A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

és képek még nincsenek, de majd beüzemelem a webkamerát, és ha akarsz, gyönyörködhetsz a dobozlakásunkban Kép ez a szvít hómlessz-sztájl Kép

Isti dédijénél bulizott, és állítólag jó gyerek volt, csak a rádiót akarta az alsó szomszédhoz átteleportálni, de a téridőkapu nem működött, és így úgy tűnt, mintha csak a földhöz vagdosná.

egyébként Bia tök szép, csípem a helyet. a ház nagy, de sajna be kellett fogadnunk még 23 családot, így már kissé szűkös

votiv 8)
votiv

Gigi, figyu, nem akarom itt osztani az észt, de most nagyon vulgáris leszek: másnak is volt testvére, és valahogy belenyugodott.
persze idővel.
nekem pl két marha szemtelen öcsém volt/van, és idővel még meg is kedveltem őket, pedig nem voltak ám mindig olyan csúcs jó fejek velem. az egyik egyszer betörte a fejem a favonattal, a másik meg teleszórta az ágyamat játékkatonákkal, és málnaszörpöt öntött a cipőmbe.
és ezek csak pillanatfelvételek igen viharos életünkből, mikor még egy családban éltünk.

az "ideggyengeség" meg olyan dolog, hogy az se lesz jobb, csak idővel könnyebb vele együtt élni (legalábbis engem ezzel etettek).
és miből gondolod egyáltalán, hogy olyan borzasztó zaklatott leszel? szerintem tök boldog és laza kétgyerekes anya leszel!
és Juc is most szoktatta be Somust az oviba, hogy már volt Pannus, és náluk is megoldódott valahogy, ugye, Juc?

votiv 8)
votiv

jaaj neeee, még mindig én monoligizálok itt? ki fogtok vágatni innen Apával, mire hazajön az élettársam Kép

mindenki megát néz?? hűha, én is megyek!

votiv 8)
votiv

Votiv,
csiplek!!! KépKép
Gabi,
EZ NAGYON SZÉP LETT!!!!!!!! mint egy csokor!!KépKép
Dora,
te feliratod is rulez!!!!
Királyságos ez a nap!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Moose!

Elfelejtettem írni, hogy nagyon édi a pocid!Kép

Votiv!

Ez a diagnosztika engem is érdekelne! Főleg, hogy megint marékszámra hullik a hajam! Írnál róla bővebben!
Meg én is kíváncsi volnék a helyre, ahol laktok! Mesélj majd róla bővebben! És tényleg van ott egy tó vagy csak kicsit kiszínezted, amikor írtál róla!Kép

Gigi!

Szerintem pároddal beszéljétek át a dolgot, hogy tudnátok és szeretnétek-e most vállalni egy babát!
Én is valami ilyesmitől tartok, hogy nem bírnám a terhességet meg utána sem egy kisebb gyerek (Timi) mellett, viszont 5-6 év múlva meg már 36 éves leszek! Na, de ez az én dilemmám!Kép
Szerintem azt gondold át magadban, hogy a pocakosságra vágysz-e és arra, hogy újraéld a szülést vagy tényleg azt szeretnéd, hogy két kőc hancúrozzon körülötted minél előbb!
Meg én azt is meggondolnám, hogy volna -e segítségem, mert úgy szerintem tényleg nehéz két kisgyerekkel, ha nincs a közelben nagyszülő vagy valaki, aki segíteni tud!

Ildi
ildi76

Votiv!

Irsz nekem erről a gócizémicsodáról ha van egy kis időd?Hol,mikor kinél mennyiért hogyan?Ugye nem fájdalmas?Mert most nagyon kétségbe zuhantam a gyomrom miatt és el kéne indulnom valamerre nekem is!Köszi!Ja emilre gondoltam.

Ildi!

Vazzeg én februárban lszek 36,szóval óvatósan ezekkel az évszámokkalKép

ÉS Sománál 3 hónapig tartott az óvodai beszoktatással járó idegroham,de jelentem,hogy egy hete visszakaptam az én tüneményes,kedves,okos ,szép majdnem 4 éves nagyfiamat!

És üzenem a kistesóprojekten variáloknak,hogy szerintem nincs ideális idő,akkor jöjjön a tesó amikor Õ jönni akar!
Jucakikezdjobbanlenni
20170114224602

Gigi!
Ne izélj má'! Kép Most azonnal tessék nekikezdeni, és akkor ketteske megszületik 2006 szeptembere és mondjuk 2007 februárja között, mire B.-t oviba szoktatod már nagylány lesz Kép.

Viszont Ildinek tök igaza van! Gondold át, hogy mire vágysz, mert ha a pocakosságra, meg arra, hogy újra átéld és elmélyülj benne, akkor csak akkor kezdjetek bele, ha B. már ovis...mert kicsi gyerek melletti 24 órás szolgálatban a pocakosság nem ugyanaz, mint az elsővel Kép

Gabi!
Köszi neked a montázst, tényleg nagyon jóóó!!! Kép

Moose!
Én fiúnak drukkolok, és akkor is, ha Rád gondolok, akkor is ha Nyúlra! Kép Én örülök, hogy öcsém van, és annak is örülök, hogy a lányomnak is öccse lett...Kép Hogy miért? Nem tudom, ez csak érzés szinten van meg...két csajszi ilyen kis korkülönbséggel kamaszkorban, húúú...
Baráti párnál pont úgy vannak a gyerekek életkorban, mint nálunk csak ott két lány...pár év múlva talán majd meg tudom mondani melyik összeállítás lett nyerőbb Kép Persze temperamentumfüggő is, mert pl. Petra mellett egy hugica nagyon gáz lett volna...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ma itt járt nálunk Manó és Zsombi Kép Így barátkoztak a fiúk:

Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

votiv,
ez jó volt,gondolom a dilemmáimból rájöttél hogy én egyke vagyokKép Kép Képezért csak úgy is tudok gonolkodniKépde azt a gondolatot elhesegettem már hogy én milyen egy szadista anya vagyok és hogy kibabrálok a fiammal mert akarok neki még 2 tesótKép

ildi,
válasz:mindenre vágyomKépterhességre,szülésre gyerkőcre!úgy sejtem az elején nehéz lesz,de 2 gyerekkel sokkal könyebb mint eggyel,nekem!!!!!igaz hogy nem testvérek csak uncsitesók,de.....és ne adj ötleteket hogy mit mérlegeljek,mert akkor nem is 2007-ben hanem 2008-ban lesz kettecskeKép.és eddig 2006-2007 volt csak.irgum-burgumKéphát köszönömKép
szereteni szeretnénk vállalni,apa már a 6 hetesre terhesen akart elkísérniKép ebben egyezünk, és biztosan tudnánk is vállalni,ha ott tartanánk vhogy biztsan mindent megoldanánk csak......
én is beleszólok:nekem az 5-6 én sokkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!annyit biztos nem várnék,kezdettől fogva úgy terveztük hogy ha b kezdi az ovit akkor legyek pocis,csak most kicsit bediliztem.....de igazából a 4 év is határeset nálam!csak ennyire azért vagyok egoKép
Vendég

bogárka,
ötlet jó,DEKépabban az egyben biztos vagyok hogy nem akarok nyáron terhes lenniKépés télen szülniKépnekem a tavasz-nyár jön be és ebből nem engedek,a saját érdekembenKépmúússzal vagyok egy oldalon ebben,télen nagy pocak,ezer ruhadarab,brrrrrrrrrrrrrrrrrKép
de asszem kimondtad számomra a varázsszót:élvezni.
igen,élvezni szeretném,nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!
te billentetted el a mérleget a 2007 irányábaKép?Kép

asszem megyek és elbeszélgetek apával mert most csomó ötletet adtatok és sok minden kavarog a fejembenKép
Vendég

Jucus!

Örülök, hogy kezdeszjobbanlenni!Kép
A 36 miatt csak azért dilemmázok, mert akkor már nagyobb az esélye a genetikai problémáknak, úgyhogy ne vedd személyeskedésnek!Kép

Gigi!

Úgy látom kicsit ugyan megingattalak az ellenzék képviseletében Kép, de nekem nagyon eltökéltnek tűnsz, nem úgy mint aki nagyon vívódik a dolgon!KépÚgyhogy, ha párod is úgy akarja, akkor hajrá!Kép

Ildi
ildi76

Gigi!
Szerencsére én is csak "kispocis" voltam télen mindkétszer, és én is utálnám, ha nagy pocakkal kellene ötezer ruhadarabot magamra öltenem, ja és - mivel másodikról beszélünk - mindenellett közelharcot vívnom egyeskével, hogy hajlandó legyen ő is magára ölteni ötezer ruhadarabot...szóval ebben egyetértek, bár én egyik pocakosság tervezésénél sem gondoltam ebbe bele...egyszerűen szerencsém volt! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

még vagyokKép
szedem össze a gondolataimat......
össze vagyok zavarodvaKép

lököttgigi
Vendég

Gigi, Bogárka, nem igaz, hogy sok ezer ruhadarab kell a téli pocakhoz. Csak egy jó meleg kabát!Kép Én tényleg azt élveztem a pocakosságban, hogy a végén alig kellett felöltöznöm, és mégis melegem volt.Kép

Moose, nagyon helyes pocakod van.
zanza

Ildi!

Ez hülyeség!Csak azért nagyobb a valószínűsége mert 35 fölött szűrik kötelezően.
Nem írom ide az érveimet,nehogy riogassak de szívesen megosztom veled MSN pl.

Juc
20170114224602

Juc!

Én megfordítanám a mondatot! 35 év fölött nagyobb a valószínűsége és ezért szűrik!Kép De érdekelnek az érveid! MSN-en megvitatjuk!Kép

Kezd izgi lenni a született feleségek! Kíváncsi leszek a csattanókra!Kép
ildi76

Gigi, nem olyan rossz ám télen terhesnek lenni Kép jelentem, most épp én is az vagyok ugye.. Kép
nem is kell ezer ruha és szóval vállaljad sztem nyugodtan. Akkor jön úgy is, amikor ő szeretne. Ha tényleg vágytok rá, akkor nem jöhet rosszkor Kép
Pocak meg tud mesélni neked a többgyerkőcös felállásról..Kép

Jucus, Votiv: kombucha teát nem próbáltatok még inni? gyomornak pl. nagyon jó, méregtelenítésre meg a sulfur D200.

Képzeljétek csajok, tegnap jól beriadóztatott Fülöpke. Már kora du. elkezdett keményedni a hasam, de aztán hirtelen rendszeressé vált és görcsölni is kezdett, én meg jól beparáztam, hogy nehogy itt a 35.héten akarjon jönni. Szaladtam is a dokihoz, aki megállapította, hogy szerencsére csak jósolgat, de azt is, hogy inkább 36 hetes és 9,4 cm-s fejecskéje van. Meg hogy szépen befordult fejjel lefele. Azt is mondta ugyan, hogy a jóslók elmúlnak, de ez csak reggelre lett igaz. Mindenesetre jól megijedtem tegnap.. Kép

Szép napot mindenkinek! Kép

Macs
macskanyu

Sziasztok!Votiv:átment tegnap a válaszom?/csak mert 1 pár dolgot összekuszáltamKépGigi:szerintem is bízzátok a babára,Õ tudja mikor kell jönni.Mi addig húztuk,halasztottuk,mindig a tuti időpontot várva,hogy 10 év lett belőleKép.Most meg szívom a fogam,hogy még-még akarok,de kicsúszok az időből,na meg a férjem?!"Hallani sem akar"még egy csajsziról,mivel nálunk még a kutya is azKépZsan:így van,csokor és koszorú helyett készítettemKép

petergabi

Jo reggelt mindenkinek, tovabbi szep napot!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Votiv,
kikérem magamnak, én nem tv nézés miatt hanyagolom a topicot, hanem isiben voltam. Kép 2 ötös díszeleg már az indexemben! Éljek! Kép
Még 2 hét, néhány vizsga, és a tiétek leszek teljes mellbedobással. (Bár ebben mákos Moose már biztos lehagyott.)

Zsanci,
ER-on megint nem röhögtem szét magam. Kép

HP6: a könyv tuti, a 4es filmet meg megnézném, csak... időt kérek, valakiiiii!!!

Juc,
jobbulj mán, olyan uncsi ez a hasfájás. Kép

Taknyosoknak jobbulást.
neet
neet

Sziasztok!

Gabi, a montázs tényleg nagyon klassz lett!!! Kép

Macs, izgalmas lehetett! jó, hogy minden rendben van.

Gigi, minden időpont jó, a korábbi meg mégjobb! Kép

Most L kávézni, mert nem nagyon vagyok még képben.
álmosfic
ficánka

Zsombi és Doni nagyon helyesek, hihetetlen, h már milyen nagyok a fiúk! Kép
ficánka

hahó,
hát tegnap este nem sok miden történt mert mire össszeszedtem a gondolataimat meg bementen apa bealudt és vhogy nem tudtam észhez téríteni semmivel semKéppedig mindent bevetettemKép

macskuszKép
tudom én ám hogy midenki hazabeszélKépezért is:tavasz-nyárKéppont!!!!!és amúgy se szeretem a teletKép

mindeknek köszönöm aki eddig hosszászólt a dillemámhoz,nagyjából úgy látom hogy a legtöbben azt mondják ne mérlegeljek itt össze vissza hanem ha jön jönKépígy is tenném ha nálam ez így menne de mivel nem,ezért terveznem kell.....és ha tervezek mérlegelek.....

bogárka,ildi,
ti tudtatok a legjobben elgondolkodtatniKépés kicsit visszarántani valóságba,ami a 2007.....

sztem most megpróbálok nem foglalkozni vele és majd jövő márciusba megint átgondoljuk,addig úgyis tárgytalan a project.és ha októberben is azon az állásponton leszünk hogy nem,akkor meg már maradt a 2007 mert ugye tavasszal meg nyáron szülünkKép
csak tartsátok bennem a lelket vhogyKép
Vendég

Fic! nyűgös, és reggelre volt dagadt picit!

OLTÁS: én balga azt hittem, hogy az új oltásra technikailag nincs esélyünk. tegnap kiderült, hogy ááá, dehogy, csak vhogy el kell sózni a régi vakcinát. SZÓVAL EZ AZ: "A RÉGIVEL KEZDTÜK, MOST MÁR AZZAL IS KELL FOLYTATNI DUMA" sántít kissé!
úgyhogy felírattam a 4. hóst. nekem 4eFt lesz, aki később születik, annak ingyen. :/

Moose! nekem soha nem nőttek meg a melleim! legalább te ezt elmondhatod magadról! meg tejem sem volt soha terhesség közben. most meg ott tartok, hogy az utolsó (esti) fejésnél csak 30 ml-t tudok kicsiholni, a többi átlag 60-hoz képest. lehet, hogy így fogy el a tejcsi?
ahogy leírtad Nyuszi bolti kalandját...jót nevettem!

Gabi! én aszittem, hogy a te gyerekeid képeit raktad be sorban Kép , kié az a csíkos nyuszi az elején? (Dóráé?)itt van Lencsiről megint ugyanaz a csíkos rucis kép.

Votiv! tök jó, hogy visszajöttél. Kép

Gigi! miféle idegen gyerök? az a testvére lesz Kép . ideggyenge én vagyok, múltkor is, mikor Lencse úgy elkezdett rikoltozni, hogy fullákolt közben, rákiabáltam, de nem hagyta abba. Gigi, azért is jöjjön sztem, mert ha hárman kelletek hozzá, most biztos megvan még az a harmadik, aki az elsőnél, de sokkal később lehet, hogy mással lesz elfoglalva, vagy újabb törvényeket hoznak, és fizetni kell érte, vagy mit tudom én. addig kell gyereket gyártani, amíg lehet Kép
én azért nem tartanék 5-6 év szünetet, mert nem akarok visszamenni melózni 1 évre. (meg nem is vagyok közalkalmazott, hogy megtegyem...sztem vissza se vennének igazából)

Jucus, de ugye Soma csak délig van? Kép Kép Kép

Kép

ancsipancsi

Sziasztok!

Jucus!

Köszi az ötletet (www.posta)! Ott sajnos nem találtam róla infót! Csak személyes bélyeget lehet készíttetni, képeslapról nem írnak!

Macskanyu!

Írtam mélt!

Képzeljétek mostmár biztos, hogy párom dolgozik dec. 24-én is!Kép Basszus, pedig az első karácsonyunk lenne hármasban! Olyan pipa vagyok!Kép Egész nap egyedül leszünk Timivel!Kép

ILdi
ildi76

Szia Lányok!

Na lekopogom Lilla eddig semmi jelét nem mutatja, hogy az oltás nagyon megviselné. Na jó tegnap kicsit nyűgösebb volt, de az megbocsátható.

Örülök, hogy tetszik az én adventim is. Igen az angyalkák dekupálva vannak a kavicsokra.Kép

Ma jön anyóspajti és holnap is itt lesz velünk így megyek a városba vásárolniKépJuhé!Meg holnap ismét lesz karácsonyi patchwork klub. Már azt is várom nagyonKép

Most délután meg manókával babazsúrra megyünk, úgyhogy szaladok muffint sütniKép

Képzeljétek van egy szőke nagymellű baráti köröm, ahol az egyik csajról kiderült terhes. Jól el is küldtem a dokinénimhez, úgyhogy ő is SZi-és leszKép) talán ő is bekapcsolódik majd a fórumba, elkélnek még a pocakosokKép

Legyetek jók!
beetrix

Ancsi:Kép

petergabi

Ancsi:remekül eltalált fotó,édes a bébi!Kép

petergabi

ancsi,
harmadik mindig lesz,emiatt nem izgulokKép
én meg nem is megyek dolgozniKéptudom,tudom,aki megteheti....Képamúgy sztem a 3 év a legideálisabb a gyerek szempontjából,a 4 meg az én szemszögembőlKép
ti kettőt akartok,jól emlékszem?és akkor nem mész vissza a kettő között?és most fenntartják a helyedet?hogy nálunk mi lesz a harmadiknál azt nem tom,mert mi ugye a 2 és 3 között viszont szeretnénk 6-7 évet is(ha a köv csaj leszKép)és hogy akkor elmegyek e vhová nem tom...elvileg azért csinálom ezt a tolmács és fordítóit hogy ne kelljen és itthon dolgozzak,de hogy melóm honnan lesz...?????

ildi,
ez tényleg nagyon durvaKép,de estére legalább otthon lesz?????
Vendég

Rec+Votiv: nem írtam még, de Kamilla lesz a jány neve. Nekem meg nem volt jobb ötletem. Illetve voltak ötleteim de mindet megfúrta Apa igy maradtunk ennél. De azért nem ágáltam annyira én se, csak húztam egy kicsit Kép

Votiv: igen enyém pasi rázogatta a kiságyakat, de ő nem a férjem! Vadasan élünk.Kép
Kiságyat meg rendeltünk a bababutor.hu-ról, amit már nem is tudom melyikőtök ajánlott, de köszi érte. Már kész is csak még nem raktuk össze, mert még nincs kész a szobafelújítás se.

Genetika: Én voltam lepénymintavételen, pedig jóval 35 alatt vagyok és egész várandósságom egyik és egyetlen rossz élményeként maradt meg.
Kép És ha visszagondolok még mindig kiakadok rajta, mert kiszolgáltatottnak éreztem magam, mert senki nem mondta el, hogy pontosan miért is kell ezt csinálni nekem és bűzlött az egész a fejpénz szagtól! Na mindegy hagyjuk, mert csak dühös leszek! A következő babónál már nem húznak a csőbe és letojom mivel riogatnak!

Kérdés: NST/CTG miatt hol kell bejelentkezni?? Ott csinálják az UH-n, vagy hol? Ezt elfelejtettem megkérdezni a dokinénimtől. Hogyan van ez? Macskaanyu szerintem nálad vannak erről a legfrissebb infók, mondd el légy'szí ! Kép
rylie

Ja CSájna termékről csak ennyit!
Remélem olvashatóan sikerül feltennem, mert az apróbetűkben van a lényeg Kép
Kép
rylie

Ancsi!

Édes a kép!Kép

Rylie!

Hát ez jó!Kép Mármint, amit felraktál!
Írnál erről a lepénymintavétel dologról nekem? Kíáncsi lennék! Hogyhogy fejpénz dolog és mivel indokolták?
Nekem magzatvíz mintavétel volt 19 hetesen!Kép És én pont lepénymintavételt tervezek majd 3 hósan a köv. babánál, hogy elkerüljem a magzatvíz mintavételt! Ezért is érdekel!

Gigi!

Majd olyan 6-ra ér haza! Félek, hogy rohanás lesz az egész, mert 7-kor már fürdetés van! Õ meg fáradt lesz, lezuhanyzik, eszik és akkor már vége is a napnak!Kép
ildi76

Gabi! köszi, itt egy napos Lencsi! Kép

Beetrix! én is már azt várom, hogy járhassak-kelhessek a városban. plázázás rulez Kép

Gigi! dehogy tartják fenn a helyemet. már 2-t vettek fel eddig, de egyik sem vált be. a legdurvább, hogy én se nagyon akarok többé ilyen melókörben dolgozni, úgyhogy nem ártana végre elkezdenem valami felsőoktatási intézmény padját koptatni. szóval 2. gyerök 2007 nyarán, majdnem a gyes végén. Kép (hogy a 23eFt gyesből hogy leszünk el, azt nem tudom, de szerencsére a párom viszonylag jól keres.)

Ildi! a biztonságiőrködés ilyen nagy sz...ás, sajnos. legjobb lenne, ha a férjed találna valami új melót, hogy ne hajtsák, mint az igáslovat!

Rylie, nem beszélve a vetélési kockázatokról! egyáltalán ki találta ki, hogy menjél? rossz volt az AFP-d? vagy a kockázat csak a magzatvíz vételnél van?

Ildi! miért kelene téged hasba szúrni magzatvíz vétel címén??? ezt csak indokolt esetben csinálják, vagy ha te külön megfizeted. de minek? ezeknek kockázatuk van.

ancsipancsi

Ancsi!

Szerintem egy fokkal jobb 3 hós terhesen lepénymintavételre menni, mint a 18. hét táján, amikor már mozog a baba, azon izgulni, hogy nehogy megszúrják vagy elvetéljek! Persze a lepénymintavétel is veszélyes, de mégsem majdnem 5 hós terhesen kell végigcsinálni! Én teljesen kiborultam, amikor rossz lett az AFP-m meg az ismétlés is és a hülye labor meg heteket szarakodott vele! Az utolsó pillanatban mentem a mintavételre! Mi a biztosíték, hogy nem lesz -e a második babánál is rossz az AFP! Akkor inkább már előbb megnézetem, hogy egészséges-e! 5 hós terhesen ezt mégegyszer soha!Kép
ildi76

Sziasztok,

Gabi,
Köszi, már rakom is a képet!

Bogárka,
Itt az 1 napos druszátok. Kép

Kép
ilduska

ancsi,
azt akarod mondani hogy 2007 nyarán szülsz?vagy azt hogy akkor álltok neki?mert ha szülsz meggyőztélKépjövőre jön kettecskeKépnehogymá' mindenki beelőzzön akinek kisebb a gyerkőce mint bKép
figyi,akkor tényleg álljál neki,amíg állambácsi fizeti a levelezőtKépés állami suliba menjél,én bebuktam,hiába vagyok gyes-en,mivel a kodolányi magánsuli állam nem fizet....Képés erre a tanfolyamra sem jár kismama támogatás vagy kedvezmény vagy nem tom minek hívjákKép
és persze a következőre sem amit már kinéztem.....
urad mit csinál amivel jól keres?átképeztetem enyimét isKépna jóóóóóó,csöndben maradok mert nekünk sincs okunk panaszkodniKépés te mit csináltál,bocsi de nem vagyok képbenKép
Vendég

Ildi: most kapcs.be, mindjárt nézek mélt Kép

Beetrix: pecsvörk klub HOL??? most is egy naaagy ágytakaróval szüttyögök Kép

Rylie: hétfőn kell hívnom Icát(szülésznénim), hogy mikor,hovaköll mennem. A szülőszobában csinálják általában.Te most hol is tartasz pontosan? Kép Kép

Bébik ééédesek KépKépKép Nekem is kell ilyen szép KépKép

És már megest fájdogál a hasam...
macskanyu

Ildi,
A következőket tudom mondani erről a genetikabigyóról.
Szóval az AFP-n a BHCg-m volt magas. És a dokinénim biztos ami biztos (felelősséget nem vállalunk) elküldött a Schöfibe, ultrahangra. Az egy dolog, hogy déltől 1/2 6-ig ültünk ott mint a jó gyerek, majd egy teli hócipőjű antiszociális genetikus dokinő fogadott aki kiszámolt vmi értéket és közölte, hogy ő erre a lepényvételre javasol és nem UH-ra, mertha nem megyek akkor ez meg ez lehet a gyerekem baja (és itt felsorolta az összes létező olyan betegséget amitől tele lett a gatyám.) Én kérdeztem, hogy honnan jött ki az az arányszám, majd "kedvesen" közölte, hogy neki erre nincs ideje, hogy elmagyarázza, de döntsek! Ha nem akarom akkor írjam alá, hogy saját felelősségre stb. Hiába kérdeztem, hgoy esetleg nem jó időpontban vették az AFP-s vért. Nem igen volt közlékeny. Aztán kezembe nyomott egy papírt amin rajta volt a kockázat. Ja én ekkor voltam a 20-21. hétben azaz a határon mozogtam már, de azért még bezsúfoltak és már hétfőn mehettem is a kórházba.
Ott az egyik doki a Ferenczy az rendi volt, a másik aki a Máriássy szomszédra hasonlított már kevésbé. Szintén átszúrtak egy tűvel és nekem fájt! Bárki bármit is mond, nekem ez Fájt! Amúgy is megviselt az egész lelkileg+én még sose voltam kórházba meg egyáltalán.
Szúrás közbe az unszimpi doki próbált velem kommunikálni amire én nem voltam nagyon vevő és ezt ő nehezményezte, majd közölte, hogy nézzem a monitort én meg mondtam, hgoy nem akarom erre ő rámkiabált, hogy de nézze! A végén meg mutatták a babát, hogy lássam, hogy mocorog szegény de én akkor már kész voltam teljesen és mondta, hogy na mi van nem nézem? Ha nem érdekel akkor elveszik tőlem! ???!! Anyját a humorának!
Persze otthonmaradtam azon a héten és nagyon vigyáztam nehogy bajom legyen azaz elmenjen a baba. Persze én voltam a legfiatalabb (28) és a legnagyobb pocakú és mindenki csodálkozott, hgoy mit keresek én ott...
Aztán eltelt két hét amig várakozhattam és közben próbáltam nem észrevenni a down-kórós és egyéb beteg babákat a tv-ben, és azon gondolkodtam, hgoy hogy fogok dönteni ha ne adj isten mégis rossz hírt közölnek majd velünk.
Aztán megyünk be az eredményért egy másik dokinő van ott. Kérdi hogy vagyok. Mondom tele a gatya. Miért? Háááátt azért...miért mikor volt a mintavétel? Mondom két hete. Óóó hát akkor biztos nincs baj! Kérdem, hogy hogy? Erre ő: hát nem mondta a kollegina, hogyha 3 napon belül nem szólunk vissza akkor az azt jelenti, hogy minden rendben?? Erre én hirtelen azt hittem lefordulok a székről aztán azt hogy megütök valakit, majd kint a folyosón csak bőgni tudtam és emberem meg azt hitte baj van. Aztán az ellenőrző UH-n ott volt még másik két kismami akik szintén bőgtek mert nekik is "elfelejtette" mondani a kedves dokinő ezt a 3 napos dolgot.
Na ezt jól kipanaszoltam!
Nekem lehet akármilyen a következő babánál majd az AFP-m a Schöph-be mégegyszer genetikára be nem teszem a lábam az hót ziher! És amilyen babát ad a Jóisten olyat fogunk felnevelni ezt azalatt a két hetes várakozás alatt amúgyis eldöntöttük!
Bocs kicsit sok voltam....de még most is fel megy az agyvizem ezen és sajnálom a babót, hogy mekkora adag streszt és gyomorideget kapott tőlem ezalatt az időszak alatt.

Rylieakiutáljahakiszolgáltatott
rylie

Gigi!
igazából az a "jól keres" azt jelenti, hogy nem dőlünk anyagi romlásba, ha én csak 23eFt-ot fogok keresni, de ne képzeld, hogy tényleg jól keres. amúgy vegyészmérnök. én meg irodista köcsög voltam Kép (legalábbis mikor kérdezték, mindig ezt mondtam). szerteágazó feladatokkal, amelyeknek csak a számolós, gondolkodós részét szerettem.

2007...várjál csak..igen, 2008-ban fog megszületni a kistesó. 2007 nyarán-ősszel elkészülhet.

ancsipancsi

Macskaanyu: 33. hétben vagyok épp

Ancsipancsi: mi az ilyen jellegű foglalkozást szellemi segédmunkásnak szoktuk hívni a barátnémmal, ugyanis egyszer egy volt kedves kolleganőnk így titulálta őt, mert nincs nekije mérnökdiplomája Kép
rylie

Rylie egészen ledöbbentett a sztorid. El sem tudom képzelni, hogy ekkora köcsögök is léteznek a földön..lehet, én ebben a szituban télleg megütök valakit.. Kép Kép Azért annak örülök, hogy minden ok veled, meg a babával Kép

Ildi, ment válasz mélbe' Kép
macskanyu

Azért, hogy ellenpéldát is írjak: tegnap este, mikor berontottam a tíz perces görcseimmel a Szőnyi dokihoz, teljes pánikban, akkor nagyon kedves volt, nemhogy csak megnyugtatott, hanem meg is símogatta a bucimat olyan nagypapásan, mosolygott és elmondta, hogy mire lehet számítani, meg hogy most már akkor sincs baj, ha netán tényleg útnak indulna Fülöp. Pedig este volt már és egész napos meló után biztos Õ is fáradt lehetett, plusz még egy hisztis kismama is a nyakába zúdult, váratlanul. Jó fej dokim van Kép
macskanyu

Rylie, megértelek! engem is sokat paráztattak fölöslegesen a terhesség alatt! mikor kiderült, h babát várok, volt egy uakkora cisztám is mellette, ami miatt aggódhattam, de szerencsére ez felszívódott a 12. hétre (6 hét para)!

utána az UH-n elmérték a nyaki redőt, és mehettem a Szabolcs utcába, genetikára (3 hét para)! szerencsére nem szúrtak meg, mert az ottani UH-s egyből mondta, hogy itt vmi tévedés lesz, mert ő jó értékeket lát. de annyira fostam, hogy nem igaz!

aztán a gyerek tök későn fordult be, és akkor meg a császárral riogattak (4 hét para)! és mivel durván sokat híztam, a toxémiával (5 hét para) meg koraszüléssel (egy csomó ősz hajszál) meg cukorbetegséggel (ez a legkevesebb) is megfenyegettek!

majd a 30. hét körül az uh-n észrevettek a fiam rekeszizma alatt egy vszínű folyadékkal telt rést (persze nem tudták, hogy mit), de jó nagyot, 8mm széleset. 10 hét para!

aztán mikor megszületett, szívritmuszavart diagnosztizált nála a kórházi dokinő, és a 3 napos gyerekkel rohantunk a Tűzoltó utcába, és közben még azon is rettegtem, hogy ott a folyosón kap el vmit! (1 nap überhorror-para)

ott megnézték a szívét, és semmi baja nem volt, és azt az üreget se találták a mellkasában, és akkor hazajöttünk, és én azt mondtam, hogy most kész, vége, elegem van.

utána még az ortopédus küldött el minket duplán uh-ra, de mikor a második uh is kimutatta, hogy a gyereknek TÖKÉLETES a csípője, még a lelettel se voltam hajlandó visszamenni (3 hét bosszúság).

szóval tulképpen az egész terhességemet végig kellett paráznom!!!

és itt van egy egészséges gyerek, akit a pocakomban elképesztően sok fölösleges stressz ért, és próbálom magamnak azt mondani, hogy inkább ez a sok tortúra, minthogy ne derült volna ki, ha vmi baja van.

de látom azt is, hogy sok orvos annyira akarja magáról hárítani a felelősségget, hogy ezért küldözget mindenféle kamu vizsgálatokra, csak hogy bebiztosítsa magát és hogy úgy nézzen ki, mintha dolgozna.

ehhez jön a gyerekorvosfóbiám is, az is minden szarra fel akar írni vmit, hogy úgy tűnjön, dolgozik, meg hogy kapjon prémiumot a gyógyszergyártól, meg hogy engem "megnyugtasson", és mert képtelen lenne bevallani adott esetben, hogy nem tudja, mi a baja a gyereknek, pedig ettől az én szememben inkább csak nőne, mint csökkenne a nimbusza.
na, megint jól kirohantam Kép

votiv 8)
votiv

Rylie!

Sajnálom, hogy ezen nektek is keresztül kellett mennetek! KépNagyon durva, amit írtál, hogy hogy zajlott a vizsgálat! Arról meg, hogy nem szóltak.....!Kép Hihetetlen!Kép
Én a Szabolcs u.-ban voltam a mintavételen, de ott szerencsére rendesek voltak!
Egyébként nekem is elég szar volt a vizsgálat, a lidokaint a hasam bal oldalára locsolták aztán a jobb oldalon szúrták, de gondolom a baba mocorgása miatt alakult így! És szintén a BHcg volt magas nekem is! Kép
ildi76

Ildi, most mikor kinézek az ablakon, látom a tavat, amely fölött most megy le a nap. igazi giccses jelenet, de azért szép Kép

a tó neve vmi biai halastó, itt van kép is róla: http://www.biatorbagy.hu/telepules/telepules/

Voll-diagnosztikáról majd írok emilben Neked meg Jucusnak, ok?

Macs, kombucsának nem bírom az ízét Kép egyébként meg most már inkább szakemberekre bíztam magam, mert nem olyan egyszerű nálam a méregtelenítés, lévén a májammal van a probléma, többek közt. de a dokinő ajánlotta a protexint, majd azt kipróbálom. tényleg, Juc, az nem lenne jó a pocidra?

votiv 8)
votiv

Rajli, ez durva!Kép Hihetetlen, hogy milyen kozombos es erzeketlen emberek leteznek az egeszsegugyben (is)!Kép

Votiv, szep helyen laktok! Milyen a bejaras Bp-re hetkoznap? Ha apanak nem jon ossze a kmeti melo, lehet, hogy elgondolkodnek Bian...

Fic, jovo kedden potolhatjuk a kimaradt sutizest!Kép
Andrasnak utolag boldogot!Kép

Ancsi, hihetetlen szep ez a kislany!Kép

Moos, a te pocidat megdicsertem mar? Szepen kerekedik.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Votiv: nekem ez volt az egyetlen negatív tapasztalatom a pocakosság alatt (eddig), de remélem nem is lesz más probléma Kép Hozzád képest ez nulla!
Anyukám is mondta, hogy hihetetlen mennyi vizsgálatra kell járnom, az ő idejébe nem volt ennyi macera. Fene tudja melyik a jobb, valahol középúton kellene megállni..

voll diagnosztika engem is érdekelne!!! Nekem is küldjél infót róla!!! Nekem Anyukám nyel be mostanába mindig valamit és most már elég a sok bogyóból mert egyik se használt neki.
rylie

Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Beet!

Talán megmaradok,pótolhatjuk a kopácsolást bár nagyon helyesek lettek az angyalkás kavicsaid!Kép

Juc
20170114224602

Rylie, Votiv, Ildi,Jucus,
szegénykék!!!! olyan sok szar van, igaz??? de a lényeg, a LÉNYEG!!!Kép
Votiv,
én is kérnék infót, jó?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?