Bella,
Én emlékszem rád! Örülök, hogy megint itt vagy

Remélem mostmár nem hónapok múlva fogsz jelentkezni, mert lesz irgum-burgum.
Hidd el, hamar megoldódik a gombás dolog és a Gynevac a gombák ellen véd. Úgyhogy adasd csak be magadnak. Ha másképp nem megy írasd fel a háziorvosoddal. Ök igen készségesek szoktak lenni ezen a téren.
Amint látod szonja már bejelentkezett.
Szonja,
A serophene még csak az elsö kör. Az nagyon jó, hogy adnak másik gyogyit és nem lesznek cisztáid

. Nyáron már babás is leszel

Nagyon drukkolok.
Knérita,
Amikor az AH Rt-nél dolgoztam én 6.45-kor kezdtem és 3-kor léptem le. Olyan jó volt. Mindent megért, hogy 4-re otthon voltam. Bár sokszor éjfélig, hajnalig túlóráztam. Most meg örülök ha 7 elött hazaérek. Nagyon sokat számít

Hercegné, ildi,
Igen minden lehetséges. Bár nekem volt olyan is, hogy 19-20-21 napra jött meg. De mindig rövidek voltak a ciklusaim általában 23-26 naposak. Hány naposak a ciklusaid?
Orsoly,
Ha volt két naponta akció, akkor már csak várni kell

Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön.
A párodnak is gratula, mivel nem balhézott az irányított akciók miatt úgy mint az enyém anno

a "nem lehet csak egy gombot megnyomni" szindrómával.

Breki,
Hol vagy?

Andy,
Mi is örülünk, hogy újra itt vagy.
Bnemethm,
Nekem van egy teóriám. Miszerint, ha babás tüneteket érzel magadon, olyat amit nem beszélsz be magadnak, olyat ami még soha sem volt elötte és most van, olyat ami furcsa, akkor már elképzelhetö, hogy a teszt is + lenne.
Hogy miért?
Azért, mert ezeket a testi tüneteket nem más, mint a HCG hormon szint emelkedése okozza. Ergo, ha már olyan szinten van a HCG a vérben, ami tüneteket okoz, akkor annak már a teszten is látszódnia kell.
Persze nem akarlak sürgetni, és ez hangsúlyozom, csak az én logikámból következik így és persze nem feltétlenül igaz mindenkire. Javasom a Clearblue tesztet használd. Az jött be nálam is és Brekinél is

Pusszancs,
Moni