A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

..sztok!

Jucc,
na jó, miattad nem veszem meg a kismamát, de Gergő miatt igenKép így okés?KépKépKép

Spanci,
én sem merek antibébi tabit szedni, cerazette van itthon 4 doboz is, de nem kezdtem még el.
Lilla is sÍr visÍtva, ha nyomja az ínyét a fogaKép
én netezni úgy tudok, hogy a franciaágyban játszunk Lillával és az ágy mellett van a laptop.

Megann,
glicerinkúpot ne használj!!!!hozzászokhat de nem az a cinkebb, hanem szerintem eléggé irritálja a végbelet-gyulladást okozhat.
szélcső???2-3centire kell felhelyezni és kicsit sodorgatod az ujjaid közt. pár percig. az gumi legalább, nem olyan kemény,mint a lázmérő.

Hencsi,
én nem akarlak paráztatni, de Lillának teljesen ugyanez volt pár hete,mint most nektek, ő is szenvedett, erőlködött, sokszor még szélcsővel sem sikerült megkönnyebbülnieKép sÍrtKép szörnyű volt, és contaminált vékonybél szindrómát állapÍtottak meg nála, kapott rá Klion kúpot és Normaflore lötyit és azóta minden szuperKép!!!napi több kaki sÍrás nélkül, normális szÍnű/állagú/"illatú",rendbejött hála az égnek, meg az adjunktusnőnekKép
ja, az adjunktus is azt mondta, szélcsövezzem nyugodtan ha szükségesnek látom, ahhoz nem szokik hozzá. ti nem szélcsöveztek?

HariKép
akkor holnap ha ott vagyunk, hÍvlak, rendben?vagy ma beszéljünk?Lilla már várja,hogy talizzon LilivelKép!én meg azt, hogy VeledKép

én is anno chicco cumikat meg fiziológiás üveget vettem, de nem használjuk őket, mert odaadtam LÍvikének.

Malvinka,
Lilla is fogzik, szegénynek fehér és duzzadt az Ínye, dől a nyála és mindent töm a szájába amit megkaparintKépnéha fáj is neki,olyankor sÍrKépKép

Zsó és Lilla(15+1)
zsofy

And!

Ne aggódj, biztos, hogy sima hasfájásról van szó Esztinél is! Én is ugyanebben a hitben voltam, mint te, hogy az nem lehet, hogy csak hasfájása van, mert már szinte felsikítva, összegörnyedve sírt szegénykém. Ezért vittem be 5 hetesen a kórházba, mert már tényleg nem bírtam nézni, és hallgatni ahogy szenved.
De ott megnyugtattak, és látod, itt vagyunk.
Ne aggódj, de ha úgy érzed, hogy neked is megnyugvás lenne, nyugodtan vidd el orvoshoz.
Ne a házidokihoz szerintem, mert hiába vittem én is oda, azt mondta, hogy majd kinövi.
Persze, akkor nem hittem el, mindenképpen azt akartam , hogy "komolyabb helyen" is megnézzék a gyereket.
Így kötöttünk ki a Bethesdában. Nagyon aranyos volt a doktornő, aki teljesen együttérzett velem, és biztatott, hogy fel a fejjel, tényleg el fog múlni.
Kitartást!

Üdv: kuha és Gergő (11+5)

Kép
kuha

Kuha! KÖSZI!!Kép

KépKép
KépKép
and

Zsofy!

Nekünk nincs szélcsövünk, hol lehet beszerezni???Kép
Eddig lázmérővel csalogattam a kakit, de szél sajna nem jön...Kép
A szélcsőtől vajon kell jönnie v az is inkább kakira van specializálva???

Rég tettél képet a PinkladyrőlKép

Kép
hencsi

Ma nem aludt még semmit a kisányomKép
Nem ismerek rá....mi lehet vele??
Ilyen még nem volt...

Ráadásul apa volt itthon délelőtt és teljesen ki volt kelve magábólKépKépKép hogy kis terrorista a lányunkKépKép és hogy semmit nem tudott csinálni amit eltervezett pl karácsonyi égők felszereléseKép..
Na mondom, legalább látja, hogy nem is olyan egyszerű dolog itthon "lóbálni a lábunkat" nekünk kismamáknak....

M.

Kép

Kép
megann

Na látom teljesen vegyes a kép...mindenkinek másmilyen a gondja a kakival...

Hencsi, nálunk puki ezerrel, kaki meg csak nagy könyörgésre(lsd glicerines kúp)

Egyébként most hogy hazajöttem, adtam neki egy felet, de ahogy tettem be, szinte azonnal jött is ki, kakival együttKépKépKép
Lehet hogy már nem kellett volna rá várni sokatKép

Lányok!
Köszi a tippeket, leirányítom magam a patikába, ha férj hazaér és még nyitva leszKép

Ja és a bevásárlásom rémesen sikerült...

A kínai piacon ismét vámrazzia volt, a sok kis kinai összezárta a bódéját, vagy elfüggönyözte, vagy egyszerűen otthagyta, és 5 méterről figyelte a portékáit, mintha nem is az övé lenneKépKépKép
Rafkósok nagyonKépKépKép
Egyébként semmiféle jó overált nem láttam, egy fajta volt csak, kb 3 helyen...de nem is tetszett, megvenni meg úgyse tudtam volnaKép.OKépKépKép mivel ugye eladónak csak a hűlt helye volt...

Úgyhogy marad az Árkádos 10.000 ft-os...
Tiszta rablás...Kép
És ha hozzáveszem még a gyapjúzsákot..hát brutál...
Na mindegy, elvileg nem kellene sajnálnom rá a pénzt, de hát a józanész mást mond...

M.

Kép

Kép
megann

Jó kis idő lett,remélem kijutunk Csepelre(kaptam végre mailt KrisztátólKép),kendőt nem szereztem,de sebaj!lényeg,hogy nagyon izgi a találkára készülődés.....más úgyse nagyon történik velünkKépmármint a falakon kívül,odahaza azért zajlik az élet!

Pinkladynek üzeni Kisnyúl,hogy anya mos,vasal holnapra,hogy marha csini legyek!Képépp picit kiütésesek vagyunk már megint,de ez csak pirinyó tejkiütés,attól még jóképüek vagyunk!
Nyúlné,8+1

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Megann!

Mielőtt elmész az Árkádba az overálért, nézz el valamenyik Corába!

Nagyon jó kis téli cuccok vannak, szuper kezes - lábasok meg minden. Én is itt akartam venni, de közben Anyukám meglepte Gergőt egyel, úgyhogy már nem aktuális.
Talán jobb minőség, mint a kínai piaci, de nem Árkádos 10.000 Ft-os áron.
Annyit megér, hogy legalább megnézd...

Kép
kuha

itt egy kép,ahogy szopi után beszusziztunk,de azért minden támadásra fel vagyunk készülve,picit ezért morcosak is vagyunk,ez is elrettenti az ellenségetKépKép

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!Kép
Nagyon édesKépKépKépKép

Megann!Kép
Igen a Corában vannak néha szupi cuccok is nagyon jó áronKép
Végül megveszed ilditől a bundizsákot?

Itt is havazik de naygon, tiszta fehér már mindenKép
Örülök is meg nem is.

Babámat ma is csak 1/2órára tudtam kivinni, egyszerűen állandóan felsír egy idő után a babakocsibanKép
Nem tudom miért.
Csak a kiságy kell nekiKép
És nagyon sokat alszik.
most már 3 napja 4x evett csak , igaz akkor 170ml + kevéske ciciől előtte.

szerintetek ez ok???

Mea
mea

Ilditől-bocsánat

Mea
mea

Sziasztok!

Megann,
A Lurdyban az Ártörőben is vannak overállok (nem tudom mennyiért), mi ott vettünk pár napja bundazsákot (nagyon szép) 6500-ről volt leárazva 1990-re. tudom, hogy Te gyapjúzsákot szeretnél, nem is azért írtam, csak lehet, hogy az overállok is olcsóbbak.

Nekünk is tart a kaki probléma. Nem kemény, mégsem jön ki. Ha nem sikerül 3. napra, akkor picit meglázmérőzöm. Már van szélcsövünk, azt is kipróbálom.

Hencsi!
Gyógyszertárban lehet venni, pici cső, 800 körül. Nálunk anyu volt több gytárban, 1 helyen igérték hogy megrendelik, majd 1 hét múlva sikerült is.

Olvastam, hogy többen is Avent üveget, cumit használtok. nekem is van, de az én kismanóm elejétől fogva nem akarta elfogadni az 1-es cumit - több perce szopizta, mégis alig jött valami. Éhes volt, igy gyorsan vettünk NUK-ot, az a másik kettőnél is bevált. csakhogy latexes volt épp, azóta vettünk 1 szilikonost (nekem szimpibb), de az sem kell neki.
A 2-es, 3-as Avent cumiból sokkal jobban jön? Aventes újszülött szettem van, fel kéne használnom, mert nem volt olcsó, eladni meg nem tudom úgy hogy megérje. Arra gondoltam, áldozok még egy kicsit másik cumira, de nem tudom milyet vegyek. Van az a variábilis, szerintetek az jó egy több mint 5 kg-os 6 hetes babának? (3 hónapostól van ráirva) vagy inkább próbáljam meg a 3-as cumit? A Chicco mennyiben különbözik az Aventtől?

Bocs hogy ennyit kérdezek, de nem szeretnék mindenféle cumikat megvenni azért, hogy itt álljanak csak úgy.

Miért is nem szabad latexes és szilikonos cumit használni egyszerre?

Úgy várom már a holnapot!! Remélem nem jön közbe semmi és ott tudok lenni a talin.Kép

Judit és Domi (6 hetes)
judy68

Megan,

az én gyermekemet is kicserélték.ma mégcsak fél orát aludt.szerintem az időjárás.azt mondják jön a meleg. tegnap este óta balhézik a bébi.

zsu + kevin (10 hetes)
spanci

Megann, Spanci!

Leon is alig aludt de. és most is megy a hiszti, pedig ő egyátalán nem ilyen. Leteszem a kiságyba és max. kis nyűgi után magától elalszik. Most meg....Kép
Folyamatosan üvölt, de már otthagytam egy kicsit, mert kézben ugyanezt csinálja.

Na megyek vissza hozzá

Barbi 12

Kép
Kép
Kép
barbapapa

ZsofyKép,
lehet, hogy lemaradtam valamiről, de miért is kezdtél ilyen intenzíven fejni? Úgy tudtam, hogy Lillának elég a tejcsi....Kép
Én is ráöntöttem a fagyasztottra a friss tejet, de aztán olvastam itt a neten (már nem is tudom, hol), hogy ilyet nem szabad, úgyhogy most minden nap felolvasztok egyet, azt Trisztán megkapja kakaónak, vagy Cini Minis-hez... Így frissítem az állománytKépKépKép!
Kati
Vendég

Megann!

A puki magátol jön nálatok v rásegitesz valahogy??? Ha igen, hogyan?

Judy, akkor igyekszem apát 1 gytár fele izzitani....Ti milyen gyakran használtátok? Milyen panasz miatt kellett bevetni ezt a szerszámot?

Lányok!

A ti babáitok nem ellenkeznek/tek a sapka ellen??
5-10 percnél nem tudom tovább kinnhagyni a gyereket, mert először azért üvölt h ráadtam a sapit, utána meg ahogy forgatja a fejét rácsuszik a szemére és az idegesiti....Kép

Kép
hencsi

Felajánlottam egy fuvart holnapra, de nem jelentkezett senki - brühhhüüühhhüüüü...
Pedig nem az első fáig gondoltam!
Kép
Vendég

HencsiKép,
az én fiam is utálja a sapkát...
Fürdés után, mivel vizes a haja, vagy ha kimegyünk, mindegy.... állandóan ellenzi!!!

Fehér íny:
nálunk is detto, ököl a szájban, folyik a nyál, és fehér az ínye...
De ez ilyenkor természetes, és bár már a fogzást jelenti, azért ez egy hosszabb folyamat, és nem kell attól tartani, hogy jövőhéten már szotyizik!!!
Kép

Kati és Kornél (3hó + 1napos)
Trisztán (5év + 5hó + 9napos) és végre itthon durmol
Vendég

Spanci, Barbapapa!

Akkor megnyugodtamKép, tényleg kicserélték a lánykámat...
Viszont megint kitettem negyed 3 kor szellőzködni, és azóta alszik..Kép
Most hoztam be..., remélem még alszik egy fél órácskát, mert ma még enni sem nagyon volt időmKép

Cumisüveg téma!

Hát egy nagy sz@r szerintem mindegyik...
Én nem tudom, lehet hogy én vagyok béna, de nekem mindegyik folyik...
Mármint hogy készítem a tápit és azt ugye össze kell rázni...rázom és folyik ki a csavaros tető alól(avent, nuk)...
Talán még a Chicco a legjobb....
És ráadásul a változatosság kedvéért a cumisüvegek is egy vagyonba kerülnek...
Kész röhej...

Judy68!

Az árutörőben én is vettem babazsákot, de inkább bentre jó, nem túl vastag, igazából csak azért vettem meg mert 3 nyuszi van rajta(Nyúlné, hallod???KépKépKép)...
Akkor még overálokat nem is néztem, de már látom hogy rosszul tettem...
A Corára én is godoltam még írtam is nektek...
Na lehet hogy oda még elszaladok...de mikor????

Zsófy!
A glicerines kúp akkor is gyulladást okoz ha rögtön jön is ki???KépKépKép
Remélem nem....

Férjnek írtam patikalistát, utánatelefonálok még a szélcső miatt, bár nem hiszem hogy az bejönne nálunk, a lázmérő se jött be...

M.

Kép

Kép
megann

Hencsi!

Puki jön magátólKépLegalább ennyi...
Tegnap óta kap gripe watert is....hát most adom neki...bár nagyon utálja kiköpdösiKépKépKép
Úgy csempészem bele, hogy evés közben kapja és gyorsan beteszem a szájába a kanalat de már a másik kezemmel az cumisüveget közelítemKépKépKép
Így nem tudja kiköpni...Kép
SzegényKép Még a szaga is rettenetesKép
Látnátok mikor fintorog....

Fehér így!
Nekünk szinte már 6-8 hetes kora óta fehérKépKép
Lehet hogy vámpíroska lesz a lánykám???

M.

Kép

Kép
megann

Hencsi,
szélcső gyógyszertárban kapható, ott kérdezz rá! elvileg a pukizás segÍtésére van, de kakiltatni is lehet vele.
Pinkladyről nem tudok csinálni még mindÍg képet, mert pár még nem varázsolta elő a gépet...de holnap a talira akarom hozniKép remélem előkerÍti!

NyúlnéKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Kisnyúl nagyon klassz kispasi, most meg is mutattam Lillának, hátha ő is akr aludni a Kisnyúllal, vigyorgott a KisnyúlraKép de aludni azt nem akar...Lilla tegnap még hajat is mosottKépKépKép

Megann,
Lilla sem akar egész nap aludni, aludt kinn egy kicsit, de séta közben volt szerencsém apósékba belefutni meg a zenélő dudáló kismotorba...mire Lilla felébredt és azóta nem alszik...ma kb. így fél órát aludt...remélem éjjel fog, mert mi holnap legkésőbb 8-kor indulunk a talira.Te is jössz a gyönyörű Lénával?
akratam menni holnap "anyukám szar penészes házába", mert egy éjszakát kibÍrok, de pár sajnos holnapután reggel vizsgázik Így nem tudunk anyumhoz is menni,ottaludniKép
mondtam is anyunak, hogy most nem megyünk mert "szar penészes" a háza, azt röhögött rajta, hogy ja... tényleg ez egy szar házKépKépKép Kép
szegény anyum még az én születésemkor kapta,komcsi időkben szolgálati lakásként, mert pedagógus, és olyan ócska panelekből tákolták össze...meg gipszkartonozni is azért kellett szegénynek, mert nem szigetelnek falak.nagyon hidegKép
egyszer, ha pár már annyi pénzt talál amennyit keresKép,vagy énrám szakad véletlenül bank,KépKép akkor veszek anyukámnak egy új házat, az tutiKép!
de legalábbis felújítattatom az övét.

Harim,
merre vag? nyügizik Lili is?
zsofy

AndKép
HariKép

Tényleg el fog múlni a hasfájás 3 -hós korraKépAddíg is ti is segíthettek a babának szélcsővelKép

Még én is használom ,ha kell pl: ha nincs kaki
Tényleg nagyon jó .
Én még azt szoktam csinálni ( a tv-ben láttam Tudásakadémia)
Villafogásban ,kicsit megemeled a lábát popsiját,aztán a köldöke felett BALRÓL JOBBRA HALADVA ÓVATOSAN NYOMOGATOD A HASÁT centiről-centire haladva.
Miközben bent van a szélcső , minden nyomás után távozik egy puki isKép
Teljesen lelappad a hasa ,és megkönnyebülKép

And!

Én is megjártam a borsó levesselKép Na többet se eszek!!!

JuccKép
Megvetettem a KismamátKép Nagyon aranyosak vagytok benneKép

KuhaKép

Klassz a családi fotóKép Nagyon szép kis család vagytokKép

NyúlnéKép
Kisnyúl nagyon édesKép

Velünk is kibabrál a nagyfiú alvás ügyileg!!!
Ha délután is hagyom aludni akkor éjfél mire este elalszikKép
Már két napja ezt csináljaKép
Most nem hagyom aludni délután!!!!

Hencsi!

Sapka! ha egyszer sikerül ráadni akkor már nem bánja ,hogy rajta vanKép

Én is csinálattam egy közös fotót ,most déután apukámmalKép
Én úgy festek rajta mint egy házisárkányKépKépKép
Na de ne engem nézzetekKép

( Ezt a sapit a neten rendeltem)
Kép

Csilla -Dávid:12+3

Közben a párom ,mégiscsak elaltatta Kép Mi lesz megint éjszaka???Kép
Ezt énekelte neki a hintaszékben ringatózva:
Aki nem lép egyszerre ,nem kap cicitKép estére!!
Pedig a cici ,nagyon jó!Dávidkának az való!!!
csillam

Megann,
Jó a szélcső a háznál!Kép Figyu, az s'Oliverben is 10e körül vannak annyira édes és nagyon szuper -(ha sÍelni mentek,biztos meleg lesz neki a kocsijában)-overálok!én is majdnem vettem egyet, de végül kikötöttünk a kenguru goldos rénszarvisnál, meg kaptunk egy manósatKép majd lefotózomKépaz plüss.nagyon viccesKép
úgy vittem ki -5 fokban a gyereket, hogy mélykocsiban, hosszúujjú body-hosszúujjú plüss rugi, kötött kardigán, sapi,kapucnik, overál(kord v. plüss)alá egy gyapjútkarót, aztán becipzároztam egy zsákká formálható takaróba és rá egy vékonyabb takarót meg rácipzáraztam a lábzsákot. baromi jót aludt, nem fázott. a KG-s overál az 7rugós.ha esetleg az szimpi lenne.
nekünk nem kell bundazsák,úgy döntöttünkKépLillávalKép

Nemesek, Kati,
én csak azért fejtem most pár napig, mert még egyszer megpróbáltam beindÍtani a "selejt"cicimet, de nem sikerül, meg nekem csak pár pohár sárga előtej van a fagyban, gondoltam megpróbálok gyűjteniKép de akkor nem szabad Így hozzáönteni?KépKép

Anyukámnak holnap névnapja van.Bár mikor itt volt most 7végén felköszöntöttem szerencséreKép és köztünk a talin is valakinek leszKépKépKépugye?
én tudom kinekKép! ti is?
zsofy

Csilla,
de jó fej a párodKépKépKép
Dehogy nézel ki házisárkánynak!!!
nagyon szép vagy! és jól sikerült a csalási fotó! az egész család szép!!!
zsofy

ZsófyKép

Az én anyumnak is holnap van a névnapjaKépKép
csillam

Sziasztok,

Csak bekukkantok, mert máris rohanok tovább, de akartam mondani, hogy mi megyünk ám holnap a talira!!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

ZsófyKép

Köszi!
De látnád a kép többi részét ,amin az alsó felem is rajta vanKépKépKép
Csak én azt jól eltüntettemKépKépKép a képszerkesztős programmalKép

Majd azért akarok egy normálisabb képet is feltenni magunkról! Csak ez most ilyen rögtönzött lett, mert pont beállítottak anyuék, és megkértem ,hogy kapjon le minketKép
csillam

A holnapi taliról csináljatok sok-sok képet ám!!!

Mi akik nem tudunk menni, minél hamarabb szeretnénk legalább képeket nézegetniKépKépKép
csillam

Hali!

No meg vagyunk reggel 8-12-ig autókáztunk, jól bírta a csajszi.
Nem tudok megint visszaolvasni, mert még dógom van.
Férj este csinálja a diós csigát, legyen kakaós is?

Nyúl úr cuki pofa.
Csillám, Dávid is aranyos kisfiú.

Zsófi!
Katinak /Nemesek/ lesz névnapjaKép

Nemeswk nagyon örülök, hogy Trisztán otthon van.

No már csak 1-t alszunk.

Falina, nincs meghatározva, hogy meddig, amíg jól érzitek magatokat.

Akik bentről jönnek autóval!!! Számítsanak arra, hogy lehet a Kossuth u. folytatása a Cservenka le lesz zárva, mert aszfaltoznak.

Kriszta

Kriszta és Kincső
bkrisztina

Sziasztok!

Kész a tojássali, bent figyel a hűtőben! Nyaljátok a szátok szélét mert nagyon fincsi lett! KépKép
Kenyérsütőt mindjárt beüzemelem, csinálok egyet ma este, meg beprogramozom, hogy reggelre is süssön egyet. Magvas kenyér lesz oké?

Leon végre elaludt, már 1/2 4 óta alszik....

Csilla!
Nagyon aranyosak vagytok mind a hárman! Semmi házisárkány, oké!? Kép

Nyúlné!

Kisnyúl is tündéri, szokása szerint! Kép
Kár, hogy nem lányom van, lenne vetélytársa a pinkladynek.....Kép Kép

Barbi + Leon (12) + Noel(19 hó + 7 nap)

Kép
Kép
Kép
barbapapa

www.babyruha.hu/
www.babaruha.com/index.html
www.unas.hu/shop/shop_art.php?shop_id=2113

Itt van pár cím ,annak aki szintén szokott-szertet a netről rendelniKép
csillam

Na,beszéltem HarivalKép holnap jövünk talizniKép
tökre várom már a talitKép
zsofy

KrisztaKép
igggenKép

NemesekKép
nagyon örülök, hogy jobban van TrisztánKép
zsofy

Szóljatok rám ,ha idegesítő a sok kép !!!!!
Most direkt kisebbre csináltam ,hogy kevesebb helyet foglaljonKép

Kép Kép
csillam

Bkriszta,
Írnál nekem is gyorsan egy cÍmet, hogy pár azt is megnézze a térképen?Õ szállÍt minket Hariékkal.
angelface@freemail.hu
zsofy

Csilla,
ne viccelj, nagyon klasszak a képekKép!!!
zsofy

Barbapapa

az én bébim is kis nyügi után mindig elaludt, de kicserélte vki biztos, aki irigykedett, hogy ilyen jó kisfiam van.

Hencsi,

a sapka-feladás külön káosz,mindig sirás van, és ekkor adom neki a cumikát, aztán csönd lesz.

Megann,

én ma nem is mertem kivinni, nálunk elég lucsok idő van, meg nincs terasz, se erkély, ugyhogy sétálnom kellett volna.

Ti még isszátok a tej-termelő teát? Mert én iszom még a laktoherbet és attól még mindig olyan "jókat" pukizik a gyerek.

Csillám,

tök jó altatótok van. és jó a sapitok is.és jók vagytok a közös fotón. a csikos zoknis kép és szupi.

A talin legyetek szivesek sokat fotózni, szeretnélek benneteket megismerni.
Jó bulit holnapra!!!

A kisfiamat most a nagyi elaltatta, hála isten pihizhetek.

Nem tudjátok véletlenül hol lehet kapni Shrek plüss figurát, de olyan igazi Walt Disney-re gondolok.
spanci

Zsófyka!Kép

Látom nem bírsz magaddal továbbra sem.
Viszont saját magad idézed ezekkel a szövegekkelKépKépKép
Én a helyedben inkább hallgatnék... mert bizony lehet hogy itt nem de sokan tudják hogy ez így volt és ezt mondtad szó szerint.
És azok legfeljebb jót röhögnek rajtad majd hogy tagadod és viccelődsz ezen ittKép

Mea
mea

Sziasztok!

Ez az idő... Nem tudom, így tudunk-e menni a talira...Kép A mi utcánk nagyon meredek, nem takarítják, és a kacsa csak 30 lóerős.Kép Ja, és nincs téligumink. Kép
Bubus ma egész nap aludt, remélem ez nem megy az éjjeli rovására. Nektek is hangosan alszik a babátok? Bubus nyög, hörög, morog, horkol, erőlködik, szuszog. Kép Nem tudok tőle aludni.

Tzsuzsa!Kép

Azért ha el tudunk menni, bemutatom Gergőt Julcsinak.Kép

Nemesek!Kép

Kár, hogy Budakalász nem esik útba Budafokról...Kép

Zsóf+Bubus(6+6)+Gergő 22 hónap

Kép
Kép
göndörzsóf

Spanci!

A Westend-ben van egy kimondottan Walt Disney-s bolt. Valahol fennt az emeleten, ez emeleti "Dm" mellett. Ott kizáróla olyan "igazi Disney-s" dolgokat árulnak.
Nagyon király kis hely! És egy csomó Shrek-es dolog van ott. Meg minden más is!

Üdv: kuha

Kép
kuha

A férjem hozott haza kalcium kloridot, lesózza vele az utat, ahol nagyon gáz, és megpróbál felállni a hegytetőre. Remélem sikerül, és akkor tudunk menni a talira! Szorítsatok!

Csilla, Nyúlné!Kép

Iszonyat édik a fiúk!

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

Most csak egy röpke üzireKép
Sajnos nem tudunk menni a talira, de remélem, lesz még!
Az egyik ok, hogy leghmarabb 13h-tól érek rá.
Az út 2 óra, tehát nincs értelme elindulni.
Mindenkinek jó szórakozást!
Sok-Sok képet csináljatokKép

Tejem alig, Erhard nyűgizikKép
Puszi!
Sziasztok!
Angelani&Erhard
11+2

Kép
angelani

nna, valakinek rendesen kéne szednie a dilibogyóját,és akkor nem lenne ilyen eszement fantáziája mert amit össze erőlködik itt már-már szánalmas...KépKépKép

CsillaKép
Dávidka is milyen tündéri combos kis manóKép!!!
megdögönyöznémKép

most Lillafürdetés aztán hamar alvásKép
mert holnap korán kelünk.
zsofy

Spanci!

Itt a neten is árul vki (Bob-ot is meg Shreket) Azt hiszem nem újak.
zazo a nick neve (babaszobán) hegedus-kladek@t-online.hu az email címe.

Kaki téma ismét:úgy néz ki, ha multivitamin nektárt iszom, akkor tud kakilni a kismanóm. Kb. 1 hete is igy volt, meg ma is. Csakhogy ma egy 1/2 órája kakilt + most is és sztem most annyit, hogy lehet kifolyik a pelusból.Hangja is meg szaga is van rendesen. Megyek is tisztába tenni
judy68

Csillám!

Én gyakorlatilag rád sem ismerekKép
Nagyon jól nézel kiKép
Nem is így emlékeztem rádKépKépKép

Zsófy!
Mi sajnos nem megyünkKépKépKép
Talán majd jövőre ha lesz még taliKép
Minden nap jön valami munkás, vagy valaki, és mivel férj dolgozik én vagyok az ügyeletes portásnéni...
Ha meg nem jön senki el kellene merészkednem bevásárolni...
Kicsit félek a mai nap után, össze vissza 3 órát aludt Léna a megszokott 6-7 helyett...

Megann

Kép

Kép
megann

MegannKép

Hát ez azKép Én sem ismerek magamraKépKépKépKép

A kisfiammal jött , ez a napratutyi arc isKép

Majdcsak lefogyok egyszerKép
csillam

Megann,
én is kicsit félek, mert nem tudom Lilla mit szól majd a sok "idegen"emberhez, de reménykedem,hogy a kendőben bátor lesz és nem fog sÍrni.nagyon kár, hogy ti nem jöttökKép remélem azért majd egyszer fogunk veletek is talizniKép

Csilla!
nagyon szép vagy, tényleg!!!nagyon csini anyuka,gyönyörű kisbabával,jóképű férjjel!Legyél büszke!Kép
zsofy

Csillám,
majd ha már nem fogunk szoptatni, akkor lefogyunk!addig fő a tejcsiKép!meg az egészségKép!
apa is költött ma, valami olyasmi a Lillának, miután szopizott a kicsi, hogy"ez itt a cici, ez meg itt a cica(=Lilla), aki a sok tejcsit megissza.."KépKépKép egy költő veszett el az uramban isKépKépKép

Lilla elaludt a nagy játék közben...nagyon aranyos volt, fölé függesztettem egy játékát, azzal játszott, és úgy aludt el, hogy álmában kapaszkodott a játékábaKépKép

Nyúlné!
Lilla is Így szokott kapaszkodni a body- vagy pulcsiujjábaKépKépálmában.
zsofy

Na!!! Kár volt véleményt nyilvánítanom magamrólKép

Most mindenki az ellenkezőjét bizonygatjaKép

Nem akartam dícsértetni magam!!!!KépKép

Köszönöm-köszönöm Kép de több dícséret nem kellKép

Inkább nézegessük az alvó kisnyúltKépKép Olyan nagyon cukorfalatKép
Tényleg!!!MI a kisnyúl igazi neve??????KépKépKép
Mert én nem tudomKép Csak kisnyúlként ismeremKépKép

Csilla
csillam

CsillaKép,
rendben, de mi az a napratutyi arcKépKépKépKépKépKépKép??? Én nem látom Kép