A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

SziasztokKép

WishKép
Jó kérdések!!!!!!!!!!!!! Na de azért valamit már ti is kitalálhatnátok!!KépKépKépKépKép Keksz mint SztracsatellaKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

TüncikeKép
Ezt a pasit-már ha létezik és nem operaénekes (azt annyira nem szeressem)- akkor egy kis ablakpuciválásra átküldhetnéd!!

Sok képet kérünk estére. És rólatok is ne csak az angyalkákról!!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Lányok, akar valaki gyertyát önteni, vagy itthon hagyhatom a gyergyaöntő készletet?

wish

Gigi! Kép
Mostmár biztos, hogy te valamit szippantottál vagy két napja. Kép Kép Kép

Lukácsné Kiszel Tünde! Kép
Mutasd meg nekik, hogy miket tudsz te alkotni!!!

Inari! Kép
Én is úgy gondoltam, hogy amikor találkozunk Neked és Katának is lesz már valaki a pocijában.

Irigy vagyok, de azért jó szórakozást mindenkinek!!!
vanda978

Wish!
Szerintem biztos, ami biztos hozd el, aztán meglátjuk. Kivéve, ha túl nagy csomag..
Vanda!
Ne irigykedj, legközelebb te is jössz! És Gigiék is és Diáék is és Inari is és Roxal is és...
Vendég

Mikor lesz a következő kreatív tali?Kép Most már nem úsztok megKép

KépKép
inari

Csajok, akkor ezen a képen, amit az archivumban találtam Lkt és paptibi látható?Kép:KépTimi, azért meg tudsz nekem bocsátaniKépKép:KépKép

KépKép
inari

LányokKép

Csak olvasó üzemmódra fussa mostanában, de ígérem holnap jövök valami hosszabbal.
Most muszáj annyit írnom, hogy olvaslak titetek és röhögök hangosan a gép előttKépKép
Szuper idióta bagázs!!! Jófejek vagytok, így tovább!!!
Sok puszi,
Enigma.
enigma

Ja a rossz hírt még ma megírom, hogy holnap már ne utáljatok annyira.
Szóval vasárnap nem tudunk menni. Panci picit szörcsögős, csak jövő csütörtökön kapják meg az oltást. Addig a dokinő kérte, hogy addig már ne menjünk társaságba, ne legyen gond. Sok a vírus, ami nekünk meg sem kottyan, de ők elkaphatják. De ahogy látom páran beleestek. DiámKép remélem jobban vagy!!! (Mellesleg Zuxx apa a szigorúbb, nem enged minket sehováKép)
Én még be tudnék ugrani, de rám úgysem kíváncsi senkiKép De holnap ígérem küldök képet, ma vagyunk 2 hónaposak.
Ugye nem haragszotok és megértetek? Gondolom idén az ünnepek miatt már nem esedékes. Január közepén megkapják a következőt, így utána ha máshol nem nálunk összejöhetünk. Hmm??? 1 hónap ide vagy oda. Jó kreatívkodást!
Képeket!!!
GigiKép Azért benéztem a múltkor megnyugodni, hogy Olika jobban van!!!! Mit szippantottál (ahogy Vanda fogalmazott)? Ide is küldhetnél, nem vagyok a toppon mostanában.

Na pussz.
enigma

Wish
Kösz az ötletet, én is gyártottam már mécseseket!

Vanda
Engem is érdekelne az angyalka leírása. Ha megvan, elküldenéd nekem?
Köszi!

Petyaanya

Kép
petyaanya

SziasztokKép

InariKép
Ez a kép!!!!!!!!!!!!! HihetetlenKépKépKépKépKépKépKépKép Lehet, hogy ezért rejtegette Paptibit?????? Háááááááát nem is csodálom!!!!

VandaKép
Mégis mire gondolsz szippantás gyanánt????? Ha csak nem a gyerek szaros pelenkája van rám ilyen hatással. KépKépKép

EnigmaKép
Teljesen megértelek, hogy nem hozod a törpöket. Ahogy olvastad mind a két nagyfiú betegeskedik. Az ikrek meg még nagyon picik, hamar elkapnák. Majd küldjük nektek a szokásos szeretet csomagot!! Remélem nem zabálják meg a szomszédok útközben!! Bármikor szívesen lerohanunk titeket!! Kép

Puszi

KépKép
gigi28

Réka, Petyaanya! Kép
Anya az angyalokat leírás nélkül horgolta, kapott egy mintaangyalt, de a nlc-én találtam leírást az egyik fórumon. Szóval nem garantálom a végeredményt, de a képek alapján úgy néz ki.
http://www.noklapja.hu/forumkifejt.php?bw=&forumid=66478&forumuser=&id=57&step=2 &page=32

3077-es hozzászólás, Hümi irta. Ha nem megy így, szóljatok.

Enigma! Kép
Igazán nem örülünk, hogy betegeskednek a kicsik is, de ne is adj esélyt további vírusoknak.

Gigi! Kép
Ha Oli is tréfarépát evett, akkor lehet, hogy a szaros pelus van rád ilyen hatással. Kép Kép Kép
Vagy alkotás közben beszippantasz egy kis ragasztós tasakból? Kép Kép Kép
Nehogy megharagudj!!
vanda978

vanda978

VandaKép

Dehogy haragszom meg. MOndtam is tegnap az anyu, hogy milyen büdös a festék de nekem nem tünt felKép Lehet, hogy akkor történt velem valami nagggyon jó???KépKép
Angyalok tényleg szupik, de erre végképp nincs időm. Tegnap vettem egy másik fajta üvegmatrica készletet, de nem tudom lehúzni a fóliáról!!! Segítsééééééééééég!!!

Puszi

KépKép
gigi28

Csajok, csak most tudnék indulni, legkorábban fél 8-ra érnék oda. Azt hiszem, ma már nem kukkantok be. Nincs harag, ugye? Kép
Sajnos ma sem hazudtolta meg magát a kedd, ez a leggázabb napom. Kép
Enigma Kép
Kár. Jobbulást a leányzónak! És boldog második hónapot!!! Találkozunk januárban!!! KépKép
hajnesz

Sziasztok! Amíg ti most nagyban találkozotk, én a házidokival randiztam!

Voltunk a háziorvosnál, szerencsére nem sérvem van, vmi zsírszövet szorult ki a helyéről és nem béldarab, az látszik és irritál. A doki szerint leszívás után vissza fog húzódni, ha nem, vissza kell majd mennem, de remélem erre nem kerül sor. Úgyhogy ennek sem örülök, de jobban hangzik mint a sérv.

Remélem, jól alakulnak majd a következő napok! Izgulok! Szép peték, megtermékenyülés, osztódás... holnap jövök a hírekkel!

Puszi mindenkinek és köszönöm hogy szorítotok értem!

Kép
szkatácska

Sziasztok!
Andi!
Akkor megkérhetlek,hogy kreálj egy táblicskut mennyien leszünk vasárnap?Köszi.KépMajd még beugrok az este folyamán hátha lesznek képek a taliról.KépÉn is megyek micimackót festeni.KépPuszi

Jaaa!Tünde nagyon sajnálom,hogy nem jöttök!!KépKi fogja pesztrálni Domit?KépNa és Pap urat se látom megint.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Gigi!
Én is így jártam tegnapelőtt, nem tudtam lehúzni egy nagy alkotást. Evett a méreg rendesen.
Inari írta, hogy nem szabad teljesen sima fóliára festeni, ezt meg én nem tudtam. Kerestem egy szép nagy, vastag, sima fóliát, hogy hűde klassz lesz. Hát nem volt az...
Talán te is így jártál?
Legjobb az a vékony lefűzős tasak, ha érted mire gondolok. Az egy kicsit rücskös.

Én is készítek folyamatosan, ez a kis unokaöcsémé:
Kép
Ez meg a tulipános üveg, mécses változatban:
Kép
Ez meg csak úgy:
Kép

Szóljatok nyugodtan, ha már nagyon untok. De akár hiszitek akár nem, a nap nagy részét itthon unatkozom, semmi dolgom, úgy igazán. Bár már holnaptól van. Meg Seca sincs itthon sosem, állandóan egyedül vagyok. Kép

Kata! Mizujs? Voltál dokinál?
vanda978

Vanda, picivel feletted megírtam, mi volt a dokinál. Szerencsére nem bél ami kitüremkedik, hanem val. zsírszövet. Punkció után remélhetőleg visszatér a helyére. Ha nem, akkor doki.

Kép
szkatácska

KépNincsenek képek?KépAkkor elmegyek aludni.De kívül alszom.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Réka!

Köszönöm még egyszer, hogy Nálad lehettünk!!! A fincsi reform vacsi különösen tetszettKép Olyan vagy, amilyennek gondoltalak: nagyon szimpi. Azt hiszem, nagyon jól beleillesz ebbe a társaságba.KépKép

Wish majd felrakja a képeket, egész este nyomtuk az ipart. Megtetszett 2 gyertya, és arra álltunk rá mindannyian.

Ezért a Tüncsizésért még számolunk KépKépKépKépEgész nap ezen röhögtem, tényleg volt abban a festékben valami, Gigi, mert szenzációsokat írsz!!!!

Kata! Jól van, jól van. Így tehát semmi nem állhat a punkció útjába, sőt...
lkt

Inari!
Bizony, nem menekülsz a köv. taliról! Felőlem kezdhetjük szervezni. Kép

Kata!
Örülök, hogy kisebb a lángja, mint a füstje! Remélem is, hogy punkció után visszahúzódik!

Enigma!
Én Rád is igazán kíváncsi lennék! Remélem, legközelebb megismerhetlek Benneteket, annyit hallottam már rólatok! És olyan jó, hogy a kicsik mellett jut időd ránk! Kép

Vanda!
Köszi a mintát, igen, le tudtam menteni. Nem hiszem, hogy idén nekiállok. Olyan érdekes, hogy tetszik is, de közben olyan ódivatú nagyis stílusúnak is érzem, de persze nem emiatt nem állok neki, hanem mert előbb meg kell tanulnom rendesen horgolni.

Hajnesz!
Sajna, hogy nem jöttél, de megértem, hisz tényleg későn volt. Legközelebb pótoljuk be, OK? Kép

TündiTimi!
Ezek szerint rendben hazaértél. Igazán nincs mit! Bár sok ilyen kaját tudnék, de az az igazság, hogy mindig ezzel az eggyel brillirozom. Most meg a forraltbor végét szörcsölgetjük.
Hát remélem, hogy beférek a csapatba. Sanyinak is szimpik voltatok. Kép

Most nyugovóra hajtom fejem, mert kifárasztott a sok "munka".
Jó éjt!
réka
Vendég

SziasztokKép
Szerintem csak holnap rakom fel a képeket, de ha nem alszom el hamar, akkor lehet, hogy még ma.

JuditomKép
Úgy látom Timi tényleg majdnem hamarabb ért haza Kép

TimiKép
Judit őrzi a Caramel koncertig az egyik prototípus gyertyát, amit neked szántunk.

KataKép
Örülök, hogy nem sérved van. Akkor hajrá holnap. Jut eszembe én megyek fél kettőre Dévaihoz, majd beugrom hozzád, ha jó kislány leszel. Bár lehet ezt már nem olvasod addig, de akkor meglepi leszek Kép

VandaKép
Nagyon jókat csináltál.

GigiKép
Tavaly nekem egy karácsonyfa nem jött le a fóliáról, de én körbevágtam és kiraktam fóliástól az ablakba.

Januárban két szülinapos is van a házban, úgyhogy mindenképpen tartunk itt egy talit. Januárban Farkasoknak és nekünk is van ám légkondink, csak ki kell nyitni az ablakot Kép

wish

Hiába várom én a képet. Kép
Mi volt a reformkaja?

Kata! Kép
Igen, mikor feltöltöttem, akkor már olvastam.
Örülök, hogy nincs sérv, de jobban örülnék ha zsírszövet kinyomódás se lenne. Hogy ez milyen szarság!
vanda978

Mondja már meg valaki, hogy lehet az, hogy a Kaáliba nem fontos túllenni az irányítottakon? Ott miért jöhet rögtön az inszem az átjárhatósági után?
Mert Dévai mindig azt mondja, hogy kötelező. De máshol nem kötelező?
Én ehhez kicsi vagyok. Kép
vanda978

No, csak nem hagy aludni az a délutáni red bull, úgyhogy felteszem a fotókat.

Ezt a két prototípust gyártottuk és annyira megtetszett mindenkinek, hogy utánna már csak ilyeneket csináltunk, de azt dögivel. Igazi kis manufaktúra alakult kiKép
Kép

Timi a sorozatgyártás vége felé, kicsit megfáradva, de annál vidámabban:
Kép

És végül a jól megérdemelt munka után a pihentető fitnesszvacsi, avagy a vicsori vacsorázók:
Kép
Kép
Kép

wish

SziasztokKép

Húúúúúúú nekem az angyalos gyertya annyira bejön!!! Mindig odavoltam ezért a képért, de Viktor utálja úgyhogy hanyagoltamKép Nagyon ügyik vagytok. Csak ezt a két félét csináltátok?? Látom emelkedett volt a hangulat!Kép
Ahogy elnézem az asztalt Timi elött, jó, hogy nem mentünk a fiúkkalKép

VandaKép
Nekünk nem volt irányított. Azt sem tudom, mi az. De megmondom őszintén, hogy bőven sok volt a hat inszem meg a négy lombik!

Viktornak meg nekem is januárban lesz a szülinapunk úgyhogy mi benne vagyunk egy nagy bulizásban. Tartogatuk addigra egy kis ragit, hogy kellőképpen emelkedett legyen a hangulatKép

Ma megyünk Ausztriába vásárolni úgyhogy majd csak este jövök. Olikám addig őrzi a házatKépKép

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok!
Látom nagyon jó hangulat volt,szupik a képek.Ügyik vagytok a gyertya készítésben is.KépMindenkinek a családtagja ilyet fog kapni?KépVagy eladjátok?Látom az egyik 4490ft.KépA sárga dísz aranyból van?KépA vacsi is biztos fincsi volt,fő az egészség!KépTegnap én is kreáltam ám micimackós üvegfestékkel,ma kiszinezem.Aztán reménykedem,hogy le is jön a fóliáról.KépEste csak későn tudok jönni mert a keresztszülők jönnek köszönteni Domit.Puszkó.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Gigi, Dia!

Van egy tuti tippem, hogy lejöjjön a kép a fóliáról. Amikor elkészült, berakod a hűtőbe 10-15 percre, ott a hidegtől "megdermed", és szinte magától leválik a fóliáról. Én is rengeteget kínlódtam, amíg ezt az igencsak egyszerű tippet nem közölte velem valaki. Az is igaz, hgy én még soha nem próbálkoztam a rücskös fóliával csak a tükörsimával.

Wish!

Én téged imádlakKépKépKépKépKép Kurva jól indult a napom hála a képeidnekKépKépKépKép
lkt

Szia Csajok!
Lkt!
Köszi a hűtős ötletet, mostmár lehet hogy én is kipróbálom ezt a fóliás dolgot.. Kép

Wish!
Most ülsz Dévainál? Vagy mikor is?

Apropó!
Pénteken nem jön valaki Pityeszhez? Mi 14:00 órára vagyunk hivatalosak.. Kép

Gigi!
Majd beszámolnál az ausztriai shopping-ról? Mi is gondoltuk, hogy kimegyünk, de nem tudjuk, hogy Bécsen belül milyen áruházba menjünk. Elektronikai cuccok érdekelnének (főleg TV, bár Internetes árak alapján 10-15e Ft-al drágább csak itthon, tehát nem biztos hogy megéri), meg ruhák. Tudtok valamit mondani? Köszike!
Vendég

Csajok nagyon ügyesek vagytok, szép kis ajándékgyár működött tegnap Rékáéknál. Réka a rozmár vagy Te?

Kata,
remélem a punkción már túl vagy, most ébredezel. Örülök, hogy nem sérved van. Zsírszövettel meg itt többen is büszkélkedhetünk, igaz, hogy uszógumi formábanKép
Végül is hány petit tudott Dévain leszívni? Pihengess sokat és vigyázz magadra!

Timi,
ez a hűtős ötlet szuper. Én a tavalyi hópelyheimet nem tudom levakarni a fóliáról. Azt hiszem a nyáron rákötött, de majd megpróbálom így. Csak hát előbb ablakot kéne mosni. Nálunk is apa feladata lesz, nem akarnak a fiúk egy takarító Kft-ét alapítaniKép és akkor mehetnek mindannyionkhoz.

Wish,
Neked ma miért is kellett Dévaihoz menni?

Enigma,

Jól teszed, hogy ebben a vírusos "takony időben" nem cibálod a lurkókat. Reméljük januárban hideg és hó lesz. Az a vírusok ellen is jó. Olyan jó nektek, hogy már igazi családként ünnepelhetek az idén!

KépKép
inari

RékaKép
Csak délután megyek. Azaz úgy egy óra múlva indulok.

InariKép
Kenetet vesz meg ilyesmi a következő lombikhoz.

wish

Wish,

azért ez jó hír, kegalább már rá tudsz hangolódni a utólsóKép lombikra. Nehogy már csak a szomszédban legyenek ikrek. Ha Farkasék is csatlakoznak, még Guiness rekordot is dönthettek. 3 lombik-ikerpár egy lépcsőházban. Aztán csak elférjetek a lépcsőn egymás mellett!!!Kép

KépKép
inari

De jó megint Kép látni titeket!!!
Ahogy látom, szuper volt a hangulat, és a gyertyák is nagyon szépek. Gondoltam is, hogy nem nagyon fogtok üvegfesteni, mert akkor hogy vittétek volna haza?
Nem semmi nagyüzemben nyomtátok!

Timi! Hamarabb is jó lett volna a hűtős ötlet, de így is jó lesz. Kép

Kata! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++

Azért kérdezetem az irányított dolgot - amire senki nem tudott válaszolni - mert azért kicsit idegesít, hogy pl. A Kaáliba (máshol nem tudom) nem kell ezen túlesni. Meg a 6 inszemen sem kell, kevesebb is elég. Azért mindenkinek fontos a pénzügyi része is, és az időről nem is beszélve.
Múltkor feszegettem ezt a dolgot Dévainak, de ő nem hajlik rá, szerinte ezt nem lehet.
Most akkor miért nem? Másnak lehet?

Nem azt mondom, persze, egy irányítottat csináljunk, hátha összejön, de 3-at minek? A 12-ről ne is beszéljünk. Meg a hat inszem is sok, szerintem már 3-ból is kederül aminek ki kell.
Mi a véleményetek? Érdekelne.
vanda978

Kata!
Reggel csuriba vágtam magam, azóta úgy vagyok!
Remélem, Wish meglátogat és jól elcsacsogtok! Kép

Vanda!
Én sem értem, miért kell végigcsinálni. És én is kiakadnék, ha most pénteken azt mondaná, hogy csináljunk 3 irányítottat.
Egyébként nem indokolta meg? Mert azért el tudok képzelni olyan eseteket, amikor indokolt lehet az irányított. Szóval azért függ a probléma milyenségétől is, nem?
Nálatok mi a gigszer?
Vendég

Sziasztok!

Olyan kár, hogy nem lehettem ott! Nekem is egyik kedvencem ez az angyalka, jó sok gyertyát legyártottatok, ügyik vagytok, honnan volt ennyi?? Meg honnan volt ennyi kép? Van külön ilyen szalvéta csomag?

Tök jó ez a hűtős trükk, azért is, mert nekem eddig az jött be, ha a két tenyerem között felmelegítettem a mintát, kicsit megpuhult és frankón lejött. KépKép Éljenek a szélsőségek!

Kép
hajnesz

Réka!
Neked biztos nem fogja mondani, hisz nálatok tényleg felesleges. Ha jól emlékszem, akkor ti "összeférhetetlenek" vagytok.
Mondjuk nálunk megoldás lehet, mert nekem nincs peteérésem, de pl. nem is volt ilyen vizsgálatunk, mint nektek. Õ nem javasolja. De akkor minek a 3 irányított?
De nem is ez a legnagyobb gondom. Hanem, hogy Dévai szerint nem lehet kihagyni. De más kihagyja. Miért?
vanda978

Sziasztok,

Vege a tanfolyamnak.
megkatuk a fucking cold ebedet mert ma karacsonyi ebed van es zarva az etterem.
Megyunk Carefillybe kastelyt nezni.
Holnap este megyek.

csok

Kép
farkasok

Krissz!

Tetszenek nekem ezeke az angliai bejelentkezesekKép

Vanda!

Kérdésed nem hülyeség. Hát igen, Dévai azt mondja ez törvényi előírás. Nem tom. Én végigcsináltam a 3-t, de nem nagyon láttam értelmét. Szerintem az lehet a taktika, hogy amikor mnetek következőre kerek-perec megmondod neki, hogy tudod, hogy ez máshol nincs, akkor ő miért rtagaszkodik hozzá.
Inszemből nála sem kell 6-t csinálni. Eddig max.4-t hallottam nála. Sőt pont ő az, aki azon a véleményen van, hogy elég 3 inszem, aztán jöjjön a lombik. Emiatt a parlamentbe is jár.
Visszatérve az irányítottra, azért ne felejtsük el, hogy Png-nek ez segített.Szóval kezdjél csak bele, ha ő azt javasolja.
Törvénye előírás: a Kaáliba a Krizsa doki pl. azt mondja, hogy a törvény úgy rendelkezik, hogy az inszemet csak 2 havonta lehet ismételni, na ő ezt tartja is. Ez is érdekes, mert senki másról nem hallottam, aki ugyanígy csinálná.
lkt

Halló piaci árusok!
Tényleg elhiszitek, hogy rengeteg gyertyát csináltunk?! Össz-visz 2 db készült, az angyalkás és a csengettyűs mécses. Na ennyit a tömeggyártásról!
Farkasok J

Kép
farkasok

Okkké....na megálljatok csibész trükkös boszorkányok!!! KépKépKép
hajnesz

Vanda, Timi, Réka!

Mint néhány hozzászólással fentebb olvashatátok Gigiéknek is végig kellett csinálni a hat inszemet, és még utána jött a négy lombik. Szerintem sajnos tényleg törvény írja elő a 3 irányított, 6 inszem és lombik sort, akkor, ha nincs semmi szervi-hormonális oka a meddőségnek. Ha van egy kis gubanc, akkor hamarabb bele lehet fogni a lombikba. Ha jól emlékszem Enigmáéknál így volt, mert ott a férjének azért nem volt túl jó a spermaképe. Ha azonban nincs ilyen akkor sajna végig kell küzdeni. Azt hiszem mindegyik eset nagyon egyedi és úgy döntenek. Egyelőre úgy néz ki, hogy nekem is végig kell csinálni a 6 inszemet, pedig azt hiszem Dévai sem fűz hozzá nagy reményeket.
Az intézetek közti különbség talán abból adódik -de lehet, hogy ez csak az én hülye ötletem -, hogy a Káli intézetben alkalmazott orvosok vannak, tehát ha valami szabálytalanságon kapják őket az nem olyan nagy gáz. Dévait viszont, mivel ő a tulaj egyszerűen bezáratják. Erre már többször utalt, ha kérdezem nem léphetnénk-e tovább. Pedig biztos vagyok benne, hogy a szíve és az esze alapján most már az első lombikon lennénk túl.

KépKép
inari

Jujj, de huncut banda!!!! Kép Kép
Néztem én, hogy azok a gyertyák olyan furcsán állnak az ágyon, meg mindenhol. Timi mellett, mintha le akarna esni....
Akkor mit csináltatok csajok, csak a duma ment meg a csipegetés? Na mondhatom...

Farkaskoma! Kép
Ha holnap itthon leszel, és az asszony nem foglal le teljesen, jelentkezz be ékezetesen is, várjuk a beszámolót.

Timi! Kép
Na végre, ilyen megnyugtatásokat akartam hallani. Mondjuk olyan nem merült fel bennem, hogy egy irányítottat sem csinálnék, mert azért én bízok nagyon a sikerben, már egyszer mondtam is, hogy nekem Png a példaképem ilyen téren.(Bocs a többiektől, de hát tőle hamarabb nem lehet így babát összehozni.)
Csak hát azok a törvények nem mindenkire vonatkoznak? A 3 az már tényleg sok. Amúgy én mondtam Dévainak, és mindig csak a törvényekre hivatkozik. Na mindegy.
Viszont az inszemes dolog végképp megnyugtatott, ott esetleg be lehet hozni az elvesztegetett időt, de úgysem lesz rá szükség. Kép
Azért még nyomozok ez ügyben. Kép

Már 5óra elmúlt, lassan hazaér Kata is.
vanda978

LányokKép

Na nagyjából visszaolvastam. Jókat röhögtem megint. Ugyanakkor kezd izgi lenni, januárban annyi mindenkinek kell drukkolni megint!!!

Úgy sajnálom a vasárnapot. Kicsit össze is kaptunk a Zuxx-al emiatt. Én már kinéztem mit adok a kis manókra, hogy csinik legyenek. Meg hát nekem is jó lett volna egy kis kiruccanás, de mostmár ti is meggyőztetek, hogy várjak még.
Megjegyzem csatlakoznék én is a januári szülinaposokhozKép, úgyhogy tényleg muszáj csapni egy kis murit!!!
InariKép Hú, meg is volt az inszemed!!! Nagyon drukkolok és örülök, hogy az a mióma dolog nem komoly!!! Hajrá a kiscsajért!!!Kép
LavyKép Továbbra is nagyon cukik a kislányok. És milyen kis husi combjuk van már!! Ne emészd magad! Tényleg nincs harag. Remélem egyszer találkozunk veletek.
DiaKép Csak most olvasom, hogy Domi is betegeskedett. Remélem már minden rendben. És veled is. (?) Megkaptátok végülis a FP ajándékokat? Lehet, hogy írtad csak lemaradtamKép
VandaKép Jók a képekKép. Figyi. Miért vagy te nehéz eset? Miért mondja? Annyira nem lehetsz, mert akkor nem irányított lenne, szerintem. Azért feleslegesen nem csinálja a dolgokat. Ami magyarázat lehet a kérdésedre - azon túl, hogy hiper óvatos és mindent a törvényi előírásoknak megfelelően csinál - hogy inkább kezd és próbálkozik a humánusabb, kevésbé fájdalmas, legkevesebb hormonadással járó, stb. kezelésekkel. Nekem ez volt az érzésem az inszemezésekkor. Ugye a lombik a vége és mintha el akarta volna kerülni. Persze én meguntam és hát minden törvényt ki lehet játszani, persze nála csakis törvényesen. Szóval ha nagyon nem hiszel benne - ami viszont kell a sikerhez!, lépjetek. Mondd meg neki és kérd, hogy javasoljon valamit. Hédi - édiKépKép
GigikémKép Zuxx is szokott ablakot pucolni!! És őt már láttad!!! Viszont semmi hallása szegénynekKép, operaénekes nem lesz - hála az égnek!
KataKép Drukkolok a szép tüszőkhöz. Remélem találkoztál Wish-sel, mert ő Dévai után beugrik és akkor beszámol!
TimikémKép Mikor van a szülinapod? Sok boldogságot!!!
RékaKép Wish pletyózott, hogy holnap felénk jársz. Ha érdekel két gyönyörűség, ugorjatok fel! Aztán még az is lehet, hogy veletek tartok én is egy kicsitKép
SzanikámKép Hogy vagytok? Nem teszel fel képet Andriskáról?
HajnikámKép Puszi neked is!!! Gyere már el!!Kép
RoxalkaKép Sajna nem talizunk, de gyere el bármikor ha van kedved!
Lányok, ezt mindenkinek mondom!

Puszi nektek.
enigma

Inari! Kép
Most olvaslak, amíg írtam, te addig jöttél.

Az mind rendben van, hogy tudjuk Pityesz tök rendes, meg mindent megtesz amit tud, azonkívül jófej is, de hát sokszor előttem van Timi legutóbbi inszemes sikertelensége. Amikor is teljesen igaza volt, amiket írt. Választási lehetőségünk van, és azt hiszem az a szaros idő mindenkit sürget. Ez nem azt jelenti, hogy én el akarok menni Dévaitól, vagy bárkit is erre szeretnék rábeszélni, csak tisztába akarok lenni a "mit miért"-ekkel.

Amikor volt az átjárhatóságim, egy nagyon kedves anyuka feküdt mellettem. Õ 6 lombikot tudott le Krizsánál, amikor is váltott, és Dévainál 7.-re sikerült a baba. most próbálkozott újból. Õ pl. azt mondta, hogy teljes mértékben meg volt elégedve Krizsával, szerette, tisztelte, igen jó kapcsolatban voltak. És azt sem tudja, hogy mi történt másképp Dévainál, mert nem volt különbség. Mégis a legnehezebb döntés az volt, hogy Krizsától eljöjjön, mert annyira megbízott benne. Ezt azért írtam, mert nem szeretnék véletlenül sem ilyen helyzetbe kerülni, hogy valahol nem jó nekem, mégis a szimpi orvs miatt maradok. A kellő időben meghozott döntés, talán a legfontosabb. Bár mindezek mellett tudom, hogy a bizalom nagyon fontos. Csak én már annyi orvos mellett bíztam, ... sokat. És közben eltelt 4 év.
Szóval remélem értitek amit mondani akarok, nem Dévait szidom, csak a körülményeket, hiszen nem mindegy!!!
vanda978

Fú, ez az átverés. Mondjuk gyanúsak voltatok!!KépKép

Inari, VandaKép
Egy ismerősöm férje több mint tökéletes spermaképre kapott igazolást lombikra. Egy andrológus kell, esetlegesen némi pénz - nekünk még ez sem kellett és nekik sem. Ehhez Dévainak semmi köze, kap egy ilyen orvosi szakvéleményt, tovább tud lépni törvényes kereteken belül. A lány két inszem után lombikozott.
Szerintem ő tényleg direkt nem erőlteti a lombikokat egyből, amíg lát némi esélyt. De ha ti nem akarjátok, van megoldás, szerintem.
De nem ér rám hivatkozni!!!!KépKép
enigma

Csajok, elszállt a hozzászólásom!!!

Most írhatom be mégegyszer.... bruhaha...

Szóval újra összeszedem! Köszönöm hogy ilyen sokan szorítottatok, meg is lett az eredménye. 11 petesejt lett! Magam is meglepődtem, úgy hatra számítottam legmerészebb álmaimban is! Dévai is meglepődött, mondta hogy a kicsikből jó sok megérett! Boldog vagyok, de már a következő lépésre gondolok, hogy holnap jó hírt halljunk, szépen termékenyüljenek meg!!!

Jól viseltem a beavatkozást, picit még a hasam fáj, úgy mint az előző napokban, de remélem hamar elmúlik mostmár. Mindenki aranyos volt az intézetben. Két lánnyal voltam, vicces volt, mindhárman balkezesek, mindenkinek ennyi petesejtje is lett. (12-11-11 db) Jól elviháncolunk délután. Wish is "tiszteletét tette a betegágyamnál" jó volt picit találkozni, beszélgetni.

Meg is kaptam a kúpokat, mától kell használni.
Párom is nagyon izgult, azt mondta, soha ilyen keveset még nem "termelt", nyilván az izgalom közrejátszott. Meg volt szeppenve, de elcsípte a biológust és az megnyugtatta, hogy sikerült kellő számú katonát összeszedni.

Úgyhogy most reggelig várakozunk a jó hírre! Remélem lesz, aztán pénteken uh és akkor eldőlnek a továbbiak!

LÁnyok, őszintén köszönöm a szorítást! Puszi mindenkinek! Katácska

Kép
szkatácska

Wish!

Én a tegnap esti "kretatív aranyérmet" Neked ajándékozom, mert annyira de annyira jól megcsináltad ezt a manufaktúrás képet abból a 2 szem gyertyábólKépKép
Ja és köszönöm a csengettyűs a gyertyát, biztosan a fa alatt lesz karácsonykorKép

Hajnesz!

Különben ebből az angyalkából egy szalvétán legalább 4 db van, tehát elég jó számot lehet néhány szalvétából is gyártaniKép

Vanda!

Nagyon jól tudom, hogy mit érzel, tavaly mi is pont ebben a cipőben jártunk az évnek ebben a szakában, az irányított előtt álltunk.
Azért Neked igenis nagy esélyed van a 3 irányítottal, mert mivel nincs peteérésed, gyakorlatilag nem sikerülhet spontán, beavatkozás nélkül. Ha viszont Dévai beavatkozásképpen csinál Neked pé-t, akkor onnantól nagyon nagy eséllyel indultok az irányítottal isKép Úgyhogy csak nyugiKépKépKép

Inari!

Biztos vagy Te ebben, hogy végig kell mind a 6-t csinálnotok? Már mondta, vagy csak gondolod, mivel azt nem mondta, hogy ennyi elég volt?
Póciék is ugyanezt az utat járták, ha jól emlékszem. 3 irányított, 4 inszem, amikor is Pityesz mondta, hogy elég, jöjjön a lombikKép

De mit is gondolkodunk ezen, ez úgyis sikerülKépKépKépKépKépKépKépKép

Enigma!

Nagyon leveszel a lábamról ezzel, hogy ennyire követed az eseményeket a 2 rosszcsont mellettKépKép
Január a Ti hónapotok lesz találkozóügyileg, mert ha Wishéknél lesz, akkor ha több időre nem is, de legalább le tudtok kukkantani. Gyerkőcök maradnak Apával, Te meg jösz dumcsizniKépKép
Nem akarom elkiabálni, de talán 22-én be tudok hozzátok ugrani, amikor a Caramel után Farkasok vendégszeretetét élvezhetem.Annyira szeretném látni a két gyönyörűségetKépKépKépKép
lkt

Szia Csajok!
Annyira profin megcsinálta Wish a fotót, hogy nem volt szívem nekem sem elárulni a turpisságot! Kép
Azért jól bevettétek... Kép Kép Kép

Enigma!
Tényleg hihetetlen vagy, hogy mi mindenre jut időd! Szívesen meglesném a csöppségeket, bár kicsit fájlalom a torkom. Persze ez nem jelent komoly dolgot, mert nekem kb. novembertől áprilisig fáj a torkom.. Kép Szóval holnap eldöntjük mennyire vagyok "veszélyes", jó?

Vanda!
Nem könnyű kérdések ezek és tök értető, hogy ennyire foglalkoztat. Végülis lehet, hogy rövid távon kicsit félre kellene tenned, hiszen egy irányítottat minimum végigcsinálnál, nem? És elég aztán agyalni ezen, vagy lehet, hogy nem is kell utána már agyalni Kép

Inari!
OK-OK, hogy törvény írja elő az irányítottat, de ha összeférhetetlenség van, akkor ugye nem?
Egyébként elég logikus az elméleted arról, hogy miért lehet elébb továbblépni a Kaáliban és miért nem lehet Dévainál...

Katácska!
Hát akkor várjunk arra a jó hírre, valahogy csak kibírjuk! Mert tutti, hogy jó hír lesz!

Lányok!
Én olyan JÓL érzem magam ebben a topikban!
Köszönöm Kép Kép Kép
réka
Vendég

Mit találtam!

Van egy oldal a neten, ahol összegyűjtötték a világ, köztük Magyarország középiskoláiból, egyetemeibol a tablókon látható
fényképeket.
Hacsak az iskolátok nem zárkózott el attól, hogy közreadja, akkor
valószínu a tiétek is ott van.

Én megtaláltam az enyémet!

Nézzétek meg, megéri!

http://www.worldschoolphotographs.com

loihi

Mit találtam!

Van egy oldal a neten, ahol összegyujtötték a világ, köztük Magyarország középiskoláiból, egyetemeibol a tablókon látható
fényképeket.
Hacsak az iskolátok nem zárkózott el attól, hogy közreadja, akkor
valószínu a tiétek is ott van.

Én megtaláltam az enyémet!

Nézzétek meg, megéri!

http://www.worldschoolphotographs.com

loihi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?