Lányok
Na nagyjából visszaolvastam. Jókat röhögtem megint. Ugyanakkor kezd izgi lenni, januárban annyi mindenkinek kell drukkolni megint!!!
Úgy sajnálom a vasárnapot. Kicsit össze is kaptunk a Zuxx-al emiatt. Én már kinéztem mit adok a kis manókra, hogy csinik legyenek. Meg hát nekem is jó lett volna egy kis kiruccanás, de mostmár ti is meggyőztetek, hogy várjak még.
Megjegyzem csatlakoznék én is a januári szülinaposokhoz

, úgyhogy tényleg muszáj csapni egy kis murit!!!
Inari

Hú, meg is volt az inszemed!!! Nagyon drukkolok és örülök, hogy az a mióma dolog nem komoly!!! Hajrá a kiscsajért!!!
Lavy

Továbbra is nagyon cukik a kislányok. És milyen kis husi combjuk van már!! Ne emészd magad! Tényleg nincs harag. Remélem egyszer találkozunk veletek.
Dia

Csak most olvasom, hogy Domi is betegeskedett. Remélem már minden rendben. És veled is. (?) Megkaptátok végülis a FP ajándékokat? Lehet, hogy írtad csak lemaradtam
Vanda

Jók a képek

. Figyi. Miért vagy te nehéz eset? Miért mondja? Annyira nem lehetsz, mert akkor nem irányított lenne, szerintem. Azért feleslegesen nem csinálja a dolgokat. Ami magyarázat lehet a kérdésedre - azon túl, hogy hiper óvatos és mindent a törvényi előírásoknak megfelelően csinál - hogy inkább kezd és próbálkozik a humánusabb, kevésbé fájdalmas, legkevesebb hormonadással járó, stb. kezelésekkel. Nekem ez volt az érzésem az inszemezésekkor. Ugye a lombik a vége és mintha el akarta volna kerülni. Persze én meguntam és hát minden törvényt ki lehet játszani, persze nála csakis törvényesen. Szóval ha nagyon nem hiszel benne - ami viszont kell a sikerhez!, lépjetek. Mondd meg neki és kérd, hogy javasoljon valamit. Hédi - édi

Gigikém

Zuxx is szokott ablakot pucolni!! És őt már láttad!!! Viszont semmi hallása szegénynek

, operaénekes nem lesz - hála az égnek!
Kata

Drukkolok a szép tüszőkhöz. Remélem találkoztál Wish-sel, mert ő Dévai után beugrik és akkor beszámol!
Timikém

Mikor van a szülinapod? Sok boldogságot!!!
Réka

Wish pletyózott, hogy holnap felénk jársz. Ha érdekel két gyönyörűség, ugorjatok fel! Aztán még az is lehet, hogy veletek tartok én is egy kicsit
Szanikám

Hogy vagytok? Nem teszel fel képet Andriskáról?
Hajnikám

Puszi neked is!!! Gyere már el!!
Roxalka

Sajna nem talizunk, de gyere el bármikor ha van kedved!
Lányok, ezt mindenkinek mondom!
Puszi nektek.