Nemesek,
akkor már tudom, mitől vagy te olyan csinos
én attól izomlázat kaptam már, hogy felvittem Lillát egy fél emeletnyi lépcsőn...
Bkriszta,
h valaki, én átérzem...párom ma is csak fél kettő körül jön,reggel már elment valamit intézni.(egy kamion eladását), még vasárnapr is jut neki valami intéznivaló
valaki (Róki?)Írta, hogy terhesnek álmodta magát.
én meg azt álmodtam, hogy Lillát elrabolták

és iszonyú volt

mert álmában az ember ugye úgy érzi, hogy tényleg az van.Nagyon durva lehet,ha tényleg valakinek eltűnik a gyereke

Ismerek valakit, aki képes a pár hónapos gyerekét főút mellett tök egyedül bbakocsiban kinnhagyni amíg ő bemegy valahová, mert nem fért be a kocsival...és ha arra jár valami idióta és elviszi a gyereket mire ő kijön?

tök gáz az ilyen szerintem.
Remélem máskor is eljutunk még talikra!!!tök jó lenne,nagyon örültem csak azt sajnáltam, hogy nem nagyon tudtam bennetek meg a babákban gyönyörködni, mert Lilla kisasszony teljes figyelmet követelt
de majd legközelebb!!!
Lilla ma majdnem délig aludt tegnap este 11-től úgy, hogy csak szopizni kelt fel. ez nála merőben szokatlan, kezdtem is aggódni, de aztán felébredt és itt gombóckodik
meg tegnap olyat csinált, hogy felébredt és nem is "szólt", csak pont benéztem a szobába azt láttam,hogy itt sutyiban felébredt és tömködi a kezeit nagy csendben a szájába

A talin minden kaja amit sikerült megkóstolnom, fincsi volt nagyon, de a kenyér!!!!
az a kenyér szuper finom volt!!!
cumi téma:
én néha megpróbálok adni, de nem kell neki...
Zsó és Lilla(15+4)