziasztok,

Már egy ideje olvasgatom a fórumot, de inkább a söfis topikban voltam jelen eddig. Onnan "ismerem" Hencsit, Dudát és Zitát. A fiam szept. 22-én született a söfiben.

Van valalkinek tapasztalata repülős úttal kapcsolatban? Karácsonyra Írországba megyünk a nagyszülőkhöz, és egy kicsit félek az úttól.

Heni, most néztem a profilodon a képen, hihetetlen, hogy az Ajsa mekkorát nőtt máris, gyönyörű. Máris kerítőnőt alakítok a JacknekKép.

Manka

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Duda, ti "hajügyileg" hogy álltok? Még mindig annyi haja van a manódnak mint a profilodban a képen?
Mi is nagy hajjal születtünk, de a Jack már felül kezdi elveszíteni.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Tudom senkit nem érdekel most tőlem de felteszem legújabb képeinketKép

10 hetesen

KépKép

Mea
mea

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X