Komolyan,nagyon szép voltál/vagy.Ancsi:sajna a csajok,pont,mint az apjuk/lábaközti rész nélkül
/2005.12.02 21:27
Komolyan,nagyon szép voltál/vagy.Ancsi:sajna a csajok,pont,mint az apjuk/lábaközti rész nélkül
/2005.12.02 21:29
/nem annyira szalonképesen/
2005.12.02 21:45
Meg a szervezést is, meg azt az egész évet
Mondjuk nekem nagyon nagy szerencsém volt, abban az évben nem dolgoztam, így más dolgom, gondom se volt, mint hogy minden tökéletes legyen. 
2005.12.02 22:19
Még hebegtem valamit arról, hogy a Mikulásnak vannak segítői és azok jöttek ide, merthát szegény egyedül nem bírja.... De láthatóan kételkedett a mondatomban. 
2005.12.02 22:27
. szoval mi csak odamentunk az anyakonyvvezeto ele 2 tanuval es elvettem apat
(gondolom ez a helyes megfogalmazas, tekintve, h o vette fel az en nevem
)2005.12.02 22:30
!
Én is imádtam az esküvőmet
, imádtam, hogy szép vagyok, hogy mindenki engem csodál, meg, hogy mindenki a kívánságaimat lesi
...és azóta már az én pici fiam is több, mint 5 hónapos
... és így néz ki:
, én meg folyamatosan próbáltam a lába közé tartani az üveget, ami az én izgő-mozgó lányomat tekintve nem volt egy egyszerű feladat
...de sikerült!!!
... és sajnos úgy tűnik, hogy meg is fog neki lilulni/kékülni egy nagy területen
pedig holnap elvileg mennénk mikulásünnepségre az IBS-be, de ha nagyon brutálul fog kinézni nem viszem el, még azt hiszik szegényre, hogy bántalmazott gyerek

2005.12.02 22:49
2005.12.02 23:03
Sikerrel jártam úgyhogy az ajándék már úton van Luxemburgba. Egy pipa a karácsonyi listámon
))
Ma ezeket gyártottam, mikulás zsákok:
Tudom pihentagyuak vagyunk
2005.12.02 23:15

de ha kisminkelik...

Nem tervezitek, h 10 év múlva ismét???? Én annyira szeretnék még egyszer szép ruhába lenni...
2005.12.03 00:50
Na, asszem ez lesz a megoldás.
2005.12.03 00:52
pedig en is tokjol neznek ki sminkkel, de csak az eskuvesen volt rajtam, se elotte, se azota, szerintem meg apa szerint is nemjodolog, es tkp egy csomo penzt meg idot sporolok meg, nem? egyebkent mostanaban, hogy a gyari lustasagomhoz allatinagy faradsag is csatlakozik, meg persze a rengeteg hulye ruha, kabat, mar nem birom kifesulni a hajam (komolyan!), szornyen nezek ki, mar nem is ertem, hogyhogy apa meg mer mutatnozni velem...
Engem egyszer kuldtek Szabolcs utcaba, hogy valami folyadekkal teli ureget latnak a koponyan belul, de ott uh utan aszontak normalis, nem is tudom, mit csinalok, ha meg akarnak szurni. Biztosan elszokom... es komolyan nem szolnak, hogy ha oke, akkor nem szolnak? ez kiborito! azert legalabb ezt reklamaljuk mar meg!
es irok majd melt az anyukajanak...
De nem a GG miatt, ne aggodj, mas dolgainal derult ez ki. De biztosan gyorsan intezkedik, mert ez nalunk akut problema, ugyhogy irok, ha van fejlemeny. Toba megerkeztek mar a piros vivijovak?
2005.12.03 01:17
de most már lépni se tudok tőle, mert láttam Gabit, Bogárkát és Zsancit! igazi királylányok voltatok, ahogy a nagykönyvben
, hogy ők a hűség szobrai, meg h ez az igazi, tiszta szerelem - én meg ugye tudom a mocskos kis titkokat

2005.12.03 01:25
2005.12.03 01:31

2005.12.03 01:38
és ez a falat kis csíkos gatyája is nagyon dögös, meg a kapucnis felső, állati vagány
léci, csak még egy pár képet!
olyat is, amin a tesóval együtt vannak2005.12.03 01:45
szerintem ideje lenne elgondolkodnod, hogy inkább magánzó legyél! csakis kézművességgel kellene foglalkoznod, őstehetség vagy! én már azért is becsüllek, mert ennyi türelmed van hozzá

2005.12.03 08:00
de mostmár jól van
meg 3szor voltam fogorvosnál, aki tényleg jóóóóóó
de tegnap nagyon megkínzott a fogkőtlenítéssel. Még egyszer megyek, aztán the end, konyec mórec
2005.12.03 08:19
Sminkkel úgy vagyok, hogy a nagyon sokat én sem szeretem, de néha feldobok egy szempillaspirált és egy kis rúzst, és nagyon jól érzem magam tőle.

ezt hozza a Mikulancs2005.12.03 09:38
Juc:olyan régen volt az esküvőnk,hogy akkor még nem is létezett digit.fényképező csodák.Így a" megsárgult"fotót próbáltam újra fotózni,na ez lett az eredménye
Bogárka:köszi a tippet,estére megpróbálom a zacsis módszert,de ha reggel nincs eredmény,akkor ezt is megpróbáljuk.Csak az a baj,hogy nincs semmi steril üvegcsém itthon.Szerinted az is elég,ha nagyon-nagyon kimosok egy üveget?Votiv:még mindig semmi?
Próbáljam újra?Egyébként a mi egyházi esküvőnk elég rendhagyóra sikerült,mivel nem volt időpont a polgári napján,addig húztuk,hogy Orsink keresztelője napján sikerült csak.Kb.15 percig tartott az "esküvői ceremona",utána a kezünkbe adták Orsit és jöhetett a keresztelő.

2005.12.03 09:45
) 2005.12.03 09:52

2005.12.03 09:59
Ja, oltas utan harom hettel lett taknyos (es csak taknyos, se hoem., se semmi mas), de valszeg az mar nem emiatt volt. (Azert oltas utan ket hetig naponta mertem a hojet. "Vartam", hogy marhabeteg lesz.)2005.12.03 10:05
Kuldj el valakit a reszletes listaval meg a zsetonnal. Vagy vedd meg par nap mulva. Nem hiszem, hogy addigra kiurulnek a boltok es majd csak jegyre kapsz szaloncukrot meg banant... 2005.12.03 10:25
malatzka kukac hotmail.com2005.12.03 10:31
Sajnos az nem műxik, hogy leírom a listát, mert még én sem tudom pontosan mi kell, apának meg hiába írom le mm-ről mm-re akkor sem azt veszi, és csak ma tudok menni, mert oda Marcit nem vihetem és nem tudom másra bízni, csak apára aki ilyenkor ér rá és egyébként sem akarok mentegetőzni

2005.12.03 10:36

2005.12.03 10:48
egyebkent azt vettem eszre, hogy bizonyos eteleknel kell neki egy kis rahangolodas, mandarinnal peldaul hs sikerul ravenni az elso gerezd elfogyasztasara, akkor mar gyorsan nyomja be a tobbit, csak gyozzem adogatni
illetve onalloan szivesen harapdalja ugy hejaval egyutt, ahogy van, de az anyja ilyenkor sikitozva kizavarja a konyhabol es valamiert kovetkezetesen csak meghamozott darabokat ad csak neki

2005.12.03 11:01