A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Mea Kép
Boldog szulinapot!

Jo lehetett ujra kettesben! Persze gondolom felig minid otthon voltal fejben.. Kép

Dori!
David is hat es fel hetes, es meg van, hogy ketszer is eszik ejjel.. nem tudom, hogy lehet errol leszoktatni, mert olyankor minidg intenziven szivja a tejet, szoval ehes lenne nelkule szerintem. Szoval en meg adok neki idot, persze konnyen beszelek teso nelkul...
egyebkent Gergo sosem ebred fel ejszaka a sirasra? ez tok jo..
ppanna

Kép

Kép
ppanna

Göndörzsóf!

Óh! Akkor van egy lovagunk! Kép Kisnyúl úgyis Pinklady után kacsingat, mi csak a B tervbe férünk be nála. Kép

Egyébként lehet Gergő volt az, aki bejött a kisszobába mikor öltöztettem Zsuzsát, és "elbeszélgettünk." Illetve bemutattam, hogy a baba Zsuzsa, és megkérdeztem, őt hogy hivják, de választ már nem kaptam rá. Kép Lehet ez maradt meg benne. Kép

Mea!
Isten éltessen. Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nemesek,
akkor már tudom, mitől vagy te olyan csinosKép
én attól izomlázat kaptam már, hogy felvittem Lillát egy fél emeletnyi lépcsőn...

Bkriszta,
h valaki, én átérzem...párom ma is csak fél kettő körül jön,reggel már elment valamit intézni.(egy kamion eladását), még vasárnapr is jut neki valami intéznivalóKép

valaki (Róki?)Írta, hogy terhesnek álmodta magát.
én meg azt álmodtam, hogy Lillát elrabolták Kép és iszonyú voltKépKépKép
mert álmában az ember ugye úgy érzi, hogy tényleg az van.Nagyon durva lehet,ha tényleg valakinek eltűnik a gyerekeKép Ismerek valakit, aki képes a pár hónapos gyerekét főút mellett tök egyedül bbakocsiban kinnhagyni amíg ő bemegy valahová, mert nem fért be a kocsival...és ha arra jár valami idióta és elviszi a gyereket mire ő kijön?
KépKépKéptök gáz az ilyen szerintem.

Remélem máskor is eljutunk még talikra!!!tök jó lenne,nagyon örültem csak azt sajnáltam, hogy nem nagyon tudtam bennetek meg a babákban gyönyörködni, mert Lilla kisasszony teljes figyelmet követeltKép
de majd legközelebb!!!

Lilla ma majdnem délig aludt tegnap este 11-től úgy, hogy csak szopizni kelt fel. ez nála merőben szokatlan, kezdtem is aggódni, de aztán felébredt és itt gombóckodikKép
meg tegnap olyat csinált, hogy felébredt és nem is "szólt", csak pont benéztem a szobába azt láttam,hogy itt sutyiban felébredt és tömködi a kezeit nagy csendben a szájábaKépKép

A talin minden kaja amit sikerült megkóstolnom, fincsi volt nagyon, de a kenyér!!!!
az a kenyér szuper finom volt!!!

cumi téma:
én néha megpróbálok adni, de nem kell neki...

Zsó és Lilla(15+4)
zsofy

Benianyu!KépAngelani!KépPpanna!KépRokica!KépAyse!KépNemesek!Kép

Remélem nem hagytam ki senkit sem: KÖSZÖNÖM SZÉPEN A SZÜLINAPI KÖSZÖNTÉSTKépKépKép

Képzeljétek szegény Lívinek tele a nózijaKép
Olyan rossz hallgatni ahogy szürcsög, pedig szívjuk neki porszívós orrszívóval sokszorKép
Kicsit nyűgi is emiatt bár most alszik szerencsére.
Ja és a jobb szeme könnyezikKép
Mi lehet ez???
Kamillázom neki óvatosan és most csináltam egy kis csipkebogyó teát neki.
Mit tehetek még, hogy jobb legyen???
Ha holnap is könyezik kihívom a dokit.
Remélem nem kellKép

Ma meg jönnek anyukámék, tesómék köszönteni, megyek is készülni.

Mindenkinek további szép napotKép

Mea
mea

Megann!
köszi, aranyos vagy.

Szegeden szültem, szülésznőt nem fogadtam, de utólag nem is kellett 3és fél óra alatt megszületett a kislány, ebből a szülőszobán az utolsó fél órát töltöttem, előtte bementünk, adtafelvétel stb. 3950-el született.Kép
nem tudom ha fogadtam volna akkor elintézte volna-e. (sejtbank)
nekem telefonáltak h. elegendő, tárolásra került, majd jön a bizonyítvány.

cumisüveg előtt cicire rakom, cici a szájában és ömlik a tej ki a száján és alszik mint a bunda amint cici van a szájában egy pillanat és elalszik.Kép és mosolyog nagyokat, lehet h. cumisüvegről álmodik????Kép
nem lesz elég a tej akkor jön a tápi, nem hagyom éhezni, iszom a szopis teát, eszek, meg minden és fejek, általában 80-at ,90et sikerül ha minden összejön, de van h. két ciciből.

van cumisüveg melegítőm és sterilizáló, az üvegek és a melegítő vízkövesek ecetben áztatom mindíg, nálad is így van?
miből csinálod a tápszert forralt vízből? v. bébi vízből?

Zozo
Vendég

Sziasztok!

Rokica

Küldtem mailt!

Mea

Boldog Szülinapot!
Érdekelne, hogy Te (meg a többiek is) milyen gyakran főzöd ki az orrszívót? És milyen gyakran szívód a nóziját? Marci is betegecske sajnos, Õ is tökre szörcsög. Mi kaptunk kanalas gyógyszert, kenceficét a hátára ami légzéskönnyítő, orrcseppet és orrszívózni kell persze. Az a tök idegesítő, hogy szörcsög, tele van a nózija, de mégsem tudja kiszívni az a nyavajás orrszívó! Biztos még nem szakadozott fel eléggé, de annyira rossz, hogy szegényke szörcsög! Ti kitudjátok szívni?És a többi baba is annyira sír amikor csináljátok?

Benianyu

Asszem akkor láttalak Titeket amikor Beni otthon maradt egyik nap. Még meg is nézted a babámat (legalábbis besandítottál a kocsiba), egy barna, svájci jellegű satyek volt rajtam. Bár nem hiszem, hogy így emlékszel.
Mi Káp1-en lakunk, a postától nem messze, a 3 emeletes, cseréptetős házak egyikében.

Juci6

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci,
Ne haragudj, nem emlékszem. Kép De sétálhatnánk együtt valamikor, ha van kedved. Kép Bár mi elég kötött időben vagyunk többnyire lent, 9 és 3 körül, hogy az ovihoz igazodjunk.
Jól láttam, hogy ti nem vagytok benne a táblában? Vagy tévedek?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Zsofy, Kriszta!

Köszi, amit Noelről írtatok, tök jól esett.

Tali akkor nálunk lesz januárban, majd ünnepek után megbeszéljük, kinek mikor jó, oké?!

Róki!

Tojássalit én csináltam, majd ha lesz egy kis időm, felrakom a receptet. Szerintem nem túl bunyolult.

Benianyu!

Mikor megmutattam a férjemnek a képedet, azt mondta, hogy ismer! Mármint látásból innen a környékről, többször látott már. Õ is már jó régen itt lakik.

Egyébként ahogy Benianyu is már írta, a XI. ker.-ben, a Feneketlen tónál lakunk.

Na ennyi, mert megyünk vendégségbe és még készülnöm kell.

Pusz mindenkinek:

Barbi, Leon (12+3), Noel (19hó + 1hét + 3 nap)

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ja és amíg el nem felejtem!

Mea!

Utólag is boldog szülinapot kívánok!

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

A téliből vagyok.

Olvasgattam amit Annamaminak írtatok hasfájás ügyben. Mi is érintettek vagyunk. A Gripe Water-t többen ajánlották, de ahol én néztem, ott nem lehet kapni.

Tudtok írni valami konkrét helyet, ahol be lehet szerezni?

Köszönöm: Bojti

Bojti és Gábriel

Kép
bojti

Benianyu

Szívesen sétálunk Veletek:-) Nem baj, hogy ebben az időpontban szoktatok, mi is így szoktunk.
A táblázatban valóban nem vagyok benne. Egyszer még régen(értsd pocakosan) kértem, akkor asszem még nem Te vezetted, de sajnos nem csaptatok le a tagságomra.:-))) Így kimaradtam.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci,
Lilla is ordÍt, ha porrszÍvózásra kerül a sorKép
én ecettel fertőtlenÍtettem az orrszÍvót, még nem főztem ki. asszem csak akkor kell kifőzni, ha több gyerek is használja.

Hari,
Merre vagy? Sír Lili?
Lilla most a kocsijában alszik.

Kóbor?
te is jól eltűntél.

LÁNYOK!!!
SZERINTETEK:szója és rizstejet szabad innom???(szoptatás mellet)

baromi álmosÍtó idő van...
Kép
Kép
zsofy

Bojti,
DM
zsofy

Juci!KépBarbapapa!Kép

Nektek is köszönöm szépen, aranyosak vagytokKép

JuciKép

Képzeld nekünk sem jön le teljesen a cucc a nózijábólKép
Úgy sajnálom, mert nem tud csak keveseket aludni mert mindig bedugul nekiKép
Holnap én is kihívom a dokit hozzá aztán meglátjuk mit mond ő.
egyelőre adtam neki kis csipkebogyó teát mert őt amúgy is kell kicsit teáztatni a tápszer miatt meg a bukások miatt két etetés között.
Meg a szemét kamillázom.
Reméljük mindkét baba hamar túl lesz a náthán.
Én abban reménykedek, hogy csak nátha és nem vírusos.
Jobbulást Nektek is és írj, hogy mi van veletek!!!Kép

Mea
mea

Juci!Kép
Nekem szerencsére nem sír a porszívós orrszívótól.
Legalábbis egyelőre még nem.
De úgy idegesít ez a nátha most....
Na megyek is megsimizem a kis buksiját szegénykémnek.
most apukája vette ki az ágyikóból, mert elaludt majd sírva felébredtKépKépKép
Most meg bealudt rajta szegény.

Mea
mea

MegannKép

Tök jó, hogy vettél bundizsákot.
Szerintem van olyan szupi mint a gyapjúKép

Mea
mea

Mea!

Marcika is nehezebben alszik. Õ a pocakján szokott, de mióta náthás azóta szívesebben szundít el a babakocsijában, aminek a hátát ültetőre állítom. Tudod, nem teljesen ül ilyenkor, csak úgy megvan támasztva a kis háta.
Aztán ha elalszik leteszem az ágyikóba.
Én is gondolkodom, hogy kihívom jövő héten is a dokit. Õ 8-án akar jönni, hogy beadja a 3 hónapos oltást, de hallotta a hörgést a tüdejénél Marcinak és én szeretném tudni, hogy elmúlt e.
Meg köhécsel is szegény. Antibiotikumot nem kaptunk, azt mondta reméli ezzel is kikezeli.
Meg azt is mondta, hogy figyeljem, ha a füleit dörzsöli a kezével, akkor szóljak, mert az azt jelezheti, hogy a fülére is ráment.

Remélem én is, hogy nem vírus. Nektek is jobbulást, és Te is kérlek írjad a tapasztaltakat mert én is megijedtem most.
Meg a többieket is kérem.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci,
higÍtsd fel a cuccot az orrában sterimarral, aztán szÍvd le,megint fújj egy kicsit, megint szÍvd le és utánna cseppents!
zsofy

Juci!Kép

Még egy dolgot elfelejtettem, nem szktam sterilizálni a szívót hanem forró vízben mosom el, hogy kiürüljön rendesen.
Hát én szíven szerint egyfolytában szívnám neki, de eddig ma 3 x szívtam le.

Mea
mea

Juci,
Írd meg az adataitokat és beírlak a táblába. Kép Akkor majd megbeszélünk egy randit. Kép Mi az OTP mellett lakunk, a Spar mögött.

Mea, Juci,
Dani is taknyos egy kicsit. Én is szívom az orrát, de nem szoktam kifőzni a porszívót, csak forró vízzel kimosom, hiszen csak épp a vége ér az orrához. Először Sterimar, utána szívás, utána Neomicin. (Doktor néni mondta így). Dani nem sír, sőt megkönnyebbül utána.

Zsofy,
Miért gondolod, hogy a szója és a rízstej káros lenne? Szerintem, ihatsz normális mennyiségben nem fog ártani.

benianyu

Juci!Kép

Ráadásul Lívi a hátán imád aludni, hát ez most nem túl előnyös neki.Kép

Mea
mea

Zsofy!
Köszi. Így próbálom amúgy, de sajnos nem nagyon szakadozik fel. Tudod, mint amikor Neked be van dugulva az orrod és nem tudod kifújni pedig tele van. Sztem valami ilyen lehet.
De azért próbálkozunk. És olyan rossz, hogy sír közben:-((

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Benianyu!Kép

Szegény Dani, na akkor most jól benáthásodtunkKép
Köszi a tippetKép

Mea
mea

Mea

Szegény Livike! Hát akkor nem is tudom, hogy tud így egyáltalán pihenni. Én is 3x szívtam ma le. Reggel úgy veszem észre többet ki tudok szívni.
De már megint kéne, csak sajnálom szegényt egyfolytában kínlasztani.
Én is csak elmosom forró vízben. Ez már a második orrszívónk, ugyanis az elsőt kifőztem, mert azt írták rá. Úgy összement a főzés közben, hogy beszívta az egészet a porszívó. Még ki kellene vadásznom belőle:-) Valahol a porzsákban lehet.

Benianyu

Nahát! Az előző lakásom az ott volt a Kordován téren. A Spar előtt. Kb 5 hónapja lakunk itt.
Adataim: Mik is kellenek?
Én 26 éves vagyok. 1. babám Marcika, Schöfiben szültem, szeptember 9-én.

Köszi:-)

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Elég sokat mászkáltunk a múlt héten. Voltunk ortopéd és UH vizsgálaton, mind a két helyen meztelenre kellett vetkőzni. Utána vissza a sok meleg ruhát, aztán be a kocsiba, ki a kocsiból.... Valahol meghült. Kép De szerintem hamar túl leszünk rajta. Remélem ti és Juciék is!

Most nagy nyugi van nálunk. Apa elvitte Benit moziba. Ez az első mozija. Én sokáig tiltakoztam, hogy nem neki való, de már lassan 4 és fél éves. Most amiatt mentem bele, mert ez egy olyan program, ami végre csak róla szól és nem kerül hátrányba a cici(anya)függő kisöcsi mögött. Meg ez olyan nagyfiús dolog. Ha a film - Csodacsibe - nem is egy nagy szám, az élmény meghatározó lesz, az biztos.

benianyu

JuciKép

Nem tudom nem sokat aludt ma kb. 4 órát napközben.
De hason ne szeret aludniKép
Dobok fel hasalós képet, mert most már szoktam úgy tenni 5 percekre és már íg ytartja szerncsére a kis buksiját, úg yörülök neki meg már nem is sír hason egybőlKép
a másik anyummal készült ma a szülinapi összejövetelen.)

Mea
mea

Juci,
Marci Márton vagy Marcell? A születési súlya és hosszúsága kellene még.
Ki a doktor nénitek? Nekünk dr. Molnár Valéria.

benianyu

Anyukámmal:
Kép

Mea
mea

Még valami.
Ti hány percig szívjátok egyszerre?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

JuciKép
Én nem sokáig amíg jön le valamennyiKép

Kép

Mea
mea

Benianyu,
köszi, tudod csak olyasmire gondoltam, hogy ezekben ill. inkább a szójában lehetnek olyan allergének amik átjutnak az anyatejbe. de nem innék sokat,csak kevés húst eszem és ezért jó lenne -gondoltam- egy kis szójatej.

Juci!
tudom, átérzem, mert mi Lillával egyszerre fáztunk meg és nekem ilyen rossz volt. az orrcsepp segÍtett, nekem felnőtt neki baby nasivin!
te is nasivint cseppentesz?
Lilla is sÍr, de muszály szÍvni neki mert ráhúzódhat a szemére vagy a fülére.Lillának lett is kötőhártyagyulladása. a szembecseppentést még az orrszÍvásnál is jobban utáljaKép
zsofy

JuciKép
Én nem sokáig amíg jön le valamennyiKép

Kép

Mea
mea

Bocsánat 2 x ment el

Mea
mea

Benianyu!Kép

Kiváncsi vagyok Beni moziélményére, írd majd meg, hogy tetszett neki!Kép

Mea
mea

Juci,
Én is csak addig porszívózom, amíg jön belőle valami. Felváltva a két orrlyukat, aztán még egyszer mind a kettőt és kész.

Mea,
Lívi nagyon ügyes. Kép

benianyu

Mea,
Oké. Kép Én is nagyon kíváncsi vagyok ám! Kép
Ti mit néztetek meg tegnap?

benianyu

Sziasztok!

Jucc, igen, a te receptedre voltunk kíváncsiak. Egyébként csináltam fotókat a talin, föl is raktam még pénteken néhányat.

Nyúlné! Megadod a jelszavát az őszibabatali albumnak? Akkor én is raknék még föl képeket (csakhogy tényleg ne kelljen őket kicsinyítgetni).

Falina! Tényleg nagyon jó a kép rólatok, amit Nyúlné csinált! Jázmin gyönyörű kis formás kiscsaj!

Benianyu! Csodacsibe??? Itt egy cikk róla, engem eléggé lelombozott. Kép http://origo.hu/filmklub/20051123paracsirke.html

Orrszívó: nem tudja valaki, hogy az a régi orrszipka, amit még velünk is használtak szüleink (kis kék műanyag), mennyire hatékony? Olyat akarok venni. Nekünk ugyanis akármilyen fura, nincs porszívónk, mivel szőnyeg sincs a lakásban, mindenütt parketta van, vagy kő, így én csak partvist és fölmosórongyot használok. Lehet, hogy ciki, de ez van...

Csodaszépek a babák!!!

Barbapapa! Köszönjük a felajánlást, hogy mehetünk hozzátok, szerintem élünk a lehetőséggel. Kép

Mea! Boldog szülinapot!

Na, megyünk vendégségbe barátokhoz, közösen gyújtjuk meg az adventi koszorún az első gyertyát!

Bodza és Saci 10+5

Kép

Kép

Kép
bodza

Benianyu
Nekünk is Molnár doktornéni a dokink.
Marcika Márton. 4200 grammal és 60 cm-el született.
Kiváncsi vagyok Beninek hogy tetszik a mozi. Tök izgalmas lehet egy kisembernek először ilyen helyekre menni.

Mea

Marci is tök ügyesen tartja a fejecskéjét. És úgy élvezi, hogy tudja tartani. Nagyon cuki.
Sajnos én nem tudok képet feltenni, mert nincsen kicsinyítő programom.
Livi napközben mennyit szokott aludni amúgy?
Marci nem sokat. 2-4 órát összesen.
És a többiek babája?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Bodza,
Azt sejtettem, hogy nem egy művészeti remekmű, de hogy ilyen legyen Kép Remélem, Beni nem fog félni, meg rosszakat álmodni. Minek mentem bele? eddig úgy harcoltam, hogy még kicsi moziba menni. Talán jobb lett volna valami Micimackóssal kezdeni. Jobb lenne, ha nem is értené, mint hogy megijedjen. Jajjjj Kép Kép Kép. Köszi a cikket, még ha a tartalmától eléggé elszomorodtam.

benianyu

Juci!

Nem kaptam emailt! Elküldenéd még egyszer?

Orrszivás:

Zsuzsának is van hogy bedugul az orra, és naponta valamennyit prüszköl, de szerintem ez nem betegség jele, hanem pici az orra és könnyű eldugitani. Én csak akkor piszkálom az orrát, ha már tényleg nem kap levegőt és nem tud tőle szopizni. Lényegében csak akkor, ha az orra jobban frusztrálja mint maga az orrtisztitás, merthogy azt kifejezetten gyűlöli. Én Sterimar-t fújok az orrába, és vagy kitüsszögi magától és én csak letörlöm zsebkendővel, vagy fülpiszkálóval vagy azzal az egyszerű szippantós orrszivóval szedem ki. Mindennemű orrpiszkálást, legyen az kézzel, szivóval, vagy pálcikával, rühell. De úgy hogy annyira ordit tőle, hogy nem kap levegőt. Máson nem szokott ennyire kibukni.

Ma...

Hát képzeljétek, kábé dél óta egyfolytában alszik... mi lesz itt éjjel? Kép De tényleg ilyen álmos nap van ma, mert én délben melléfeküdtem szopizni (mondjuk a szokásosnál hosszasabban is szopizott, egy órát minimum eltöltöttünk váltva szopi és szundikálással együtt) és én is aludtam kb 2 órát.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

<pre>
Anyuka Tesó (ha van) Baba (várható) szülinapja Baba neve Kórház Kor / Lakóhely Súly, hossz Baba/ pocak kora
Aniko47 5 éves bátyó van Született 2005.07.27 Balázs 3300 gr, 49 cm 17 hét + 4 nap
Helga Első baba Született 2005.08.01 Botond 30 év / Bp. 3500 gr, 55 cm 16 hét + 6 nap
Szmercsa Első baba Született 2005.08.06 Bátor Szt. János 25 év / Budakalász 2800 gr, 49 cm 16 hét + 1 nap
Falina Első baba Született 2005.08.07 Jázmin Tímea Schöpf-Mérei 27 év / Bp III. 2850 gr, 52 cm 16 hét + 0 nap
Zsófy Első baba Született 2005.08.10 Lilla Katalin Pándy Kálmán 22 év / Bcsaba 3100 gr, 53 cm 15 hét + 4 nap
Vrucsincá Első baba Született 2005.08.16 Olivér Pécsi Szül.Klinika 27 év / Baja 3080 gr, 49 cm 14 hét + 5 nap
Malvinka Első baba Született 2005.08.19 Zsanett Viktória Szt. István 28 év / Bp XVII 3600 gr, 54 cm 14 hét + 2 nap
Baby20 Első baba Született 2005.08.22 Petra Sárvári Önk. Kórház 21 év / Bő 3740 gr, 53 m 13 hét + 6 nap
Kóbor Gabriella 2003.08.28 Született 2005.08.23 Csaba Szt. István 30 év 3080 gr, 52 cm 13 hét + 5 nap
Nemesek Trisztán 2000.06.15 Született 2005.08.23 Kornél Bajcsy-Zs 27év / Budaörs 3100 gr, 53 cm 13 hét + 5 nap
Csillám Első baba Született 2005.08.29 Dávid Jahn Ferenc 27 év / Táborfalva 4100 gr, 51 cm 12 hét + 6 nap
Pocakpacni Daniella 1998.11.20 és Marcell 2004.04.21. Született 2005.08.29 Bálint Ádám Szent Imre 25év / Bp.XIII 3400 gr, 56 cm 12 hét + 6 nap
Csillahbabe Első baba Született 2005.09.01 Bulcsú Soproni Erzsébet Kórház 26 év / Sarród 3600 gr, 53 cm 12 hét + 3 nap
Csikken Első baba Született 2005.09.01 Roland HIETE Dunaharaszti 3055 gr, 55 cm 12 hét + 3 nap
Barbapapa Noel 2004.04.17 Született 2005.09.01 Leon Péterffy 29/ Bp. XI. 4070 gr, 54 cm 12 hét + 3 nap
Kuha Első baba Született 2005.09.03 Gergő Kútvölgyi 26 év / Mogyoród 3700 gr, 57 cm 12 hét + 1 nap
Kismama2004 Első baba Született 2005.09.04 Márk Veszprémi 30év / Veszprém 3300 gr, 54 cm 12 hét + 0 nap
Mea Első baba Született 2005.09.06 Lívia II. Női Klinika 26 év / Verőce 3950 gr, 56 cm 11 hét + 5 nap
Angelani Első baba Született 2005.09.06 Erhard HIETE 28 év / Újpest 2720 gr, 51 cm 11 hét + 5 nap
Nedinabp Bálint 2004.03.08 Született 2005.09.06 Márk SOTE II. 28év / Bp XVII. 3780 gr, 57 cm 11 hét + 5 nap
Rokica Első baba Született 2005.09.07 Zsuzsanna Szt. István 30év / Újpest 3950 gr, 58 cm 11 hét + 4 nap
Cirmike Roland 2003.05.28 Született 2005.09.08 Réka Tatabányai 27 év/Vértesszőlős 2400 gr, 46 cm 11 hét + 3 nap
Minimi Első baba Született 2005.09.08 Natalia Basingstoke/ Anglia 27 év 3200 gr, 11 hét + 3 nap
Juci6 Első baba Született 2005.09.09 Márton Schöpf-Mérei 26 év 4200 gr, 60 cm 11 hét + 2 nap
Lucretia Első baba Született 2005.09.09 Bence SOTE I. 25 év 3850 gr, 56 cm 11 hét + 2 nap
Tzsuzsa Első baba Született 2005.09.09 Júlia Sára Szent István 35 év 3290 gr, 53 cm 11 hét + 2 nap
Picur 4 Noémi 1992.09.11, Emma 1996.10.22 és Eliza 1998.07.02 Született 2005.09.12 Péter Szegedi Női Klinika 37 év 3800 gr, 51 cm 10 hét + 6 nap
Bodza Első baba Született 2005.09.13 Sarolta Szent István 25év / Bp XIII. 2940 gr, 54 cm 10 hét + 5 nap
Bkriszta Ivett 1994.02.02 Született 2005.09.13 Kincső Emese Schöpf-Mérei 35 év / Csepel 3740 gr, 55 cm 10 hét + 5 nap
Prüntyi Első baba Született 2005.09.13 Tünde Enikő Szent István 26 év / Veresegyháza 3990 gr, 60 cm 10 hét + 5 nap
Megann Első baba Született 2005.09.14 Léna Szent István 26év / Budapest 3050 gr, 53 cm 10 hét + 4 nap
Viki27 Első baba Született 2005.09.16 Péter László Pécsi Szül.Klinika 27 év / Pécs 3850 gr, 53 cm 10 hét + 2 nap
Humi Lacus 1987.02.28. és Kristóf 2004.04.30 Született 2005.09.16 Márton Ábel Szent István 40 év / XX.ker 3260 gr, 54 cm 10 hét + 2 nap
Dudukly Első baba Született 2005.09.22 Pálma MÁV 34 év / Isaszeg 4050 gr, 60 cm 9 hét + 3 nap
Tmarie Első baba Született 2005.09.23 Mirabella Péterffy 25év / Bp XIII. 2740 gr, 49 cm 9 hét + 2 nap
Anina Első baba Született 2005.09.23 Ádám Szent Imre 31 év / Dunakeszi 3500 gr, 57 cm 9 hét + 2 nap
Nyúlné Első baba Született 2005.09.28 Márton Péterffy 3360 gr, 50 cm 8 hét + 4 nap
Jucc Balázs 2002.07.05 Született 2005.09.29 Gergely MÁV 32év / Bp XX. 3500 gr, 56 cm 8 hét + 3 nap
Penna Kevin 2003.06.13 Született 2005.10.02 Tamara MÁV 31év / Újpest 4350 gr, 54 cm 8 hét + 0 nap
Ayse Lili 2001.04.28 Született 2005.10.02 Andris MÁV 35 év 3800 gr, 56 cm 8 hét + 0 nap
Davallia Első baba Született 2005.10.04 Panni Miskolc Megyei 26 év / Miskolc 3050 gr, 50 cm 7 hét + 5 nap
And Első baba Született 2005.10.04 Eszter I. Női Klinika 30 év / Bp 2400 gr, 49 cm 7 hét + 5 nap
Göndörzsóf Gergő 2004.01.24 Született 2005.10.07 Bulcsú MÁV 27 év / Budakalász 3890 gr, 59 cm 7 hét + 2 nap
Jatka Első baba Született 2005.10.07 Dóra Judit Péterffy 28 év 4050 gr, 53 cm 7 hét + 2 nap
Sisotris Első baba Született 2005.10.12 Máté Bendegúz Szt. Imre 25 év / Bp. III. 3650 gr, 58 cm 6 hét + 4 nap
Ppanna Első baba Született 2005.10.12 David Algír 25év / Algír és Bp 3300 gr, 50 cm 6 hét + 4 nap
Judy68 Edina 1997.03.12 és Martin 2001.10.18 Született 2005.10.13 Dominik Dél-Pesti K. 37 év / Csepel 4250 gr, 52 cm 6 hét + 3 nap
Dóri_bp Gergő 1998.07.03 Született 2005.10.14 Viktória Dorottya Uzsoki 28 év / Újpest 3550 gr, 56 cm 6 hét + 3 nap
Hari Első baba Született 2005.10.14 Lili Dóra Szt. István 30 év / Bp. XIX 4200 gr, 58 cm 6 hét + 2 nap
Benianyu Benjámin 2001.08.24 Született 2005.10.15 Dániel Szt. Imre 34 év / Bp. IV. 3050 gr, 52 cm 6 hét + 1 nap
Uxi Első baba Született 2005.10.28 Emilía Nóra Nyírő Gy. 26 év / Bp.XIII. 3100 gr, 53 cm 4 hét + 2 nap
Heni Első baba Született 2005.10.30 Ajsa Csenge Schöpf-Mérei 29 év / Erdőkertes 2720 gr, 53 cm 4 hét + 0 nap
Annamami Első baba Született 2005.11.09 Márton Áron Budai Honvédkórház 30 év / Bp. II. 3230 gr, 56 cm 2 hét + 4 nap
Proone Első baba 2005.11.29 Tünde vagy Tamás Szt. Imre 24 év / Bp XXII. 39 hét + 5 nap
</pre>

benianyu

Zsofy
Van Nasivin is meg egy másik gyógyszertári is.
Honnan lehetett észrevenni, hogy ráhúzódott a szemére a babának?? Jajjj. Újabb para.

Mea
Nagyon ügyesen tarja a fejét Livike is.

Benianyu, Mea
Csak nekem ezzel az a problémám, hogy nem egyfolytában jön a dzsuva a nózijából. És attól tartok, hogy szívom fellazítom és ha nem folytatom, akkor még azt is szörcsögheti.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Bodza:

Nekem Chicco-s orrszipka van, ugyan nem kék, de elég jól bevált... a porszivóstól idegenkedem, mert nem is látom szükségesnek, eddig enélkül is ki tudtuk tisztitani az orrát, ha kellett.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Benianyu! Nem akartalak elszomorítani, csak épp ma délelőtt szörnyedtem el én is, hogy milyen gyerekfilmeket gyártanak. Kép Bocsi!

Róki! Ezek szerint te is használod az orrszipkát. Neked bejött?

Kép

Kép

Kép
bodza

Benianyu

Köszi a táblázatot!:-)

Rokica

Megint elküldtem. rokica@yahoo.com ugye?
Az elöbb is oda küldtem, nem tudom miért nem ment át.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Uppsz, épp válaszoltál is... Köszi az infót!

Kép

Kép

Kép
bodza

Juci,

Megjött. Kép

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Zozo!

Nagyon örülök, hogy látlak és babásan. Kép (Még a Schöpfis topikba írtál tavaly párszor, onnan emlékszem, és nagyon reméltem, hogy a tavalyi utolsó mondataid után gyorsan megfogan egy új élet.) Először is gratulálni szeretnék. Látom mégsem jöttél Pestre szülni. Másrészt egy pár információt szeretnék neked átadni, hátha sikerül a tej mennyiségét feltornázni, és ha esetleg nem is a Te melledből, de üvegből ehetné azt a kislányod. A szegedi topikból sok információt begyűjthetsz. Dancsi tud neked mesélni az SNS (Szoptanít) nevű eszközről, amivel úgy adhatod a pótlást, hogy közben a mellen van a lányod, és így is stimulálja a melled a tejtermelésre. Mucska hónapokig fejt a lányának, mert nem tudott mellből szopizni, fejésről és fejéssel való tejnövelésről szerintem regényeket tud neked írni. Angiszeged (bár mostanában úgy láttam nem írt a fórumra, de a profiljában benne van az e-mail címe, illetve a honlapjukon (http://www.kissvirag.hu/) is van e-mail) szerintem szintén tud Neked erről rengeteget mesélni, mert annak idején mikor az ikrei a 27. héten születtek, ő is sok tapasztalatot szerzett, hogy hogy is lehet a tejtermelést fenntartani a szopizó baba hiányában. Ahol még hasznos információkat olvashatsz: Ha nem elég az anyatej illetve Speciális problémák. A második linken a koraszülöttekről szóló résznél találsz útmutatót, hogy hogy is lehet fejéssel feltornázni a tej mennyiségét. Ha úgy érzed, hogy szakember segítségére van szükségetek, akkor itt találhatsz.

És nyugodtan rakd mellre, akármilyen sűrűn kéri. A sok tejhez sok inger is kell. Kép

Remélem, sikerül a problémákon túljutnotok. Én szurkolok, hogy így legyen.

Üdv:
Zita
pzita

Bodza,
Semmi baj Kép Azért még reménykedem, hogy kicsit fel volt fújva a cikk (szokták) és Benit nem fogja megviselni.

Juci,
Szívesen Kép
Mikor sétálunk?

benianyu

Zita!
köszönöm szépen elolvasok mindent hátha sikerülni fog.
emlékszem rádKép
Nagyon bíztunk h. jönni fog a baba, nagy küzdelem volt, de megérte, találtam itt egy nagyon jó orvost és erőm sem lett volna Pestre járni.

Zozo
Vendég

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?