Jucc,
na jó, miattad nem veszem meg a kismamát, de Gergő miatt igen
így okés?

Spanci,
én sem merek antibébi tabit szedni, cerazette van itthon 4 doboz is, de nem kezdtem még el.
Lilla is sÍr visÍtva, ha nyomja az ínyét a foga
én netezni úgy tudok, hogy a franciaágyban játszunk Lillával és az ágy mellett van a laptop.
Megann,
glicerinkúpot ne használj!!!!hozzászokhat de nem az a cinkebb, hanem szerintem eléggé irritálja a végbelet-gyulladást okozhat.
szélcső???2-3centire kell felhelyezni és kicsit sodorgatod az ujjaid közt. pár percig. az gumi legalább, nem olyan kemény,mint a lázmérő.
Hencsi,
én nem akarlak paráztatni, de Lillának teljesen ugyanez volt pár hete,mint most nektek, ő is szenvedett, erőlködött, sokszor még szélcsővel sem sikerült megkönnyebbülnie
sÍrt
szörnyű volt, és contaminált vékonybél szindrómát állapÍtottak meg nála, kapott rá Klion kúpot és Normaflore lötyit és azóta minden szuper
!!!napi több kaki sÍrás nélkül, normális szÍnű/állagú/"illatú",rendbejött hála az égnek, meg az adjunktusnőnek
ja, az adjunktus is azt mondta, szélcsövezzem nyugodtan ha szükségesnek látom, ahhoz nem szokik hozzá. ti nem szélcsöveztek?
Hari
akkor holnap ha ott vagyunk, hÍvlak, rendben?vagy ma beszéljünk?Lilla már várja,hogy talizzon Lilivel
!én meg azt, hogy Veled
én is anno chicco cumikat meg fiziológiás üveget vettem, de nem használjuk őket, mert odaadtam LÍvikének.
Malvinka,
Lilla is fogzik, szegénynek fehér és duzzadt az Ínye, dől a nyála és mindent töm a szájába amit megkaparint
néha fáj is neki,olyankor sÍr
Zsó és Lilla(15+1)