A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Hú ha!!!!Pont,mint 1 királynőKépKomolyan,nagyon szép voltál/vagy.Ancsi:sajna a csajok,pont,mint az apjuk/lábaközti rész nélkülKép/

petergabi

Apa mostanságKép/nem annyira szalonképesen/Kép

petergabi

Sziasztok!

Már megint csak ezt az oldalt tudtam visszaolvasni...

Bori: Üdv újra!

Zsanci, Gabi: Tiszta noszalgia, én is csatolok egy képet Kép
Kép

Megértek mindenkit, aki nem megy férjhez, de én nagyon szerettem a készülődést, meg a hangulatát ennek az egésznek Kép Meg a szervezést is, meg azt az egész évet Kép Mondjuk nekem nagyon nagy szerencsém volt, abban az évben nem dolgoztam, így más dolgom, gondom se volt, mint hogy minden tökéletes legyen.

Szépek a dedek, mekkora minden picúr... Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi! Te is szép vagy!

Pétergabi apa már nem annyira! Olyan mintha valami Eperjes filmben lenne statiszta. Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi:arra gyúrtKép

petergabi

Sziasztok,

Zsanci,
gyors el kell, hogy meséljem:
Voltunk ma a Mikulás Hivatlában, ahol beszélni lehetett a mikulással, hogy mit is hozzon. D. nem szólt egy szót sem, de azért megmutatta hány éves. Kaptunk a végén egy névre szóló lapot, hogy ott jártunk nála. Amint eljöttünk D. felvetette, hogy beszéljünk arról, hogy igazi volt-e ez a mikulás. Mire én: jó beszéljünk, szerinted igazi volt? Erre Õ: Neeem, ez egy beöltözött ember, Anya nézd csak meg varrott volt a ruhája és a szakálla Kép Kép Még hebegtem valamit arról, hogy a Mikulásnak vannak segítői és azok jöttek ide, merthát szegény egyedül nem bírja.... De láthatóan kételkedett a mondatomban.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy most nem tudom, hogy sírjak-e vagy nevessek. Kép
ilduska

huhh, Gabi, Zsanci, Oxi, baromi jol neztek ki!!!
haaat, mi nem csinaltunk ekkora felhajtast az egeszbol, mert en nem szeretem az eskuvoketKép. szoval mi csak odamentunk az anyakonyvvezeto ele 2 tanuval es elvettem apatKép (gondolom ez a helyes megfogalmazas, tekintve, h o vette fel az en nevemKép)

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Oxi!

VAZZEG!Leesett az állam!

Zsant már láttam nem dícsérem!Kép

Juc
20170114224602

Recca!

És tényleg apa vette fel a Te neved?Hogy is volt ez?Mesélj!Mindig valami meglepetéssel szolgálsz nekem.
20170114224602

Hi Csajok!
Nem igaz! Egy teljes napot kihagyok, és Ti 3 oldalnyit képesek vagytok összefecsegni Kép!

Éljenek a gyönyörű mennyasszonyok!!! Kép Én is imádtam az esküvőmet Kép, imádtam, hogy szép vagyok, hogy mindenki engem csodál, meg, hogy mindenki a kívánságaimat lesi Kép
Fotót is tennék fel, csak előbb be kéne szkennelni...

Bori!
Én is hiányoltalak már! Olyan nagyon eltűntél! Úgyhogy örülök, hogy itt vagy, és maradj is!
Emlékszem, mintha tegnap lett volna, mikor még pocakosan írtam Neked, hogy Te kb. 2 hóval előrébb leszel, és majd tudósítasz, hogy hogy bírod a picivel meg a kicsivel Kép...és azóta már az én pici fiam is több, mint 5 hónapos Kép... és így néz ki:
Kép
...és mindig ilyen vigyori Kép

Neet!
A "kicsavarós" megoldás nem jó, erre nekünk anno fel ís hívta a figyelmünket a doki. Ugyanis a pelus/zsepi, nem csíramentes, lehet benne bármi baci...

Gabi!
Petra 1 éves volt mikor pisit gyűjtöttünk, és mivel a zacsi kész csőd volt beültünk a kádba (víz nélkül), pontosabban ő állt és pakolgatott, játszott (szerencsére) Kép, én meg folyamatosan próbáltam a lába közé tartani az üveget, ami az én izgő-mozgó lányomat tekintve nem volt egy egyszerű feladat Kép...de sikerült!!!

Képzeljétek Petra ma ráesett az arcára. Este tökre fel volt pörögve, örült az apjának, aki itthon volt, játszottak még elalvás előtt, többek között ugráltak a nagy tornalabdán (jó kis lenyugvós játék így lefekvés előtt, mi?), és valahogy kicsúszott a labda, meg Petra Apa kezéből...és olyan szerencsétlenül esett, hogy az arcát ütötte be Kép... és sajnos úgy tűnik, hogy meg is fog neki lilulni/kékülni egy nagy területen Kép pedig holnap elvileg mennénk mikulásünnepségre az IBS-be, de ha nagyon brutálul fog kinézni nem viszem el, még azt hiszik szegényre, hogy bántalmazott gyerek Kép

Jóéjt!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Na, nem bírtam nyugodni, csak beszkenneltem Kép
Ím:

Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bori, jo, h visszakoszaltatokKép a kep edes!

Juc, Kép hat mit meseljek? ezt nem nagyom tudom bovebben kifejteniKép apa lecserelte a vezeteknevet az enyimre, igy aztan a gyerek(ek)nek is az (lesz).

Coolio
recca

Bogarka, te is szepKép

Coolio
recca

Bogárka!

Elöször is Petrát nagyon sajnálom,talán nem kell kihagyni azt a Mikulást.

Nagyon szépséges voltál te is!

De aza baj,hogy én már nem tudnám elképzelni magam mennyasszonyként.Igaz régebben sem.Annyira távol áll tőlem/tőlünk ez az egész herce-hurca,felhajtás.Talán ezért sem lett még idáig esküvő,és ha lesz is valamikor akkor is sak egy jó kis baráti vacsora keretében képzelem el.
De pakolgassátok csak nyugodtan a szép fotókat,hadd gyönyörködjek bennetek!

Recca!

Ez nagyon tetszik nekem!Mármint a név felvétel.
20170114224602

Gabi!

Apa szépKép

És az esküvői képetek tényleg nem túl jó minőségű,de azért szépségesek vagytok rajta.Kép
20170114224602

Szia Lányok!

Ma nagyon király napunk volt. Nagyi baromira elvolt a Lillussal, gyerek se kinlódott. Én meg elmentem a király utcai Goába ajándékot venni. Gyönyörű az a boltKépSikerrel jártam úgyhogy az ajándék már úton van Luxemburgba. Egy pipa a karácsonyi listámonKép))

Délután nagy séta a lánykával, fincsi ebéd. Este meg elhúztam a tanfolyásraKép

Macskaanyu! A fehérvári úti műv házban van most 3 alkalmas karácsonyi patchworkölés. Te ilyen profi vagy már, hogy takarót varsz? Én még a kisebb használati tárgyaknál tartokKépMa ezeket gyártottam, mikulás zsákok:

Kép

Proone!
Édes a lányka!

Rylie! Nekem 3 szor vették le az afpt, de egyszer se stimmelt. A másodszorra ill. harmadszorra már egyenesen a Schöpfibe kellett mennem. Nekem is kellett a genetikai ultrahang. Nekem egyetlen mázlim volt, hogy Anyu ott dolgozik és mindenhova bevitt azonnal. Persze jó volt, de égett a képem ott a sok anyuka előtt.

Recca!
van 3 barátnőm, akik mind szőkék és mellileg jól állnak. Ironikusan neveztük el magunkat. Egyszer brahiból lemértük 4m a mellbőségünk összesenKépTudom pihentagyuak vagyunkKép

Juc!
A kövek egyszerűek voltak, mert kicsi volt a felület. Viszont a dobozoknál továbbra is számítok rád. Mindjárt írok is egy mailt.

Zsan, Oxi!
Miért nem sminkeltek többet, annyira jól állt nektek. Tessék többet nőnek "öltözni"!

Bogárka!
A Lilla is ma nagy lendülettel közelített a lépcső felé és kicsit elvesztette az egyensúlyát és koppant a lépcsőn. Pedig csak egy pillanatra nem néztem oda.

Na jó elteszem magam holnapra!
Jó éjt!
beetrix

Beet, Kép ez jo!!! jo tarsasag lehettekKép

Coolio
recca

Beet,
szóval azt mondod, smink nélkül ronda vagyok????KépKépKép
egyébként ezt mondta egy sminkes is, aki egyszer sminkelt, egy fotóhoz. Szegény nem akart megbántani, de azt mondta, pont olyan vagyok mint a Kate Moss. Az is olyan SEMMILYEN smink nélkül...Kép de ha kisminkelik...KépKép
én magamat nem tudom sminkelni, viszont aki ért hozzá, az tényleg csodákat tud művelni velem...KépKép
Oxi, Bogárka,
gyönyörűséges menyasszonykák voltatok ti is...Kép Nem tervezitek, h 10 év múlva ismét???? Én annyira szeretnék még egyszer szép ruhába lenni...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Beet,
nagyon ügyes vagy!!!!!!!!!!!tetszik, amiket csinálsz!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

<font color="0000ff">Köszönjük szépen a gratulációkat! Kép

Képzeljétek, besz@rt a hiper-szuper gépünk, se kép, se hang, valszeg az alaplap, úgyhogy apa fél napot azzal bíbelődött, de ebből úgy néz ki, szervíz lesz. Most egy őskövület ven itt összerakva, hogy Babanetezhessek, de semmi képet nem tudok felrakni, vagy hasonlók... A szüléssztoryt sem érdemes ezen megírnom, mert ha visszajön a régi gép, nem tudom átvarázsolni rá... Meg ezen elég nehézkesen futna a word, bár ahogy így belegondolok, lehet, hogy megírhatnám txt-ben és A meghajtóra mentve át lehetne varázsolni a másik gépre majdan... Kép Na, asszem ez lesz a megoldás. Kép

Megyünk aludni!</font>

KépKépKépKép
proone

Szofosok, visszaolvastam 2esfel napot, huhh... de sokaig tartott. Es mar egy csomo mindent elfelejtettem, az tuti:

Minden baba es mama nagyon szep! Es biztosan allati bena vagyok, de en egyikotoket sem ismertem volna fel az eskuvoi kepen... es a sminkeles szerintem azert baromsag, mert tutira nem tesz jot a bornek, es hamarabb megoregszik Kép pedig en is tokjol neznek ki sminkkel, de csak az eskuvesen volt rajtam, se elotte, se azota, szerintem meg apa szerint is nemjodolog, es tkp egy csomo penzt meg idot sporolok meg, nem? egyebkent mostanaban, hogy a gyari lustasagomhoz allatinagy faradsag is csatlakozik, meg persze a rengeteg hulye ruha, kabat, mar nem birom kifesulni a hajam (komolyan!), szornyen nezek ki, mar nem is ertem, hogyhogy apa meg mer mutatnozni velem...

Rylie, ez tenyleg szornyu! Kép Engem egyszer kuldtek Szabolcs utcaba, hogy valami folyadekkal teli ureget latnak a koponyan belul, de ott uh utan aszontak normalis, nem is tudom, mit csinalok, ha meg akarnak szurni. Biztosan elszokom... es komolyan nem szolnak, hogy ha oke, akkor nem szolnak? ez kiborito! azert legalabb ezt reklamaljuk mar meg!

Benke sokszep aranyhaja szuper es o egy kis mosolymester Kép es irok majd melt az anyukajanak...

Votiv, nem feledtem el a GG projektet, de ugy tunik, gallyra ment a dvd ironk, hat lemezbol kb egy sikerul, apa mar a hajat tepi Kép De nem a GG miatt, ne aggodj, mas dolgainal derult ez ki. De biztosan gyorsan intezkedik, mert ez nalunk akut problema, ugyhogy irok, ha van fejlemeny. Toba megerkeztek mar a piros vivijovak? Kép

Ada, Norka, Borri Kép Kép

Gigi, azt megertem, ha azert tervezed kesobbre a masodik gyerkocot, mert ugy erzed, te akkor leszel felkeszulve ra. Azzal viszont nem ertek egyet, ha B miatt halasztod: most meg az egyetlen babad, de nem kell ot allandoan patyolgatnod, nehogy egy anyamasszony katonajat nevelj belole, mert aztan allati nehez dolga lesz a csajainak (en ismerek betegesen anyas felnott ferfiakat, pl. faterom is az volt, meg egyik haverunk is, majd elmeselem).

Miert jo ez a fotozas? Millio szuper kepet keszithettek a gyerkocrol ti is otthon es nem vakuzzatok meg varakoztatjatok kozben halalra oket...

Medimom vagy Herbahaz jobb?

Oxi! Valamikor irtad, hogy elmagyarazod, mi lehet tenni csikok ellen! (nekem meg megvannak az elozo pocakbol a csikjaim, es asszem a cicimen is van egy kicsi, nem akarok megcsikosabb lenni.)

moose (17+2)
moose

Proone, te most huzzal aludni! Es txt rulez, word meg egy rakas vegtermek! Es ha mar kethos nagylanyod lesz, aki atalussza az ejszakat, akkor majd kerek megegy sort a tablazatban a Nyuszim ala Kép
moose

Bogárka, adj árnikát Petrának! ez nagyon szépen múlasztja a zúzódásokat, púpot, búbot, foltokat, stb. és Doni olyan kedves baba! bár nem ismerem az uradat, de biztos vagyok benne, hogy Doni ezt a jó természetét meg a mosolygósságot tőled örökölte!

Oxi képét már láttam, és úgy kellett utána visszaakasztani az állam Kép de most már lépni se tudok tőle, mert láttam Gabit, Bogárkát és Zsancit! igazi királylányok voltatok, ahogy a nagykönyvben Kép

a barátnőm 10 évig készült a mennyegzőjére, és folyton azt mondogatta, ez lesz élete legboldogabb napja. ezen én csak mosolyogtam, pedig akkor még nem is sejtettem, hogy egy gyerek megszületése lazán lekőrözi Kép

ehhez képes a templomi dolog elég fura volt, egyrészt mert futószalagon mentek az esküvők, és olyan szörnyen személytelen volt, hogy képtelen voltam felfogni, mitől lenne ez egyáltalán különleges

másrészt meg azt hittem, hogy mindjárt leszakad a plafon, mert a pap ott papoltKép, hogy ők a hűség szobrai, meg h ez az igazi, tiszta szerelem - én meg ugye tudom a mocskos kis titkokatKép

azért nem vagyok az esküvők ellen, de nekem már ilyen oldszkúl esküvőm biztos nem lesz. tja, így jár, aki felrúgja a szabályokat, egy-két körből kimarad...
bár, pasim erősködött még régebben, hogy vmi egzotikus helyen elvesz, pl a tengeren összead bennünket egy hajóskapitány Kép

Recca, igen, meséld már el, hogy vetted el apát! Kép

votiv 8)
votiv

Moose, bagoly mondja a másik bagolynak, hogy menjen aludni Kép

én más vagyok, mert facér vagyok, és most jól kiszórakozom magam! Kép

a GG ráér ám, türelmetes vagyok Kép

ma felraktam 10 képet a falra és annyi lyukat fúrtam a lakásba, hogy már olyan, mint egy sajt. és még mindig sok-sok kép van, meg mindenféle tartók, de két fúróhegyet is elégettem, annyira áthatolhatatlan a fürdőszobai csempe
úgyhogy nem is tudom, mi lesz a szappantartómmal, hajjaj - ezek aztán a mázsás gondok, mi?

votiv 8)
votiv

Lindi, takica hogy szuperált?
és aranyos vagy ám, hogy megdícsérsz, tök jól esik Kép

egyébként el se hinnétek, milyen hidegszívű, szottyadt nő voltam, mielőtt gyerekem lett Kép
most meg nagyon szeretem a babákat, és mindegyikben annyi szépséget fedezek fel, és ez teljesen lenyűgöz, és nagyon feldob Kép

votiv 8)
votiv

Gigi, ha jól emléxem www.europa.eu.int az unió honlapja, itt megleled az álláspályázatok közt.

Bori, nem Lakibori volt véletlen az az azonosító? tök jó, hogy visszatértél!!! Simi baba nagyon helyes, édes kis pisze orra van Kép és ez a falat kis csíkos gatyája is nagyon dögös, meg a kapucnis felső, állati vagány Kép léci, csak még egy pár képet! Kép olyat is, amin a tesóval együtt vannak

votiv 8)
votiv

Beet, neked van ugye egy egész jó polgári állásod? Kép szerintem ideje lenne elgondolkodnod, hogy inkább magánzó legyél! csakis kézművességgel kellene foglalkoznod, őstehetség vagy! én már azért is becsüllek, mert ennyi türelmed van hozzá

és Jucus kopácsait is nagyon szeretem, én miattuk kezdtem el kopácsolni Kép

na, elhúzok, mer holnap (ma) nagyon lepény leszek, pedig munkanap lesz Kép

votiv 8)
votiv

Good morning Girls!

Bocs, hogy nem voltam már egy ideje, karácsony-lázban égek, plussz apafejet ápoltam, mivel felvágták a nyelvét Kép de mostmár jól van Kép meg 3szor voltam fogorvosnál, aki tényleg jóóóóóó Kép de tegnap nagyon megkínzott a fogkőtlenítéssel. Még egyszer megyek, aztán the end, konyec mórec Kép
Ma nagyon jó a kedvem, mert végre kialudtam magam és mert megyünk anyumékhoz. Kép
Remélem, mindenki jól van. Próbálok visszaolvasni, amennyit hagy rikoltozó Vincenzó. Kép
cupp,
fic.
ficánka

Na, ezt az oldalt sikerült! Kép

Petrát nagyon sajnálom, remélem nincs nagy gond, és tudtok menni Mikulásozni! Doni ééééééédes! Kép
Gabi, Zsanci, Oxi és Bogárka gyönyörűek menyasszonyok! Én is szépséges voltam nagyon, és nagyon szerettem az esküvőmet, és az sem baj, hogy azóta már elváltunk, mert most egy sokkal csodásabb férfivel egy sokkal jobb kapcsolatban élek és megszületett a kisfiam, ami meg a legeslegcsodásabb! Kép Sminkkel úgy vagyok, hogy a nagyon sokat én sem szeretem, de néha feldobok egy szempillaspirált és egy kis rúzst, és nagyon jól érzem magam tőle. Kép

Elmesélem, hogy vettem egy könyvet, Női praktikák, ezek amolyan kézműves dolgok kopács, pecsvörk, szappankészítés ... én a sógornőmnek szántam, aki pár napja mondta, hogy ne adjunk egymásnak semmit, én egy ideig ágáltam ellene, de aztán belelapoztam a könyvbe (tegnap hozta a futár) és már nem is bánom, megtartom magamnak KépKépKép ezt hozza a Mikulancs
ficánka

Sziasztok!Szépséges menyasszonyok vannak köztünk!KépJuc:olyan régen volt az esküvőnk,hogy akkor még nem is létezett digit.fényképező csodák.Így a" megsárgult"fotót próbáltam újra fotózni,na ez lett az eredményeKépBogárka:köszi a tippet,estére megpróbálom a zacsis módszert,de ha reggel nincs eredmény,akkor ezt is megpróbáljuk.Csak az a baj,hogy nincs semmi steril üvegcsém itthon.Szerinted az is elég,ha nagyon-nagyon kimosok egy üveget?Votiv:még mindig semmi?KépPróbáljam újra?Egyébként a mi egyházi esküvőnk elég rendhagyóra sikerült,mivel nem volt időpont a polgári napján,addig húztuk,hogy Orsink keresztelője napján sikerült csak.Kb.15 percig tartott az "esküvői ceremona",utána a kezünkbe adták Orsit és jöhetett a keresztelő.KépKép

petergabi

Szasztok,

olyan édesek vagytk, hogy mind emékeztek rám, télleg meg is hatódtam.
Votiv, de, lakibori volt, csak emlkékszel (vagy nem?), kb. fél éve besz@rt a rendszer, és egy csomó mindenkinek újra kellett regisztrálnia. Nekem is. Hát így.

Esküvô-vita: én ugyan férjes asszony vagyok (hihihi), és ez jól is esik, de én is úgy voltam, hogy az esküvô sokkla kevésbé érdekelt, mint a gyerek. Aztán 6 hetes terhesen el is vett a pasim. De képem nincs sajna, csak papír. Majd valahogy megpróbálok szkennelni.

Smink: szerintem irtó jó érzés néha "kibújni" a lestrapált anyabôrbôl és jó nônek érezni magad. Szerintem smink rulez. És Moose: Clinique pl. tökéletesen hipoallergén, stb. Meg vannak biosminkek is. Kép)

Fiúkról mingyár teszek fel.

B.
borri

Férjem kérésére,a" kompromitáló" fotóját jóvátéve megmutatom az igazi Péter klánt,aztán nem fárasztalak benneteket a családi fotóinkkalKépKép

petergabi

Sziasztok!

Balu tegnap kapta meg a 3 hós szuritKép kapott ledumot is, de ma reggelre lett egy kis láza. Szerintetek ki lehet így vinni? Mármint vásárolni, mert mára terveztem be a gyerkőcök ajándékainak beszerzését.

Köszi: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Ja, Bogarka, teged felismertelek am! Csak a tobbieket nem...

Votiv, akartam mar irni, hogy nemreg olyan szuper belelt kantaros sinadragot vettem a gyereknek a C&Aban 3290ert. Mint tavaly is. Mar honapokkal ezelott kerdezgettem oket, hogy lesz-e, de nem tudtak, ha tudtak volna, asszem nem is veszek Coccodrillo overalt a kenguruban. Irtam is most neked melt.

Beet, nalunk sem volt semmi az MMR utan, csak maga a szuras viselte meg allatira a csajom. Detto, mar a sztetoszkoptol sirogorcsot kapott. Asszem nyaron veszek egy jatek orvosi taskat es fogunk itthon doktornenist jatszani Kép Ja, oltas utan harom hettel lett taknyos (es csak taknyos, se hoem., se semmi mas), de valszeg az mar nem emiatt volt. (Azert oltas utan ket hetig naponta mertem a hojet. "Vartam", hogy marhabeteg lesz.)
moose

Pocak, nehogymar egy lazas gyereket elvigyel bevasarolni! Pont neked jutnak eszedbe ilyen vad dolgok! A hajam egnek all! Most nagyot csalodtam benned... Kép Kuldj el valakit a reszletes listaval meg a zsetonnal. Vagy vedd meg par nap mulva. Nem hiszem, hogy addigra kiurulnek a boltok es majd csak jegyre kapsz szaloncukrot meg banant...

Borri, en is emlekszem az account-os problemadra. Latod, en most Moose vagyok, mert egy hete elszurtak a Moosejaw loginom...
moose

Sztem Pgabi képe a legjobb! A félvállas-hózentrógeres zapa! Rulez! Nekem sokkal jobban bejönnek ezek a képek, mint a cukros, rózsaszín, egymásra bazsaj/lygós párok... de azért az arák is szépek, ovkorsz. Kép
És íme, egy szende szűz mennyasszony (17 hetes pocakkal):
Kép
neet
neet

NEEEEET! alig aludtam az éjjel, az egerek ralliztak a padláson!!! szerintem lemásztak a gipszkarton falba is, mert a fejem mögött hallottam őket! áááááá
most mit csináljak???? nem akarok semmit se csinálni, ááááá!

votiv 8)
votiv

Na, itten van egy kétfiús.

Bogárka, nagyon édi a fiad.
És hogy bírod a kettôt együtt? Petra hogy reagál?
Nálunk már béke van, csak az elsô 3 hónap volt nehéz néha, de az se volt vészes, most meg már tökjó.
Kép
borri

Moose, tegnap voltunk a MOM parki C&A-ban, és végül vettem ott egy anorákot 5490-ért. azt a klassz sínadrágot is láttam, de ahhoz még egy dzsekit is kellett volna venni, és így is horror öltöztetni a gyereket, ill. ruhadarabszor horrorabb, pl a harisnyát ráadni olyan, mintha egy krokodilra próbálnál meg rátenni egy szájkosarat! Kép
majd még írok, most gyorsan hallgatom a pasimat a rádióban!
Gabi, sajna semmi Kép malatzka kukac hotmail.com

votiv 8)
votiv

Moose: nem a pipisbe vagy tuskóba készülök, csak egy picinyke játékboltba, meg gyógyszertárbaKép Sajnos az nem műxik, hogy leírom a listát, mert még én sem tudom pontosan mi kell, apának meg hiába írom le mm-ről mm-re akkor sem azt veszi, és csak ma tudok menni, mert oda Marcit nem vihetem és nem tudom másra bízni, csak apára aki ilyenkor ér rá és egyébként sem akarok mentegetőzniKépKépKép

Pocak, a gyerekgyilkosKép

pocakpacni

Bori, mléxem, engem aztán visszaengedett ugyanazzal a reg-gel, csak 300 hsz-szel megfiatalított Kép
a fiaid nagyon cukik! KépKépKép nagyfiadnak gyönyörűek a fogai, húúú de irigylem! Kép
a pasim mindig ilyen szép szőke kissrácokat akart volna Kép

votiv 8)
votiv

Pocak, mi lenne, ha apa otthon maradna a gyerekekkel, te meg gyorsan elintéznéd a dolgokat?

votiv 8)
votiv

És tök szép a pocid MooseKép (Ez most nem nyalizásKép)
És nagyon jó lett a montázs, és szépek a lányok, asszonyok, menyasszonyok!!!
És 3 napja gyűjtögetem, hogy mihez mit akartam hozzászólni, de most nincs időőőőmKép

pocakpacni

Neet, valójában ugye csak azért vagy ilyen szép az esküvői képen, mert már pocakos vagy KépKépKép

votiv 8)
votiv

Jó reggelt !

Áronnak megint 38,3 popsiban a láza , kapott kúpot , remélem elmúlik hamar .

Bori ! Örülök hogy jelentkeztél . Simon baba nagyon ügyi , Áron még nem mászik , pörög forog , így jut el bárhová . Még magától nem ült fel , de imádNA ülni .

Doni , Emma, Ákos édesek !

Esküvős képet én is kerítek mindjárt , birkaszellem Kép

Kép
Kép
greenolive

Fic, te, férfifaló KépKépKép

Női praktikák könyv: a címéről vmi tök másra gondoltam Kép

votiv 8)
votiv

Apa nem bírna Baluval is, elég neki Marci és Daniella! Balu az enyém amíg ilyen piciKép és elhalasztom a játékboltot, de gyogyótárba le kell mennem!

pocakpacni

hallottátok, h megszületett Ben Affleck és Jennifer Garner kislánya? Kép

Zsanci, és én utálom is ám békaszájú Anzselina Zsolit! Kép

votiv 8)
votiv

Pocak, szerintem is a ferfiakat hagyd otthon es menjen csak a noi szakasz shoppingolni! Kép

Rec, a csajom most epp sonkas tojasrantottat eszik itt az olemben Kép egyebkent azt vettem eszre, hogy bizonyos eteleknel kell neki egy kis rahangolodas, mandarinnal peldaul hs sikerul ravenni az elso gerezd elfogyasztasara, akkor mar gyorsan nyomja be a tobbit, csak gyozzem adogatni Kép illetve onalloan szivesen harapdalja ugy hejaval egyutt, ahogy van, de az anyja ilyenkor sikitozva kizavarja a konyhabol es valamiert kovetkezetesen csak meghamozott darabokat ad csak neki Kép

Ja Votiv, ha mar vettel overalt...

Mindjart megyunk kenguruba a kuponunkkal, megkerdeztem, mar odaert a Mikulas Kép
moose

Ja, ezt bontotta le szerdan a lanyom: http://www.jatekpalota.hu Akkor fel sem tunt, hogy ennyi minden van ott, csak a jatekboltot neztem, de most asszem visszaviszem a kisnot a duhongobe Kép

Neet, teged is felismerlek feher ruhaban Kép

Votiv, kepzeld, tegnap apa ugy megijesztett, hogy sz.rr.mentek a look who's talking dvd-im, de aztan a PS2vel le tudtuk jatszani, szoval mostmar tenyleg kukaba megy a dvdironk Kép
moose

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?