Jó éjt neked és mindenkinek!!!
Éberek legyetek az éjjel, hátha találkoztok az öreggel!!!

2005.12.05 22:02
neked elsőként küldöm Mikulást holnap reggelre! Remélem, hogy megérkezik 

Pirike úgy látszik nagyon eltévedt, biztosan beborozgatott, úgyhogy nem várunk tovább, küldöm inkább a Mikulást helyette
.
holnap talizunk a BMC-ben.
Remélem megismersz, mert én nem tudom hogy nézel ki
boldog pocakosodást, minden okés lesz, jó?
a tünetek nem jelentenek semmit. Ott a baba és kész. Azért kíméld magad, és minden rendben lesz. Vitaminokat ne felejtsetek el szedni, nagyon fontos! És is dögivel eszem.
küldtem neked privi mailt, olvasd el.
jobbulást!
nektek is szép mikulásozást!
istenke éltessen sokáig! Nem is tudtam, hogy szülinapod volt. Mikor? Hányadik? Bulizás volt?
délután 

)
csodálom, hogy bírod az éjszakázást, én alig bírok fenn lenni. Kíváncsi vagyok, mikor lesz elég. Addig alszom, amig csak bírok, egyszer biztos nem tudok majd tovább aludni
.
tetszik az új neved
lesz inszem neked most? Mert nagyon drukkolok!
remélem megússzátok a lombikot egy spontán babával
volt itt egy lány, Nina, aki lombikra várva lett terhes, a beültetéses topikba ír, még nagyon korai terhessége van, de végtelenül boldog. Küldök neked is csodácskát! 

nagyon tetszik a táblicsku, köszönjük szépen. Remélem az első sorokban lévők hamar az utolsók lesznek, velem együtt
, mennek a zebraesők! IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 2005.12.05 22:11

2005.12.05 22:20
remélem a 42. nap előtt lesz pozitív! Azért én még hihetek benne? 

2005.12.06 07:59

2005.12.06 08:02
Hogy vagy kismami?
Állandóan csak alszol?
Aludni jó! csak pihengessél
babucinak is jót tesz
Mennek a drukkok mára!!!!!!!

2005.12.06 08:05
Emlékszem milyen jó volt várni a Mikulást. Konkrétan emlékszem mikor pl. 5 éves voltam és álltam az ablakban mikor jön már a mikulás. Aztán lefeküdtem mert elálmosodtam és reggelre ott volt az ajándék. Tök mérges voltam, hogy nem bírtam ki ébren még egy kicsit

Szóval én megértem Natit, hogy hisz a Mikulásban

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|