A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Köszi BAbcsi!
Jó éjt neked és mindenkinek!!!Kép
Éberek legyetek az éjjel, hátha találkoztok az öreggel!!!Kép

Kép
vizkriszisback

Sziasztok!
KépKellemes estét!!!

Babcsi
Utólag is boldog szülinapot!!!
Kép

Mindenkinek sok puszika:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Vizkrisz
Sajnálom! Fel a fejjel, lehet még ebből sontán baba is, csak bizzál benne. Majd megy E-mail...

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

KépMindenkinek Boldog Mikulást kívánok!KépKépKép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Szilva Kép neked elsőként küldöm Mikulást holnap reggelre! Remélem, hogy megérkezik KépKépKépKépKépKépKépKépKép Pirike úgy látszik nagyon eltévedt, biztosan beborozgatott, úgyhogy nem várunk tovább, küldöm inkább a Mikulást helyette Kép.

Mary Kép holnap talizunk a BMC-ben. Kép Remélem megismersz, mert én nem tudom hogy nézel ki Kép

Barbi Kép boldog pocakosodást, minden okés lesz, jó?

Gili Kép a tünetek nem jelentenek semmit. Ott a baba és kész. Azért kíméld magad, és minden rendben lesz. Vitaminokat ne felejtsetek el szedni, nagyon fontos! És is dögivel eszem.

Tündi30 Kép küldtem neked privi mailt, olvasd el.

Kriszta Kép jobbulást!

Manda Kép nektek is szép mikulásozást!

Babcsi Kép istenke éltessen sokáig! Nem is tudtam, hogy szülinapod volt. Mikor? Hányadik? Bulizás volt?

Drukkoltok nekem holnapra az UH-hoz? Már nagyon kíváncsi kacsa vagyok. Kép
Rohan az idő, nemrég teszteltünk és már a 6. hétben vagyunk, őrület. (Bár ma 2-kor keltem Kép délután KépKépKépKép)
Amica Kép csodálom, hogy bírod az éjszakázást, én alig bírok fenn lenni. Kíváncsi vagyok, mikor lesz elég. Addig alszom, amig csak bírok, egyszer biztos nem tudok majd tovább aludni Kép.

Sackólány Kép tetszik az új neved Kép lesz inszem neked most? Mert nagyon drukkolok!

Tündi Kép remélem megússzátok a lombikot egy spontán babával Kép volt itt egy lány, Nina, aki lombikra várva lett terhes, a beültetéses topikba ír, még nagyon korai terhessége van, de végtelenül boldog. Küldök neked is csodácskát!
Sőt! Snorka x lombik után spontán lett terhes!
Szóvaaaaaaal KépKépKépKépKépKépKép

Wish Kép nagyon tetszik a táblicsku, köszönjük szépen. Remélem az első sorokban lévők hamar az utolsók lesznek, velem együtt Kép, mennek a zebraesők! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Puszi
Noémi
5+4
Vendég

[color=#ff0000]Kép[color=#ff0000]
kandi72
Budapest III. kerület

Kandika

Mi újság nálad?
Teszteltél elsején?
Tudod, jó pár napig nem voltam,úgyhogy tudatlan vagyok!
Én ma vagyok a 4.cn-n

KépKép

KépKép
okr

Kandika Kép Natinak kitettétek a csizmát az ablakba? Remélem kistesót hoz neki a Mikulás. Ugye még nem jött meg? Mikor tesztelsz megint?
Vendég

Kriszta Kép te is éjjeli bagoly vagy? Kép
Vendég

Noi
Vigyázz Magatokra!Kép
Jelentkezem majd Nállad a vitamin ügyben....de inkább kari után lesz aktuális.
Hívlak majd telcsin is...jó?
na pusza
kandi72
Budapest III. kerület

Noémi
Egész életemben este szerettem ébren lenni,és nappal aludniKépNos a nappali alvásomnak lőttek egy időre.
Majd,ha a kisasszony egyetemre megy,estleg akkorKép

KépKép

KépKép
okr

Kandika

Engem észre sem veszelKépPedig érdekel,mi újság veled!

KépKép

KépKép
okr

Szép estét!
Noi-Okr : ma is teszteltem és negatív....de semmi nem adott rá gyanut,hogy mást lássak esetleg.
36.napon vagyok,jó lenne ha legalább 42.nap elött jönne meg!
Natinál már járt a télapó és nem ismerte meg az apját....ismét elhitte.Imádom,olyan kis idétlen volt!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Kriszti De buta vagy...miért ne vennélek észre...és aki hozzám szól,annak szoktam is válaszolni!
Amicának mindig külön üzizek,mert Õ akkor is elköszön amikor,már pár napja nem is jártam itt...írásilag.Mert olvasni minden nap szoktam!KépÉrted,Te butuska!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Sajnálom,hogy negatív lettKépPedig gondoltam ám rád,sokat!!!!!
Miért pont a 42. nap a cél?

Aranyos lehetett a kisfiad!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszti Kép a kiscsajsziról?
kandi72
Budapest III. kerület

Kriszti
A gyógyszer hatására 62.napon jött meg elöszőr,majd 42.napra...ezért reménykedtem abban,hogy a 3.spontán mensim elöbb jöhetne meg....de lehet,túl naiv voltam!
kandi72
Budapest III. kerület

Sajna nincs új!A párom tegnap elutazott,és elvitte a gépet magával(véletlenül)Kép
Pedig a mikulás-bulin akartam fotózni.

KépKép

KépKép
okr

Kandi Kép remélem a 42. nap előtt lesz pozitív! Azért én még hihetek benne? KépKépKépKépKép
Azt hittem, hogy egy 7 éves gyerek már nem hisz a mikulásban, de édes lehetett! Hihetetlen!
Ne haragudj, hogy nem küldtem listát, ígérem, hogy elküldöm neked minél előbb mailen.

Kriszta, neked mennyi idős a leánykád?
Vendég

Kép Kár,pedig kiváncsi lettem volna rá!
kandi72
Budapest III. kerület

Most már értem a 42 napot.Kép
Nekem múltkor akkor volt p.é.-mKépKépKép (már a 42. napon)
Azóta minenkinek a folyamatos akciót javaslomKépKép
MOndjuk ez nem tartozik szorosan ide,csak eszembe jutottKép

Küldjem neked a mensi szellemet,mert már nálam csak 3 napig időzhetKép ???

KépKép

KépKép
okr

KépEz egy ovis mikulás volt!
kandi72
Budapest III. kerület

Noémi
16 hónapos a drága.És a mikulás abszolút nem érdekelte.Kép

Kandi
Lesz karácsonyi fotó!!Abból majd rakok fel!!

KépKép

KépKép
okr

Okés,jöhet,és akkor jövő hónapban komcsira veszek ovi tesztet!Még soha sem használtam....de majd Babcsi megtanít rá!Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Azért sokszor írigylem a gyerekeket!!!Milyen jó érzés lehet,hogy eljön hozzá a várva várt mikulás!!!

KépKép

KépKép
okr

Még nem érdekelte!Majd jövőre fogja!
kandi72
Budapest III. kerület

Így is van,tesztelj egy LH mutatót!!!KépKép

Mailben,vagy postán küldjem??

KépKép

KépKép
okr

Mit küldessz postán?
kandi72
Budapest III. kerület

Sztem érezte,hogy gyerek.
Iskolások adtak műsort,és a télapó egy 8.-os fiú lehetett.Gondolom a színjátszókör tagja.Kép

Az én kislányom pedig "kiszagolja",ha gyerek van a közelben,és játszani akar vele.Most meg nem érthette,hogy is van ez.Gyerek,mikulásruhában,és mély hangon beszélKépKép

KépKép

KépKép
okr

A mensi szellemet!KépVagy nem kérted?Kép

KépKép

KépKép
okr

Képés az Apa mikulás!
kandi72
Budapest III. kerület

Kandika Kép Babcsi biztosan megtanít, már látom a holnapi hozzászólásokat. De ha ilyen hosszúak a ciklusaid, lehet, hogy egy nem is lesz elég.

Én most lefekszem lányok, hiszitek vagy sem, de fáradt vagyok. Kép.

Puszika mindenkinek!

Noémi
Vendég

De jóóóóóó!!!Milyen boldog!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Ne mááá postán...mire ide ér,mehetne is máshoz...
Gondolat átvitellel....vagy a Mézgáék hogy is csinálták?Kinyitom az ablakot...nem leszek Mézgáné!
kandi72
Budapest III. kerület

Jó éjt Noémi!!!!
Szép álmokat!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Kandi Kép Nagyon helyes Nati! Gratulálok megint! Kép
Meg a papának is persze Kép
Vendég

Noi
Nagyon szép álmokat kívánok!
Hidd el,Nállam senki sem aludt többet terhesen...elhiszem,hogy álmi vagy!
na pusza
kandi72
Budapest III. kerület

Jó rendben, küldöm,amint nálam végzett!!!
Majd szólok,mikor nyisd az ablakot !!!!!

KépKép

KépKép
okr

Noi
Köszike,bár Én mindig azt mondom...életben jobban néz ki...főleg ha megszólal ....és főleg,hogy minden nőhöz van egy dicsérő szava...A Te szemedet tuti megjegyezné!Babád is tuti ilyen szemű lesz,mert férjednek is szép van!Kép
na jó éjt!
kandi72
Budapest III. kerület

Kriszti
Ha a Hufnágerhez mentem volna...na mindegy,ez a mikulás is tökéletes....de az ablakot azért kinyitom!
kandi72
Budapest III. kerület

Tündi Baba
Most írok Neked mailt!
Kissé zaza az egész...de jobb lenne msn-en beszélni!
Itthon vagyok holnap-holnapután.....ha tudsz napközben,gyere msn-re!
pusza
kandi72
Budapest III. kerület

Kandika

Búcsúzom,mert még kifőzendő cumik várnak rám!!
Szép álmokat,és kellemes pihizést!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Szép álmokat kívánok Nektek is!
pusza...Én is megyek fürcsizni!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Szép Jó Reggelt Mindenkinek!
Kellemes Mikulásozást!

Kriszta
Azért ne legyél előre elkeseredve, várd meg a vizsgálatokat. A progit meg tudják pótolni, igaz nem kellemes szedni ezeket a gyógyszereket. Addig is csak próbálkozzatok, bármi előfordulhat! Kép

Okr
El is felejtettem, hogy ilyen pici a babád. Akkor elég hamar szeretnéd a másodikat. Nem sok pihenőd lesz. Teszel fel róla képet?

Kép
mofly

KrisztiKép
Köszönöm szépen a köszöntéstKép

NoéKép
Neked is köszönöm a köszöntést! Bizony, dec. 4-én voltam 36. éves. Szuper ötye vagyokKép Hogy vagy kismami?Kép Állandóan csak alszol?Kép Aludni jó! csak pihengessélKép babucinak is jót teszKép Mennek a drukkok mára!!!!!!!

KandikaKép
Jajj de aranyos vagy!! Köszönöm szépen! Nagyon tetszett a képKép
Természetesen közreműködök az LH tesztelésedben, csak ki kéne elemezni ezt a hosszú ciklust mert egy kicsit húzós lenne egy egész hónapon keresztül tesztelni. Mellette hőmérőzni fogunk, jó?Kép

Kép

KépKép
babcsi

KandikaKép
De édi Nati!Kép Emlékszem milyen jó volt várni a Mikulást. Konkrétan emlékszem mikor pl. 5 éves voltam és álltam az ablakban mikor jön már a mikulás. Aztán lefeküdtem mert elálmosodtam és reggelre ott volt az ajándék. Tök mérges voltam, hogy nem bírtam ki ébren még egy kicsitKépKépKép Szóval én megértem Natit, hogy hisz a MikulásbanKép

Kép

KépKép
babcsi

OkrKép
Igen, tegyél fel képet a babócádrólKép

Kép

KépKép
babcsi

Mindenkinek Boldog Mikulást Kívánok!

Noémi hát persze hogy gondolunk rádKép,nekem nem tanácsolták a vitamin szedését, mert a baba is és én is pufi leszek tőle, inkább a természetes formájába vigyembe be a szervezetembe a vitaminokat ( gyümölcs, hús stb)..

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

BarbiKép
Neked is Boldog Mikulást! Azt hiszem ennél boldogabb nem is lehet, ugyi?KépKépKép

Kép

KépKép
babcsi

Kép
Kép

wish

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?